Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolod, hogy fordítsam? <#conf>
4 almából dzsúz: gyorsabb házifeladat
Szépség koktél 2 narancs 1 uborka (minõ szexuális célzás): szerelmi bájital
Padlizsán 1: random skill pont
4 citromból limonádé: lehûti a sim hõmérsékletét
4 narancsból dzsúz: kikúrálja a meghûlést
oranzsád 3 narancs 1 citrom: random pedál medál
paprika puncs: (1 paprika, 4 bab, 2 alma): felfelé viszi az energiát
csizmapüré: hát, fura kitöréseket produkál (?)
6 eperbõl dzsúz: leviszi a haragot (?)
3 citrom, 2 eper: platina mód!
3 paradicsomból dzsúz: felmelegíti a lehûlt simet
zöldségkoktél: (2 paradics, 1 ubi, 1 paprika, 3 bab): gyorsabban tanul skilleket

Kaadu
Hé!Mi baja lehet az Évszakoknak,ha nem indul el???Semmi kiírás,sõt a Windows intézõ szerint fut a program!LLLÉÉÉCCCIII IIRRJJAATTOOKKK!!!!
Nem tom mi van!Tegnap egész délután ezzel tököltem!!!

In nomine Dei ego te purgo et exorciso!

Hú de beindultam...😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Tessék forró csoki.."You have to buy the Hot Chocolate machine (which is located in the same place as the Food Processor and coffee machine are.) After that, just put it on the table or counter and have your Sim click on it and it'll say "Make Hot Chocolate" and "Juggle Cups".

Ha nem pofátlan kérés,lefordítanád?😊Mi megértjük,más nem biztos...Én most a könyvét túrom fel vhol..

Szívesen....a prima officialról nem tudsz vmit?😊

Megvannak a bonus cuccok is a digit letöltésböl,felrakjam?

Köszi, pont egy ilyent kerestem, hogy melyik zöldséget mikor ajánlott ültetni...

Bazzeg,most esett le...tehaát mindenböl csak annyit amennyi a receptkönyvben va...hiába reggel van még..😊)

Valaki segítsen felrakom a Sims2+egyetem+éjszakák és akármelyiket rakom fel az éjszakák emblémája jelenik meg majd egy piros X valaki tudja hogy miért?
Na ennyit már találtam:
The only effect the quality of the crop has on the juice is how long the effects of the juice lasts and the hunger satisfaction it provides.

Apple Juice (4 Apples) - Faster Homework.
Beauty Cocktail (2 Oranges, 1 Cucumber) - Love Potion.
Eggplant Juice (1 Eggplant) - Random Skill Points.
Lemonade (4 Lemons) - Cools Sims Down.
Orange Juice (4 Oranges) - Cures Colds.
Orangeade (3 Oranges, 1 Lemon) - Random Badge Points.
Pepper Punch (1 Pepper, 4 Pole Beans, 2 Apples) - Energy Boost.
Pureed Boot (1 Boot) - Freak Out.
Strawberry Juice (6 Strawberries) - Clears Furious Bit.
Strawberry Lemonade (3 Lemons, 2 Strawberries) - Platnium Mood.
Tomato Juice (3 Tomatoes) - Warms Sims Up.
Vegetable Cocktail (2 Tomatoes, 1 Cucumber, 1 Pepper, 3 Pole Beans) - Build Skills Faster.

This is the list I've got (from the Prima Guide, which I reccomend picking up.)

Prefered Planting Season for seeds:

Cucumber - Summer
Eggplant - Spring
Peppers - Spring
Pole Beans - Summer
Strawberries - Spring
Tomatoes - Summer

Prefered Harvesting Season

Apple - Fall
Cucumber - Fall
Eggplant - Summer
Lemon - Summer
Orange - Summer
Pepper - Summer
Pole Bean - Fall
Strawberry - Summer
Tomato - Fall.

The guide says this presumes a normal season cycle between Spring and Fall.

These only add bonuses to the quality of the crop they can be planted or harvested in any season (except Winter.)

A primal office guide-t keresem,de nem találom.Láttam belöle bemutatót csekély 215 oldal...abban le van írva minden.😊

Most azt keresem,amit pár napja láttam a simsresourceon...képpel illusztrálva,söt még a vetési idöszakok is le vannak írva.Arra már rájöttem,hogy aranyhalat is lehet fogni.😊

Felraktam a Sims2+Univer+Night de ha a többit felrakom nem indul el egy nagy piros X lesz és kilép.Miért?
hm, a recept szerint csináltad?

Hogy kell koktélt csinálni?Beledobálok én mindent,de csak egyféle lé jön ki.Azt tudtátok,hogy a kifogott hallal lehet a kis pingvint etetni?

ezt még nem tudom

Nekem a padlizsánlé a skilljeimet nyomja állandóan..😊)

Az ~e5.0001 a védelemé,az mindig fut.Crack v. minikép?Meg mindenféleképpen meg kellett volna várnod,amíg ö maga fejezi be a telepítést.

Firerock
jáccassam?
le tudnád írni hogy ezt hogy kell?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hassan B
Akkor az az "Egy helyen le kell állítani a feladatkezelõbõl..." lesz a probléma. Nem tudom mi lehet vele?
Valaki, okos? 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Nah, meg amin még jót röhögtem...
Eljött hozzám az a zöld csaj, de a csávómnak nem tetszett (majnem hányt XD), aztán a tavamban fogtam egy bakancsot és odaajándékoztam neki... Megnéztem volna amikor kinyitja... XD
😊

Hassan B
Aham, már kitapasztaltam... de szomszédságban is látszik a hó...

csak játékos modba lesz tél...
amugy elsõ napfog madj esni a ho, nem egybõl....

Hassan B
Nah, elkezdtem én is a Seasons-t, de amikor bemegyek pl 'Virágvége'-be, ott telet mutat(fehér is minden 😄), de amikor építek egy házat akkor ott szintén azt írja, ho tél van, de nincs hó... Meg kell várni amég esik? 😊

1. valószinû tél van, vagy õsz vége, vagy tavasz eleje
akkor befagy a tavad, tavaszodván ha sohajt a rét.... akkor kiolvad...
2.jaccasd õket

Firerock
két kérdésem lenne:
1.a kerti tavammal történt vmi a vize fehér lett és ne mtudok horgászni
2.azt szeretném hogy szüleseenek kismacskák de amikor rámegyek az 1ik macskára akkor nem akar a másikkal rosszalkodni,azt gondolom hogy a kapcsolatunk 1 kicsit meg kéne javítani,ezt hogy tudom megcsinálni?

azt elviszi a zöldmanó

Mike at home
aha
ezeket lehet kapni a boltban is? mi van azzal aki nem ternmel zöldséget/gyümölcsöt?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

megkérdeztem, akitõl kaptam, már nem emlékszik pontosan - a snooty rémlett meg a hivatalos oldal, de lehet, hogy valahol máshol is járt és kavarta kissé<#wave>

recipies for juices:
apple juice - 4 apples = faster homework (apple for teachers)
beauty coctail - 2 oranges 1 cucumber =love potion (so subtle sexual humor)
eggplant juice - 1 eggplant = randon skill point (well worth the time and money to grow the plants)
lemonade - 4 lemons = cools sims down (duh)
orange juice - 4 oranges = cures colds (i remember seeing an episode of simpsons and the kids had an cold and they wanted, OJ, a pop culture reference)
orangeaid - 3 oranges 1 lemon = random badge points (never deny the power of citrous!)
pepper punch - 1 pepper 4 pole beans 2 apples = energy boost (more veggies then fruit pureed boot - 1 boot - sims freek out
strawberry juice - 6 strawberries = clears furious bits (dont know why)
strawberry lemonade - 3 lemons 2 strawberries = platinum mood
tomato juice - 3 tomatoes = warms sims up (what? no peppers?)
veggie coctail - 2 tomatoes 1 cucumber 1 pepper 3 polebeans = build skills faster (power to the vegetables!)

nagyon remélem, nem írtam el semmit<#rolleyes>

Kaadu
persze mindet felraktam újra úgyhogy az egyéb letöltött cuccok se zavarhatnak be

Mike at home
hár a snooty sims-en semmi infot nem olvastama turmixról, sem az új karreirekrõl

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hassan B
Próbáltad már újratelepíteni?

Kaadu
technikai problémám lenne:
eredetiben fenn van az összes kiegészítõ, a megjelenésük sorrendjében.
a seasons is feltelepül nagy nehezen (egy helyen le kell állítani a feladatkezelõbõl mert mindig azt írja ki h várjak de kb mindörökké - ennek ellenére feltelpül rendesen)
de amikor elindítom bejön a kicsi bejelentkezõ képernyõ, aztán semmi
processzor 100%on, fut a sims2ep5.exe, meg valami ~e5.0001 kiterjesztés nélküli fájlt is elindít, erre rá is kerestem és csak egy ilyen nevû prefetch fájlt talált...
eddig minden kieg tökéletesen futott a gépen + a driverek is alétezõ legfrissebbek
segíccsen valaki!!!

küldd be az úszómedencébe, vagy van egy olyan ital(turmix),amivel szintén le lehet húzni a hõmérsékletét (vagy a hiv. oldalon, vagy a snootysimsen van ezzel kapcsolatban valami - leírva az új karrierek, a különbözõ italok elkészítése, stb.)

Mike at home
legyen egy mászófás fekhely vagy kutyaól ahová félre tudnak vonulni

flejebb tornázni? sehogy
max megdicsérheted hogy játékos a többi állattal

hogyan kell a simet lehûteni?

Mike at home
de ha lecseréli a skin-t (képes rá tudom) akkor nem kicsit leszek dühös

Mike at home
kinti hõmérõ nincs a játékban véletlenül? nem találkozott még vele valaki? ellenben a leégést filter szerüen teszi rá a texturára, ergo a custom skin-t is lehet nyugodtan használni

azt sem értem, hogyha csak kiülök a napra nem ég le, de ha nagyebn hancúroznak vaga vadul csókolóznak, akkor igen
vagy valami olyan kell amitõl melege lesz?

A 4es CDt rakd be!

Firerock
miért?
te is kimehetsz😊csak nem mész(jobbesetben)
azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet rávenni a macskáimat a gyermeknemzésre??(ha rámegyek az embereel a macskára és rákatt a nemzésre
akkor nem történik semmi
hogy lehet a két macska viszonyát feljebbtornázni?

Ja, de igen és meg is van. Megnéztem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

A Happy Holiday Stuff nekem nem rémlik :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hello!
egy elég érdekes dolog történt velem. Van ez az új éltcél tárgy az idôjárás változtató. Na szóval esett az esô de én tiszta égboltot szerettem volna így kiválasztottam a tiszta égbolt parancsot a gépnél. Aztán a amikor a simem elkezdett matatni a gépnél elkezdtek tûzgolyók potyogni az égbôl.
Miért lehetett ez és hogy tudnám újra megismételni??
Az enyémet az asszony poroltózta...

Minikép a gamecopyról..

7zip nevü progival tudod egyesíteni.http://www.7-zip.org/

hen-tes
Deamon v4.08HE?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

rage
Igen, az SDHide-dal rejtsd el a meghajtót, s mountold be a clone CD verziót (ami nem iso, hanem mds/mdf) s akkor mennie kell.
Daemon Tools 4.08 ajánlott

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nah sikerült frissítenem, viszont ha el szeretném indítani, akkor kiírja hogy gyõzödjek meg arról hogy az Évszakok CD van benn és indítsam újra. Hiába az van a Deamon Toolsban nem engedi elidítani. Már próbálkoztam az SD hide progit is használni közben de így sem megy....valaki tudna segíteni???