32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #26003 Az tudtommal nem lehet sem embertől,sem másik szervótól.:)Jó is lenne,mert kegyetlenül sok idő egy szervót elkészíteni.Na most újabb célt adtatok:fogok megint szervókat csinálni. -
Coolfire #26002 Robotkészítő pult,arany pedál-medál robotkészítésből és akkor csinálhatsz szervót.Annak a személyiségét veszi fel,aki bekapcsolja.Jópofák én szeretm őket,csak akkor nem,amikor dührohamot kapnak.Ehhez OFB kieg. kell. -
#26001 A robot-sim a simből lesz, vagy hogy lesz? És csak másik robot-simmel tud...? :) -
#26000 hmm..érdekes, hogy a robot-sim is tud etye-petyézni..(többek közt azt is :)
legalább gyereke is lehet ? :D -
#25999 pontosan. Mindig ha felteszel új kiegészítőt, frissíteni kell az előtte lévőt. -
6600GT #25998 hello! akkor felteszem a SIMS2 alcohol clonest(hungarian) ezután patch és utána a sims 2 egyetem(hungarian) és ok. igy megy??? -
Coolfire #25997 Bazzeg,hogy megszívtam....ott van a patentos kert,tavacska,gyümölcsfák minden szép és jó,mondom kihívom a kertészklubbot egy felmérésre.Kijönnek,erre elkezd szakadni az eső.A növények szépek,kitűnő állapotban vannak,de a kert tele van undorító pocsolyákkal...pafff...oda a kívánságkút.:)Most megint várhatok pár napot,közben meg spanolhatom a növényeim.. -
#25996 Ja, patch. Az sims 2 honlapjáról le lehet tölteni.
"mert azt patch-et nem" ezt a mondatot nem iagzán értem. :) A lényeg hogy még az egyetem előtt futtatni kell az alapjáték frissítőjét. -
#25995 csalás nélkül sehogy nem lehet a simem tinivé visszafiatalítani, hogy egyetemre küldhessem ? vagy mehet felnöttként ? -
6600GT #25994 hy! patch? mert azt patch-et nem. -
Coolfire #25993 Én mindig telepakolom növényekkel,ugyanis az mindig kitűnő állapotban van a kertészklub felmérésekor..:)))Meg úgy mutatósabb is. -
Coolfire #25992 Attól függ mennyit adsz a kaszásnak.10000 simi a max.,de ez ajánlott is,másképp tényleg zombi lesz.Ugyanúgy kapod vissza,a családi kötelékek megmaradnak,viszont az eljegyzés,házasság szerelem,barát etc..elvesznek. -
#25991 Az egyetem telepítése előtt megcsináltad a frissítést? -
6600GT #25990 hello! felraktam a Sims 2 hungariant alcohol-ost és hozzá a egyetemet ami szitén magyar,de mikkor inditanám az egyetemet akkor azt irja ki hogy a 'program hibát észlel.... ez mitől lehet?? kösszi a választ. -
#25989 Zombi? Az aztán furcsa. Bár már én is olvastam ilyesmit. Na sebaj, kíváncsi vagyok, úgyhogy megcsinálom. -
#25988 Háát, szerintem zombi lesz. Valahol olvastam róla, de nem biztos. Én az ilyen esetek miatt mentem sűrűn a játékot. :)
Visszatérve a halakra. Mindent maxra állítottam de a istennek se látok halakat. A víz mondjuk mozog egy kicsit. Nektek látszik benne az a micsoda amin a csali lóg a vízben? Mert nekem az se látszik. Mondjuk az annyira nem zavar.
Most jutott eszembe! Tettetek nádast, meg ilyesmit a vízbe? Mondjuk nem tudom van-e hozzá köze. :) -
#25987 Kösz a választ. És ha visszahozom a fickót a halálból, akkor eredeti állapotában kerül vissza az életbe? Úgy gondolom, abban az állapotban, amikor meghalt? -
CandyTrash #25986 sziasztok, az a gondom hogy amikor elindítom a sims2-t és tölti be a cuccokat a 3D után kiirja h the application has crashed és leáll a játék. mi lehet a baja?? help gyorsan. köszi :) -
Coolfire #25985 Igen,a paranormális karriert kell választani az univ. elvégzése után,és valahol a 6-dik szint magasságában megkapod. -
Coolfire #25984 Nekem minden highen van.. -
#25983 Most nagyon mérges vagyok, ugyanis az egyik simem meghalt. Na de nem ám végelgyengülésben. Élete legjobb formájában, kiválló állással, feleséggel, örökbefogadott gyerekkel elég jól ment a dolog. Hamarosan munka, gondolom, addig kiülök felhőket nézni. Erre egy műhold telibe találja! Meghal, kész, ennyi. De hallottam, hogy fel lehet támasztani. Ehhez szükségem van az Univercity kiegészítőre. Ok, ez megvan, az örökbefogadott gyereket elküldtem egyetemre, hogy megszerezhessem az úgynevezett frankenstátort. Nemes küldetés. :D De hogy is van ez? Kiválaszottam az egyik szakot, már nem emlékszem a nevére, ahol a paranormális jelenségekkel foglalkozó simek ténykednek. Na most, ha ezt elvégzem, lehetek pl. médium? És ha felviszem maxra az állásomat, akkor kapom meg a frankenstátort vagy rögtön egyetem után? -
#25982 Nem tudom.:(Nekem látszanak a halak...Talán állítsd a grafit hiperszuperre. -
Coolfire #25981 Halat nem láttam még én sem,csak azt ahogy fickándoznak és mozog a víztükör. -
titan15 #25980 hali. Van egy eleg jo gepem(Intel P4 531 3GHZ Hyper threading, 1.5GB Ram, GeForce 6600LE) amin winXP-t futtatok es amikor folteszem a sims 2-t + inditanam, kidobja h vmi hiba tortent es akarom-e hogy jelentse a microsoftnak. Mivel meg a regi videokarimmal (GeForce 2)-vel mukodott, nem gondolom, hogy a vidkari miatt nem mukododik.
Tud vki segiteni? -
#25979 fogalmam sincs
amióta wide monitorom van, én is ablakban futtatom, semmi baja
esetleg képernyődriverm friss directx segíthet -
#25978 jeee:) -
Coolfire #25977 De biztos,mert az..:) -
#25976 tárgy rejtés, gondolom ha közelebb zoomolsz, akkor el tunik az a targy, vagyis halvagyodik, hogy lasd ami mogotte van, de nem biztos :\ -
#25975 Hiába állítgatok nem látszanak. Pedig nagyon szeretém. :( Az az object hiding mire való? Nem tudtam rájönni. -
#25974 én sem láttam még halat a tavamban...mondjuk elég pici tavacska és a graf is minimum.. :) -
#25973 Vááá! Fogtam egy halat! Viszont a halakat most sem látom úszni a tóban. Van erre esetleg valami beállítás, mint pl h milyen messze látszanak a szomszédok? -
#25972 Hát ez nem túl bíztató. Akkor most csinálok egy bazi nagy tavat. :) -
#25971 Neeem!:)Hát talán túl kicsi a tavad v nem tom.Bár nekem sem túl nagy, mégis vannak benne halak. -
#25970 Az megvan, csináltam tavat, és amikor elküldöm horgászni nem fog semmit. Még bakancsot se és a halakat sem látom a tóban. Pedig az ea honlapján láttam olyat képet, amin a halak látszanak a tóban. Vagy az csak szemfényvesztés? :) -
#25969 Először is meg kell lennie az Évszakok kiegészítőnek.Másodszor pedig csinálni kell egy tavat rákattintani, és már mehet is a horgászás. -
#25968 És egyébként, hogyan kell horgászni? Mármint az a része, hogy mitől lesz hal a tóban? -
#25967 De nincs meg a Vár az üzlet kieg.:( -
Gólya #25966 jobban jársz, ha nyitsz egy boltot és eladod (az aranyhal majd' négyszer annyiért megy, mint a többi) - a hűtőbe jó a többi is -
#25965 Köszi, megy ablakban. Most már csak az a problémám, hogy ilyenkor miért fekete a víz? Ha nam ablakban futtatom minden normális. -
#25964 Az egyiket kiraktam a falra, a másikat meg megsütöttem és elraktam a hűtőbe valami nagy eseményre!:D