32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Shiwo
    esetleg én is megpróbálok 1et összeütni..

statikus legyen, vagy olyan mint a mostani ? :)
  • Coolfire
    Ez jó új bannernak?Most csinálták a bannerműhelyesek.Ha tetszik mindenkinek,akkor Mike cseréld már le.
  • Coolfire

• Mike at home
    én meg nem patchelek közben csak a végén
    kivéve a kavarás miatt a Pets és a Seasonnél
  • Mike at home
    szerezd meg (tudod, vedd meg) az összes kiegészítőt
    tedd fel mindet sorra, aztán a Házikedvenc után patch aztán Évszakok és ennek is patch (minden parchet csakis az EA sims2 oldaláról szedj le)
    az évszakokhoz van crack van image azt használod amihez kedved van, és fog működni a játék

(ja igen, és az egyetem telepítésekor kiirhat hibát, de azt át kell lépni)
  • Coolfire
    Én éppen ezért játszom minden játékot-már a melyikhez van-,mini/maxi imageval.Nem kell a patch után krekkért szaladgáni,egyszerűen indul.Egy DT4.08,yasu és sd4 mindhez elég.És nincs az pölö,hogy rossz a crack,várj egy fixet etc...
  • Coolfire
    Persze.Én csináltam szervó házaspárt,és külön lakást kaptak.Őket is ugyanúgy ki lehet költöztetni,mint a simeket.
  • Coolfire
    Én most-ki tudja hánayadszorra-úgy raktam fel az egészet.Alap-peccs,kiegek-peccs,stuff-peccs.Viszont a Pets és Seasons kombónál ez kötelező!
  • miche
    örülök :) jó játékot!
  • 6600GT
    Kösszi fiuk meggy.nekzek köszönhetem köszi kösszi.úgy ment hogy patcheltem és egy mini vmit bemountoltam és kipacsoltam safediscet,de igy is csak másodjára indul el elsözör semmit sem csinálcsak utána indul el.kösszi!
  • 6600GT
    patch-nélkül nem megy.most nézem a patchel.
  • 6600GT
    oké fent van,de patch nélkül.tegyem fel a patch-t? vagy elötte nézzem meg hogy megy-e?
  • miche
    oké. kíváncsi vagyok mi lesz
  • 6600GT
    oké patch fent van,most akkor kezdem az egyetemet.
  • miche
    tedd fel a patch-et is, baj nem lehet belőle
  • Shiwo
    hát..
    ha a kieg alapból faszkolódik, akkor kelleni fog a patch...vagy tölts le vmi újabb kieget, ami nem faszkolódik, és utána tedd fel az egyetemet..
  • 6600GT
    most teszem a alapot kész is van.ezután akkor mi legyen?
  • 6600GT
    de amikor az alapot nem patchelem meg akkor meg letörli az egészet,mert ellenöriz vmit az egyetem-es kieg.
  • Shiwo
    sztem az alaphoz nem kell...a kieget meg elöbb próbáld patch nélkül..ha úgy megy, akkor mehet a patch..ha úgy is megy, akkor jó, ha nem ,akkor meg megvan a hiba forrása..
  • 6600GT
    a pathekel mi van legyen. tegyem fel mind a ketööhöz??
  • 6600GT
    daemon 4.00He van.
  • Shiwo
    esetleg ha van alkoholod, annak virtuális meghajtója ne legyen "bekapcsolva"..csak a demon toolsé...ahogy Miche írta, annál is pipálj ki mindent az emulációknál, majd lépj ki a demonból..elvileg megkérdi, hogy a z emuláció bekapcsolva maradjon e...azt okézd le..
  • miche
    Nekem a miniimage soha nem működött, bár lehet h ez a megoldás.

A daemon 347-ben kipipáltad az "all options ON"-t?
  • 6600GT
    na leírom mik vannak meg: Sims 2 hungarian Alcohol Clone-es,Sims 2 egyetem hungarian.egyik hez sincs crack benne,na ezek hogy tegyem akkor fel?? ja és patch van mind a kettöhöz.
  • Shiwo
    meg jó a patchez a crack ? mintha ahhoz inkább miniimage-t javallottak volna..
  • Shiwo
    próbáld patch nélkül :) elvileg ugyis elég a legutolsónak feltett kieget patchelni...
  • 6600GT
    A faq-ból:A program hibát észlelt ezért leállt.
    Daemon Tools 4-es verziója okozza ezt a hibát. Használd a régi 3.47-est vagy használj Alcohol 120-ot, vagy kapcsold ki DT4-ben a safedisk emulációt! na ezt is próbáltam de igy sem megy,pedig ezt irja ki!
  • 6600GT
    oda tettem ahova választotta,crackel is próbáltam.
  • miche
    Telepítésnél te adtál meg elérési utat vagy oda raktad fel amit felkínált? Nekem, amikor én adtam meg a könyvtárnevet, először egymásra telepítette és azért nem indult el. (mondjuk ezt én rontottam el, mint utólag rájöttem) :)

Crack-et próbáltad?
  • 6600GT
    na úgy van... feltszem a sims 2 hungarian alcohol-ost,pathelem,utána sims 2 egyetem hingarian patchelem igen felteszi a gamet.de amikor inditom kirja 'hibát észlel ezért leál' nem értem mi lehet vele.szerinted???
  • Shiwo
    fel se megy, vagy felmegy és akkor áll le, mikor elkezd vmi hüleséget ellenőrizni ? (utóbbi verziót nálam is csinálta..az volt a megoldás, hogy más kieget tettem fel előbb és az egyetemet csak késöbb..)
  • 6600GT
    most mitt rontottam el?
  • 6600GT
    hali feltettem a egytemet de azt irja ki hogy hibát észlel ezért leál.mitől lehet? igy tettem fel Sims 2 magyar ás utána patch egyetem magyar de nemn megy.
  • Shiwo
    jah, észrevettem...kellemes, hogy a robinak is fullon van az összes skillje, mint a simemnek :P

életcélja meg az lett, hogy bűnöző lángelme lehessen...

amúgy lehet külön családba költöztetni ? vagy bekapcsolás elött elajándékozni ?
  • 6600GT
    a sims 2 akkor a patch után kell crackelni?? hogy utána az egyetemet tegyem fel.
  • Mike at home
    felesleges
    nem kell minden egyes kieg után külön peccselgetni
  • miche
    szerintem inkább:
    sims 2
    sims 2 patch
    egyetem
    egyetem patch
    ...
  • Mike at home
    azért kell köztelken dolgozni