32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#31572 Sziasztok! Volna 1 kis problémám! Tegnap feltettem the sims 2 erotic dreams-ot és nem igazán indúl! Gondolom a vistával nem kompatibilis. Esetleg erre vmi ötlet? És amugy erröl tudtok vmit ez csak kieg és kell az alap vagy ebben benne van minden? Válaszotokat előre is köszönöm!
Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek! -
#31571 köszönjük, de el ne kezdjük -
Mojlepque #31570 mindegyikben van magyar nyelv... -
Gólya #31569 talán korai, de nagyon ritkán jutok már ide, ezért most "rendezem":
Adjon az Isten
szerencsét,
szerelmet, forró
kemencét,
üres vékámba
gabonát,
árva kezembe
parolát,
minden fórumozónak nagyon-nagyon boldog Karácsonyt kívánok! -
#31568 Valaki tudna adni egy torrentet az új kieghez ahol magyarul van fönn? -
Marci D #31567 köszi a segítséget kipróbálom. mondjuk szerintem a zuhany sokkal egészségesebb :)
-
#31566 csak a kád mellett legyen elég hely, nekem is volt ,hogy valamiért nem fért oda a blökivel ez a szerencsétlen, mikor csak azt a két mezőt hagytam szabadon, amely közvetlen a kád mellett volt -
#31565 kádban
vagy ha van kerti polip spricces játékod, akkor megfürik magától
(ezüst vagy arany medállal lehet készíteni a játékgyártó asztallal) -
Marci D #31564 Hellomindenki!
Van 1 Torkos nevű kutyám de nem tudom h lehet megfürdetni. folyamat mocskos szegény.
Légyszi írjátok le hogyan csináljam. -
#31563 Na bocsi h most írok, de elfelejtettem :D
Szóval letöröltük a mappát, utána betöltésnél vacakolt vele 10 percet, de jó lett, kössz a segítséget :D Azóta szépen muzsikál (tudtommal) a gépen :D -
bodajoci #31562 Persze, csak az utóbbi kiegekkel lehet, az alapjátékot sztem még 32-es vistán se lehet futtatni. -
#31561 64 bites viatán hogy sikerült elindítani? kiegészítőkkel? -
#31560 passz -
bodajoci #31559 Ja még annyi, h tökmindegy, h 32 bites xp-n, vagy 64 bites vistán fut, akkor is újraindul, ha benn mind a 4 modul. -
bodajoci #31558 Hali sims-ek Az a gondom a gamával, h ha 4 giga ram van benn a gépben, akkor folyton újraindítja a gépet a játék pár perc után. Ha 2-őt kiveszek, akkor semmi gond. Előre bocsájtom, h mind a 4 ram tökugyanolyan geil ultra ddr2-es, teljesen mindegy melyik 2 van benn a cuccban, mindig jó, de ha négy akkor sosem. Mindenféle variációt kipróbáltam, amit az alaplap enged (gigabyte p35ds3) 2 féle memtest progit végignyomtam a variációkon, semmi hiba, újak a driverek is, a vga galaxy 8800gts512mb, ja és fenn az összes kieg, tökmindegy, h mountolva, vagy törve megy a játék. Vmi ötlet plíz, mert a lányom kiakaszt -
phoenix1 #31557 a mesht is bemásolod a downloads mappába. -
#31556 hogy kell olyan ruhákat/hajakat berakni a játékba, ahol van mesh fájl? -
#31555 pls valaki el lehet indítani valahogy vista 64 bit alat sims2-t???? -
#31554 Van saját topicja, ott biztosan sok infot találsz róla. -
#31552 arra van valami megoldás hogy sims 2 elinduljon 64 bites vistan? -
Coolfire #31551 Nagyon az.:))De el lehet vele bohóckodni.:) -
Coolfire #31550 Igen,ez így van.Valóban sok új dolgot lehet benne még mindig találni,ha nagyon beleveti magát az ember-főleg,hogy iszonyatos mennyiségű expansion és stuff van hozzá-bár épen ezért kell az a sok patch,mert néha egyszerűen inkompatibilisek egymással.Én pölö ha úgy istenigazából nekikezdek egy jó darabig nem bírom abbahagyni(8-10 óra min).Erre viszont most nincs időm elég régen.:(Napi 1-2 óra játék máshoz elég,de szvsz a Simshez nem.De mondhatnám a Sporet is,ott is,ha az ember kitűz egy célt,eléggé nehéz abbahagyni.Ergo,már jó ideje hanyagolom is a gamet.Olvasgatom a fórumokat,leszedem a hozzávalókat-patch,bónusz/store cuccok,etc..-felrakom,és ennyi. -
#31549 képek alapján elég gyermekded, de talán pont emiatt foogom megnézni, no meg amiatt mert szarra szapulták az offline médiában -
#31548 most megvilágosodtam
a sims játékok legnagyobb hibája, hogy em mondanak az újdonságokról semmit (mondjuk tételesen) sosem hallottam még erről a könyvespolcról, illetve láttam, de azt hittem, csak annyi, hgy a fal mindkét oldalán van
de ott van a fürdőszobai tükrös szekrény, véletlenül raktam csak fel, erre hopp, tudnak fogat és arcot mosni
arra akarok kilukadni, hogy az amber merő véletlenségből fedez fel új funkciókat, és emiatt ki tudja mennyi mindenen siklik át
-
#31547 Koszi! megneztem erdekes. -
Coolfire #31546 Egyébként tök aranyos a MySims is,csak ajánlani tudom...eheh..:) -
Coolfire #31545 Nem,fórumokon.Hogy ez a kastély park cucc nagyon kemélyen odab@sz a játéknak fagyassza,nem lehet a kreálmányokat/építményeket használni meg hasonlók.Én még személy szerint nem próbáltam,bár itt van a gépen.A Nagyvárosi élettel játszogattam,az tetszik,főleg a titkos átjáró(könyvespolc).
Más:
Van fent egy óriási adag EA Store cucc a gépen+az összes borító és az előrendeléshez tartozó minden cucc(exp.-ek,stuffok).Ha kell szóljatok,feltologatom őket,viszont egyenként nem vagyok hajlandó kilinkelgetni,ezt oldja meg aki akarja.:)) -
Gólya #31544 bővebben -
#31543 Hi! a kastely - park kiegeszito milyen? kicsit bovebben! -
#31542 offline magazinokban?
azok hülyék
amivel nem lehet lőni az a szar
nagy kiegre gondolsz, vagy a kastély - parkra? -
Coolfire #31541 Hali!Még mindig simseztek?Amúly milyen ez az új stuff?Elég sok rosszat olvastam róla. -
#31540 ha sima recolor, és mégsem látszik, akkor kell hozzá a CEP is
megtalálod a simPe oldalán a linket -
Gólya #31539 nem is olyan rég volt ilyesmiről szó - talán még ezen az oldalon meg is találod - ha visszaolvasol
egyébként a letöltött cuccoknál meg kell nézni, hogy gyári cuccot színeztek át vagy pedig más textúrát csináltak hozzá, aminek mesh az anyakönyvezett neve és feltüntetik a letöltéseknél, hogy azt is le kell szedni hozzá (illetve ha a mesh nem ott van, ahol a kiválasztott holmi, akkor hivatkozás található arra vonatkozóan, hogy honnan lehet letölteni) -
Dorobaba #31538 Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!
Olyan problémám van hogy: egy csomó ruhát meg ilyesmit töltöttem le,kicsomagoltam és betettem a downloads mappába!Csak az a baj,hogy sok cuccot nem rakott be a játékba!
Ez miért lehet?
Valaki segítsen! -
phoenix1 #31537 Próbáld meg csak átnevezni a d:\Flóra dokumentumai mappában található EA Games mappát pl. -EA Games- -re (lényeg, hogy nem kell törölni ha netán nem ez lenne a hiba) ilyenkor újból bemásolja a játék a fájlokat.
Viszont ha ilyenkor is kiírja ezt a hibeüzenetet próbáld ki válasszad az Egyedi tartalom engedélyezése. Úgyhiszem, hogy az Egyedi tartalom engedélyezését már próbáltad, és úgy sem ment? Ez egy általános csomag amit megpróbál betölteni. Próbálkozzál azzal amit az első bekezdésbe írtam vagy még megkérdezhetesz vkit a www.mysims.hu fórumán is. -
Flora2 #31536 Az az érdekes ebben, amit mondasz, hogy az Üzleti kieggel nem jött kocsi (autó). Használható autók és velük együtt kocsibeállók először az Éjszakák kieggel jöttek (tehát ha van ilyen kieged, akkor tutira kéne működnie az autóknak), aztán később talán a Szabadidő kieggel jött kocsibeálló meg szerelhető autó (de nem tudom, ezek működő-vezethető autók-e az Éjszakák kieg nélkül).
Nem lehet, hogy az Üzleti kieggel csak egy kiszürkült gépkocsi-ikon van a menüben, jeléül annak, hogy vannak olyan nagykiegek, amikben van autó? Mivel nekem minden nagykieg megvan, sajnos nem tudom megmondani, hogy Éjszakák kieg nélkül van-e a játékban működő (beülhető, célba vezethető) kocsi. Mármint default, mod-ok nélkül. -
Dracon #31535 azt se engedi -
#31534 Windows XP SP3
a dokumentumok mappa meg át van állítva hogy azt a mappát tekintse dokumentumok mappának (mivel a D meghajtó a nagyobb és arra mennek az ilyen dolgok)
amúgy még nem próbáltuk ki, mivel az otthoni gépen van ez a probléma, és még nem sikerült húgommal kommunikálni hogy próbálja ki ezt -
#31533 Na, azt ürítse ki. -
Gólya #31532 kocsibeállót tettél le?