Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van, akkor ha jól emlékszem, egy napi egyszeri üzletbe telefonálás során meg kéne mondania, hogy mennyit keresett aznap. Valamint azt is meg kell tenni, hogy cirka ötnaponként be kell menni a boltba, és a tulajnak végig kell csinálnia egy napot ott, mert kb. 5 nap átlagában kalkulálja a profitot a játék.
Ha boltvezetõd is van, be is mész idõnként egy napot végigcsinálni - haszonnal!, és mégsem keres pénzt a boltvezetõ, akkor ott valami bug vagy letöltött hack is bezavarhat. Az elsõ kérdés ilyenkor, hogy fent van-e a hivatalos javítópatch a játékon (minden kieghez kiadtak legalább egyet). A második kérdés pedig rutinszerûen az, hogy van-e valamilyen hack-ed (pl. telefonálással kapcsolatos hack)? A hiba akkor is fennáll-e, ha a játékból kiveszed a Downloads mappádat, és úgy próbálod felhívni a boltvezetõt?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tömörítsd ki õket és utána telepítsd.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Egy visszatérõ problémám lenne a Vár az üzlettel kapcsolatban, nem tudom volt e már másnak is ezzel gondja. Szval a gondom a következõ. Van több üzletem is, haszonnal mûködik...ha ott vagyok, azonban ha hazajövök vége a dalnak. Otthonról egyszerûen nem tudok velük pénzt keresni. Mikor viszont nyaralni volt a simem akkor jött a kis üzenet h x összegû bevételem volt az üzletben.
Nem értem mi lehet a probléma. Mikor itthonról hívom akkor azonban kiírja h minden rendben, köszi h hívtam...de pénzrõl szó sem esik 😞
ha meg megint hívom akkor meg nyilván kiírja hogy minek hívom megint...szóval nem értem mi lehet a gond, ha tudtok légyszi segítsetek mert marhára zavar.
vista - valszeg megy rajta
tedd fel az összes kieget ha jó a géped
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A keresõ sajnos bedöglött, legalábbis nekem nemjo!
2 kérdésem lenne,:
-hogy kell feltenni a simseket, 1 könyvtárba, vagy az mind1, ill van sorrend is?
-megy vistán a játék?
Olyan problémám van, hogy a sims2 alap megy, felrakom a kieg-eket, elindul, és mikor bejönne a töltöképernyö akkor kidob egy piros X-es ablakot, de semmi szöveg nincs rajta!! Rosszul tettem volna fel, vagy rosszul crack, vagy mi a baj?
(probáltam külön könyvtárba, egybe semmi... Sims2 jovolt egyedül, Univ, meg a többivel már nem...
Valaki tud segiteni? Köszönöm
Honda - The Power of Dreams
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Valószínüleg az van amit mondasz, mert csak az alapjáték van fenn.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
a barkácsolás jó vlamire vagy csak a hobbi szintet viszi feljebb?
Meg tudná-e mondani valaki, mit hiányol a telepítõ?
Nem mindegyiknél, van amit rendben felrakott.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
#31420: nekem anno szépen kitakarított mindent 😛P.
apartmanban játszók - a bejárónõtök takarít rendesen?
mert az enyém megigazítja az ágyat, esetleg kiüríti a szemetest és közli, minden rendben - az kicsit sem zavarja, hogy bûzlik a fürdõszoba<#gun>#gun>
vagy csak az enyém ilyen lusta?
jut eszembe: a kismamáknak még mindig nincs téli ruhájuk? vagy csak kézbe kéne venni a szememet, hátha...?

Ha nem, akkor nem tudja olvasni a meghajtód.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
van egy próblémám:
a game eredeti, de mégse akarja beolvasni a gépem, 1x feltelepítettem, századszorra beolvasta, de most egyáltalán nem akarja...
nem tudjátok mi lehet a gond?
Nem tudja véletlenül valaki,miért van az, hogy ha fullon van a grafika, majdnem minden egyes mozdulatnál változik a minõsége?
Mozdítok egy tárgyat homályos lesz. Mentem a játékot megint jó a grafika, és így tovább, hol-így hol úgy.
különben nem is tudom...én olyan dolgokat nem igazán tapasztaltam, amikre panaszkodnak többen is...
a postaládát - mint írtam is korábban - egy letöltött ház vágta haza, miután kiszedtük, helyreállt a rend
ez a kaja helyett duma dolog már az alapnál is megvolt - van/volt is rá megoldás, csak már nem akarom piszkálni a játékot (nem biztos, hogy ennyi kieggel is ugyanolyan jól mûködne) - ha eddig viszonylag simán ment, ne most rontsuk már el
na jó, panasznap vége😊
akkor Te nem cheatelsz, én meg szerintem elég kreatív vagyok - legalábbis a simjeimnek megfelel
(azt azért kicsit furának tartom, hogy egy jóízû kefélés után anyuci és apuci külön ágyba vonul - persze ízlések és szokások...<#whatever>#whatever>)
egyenek külön és akkor nem fognak beszélgetni, aludjanak külön, és akkor nem fognak összegabalyodni, az étkezõasztal meg legyen az ajtónál, a ház pedig legyen közel a postaládához, igy minimalizálható a mászkálásból adódó idõveszteség is, mindemellett pedig a kis luk ház sem jó, mert abban is csak egymást zavarják
nem cheatelni kell, hanem kreativnak lenni 😊
mondom, volt korábban erre egy cheat - ezt nem ismeri senki??
meg a másik az összegabalyodás - míg kigubancolódnak egymásból...<#wow3>#wow3>
enyéim általában malacul esznek, belapátolják az ételt
felkelnek 6-kor, zuhanyozás, evés, némi játék is belefér, 8:30-kor elmennek mondjuk a busszal
de ha lekésik a buszt sincs baj, ha délig beérnek a suliba (nagytesó, apu beviszi a gyerekeket a suliba kocsival), akkor nem esik az osztályzat, A+ -nál elég kétnaponta suliba járni
A felnõttek elég zagyván járnak melózni, ott inkább az elõléptetés szokott bekavarni az idõrendbe
egyébként meg alap a legjobb ágy, mindenkinek, bár utóbbi idõben néztem, hogy az olcsó ikeás sem olyan vészes
de én má nem jáccom vele 😊, majd talán felteszem hamarosan megint :S :S.
leülnek reggel hatkor enni és nyolc elõtt pár perccel úgy kell felállítani az asztaltól a gyereket, mert a busz azonnal indul. s még félig sem lakott jól
nem igaz, hogy egy ember (jelen esetben egy sim) egy óráig ül a wc-n, további egy órát zuhanyozik, aztán ha legalább másodmagával ül le enni, akkor egy kis tálka müzli elfogyasztása kb. három óráig tart - és még sorolhatnám, de gondolom nemcsak az enyémek csinálják ezeket...
arról nem beszélve, ha házaspárt kell ébreszteni reggel (vagy akár csak egy szimpla párt), kb háromnegyed-egy óra, míg kigabalyodnak egymásból...
volt egy cheat, ami jócskán korlátozta a simek evés közbeni "szómenését" - valami ilyesmirõl tud-e valamelyikõtök, ami most is mûködik?
viszont nálam egy letöltött házzal jött valami szemét, ami miatt megváltozott - sõt egy szemetes is beépült a különlegesség/különlegesség részbe
<#violent>#violent>
kiszedtük a downloads-mappát, s csodák csodája, minden a helyére került<#wink>#wink>
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
sõt
akár az összeset is lehet egyszerre