Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a biztonság kedvéért kérdezem, hogy ugye, van kinevezett üzletvezetõd (mert nem említetted)?

Ha van, akkor ha jól emlékszem, egy napi egyszeri üzletbe telefonálás során meg kéne mondania, hogy mennyit keresett aznap. Valamint azt is meg kell tenni, hogy cirka ötnaponként be kell menni a boltba, és a tulajnak végig kell csinálnia egy napot ott, mert kb. 5 nap átlagában kalkulálja a profitot a játék.

Ha boltvezetõd is van, be is mész idõnként egy napot végigcsinálni - haszonnal!, és mégsem keres pénzt a boltvezetõ, akkor ott valami bug vagy letöltött hack is bezavarhat. Az elsõ kérdés ilyenkor, hogy fent van-e a hivatalos javítópatch a játékon (minden kieghez kiadtak legalább egyet). A második kérdés pedig rutinszerûen az, hogy van-e valamilyen hack-ed (pl. telefonálással kapcsolatos hack)? A hiba akkor is fennáll-e, ha a játékból kiveszed a Downloads mappádat, és úgy próbálod felhívni a boltvezetõt?

Mike at home
winrar-ral

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Magic Boy
Tömörítve van.
Tömörítsd ki õket és utána telepítsd.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Helló!Bocsássatok meg hogy ilyen hülyeségekkel zaklatlak titeket, de több barátom is modnta hogy tök jó játék a sims2!Erre mondom, hát jó akkor én is leszedem!Felmentem ncore-ra-találtam egy olyat aholbennevan az összes kiegészítõ,cuccok meg minden!Örültem is neki hogy végre meglesz miden de jó!1-óráig töltöte is les szegény gép!Reggel ideülök a géphez erre látom hogy az alajáték mappába olyan file-k vannak hogy:thesims2 r01,r02,r03!És erre sehogy nemtudok rájönni, hoyg hogyan kell telepíteni!Léccives segítsetek nekem!!Elõre is köszönök mindent
Üdv mindenkinek!
Egy visszatérõ problémám lenne a Vár az üzlettel kapcsolatban, nem tudom volt e már másnak is ezzel gondja. Szval a gondom a következõ. Van több üzletem is, haszonnal mûködik...ha ott vagyok, azonban ha hazajövök vége a dalnak. Otthonról egyszerûen nem tudok velük pénzt keresni. Mikor viszont nyaralni volt a simem akkor jött a kis üzenet h x összegû bevételem volt az üzletben.
Nem értem mi lehet a probléma. Mikor itthonról hívom akkor azonban kiírja h minden rendben, köszi h hívtam...de pénzrõl szó sem esik 😞
ha meg megint hívom akkor meg nyilván kiírja hogy minek hívom megint...szóval nem értem mi lehet a gond, ha tudtok légyszi segítsetek mert marhára zavar.
Mike at home
nem, mindegyik kieget külön könyvtérba, ahogy fel is ajánlja, persze a fõkönyvtár lehet egy, a sorrend mindegy, lényeg hogy az utolsóval indítsd

vista - valszeg megy rajta

tedd fel az összes kieget ha jó a géped

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

AlieN911
Hali!

A keresõ sajnos bedöglött, legalábbis nekem nemjo!
2 kérdésem lenne,:
-hogy kell feltenni a simseket, 1 könyvtárba, vagy az mind1, ill van sorrend is?
-megy vistán a játék?

Olyan problémám van, hogy a sims2 alap megy, felrakom a kieg-eket, elindul, és mikor bejönne a töltöképernyö akkor kidob egy piros X-es ablakot, de semmi szöveg nincs rajta!! Rosszul tettem volna fel, vagy rosszul crack, vagy mi a baj?
(probáltam külön könyvtárba, egybe semmi... Sims2 jovolt egyedül, Univ, meg a többivel már nem...
Valaki tud segiteni? Köszönöm

Honda - The Power of Dreams

Legend Killer
Harry Potter 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mike at home
vagy ha nem ez az oka, akkor a CSBIN-bõl inditsd a packageinstallert

Hogy lehet mágiát tanulni?

Bocsi a barkácsolás helyett bütykölést akartam írniXD

Köszi.
Valószínüleg az van amit mondasz, mert csak az alapjáték van fenn.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hali
a barkácsolás jó vlamire vagy csak a hobbi szintet viszi feljebb?

Valamelyik kiegészítõ hiányzik. Nézzed meg az oldalon, hogy mit írnak, milyen kiegészítõvel lett létrehozva a sim.

Pár új simet akartam feltelepíteni és ezt az üzenetet kaptam:

Meg tudná-e mondani valaki, mit hiányol a telepítõ?
Nem mindegyiknél, van amit rendben felrakott.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Legend Killer
okés, így már világos.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ez apartman😊

Legend Killer
😄... de most hogy vannak szomszédok? Eddig úgy voltak, hogy csak a házuk látszódott és rájuk kattintva játszhattál, de nem láttad mit csinálnak. Az új kiegek ezt is megoldották, vagy ez egyetem és ilyen több szobás? 😄

#31420: nekem anno szépen kitakarított mindent 😛P.

még valami:
apartmanban játszók - a bejárónõtök takarít rendesen?
mert az enyém megigazítja az ágyat, esetleg kiüríti a szemetest és közli, minden rendben - az kicsit sem zavarja, hogy bûzlik a fürdõszoba<#gun>
vagy csak az enyém ilyen lusta?

jut eszembe: a kismamáknak még mindig nincs téli ruhájuk? vagy csak kézbe kéne venni a szememet, hátha...?

ja és utána a falszomszédom bömbölteti a zajládáját, míg nem dörömbölök😊

remek szomszédaim vannak - két napja ezen somolygok (kezdik reggel úgy nyolc körül és nem unják egész nap este tizenegyig...):

Mike at home
ha van far managered, akkor elég a nul-ba másolni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
A lemez tartalmát le tudod másolni egy mappába ?
Ha nem, akkor nem tudja olvasni a meghajtód.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Kulee
hy all
van egy próblémám:
a game eredeti, de mégse akarja beolvasni a gépem, 1x feltelepítettem, századszorra beolvasta, de most egyáltalán nem akarja...
nem tudjátok mi lehet a gond?

Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki,miért van az, hogy ha fullon van a grafika, majdnem minden egyes mozdulatnál változik a minõsége?
Mozdítok egy tárgyat homályos lesz. Mentem a játékot megint jó a grafika, és így tovább, hol-így hol úgy.
na ja😊
különben nem is tudom...én olyan dolgokat nem igazán tapasztaltam, amikre panaszkodnak többen is...
a postaládát - mint írtam is korábban - egy letöltött ház vágta haza, miután kiszedtük, helyreállt a rend
ez a kaja helyett duma dolog már az alapnál is megvolt - van/volt is rá megoldás, csak már nem akarom piszkálni a játékot (nem biztos, hogy ennyi kieggel is ugyanolyan jól mûködne) - ha eddig viszonylag simán ment, ne most rontsuk már el

na jó, panasznap vége😊

Legend Killer
ez nem a valóság 😄... bug lehet a géjmben, vagy rosszul megírt akármi, azér nem lehet minden tökéletes, hogy kefe után egy ágyban legyenek 😄.

nem mondod...
akkor Te nem cheatelsz, én meg szerintem elég kreatív vagyok - legalábbis a simjeimnek megfelel
(azt azért kicsit furának tartom, hogy egy jóízû kefélés után anyuci és apuci külön ágyba vonul - persze ízlések és szokások...<#whatever>)

Mike at home
mint mondtam, ezek nekem okoztak ekkora problémát

egyenek külön és akkor nem fognak beszélgetni, aludjanak külön, és akkor nem fognak összegabalyodni, az étkezõasztal meg legyen az ajtónál, a ház pedig legyen közel a postaládához, igy minimalizálható a mászkálásból adódó idõveszteség is, mindemellett pedig a kis luk ház sem jó, mert abban is csak egymást zavarják

nem cheatelni kell, hanem kreativnak lenni 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

konkrétan az a bajom az egésszel, hogy evés közben egyfolytában dumálnak - illetve a duma miatt iszonyú lassan esznek
mondom, volt korábban erre egy cheat - ezt nem ismeri senki??
meg a másik az összegabalyodás - míg kigubancolódnak egymásból...<#wow3>

Mike at home
mennyire alapos a gyerek? mert azok szoktak úgy enni mint a csiga
enyéim általában malacul esznek, belapátolják az ételt

Mike at home
hát nemtom, nekem ezt nem csinálja, illetve az apartma óta nem tuom, mert szaggat a házam, amivel játszottam, (1 jeti, 2 anyuka, 3 gyerek, 3 kutya, 1 macska, + fizetõ vendégek - két család lakik egy telken, egyik apuka beadta a kulcsot, a másik meg lelépett, a 2 anyukából az egyik már idõs, remélem hamarosan meghal, kurva sokan vagyunk, állatokat is ki kéne paterolni, meg bezárni a bazárt, úgyis van kb 200k-juk, el sem tudjáák költeni - nem igaz, mert egy vallálkozás beindításához simán kellhet ennyi)

Mike at home
no meg arról nem bezsélve, hogy a reggeli melletti csevegés pont jó a suocializáció szintentartására, és akkor sincsen baj, ha nem jólakottan megy a sim suliba, melóba, mert akkor majd eszik ott

Mike at home
szerintem másnak is csinálja, de azért el lehet készülni idõben, 2-3 kölökkel is simán
felkelnek 6-kor, zuhanyozás, evés, némi játék is belefér, 8:30-kor elmennek mondjuk a busszal
de ha lekésik a buszt sincs baj, ha délig beérnek a suliba (nagytesó, apu beviszi a gyerekeket a suliba kocsival), akkor nem esik az osztályzat, A+ -nál elég kétnaponta suliba járni
A felnõttek elég zagyván járnak melózni, ott inkább az elõléptetés szokott bekavarni az idõrendbe
egyébként meg alap a legjobb ágy, mindenkinek, bár utóbbi idõben néztem, hogy az olcsó ikeás sem olyan vészes

Legend Killer
😄, jahh, ez szarság.

de én má nem jáccom vele 😊, majd talán felteszem hamarosan megint :S :S.

nem tudom, ki volt az a pihent agyú, aki ezeket az idõigényeket kidolgozta - lehet, neki ennyi idõbe tellnek ezek a dolgok?

hát az kevés...valami megoldás kellene, hogy ne dumáljanak annyit
leülnek reggel hatkor enni és nyolc elõtt pár perccel úgy kell felállítani az asztaltól a gyereket, mert a busz azonnal indul. s még félig sem lakott jól

Legend Killer
😄D... részvét.

csendes idegbaj kerülget...
nem igaz, hogy egy ember (jelen esetben egy sim) egy óráig ül a wc-n, további egy órát zuhanyozik, aztán ha legalább másodmagával ül le enni, akkor egy kis tálka müzli elfogyasztása kb. három óráig tart - és még sorolhatnám, de gondolom nemcsak az enyémek csinálják ezeket...
arról nem beszélve, ha házaspárt kell ébreszteni reggel (vagy akár csak egy szimpla párt), kb háromnegyed-egy óra, míg kigabalyodnak egymásból...

volt egy cheat, ami jócskán korlátozta a simek evés közbeni "szómenését" - valami ilyesmirõl tud-e valamelyikõtök, ami most is mûködik?

kicsit késõi reakció, de nálam most jött elõ a postaláda átváltozás...
viszont nálam egy letöltött házzal jött valami szemét, ami miatt megváltozott - sõt egy szemetes is beépült a különlegesség/különlegesség részbe
<#violent>
kiszedtük a downloads-mappát, s csodák csodája, minden a helyére került<#wink>

Kösz a gyors és pontos válaszért, midenkinek <#worship>
rage
A patch nem javította ki azt a problémát, hogyha átmegyek meglátogatni valakit a másik apartmanba, akkor ott ne legyen minden töksötét...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Legend Killer
Ok, nekem az uccsó kieg az ikeás volt asszem 😄.

Erre én is kíváncsi vagyok 😊

0blueman
Ja, de nem ez a legújabb. Jön nemsokára a Luxus Cuccok<#unalmas>

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Legend Killer
amúgy jó a múvi a bannerben... még ezzel a kieggel se jácottam 😄.

Legend Killer
telepítsd fel az alapot, majd az összes kieget és csak a legutolsót krekkeld, aztán azt indítsd fel és így bármelyiket tudod használni. azt hiszem. gondolom ez volt a problémád, a szmájlik miatt erre következtettem.

0blueman
persze, hiszen azért vannak! Kieg. nélkül nem sok értelme van a simsnek

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Mike at home
lehet
sõt
akár az összeset is lehet egyszerre

hello Lehet egyszerre 2 kiegészítõt használni a sims2-höz?<#kerdes><#wow3>