32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    ha meghízok nagyobb a melle is
  • Mike at home
    akkor csak neked, csak olyat, mindjárt gyártok is párat :)
  • Web mester
    Mikor lesz infó a bannerversenyről?
  • Kodlovag
    A mellméretet a ruha határozza meg. Keress/tölts le olyan ruhákat, amit nagyobb mellmérettel csináltak. Van bőven.
  • Kodlovag
    Szerintem nyugodtan használhattok letöltött cucokat is a bannerhez, és szerintem nem fogja minden láma megkérdezni, honnan vannak. Ott van pl a #26063 hozzászólásban az Éjszakák kieg képe. Az szerintem elég gyári, legalábbis a baloldali csaj a dobozon is pont ugyanúgy néz ki. De pl a szája sarkában lévő anyajegy nincs benne a játékban, se a ruhája. És más hivatalos képeken is van egy pár dolog, ami nincs benne a játékban. Elsősorban ruhák. És amennyire emlékszek, soha senki nem érdeklődött arról, miért nincsenek benne a játékban.
  • sozs
    ööööööö..... mellnövelés nincs?
  • Shiwo
    nem ártana :) és előre szólok, én anti-emós vagyok, szal tókijós kölköket nem fogok betenni :)
  • Gólya #26157
    hát a vámpíranyunak...
  • Gólya #26156
    rajta viszont minden Maxis (legelső simjeim egyike):

mondjuk róla nem nagyon lehet bármilyen kieg-re következtetni
  • Shiwo
    hehe...jó a rucija...csak mondjuk mint említettem, jó lenne eredeti kieges cuccokkal felszerelt simeket betenni, mert tuti minden 3. megkérdezné, hogy ő miért nem találja a kiegben azt a kinézetet...
  • Mike
    kaparásszál vissza a tokió hoteles képre :D
    vahy azt letöröltem?...
  • Mike
    ja olyan kell, ahol látszik a testük is? :)
  • Mike
    melyiknek?
  • Shiwo
    a leégett srác felhasználható lenne, a többinek nem sok látszik a testéből.. a méret az tökéletes :)

meg mondjuk azért olyasmi képek kellenének, mely jellemző egy-egy kiegészítőre..pl. a srácot belehet tenni szezonhoz..
  • Mike
    mindene letöltött
    haja, ruha, NBC pizsamája, minden
  • Mike
    vámpíranyu

• Gólya #26148
    a manóba! van egy képem egy csajról - épp egy kifogott halban gyönyörködik, hát már megint nem engedi felrakni (pedig jpg, hiába kiabál....)
  • Gólya #26147
    jaj szegény, hova lett a keze?
  • Mike
    tessék ezek elég nagyok?

sims gyerekem, meg a haverja

kicsinek:

tini:

haverja:

(saját gyártmányú bőr, haj, szem - még 2005-ből)
    és egytemistaként szarrá égve a napon:

de rakhatok be képeket vámpiranyuról is, aki így nézett ki eredetileg:

de mivel nem volt hajlandó meghalni, szépen lemnt fodrászhoz, vett magának jó ruhát

• Gólya #26145
    pedig ez nem is rossz - erre emlékeztem
  • Gólya #26144
    találtam még kettőt:

• Gólya #26143
    majd még szétnézek - elég sok kép van - kicsit talán már ritkítani is kéne őket
  • Mike at home
    zene nem kell
    éjjnek-évadján itt ne ordibáljon, mert elfelejtettem levenni a monitoron a hangerőt
  • Shiwo
    mondjuk valami ilyesmi jellegü képek lennének optimálisak..esetleg valamivel mosolygósabb simekkel :)
  • Shiwo
    mondjuk nem árt, ha az egész feje megvan :) hülyén mutatna "megskalpolva" :P
  • Gólya #26139
    hát én pl. nem tudom megcsinálni - csak tettem egy ajánlatot

ill. volt egy ötletem....
  • Mike at home
    én úgy gondoltam mindenki olyat csinál, amilyet szeretne, mondjuk most májusban
    aztán szavazunk
    vagy lehet azt is, hogy mindenkié felkerül, majd hetente cserélgetem
    így sértődés sincs
  • Gólya #26137
    mintha Mikenak láttam volna hasonló képet...
  • Gólya #26136
    mondjuk ezen is van letöltött holmi:

• Shiwo
    hát igazság szerint az én banner-típusomhoz max a pingvin lenne felhasználható..de az meg már van :) amúgy vmi olyasmik kellenének, melyen kellően rávan zoomolva a sim-re, vagy marha nagy a felbontás..letöltött dolgokat meg direkt nem akarok szerepeltetni a képeken..
  • Gólya #26134
    vagy pl. mutatok egy képet - ez ugye letöltött haj (pánikszerűen ki is selejteztem):

• Kata
    Hát igen... Én is égen-földön próbáltam keresni valakit, aki ilyen profin meg tud csinálni arcot fotók alapján.
  • Gólya #26132
    s pl. most az évszakoknál egyébként is vigyázni kell némely letöltött cuccal - ugye nem használható ki maximálisan csak a Maxis hűtő (mert a többibe ugyan berakhatod a maradék kaját, de azt onnan már többé elő nem veszed, vagy pl. csak a Maxis-fák hullajtják a leveleiket)
  • Gólya #26131
    nem hinném, hogy ezektől lenne belőled "profi"
    nagyon is jól lehet játszani az eredeti cuccokkal is, azokkal is lehet mutatós simeket kreálni - az legyen mindenkinek a saját dolga, hogy innen-onnan csipeget
    (pl. az én simjeimnek sincs műkörme..., mégis olyan jól elvannak)
  • Gólya #26130
    a bal alsó kép nem véletlenül olyan "homályos" - ha nem figyelek játék közben az időjárásra, az ilyenek hozzák a szívbajt rám; szép nyugisan játszom, aztán egyszer csak jön egy ilyen égiháború.......
  • Coolfire
    És honnan vegyek műkörmöt meg ilyesmit?(tudom milliószámra van a neten),éppen ezért érzem magam amatőrnek,hogy szinte semmit nem újítok a játékban.
  • Gólya #26128
    hát lehet, igazad van - én egyáltalán nem értek ilyesmihez

no azért pár elcsípett dolog:

• Shiwo
    én is ezt mondtam...bár relatív a dolog..lehet, hogy aki készítette, annak tetszik, neked meg pont nem jó, mert úgy áll a sim, akkora a sim, stb. hogy macerás lenne vele dolgozni...
  • Gólya #26126
    hát nem tudom az enyémek milyen minőséget ütnek, de mindjárt mutatok belőle
  • Gólya #26125
    bármikor, ha kicsit figyelsz játék közben