Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tünt el a családtagok kapcsolatpaneljérõl ... Segítsetek, ha tudtok!
És ha igen hogyan????
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
én ebben rutinos vagyok
voltak nyúlék, akik a kertben laktak, nekik 8 saját gyártású gyerekük van, persze nem egyszerre volt 8 csecsemõ
sõt olyan is volt, hogy egy másik családnál hogy 1 tini és 2 tipegõ
de ezek .... külön szobába raktam õket, de szegény anyjuk egyebet se csinált, csak egyiket fel, dajkálás, kiságyba vissza, másikat fel, dajkálás, kiságyba vissza, aztán kezdte elölrõl .... huh
szépen kiléptem mentés nélkül, s apuka bizony nem megy dolgozni, ha százszor kirúgják, akkor sem
mi lesz, ha elérik a totyogó korszakot?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
gyereket csak úgy vállaljatok, ha legalább két ember van minden csecsemõre
<#falbav>#falbav>
a baj viszont nem jár egyedül:

bocs, hogy beleszóltam
Úristen hód, fújd már ki!!!
de ennek mi köze az ürgéhez?
pedig hivatkoztam az elõzõ hsz-ra - a kismamám óhaja a villámcsapás - hát akkor most melyik a jobb? a villám vagy az ürge? (én maradnék az utóbbinál)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
rá tudsz kattintani minden egyes ajtóra, és be tudod állítani ki mehet be és ki nem
ha sok a vendég az nem baj, kell ismerkedni, haverkodni
képeket a lakásról, meg a étkezõrõl
ha az épületen belül van akkor is kigyullad?
Nem rég keztük el nyomni a Sims2-t párommal, (full magyar cucc a házikedvencig), mûködik is szépen meg hurrá meg minden, de valaki mondja már meg pls hogy mit lehet csinálni ezzel a sok gyökér környékbelivel???
Mert az elején jöttek, csöngettek, ismerkedtünk... OK.
De most már ott tartunk hogy 4-6 ember folyamatosan mászkál a lakásba fel-alá, és elég nevetséges hogy emberünk alszik, erre bejön a nappaliba az éjszaka közepén két csóka és nekiáll meccset nézni! <#mf2>#mf2>
Minap kigyulladt a sütõ, és a tûzoltó alig tudott bemenni a konyhába, mert HATAN álltak bent és persze mindenki nézett mint a moziban! <#idiota>#idiota>
Ja és miért esznek a konyha közepé állva, amikor pár lépésre ott a faja kis étkezõ asztal 6db székkel??? <#nemtudom>#nemtudom>
THX

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
a folyamatosan síró babáról - másik fórumon azt mondják, etetni kell állandóan, akkor csendben van
igaz, így célszerû eleve két kiságyat beszerezni, mert egyben úgysem fog elférni
no majd kiderül két-három simnap múlva ...
szeretné, ha belecsapna a villám (lehet, nem az ürgének kellett volna feleségül venni?<#nemtudom>#nemtudom>)
az álmaik is érdekesek
az egyikük sokszor álmodik az egyik haverjáról kis piros szivecskék kiséretében, pedig nem langyi, most feküdt le a 6. nõjével, és mindbe szerelmes is, de eddig meguszta a labukást
3 nyár, 1 tavasz
az egyik srác szinte minden nap használja az éppen aktuális partnerével (milyen jó hogy a simsben nincs sztb) igaz õ ha felforr az agyvize sem tud leégni a napon
a másik srác (ketten laknak egy házikóban) meg elájult egy make-out-tól, aztán bement a házba és elájult ott is, de már õ is hazsnálta a love-tube-ot és semmi nem történt (mondjuk mindig a love-ot használom, mivel az enm kerül pénzbe, aspi pont meg van dögivel)
szal nálam eddig egyzser nem gyulladt még ki
próbáltátok már benne a házban?
tegyek be képeket a házikójukról?
(spec magam is el tudnék lakni egy ilyenbe)
mondjuk még nekem sem gyulladt ki, de most kicsit jobban odafigyelek majd rá - sajnálnám szépen gyarapodó kis családomat
(Én most emiatt nem merem a kádban csinálni... 😉
vagy csak mázlim van
ok, akkor meglesz
pedig kint van az épületen kivül
töltsek le magyaritást?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)