32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #26124
    az sg-t, de tényleg inkább szólnia kellene annak, akinek van képe, mert ez így nagyon lassú
  • Shiwo
    miért ne...én simán gugliban kerestem screenshotokat...meg a hivatalos oldalon..
  • Shiwo
    zenéhez tényleg flash kéne :)
    amúgy én úgy gondoltam, hogy a stuffoknak nem kéne "saját kép"..vagy az összeseg 1re..bár sztem felesleges..
  • Shiwo
    dehogynem..sőt, tettem is volna bele saját képeket a bannerbe, ha nem minimum grafon futna a gépen..így inkább nem rontom el velük...
  • Shiwo
    a hóember függ a sims nemtommijétől..valami tulajdonságától..lehet a kedvességétől vagy valamitől..mert barátnőm 1ik sime alap, sima mosolygóst alkotott, míg a másik ilyen ördögit..
  • Shiwo
    már rég megcsináltam, csak még nem linkeltem...
  • Coolfire
    Melyiket?A communityt v. az sg-t?
  • Coolfire
    Most őszintén...én mikor fogok pölö ilyen simet csinálni???Ez az első kép,mert sietek,van ettől sokkal jobb is:

Romlott a minősége mert .png-t átkonvertáltam jpg-be.Na mentem.
  • Gólya #26116
    böngészem a galériákat, de talán jobb lenne, ha szólna, akinek van valami jó képe.....
  • Coolfire
    Na elmegyek ügyintézni,mire visszajövök döntsétek el,bár nekem tökmindegy..:)))
  • Gólya #26114
    ugyan már.... ne tessék bömbikélni
    nem ezen múlik.....
  • Coolfire
    Ezt nem a házigazdának,hanem nekünk kell eldönteni.Ebben Mike is csak egy gamer lesz...
  • Coolfire
    Nem mentettem le egyet sem,csak a nyálam csorgattam,és rájöttem,hogy milyen amatőr kis simses vagyok..
  • Gólya #26111
    pár képet mutatnál?
    amik tetszettek
  • Gólya #26110
    háááát ... ezt döntse el a házigazda
    én csak arra gondoltam, mivel ez a mi fórumunk ....
    de ha van jobb, az sem gond
  • Coolfire
    Lopni nem lehet?:)Mondjuk az alábbi linkről,mert "picit" jobbak mintha én csinálnám.Bár a fényképezőm-azt hiszem- be sincs állítva rendesen..:))
  • Coolfire
    http://forums.sims2community.com/ ide beregizel(nem muszály),és nálazgathatod,a fórumokat..anno pölö innen lestem ki az ültetési,szüretelési időket,és a recepteket.A hivatalos utáni legnagyobb sims2-es fórum.
  • Gólya #26107
    így valahogy gondolom én is - kicsit "személyesebb" lenne ....
  • Gólya #26106
    igen, ilyenre gondoltam
    gondolom, többen készítenek képeket a játék során, s ezekből össze lehetne hozni egy olyan kollekciót, amiben minden kieg-re vonatkozóan van egy-egy jellemző kép - persze, nyilván minden nem lehet rajta egy képen (gondolok itt pl. a Seasonsnál nem biztos, hogy ráfér egy képre horgászat, hógolyózás, kertészkedés), de egy-egy jellemzőbb részlet biztos akad
    s szerintem a galáriákból lehetne válogatni, vagy mozgósítani feleinket pár kép erejéig
  • Coolfire
    Vagy pedig egy borítós,utána egy képes...na,ha ezt sikerülne összehozni,ez lenne a legjobb banner az sg-n..:)))
  • Coolfire
    Sőt,így belegondolva még jobb is szerintem,mint a borítós..
  • Coolfire
    Már miért ne lehetne?Arra gondolltál,hogy sok apró-de valamennyire még kivehető-képecskéből állna egy v. esetleg több banner?Mert az sem lenne ám rossz megoldás.Mondjuk meghagynánk midegyik logóját mondjuk ekkorában:

És köré raknánk a rá jellemző képeket.Ez sem rossz megoldás.
  • Gólya #26102
    figyeljetek.... lehet, hülyeséget kérdezek, de csak a borítókból lehet összehozni a bannert?
    olyan nem lehet, hogy játékban készült képekből összehozni?
    nagyon láma vagyok az egészhez, azért ha emeletes marhaságot kérdeztem, pardon
  • Mike at home
    linket
  • Coolfire
    Azért szégyellem magam...ilyenkor látszik milyen "koca" simses vagyok.Megnéztem a simscommunity egy pár fórumának a képeit és leesett az állam,iszonyat milyen jó cuccaik,fejeik,ruháik etc.. vannak.....megyek is aludni.
  • Coolfire
    Van egy csomó a simscommunityn,csak az a baj,hogy "eredeti" Rose Greenman nincs virággyerekkel..:)
  • Coolfire
    Tényleg látszanak a halak..
  • Coolfire
    Hehe..ezt hogy lehet megcsinálni?

Bazzeg milyen profi simsesek vannak...nagyon sokan-gondolom a face factory 2-nek köszönhetően-a saját arcukkal játszanak..
  • Coolfire
    A háttérszínek azért különbözzenek inkább.A borítókról ollózhatsz még a bannerekre egy-két apróságot,de egyeseknek akkor zsúfolt lesz..:)
  • Coolfire
    Meg egy picit sötétíteni az összsen.Olyan mintha ki lenne gammázva..
  • Coolfire
    Az egyetem csíkba is a háttérnek csináld meg az árnyakat,hogy psszoljon a többihez.
  • Coolfire
    Csak az expansionoknak lesz csíkjuk?Zenés bannert nem lehet csinálni?Mondjuk az EA logo szunszunját?:))Bejönne az,utána szépen sorban a bannerek.
  • Mike at home
    jujj
  • Shiwo
    de
  • Devids Pro
    ezt a lila hátteret nem lehetne lecserélni?:) sztem a lila nem passzol ide, de amúgy jók lettek sztem
  • Hassan B
    Hááát... nem tom... Mindkettőnek van előnye is, hátránya is... :)
  • Shiwo
    oksi...

amúgy hogy lenne jobb ? ha mindegyiknek más háttérszine lenne, vagy ha az összesnek egységes ?
  • miche
    király ez a macska :) nekem tetszik

utolsónak lehetne mász színű a háttere.
  • Shiwo
    hopp..1-2 apró hiba helyből befigyelt..javítva..
  • Shiwo

mára asszem ennyi..majd honap folyt köv :) addig esetleg mondhattok ötletetek, meg javaslatokat, hogy min változtassak, ill. linkelhettek esetleg képeket, amikről fellehetne valamit használni..