32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #26124 az sg-t, de tényleg inkább szólnia kellene annak, akinek van képe, mert ez így nagyon lassú -
#26123 miért ne...én simán gugliban kerestem screenshotokat...meg a hivatalos oldalon.. -
#26122 zenéhez tényleg flash kéne :)
amúgy én úgy gondoltam, hogy a stuffoknak nem kéne "saját kép"..vagy az összeseg 1re..bár sztem felesleges.. -
#26121 dehogynem..sőt, tettem is volna bele saját képeket a bannerbe, ha nem minimum grafon futna a gépen..így inkább nem rontom el velük... -
#26120 a hóember függ a sims nemtommijétől..valami tulajdonságától..lehet a kedvességétől vagy valamitől..mert barátnőm 1ik sime alap, sima mosolygóst alkotott, míg a másik ilyen ördögit.. -
#26119 már rég megcsináltam, csak még nem linkeltem... -
Coolfire #26118 Melyiket?A communityt v. az sg-t? -
Coolfire #26117 Most őszintén...én mikor fogok pölö ilyen simet csinálni???Ez az első kép,mert sietek,van ettől sokkal jobb is:
Romlott a minősége mert .png-t átkonvertáltam jpg-be.Na mentem. -
Gólya #26116 böngészem a galériákat, de talán jobb lenne, ha szólna, akinek van valami jó képe..... -
Coolfire #26115 Na elmegyek ügyintézni,mire visszajövök döntsétek el,bár nekem tökmindegy..:))) -
Gólya #26114 ugyan már.... ne tessék bömbikélni
nem ezen múlik.....
-
Coolfire #26113 Ezt nem a házigazdának,hanem nekünk kell eldönteni.Ebben Mike is csak egy gamer lesz... -
Coolfire #26112 Nem mentettem le egyet sem,csak a nyálam csorgattam,és rájöttem,hogy milyen amatőr kis simses vagyok.. -
Gólya #26111 pár képet mutatnál?
amik tetszettek
-
Gólya #26110 háááát ... ezt döntse el a házigazda
én csak arra gondoltam, mivel ez a mi fórumunk ....
de ha van jobb, az sem gond -
Coolfire #26109 Lopni nem lehet?:)Mondjuk az alábbi linkről,mert "picit" jobbak mintha én csinálnám.Bár a fényképezőm-azt hiszem- be sincs állítva rendesen..:)) -
Coolfire #26108 http://forums.sims2community.com/ ide beregizel(nem muszály),és nálazgathatod,a fórumokat..anno pölö innen lestem ki az ültetési,szüretelési időket,és a recepteket.A hivatalos utáni legnagyobb sims2-es fórum. -
Gólya #26107 így valahogy gondolom én is - kicsit "személyesebb" lenne .... -
Gólya #26106 igen, ilyenre gondoltam
gondolom, többen készítenek képeket a játék során, s ezekből össze lehetne hozni egy olyan kollekciót, amiben minden kieg-re vonatkozóan van egy-egy jellemző kép - persze, nyilván minden nem lehet rajta egy képen (gondolok itt pl. a Seasonsnál nem biztos, hogy ráfér egy képre horgászat, hógolyózás, kertészkedés), de egy-egy jellemzőbb részlet biztos akad
s szerintem a galáriákból lehetne válogatni, vagy mozgósítani feleinket pár kép erejéig -
Coolfire #26105 Vagy pedig egy borítós,utána egy képes...na,ha ezt sikerülne összehozni,ez lenne a legjobb banner az sg-n..:))) -
Coolfire #26104 Sőt,így belegondolva még jobb is szerintem,mint a borítós.. -
Coolfire #26103 Már miért ne lehetne?Arra gondolltál,hogy sok apró-de valamennyire még kivehető-képecskéből állna egy v. esetleg több banner?Mert az sem lenne ám rossz megoldás.Mondjuk meghagynánk midegyik logóját mondjuk ekkorában:
És köré raknánk a rá jellemző képeket.Ez sem rossz megoldás. -
Gólya #26102 figyeljetek.... lehet, hülyeséget kérdezek, de csak a borítókból lehet összehozni a bannert?
olyan nem lehet, hogy játékban készült képekből összehozni?
nagyon láma vagyok az egészhez, azért ha emeletes marhaságot kérdeztem, pardon -
#26101 linket -
Coolfire #26100 Azért szégyellem magam...ilyenkor látszik milyen "koca" simses vagyok.Megnéztem a simscommunity egy pár fórumának a képeit és leesett az állam,iszonyat milyen jó cuccaik,fejeik,ruháik etc.. vannak.....megyek is aludni. -
Coolfire #26099 Van egy csomó a simscommunityn,csak az a baj,hogy "eredeti" Rose Greenman nincs virággyerekkel..:) -
Coolfire #26098 Tényleg látszanak a halak..
-
Coolfire #26097 Hehe..ezt hogy lehet megcsinálni?
Bazzeg milyen profi simsesek vannak...nagyon sokan-gondolom a face factory 2-nek köszönhetően-a saját arcukkal játszanak.. -
Coolfire #26096 A háttérszínek azért különbözzenek inkább.A borítókról ollózhatsz még a bannerekre egy-két apróságot,de egyeseknek akkor zsúfolt lesz..:) -
Coolfire #26095 Meg egy picit sötétíteni az összsen.Olyan mintha ki lenne gammázva.. -
Coolfire #26094 Az egyetem csíkba is a háttérnek csináld meg az árnyakat,hogy psszoljon a többihez. -
Coolfire #26093 Csak az expansionoknak lesz csíkjuk?Zenés bannert nem lehet csinálni?Mondjuk az EA logo szunszunját?:))Bejönne az,utána szépen sorban a bannerek. -
#26092 jujj -
#26091 de -
#26090 ezt a lila hátteret nem lehetne lecserélni?:) sztem a lila nem passzol ide, de amúgy jók lettek sztem -
#26089 Hááát... nem tom... Mindkettőnek van előnye is, hátránya is... :) -
#26088 oksi...
amúgy hogy lenne jobb ? ha mindegyiknek más háttérszine lenne, vagy ha az összesnek egységes ? -
#26087 király ez a macska :) nekem tetszik
utolsónak lehetne mász színű a háttere. -
#26086 hopp..1-2 apró hiba helyből befigyelt..javítva..
-
mára asszem ennyi..majd honap folyt köv :) addig esetleg mondhattok ötletetek, meg javaslatokat, hogy min változtassak, ill. linkelhettek esetleg képeket, amikről fellehetne valamit használni..