Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
hát Sipöcz tegnap nálam is beütött a pirománia

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
"Ne pofátlankodjanak oda"

na te sem vagy kicsit sem antiszociális 😊))))

Mike
a táskában nem romlik meg semmi
a maradék kaját is belepakolhatod

Sipocz
Hali!
Ha megvizslatod vmelyik simeddel a hûtõgép állapotát, akkor látod hogy van egy új jegyzés a "friss étel". Ez az érték nõ akkor ha a kertészkedésbõl származó kajat ide pakolod be. Minden fõzéshez hozzáad egy kis minõségjavítást (ezt jelzi a kaja csillogása) és persze arányosan vonja le a "friss étel" jellemzõbõl a felhasználást, tehát nem csak a termelt cucóból fõz, hanem használja azt is (spice melange😊)).
A Kertészkedõk Klubjával bánj azért kedvesebben, a simnek lehetnek vágyai és félelmei ezzel kapcsolatban, hagy jöjjenek csak, Te is kihívhatod õket telefonon hogy bírálják meg a bírtokodat. Mondjuk ezt csak akkor tedd, ha a környezet rendben és tiszta (pl. ne õsszel amikor van egy rahedli avar) és a növényeid "boldogok". A bírálat után kapsz tõlük mindenféle ajándékot (pénzt, kutat...).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Kívánság kutat? Hmmm <#fejvakaras>... hát ha ennyire kiváncsiak a kertemre... esetleg megmutathatom nekik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De ha elhajtod õket, akkor sose kapod meg tõlük a Kívánság kutat...

Én tegnap vettem meg és tettem fel az Évszakokat. Eddig negyon bejön, sokal jobb mint a pets. Valószínüleg azért, mert a petsz csalódás volt. A kedvenc családkámnál is alig várom hogy megöregedjen a kutya és ne kelljen vele többet foglalkoznom. Viszon rögtön megépítettem az üvegházat és kedvenc simemmel neki láttam a gondozásának. Került bele 3 fa 3 különbözõ termésû, meg egy csomó paradicsomot, kb 30 db-ot ültettem. Most már aranyfokozatu a simem és a kert nagyszerüen sikerült lett nagyon-nagyon sok paradicsom (meg alma, citrom, barack). Egy részét bepakoltam a hütõbe.
Gondolom ezért csillog a kajájuk. Az jó valamire? Ja és a táskában friss marad a gyümölcs, ha nem pakolom be a hûtõbe? A hûtõbõl nem tudom õket kivenni, és átrakni a gyümölcsfacsaró táljába. Most már azt is feltöltöttem van benne vagy 30 paradicsom, de onnan se tudom kivenni, így a többit a táskámban hagytam, de félek megromlik.
Jöttek valami kertészet klubtól, hogy "hû ha, milyen szép kert", de elhajtottam õket a p***ba. Ne pofátlankodjanak oda.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

cseri001
én se szeretem, de egyszer igénybe vettem a segítségét (egyedülálló nõ hármasikrekkel <#vigyor1>)

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
igen, gondoltam, hogy nem tökéletes a cucc, azért írtam a figyelmeztetést, hogy csak saját felelõsségre. 😊

cseri001
Ezzel kapcsolatban valami: az ürgém kiment hóembert építeni, utána korcsolyázott, hóangyalkát csinált. Majd' megfagyott... mikor bement a házba, már erõsen köhögött. Na mondom, egy zuhany majd segít a dolgon. Majdnem, de az eredmény nem az igazi... (Már kezdtem félni, hogy beteg lesz..) Következõ lépés a forró csokoládé volt, egy darabig semmi, aztán meg hirtelen meg akart sülni.
Kiszámíthatatlan... Nehogymár egy forrócsokitól kigyulladjon már! <#vigyor5> Pedig ha nem avatkozok közbe, akkor rossz vége lett volna... <#hehe>

Mike
minek kiságy, gyerek elvan a földön is 😊

Mike
igen van ilyen program, csakhogy nekem nem mûködött rendesen, sõt elcseszte a telket
(ettõl még lehet, hogy másnál jó lesz)

Mike
pakolj be a hátizsákodba pár értékes cuccot
vagyis lopj 😊
máskülönben sehogy
a titkos társaságból a titkos kézfogás marad meg késõbbre

Mike
"nahh visszaolvastam vagy a 10. oldalig,"

te itt szívesen látott ritka kincs vagy <#smile>
írj ide sokat!

Mike
ja és amit Sipöcz kérdezett a bárpultos piát ihatjûák naphosszat, nem hût semmit. nagyon furcsa hogy forró ital van, de hideg nincs

Mike
revidiálnom kell a nézeteimet a tûzzel kapcsolataban

ugyanis tegnap megtörtént az elsõ spontán öngyulladásom

szokásos egyetemváros, éppen az új generáció és éppen kiköltözõ régi együtt tengeti hétköznapjait, és az egyik új tagon azt veszem észre, hogy miközben alszik irtó melege van, fullra bepirult a kijelzõje, mondom mi ez már, az emeleten megsülnek, de nem, a másik ágyban alvónak semmi baja. Szal lázasunkat kiküldöm a fürdõszobába, sajnos wc-re, mire a wc-tõl 1 egységnyire lángra kap.
no ennek fele sem tréfa felkeltem a másikat is, nincs itt semmi baj, majd eloltja, aha, nem oltja el, ellenben megyullad õ is. gondolkodtam a maxmotives varázsszó elsütésén, de ugye eddigi tapasztalataim alapján nem lehet olyan könnyen elégni, de. pillanatok alatt meghalt.
szerencsére amikor jön a halál már lehet építkezni, szal vettem gyorsan egy autamata tûzoltó berendezést, és az eloltotta a 2. sz versenyzõt.
a halálból visszakönyörgés nem sikerült, ezért kilépés a településképernyõre, majd vissza. Sejtésem szerint a program éppen a mindenáron való gyulladjon már ki valami állapotában volt, ugyanis betöltés után épitkezés letiltva és éppen kigyullad a jacuzzi

ja és az is érdekes volt, hogy ezt megelõzöen 4 npc is ropogósra sült a jacuzziban üldögélve, holott eddig ilyen nem fordult elõ

a 2 fám közül az egyik jól érzi magát, ki tudja miért, de a másik dögrováson van, holott semmivel sem kap más elbánást mint a másik
az sem értem, miért irja az ismertetõben azt, hogy egyik évszakban sem hoz termést a fa

szal marad az, hogy minden helyiségben túzoltóberendezés, a jacu mellé meg telepítek egy locsoló droidot, piromán irta az évszakokat

nahh visszaolvastam vagy a 10. oldalig, de nem találtam választ, akkor gondolom már megkérdezem:
az egyetemen ha csatlakozunk a titkos társasághoz ugyebár ha ott vagyunk van vagy 40k simeonunk, de ha visszamegyünk az egyetemre marad az a kevéske ami eleve volt. azt szeretném kérdezni, h hogyan lehet megcsinálni h az a pénz a kezünkbe kerüljön? vagy ha elvégeztük az egyetemet automatikusan a kezünkbe kerül, vagy kell érte tenni vmit? bocs az (esetleg) amatõr kérdésért, de új vagyok én a simses világban 😊
elõre is köszi a választ/válaszokat 😊
nem nem, nem szeretem a dadát
de semmi gond, megoldom
csak az eddigiekhez képest volt furcsa (azért ennyire életszerûre megcsinálni ....<#gun>)
bár saját magam hála az égnek nem tapasztaltam, csak amiket hallok néha másoktól - ez valami ilyesmi lehet<#circling>

cseri001
ehun van ni!
de még egyszer megjegyzem, hogy nincs saját tapasztalatom...

cseri001
modthesims-en mintha láttam volna valami LotExpander (vagy valami ilyesmi) nevû programot, amivel meg lehet növelni a használatban lévõ telket is.. de nem tudom, hogy jó-e, mert nem próbáltam...

cseri001
nem próbáltál dadát fogadni? hátha valamit segítene a dolgon?

sajnos el kell adnod a régit, s költöztetni simedet egy új, nagyobb telekre

tényleg, ez még jól jöhetne, ha mondjuk a szomszéd telket hozzá lehetne csatolni a már meglevõhöz ... nem kellene pakolni, költözni, nem borulna fel az idõ

Gery azt mondja, amit õ rakott fel a simmetriára, az mûködõ és jó

ne mondd, hogy ugyan már!
tudod, mit csinált a csajszi?
egyik baba ki a kiságyból, dédelgetés, tisztába tevés, kaja, dédelgetés, vissza a kiságyba - még be sem fejezte,már üvöltött a másik, vele ugyanez és így tovább - de hisz írtam is
s ez, mint egy ördögi kör
nekem sose volt ilyen még a hármasikreknél sem - azok bezzeg tudták az illemet - szépen megvárta mindenki, míg sorra kerül
s nincs másik gyerek - tini, vagy ilyesmi - aki foglalkozna velük, ill. amelyikkel épp nem az anyja bajlódik
no mindegy, megoldjuk, csak gondoltam, esetleg segíthet másoknak (mégis mire lehet számítani)

cseri001
Mit izgat az téged?! Szedj fel Mortimerrel egy dögös bigét, aztán majd jól elfelejti azt a Bellát...
Én is ezt csináltam, (csak elõtte megfiatalítottam Mortit) azóta örül, mint majom a farkának, és Bellát nagy ívben... már bocs. <#ravasz1><#vigyor5>

cseri001
"nyúlék, akik a kertben laktak" <#buck><#vigyor3>
köszi Mike, majdnem kiköptem a reggelimet a röhögéstõl <#vigyor2>

rage
Majd ha kijön a patch, megbeszéljük ezt
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
telket megnagyobbítani? nem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
modthesims

jó olvasgatást

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hassan B
De minek ha mûködik crack-el, és nem kell szórakozni Daemon-al? <#vigyor1>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

rage
A Gamecopyworld-ön ár van mini image a Seasonshez.
Letöltöd, kicsomagolod. Daemon Tools-ban mountolod, sdhide-dal elrejted a játék elõl, s már indul is

Crack se kell.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

ok thx
Hassan B
Nekem még nem volt, de biztos jó lehet...<#idiota>

Hassan B
Ment a privi...

ok, de kezdjük ott h azt se tudom mi az 😄😄 na mindegy
most mit csináljak? semmit...nincs crackem és akkor az kellene hozzá? de azt honnan szedjek?mert én nem találtam sehol
Hassan B
Akkor is lehet reloaded...

RELOADED??????
úgy töltöttem torrentrõl.<#confused>
Hassan B
Nem RELOADED verzió?

nektek már volt yoan hogy amikor villámlot kigyuladt a fenyõfa?

de ebben nincs olyan.
Na megvan minden,már csak olyan kell amivel meg tudom csinálni hogy mit csináljanak vele a simek,az jó amit a simmetrián találtam amivel saját mozdulatokat(animációkat) lehet csinálni a simeknek?

Hassan B
A season cd-n(amit bemountoltál daemon-ba) azon rajtavan, egy Crack nevû mappában.

Hassan B
Pluszba nem lehet hozzácsatolni...

Hassan B
Mondjuk próbáld ki...

Milkshape 3d-t találtam,ezzel csak mesht lehet csinálni vagy színezni és berakni a játékba és megadni hogy mit csináljon vele a sims?

Scrat
HELP PLS!
Lehetséges területet vásárolni ha kicsi a telek???

Érdekelne olyan progi amivel saját mesheket tudok készíteni,színezni is tudom õket,és berakni a játékba.Ja és megadni hogy a sim mit tudjon vele csinálni.Én sehol sem találok ilyet.

hm...gondoltam h ez lehet a probléma! 😊 nincs crackem hozzá se a petshez se a life storieshoz :/:/:/ de az a baj h már megnéztem mindenhol és nem találtam hozzájhuk <#rinya>
Hassan B
Az Odaát szomszédságban van... (az ameiknek ien sivatagos a földje)

Shiwo
crackelted ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../