Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Nincs telepítési sorrend, menni fog. Lényeg, hogy mindig az (idõrendben) utolsóval indítsd a játékot...

][ ВАЗ ][

Web mester
Lenne egy kérdésem:
ha felrakom a Sims2-t és mondjuk az Évszakokat meg a Bulis! cuccokat és még párat ami még megjelenik akkor is fog menni? Vagyis van telepítési sorend?

Hassan B
Nem, nem tudjuk, mert már válaszoltunk volna az elõzõ üzenetedre...
Egyébként miért akarod te annyira állítani az idõt? Az életben sem tudod... 😊
Játékot pedig úgy tudsz venni, ho elmész az üzletbe, és ott valamelyik polcra rákattnitva kiválasztod, ho melyiket akarod...

][ ВАЗ ][

drot
Hi!
Nem tudjátok hogy lehet-e a játékban az idõt állítani?Ha lehet pls vki írja már le a cheatet.ÉS letöltöltöttem a modthesims2.com-ról ilye ps2es játékokat sokat de hiába rakom be a downlods mappába nem jelenik meg és sehogy se tudok venni.Ha vki segítene azt megköszönném.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Sipocz
😊)rosszul értelmezed a képet😊)) ez egy olyan abrosz ami elsõdlegesen randihoz terveztek és direkt van rajta lyuk hogy a hapsi lába elérje a csajosét és akkor lehet mindenféle "morzézást" mivelni és a pasas ortopéd, mintegy cca. 1 méter hosszú ujjai szerinted hol kalandoznak, hát látod a nõ milyen boldog😊))!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Hali!
Nálam van egy simcsapat akik a boltjukban uniformisként használnak egy eféle cuccot: nadrág-pólóval+zöld kötény+szalmakalap.
Az Évszakok egyébként is igen megnövelte a korábban kissé feleslegesnek számítõ öltözõszekrény ázsióját (persze használni nem kötelezõ itt sem). Én a simjeimet a mindenapos öltözetük megtervezésénél is évszakonként átvariálom (pl. nyáron mini vagy short+rövidujju póló, télen hosszú nadrág+pulóver), kezdek hasonlítani egy öltöztetõs babákkal nyomuló kilánykához😊))! Nagyon tetszik pl. hogy az egyes ruhakategóriákhoz "frizurát" (pl. fejfedõt) is hozzá lehet rendelni, így a simek nem csak kabát, hanem sál-sapka is és ugye ezt szépen csinálják oda-vissza az ajtóban, vagy akár egy mindennapra szóló frizura más mint egy alkalmi hajköltemény, vagy mondjuk egy csatokkal feltûzött haj nem praktikus fürdõruhához vagy pizsamához (fõleg a simhölgyeknél nagyon mutatós, az urak nagyrészt úgy is kopaszok😊))!

Lesz benne pár jó cucc... pl esküvõi dolgok. Leginkább amiatt érdemes feltenni, hogy ha valaki ezt a mesht átírva készít valami baromi jó cuccot, ami neked megtetszik, akkor nem lesz meg hozzá neked az eredeti mesh, ha ezt nem teszed fel.
cseri001
Mire jó? Szerintem tök felesleges cuccok vannak benne.
Inkább állatosat csináltak volna, annak lenne értelme.. De ez?!
A neten ha egy kicsit keresgélsz, ezer hasonló cuccot találsz.. akinek kellett, az már szerzett magának, aki meg nem... hát vegye meg. 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

Hassan B
És milrt nem fogod feltenni? Azt megértem, ho nem adsz ki érte pénzt,de attól még szerintem jó...

][ ВАЗ ][

cseri001
Na, most megnéztem ezt a Celebration Stuff-ot vagy mit.... Kb. ugyanaz a véleményem, mint az eddig megjelent többi ilyen stuff izérõl...
Aki ezt megveszi ezt xxxx kemény magyar forintért, az meg is érdemli!!!
Nem tudom, mennyibe fog kerülni, én ingyen se fogom feltenni.
Ez szerintem még soványabb lesz, mint az eddigiek...

cseri001
Igen, elõfordul.
De vedd figyelembe, hogy ez nagyon összetett játék...
Itt, ellentétben a legtöbb játékkal, nem a játék grafikája, a megjelenés számít, hanem a játékmenet (amit ugye minden játékos úgy alakíthat, ahogy õ szeretné...).
Mellesleg kit érdekel, hogy belelóg a lába a terítõbe, amikor a nõ arca viszont ilyen kifejezõ tud lenni? <#ravasz1><#crazya>
Kiegyenlítõdik, nem? 😛

Web mester
Ez a minden tárgynál igy van a Sims2-ben?

Mike at home
nem szép dolog kigúnyolni végtaghiányos simeket 😊))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

cseri001
meg a keze is...
de nekem mindegy, hogy átlóg-e, vagy sem... attól még lehet jó valami, hogy van benne hiba, ez meg olyan kis részletkérdés, hogy szerintem kár vele foglalkozni.

cseri001
<#vigyor3> Az tény, hogy még béna... meg nem is nagyon érdekli a kertészkedés, ahogy elnéztem... <#whatever>
Kicsapongó életcéllal persze, hogy nem ugrál a földtúrásért... <#nevetes1>

Külön kertészcuccot eddig még nem láttam..., de ha nincs, hétszentség, hogy hamarosan lesz... (ámbár mintha hivatalos képen láttam volna valami ilyesmit?)

Web mester
Azért ekkora bakit egy hivatalos képen:

(ha valaki nem látná a foszer lába a teritön átlog)

Mike at home
aki béna, az csak paradicsomot nevelhet
majd késõbb lesz más is

van külön kertészcucc, amit fel lehet venni?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nincs egyetlen egy sem
ezek szegények egyetemre járnak, szal nem sok idejük van még erre is
citrom bezzeg már most kéne 😊

nálad egy ideje minden õ Q-nak látszik
vagy nálad nem?

cseri001
Az én szerencsétlenemmel tegnap kezdtem el a kertészkedõs mizériát... de csak paradicsomot tud ültetni. Tudja valaki, hogy miért? Vagy lehet valahol vetõmagot venni? Hol?

Én még egyszer sem permeteztem õket és mindenki burjánzik (bionõvény rulez). A beszéd a legjobb, meg arra figyelek, hogy mindig hamar gyomtalanítsak. Már öntözni sem öntözök, mert rájöttem, hogy elég nekik az automata locsoló. De asszem bõvíteni fogom az üvegházat mert még egy fa kell mindenbõl, hogy alama citrom barack is legyen bõven (téli alvás miatt kiesnek.) A fáknak kicsit többet kell beszélni, mint a palántáknak. Én töbnyomásos gazdálkodást csinálok így sokkal kevesebb a melóm velük, azaz elültetek egy területnyit a többit csak betrágyázom, és azokba csak pár nap mulva ültetetk. Mivel kezedetben egy kicsit többet kell foglalkozni velük így elég jól megoszlik, ráadásul a betakaritás is folyamatosabb.

U.i.: beléptem a kertészklubba. Egy teljes délutánt ott kurkásztak. De végül majd hanyatt estek az elégedettségtõl és agyba fõbe dicsértek, meg kíváló minõsítést kaptam, meg egy kívánság kutat, meg ezernégyszáz valamennyi simoleont.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Már rég nem játszottam vele,itt az ideje..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

KertészetbQl hogy állsz(pedál-medál)?Mert aranynál már ki lehet a "rontást" mindbQl beszélni..😊Igaz,permetezni,gondozni és öntözgetni is kell Qket.És akkor burjánzó lesz.Ezért írtam már régebben is,hogy a kertészkedés megviseli a simeket.

Amiga
A pénzbõl vegyél mindenfélét, és azt tedd az inventorydba. Én is így küldtem az egyik gyereket egyetemre: még otthon vettem néhány plazmatévét, azt bepakoltam a leltárába, majd a koleszban kirakosgattam, és ezeket (veszteség nélkül!) eladva máris tízezer simoleonnal volt vastagabb. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Csá ! Megkaptam a sims 2 egyetemet de az éjszakákat vártam volna...melyik szerintetek a jobb ? egyetembe mi a legjobb amit lehet csinálni ?? A SEASON KUVA JÓ ! Má nyomom ! NAH CSÁÁÁ
Amiga

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Mike at home
nálam már minden helyiségben van automata tûzoltóberendezés, a jacuzzi mellé letettemm egy locsolódroidot, remélve azt, hogy majd az eloltja. de még nem gyulladt ki senki a multkori óta )amit nem mentettem el)
könnyü mondani a citromot, csakhogy nekem nincs citromom, venni meg nem lehet

hello!hol találok a sims2 season-ra szériaszámot?
khmm...alzheimer-kór akart az amnézia lenni,csak 3x16 óra megviselt..

Nekem tegnap két telem úgy telt el, hogy nem esett hó. Vagyis csak pár pillanatig és egy kicsit sem lett fehér semmi. Szerencsére az aspi tárgyak között megtaláltam ezt az idõjárás mahináló gépet. Rögtön benyomtam a hóesést (tavasszal). Na lett ott hó egyböl méteres. Lett hóember, hóangyalka meg minden 😊), jött a pingvin is. Az a jó hogy addig esik a hó, amig a gépben ki nem kapcsolom. Utánna rögtön benyomtam a a tavasi esõt. Egész nap esett mire elolvadt a hó. Hehehe
Ja de a poén az volt hogy a havat egy olyan simmel akartam elõször akinek nem volt arany vagy a fölött a mutatója. Esett a tûzesõ, minden kigyuladt 😊).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ki kell a jacuzzi mellé rakni citromos hqsítQket.Nekem már azt sem tudom mennyi halottam,van,de legalább mindig új arcokkal találkozok(lsd amnézia)..😊Nálam is rohangálnak állandóan a poroltókkal.Elég lenne egy sima leégés is,nen kéne a spontán öngyulladás..😊

Az jó lenne,mert itt porosodnak szerencsétlenek..

Inkább a állatoknak lenne..

az újság pontosabb jelzést ad

nem kellene elköltöznöd más faluba?

cseri001
Tegnap kipróbáltam, hogy mi történik, ha egy kis korizás és angyalkázás után (és szakadó hóesésben) beküldöm a simet a medencébe úszkálni.<#ravasz1> Azt hittem, hogy majd megfagy, vagy legalább kék lesz, vagy ilyesmi... <#vigyor5>Hát nem. Semmi. Vártam egy kicsit, megkerültettem vele a házat (még mindig fürdõgatyában, és csak úgy be a házba... És semmi baja nem lett... Még csak ki se hûlt rendesen...
Ezt én nem értem. A múltkor még csak nem is úszott a jéghideg vízben, és akkor meg már krehálva ment be a házba... <#nemtudom>

Mike at home
azt írják a mea oldalán, hogy bent minden ok a hõmérséklettel, de nem igaz
az ágyban majd megsülnek, ha csak ülnek, dettó

Mike at home
meghallgattam a tv-t, iszonyat meleg van

légkondi nincs?

Mike at home
😄DDDDDDDDD

Mike at home
kezdek megõrülni

eddig a zuhányzás hûtötte a simeket, most ha kicsit melegük van, zuhanyozástól fel megy maxra
ihatnak bármennyit, medence se sokat segít
mondjuk az napi használati ruha helyett a fürdõruha segít

Hassan B
Szegény hóember elkezdett olvadni... 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Web mester
Hassan B
Van benne valami... 😊 De sztem ahhoz is lesz crack, ha meg nem akkor visszatesszük az eredetit, aztán kész...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Coolfire nem felejtettem ám el a borítót (vagyis hát a lof***t nem <#zavart2>) de majd most hétvégén beszkennelem a évszakokkal együtt, azt küldöm.

De ha ingyenkutat osztogatnak akkor az más, azt azért átveszem. 😄

Addigra talán a kutya is megdöglik és be tudnak jönni. Régen mindig megdicsértem, ha ellenséges volt valakivel, azóta néha a családtagot sem akarja beengedni.

El hát. Bepofátlankodot az inagtlanomra, és elkezdte osztani az észt. Az volt a szerencséje, hogy a kutya aludt. 😊

Mike
hehe, és pont neked mondtam, hogy mekkora agytalan vagy 😊

látod a kertészklubbot is elzavartad 😄DD

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ah köszi. Megnézegetem ezeket a dolgokat.

hajjajj....<#ejnye1>

már bocsánat, de az én simeim házban laknak ágyon alszanak, stb., stb. - szóval kicsit "emberi" módon élnek, amennyire ezt a játék megengedi
(de pl. akkor a tieid miért isznak smart-tejet?, anélkül is megtanulják, amit kell ...)

egyébként úgy tûnik, az apróságok lassan rendbe jönnek<#vigyor2>

Mike
de mint látod tárgy sem kell hozzá, égnek maguktól is 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
háteza'😊 jó hogy mondtad ezt az "esõztetõs tûzoltót" 'sten bizony megcsinálom moveobjects és a jaccu felé minden sarokba egy spriccer, a magam simét én úgy is vizsgálgatom folyamatosan az NPC-t meg majd ez eloltja. Gólya asszondja, hogy a nem Maxis jaccu-ban is hevülnek a népek, tehát ez e felhevülés nem tárgyhoz hanem cselekvéshez rendelt dolog.