Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
ha felrakom a Sims2-t és mondjuk az Évszakokat meg a Bulis! cuccokat és még párat ami még megjelenik akkor is fog menni? Vagyis van telepítési sorend?
Egyébként miért akarod te annyira állítani az idõt? Az életben sem tudod... 😊
Játékot pedig úgy tudsz venni, ho elmész az üzletbe, és ott valamelyik polcra rákattnitva kiválasztod, ho melyiket akarod...
][ ВАЗ ][
Nem tudjátok hogy lehet-e a játékban az idõt állítani?Ha lehet pls vki írja már le a cheatet.ÉS letöltöltöttem a modthesims2.com-ról ilye ps2es játékokat sokat de hiába rakom be a downlods mappába nem jelenik meg és sehogy se tudok venni.Ha vki segítene azt megköszönném.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Nálam van egy simcsapat akik a boltjukban uniformisként használnak egy eféle cuccot: nadrág-pólóval+zöld kötény+szalmakalap.
Az Évszakok egyébként is igen megnövelte a korábban kissé feleslegesnek számítõ öltözõszekrény ázsióját (persze használni nem kötelezõ itt sem). Én a simjeimet a mindenapos öltözetük megtervezésénél is évszakonként átvariálom (pl. nyáron mini vagy short+rövidujju póló, télen hosszú nadrág+pulóver), kezdek hasonlítani egy öltöztetõs babákkal nyomuló kilánykához😊))! Nagyon tetszik pl. hogy az egyes ruhakategóriákhoz "frizurát" (pl. fejfedõt) is hozzá lehet rendelni, így a simek nem csak kabát, hanem sál-sapka is és ugye ezt szépen csinálják oda-vissza az ajtóban, vagy akár egy mindennapra szóló frizura más mint egy alkalmi hajköltemény, vagy mondjuk egy csatokkal feltûzött haj nem praktikus fürdõruhához vagy pizsamához (fõleg a simhölgyeknél nagyon mutatós, az urak nagyrészt úgy is kopaszok😊))!
Inkább állatosat csináltak volna, annak lenne értelme.. De ez?!
A neten ha egy kicsit keresgélsz, ezer hasonló cuccot találsz.. akinek kellett, az már szerzett magának, aki meg nem... hát vegye meg. 😊
Úristen hód, fújd már ki!!!
][ ВАЗ ][
Aki ezt megveszi ezt xxxx kemény magyar forintért, az meg is érdemli!!!
Nem tudom, mennyibe fog kerülni, én ingyen se fogom feltenni.
Ez szerintem még soványabb lesz, mint az eddigiek...
De vedd figyelembe, hogy ez nagyon összetett játék...
Itt, ellentétben a legtöbb játékkal, nem a játék grafikája, a megjelenés számít, hanem a játékmenet (amit ugye minden játékos úgy alakíthat, ahogy õ szeretné...).
Mellesleg kit érdekel, hogy belelóg a lába a terítõbe, amikor a nõ arca viszont ilyen kifejezõ tud lenni? <#ravasz1>#ravasz1><#crazya>#crazya>
Kiegyenlítõdik, nem? 😛
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de nekem mindegy, hogy átlóg-e, vagy sem... attól még lehet jó valami, hogy van benne hiba, ez meg olyan kis részletkérdés, hogy szerintem kár vele foglalkozni.
Kicsapongó életcéllal persze, hogy nem ugrál a földtúrásért... <#nevetes1>#nevetes1>
Külön kertészcuccot eddig még nem láttam..., de ha nincs, hétszentség, hogy hamarosan lesz... (ámbár mintha hivatalos képen láttam volna valami ilyesmit?)
majd késõbb lesz más is
van külön kertészcucc, amit fel lehet venni?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ezek szegények egyetemre járnak, szal nem sok idejük van még erre is
citrom bezzeg már most kéne 😊
nálad egy ideje minden õ Q-nak látszik
vagy nálad nem?
U.i.: beléptem a kertészklubba. Egy teljes délutánt ott kurkásztak. De végül majd hanyatt estek az elégedettségtõl és agyba fõbe dicsértek, meg kíváló minõsítést kaptam, meg egy kívánság kutat, meg ezernégyszáz valamennyi simoleont.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
könnyü mondani a citromot, csakhogy nekem nincs citromom, venni meg nem lehet
Ja de a poén az volt hogy a havat egy olyan simmel akartam elõször akinek nem volt arany vagy a fölött a mutatója. Esett a tûzesõ, minden kigyuladt 😊).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezt én nem értem. A múltkor még csak nem is úszott a jéghideg vízben, és akkor meg már krehálva ment be a házba... <#nemtudom>#nemtudom>
az ágyban majd megsülnek, ha csak ülnek, dettó
légkondi nincs?
eddig a zuhányzás hûtötte a simeket, most ha kicsit melegük van, zuhanyozástól fel megy maxra
ihatnak bármennyit, medence se sokat segít
mondjuk az napi használati ruha helyett a fürdõruha segít
][ ВАЗ ][
Addigra talán a kutya is megdöglik és be tudnak jönni. Régen mindig megdicsértem, ha ellenséges volt valakivel, azóta néha a családtagot sem akarja beengedni.
látod a kertészklubbot is elzavartad 😄DD
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
már bocsánat, de az én simeim házban laknak ágyon alszanak, stb., stb. - szóval kicsit "emberi" módon élnek, amennyire ezt a játék megengedi
(de pl. akkor a tieid miért isznak smart-tejet?, anélkül is megtanulják, amit kell ...)
egyébként úgy tûnik, az apróságok lassan rendbe jönnek<#vigyor2>#vigyor2>
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray