32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#26244 Maradjunk abban, hogy #b41438 . :) -
#26243 Hát én lilának néztem, de kicsit bordora is gondoltam:) -
#26242 ez nem igaz !!!!!!
én 8nál megálltam... -
#26241 Férfiak, és a 16 szín amit képesek megkülönböztetni... -
#26240 hát...az nekem inkább bordó -
#26239 De én nem olyanra gondoltam, hanem olyanra mint a borítója. Az naon szép sztem. -
#26238 lásd #26086 és az utána lévő kommentek... -
#26237 Az évszakos sztem lila legyen mint a borítóján. -
#26236 főleg mesés díszletekes és karácsonyos kieghez kapcsolódó képek kellenének.. -
nah, egyenlőre itt tartok..stuffokhoz továbbra is kérvényezek "alapanyagot" -
#26234 Tehetnétek be ide pár képet amit szeretnétek a banner-ben látni...
Nem kell hogy túl nagyok legyenek, min. 180 széles és 130 magas legyen. -
#26233 :))) -
#26232 Akkor mi lesz, ha még kész is lesz... :) -
#26231 Nekem tökre bejön!:D -
#26230 Mondjuk annyira nem zavarna, csak így túlzsúfolt a jobb oldal. -
#26229 Nekem ott se teccik :) -
#26228 pedig az egymást fedő árnyékok a mostani bannerben is bennevannak... -
#26227 Uhhh! Na, ne! :) Kicsit zavaró, hogy a két árnyék takarja egymást. Pedig a többi réssze nagyon jó. Szerintem ha már muszáj a kocsi, inkább kicsiben beraknám az embléma fölé, kissé jobbra. Vagy a fülhallgatós csávó és a szőke közé alúlra , de nem árnyéknak. -
#26226 kocsi, a legdrágább -
#26225 Ez a lila árnyalat kivételesen teccik. :) De mi az a sötét paca a jobb felső sarokban? -
#26224 Hi! ezt hol lehet megvenni? letoltottem, felinstallaltam, de nem tudom hol lehet hasznalni? :( -
#26223 Akkor te még jól jártál... :) -
#26222 Aha, nagyon vicces. :( Nálam az utolsó 5+ esetben mindig a betörő nyerte a bunyót, bár csak egyszer volt ideje berakni valamit a zsákjába. -
#26221 Felölem csinálhatsz és oda sztem egy csomo tárgyat kéne berakni. A legfontosabb sztem az hogy megjelenésük sorendjébe legyenek. -
#26220 egy pirinyót módosítottam a lógó szélén, ami alapból nem látszana, de 1más utáni képeken feltünhet, szval inkább majd feltöltöm a többit is módosítás után...
a stuff-os kiegeknek is csináljak képet ? azokhoz tényleg elkéne pár normálisabb, kiegre jellemző kép (akár "előtérbe", vagy "háttérbe"), melyből lehet alkotni.. -
Zantac #26219 Cseri0001 köszönöm szépen a segítséget! -
#26218 Majd beteszem ezt is... meg a többi képet... aztán lassan kész is... :) -
#26217 Téleg ez kimaradt. -
#26216 Hogyne lenne! Többszáz ha nem többezer oldalról tölthetsz mindenfélét. Azért jó, ha kicsit tudsz angolul...
A FAQ-ban is vannak linkek, de írd be a google-ba, hogy "sims 2 downloads" vagy ilyesmit, és válogathatsz. (Én speciel azt szoktam, azon az oldalon ahol éppen válogatok, ha végeztem, megnézem ott az ajánlott linkeket, mert azok általában jók szoktak lenni.)
Na, sok szerencsét, és jó válogatást! -
#26215 Igen, a rabló megjelenése esetleges, de előfordulhat. Az, hogy meglép a szenya, már nálam is bejátszott egyszer :) De szerintem ezek csak még jobbá teszik a játékot. Vicces, mikor kaján tekintettel meglóg a zsaru elől, nem? :) -
#26214 Milyen az a sentrybot? :)
Még nem találkoztam vele... -
#26213 sentrybot az jó..letámadta már barátnőm kariját, a postást, megy egyszer az én saját karim is, mikor próbaképp felrugtam a kerti-törpét.. -
#26212 elég csak olyan helyiségbe ahol van bejárati ajtó
de mint mondtam, ha nincs betörő, nincs betörés sem
nálam talán csak az alapjáték idején fordult elő ilyesmi, azóta egyszer sem, riasztó sincs, minek
ellenben a villám mindig belecsap az egyszem fámba, de mire kijön a tűzoltóság elalszik, szal már azt is hagyom, had lángoljon -
#26211 ha nincs betörő sim a faluban nem lesz betörés
egyébként van riasztó, tarthatsz vicsori kutyát, vagy sentrybot-ot -
#26210 tudom, tudom..nem tetszik nektek a lila szin...de a képek, melyekről a 2 baloldali alakot vettem, szintén lilás árnyalatuak voltak, a magyar borító is lila és sztem nightlifehoz tökéletesen passzol a lila... -
#26209 ez nálam úgy nézett ki, hogy riasztott..a rendőr bejött a házba, de közbe a rabló kiment (aki amúgy nő volt)...kint a kertbe betette zsákjába a kondigépem...ekkor érte utol a rendőr...bunyó...rabló nyert majd elszelelt... -
#26208 -
Zantac #26207 Köszönöm szépen, kipróbálom :)
Még lenne egy kezdő Sims-es kérdésem. Lehet találni a játék hivatalos kiegészítésein kívűl más kiegeket is valahol? Gondolok itt ruhák, autók és más apró ámde a játékot szinesítő dolgokra. -
#26206 Van riasztó, az elektronikai berendezések között megtalálod. Nyálazd át ott a cuccokat, meglesz...
Tegyél egyet minden bejárati ajtó mellé, kívülre is, akkor előbb riaszt. Jön a betörő, elkezd riasztani, erre jön a rendőr, verekszenek egy sort, aztán végül elviszi a gaztevőt. :) -
Zantac #26205 Sziasztok!
Tudna nekem valaki valami hatásos védelmet már ha van egyáltalán a betörők ellen? Kicsit unom már hogy mire mindent megveszek jön egy alak és kirámolja a lakást mig a sim-jeim alszanak. Ez most valami beépített modul vagy véletlenszerűen történik a dolog (mint az életben). Igaz kissé fura hogy sosem a filléres vázát és az olcsó TV-t viszik el. Előre is köszi a segítséget.