32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#26284 -
#26283 Ez valami eszméletlen! hogy csináltad? -
#26282 A-terminál földszint:
A- terminál emelet:
irányítótoronyból a kifutópálya:
-
-
#26280 új banner majd csak júniusban lesz, addig mindienki alkothat -
Suxen #26279 Lehet, hogy már volt róla szó korábban, én nem találtam meg, de lehet a családfán változtatni a kapcsolatokat? Úgy értem, hogy mikor halnak meg a simek, automatikusan felbomlik a házastársi kapcsolatuk, de az EA által létrehozott családfákon össze vannak kötve a halott házaspárok is. Nem lehet módosítani valahogy ezeket a viszonyokat halál után? -
Gólya #26278 de ilyen még soha nem fordult elő.... -
Coolfire #26277 Bocs,de a ballagás/érettségi miatt,elég sokmindenről maradtam le.Milyen is lesz most az új bannerünk?.:) -
#26276 Előfordulnak ilyen kis bugok. Majd legközleebb. :D -
Gólya #26275 valamit nagyon nem értek: apuka leült kártyázni, küldöm anyukát, hogy társulna hozzá, anyuka elindul, majd megáll, törlődik a parancs, s megjelenik a feje fölött, hogy neki bizony nincs pénze - a család kp készlete most úgy 60 e simi körül tartózkodik
akkor most mi is történik pontosan? -
#26274 tökéletesek , thx :) -
Gólya #26273 nincs ilyen képem - az egész, úgy ahogy van, nekem nem nyerte el a tetszésemet (főleg a "rém-szarvas"), nem is nagyon foglalkoztam az egésszel -
#26272 Hali! Na, kerestem képeket! Nem tudom jók-e, véletlenül találtam.
Itt nézelődjetek, nagyon sok van:
http://www.snootysims.com/familyfunindex.php?id=familyfunart
http://nightlife.thesims2.cz/artworks.php
Sok sikert! :) - én ezekhez türelmetlen vagyok - -
#26271 arról is elkél pár kép...fenyő, télapó, világító rém-szarvar, stb. ,) -
#26270 Megjelent, és lassan jön a következő. -
Zantac #26269 Nemtudjátok hogy a Krónikák első része már megjelent vajon? -
Gólya #26268 szerintem is a legjobb - pl. mióta fönn van, azóta "üzletelek" ezerrel -
Gólya #26267 nekem nincs stuff-os képem (nincs meg, csak a karácsonyi-de minek?) -
#26266 Nem megvenni lehet, hanem a sim megfőzi magának. 5-ös főző skilltől ajánlja fel, azt hiszem minden napszakban meg lehet főzni..., de ebédre és vacsorára biztosan. -
#26265 Pedig ez az egyik legjobb kiegészítő
Másról egyelőre nincs hír. -
#26264 Köszi! Nagyobbról még nincs hír? Ez az Évszakok nem nagyon hozott lázba (még nem vettem meg). -
#26263 Egy kis stuff jön megint, Divatos cuccok címmel. -
#26262 látod..én is kértem és semmi.. -
#26261 Régen jártam már itt, kerestem, de nem találtam: mi lesz a következő kiegészítő? -
#26260 Nah? Senki nem tesz képeket...? :) -
Zantac #26259 Hassan B - Köszi igazad volt :) -
#26258 FAQ (Lek - a banner alatt) -
#26257 Szerintem az lehet agond, hogy rajtamaradt a régi tető. Nézd meg olyan nézetmen, hogy minden láccon. -
#26256 www.magyaritasok.hu -
nenus #26255 sziasztok!
Lenne 1 olyan kérdésem hogy a sima sims 2-höz honnan lehet magyarítást leszedni?Tudna nekem mondani valaki 1 óldalt?Kössz előre is.
-
Zantac #26254 Sziasztok!
Kérhetnék némi segítséget? A sima házra ráhúztam még egy emeletet (külső -belső falakat) de sajnos sem berendezni sem ajtókat nem enged rátenni, mondván túl alacsony a mennyezet. Mi ilyenkor a teendő? Előre is köszi a segítséget. -
#26253 Á, olyan hosszú az egyetem...:(Segáz!:D -
#26252 Grat... úgy már télleg szívás lenne... -
#26251 lenne, ha nem mentettem volna rá a psd-re az egyesített layert..így már macerásabb..főleg a kutya árnyéka miatt.. -
#26250 :) -
#26249 csak vicceltem -
#26248 3 kattintás a photoshoppal -
#26247 ezt most vond vissza -
#26246 A Simem barátja lett Gróf Taylor Johnson!:D -
#26245 technikai és lustasági okok miatt legyen jó a kék háttér az évszakokhoz..had ne kelljen előröl megcsinálnom az egészet..