Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
olvasni is kéne tudni
ha semmit nem vesznek meg, akkor egy letöltött tárgy okozhatja a bajt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
TDU:Kamarov:HUN
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
de alaptárgy nem lesz kék
a kék villogás inkább driverprobléma lesz szerintem, de várd meg mit mond rá Rage
tömörítés: vannak ugye a tömörítõ programok. lényegük, hogy egy algoritmus segítségével képesek összenyomni bizonyos file-ok méretét.
tömörített file pl. a zip
de jelen esetünkben inkább a winrar-t hazsnáljuk, mivel annak jobb a hatásfoka
mivel a sims2 egy helyre ment felülírva a régit, elõfordul, hogy egy mentés elszaródik, vagy a ház szeródik el, esetleg történt valami simjeinkkel amit nem akartunk, de már visszajörttünk a köztelekrõl, stb, ezért érdemes a Neighborhood azon mappájáról amiben játszunk (G001, N001-N003) másolatot készíteni valahova. Én pl. a sivatagos pályán játszom, ez a N002 aminek a mérete kb 500 mega. lemásolhatom simán is, de kényelmesebb egy file-ban tárolni az egészet, ezért a winrar segítségével good-ra állított tömörítési beállítással illetve a recovery record bekapcsolásával szépen összecsomagoltatom 1 file-ba aminek a mérete cc 230-240 mb lesz
ezt megcsinálom 2-3 naponta, de ha intenzíven játszom akkor akár naponta is. ezeket a fileokat aztán egy ideig õrizgetem
havonta-kéthavonta, illetve új kieg felinstallálása elõtt pedig az egész doksiben lévõ sims 2 mappát is betömörítem (ez már tömörítve is 2 giga,és ezt ki is szoktam irni dvd-re - a napi mentésekkel ellentétben)
remélem elég részletes volt 😊
na figyusztok
vki le tudná irni(magyarul)hogy az open for business(megnyitottunk vár az üzlet)-ben mér nem veszik meg a fákat?bejelöltem akattak rá vevök levittem olcsóra és nem akarják megvenni.valamelyik meg magátol berakja a zsebébe.az lopott?a kutyám el tudná kapni?
ha lemásolod, betömöríted akkor nem lesz gubanc
egyszerüe be kell kapcsolni amikor megkérdi, és újra kell indítani a programot
MENTÉST, azt kell csinálni
közben nem indítod el, csak a végén
ha az egyetem telepítésénél kiirja hogy hiba van akkor azt átléped (ignore) aztán szevasz, a többi simán felmegy
káááár .......<#szomoru1>#szomoru1>
Pirlipátnak a 24815-re
ha nagyon óvatos akarsz lenni, kisebb csoportokban rakd vissza, akkor könnyebb rájönni, ha valami nem jó az újabb kieg-el
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
SENKI???
A háziállatokra nem érvényes az általános vágy/félelem rendszer. Ki lehet próbálni: ha a moveobjects cheat használatával áthelyezel egy jószágot és utána kiválasztod mint aktiv simet akkor látható, hogy egy "társaságkedvelõ" wants/fears nélküli simrõl van szó. Egy pet akkor érzi jól magát ha az szükségletei maradéktalanul kielégítésre kerülnek. Talán egy pici "wants" jelenség tettenérhetõ, ugyanis a "free will" miatt a háziállat is kezdeményezhet a humanoidokkal szociális interakciókat, pl. szeretne becézgetést vagy játékot és persze ha a simek "veszik ezeket az adásokat" akkor az egy nagyon kedves és szép dolog. A pet annyira függõ az azonos háztartásban elõ humanoidoktól, hogy "életelixirhez" csak azok gold vagy platinum módjától illetve felhalmozott aspirációs pontjaitól függõen juthat (so a sim meg tudja-é venni neki a bûvös tálkát az örök élet kajával és meg tudja-é vele etetni).
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel, de most van egy macsim, aki jó lenne, ha "örökös" családtag maradna, s jól jönne, ha õ is jól érezné magát
egyáltalán van-e arra lehetõség, hogy az állatok óhajait valahol kifigyelhessem?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Please insert disk number 1
OK mégse
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
mér van az hogy ha letöltöm a magyar sims 2-t(DVD változat)akkor kéri az 1. cédét
ha felrakom az angol sims-et és rárakom a magyar kiegészitöket akk mi lesz?