Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha kilépsz, ezt közli is, s a simedet automatikusan hazaviszi a játék (nem másik városba! hanem a saját telkére)
sokszor lemondok én is dolgokról, amik nagyon tetszenek, jól is mutatnak, aztán a játékban vagy bekékülnek, vagy eltolnak valamit - ilyenek sürgõsen mennek a kukába, bármennyire is tetszenek
õ a mama, a papáról korábban a villámmal együtt tettem fel egy képet
pillanatnyilag ez az egy családom van, s azt hiszem, ez elég is lesz (bár van még egy szingli csaj - elfelejtettem törölni, s a párom egyik sime elcsípte, úgyhogy most már nem fogom törölni; majd lesz vele valami)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
most egyetemisták, tehát nem csodálkoznék, ha õszülnének (amik most vannak ...), de ez ilyen haj
majd megnézem alaposabban a játékban, de azt hiszem, csak a fények játszanak
csak úgy magától?
nem lehet, hogy a letöltött növények miatt van?
bár nekem is vannak letöltött növények ... akkor az nem lehet, mert nálam még nem csinált ilyet
a falu eredeti, vagy azt is töltötted?
esetleg még ez kutyulhat ....??
azért csak felnõttek, bár egyszer elvitte õket a szoc. néni<#sir>#sir>
azért most már kicsit többre tartom a dadust (fõleg, hogy még süteményezik is!)
Tegnap 3 órát töltöttem egy ház felépítésével, aztán nekikezdtem játszani végre a Seasons-szel. Horgásztam, elültettem egy paradicsomot, haverkodtam a szomszédokkal, beálltam a tanári pályára. Szóval minden idilli volt. Aztán eltelt a nap, és õsz lett. Na itt kezdõdtek a gondok.
Elõször is a letöltött növények textúrái kékek lettek. Éljen a kompatibilitás. De ez a kisebb probléma. A nagyobb probléma az, hogy a garázs közepén kinõtt egy fa. És nem lehet vele mit csinálni. Moveobjects sem segít. Nagyon szar a fa grafikája. Olyan, mintha egy szomszéd telken lévõ fát néznél. De ha arrébb rakom a telket, a fa akkor is ott lesz a garázsban. Ez azért nagyon érdekes, mert falunézetben viszont nem viszi magával a fát. De falunézetben sem lehet megfogni, mint növényzetet, és törölni. Tehát egyrészt kötve van a házhoz, másrészt a faluhoz, de sehol se lehet vele kezdeni semmit. Ezután vettem észre, hogy nem is csak egy ilyen fa van, hanem jópár. Mind ugyanaz a fajta, csak más textúrákkal. Egy kb 10 egység sugarú körben vannak elszórva.
De ami még érdekesebb, hogy ezek a hülye fák csak õsszel látszanak. A többi évszakról persze még nem tudok mit mondani. Ha belépek egy másik házhoz, akkor visszakapcsol nyárra, és akkor nem látszanak.
Eddig azzal próbálkoztam, hogy a telket beraktam a binbe, aztán a mentésbõl visszaállítottam a falut. A binbõl vissza a telket a helyére. Õsszel megint ott volt az összes fa.
Véleményem szerint két ponton cseszhette el a dolgot:
- A falu konvertálásakor az évszakokhoz. Ez lenne a legrosszabb, mert akkor már kétszer egyformán elrontotta, tehát valószínûtlen, hogy egyszer csak majd jó lesz.
- Csak ez az egy telek rossz valamiért. Úgyhogy most végleg kitöröltem a telket, majd újraépítem az egész házat.
De elõtte még újra visszatöltöm a biztonsági mentést, és játszok az egyik meglévõ házzal egy napot, hogy õsz legyen. De ha megint bejön a hiba, akkor mit csináljak? Akkor biztosra vehetem, hogy a falu a rossz? Ezt a falut játszom a kezdetek óta. Semmi kedvem újat kezdeni.
De az egészben az a legrosszabb, hogy nem értem, miért történt. Így aztán megjavítani sincs sok esélyem.
Ha lesz egy kis idõm, elmegyek a hivatalos oldalra. Hátha volt már valakinek hasonló problémája. Vagy nektek nincs valami ötletetek?
Olyan viszont már volt, hogy egy simnek semmit nem lehetett kiadni parancsként, mert "elszállt" a parancs, a sim meg teljesen elkanászodott, tehát likvidálnom kellett... (A dologban az az érdekes, hogy pótlására összehoztam a szülõkkel még egy kölyköt, ami teljesen ugyanolyan lett, mint néhai tesója.)
Bírom, hogy mikor nem tetszik valami nekik akkor pofákat vágnak 😊) (Még néha akkor is, mikor olyasvalakit kéne megcsókolnia, aki nem annyira tetszik nekik...- ezen nagyon tudok röhögni..)
De ez a beragadás kicsit idegesít. Nagyon csúnya mód próbáltam a moveobjects on-nal is kitörölni, de azt meg nem engedi.
Viszont kíváncsi leszek, hogy mi lesz csóri pingvinnel nyáron. <#ravasz1>#ravasz1> (tudom, semmi)
Úristen hód, fújd már ki!!!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
már beépítettem a telket egyébként, feladtam ami nem sikerült
ahhoz nem tudom passzintani azt ami a domboldalon lenne
ellenben kicsivel odébb véletlenül pont összejött
Magasságkiírót még sose láttam. De két dolgot tudok ajánlani:
- boolprop constrainfloorelevation false: lerakod az oszlopot a hegyoldalba, és a terrain toolsok között a területszintezõvel rácspontonként beállítod a szükséges magasságot. Oszloppal együtt is hagyja állítani.
- lehetetlennel próbálkozol, ha a háznak nincs alapja. Csinálj alapot.
Szerencsére nincs útban.
De amilyen szerencsém lesz, ezt nem fogja javítani a peccs... <#pardon1>#pardon1>
Úristen hód, fújd már ki!!!
Csak egy megjegyzés: szerintem ez a legjobb kiegészítõ... az üzlet sem volt rossz.:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
volna egy épületem egy hegyoldalban, ée egyszerüen nem tudom oldalról osdzlopokkal megtámasztani, mert nem akar az istennek sem passzolni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
TDU:Kamarov:HUN
pénztárgépet lehet venni(üzlet fel van rakva)vhol? ha lehet akkor hol???
mire jó amugy???meik ár a normál amit meg is vennének???
tén tiszta ideg vagyok!
jácotam 2 orát vele, és amikro lpénék ki, szürke a kilépés mentés gomb, :S mi lehet az oka:?
][ ВАЗ ][
attól még nem biztos, hogy találsz megoldást
NEVETSÉGESEN OLCSÓN MEG NEM AKAROM ÁRULNI
Sims 2 és az Egyetem magyarul fennt van és mûxik, tenném fel az Üzleteset is magyarul. Kapott korongon nincs crack vagy miniimage, s eddig a neten sem találtam. Hogy tudom elindítani majd (ha feltelepítettem)?
arra kattints rá, és ott beleeht álitani az évszakokat, csak anyit kel csinálnod hogy az elsõt beálitod tavaszra, másodikat nyár ra harmadikat õszre negyediket téler és nolám ott a 4 évszak
ezzel a képpel csak az a gond hogy 3 évszak van
én így tanultam az oviban hogy :tél, tavasz, nyár, õsz,
ezen meg : tél, tavasz, õsz, tél és a játék is így viselkedik <#buck>#buck><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#help>#help><#crazya>#crazya>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
a fehér a platina mód
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tedd disabled-re
akkor is villog a hó?
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"