32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Shiwo
    nah, tervek szerint a végső verziók..

ha nincs különösebb ellenvetés, akkor Hassan nekiállhat flashbe eszkabálni...
  • Mike
    igen, szabad, amig azzal nem zavarsz másokat
    a zaj pedig zavaró
    akinek erre van szüksége, van rá lehetősége itt a neten is, e szenvedélyét kielégíteni
  • Gólya #26322
    nekem 8 - engem nem zavar se így, se úgy
    általában mielőtt bekapcsolom a gépet, a hangszórót lehalkítom, meg egyébként sem szokásunk a szomszédot szórakoztatni a mi pénzünkön - de mondom, engem nem zsibbaszt a dolog, csak azért mertem beleszólni, mert már megint kezdett puskaporossá válni a levegő (utóbbi viszont kissé szokott zavarni)
    tehát szabad ország, szabad ember, stb.

• Zantac
    Köszi a segítséget.
  • Shiwo
    nekem a sima kerti locsoló is műkszik a virágokkal..
  • Shiwo
    én igen :P
  • Kodlovag
    Felfogadhatsz kertészt, de az csak 3-4 naponta jön. Vagy csinálj locsoló robotot. Az erre lett kitalálva. De nekem minden nap megbolondult egyszer, és akkor össze vissza spriccel mindent vízzel.
  • Mike at home
    ok
  • Mike at home
    locsolórobot
  • Mike at home
    azért ne, hogy éjjel ne üvöltsön a monitorom a beépített hangszórokon
    mondom, van rengeteg ilyen oldal, tessék ott kiélni a hangos-szagos, villogó bigyók iránti lelkesedést
  • Kata
    A zenélő fórumot én sem támogatnám, utálom a site-okat, amik kéretlenül elkezdenek nekem zörögni, zenélni.
  • Zantac
    Sziasztok!

Újabb amatőr (kezdő) kérdés miatt irnék. Fullosan beültettem a ház környékét virágokkal, de az a gondom hogy a virágok mindig elhervadnak. Van valami egyszerű megoldás erre? pl. kertész felfogadása? vagy bármi mert a napi szükségleteken és a több hektáros viráglocsoláson kívűl simjeim nem is csinálnak mást :) Előre is köszi a választ.
  • Coolfire
    Jó,akkor ne legyen.Ezen már nem fogunk összeveszni.:)Az igaz,hogy zenélő fórumot még én sem láttam itt az sg-n,mi lettünk volna az elsők.Na mindegy.Majd meglátjuk mi is sül ki ebből az egészből.
  • Gólya #26311
    nehogy belefáradj, hogy néha benézel
  • Gólya #26310
    tessék szíves mindenki lecsillapodni

aki vette a fáradtságot és csinál valamit banner-ügyben, az csinálja, a többiek megnézik és döntenek (már aki erre jár)
    zene-ügyben tényleg meg kellene kérdezni a főnököket - én még nem találkoztam zenélő fórummal errefelé, de ha meg lehet csinálni (választhatóra - ki-bekapcsolhatóan), akkor miért ne?

• Web mester
    Én nekem naon tetszenek. Naon szépek. Le a kalapal előted, jó benne gyönyörködni:)
  • Shiwo
    ennyire zavarnak a képek ? :(
  • Olcsy
    Valaki pls dobjon meg 1 privivel ha vége ennek a banner izének mert addig nem jövök fel.:)
  • Hassan B
    Ki mondta, hogy kikapcsolhatatlan? :)
  • Mike
    mint ahogy a mini kiegeknek sem kell logo szvsz, mert kismillió lesz így akkor
    de ebbe nem szólok bele
    de zajt ne akarjatok
  • Mike
    ki tudom berhelni
    DE
    NEM LESZ ZENE
    ha annyira hiányzik, akkor hallgasd
    vagy csinálj magadnak egy sims-es privi.hu oldalt
    nagyon rühellem amikor szól egy site-ról a zene, kikapcsolhatatlanul
    ez mégiscsak egy fórum, nem kell teleszemetelni mindennel
    kérdezd meg bármelyik moderátort, mit szól a zenéhez
  • Coolfire
    Akkor lesznek képecskék is?:)
  • Coolfire
    Jó,rád bízzuk..:)))
  • Coolfire
    Pedig egy kis sims logó zene elférne.Arról volt szó,hogy közösen döntjük el úgy emlékszem,és nem te egyedül.Mondjuk nem tudom meg lehet-e csinálni.Azt valahogy ki kellene berhelni a játékból..
  • Shiwo
    igyexem, de a csili-vilinek meg a mesés cuccoknak is sárga alapvetően a borító..2 ugyanolyat meg nem akarok, így lett ez neonosabb...a lógó mint írtam lemaradt, de a véglegesen rajtalesz..
  • Shiwo
    a lógó lemaradt, de nyugi..ugyis csak részmunkákat mutatok ,)
  • Coolfire
    De hát ha már,mindnek ott van a neve,ennek miért nem lehet?Nagyon jók a csíkjaid-eddig nálam te vagy a befutó:))),de a boríó alapszíneit,és árnyait használd inkább szerintem.
  • Mike
    tényleg, lehetne gyári mozgólépcső
  • CoD23
    Kata ez a repűlős izé az micsoda??
  • miche
    Így határozottan jobb :)
  • Shiwo
    bár tán így jobb..

• Shiwo
  • Shiwo
    ahhoz még nincs se lógó, se elég kép..
    de elvileg azt könnyebb lesz utólag hozzácsapni..
  • ColdFire
    tapstaps:)
  • Web mester
    Mindkető király!Sztem már szerkeszd meg a H&M Stuff-ot is. Csak nem tom hogy mi lesz a magyar neve.
  • Shiwo
    ő készítette vmi ismerősével együtt, ha jól tudom..
  • Olcsy
    WOW!Honnan töltötted le azokat a cuccokat Kata?
  • Hassan B
    Nagyon jó lett... :)
  • Shiwo
  • miche
    Ez király! Teccik