32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#26324 nah, tervek szerint a végső verziók..
ha nincs különösebb ellenvetés, akkor Hassan nekiállhat flashbe eszkabálni... -
#26323 igen, szabad, amig azzal nem zavarsz másokat
a zaj pedig zavaró
akinek erre van szüksége, van rá lehetősége itt a neten is, e szenvedélyét kielégíteni -
Gólya #26322 nekem 8 - engem nem zavar se így, se úgy
általában mielőtt bekapcsolom a gépet, a hangszórót lehalkítom, meg egyébként sem szokásunk a szomszédot szórakoztatni a mi pénzünkön - de mondom, engem nem zsibbaszt a dolog, csak azért mertem beleszólni, mert már megint kezdett puskaporossá válni a levegő (utóbbi viszont kissé szokott zavarni)
tehát szabad ország, szabad ember, stb.
-
Zantac #26321 Köszi a segítséget. -
#26320 nekem a sima kerti locsoló is műkszik a virágokkal.. -
#26319 én igen :P -
#26318 Felfogadhatsz kertészt, de az csak 3-4 naponta jön. Vagy csinálj locsoló robotot. Az erre lett kitalálva. De nekem minden nap megbolondult egyszer, és akkor össze vissza spriccel mindent vízzel. -
#26317 ok -
#26316 locsolórobot -
#26315 azért ne, hogy éjjel ne üvöltsön a monitorom a beépített hangszórokon
mondom, van rengeteg ilyen oldal, tessék ott kiélni a hangos-szagos, villogó bigyók iránti lelkesedést -
#26314 A zenélő fórumot én sem támogatnám, utálom a site-okat, amik kéretlenül elkezdenek nekem zörögni, zenélni. -
Zantac #26313 Sziasztok!
Újabb amatőr (kezdő) kérdés miatt irnék. Fullosan beültettem a ház környékét virágokkal, de az a gondom hogy a virágok mindig elhervadnak. Van valami egyszerű megoldás erre? pl. kertész felfogadása? vagy bármi mert a napi szükségleteken és a több hektáros viráglocsoláson kívűl simjeim nem is csinálnak mást :) Előre is köszi a választ. -
Coolfire #26312 Jó,akkor ne legyen.Ezen már nem fogunk összeveszni.:)Az igaz,hogy zenélő fórumot még én sem láttam itt az sg-n,mi lettünk volna az elsők.Na mindegy.Majd meglátjuk mi is sül ki ebből az egészből. -
Gólya #26311 nehogy belefáradj, hogy néha benézel -
Gólya #26310 tessék szíves mindenki lecsillapodni
aki vette a fáradtságot és csinál valamit banner-ügyben, az csinálja, a többiek megnézik és döntenek (már aki erre jár)
zene-ügyben tényleg meg kellene kérdezni a főnököket - én még nem találkoztam zenélő fórummal errefelé, de ha meg lehet csinálni (választhatóra - ki-bekapcsolhatóan), akkor miért ne?
-
#26309 Én nekem naon tetszenek. Naon szépek. Le a kalapal előted, jó benne gyönyörködni:) -
#26308 ennyire zavarnak a képek ? :( -
#26307 Valaki pls dobjon meg 1 privivel ha vége ennek a banner izének mert addig nem jövök fel.:) -
#26306 Ki mondta, hogy kikapcsolhatatlan? :) -
#26305 mint ahogy a mini kiegeknek sem kell logo szvsz, mert kismillió lesz így akkor
de ebbe nem szólok bele
de zajt ne akarjatok -
#26304 ki tudom berhelni
DE
NEM LESZ ZENE
ha annyira hiányzik, akkor hallgasd
vagy csinálj magadnak egy sims-es privi.hu oldalt
nagyon rühellem amikor szól egy site-ról a zene, kikapcsolhatatlanul
ez mégiscsak egy fórum, nem kell teleszemetelni mindennel
kérdezd meg bármelyik moderátort, mit szól a zenéhez -
Coolfire #26303 Akkor lesznek képecskék is?:) -
Coolfire #26302 Jó,rád bízzuk..:))) -
Coolfire #26301 Pedig egy kis sims logó zene elférne.Arról volt szó,hogy közösen döntjük el úgy emlékszem,és nem te egyedül.Mondjuk nem tudom meg lehet-e csinálni.Azt valahogy ki kellene berhelni a játékból.. -
#26300 igyexem, de a csili-vilinek meg a mesés cuccoknak is sárga alapvetően a borító..2 ugyanolyat meg nem akarok, így lett ez neonosabb...a lógó mint írtam lemaradt, de a véglegesen rajtalesz.. -
#26299 a lógó lemaradt, de nyugi..ugyis csak részmunkákat mutatok ,) -
Coolfire #26298 De hát ha már,mindnek ott van a neve,ennek miért nem lehet?Nagyon jók a csíkjaid-eddig nálam te vagy a befutó:))),de a boríó alapszíneit,és árnyait használd inkább szerintem. -
#26297 tényleg, lehetne gyári mozgólépcső -
#26296 Kata ez a repűlős izé az micsoda?? -
#26295 Így határozottan jobb :) -
#26294 bár tán így jobb..
-
#26293 -
#26292 ahhoz még nincs se lógó, se elég kép..
de elvileg azt könnyebb lesz utólag hozzácsapni.. -
#26291 tapstaps:) -
#26290 Mindkető király!Sztem már szerkeszd meg a H&M Stuff-ot is. Csak nem tom hogy mi lesz a magyar neve. -
#26289 ő készítette vmi ismerősével együtt, ha jól tudom.. -
#26288 WOW!Honnan töltötted le azokat a cuccokat Kata? -
#26287 Nagyon jó lett... :) -
#26286 -
#26285 Ez király! Teccik