Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha közösségi telken vagy, ott nem tudod menteni a játékot
ha kilépsz, ezt közli is, s a simedet automatikusan hazaviszi a játék (nem másik városba! hanem a saját telkére)

Kodlovag
Crackelt, mert az iso-t hiába mountolom. De majd töltök le egy mini imaget.

igen probáltam,d e akor azvilt hogy jöt értem a taxi, azt 1 ora mulva viszahozott, de nem tet át a másik városba

azért annyira nem vészesek a letöltött cuccok ... csak figyelni kell
sokszor lemondok én is dolgokról, amik nagyon tetszenek, jól is mutatnak, aztán a játékban vagy bekékülnek, vagy eltolnak valamit - ilyenek sürgõsen mennek a kukába, bármennyire is tetszenek

õ a mama, a papáról korábban a villámmal együtt tettem fel egy képet
pillanatnyilag ez az egy családom van, s azt hiszem, ez elég is lesz (bár van még egy szingli csaj - elfelejtettem törölni, s a párom egyik sime elcsípte, úgyhogy most már nem fogom törölni; majd lesz vele valami)

Nagyon tetszik,azért kérdeztem.Nem minta raknék vmilyen "külsQs" dolgot is belé.Az okok lentebb vannak.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

háááát ...
most egyetemisták, tehát nem csodálkoznék, ha õszülnének (amik most vannak ...), de ez ilyen haj
majd megnézem alaposabban a játékban, de azt hiszem, csak a fények játszanak

A "lányaid" öszülnek v. melírozottak?Kissé ugyanis hajint a szemem..<#idiota>

galád vagy<#nyes>

kinõtt???
csak úgy magától?
nem lehet, hogy a letöltött növények miatt van?
bár nekem is vannak letöltött növények ... akkor az nem lehet, mert nálam még nem csinált ilyet
a falu eredeti, vagy azt is töltötted?
esetleg még ez kutyulhat ....??

Nem tudtam mi hiányzik!Tényleg el lehessen adni a simek szerveit,és a gyerekeket.Huhh...de király lenne.😊Lenne modjuk egy virágboltom és közben meg eladogatnám a gyerekeim jó pénzért..nem is rosz ötlet.Írok is a Maxisnak.😊)

azért csak felnõttek, bár egyszer elvitte õket a szoc. néni<#sir>
azért most már kicsit többre tartom a dadust (fõleg, hogy még süteményezik is!)

Crackelt, mountolt vagy eredeti a játék ?
Kodlovag
Na most nekem segítsetek!
Tegnap 3 órát töltöttem egy ház felépítésével, aztán nekikezdtem játszani végre a Seasons-szel. Horgásztam, elültettem egy paradicsomot, haverkodtam a szomszédokkal, beálltam a tanári pályára. Szóval minden idilli volt. Aztán eltelt a nap, és õsz lett. Na itt kezdõdtek a gondok.
Elõször is a letöltött növények textúrái kékek lettek. Éljen a kompatibilitás. De ez a kisebb probléma. A nagyobb probléma az, hogy a garázs közepén kinõtt egy fa. És nem lehet vele mit csinálni. Moveobjects sem segít. Nagyon szar a fa grafikája. Olyan, mintha egy szomszéd telken lévõ fát néznél. De ha arrébb rakom a telket, a fa akkor is ott lesz a garázsban. Ez azért nagyon érdekes, mert falunézetben viszont nem viszi magával a fát. De falunézetben sem lehet megfogni, mint növényzetet, és törölni. Tehát egyrészt kötve van a házhoz, másrészt a faluhoz, de sehol se lehet vele kezdeni semmit. Ezután vettem észre, hogy nem is csak egy ilyen fa van, hanem jópár. Mind ugyanaz a fajta, csak más textúrákkal. Egy kb 10 egység sugarú körben vannak elszórva.
De ami még érdekesebb, hogy ezek a hülye fák csak õsszel látszanak. A többi évszakról persze még nem tudok mit mondani. Ha belépek egy másik házhoz, akkor visszakapcsol nyárra, és akkor nem látszanak.
Eddig azzal próbálkoztam, hogy a telket beraktam a binbe, aztán a mentésbõl visszaállítottam a falut. A binbõl vissza a telket a helyére. Õsszel megint ott volt az összes fa.
Véleményem szerint két ponton cseszhette el a dolgot:
- A falu konvertálásakor az évszakokhoz. Ez lenne a legrosszabb, mert akkor már kétszer egyformán elrontotta, tehát valószínûtlen, hogy egyszer csak majd jó lesz.
- Csak ez az egy telek rossz valamiért. Úgyhogy most végleg kitöröltem a telket, majd újraépítem az egész házat.
De elõtte még újra visszatöltöm a biztonsági mentést, és játszok az egyik meglévõ házzal egy napot, hogy õsz legyen. De ha megint bejön a hiba, akkor mit csináljak? Akkor biztosra vehetem, hogy a falu a rossz? Ezt a falut játszom a kezdetek óta. Semmi kedvem újat kezdeni.
De az egészben az a legrosszabb, hogy nem értem, miért történt. Így aztán megjavítani sincs sok esélyem.
Ha lesz egy kis idõm, elmegyek a hivatalos oldalra. Hátha volt már valakinek hasonló problémája. Vagy nektek nincs valami ötletetek?

cseri001
Héka! Az már gyermek-kereskedelem! <#idiota>

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Nem akarom elszólni magam, de elfelejtõs dolog még nem fordult elõ nálam. (Ha 6 parancsot adok ki, akkor teljesítik is.)
Olyan viszont már volt, hogy egy simnek semmit nem lehetett kiadni parancsként, mert "elszállt" a parancs, a sim meg teljesen elkanászodott, tehát likvidálnom kellett... (A dologban az az érdekes, hogy pótlására összehoztam a szülõkkel még egy kölyköt, ami teljesen ugyanolyan lett, mint néhai tesója.)
Bírom, hogy mikor nem tetszik valami nekik akkor pofákat vágnak 😊) (Még néha akkor is, mikor olyasvalakit kéne megcsókolnia, aki nem annyira tetszik nekik...- ezen nagyon tudok röhögni..)

De ez a beragadás kicsit idegesít. Nagyon csúnya mód próbáltam a moveobjects on-nal is kitörölni, de azt meg nem engedi.
Viszont kíváncsi leszek, hogy mi lesz csóri pingvinnel nyáron. <#ravasz1> (tudom, semmi)

Most nem tudok,mit kezdjek e 2 növénygyerekkel,és az egyetemista ikremmel..Lehet,hogy csinálok egy növény-állatkereskedést a faluban.

Kértem a bannemqhelyesektöl új bannert.Remélem megcsinálják és Hoz_Hun kolléga is elküldi a azt a 2 nyamvadt borítót még hozzá!.😊))

Mike
az üzletet azért szeretem mert munkás, de csomó medált lehet szerezni, meg rengeteg smiet lehet megismerni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
de rakok be képet otthonról
már beépítettem a telket egyébként, feladtam ami nem sikerült

Mike
van egy fõ alapom
ahhoz nem tudom passzintani azt ami a domboldalon lenne
ellenben kicsivel odébb véletlenül pont összejött

A beragadást,és az elfelejtést sosem tudják szvsz. tökéletesen javítíni,mert ez változó,nem fix progihiba.😞

Kodlovag
Mike, légyszi szúrj be egy képet róla. Egyrészt, mert kíváncsi vagyok hogy néz ki, másrészt meg a hegyoldalba építkezés trükkös dolog. Lehet, hogy olyannal próbálkozol, amit úgy nem is lehet megcsinálni.
Magasságkiírót még sose láttam. De két dolgot tudok ajánlani:
- boolprop constrainfloorelevation false: lerakod az oszlopot a hegyoldalba, és a terrain toolsok között a területszintezõvel rácspontonként beállítod a szükséges magasságot. Oszloppal együtt is hagyja állítani.
- lehetetlennel próbálkozol, ha a háznak nincs alapja. Csinálj alapot.

cseri001
Nekem beragadt a telkemre a pingvin. Persze semmit sem lehet vele kezdeni... Õ egyfolytában csak megy, viszont egyhelyben, a telek szélén.
Szerencsére nincs útban.
De amilyen szerencsém lesz, ezt nem fogja javítani a peccs... <#pardon1>

Nagyon jó lenne,csak rettenetesen bogárkás...már várom az alant említett peccset.

És válasz a 24850-re Mikenak. Nagyon köszönöm a segítséget, hál az égnek véletlenül rájöttem, hogy mi a baj. És szólok is, ha valakinek megvan at MTS2-rõl Targa átszinezett tavai, ami egyyébként gyönyörû, (nekem türkisz szinüek voltak) hát annak sajna törölnie kell. Szerencsém volt, mert megláttam, hogy télen befagy a tó. És akkor esett le, hogy nekem hiába vannak letiltva a saját tárgyak, a tavam türkisz, hátha ez lesz. És ez lett!!!! Annyira örülök, hogy nem kell mazsoláznom a letöltésekbe, hogy elsemmondhatom! Szóval vigyázz Targa tó veszély!!!
Csak egy megjegyzés: szerintem ez a legjobb kiegészítõ... az üzlet sem volt rossz.:-)
rage
Tedd fel újra a CEP-et.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Ilyenkor menj át egy másik helyszínre. Például a városba.Ekkor magától ment a program. Utána már kiléphetsz a játékból.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
A Kertész Klubtól lehet ajándékba kapni a kívánság kutat, amennyiben szépnek találják a kertedet.Kívánság kúttal meg kívánhatsz pénzt, barátokat, szerelmet...

Mike at home
nincs valami program arra, hogy kiirja adott pont magasságát?
volna egy épületem egy hegyoldalban, ée egyszerüen nem tudom oldalról osdzlopokkal megtámasztani, mert nem akar az istennek sem passzolni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

senki?????

TDU:Kamarov:HUN

Az évszakokban mire jó ha valaki a Kertész Klub-hoz tartozik?Egyáltalán jó vmire?
hali.
pénztárgépet lehet venni(üzlet fel van rakva)vhol? ha lehet akkor hol???
mire jó amugy???meik ár a normál amit meg is vennének???

h
tén tiszta ideg vagyok!
jácotam 2 orát vele, és amikro lpénék ki, szürke a kilépés mentés gomb, :S mi lehet az oka:?

Azzal kezdtem, de abból bizony nem derül ki!
Hassan B

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

de miért kiabálsz?
attól még nem biztos, hogy találsz megoldást

NINCS LETÖLTVE SEMMI
NEVETSÉGESEN OLCSÓN MEG NEM AKAROM ÁRULNI

Hi!
Sims 2 és az Egyetem magyarul fennt van és mûxik, tenném fel az Üzleteset is magyarul. Kapott korongon nincs crack vagy miniimage, s eddig a neten sem találtam. Hogy tudom elindítani majd (ha feltelepítettem)?
párom szokta csinálni, õ ért hozzá, nem én, nekünk így bevált

Nem minden földrészen és országban van ez a négy évszak, és az Évszakok készítõit dicséri, hogy gondoltak erre. Ha az új szomszédságban (Virágvége - Riverblossom Hills) hosszú (dupla) a tél, és nincs nyár, nyilván olyan éghajlaton van a város (Kanada? Alaszka?). Ez teljesen jó így szerintem. Pl. ha alkotok egy afrikai-pálmafás-mediterrán custom szomszédságot, akkor én nem teszek bele telet, csak pl. tavasz-nyár-nyár-õsz. Csak a fantáziád szabhat határt.

#24849,#24853 jajj.......😊)

amikor bemész egy adott városba pl.: Virágvége, akkor felül van egy oyan gomb ami iyen virág stb..
arra kattints rá, és ott beleeht álitani az évszakokat, csak anyit kel csinálnod hogy az elsõt beálitod tavaszra, másodikat nyár ra harmadikat õszre negyediket téler és nolám ott a 4 évszak

CoD23
[/img]
ezzel a képpel csak az a gond hogy 3 évszak van
én így tanultam az oviban hogy :tél, tavasz, nyár, õsz,
ezen meg : tél, tavasz, õsz, tél és a játék is így viselkedik <#buck><#idiota><#banplz><#taps><#help><#crazya>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Hassan B
Ja, de azt mér vinné lejjebb? Há az a legjobb...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Mike at home
ne teljesítsd a vágyait egy ideig és akkor le fog menni aranyba
a fehér a platina mód

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem kell törölni
tedd disabled-re
akkor is villog a hó?

drot
hát ez rohadt jó de nekem maxon van az aspiration level de csak ezüst színû viszont ha zöldbe vagyok akkor zöld ha pirosa akkor piros de ARANY SEHOGYSE AKAR LENNI!!!!Hogy tudnék arany lenni????

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Hát sajna a driver nem jött be. Pedig jobb lett volna!!! Mégis valami letöltött tárgy lesz a gond, mert megosztottuk a gépet, és másik felhasználonál tökéletes a hó. Nekem meg idegesítõ villogo nagy kékség. Esetleg még valami ötlet, mielött törölnöm kéne a szuper letöltéseimet???!!!!
Hello! A Sims 2 Házi kedvencek inditásakor azt írja ki, hogy directx 9.0c kompatibilis kártya felismerése sikertelen. Eddig rendesen futott csak mióta XP SP2-t használok azóta van ez. Mit tehetnék, hogy ne irjon ki hiba üzenetet? Legújabb videókártya driver, és directx van fent. Valaki segítsen!