32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#26364 tervek szerint abban lesz.. átpasszoltam a képeket Hassannak, hogy legyen olyan kedves, és alkosson belőle flash-t.. -
Coolfire #26363 Nagyon jók,most már már csak össze kellene hozni őket.Music v. anélkül...Szerintem a legjobb flashben lennne,de ti tudjátok. -
#26362 Én nem ezt próbáltam elmagyarázni, de így is lehet... -
#26361 Szóval megveszed a telket, belépsz, átváltasz építési módba, és már csinálhatod is a házat. -
#26360 Csinállsz egy üres telket (a szomszédságban a alul a gombokkal ki tudod választani a ttelek menüt). Arra rákattintasz és belépsz(ugy mintha 1 családdal játszanál). Ott anyagi kerettől függetlenül építkezhetsz. Utána pedig beköltöztetheted a karaktereidet. :) -
#26359 -
Ally #26358 Sziasztok!
Tudom nagyon amatör kérdés, de van egy gondom. Csináltam egy új családot, beköltöztettem őket egy házba. A ház nagyon kicsi de csak arra volt pénzem. Eladó nagy ház nincs. Hogyan tudok egy általam létrehozott üres telekre házat építeni és abba beköltöztetni simjeim?
Előre is köszi.
Üdv Ally -
Dexantreal #26357 Bakker, lehidalok. Nagyon jó lett, grat! -
#26356 király, nagyon jók lettek -
Dave0092 #26355 na mostmácsak öszekéne rakni, és go -
#26354 Király! -
#26353 -
#26352 Nagyonjó lett! -
#26351 -
#26350 Azért mert kétszer is kiadtak. Te az elsőnek a logoját csináltad meg, de nem is kell több! -
#26349 nyah, még1 komment tőlem..
szal, van kép is, lógó is már a bulis és divatos cuccokhoz, szal abból mingyárt eszkabálok valamit..
a kavarodásom oka.
ami ránézésre tök ugyanaz, nem értem, miért van két néven..ez a télapós cuccok
a masnis kép elvileg a The Sims 2: Télapós Kiadás-é (Christmas Party), mely a Sims 2 + Télapos cuccokhoz együtt... kérdés, hogy most inkább csináljak egy télapós cuccok-ot, vagy maradjon a masnis ?
-
#26348 ill. találtam egy happy holiday nevüt is.. -
#26347 ill ez a kettő miért nincs feltüntetve a hivatalos oldalon ? -
#26346 nah, a divatos vackokhoz találtam képeket..a bulis cuccokhoz is..csak ahhot magyar feliratu logom nincs.. -
#26345 amúgy a Festive Holiday és a Christmas Party között mi a különbség ? -
#26344 a lógó meg..de képek sem ártanának a cuccokról.. -
#26343 Ez a logo megfelel a fejléchez?
-
Gólya #26342 bajosan - már én is "szenvedtem" vele, de nem megy
ha igaz, a MTS2-őn van valami "teleknövelő" dolog, de nem 100%-os
-
Zantac #26341 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogyan tudnám növelni a telkem alapterületét? A háztartás egy tagja megvette a mellettük lévő közösségi területet, de nem tudom összevonni a kettőt, és nem tudok építeni rá... Nem tudja valaki, mi a megoldás erre?
Üdv: Zantac -
Gólya #26340 itt nem nagyon találsz történeteket - esetleg más oldalakon -
#26339 Az évszakok és az egyetem előző színei jobbak voltak szerintem. -
#26338 majd Hassan sorbarakja, mikor beépíti a flashbe ,) -
#26337 akkor írj vmi történetet! -
#26336 A Christmas Party v a Holiday újabb? -
#26335 Az jól van, de a Csilivilit rakd egyel előréb. -
Gólya #26334 dicséretes dolog -
#26333 Nah mégis járok ide most is!:D A képek naon tetszenek tök sirályak, profi vagy, csak én azért járok ide h segítsek másoknak, történeteket olvassak, és néha napján én is teszek fel kérdéseket!:) -
Gólya #26332 látod, én sem ragaszkodom konkrétan egyik variáció mellett sem, pl. a 26310-ben írtam is, hogy "ki-bekapcsolhatóan" esetleg megoldható, mégis megint balhé van, s megint sértődés lesz a vége -
#26331 Nem értem, miért feltételezi mindenki kapásból, hogy a zenének alapbeállításként bekapcsolva kell lennie. Az alapbeállítás lehetne kikapcsolt, és a banner pl jobb alsó sarkában lehetne egy gomb, amivel aki akarja, bekapcsolja. Így mindenki maximálisan elégedett lehetne.
(Nem a zene mellett kardoskodok, az én netes gépemen nincs is hang. Csak zavar hogy vitatkoztok, mikor olyan egyszerű lenne mindenki megelégedésére megoldani a dolgot.) -
#26330 arról nincs borító a faq-ban.. amúgy nincs teljesen sorrendben, pl a karácsonyi gőzöm nincs, hogy mikor jött ki... -
#26329 Jah és kéne egy Bulis cuccok is. -
#26328 A Csilivili cuccok nem a Házi kedvenc ellött van? -
#26327 Király! :) -
Gólya #26326 tetszik -
Gólya #26325 mint mondtam, nekem mindegy - úgysem ez a lényeg, hanem a fórum tartalma és minősége