Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, de ez csak sírás. 😊
Úristen hód, fújd már ki!!!
Két lehetõségem maradt:
- Mikor játszok egy házzal, és zavarnak a szomszédból jött fák, akkor a játék opciók között kikapcsolom azt az opciót, hogy lássam a szomszéd házakat. Ekkor a fának illene eltûnnie. Majd ki is próbálom egyszer. faluképernyõn még mindig láthatóak lesznek, de az nem annyira zavaró. De ez akkor sem egy elegáns megoldás, csökkenti a játékélményt.
- Az összes hibás telket kitörlöm/újraépítem. A baj csak az, hogy némelyikben simek laknak, és nem akarom õket költöztetni. Olyan is van, amelyik letöltött. Ezt megpróbálhatom törölni, és újra berakni a házat. De ha ez egy konverziós hiba, akkor mi a garancia, hogy mikor legközelebb leteszem, akkor nem fogja újra elkövetni ugyanazt? És téli meg tavaszi nézetben vajon melyik telken, és mi fog megjelenni? És downtownban meg az egyetemen meg Tengerszemfalván még meg se néztem, mi van. Pl ha az egyik sim 10 csillagos boltja is rossz, akkor azt nem törölhetem ki... Ez katasztrófa 😞 <#rinya>#rinya>
- Bónuszlehetõség: SimPE. De valahogy nem hiszem, hogy csak úgy bele lehet túrni az objektumokba. De még akkor is, hogy a fenébe találjam meg azt az egy fát egy számomra ismeretlen felépítésû fájlban? És egyáltalán ki tudom-e szedni, vagy tudom-e módosítani anélkül, hogy tönkrevágnám az egészet?
Egyébként a letöltött növények nélküli mentés-visszaállítás nem sikerült. Úgyhogy visszaraktam a letöltéseket. Valószínûleg nem ezek miatt van.
hiába na, mégiscsak többségben van az "ami" mentalitás<#circling>#circling>
az ikrek költözése után kicsit átalakítottam a szülõi házat (mondván a lányok már úgysem oda mennek vissza), hát nem eltüntettem közben a macsit?
félórai idegbaj után végre eszembe jutott ez a dolog - s végre újra megvan Kim (szegény macsi, mit élhetett át!<#sir>#sir>)
Töltöttem a modthesims2-rõl egy szép nyitott tetejû veterán autót, betettem a játékba.
A simem már meglévõ járgányát eladtam, az újat a helyére. Fél percen belül a vágyai közt láttam, hogy meg szeretné vásárolni a legdrágább szekeret... na mondom, hiába szebb az új, ennek a drágább kell... izék ezek a simek, nem? <#wow3>#wow3> Hiába strapáltam magam. <#vigyor3>#vigyor3>
Átnéztem a képeidet, és ha mindent jól értelmeztem, akkor a következõt próbáltad: Van a nagy épülettömböd. Ennek van egy alsó szintje, a falak "alap"-ból vannak. Ezen van még egy szint. Ennek a tetejéhez próbálod hozzákötni egy alapnak a tetejét. Ha a talajszint a nulladik szint, az alap teteje az elsõ szint, míg az emelet teteje a második szint, akkor te egy elsõ szintet próbálsz összekötni egy másodikkal. Ez nem fog menni, hiába vannak azonos magasságban. Padlóval csak azonos szinteket köthetsz össze.
Amikor viszont úgy próbálkoztál, hogy alapra oszlop, akkor az alap az elsõ szint, az oszlop teteje már második szint. Ezt pedig nyugodtan összekötheted az emeleted tetejével (természetesen csak amikor azonos magasságban vannak), ami úgyszintén második szint.
Ezért is mondtam azt, hogy trükkös dolog a domboldalba való építkezés. Igazán jól félre tud vezetni az is, hogy pl az általad is használt lépcsõk viszont tetszõleges két szintet összeköthetnek, mintha a szintekkel nem is kellene törõdni.
illetve amit letöltesz mellé
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mod
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
bics mégegy. házi kedvencnél amikor hivom az állatkiképzöt akkor vmi gyogyzert lehet töle venni.az mire valo???
TDU:Kamarov:HUN
de odaadhatom
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
thx
meik kiegészitöben lehet kocsit venni?
kutyát megszidod
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
rahadli lóvé😊 cheat....😊
kurva nagy és szép házat felépitek.. és jáccok 1 picit.
de van szabályos emberkém is elég jól él hentente 1x megnézem hogy mit csináljak vele azt otthagyom😊
nem játszok sokat a Simsel pedig nagyon jó játék😊
ja és akkor mit kell csinálni ha a kutya feálla a kertet és a kertem ugy néz ki mint 1 sajt??? mert a büdös dög felássa mindehol.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
semmit nem lehetett vele csinálni, mert ahogy feltûnt a szoc. néni autója a telekhatáron, eltûntek a gyerekek ikonjai
fenn van az alap,üzlet,házi kedvenc és az évszakok
amugy a cd-s simsemen nekem is ez volt a baj
másolásvédelem
s némi módosítás by Gólya
ugye a piros kocka volt az az alap, amit istennek sem tudtam azzal összekötni amire most ráhúztam. persze a lépcsõ nem volt ott, sem a korlát és a másik alap teteje egy szinten volt a másik emeletével
ugyanis amint egy másik képen is látszik, szerencsém volt egy másikkal mert pont passzolt a házéval (arra került a kis híd) hiába csináltam mindent, ha azt az alapot kihúztam és arra tettem oszlopot, akkor jó volt, ha megemeltem annyira a földet, akkor már nem
és figyeltem a szélre is, itt ugye azért is piros, mert túl kint van
de aztán láthatóan túlléptem a dolgon 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
úgy tûnik mániám az irodaház
Alapjátékban még az építkezés sem mûködött miatta.
a crack meg mitõl lenne hibás
próbáld meg egy idõre félretenni a letöltött növényeket, mert lehet, hogy azok kavarnak be
most a seasons installja után újra jó
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Hehe ez ugyanaz mint az én 3 nyelvü kínai csodám.ehehehhh mert ez alc. clone..hiába a jó öreg alkesz..😊)Nekm simán megy mindenféle varázslás nélül(alkohol,DT fent)egy DT4.08HE-vel,emu onnal..De mi a bánatért nem fér fel egy cédére.Muszáj lesz kerítenem valahonan egy 800mb-ost.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A falu... nevezzük fél-eredetinek. Magam csináltam a játékhoz adott crystal springs.sc4 fájlból. Az eredeti benépesítés pedig Pleasantview és Veronaville legjobb házaiból és családjaiból történt. Amikor az Egyetemet raktam fel anno, akkor tûntek el házak. De azóta minden rendben volt.
Lehet, hogy hibás a crack...