32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Eltherion
    hello, én építettem egy hatalmas épületet - sok fallal - és egy idő után már nem tudtam több falat húzni, szóval korlátolva van a mennyiség...?
  • Dexantreal
    Az FBI-al őriztetem.
    Nah jó, viccet félre téve: nem konyítok én az ilyesmikhez, ergo neek m tuti nincs.
  • Mike at home
    aki akar, csinál
  • Hassan B
    Hát elvileg úgy lenne, ho áttűnésben lepörögnek a képek, utána pedig egy "változó" galéria lenne...
    De még átkell gondolni.
  • Coolfire
    Mondjuk a két oldalt szabadon maradt terület egyik felére mehetne a fakú,a másik mondjuk az épp aktuális infók..pölö megjelenési dátum,ilyesmi...
  • Coolfire
    És,hogy képzelted?Ugyanilyen váltogatósan v. másképp?Ja és a sorrendre vigyázz ám..:)
  • Coolfire
    De siess lassan,jó?:)
  • Coolfire
    Nem sikerült szerezni egy virágmamát gyerkőccel a szezon bannerhez?
  • Hassan B
    Mike azt mondta, csak júniusban, szóval én nem sietek... :)
  • Coolfire
    Hát ez marha nagy bannerverseny..Shiwo megcsinálta-tök frankón- a csíkokat,valaki beflasheli oszt annyi..:)))Vagy van mindenkinek titokban kész bannere?:)
  • Coolfire
    Csúnya dolog is ehehh..:)
  • Coolfire
    Még most is szeretnék szunszunt,de ha nem megoldható/nem akarjátok,jó lesz a flash is.:)Csak legyen már...elég uncsi ez a régi banner..:)
  • gyupee
    köszi
  • Hassan B
    Jah, lehet az lesz, már nincs kedvem fizetni ezért is... :)
    Na, de semmi warez... :)
  • Dexantreal
    Jah oké, jó tudni.
    Hassan B, torrenten nézz szét.
  • rage
    A Bulis Cuccok kilóg a sorból, mert noha az a legújabb, a játék szerint az Évszakok az - amúgy nincs jelentősége.
  • Hassan B
    Hát elvileg igen...tehát annak elvileg nincs külön exe-je...
    Bár nekem még nincs meg... :)
  • Dexantreal
    Bulis Cuccok a legújabb azt hiszem :S, de én azzal akartam indítani és azt írta, hogy nem az aktuális verzióval próbálom elindítani lol. Ergo neki még mindig az Évszakok az új. Ezek szerint ez is csak olyasmi pakk - a Bulis Cuccok -, mint a Karácsonyi izé? :S
  • Hassan B
    Mind1 milyen sorrendben telepíted őket, csak a legujjabbal indítsd...
    A legujjab most az évszakok, utána a házikedvenc... meg aztán nem tom mi :)
    De ha rákeresel a topikban, megtalálod.
  • N1ggA
    Hello! Mi a kiegészítők sorrendje? Telepítés miatt kéne. Köszi előre is!
  • rage
    Videokártyád milyen ? Hozzá a driver mennyire új ? S a játékban a grafikai beállításokon változtattál-e?
  • Dexantreal
    Sims 2-ben a simában Évszakoknál nekem van 1-2 hal, a Krónikákkal meg azzal a másik izével én nem játszottam, sry, ergo ebben segíteni nem tudok;de valaki biztos elsz, szóval várj.
  • miche
    Emberek, tudom, hogy marhára idegesítő lehetek, de most játszom a krónikákkal (tudom, van neki topik, de) a kommersz akváriomomban, ami Riley házában van, nem úszkálnak a halak! Pedig néztem hivatalos screenshotokat és bakker annyi benne hal mint égen a csillag!!! Mondjon már valaki valami okosat! Sims 2-ben egyébként még mindig nem láccanak a halaim a tóban. Ott az akváriumot még nem néztem, de szerintem ez így is furcsa. :)
  • Dexantreal
    Én azért szorítok és drukkolok! Hajrá, sok sikert!
  • Kata
    Megmondom őszintén, nem tudom.
    Azt is megmondom miért. Több sims fórumon hirdettem a projectet egyfajta felmérésként, hogy mekkora az érdeklődés, vagy hány ember tart ilyesmire igényt. Az érdeklődés elkeserítően alacsony volt mindenhol (pedig nagy sims site-okon próbálkoztam). Még itt az sg-n is.
    És nagyon sokat dolgoztunk vele, és a repülőn pl. még mindig kéne csiszolni, mert néhány helyen problémás lett az uv a játékban (érdekes módon a renderelésnél nem volt hiba).
    Úgyhogy nem tudom megmondani, hogy kerül-e egyáltalán publikálásra a cuccos, és ha igen, mikor.
  • TopGun
    Szia! Ezt mikor lehet elerni?
  • Mike
    nem kérünk a topikban warezlinket!
  • Shiwo
    ment privibe
  • gyupee
    hy all
    valaki tudna adni linket sims 2 - házi kedvenc crackhez
  • Hassan B
    Miregondolsz? -.- :)
  • Mike
    flashbe ágyazott minifilm?
  • Mike
    nem.
    hanem, eszembe jutot, hogy akkor lehetne zene, amit Coolfire annyira szeretett volna
  • Mike
    pedig most ez a menő
  • Hassan B
    Csak velem van gondod, vagy a flash nem teccik? :)
  • Shiwo
    csak a youtube néha leszokott hallni...vagy legalábbis nekem nem mindig jön be...sztem jó a flash..
  • Dexantreal
  • Dave0092
    nemjo sztem :S
  • rotator
    Érdekes lenne egy 320x240-es logó. :)
  • Mike
    van egy öteletem:

mi lenne ha hagynánk a flash-t és a mostanában divatos youtube-ról linkelnénk vmit
    csinálhatnánk a logókból slideshow-t, ehhez lehetne zene is

vélemény?
  • Hassan B
    Jaja, meglesz... De azért nem sietek vele... még van több, mint fél hónapom... :)