32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#26444 akkor meg nem tom mé nincs. -
#26443 GeForce 3-as kártyával vannak... -
#26442 amúgy nekem 9600-os radeonon nincsenek halak látszólag a tóban szvsz 9200-essel ne eröltesd a dolgot.. -
#26441 Na, visszatettem. Most jó, köszi -
Coolfire #26440 Ezt már szeressük...:)) -
#26439 The Sims 2: Bon Voyage megvan erősítve, már a hivatalos honlapon is fent van... -
#26438 tedd vissza a régi drivert :) -
#26437 jaj, most nagyon nem jó valami! Frissítettem a videókártya (radeon 9200) driverét a tetves halak miatt, de most ha elindítom a játékot és belépek egy szomszédságba elkezd a képernyő villogni. Párszor bevillan a nagy feketeség és a játék képernyője, aztán tök fekete marad minden. Ha várok még egy kicsit középen néha bevillan egy kis ablakszerű valami, de olyan gyorsan eltűnik, hogy csak egy "no" -t tudtam leszűrni belőle.
Tud valaki segíteni?
-
#26436 pepecselgess csak vele...én 1enlőre csak próbálkozok..ismerkedek a flashsel.. -
Coolfire #26435 Csinálgasd te is,és majd elválik melyik a jobb.:) -
Coolfire #26434 Ott sem. -
#26433 kölyök kutyát csak család létrehozásánál lehet... (asszem, de lehet ott se?) -
#26432 azért nagy, mert magának a flash-nak nincs mérte, csak html-ben, vagy php-ban lehet formázni...
Egyébként az áttűnések túl gyorsak, kockásak...
Jah, és akkor most nem úgy lesz ahogy én gondoltam, ho ezek lefutnak, és utána galéria? Mert ha nem akkor szoljatok, nem pepecselek vele... -
Coolfire #26431 Úgy legyen...:) -
Coolfire #26430 Kölyökkutyát nem tudsz venni,sem csinálni.Ahhoz kell egy kutyapár akik-ha bejönnek egymásnak-csinálnak neked egy helyes kis szaporulatot.Másképpen nem megy,legalábbis hivatalosan. -
#26429 lesz szállóda, fix
étterem már van, ha lesz vakáció, ezer százalék, hogy üzemeltethetsz szállodát is -
#26428 hát nemtom, én csak felnőtt vagy öreg kutyát tudok vásárolni -
Coolfire #26427 És újra vissza az első részhez...gondolom ez is ad majd egy plusz városrészt,lásd belváros,egyetemváros és tengerszemfalva.Ezért tippeltem anno vakációs kiegre többekkel egyetemben,mert ugyebár a seasonnal már megcsinálták az időjárást.Valóban jó lenne ha egy az egybe koppintanák a vacationt(arany ananász meg nemtom milyen díj,kirabolnak,elhagyod a gyereket etc...) kis plusszal,ami azt jelentené,hogy ahogy említettétek lehetne üzemeltetni mindent a szállodától a kölcsönzőkig.A picsába már egész beleélem magam..aztán meg pofára esek..:) -
Coolfire #26426 Mondjuk így első blikkre a The Sims 2: Travelin' Fun stuff összekapcsolódik a The Sims 2: Bon Voyagevel,ergo legyen úgy..:)))Az is igaz,hogy ez a két név szerepel már a nagyobb csomagos cégek honlapján,igaz borító nélkül.De várjuk meg inkább a hivatalos bejelentést. -
Coolfire #26425 Csak hivatalosan még nincs megerősítve.Egyébként ugye június 5 ez a HM stuff,a két krónikák(The Sims: Pets Stories,The Sims 2: Castaway Stories),a mac és a wii változatok meg vannak erősítve hivatalosan is.Viszont a The Sims 2: Travelin' Fun stuff,és a The Sims 2: Bon Voyage nincs. -
#26424 olvasd el még1szer a #26416-ot... -
#26423 Meg még kiahagytál pár képet. -
Gólya #26422 aha
olyan régóta szeretnék egy kis fogadót csinálni....... -
#26421 éteremmel, shoppal, fincsi -
#26420 jólenne -
Gólya #26419 vajon szállodát is lehet majd üzemeltetni? -
Gólya #26418 van hozzá bolt - a kieg-el jött, a katalógusban van, csak le kell raknod valahová -
#26417 Következő kiegészítő tényleg vakációs lesz, s Bon Voyage címmel fog megjelenni... Miközben júniusban kijön a 'The Pet Stories', vagyis a sztori-alapú három részes sorozat második epizódja. S akkor még a H&M Stuff-ot nem is említettük
Jól csinálja az EA :-) -
#26416 próbabanner..
első flash munkásságom, úgy nézzétek..már csak azt nem értem, hogy miért teszi ki olyan böszme nagyba..
ui: így is 2 mega a kicsike.. próbáltam 1 olyat is, melyben a kiegek is benne vannak, de az 3 mega lett, és az uccsó kép vmiért szaggatva jön elő.. annyira még nem vágom a flash-témát, hogy tudjam, lehet-e rajta tömöríteni, illetve hogy mi okozza a beszaggatást.. -
#26415 helyileg hol lehet állatkölyköket venni? -
Coolfire #26414 Ez az érdekes....mikor megjelent az University,nár akkor lehett tudni,hogy a Nightlife lesz a következő kieg.Az OFB-t is elég hamar bejelentették,de a Petsnél kussoltak,a megjelenés előtt kb. 2 hónappal derült ki,mi is lesz az.Viszont a Seasont is tudni lehetett a Pets megjelenésekor.Ezért nem értem,van amelyik kiegről már akkor tudni lehet,melyik lesz a következő,mikor még szinte meg sem jelent,meg bombáznak screenshootokkal,videókkal,máskor meg szinte a megjelenési ciklus-általában 6 hónap-előtt pár héttel lehet megtudni mi lesz az.Semmi videó,kép ilyesmi.Na ennyi. -
#26413 Gondolom, mert ezek még ilyen "korai dolgok"...
és hivatalosan még nem jelentették be... -
#26412 ez lesz a köv. "nagy" kieg ? -
#26411 Nekem ez a japán stílus nagyon teccik! Már alig várom, hogy kipróbáljam -
Coolfire #26410 Csak azt nem értem,miért nem a hivatalos oldalra rakják a képeket,s ott jelentik be. -
Coolfire #26409 Jól tippeltem,hogy köze lesz a nyaraláshoz...de valahogy most nem izgat úúgy fel,mint a szezon... -
Dave0092 #26408 a képeken van egykét baki, de ugylátom egy hippi kieg készülödik! -
#26407 Kövi kiegészitő első képei -
Dexantreal #26406 Van rá cehat, de FAQ-ban megtalálod emlékeim szerint. -
#26405 elfogyott a pénzed hehe :D