Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
milyen szakok vannak az egytemen jelenleg
adott szak erõs skilljei, amik kelleni fognak,
végül az adott szak által támogatt karrierek

ha egy egytemistával szakot választasz a számítógépen, akkor irkálja ki ezeket

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sipocz
Még valami, ha használni akarod a dailygardenert akkor a mostani kertészedet mond le és kösd újra a szerzõdést, a napi ütemezésü csak a mod felrakása után megrendelt kertészre igaz!!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

hajrá
ikreim egyikének ez az életcélja
úgy döntöttem, kipróbáljuk - bár most még politikát tanul az egyetemen, de ettõl még bármi lehet belõle<#circling>

Shiwo
hmmm "Rock God"

egy ilyen karit kéne csinálnom 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

cseri001
Hát a greenfeeling az nehéz lesz az összesnél, amíg van uborkám is... Mert azok elvétve zöldek. 😞
De köszi! 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

Devids Pro
Nemvágom teljesen hogy mi ez. Melyik munkához miylen skill pontok kellenek vagy mi?
legalább ha rosszul minõsítik a kertet, bezárhatod õket, aztán lehet nézni, hogy virulnak<#nyes>

gépírás tanítását vállalom<#vigyor2>

Sipocz
Ha csak az Évszakok van fent akkor nem, itt 2 pm. van a kertész meg a horgász, az OFB-ben van 3 kraftolós (játék, robot, virágkötészet) meg 3 üzletviteli (eladás, árufeltöltés, pénztárgép kezelés). Az jó ha a simnek van want-ja a Gardening Club-ra, de bármikor hívhatod õket csupán arra figyelj hogy ne legyen rendezetlen az udvar (avar, szemét, tócsák) és a növényeknek "greenfeeling"-je legyen, gyönnek vagy hárman úgyhogy lesz nyüzsi gazdagon (a legszebb amikor a 3 kertészklubos muki beszorul az üvegházba😊)).

Sipocz
mánhogy a telek szélére?, na oda mehet barmi

cseri001
Én nem emlékszem ilyenre, pedig már érett be terményem. <#nemtudom>
Akkor majd kiderül, szerintem ma is érik valami. 😊

cseri001
Akkor már nem kapok majd többet. (mármint pedál medált) De kár!
A kertészklubbot mikor érdemes hívni??

cseri001
"földet a telek szélére"
van valami nyeremény a helyes megfejtésért??? <#vigyor>
'Adide!

Mike at home
na ezt fejtsétek meg! 😊))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
<#vigyor3>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hogy nekem mennyi eszem van!
összel ültttem paradicsomot, plusz a földrz a zrlrk szélére raktam, hogy még féletlenül se tudjak köré melegházat építeni 😊

Sipocz
Ja! a "zõccség" minõsége, a kurzort ráviszed a nyövényre és ott mondja hogy "tasty pepper" vagy "mouthwatering pepper".....

Sipocz
Nem sok az egész letölteni, aztán a readme-k alapján installálod amelyik tetszik.

Sipocz
A pedálmedal szuper bõvitmény, végsõsoron a hagyományos skill csoport kiegészítése, igaz nem 11 (0-10), hanem csak 4 fokozatu skálán (nincs,bronz,ezüst,arany). Az OFB-ben nálam van olyan üzlet, ahol fõleg a simjeim által készített játék, robot és virágkötészeti remekek az eladni való attrakciók, vagy pl. a házat teleduggatod "sárkányvirággal" és gyönyörködni lehet a kipöfögõ effektben, ráadásul a simek imádják (naná amikor megy tõle felfelé a need-jük😊). (a 25022-ben ott link még csak keresned sem kell Pescado, Dr. Boris ,stb urakat😊)

cseri001
igaz is... <#law>

cseri001
E! Kösz! Itt jó sok van... Melyek a szóban forgók?

attól még ....<#wink>

cseri001
Eeegen, errõl beszéltem... Kecseg <#kocsog> Ámbár nálam nõ a kertész. <#vigyor3>

cseri001
Ezt a Pescado-t majd megnézem..., mert az e hivatalból bekukkantó tényleg nem sok vizet zavar.
Azt hol látod te, hogy milyen kategóriába sorolja a játék a termelt gyümit-zöldséget?

Különben ez a pedál-medál hülyeség ez jó valamire? Csak mert nekem nincs fent a Vár az üzlet...

Sipocz
Lássátok feleim milyen jó vagyok hozzátok! és ne csak utaljak azokra a jó kis modokra😊)!

ez elképzelhetõ - nálam is elõfordult, hogy az ürge beszélgetett a dudvákkal, a kertész meg úgy otthagyott, de úgy ....; hiába lett volna dolga az üvegházban, mivel a simem ott volt, úgy döntött, hogy minden rendben<#kocsog>

jól van, na .... nekem nem lehet néha lazítani olvasás helyett?<#pardon1>

Sipocz
A simek autonom ébredési szokásai:
6.00 és 23.59 között ha kialudta magát (fullenergy)
0.00 és 5.59 között ha kialudta magát és van programozott feladata (a program lehet a gamer által adott->pl.: "mosakodj!!"; vagy a gama által adott is->pl.: "havazik!!"😊
Tehát éjféltõl reggel 6-ig nem kell fel, ha nincs rá parancsa vagy programja, igazán ezt lehet idõszinkronizálásra használni (pl. ha munkahelyi promóció esetén megváltozik az idõbeosztása).

Az a gond,hogy nem nagyon szoktam visszaolvsni,mert úgy gondolom,hogy mindent kielégítQ tökéletes vászt csak én adhatok..eheheh..<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ja nálam eddig ízetlen paradicsom,és zamatos eper volt pölö,de más a színe is.A csizmapürétQl meg büfögtek és fingottak mint a gép..😊

Mike at home
24995
de nem te vagy az elsõ, nem olvastok vissza? 😊

Úgy látom neked is bejött a kertészkedés..😊

Nem fogok...és az,hogy melyik karrierhez,milyen szakirány passol azt én sem tudom.Esetleg úgy lehet rájönni hogy az magasabb fizut kínál..

Sipocz
Nagyon sokat segíthet a dolgon (az egyébként már Sims1-nél is alapból ismert) mindennapos kertész-szolgálat, nem tudom a pontos url-t, de Pescado néven érdemes a modkészítõre ráguglizni és neki van egy rakás apró modja, így a daily gardener is. A want-ok között nálam meg szokott jelenni a juice készítés mellett a kertész pedálmedál, a kertészklub tagság, a szüreteljünk jó gyümölcsöket kívánság is.
Nemtom figyeltétek-é, de a termést minõsége szerint is osztályozza a gama, pl. van "ízletes" (tasty), "összefut a szádban a nyál" (mouthwatering), meg ilyesmi kategória😊).

Mike at home
megint meg fogsz sértõdni, de nem ezt írtam én is? másrészrõl kéne hanyagolni az olyan szlenget amit nem mindeki ért
pl. bircsázol - ha nem lenne ott a szövegkörnyezet, én ugyan nem tudnám mirõl beszélsz. arról is szó volt, hogy a diplomát el lehet olvasni
ezzel együtt a snooty-n sem találtam meg azt, melyik szakhoz melyik karrier passzol, ergo begépeltem ide

cseri001
Nálam a kertész finoman szólva is tojik a veteményre... A fákkal még néha foglalkozik, de a veteményes: mintha nem is lenne...
Persze meglehet, hogy pont akkor mûvelem pont a földet, mikor õ felméri, hogy mi a dolga (?) <#kerdes>

cseri001
Nem reálisak az értékek, szerintem sem...
De azt hiszem attól is függ, hogy egy simnek mennyi alvásra van szüksége, hogy mennyire aktív/lusta.
És nálam is lustálkodnak. 😊 <#vigyor2> Hehe. Jól teszik!
Éppen ezért én csinálok néha olyat, hogy felkeltem õket hajnali háromkor, hogy tanuljanak, aztán visszafektetem õket, hogy újra aludjanak egy sort. Így nem telik el semmittevéssel az idõ.

cseri001
Az én ürgém is családcentrikus (most már)- úgy gondoltam bekötöm a fejét (kicsapongósan iszonyat boldogtalan lett volna, ha valaki mellett lehorganyoztatom)...
És dzsúzt akar csavarni magának... Már arany pedál-medálja van, és mindent tud ültetni, beszélni is tud a növénykékhez... (az uborkák nagyon szeretik, azok mindig betegesek valamiért, de tegnap egy kis csevely után "meggyógyultak". <#wink>

Kapcsiból magasabb lóvééert tudsz elmenni burcsázni,ha a szgépen keresl,és nem az újságban.És nem 3hanem 5 melóhely van benne.Azt meg a diplomáról le tudod olvasni,hogy milyen szakon végeztél

Mike at home
túlmelegszik a gyerek elviszi a gestapo? :o

Mike at home
de hát már bepötyögtem, vagy most mit akarsz beirni?

más: megfigyeltétek, hogy a számítógépen nem csak több munka van, hanem magasabb szintü is? (egytemet végzetteknek)

Sipocz
Hali!
Kipróbáltam a Paladin 2 modját amit az Évszakok-hoz csinált. Bár a gama köpköd, hogy a cucc nem kompatibilis, de nem okoznak a cumók galibát. Az biztos, hogy a sim ugyanúgy "melegszik" mint eddig és ettõl sz@rul érzi magát de legalább nem kap lángra. A másik modot nem tudtam kipróbálni mert kiskorum momentán nincs, elvileg a gestapót akadályozza meg hogy a kiskorú túlhevülése okot adjon a deportálásra.
(hát vannak a Paladinnak cuccai elég agyamentek az biztos, de vannak közte jók is, mindenkinek ajánlom becses figyelmébe😊)

minden kieg. után fönt vannak ezek a snootyn, ha nagyon kell, megkeresem az enyémet és bepötyögöm

érezd magad kitüntetve<#wave>

Mike at home
😊

Mike at home
25000

Mike at home
ez kell nekem

Mike at home
mindjárt 25000

Mike at home
amindenit