32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Writers #26484 Új kiegészítőről infók: itt -
Coolfire #26483 Nem kell semmi mást csinálni,mint egy kis driver v. dx frissítés.Az sp tartalmazza a dx9c-t,úgyhogy szerintem a driverrel próbálkozzál. -
#26482 fashion stuff -
Dexantreal #26481 Erre majd valaki :P. -
Seib #26480 megtaláltam a faq-ba a kérdést, de megoldás nem volt rá írva.. sp2-es xp-m van.. h tom abba kicserélni a dx-et? -
Pingu #26479 Köszi -
Seib #26478 hali. tudna vki segíteni abban h mér írja ki a game indításnál h nem talált dx9c-s adapzert a gépbe amikor fenn van a dx9c is és a káryám az 6600GT?? -
#26477 vagy beteg a sim..akkor kell folyton retyire rohangálni... -
Gólya #26476 a gyakori wc-zés inkább az idős simekre jellemző, nekik sokkal gyorsabban pörög egyébként is minden - hamarabb fáradnak, de hamarabb kipihenik magukat, gyakrabban éheznek meg, stb.
véletlenül nem egy aggastyánt fogtál ki? -
Gólya #26475 szerintem elég idegesítő
okai lehetnek: koszos sim, nem tud jól főzni, talán nem figyelsz eléggé az óhajaira
nézd meg a "tudását" és próbáld fejleszteni kicsit a simedet -
#26474 hát..próbáld meg úgy összehozni, hogy csak akkor menj wc-re ,ha már nagyon kell, akkor kajálj, ha már nagyon kell..és olyankor minél laktatóbbat..(szezonba kifogott halak pl. nagyon laktatóak, vagy legalábbis a szzivárványponty vagy mi a neve..)
illetve eleinte akár azt is lehet, hogy éhesen és wc-zhetnékkel küldöd el munkába..ott eszik meg wc-zik is..bár félelme lehet az ottani retyizés, ha nagyon szégyenlős... -
Coolfire #26473 Hülyeség.
Angol simsre nem lehet magyar nyelvet tartalmazó kieget telepíteni.Rögtön rollbackolni fog a frissítésnél.Ahhoz először az alapot kell magyarrá tenni. -
#26472 nálam ez attól függ hány simmel játszom egyszerre. ha csak 1el, van időm bőven mást is csinálni. mondjuk azért szoktam kávéval is itatni :) -
#26471 De annak is (akár csak az alapjátéknak) van magyar verziója. -
#26470 csak nekem idegesítő,hogy nem győzők vécére járni,enni,fürdeni,játszani,stb.?
semmi extra dologra nincs idő. -
#26469 király köszi! -
#26468 university..
amúgy faq-ban megtalálod, hogy lehet azt is magyarrá tenni... -
#26467 és melyik az az egy? -
#26466 van... ha minden igaz, 1 kiegészítő kivételével az összes sims tartalmazza a magyar szöveget.. -
#26465 na figyu! olvastam egy érdekes cikket a sims 2-ről meg a nyelvekről. állítólag ha pl az alap angolul van, de mondjuk egy kieget meg feltelepíted mondjuk magyarul, akkkor magyar lesz minden. aki ezt írta állítólag ki is próbálta -
#26464 Az én észrevételeim szerint, közösségi területeken lehet vámpírral találkozni. -
#26463 belvárosban este kell sétálni. bratyizz össze vele és akkor asszem megharap. én még nem próbáltam de most kedvet kaptam :) -
#26462 Sziasztok.
Van magyarítás a sims 2-höz? -
Pingu #26461 hol lehet vámpiral találkozni? -
Coolfire #26460 Akkor megnyugodtam..:) -
Flora2 #26459 Dehogyis égtél be! Én is egy csomó dolgot tanultam innen tőletek. -
Coolfire #26458 Én már tippelni sem merek...a kölyökkutyákkal is beégtem -
Dexantreal #26457 Nah, benéztem, legalább tudom az újabb kiegészítő nevét.
H M cucc az mi? Sry, de az "and" jel nem jó a gépemen, nem érzékeli :S. -
Dexantreal #26456 Egész jó, grat! Csak picit gyors szerintem.
-
akkor lehet tényleg a tó mélységével lesz a trükk..vagy mi van, ha területhez kötött..sose lehet tudni..én spec sivatagos pályán jáccom.. -
Coolfire #26454 Vagy megvárom ezt az új stuffot,és megint mindent a nulláról.Mazochista vagyok..) -
Coolfire #26453 Én sem láttam,pedig ultramegahiperbrutál grafon játszom.. -
Coolfire #26452 Mentségemre legyen mondva hetek óta nem simseztem egy jót.Na majd most a hétvégén... -
#26451 vagy csak én butitottabb grafikára tettem..mondjuk a tavam is elég pici és sekély.. -
Coolfire #26450 Khm...ezt nem is tudtam.. -
Flora2 #26449 Kölyökkutya: hívd fel telefonon az állatok örökbefogadását. Ott kapsz egy menüt kutyákról-macskákról. Alapból van 3-3 kölyök minden állatfajtánál. Kinézetre egyformák. Ha felnőnek, más lesz a külsejük (kicsit lutri, hogy milyenné változnak). -
Flora2 #26448 Nekem 9600-as Radeonnal vannak halak! Nem értem. Lehet, hogy nem elég mély a tó? Nekem volt olyan, hogy mélyítettem kellett egy tavon (építkezős módban), hogy megjelenjenek. -
#26447 nem meg van erősítve, hanem megerősítették -
#26446 Az én 9600XT kártyámon van amikor vannak halak, máskor meg (inkább ez jellemző) nincsenek. Ugyanaz a telek, beállításokat nem változtatom... -
Gólya #26445 halgattassék meg kérésünk.......