32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Writers
    Új kiegészítőről infók: itt
  • Coolfire
    Nem kell semmi mást csinálni,mint egy kis driver v. dx frissítés.Az sp tartalmazza a dx9c-t,úgyhogy szerintem a driverrel próbálkozzál.
  • Shiwo
    fashion stuff
  • Dexantreal
    Erre majd valaki :P.
  • Seib
    megtaláltam a faq-ba a kérdést, de megoldás nem volt rá írva.. sp2-es xp-m van.. h tom abba kicserélni a dx-et?
  • Pingu
    Köszi
  • Seib
    hali. tudna vki segíteni abban h mér írja ki a game indításnál h nem talált dx9c-s adapzert a gépbe amikor fenn van a dx9c is és a káryám az 6600GT??
  • Shiwo
    vagy beteg a sim..akkor kell folyton retyire rohangálni...
  • Gólya #26476
    a gyakori wc-zés inkább az idős simekre jellemző, nekik sokkal gyorsabban pörög egyébként is minden - hamarabb fáradnak, de hamarabb kipihenik magukat, gyakrabban éheznek meg, stb.
    véletlenül nem egy aggastyánt fogtál ki?
  • Gólya #26475
    szerintem elég idegesítő
    okai lehetnek: koszos sim, nem tud jól főzni, talán nem figyelsz eléggé az óhajaira
    nézd meg a "tudását" és próbáld fejleszteni kicsit a simedet
  • Shiwo
    hát..próbáld meg úgy összehozni, hogy csak akkor menj wc-re ,ha már nagyon kell, akkor kajálj, ha már nagyon kell..és olyankor minél laktatóbbat..(szezonba kifogott halak pl. nagyon laktatóak, vagy legalábbis a szzivárványponty vagy mi a neve..)

illetve eleinte akár azt is lehet, hogy éhesen és wc-zhetnékkel küldöd el munkába..ott eszik meg wc-zik is..bár félelme lehet az ottani retyizés, ha nagyon szégyenlős...
  • Coolfire
    Hülyeség.
    Angol simsre nem lehet magyar nyelvet tartalmazó kieget telepíteni.Rögtön rollbackolni fog a frissítésnél.Ahhoz először az alapot kell magyarrá tenni.
  • miche
    nálam ez attól függ hány simmel játszom egyszerre. ha csak 1el, van időm bőven mást is csinálni. mondjuk azért szoktam kávéval is itatni :)
  • rage
    De annak is (akár csak az alapjátéknak) van magyar verziója.
  • Lunatic80
    csak nekem idegesítő,hogy nem győzők vécére járni,enni,fürdeni,játszani,stb.?
    semmi extra dologra nincs idő.
  • miche
    király köszi!
  • Shiwo
    university..

amúgy faq-ban megtalálod, hogy lehet azt is magyarrá tenni...
  • miche
    és melyik az az egy?
  • Shiwo
    van... ha minden igaz, 1 kiegészítő kivételével az összes sims tartalmazza a magyar szöveget..
  • miche
    na figyu! olvastam egy érdekes cikket a sims 2-ről meg a nyelvekről. állítólag ha pl az alap angolul van, de mondjuk egy kieget meg feltelepíted mondjuk magyarul, akkkor magyar lesz minden. aki ezt írta állítólag ki is próbálta
  • Olcsy
    Az én észrevételeim szerint, közösségi területeken lehet vámpírral találkozni.
  • miche
    belvárosban este kell sétálni. bratyizz össze vele és akkor asszem megharap. én még nem próbáltam de most kedvet kaptam :)
  • Lunatic80
    Sziasztok.
    Van magyarítás a sims 2-höz?
  • Pingu
    hol lehet vámpiral találkozni?
  • Coolfire
    Akkor megnyugodtam..:)
  • Flora2
    Dehogyis égtél be! Én is egy csomó dolgot tanultam innen tőletek.
  • Coolfire
    Én már tippelni sem merek...a kölyökkutyákkal is beégtem
  • Dexantreal
    Nah, benéztem, legalább tudom az újabb kiegészítő nevét.
    H M cucc az mi? Sry, de az "and" jel nem jó a gépemen, nem érzékeli :S.
  • Dexantreal
    Egész jó, grat! Csak picit gyors szerintem.
  • Shiwo

akkor lehet tényleg a tó mélységével lesz a trükk..vagy mi van, ha területhez kötött..sose lehet tudni..én spec sivatagos pályán jáccom..
  • Coolfire
    Vagy megvárom ezt az új stuffot,és megint mindent a nulláról.Mazochista vagyok..)
  • Coolfire
    Én sem láttam,pedig ultramegahiperbrutál grafon játszom..
  • Coolfire
    Mentségemre legyen mondva hetek óta nem simseztem egy jót.Na majd most a hétvégén...
  • Shiwo
    vagy csak én butitottabb grafikára tettem..mondjuk a tavam is elég pici és sekély..
  • Coolfire
    Khm...ezt nem is tudtam..
  • Flora2
    Kölyökkutya: hívd fel telefonon az állatok örökbefogadását. Ott kapsz egy menüt kutyákról-macskákról. Alapból van 3-3 kölyök minden állatfajtánál. Kinézetre egyformák. Ha felnőnek, más lesz a külsejük (kicsit lutri, hogy milyenné változnak).
  • Flora2
    Nekem 9600-as Radeonnal vannak halak! Nem értem. Lehet, hogy nem elég mély a tó? Nekem volt olyan, hogy mélyítettem kellett egy tavon (építkezős módban), hogy megjelenjenek.
  • Mike
    nem meg van erősítve, hanem megerősítették
  • Kodlovag
    Az én 9600XT kártyámon van amikor vannak halak, máskor meg (inkább ez jellemző) nincsenek. Ugyanaz a telek, beállításokat nem változtatom...
  • Gólya #26445
    halgattassék meg kérésünk.......