32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• FiReBoY
    Na ez nem lehet gond, mindegyik sim-em jártasságai maxon vannak, de még így is van, hogy kigyújták a tűzhelyet. Az tény, hogy még nekem sem volt a grillel balesetem. De fő a biztonság :)
  • Mike at home
    nekem még sosem gyulladt ki a parti grill
    legfontosabb, hogy mindenki tanuljon főzni, legalább 1 csíkja legyen
  • FiReBoY
    Bent a lakásban nekem is az van, csak kint volt jelzőkészülék, mert kintre nem tudtam hogy tenni a vízpermetező bizgerentyűt, nekem nincs erkélyem :P
    De legalább most már azt is tudom, hogy lényegében nem is kell :)
  • Daniel BMW
    Köszi!
  • Shiwo
    ezért használom én inkább a plafonra szerelhető tűzoltó-készüléket

(udvaron meg úgy oldottam meg, hogy erkély aljára tettem és a közelébe a felgyulladásra hajlamos cuccokat)
  • FiReBoY
    Na ezt nem tudtam, köszönöm. A biztonságra mentem. :)
    Amúgy vettem újat, de egyből elkezd az is sípolni.
  • Mike at home
    a letötltött package file-okat berakod a downloads mappába
    ha nem csak meglévő modell tszinezése, akkor kell hozzá a mesh file is, ez a 3D-s model
    a downloads mappában nyithatsz almappákat, igy kevésbé lesz ömlesztve az egész
    fontos még ezen kivül a CEP
    a simPE hivatalos oldalán találsz hzzá linket
  • Mike at home
    dobd ki a riasztót, ne vegyél újat helyette
    a kerti grill nem szokott kigyulladni
  • Mike at home
    mert ez nem warez topik
    warezolhatsz, de egyrészt itt ez senkit sem érdekel, másrészt meg ha már warezolsz, akkor oldd meg magad ahogy tudod, és ne várj ebben itt senkitől sem segítséget (főleg letöltési tippeket ne akarj)

mi fog történni? megy a kérdésed a levesbe
  • FiReBoY
    Kösz! :D
    Amúgy időközben megtaláltam a hiba forrását: kint a falon a kerti grillnél volt egy riasztó ami miatt jöttek folyton. A gond az volt, hogy nem volt hangja és elfelejtettem, hogy oda is raktam. :)
    Most viszont kicseréltem, de amint visszamegyek beriaszt. Érdekes.
  • Coolfire
    Lehet,hogy annyi a teleknek....
  • Coolfire
    Esetleg a nickneved miatt?
  • Coolfire
    A PC után pár hónappal,azt hiszem,PS3-ra és Wii-re.A többi platformban nem vagyok biztos.
  • FiReBoY
    Hello! Tud valaki arra válaszolni nekem, hogy miért jönnek ki folyton a tűzoltók, mikor nincs egy parányi tűz sem? Már lecserélgettem a kertben a fákat is hátha az a probléma, de nem használt.
  • kem001
    Hali
    Sims 3 konzolokra is meg fog jelenni?
  • Flora2
    ...és taing! :) kedves nenus, ha beírsz egy topicba, legalább a főcím-alcímet, vagy minimum az _eggyel előtted levő hozzászólást_ olvasd már el. Már csak az illendőség kedvéért is, ha már saját érdekedben nem.
  • Daniel BMW
    Sziasztok!
    Elég régóta Simsezek de sosem tudtam, hogy autókat meg stb. hogyan lehet letölteni. Egy ehhez elég türelmes ember elmondaná nekem, elég részletesen?
    Előre is köszi!
  • Shiwo
    az sg-n elvileg tiltott a warez és bannolhatnak érte.. néha megtűrik, főleg "saját topik" részekben, mert azért szerintem nem vállalnak felelőséget, ezért is van több gémnél warez-fórum külön..szóval azért igyekeznek a fórumon hivatalosan kerülni az illegális dolgokat, mert szerintem ha gond nélkül engednék, azért elég csunya büntetést kaphatnának az sg készítői/ üzemeltetői...ergó warezt inkább privátban tessék megoldani
  • tmartin
    Mike at home miért nem lehet letölteni?
    Mi fog történni?
    Miért nem lehet warez oldalakat vagy egyebeket feletenni?
    Mi lesz a baj ha valakinek segít valaki hogy honnankell letölteni ezt meg azt?
  • Shiwo
    valamelyik simedet nem külted el más telekre ? akkor nem szokott engedni menteni, ha nem a saját házadban vagy (elmentél vásárolni, nyaralni, s ott nem a szálláshelyeden vagy, ilyesmi)
  • nemelaveg
    Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy nem tudom elmenteni a játékot. Mikor be akartam fejezni és elmenteni, akkor nem engedte, hogy rákattintsak a mentésre vagy a házakra vagy csak simán a kilépésre, beszürkültek az ikonok és akármit csinálok nem engedi, hogy rákattintsak. Próbáltam, hogy elmegyek az egyikkel valahova és akkor automatikusan elmenti, de visszajött a taxi a csajjal... Mit csináljak? Hagyjam a fenébe az egészet? Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
  • Shiwo
    nem lehet, hogy csak úgy járt, mint a csávó a kólareklámban ?
  • Mike at home
    fura
    újraindítás segített?
    ha nem, költözz el, a telket meg hintsd fel sóval, elszaródott
  • Matte088
    Hellló mindenki! Lenne egy olyan problémám(vagy bugom???) Sims 2-ben hogy a karakteremet elküldtem zuhanyozni, a zuhany elromlott,fröcsögött belőle a víz, megjavítottam, és miután a srác kiszállt a zuhanyból fröcsögött belőle a víz, de mondjuk ez még nem lenne olyan vészes ha nem 3 játékbeli napja csinálná ezt folyamatosan... Ömlik a gyerekből a víz. Szóval a Sims 2-es hidroglóbusz már miatta szinte teljesen kifogyott XD Ha vki tud ebben segíteni hogy mit tudok csinálni megköszönném.
  • Coolfire
    Először elég sokáig,mert mentés könytáat hoz létre a játék,és ha minden szar fent van,akkor mégtovább.Létrehoz ezt-azt,és még bent a játékban is kell vele szórakozni.Ha midez megvan utána már pik-pakbe kell jönnie,csak az első indítás tart soká.
  • tmartin
    Szia!
    Itt van ezt töltsd le!
    Ebben a becsomagolt fáljban van benne a torrent indítója.
    Ez a Nagyvárosi élet! Asszem van benne magyar nyelv de nem tudom garantálni.
  • tmartin

Hát ez elvileg egy crack az Egyetemhez. Ha a becsomagolt fálj tartalmát fellülírod a telepített fáljokkal akkor elvileg jó lesz.
    De nem biztos!
    EZT TÖLTSD LE!
  • Coolfire
    A megjelenéskor nekem is-ha jól emlékszem-egy 800Mhz-s Duronon 256MB SDRammal és egy GEF440MX-el az Éjszakákig egészen jól ment.:)
  • tmartin
    Szia!
    Azért nem tudsz kocsit tenni mert ahoz kell az Egyetem kiegészítő is hogy tudjál!
    Ha kell az Egyetem szólj!
  • phoenix1
    Hello. Csak egy apró kérdés. Meddig tart amíg megjelenik az üdvözlő képernyő?
  • rage
    Ehhez képest az itthoni régebbi gépemen is lehet játszani vele, fent van az összes kieg. (P3 1 GHZ 512 MB RAM GEF 3)
  • Coolfire
    Csak az időbeni legutolsót(jelen esetben a palotást kell crackelni,a többit nem).Egyébként a neten volt egy jótét lélek,aki kiherélte és betömörítette úgy az alapot+expet+stuffot és patcheket,hogy elfér 2 DVD5-ön.Külön registryje van,tehát nem kell órákat telepíteni(minden win reinstallkor),nem kell cd/dvd és serial hegyeket nyomni bele.:)Nagyon jól meg lett csinálva,csak gratulálni tudok a készítőnek.Már egy hete azzal játszom,és hibamentes.
  • Coolfire
    Ergo,ha új a laptopod(pölö most kaptad karácsonyra)akkor 100%,hogy menni fog.:)
  • Coolfire
    Az a laptop konfigtól függ.Kb.most ez a minimum konfig:
    RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
    ---------------------
    Windows XP, ME, 98 vagy 2000: 1.8 GHz processzor
    * Windows Vista: 2.4 GHz processor
    * Windows XP, ME, 98 vagy 2000: 1 GB RAM
    * Windows Vista: 1 GB RAM
    * Windows(R) Vista, Windows XP, Windows ME, Windows 98 vagy Windows 2000 operációs rendszer.
    * Legalább 1,0 GB szabad hely a merevlemezen (a The Sims(TM) 2 és a The Sims(TM) 2 Paloták és parkok Cuccok egyszerre történő telepítéséhez összesen 5.0 GB szabad hely szükséges.)
    * T&L-képes videokártya legalább 64 MB video RAM-mal.
  • Coolfire
    Az Erotic Dreams egy ruszkik által összetaknyolt gém(alap+szex dolgok)semelyik sims 2 exp.-el nem komptabilis.Ezért személy szerint én nem is foglalkoztam vele.
  • marcsika950614
    szia köszi szépen
  • sarahellenp080
    Hali! én felraktam laptopra a simset és még pár kiegészítőt és működik. a gépigény meg egy csomó honlapon fent van, hogy melyik kiegészítőnek milyen a gépigénye. azt így kívülről nem tom sajna.
    nekem meg az egyetemhez kellene egy crack.
    nem tudna valaki segíteni?
  • marcsika950614
    lécci majd miinnél hamarabb válaszoljatok
  • marcsika950614
    Ja és ha működne milyen gép igény kéne hozzá,?
  • marcsika950614
    Hello lenne egy kérdésen nekem megvan az alpjáték az évszakok és az egyetem és hogy ezeket ha leptopla rakom fel fog működni?