Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, tudsz olyat csinálni - van ilyen
van egy kozmetikusi szék (talán a székek/különleges között?), arra lesz hozzá szükséged
elég rizikós, mert amíg tanulgat (bronz- ill. ezüst medálos), addig bizony elcsúfíthatja a falu lakosságát (fülig rúzsozott száj és hasonlók)
no de ha ez az óhaja...mindent a simekért<#wink>

Mike at home
hát ha a simcsaj ezt akarja, akkor bizony lehet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

GTi Gaga
Hali All!
Kérdésem a következö!
Kozmetikát tudok csinálni? nöi sim figurámnak pedál medálja, hogy kozmetikus legyen!
Tudok ojat csinálni? vagy ijen nincs?

segitségeteket elöre is köszönöm!
Üdv
Gaga

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

rotator
Akkor is, ha csak kettesed lesz? 😊

Mike at home
akkor kell hozzá a 3d-s model is, mesh-nek hívják

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

lordnero
Ezek új modellek, nincsenek benne a játékban.

Mike at home
ezek a meglévõk átszinezése, vagy teljesen új modellek, amik nincsenke a játékban?

lordnero
hello, az lenne a gondom hogy letöltök a játékhoz autókat, ruhákat ...
és megcsinálom a download mappát ahogy kell, oda berakom a cuccokat és nem minden mûködik pl. berakok 10 kocsit és abbol mondjuk csak 3 mûködik pedig ugyanonnan töltöttem le mindegyiket, mi lehet a baj?
válaszotokat elõre is köszönöm

Mike at home
grafkártyadriver

ati-d van?

Sziasztok az a problémám hogy a sims2 ben és a kiegészítõiben
a falakon nem jeleniti mega program tapétákat és a falak villognak
namost ez elég idegesítõ ugyhogy ha valaki meg tudja mondani mi lehet a gond akkor azt megköszönném.
rico86
Legend Killer
mármint szabad hely.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
lehet felteszem mindet. van 39 gigám a gépen 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mike at home
az ikea csak stuff
nagy kieget kell crackelni, indítani

University 1, Nightlife 2, Open for Business 3, Pets 4, Seasons 5, Bon Voyage 6, Freetime 7, Apartment Life 8

TSBin dir
sims2ep_?.exe

fireball
hát de úgycisnáltam me az ikeásat raktam fel utojára, és azt crackeltem és mégis klép:S

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Mike at home
felteszed a kiegeket, és azt az exe-t inditod, aminek a száma a legnagyobb

fireball
hali
olyan kérdésem lenne,hogya barátnõmnek letöltöttem a sim2 t de ugy h 10 csomo kiegészitõ is van hozzá,feltettünk párat az alapjátékhoz, irták h felteszem amennyit akarok és ameiket utojára tettem fel ,azt kel cak crackelni és ka menni fog..de van amikor el se indul, aztán töröltünk 1-2 kiegészitõt, ak már elindul de játék közbe mindig kifagy, elfeketedik a kéernyõ és annyi.. mi lehet a probléma? esetleg vmi frissités,patch van ohzzá? vagy video kari drivert kéne frissiteni,vagy windows szervizcsomagot? vagy mit kéne csinálni, van vmi ötletetek?
elõre is köszi
üdv

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Á, patch biztos nem töröl character fájlokat, maximum megakadályozza a fölösleges újabbak generálását.
Ez az új AL patch pl. írja is, hogy a javítással a játék már nem fog olyan sok új social group npc-t kreálni, mint eddig (ezek az új apartmanos városbeliek, akik az 5 különbözõ szociális csoportba tartoznak, és mindegyiknek AL-os haja és AL-os ruhája van... nekem generált egy rakást, szinte nem látom kétszer ugyanazt az arcot a városban.)

Mike at home
mégegy dolog, most hogy van mûködõ simPE érdemes kitörölgetni kézzel a sok felesleges idegenvezetõt, vagy ezeket már törölte vmelyik patch?

Ez engem is halálra idegesített, de az újabbik AL patch (mert ami fent a hiv. oldalon, az már a második verzió), úgy néz ki, nekem segített ezen, amióta felraktam, azóta mindenki zokszó nélkül tanulja az extra ismereteket, mint a kisangyal. A patch2 elõtt nekem csak akkor voltak hajlandóak tanulni ezeket, ha minden szükségletük zöldben volt.

Apartment Life patch újabb verzió, több javítás!

Mike at home
roofslopeangle x

x = 15-75

Mike at home
mi szerint dõl el, melyik sim tud tanulni az új ismeretek közül, és melyik nem? pl. fiziológiát. ugyanabban a családban egyk sim hajlandó erre, a másik kinyitja, majd azonnal be is csukja a könyvet

A háztetõk magasságát hogy lehet állítani(laposítani, magasítani)?
Elõre is thx a segítséget

ha sajnálod a régi bútort, nézz el a mysimsre, ott a tippek között erre is találsz megoldást

Mike at home
familyfunds jó lesz
hiába vásárolok össze mindent, a 80 ezres házat nem tudják kifizetni, ha elköltöztek

... az Éjszakákkal, megnéztem.

A készpénzt tényleg nem tudják a számlájukon magukkal vinni, én ilyenkor csak azt tudom tenni, hogy a fölös készpénzen kiköltözés elõtt veszek egy csomó méregdrága szobrot, képet, szökõkutat, és bepakolom az inventoryjukba, aztán az új házban ezeket eladom az inventoryból, és máris van pénzük bútorra.
A házvásárló pénzcheat-nek én a familyfunds-ot használom, mert az a Tárolóban levõ családokra is mûködik, nem kell õket köztes folyamatként egy üres telekre költöztetni egy motherlode-hoz... valamelyik nagykieggel jött a familyfunds, de hogy melyikkel?

Mike at home
ennyire ne írjon ide senki, azt hittem 3 óra alatt csak irtok vmit 😞

Mike at home
röhej

van a családnak elég szép mennyiségü készpénze, 120k, és nem tudnak venni egy új lakóházat ahová a fiatalok elköltözhetnek, építettem egy újat, kisebbet (mert ugye a nagy szaggat, ahová elköltözne mindki a nagyin kivül (nagyi marad, mert ha mindeki kiköltözik, kidobálja a bútort is) és ha azt mondom nekik hogy számítógép, költözés, akkor kikerül a kampánia a listára, a kezdõ 20k-val, legalább a kp rájuk esõ részét kapnák meg
😞((((((

szerintetek van erre megoldás?

a megint 2x költözünk, egyszer egy üres telekra, majd pénzcheat, majd továbbmegy mindeki, az eredetileg megvásárolni kivánt házba - vicc nem? van pénzem, de chaetljek 😞 - szal ezen kivül vmilyen ötlet?

Joschka
Desmodronic! Figyelj ide menj ide: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_2_nl.shtml Itt esetleg van, amit keresel.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Legend Killer
😄, azt hittem elsõre, hogy jó drága, tévedtem.

miért kellene szégyellni magad?
örülhetsz, hogy van munkád...
a többiek meg annak, hogy más úton-módon is beszerezhetõ a játék😊

áá, szóval osztás van?😊)
akkor én is beállok a sorba...😊))
megkeresem azt a házamat, ami a legkedvesebb és azt - ill. annak az árát kérném szépen...(miért nincs egy pirulós, szégyellõs smiley?)

Mike at home
egye fene, nem kell berendezés 😊

Nem!az Éjszakák, de ahhoz sincs meg ugyanígy a crack!és ugyanazt írja ki mint az egyetem!már csak ehhez a kettõhöz kéne crack és fenn lenne minden, illetve még van kettõ kiskiegészítõ de az nem lényeg!
Magic Boy
Az egyetem az utolsó kieg amit feltettél?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Helló!azt szeretném kérdezni hogy, ha rámegyek pl. az egyetem-re akkor azt írja ki hogy rakjam be a rendes cd-jét!na most mikor megnyitom a mappáját akkor crack mappának nyoma sincsen!Hatudják, hoyg hol lehet elrejtve akkor lécci írjátok le!és azt szeretném még megtudni, hogy attól hoyg nem az egyetemmel indítom most el, mivel az kiírja amit már az elõbb beírtam,akkor is benne lesz az még??
Magic Boy
Szerintem annyira nem drága.

Legend Killer
csodálkoztam miért raktad be a házat mégeccer, utána olvastam el ezt a hsz-t... már értem. KICSIT SOK LENNE, NEM? 😄 Pár milla biztos lenne a felépítése, de lehet milliárd is 😄D.

amúgy, ha nagyon sokat nyerek, akkor egye fene megkapod 😛P.

Mike at home

Magic Boy
Muti képet arról a házról.<#vigyor0>

Mike at home
te semmit sem kapsz 😊

Mike at home
renben
azt a házat kérem, amiben most játszom

Hát pénzverdém nekem sincs... csak olyan szerencsés vagyok, hogy van állásom, és a fizetésembõl meg tudom venni... nyilván nem egyszerre, hiszen félévenként jön egy kieg... most ezért szégyellnem kéne magamat?
-- ez kicsit off volt, elnézést kérek --
Az sem biztos, hogy a patch segítene, a játék tele van ilyen érthetetlen "nem mûködik" bugokkal... de szerintem azért aki csak tud, patchcseljen.

Legend Killer
tudom, csak úgy írtam.

Vass Gábor
Arra várhatsz jó sokat, nagyon kicsi az esélye annak.

Legend Killer
ha nyerek a lottón, mindenkinek megveszem az összes cuccot eredetibe 😄.

van üzletvezetõm.
Semmi cucc nincs hozzá letöltve, a downloads mappa üres.
patch nincs telepítve, nem tudom bezavarna e ha telepíteném, mert a játék nem eredeti. (sajnos nincs pénzverdém h meg tudnám fizetni ezt a rengeteg kiegészítõt 😄)
Vass Gábor
Na sikerült végre felrakni az alapot, és tök jó, a kiegészítõt majd késõbb rakom fel, csak annyi volt hogy rosszúl crackeltem benne.<#nevetes1>

Vass Gábor
Most szereztem meg a játékot, de nem lehet elindítani mert az alapjátéknál valami hibaüzenettel leáll, a kiegészítõnek az évszakokban meg a dvd-t kéri amikor benne van, mi a baja akkor?

Köszönöm a segítséget!Sikerült!Köszi,Köszi