Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy kozmetikusi szék (talán a székek/különleges között?), arra lesz hozzá szükséged
elég rizikós, mert amíg tanulgat (bronz- ill. ezüst medálos), addig bizony elcsúfíthatja a falu lakosságát (fülig rúzsozott száj és hasonlók)
no de ha ez az óhaja...mindent a simekért<#wink>#wink>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Kérdésem a következö!
Kozmetikát tudok csinálni? nöi sim figurámnak pedál medálja, hogy kozmetikus legyen!
Tudok ojat csinálni? vagy ijen nincs?
segitségeteket elöre is köszönöm!
Üdv
Gaga
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és megcsinálom a download mappát ahogy kell, oda berakom a cuccokat és nem minden mûködik pl. berakok 10 kocsit és abbol mondjuk csak 3 mûködik pedig ugyanonnan töltöttem le mindegyiket, mi lehet a baj?
válaszotokat elõre is köszönöm
ati-d van?
a falakon nem jeleniti mega program tapétákat és a falak villognak
namost ez elég idegesítõ ugyhogy ha valaki meg tudja mondani mi lehet a gond akkor azt megköszönném.
rico86
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
nagy kieget kell crackelni, indítani
University 1, Nightlife 2, Open for Business 3, Pets 4, Seasons 5, Bon Voyage 6, Freetime 7, Apartment Life 8
TSBin dir
sims2ep_?.exe
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
olyan kérdésem lenne,hogya barátnõmnek letöltöttem a sim2 t de ugy h 10 csomo kiegészitõ is van hozzá,feltettünk párat az alapjátékhoz, irták h felteszem amennyit akarok és ameiket utojára tettem fel ,azt kel cak crackelni és ka menni fog..de van amikor el se indul, aztán töröltünk 1-2 kiegészitõt, ak már elindul de játék közbe mindig kifagy, elfeketedik a kéernyõ és annyi.. mi lehet a probléma? esetleg vmi frissités,patch van ohzzá? vagy video kari drivert kéne frissiteni,vagy windows szervizcsomagot? vagy mit kéne csinálni, van vmi ötletetek?
elõre is köszi
üdv
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Ez az új AL patch pl. írja is, hogy a javítással a játék már nem fog olyan sok új social group npc-t kreálni, mint eddig (ezek az új apartmanos városbeliek, akik az 5 különbözõ szociális csoportba tartoznak, és mindegyiknek AL-os haja és AL-os ruhája van... nekem generált egy rakást, szinte nem látom kétszer ugyanazt az arcot a városban.)
Apartment Life patch újabb verzió, több javítás!
x = 15-75
Elõre is thx a segítséget
hiába vásárolok össze mindent, a 80 ezres házat nem tudják kifizetni, ha elköltöztek
A házvásárló pénzcheat-nek én a familyfunds-ot használom, mert az a Tárolóban levõ családokra is mûködik, nem kell õket köztes folyamatként egy üres telekre költöztetni egy motherlode-hoz... valamelyik nagykieggel jött a familyfunds, de hogy melyikkel?
van a családnak elég szép mennyiségü készpénze, 120k, és nem tudnak venni egy új lakóházat ahová a fiatalok elköltözhetnek, építettem egy újat, kisebbet (mert ugye a nagy szaggat, ahová elköltözne mindki a nagyin kivül (nagyi marad, mert ha mindeki kiköltözik, kidobálja a bútort is) és ha azt mondom nekik hogy számítógép, költözés, akkor kikerül a kampánia a listára, a kezdõ 20k-val, legalább a kp rájuk esõ részét kapnák meg
😞((((((
szerintetek van erre megoldás?
a megint 2x költözünk, egyszer egy üres telekra, majd pénzcheat, majd továbbmegy mindeki, az eredetileg megvásárolni kivánt házba - vicc nem? van pénzem, de chaetljek 😞 - szal ezen kivül vmilyen ötlet?
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
örülhetsz, hogy van munkád...
a többiek meg annak, hogy más úton-módon is beszerezhetõ a játék😊
akkor én is beállok a sorba...😊))
megkeresem azt a házamat, ami a legkedvesebb és azt - ill. annak az árát kérném szépen...(miért nincs egy pirulós, szégyellõs smiley?)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
amúgy, ha nagyon sokat nyerek, akkor egye fene megkapod 😛P.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
azt a házat kérem, amiben most játszom
-- ez kicsit off volt, elnézést kérek --
Az sem biztos, hogy a patch segítene, a játék tele van ilyen érthetetlen "nem mûködik" bugokkal... de szerintem azért aki csak tud, patchcseljen.
Semmi cucc nincs hozzá letöltve, a downloads mappa üres.
patch nincs telepítve, nem tudom bezavarna e ha telepíteném, mert a játék nem eredeti. (sajnos nincs pénzverdém h meg tudnám fizetni ezt a rengeteg kiegészítõt 😄)