32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#26524 ki tudja hogyan lehet egy telken különböző dőlésszögű tetőket csinálni. tudom, van az a kód, de nekem az összes tetőmet átállítja ha beírok egy számot. szeretnék meredeket meg laposat is csinálni egy házon. -
#26523 itt nem teszünk föl warezolós kérdéseket!
Házigazda -
#26522 teljesen mindegy mivel jött
aki simsezni akar, tegye fel az összes nagy kieget -
Flora2 #26521 (pirulós szmájli) Biztos vagyok benne, hogy a mobiltelefon az Egyetemmel jött (attól még lehet, hogy az Éjszakákkal IS, csak én sorrendben gondolkozom, és az Egyetem előbb volt, tehát nekem azzal jött); de egyébként minden ilyen kérdésben, hogy melyik tárgy mivel jött, meg lehet nézni azokat a "Kollekciók" mappákat, amik a Vásárlás módban vannak, minden kiegészítő tárgyainak megvan a saját Kollekció-mappája, az Egyetemnek van kb. 3 mappája, az Éjszakáknak is kb. 3, tematika szerint... -
#26520 Tévedés, a mobiltelefon az Éjszakák kieggel jött, és csak Downtownban kapható (alapból). Egy kék automatát keress, lehet benne mobilt venni, MP3 lejátszót, meg ilyen kézi játékgépet. A Cold Issue Clothing üzletben biztos van. Én mindig onnan veszek ilyeneket. -
Gólya #26519 ezek a kis "apróságok" nekünk sincsenek felrakva (kivéve a karácsonyit - de minek?!), s tényleg nehéz számon tartani, mi mivel, mikor jött
viszont úgy hiszem, hogy akik kihagyogatnak kieg-eket, nem tudják, mit veszítenek - ez így "teljes" játék, mindegyikben van valami jó, amiért érdemes megszerezni - még ha nem is használja ki teljesen -
#26518 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne,mégpedig The.Sims.2.Alap.jatek.Repack-TandBeRg és a kiegészítőket hozzá The.Sims.2.All.In.One.HUN.Repack-TandBeRg hogyan tudom elindítani?Nekem állandóan kéri a cd vagy dvd-t!Az alapjáték dvd-s.Köszönöm a segítségeket.
-
Flora2 #26517 Hát elég nehéz már fejben tartani, és pláne úgy, hogy én is csak az összes nagykieget látom egyszerre, és sorrendben (és a Cuccos kis-kiegészítőket nem!) pedig már rengetegen vannak új simsezők, akiknek különböző kieg-összetételük van, és nem is sorrendben felrakva,úgyhogy már én se vagyok biztos benne, hogy akinek nincs Éjszakák, annak tényleg nincs póker-asztal... ki tudja, milyen más kiegje vagy Cuccos csomagja van, ami behozta neki... -
Gólya #26516 hű, látod én már nem is emlékszem ilyenekre....
nekem annyira természetesnek tűnt, hogy vannak ezek a dolgok - nem nagyon jegyzem, hogy melyik kieg-el mi jött (persze azért, mert nekünk mind fenn van) -
Flora2 #26515 A mobiltelefont áruló automatát azokra a közösségi helyekre tették le a játékban, amik az Egyetemvárosban vannak, ezért alapból csak az egyetemista sim tud elmenni csak úgy mobilt venni. Ahhoz, hogy a többi sim mobilt vehessen (mert ők ugye nem tudnak beutazni az Egyetemváros közösségi helyeire), be kell lépned Építkezős módban az alapvárosod közösségi boltjaiba, amelyikbe akarsz, és ott a katalógusban meg kell keresni egy lábon álló magas kék automatát, és lerakni a telekre.
A billiárdasztal - ha arra vágynak? - az Egyetemmel jött, és a logikai cuccok között van (ahol a sakk-asztal pl.). A kártya-asztal (póker-asztal) az Éjszakák (Nightlife) kieggel jött, úgyhogy ha nincs Nightlife-od, akkor ne is keresd - ha van, akkor szintén ott kell lennie a logikai cuccoknál. -
Gólya #26514 valamelyik Maxis-üzletben kell lennie egy automatának, ahol tudsz telefont venni - nézd meg a lot-catalog-ban, biztos találsz
ha nem, akkor csinálj egy boltot, s azt raksz bele, amire szükséged van -
Gólya #26513 nem szoktam biliárdozni, de különbséget tudok tenni egy biliárdasztal és egy kártyaasztal között (a biliárdasztal ugye szép téglalap alakú, a kártyaasztal meg nyolcszögletű - ha jól emlékszem)
lennie kell kártyaasztalnak is (alapcucc a játékban az elejétől kezdve)
szép zöld lapja van, egyébként barna kerettel, s csak ez az egy van, míg biliárdasztalnál válogathatsz a színekben -
Savmacska #26512 apropo a bliárdasztalt hivod te kártyaasztalnak ? mert az ikonja olyan minta bliárdasztalé de kártyaasztalt nem találok.. -
Savmacska #26511 oks kösz bár midnegyik közösségi területre elmentem a parkon kivül és nem találtam semmi egyebet csak ujságot,ruhát és enni valót... -
#26510 gőzöm nincs... -
Gólya #26509 mobiltelefon: üzletben vehetsz
kártyaasztal: a hobbicuccok között van -
fradi #26508 Kössz, és az ui?
-
#26507 telefonon lehet hívni a kaszást, és elég simoleon felajánlása esetén feltámasztja.. -
#26506 még soha nem vettem, de úgy tudom, hogy valami közösségi telken lehet venni.. -
fradi #26505 Hi
A simeim ha meghelnak, újra lehet őket ébreszteni?
ui:A Fahrenheitet feltöltöttem kéri hogy irjam be a NEVEM, beírom és ki lép.miért van ez? (bocsi hogy ide írom de abba a fórumba nem ír senki -
Savmacska #26504 Szevasztok!
Feltettema Sims 2öt + az Egyetemet. A simem mobiltelefont és valami kártyajátékban akar nyerni.Na most mobiltelefont sehols em találtam emg oan kártya aztalt sem.Mit tegyek? Honnan lehet venni Mobilt ? -
#26503 ha ez illető megengedi akkor biztosan -
Eltherion #26502 hello, nemtudjátok a simsresourceon fel lehet úgy rakni készítményeket, hogy felhasználom más emberekét is hozzá(pl egy házban vkinek a tárgyát), merthát ugye a moddöszimsz2ön ki lehet írni hogy kitől vettük, szóval...?....
-
#26501 attól függ, mit értesz irritáló fogyatékos beütés alatt... -
#26500 sziasztok jellemző még a sorozatra a simek irritáló fogyatékos beütése ? vagy már egészen emberi lett a játék ? -
#26499 bémen -
Gólya #26498 ...most és mindörökké
-
#26497 midőn a földön, úgy a simsben is..
-
Gólya #26496 legyen meg a Te akaratod...... -
#26495 pontosabban az egyetemnek és az alapjátéknak van magyar verziója, a többiben meg alapból benne van
-
#26494 magyar dialektusos motyogás ? :)
a simek hablatyolnak, egyik nyelven se értelmes, amit karattyolnak...
maga az irott szöveg meg eleve bevan építve a sims2-be..legalábbis a normálisabb verziókba :) kivéve az university kieget, de ahhoz is lehet letölteni magyar szöveget.. -
zsolt200vorta #26493 Sziasztok! Teljesen most kezdtem a játékot, azt szeretném megtudni tőletek "rutinos Simsezőktől", hogy létezik-e magyar szinkron a sims2 alapjátékhoz és ha igen, akkor azt honnan tudnám leszedni? Már kezd idegesíteni a francia dialektus a sims-ben:)
Valamiféle magyarításom van a sims-hez, de az csak a szövegre vonatkozik és az is csak 1-2 mondatot fordít le...
köszi a segítséget, sziasztok! -
#26492 hacsak nem épített ő még ezeknél is sokkal hatalmasabbat
inkább a gép teljesítménye, a memória mérete lehet korlátozó tényező -
#26491 a konzolparancsok használata nem csalás!
lehet csalni konzolparancsokkal, de nem minddel
egyzserüen a finomhangolást úgy oldották meg, illetve csomó hiba így javítható, kezdve a beragadt tárgyakkal, vagy a boltból hazamenni képtelen simekkel -
Gólya #26490 ó anyám! - így még nem láttam leírva, de erre gondoltam .... (már csak halkan kérdem: ugye nem így írtad be betű szerint?)
viszont ha "csak" falat nem tudsz húzni, akkor valami más lehet a gond
csak ennél van ilyen gond, vagy más telken is?
s korábban is előfordult, vagy csak ebben az esetben?
sok fal - hm - ez nem igen lehet korlátozva, mert láttam már akkora építményeket, hogy még, tehát ezt nem tartom valószínűnek -
Eltherion #26489 ha arra gondlsz, h szethájjesztállovdlevöl, azt beírtam, egyszerúem falat nem tudok lerakini, de mondm, h hatalmas épületet építette, sok falllal, tehát sztem akkor biztos van limit........... -
Gólya #26488 hány szintes?
csalás nélkül csak 4 vagy 5 szintet lehet felhúzni, a többihez cheat kell -
Seib #26487 már frissítettem mind2-t, de épp ez a baj h az sp tartalmazza és azt írták h h ha a béta-sat tartalmazza akkor azér nem indul el.. azt pedig nem tom h szedjem ki az sp-ből.. -
#26486 a tükröződéseket be lehet kapcsolni a beállításoknál, de a falasra nincs ötletem. -
Eltherion #26485 2 kérdésem lenne::: a vizet (medencénél) hogy tom tükrözővé tenni, mint a seasonsos képeken, a másikk az hogy építettem egy hatalmas épületet (de nem család modón belül, tehát biztos nem s pénz a gond) és hát nem tudok több falat húzni, (tényleg nagy épület'!!)-szóval nincs erre vmi kód, cheat.............................