Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és a csaj hiába fogott hal hegyeket(villódzó csigával)egy darab nem került a hátizsákjába.A zöldség,gyümölcs az igen.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Megint szarrá égett mindenki,és nem mentettem.Oda az arany kertész és horgász medálom.Úgyhogy uninstall lett a vége.

Hassan B
Mé', mi lett? 😊

][ ВАЗ ][

Húúúúú most nagyon berágtam..addig nem játszom vele amíg nem lesz peccs.

Azt nem kell,ha sokat foglalkozol a kerttel(sokat permetezel pölö)akkor azzá válik,és csak az antiflorinnal tudod visszaváltoztatni.

Devids Pro
Hogy lehet olyan növény embert csinálni?
Mike at home
tedd fel a többit is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
Mert még új vagy. 😊
Na ma elmegyek a Tescoba, aztán meglátjuk, mi lesz. Az utóbbi idõben találtam pár kellemetlen bugot a Petsben is (februári patch felrakva). :|

Casper007
Lenne egy problámám. Feltelepítettem a Sims 2 DVD verziót (a magyart), majd az Egyetemet. Mikor aztán elindítanám a kieget, kiírja, hogy a program hibát észlelt, ezért leállt. Most mit kell tenni?

Hello World!

Nekem nemsoká 5 év..bibibi...😊

Hát ha az alapban átírsz minden filet,akkor nem is kell peccselni.Akkor mindig at írja ez már frisített verzió.

Mike at home
ilyeneket itt nem irunk!

mod

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ez biztos fájt

Hassan B
Nekem 8 nap mulva lesz egy év... 😊

][ ВАЗ ][

Ma regeltem egy éve sg-re, áááá!!!!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii> Tök király!<#eljen><#hawaii>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

töltsd e inkább... nem éri meg megvenni.....

Olcsy
Én lehet h megveszem az évszakokat,mert érdekel...Vk aki már jártas benne tudna mondani pár okot amiért érdemes megvenni?Letöltöttem 1 videót és jó hatással volt rám...

Hassan B
Próbáltatok már fürdõruciban görkorizni? Érdekes jelenség... XD

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

PLackó
Huh,néztem elõtte a FAQ-ot,de csak a Magyar sims+Angol univ. kérdését láttam,most látom hogy ott van legalul az én problémám is.
Viszont így nem mennek fel a patch-ek 😞

Hassan B
FAQ 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

PLackó
ööö milyen fájlok és mit hova honnan? 😊

Az a baj,hogy az alapnál és az univnél még nem elég a regkódot átírni a fileok is kellenek.

Magyar nyelvi fileok letöltése és registry buzizás,és voilá mind magyar..😊

Ja,az ajtóra kattintol kijön egy opció hogy belépés blalblabla..és kiválasztod a neked tetszöt

PLackó
Ismét lenne egy kérdésem.
Mit kellene tennem,hogy magyar nyelvûek legyenek a kiegészítõim?
Mert a 4cd-s alapjáték van meg (amiben nincs magyar nyelv), viszont az összes kiegészítõm magyar.Viszont sajnos hiába telepítem a kiegeket magyarul,akkor is angol nyelvûek lesznek,gondolom az alapjáték miatt.
Mi lehet a megoldás?

PLackó
ha jól tudom van olyan funkció,hogy rákattintasz az ajtóra,és ki lehet választani hogy mindenki,vagy csak a családtagok mehetnek be rajta.

cenobite
Most nevetnem kellene? A sim-ek meg majd kint alszanak a kertben, ugye?

Szóval van valakinek valami ÉRTELMES válasza? Az üzlet a házhoz van építve (mint egy szoba), de mint említettem, külön bejárattal. Ettõl függetlenül bemászkálnak a házamba a vevõk.

gamertag: kenobita

Persze,leszeded a házadról az ajtót.

cenobite
Üdv!
Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy ha van egy üzletem, külön bejárattal, akkor a vásárlók csak és kizárólag oda menjenek be, ne pedig a házamba?
Mert kicsit fura, hogy xy jön vásárolni, de azért elõbb bekukkant a konyhába, meg nézi egy kicsit a tv-t, stb...

Elõre is köszönöm a választ!

gamertag: kenobita

Aha, így azért szép teljesítmény<#eljen>. A meló infót meg thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ratata130
sziasztok.<#integet2>
Ezt a játékot a torrenten kívûl még honnan lehet letölteni<#conf><#help>
Elõre is köszi.

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

Ez kész telek,és nem csaltam lóvéilag sem...csak már egy pár karrier lement fullba.Ráadásul már 4-en dolgoznak,igaz az "alapíó" simem át akarom teljesen kertésszé avanzsálni.

Ez a kalandozó(távcsö a jele)karrier jutalomtárgya.

Kíváncsi leszek rá.

Casper007
Ok, kössz. Majd megpróbálom

Hello World!

oké, 1-2 ora mulva feldobok egyet 😛

megtalálható minden nyugi..egyszerre játszhatsz az összes résszel
asszem igaz...de nem bizti én a magyar részével nyomom
kül...igaz én legutoljára raktam fel az egyetemet és a házi kedvenc ikonjával indult..ok majd megnézem a 4cd-s verzióval h ugy jó lesz-e...
nekem írtad ?
Casper007
Én azt hallottam haveromtól, hogy a kiegészítõket nem lehet futtatni a Sims 2 CD-s verziójával. Ez igaz? Mert nekem a négy CD-s verzió van meg, persze van magyarosítás, meg minden. Ja, és még egy kérdés: hogy is van ez a kiegészítõs rendszer. Mindig a legfrissebb kieg ikonjával lehet indítani a játékot, s egyszerre megtalálható minden, vagy minden kieget külön-külön kell játszani?

Hello World!

miért, mi lett a szüleivel?

már megvan

egy dolgot nem értek...má a tököm ki van vele...felrakom a magyar simset. rá az egyetemet éjszakákat, boltos kieget és a házi kedvencet na meg az évszakokat..oké játszok 1 órán át és vmikor leteszi tálcára a játékot és ati technologis hiba...hibajelentés küldése vagy nem küld..vmi vpu recover geciséget ad be..lassan öregedik a gépem de a haveromnak 1fokkal szarabb a gépe és neki soha nem ír ki ilyet...fax má megvettem a cuccost a gépbe de már csak az alaplab hiányzik, így a gépem teljesítménye eddi ameddig volt : ati 9000(vettem egy ati x1400-at) 2.6 amd (pfff) asus alaplap(részleteket nem tok) sb4 hangártya 1024 mb ram windows xp (service pack 2 van)...és a haveromnak ennél még szarabb van de neki nem ad ki ilyeneket..szerintetek ? (ui.: a legújabb driver van a 9000 vidimhez...megveszem az alaplapot azt hadszóljon..adiig még jáccani akarok..de nyugodtan..adiig is tipp ? királyúl nyomjátok a sims et ! SIMS FOREVER
kérdés: mitõl függ az, hogy valaki a gyümölcspréssel "make juice/serve juice" tud elkövetni?
az én simjeimnek ui. felajánlja mindkettõt, a párom simjeinél nincs "serve juice"
cooking-pontok, ill. kertészkedõ medálok azonosak

ez nagyon jó - nem is figyeltem eddig
gyorsan lenyúltam egyet a csajszimnak<#circling>

Hm, akkor én nagyon béna vagyok telek építésben. Megelégszek az olyan házakkal, mint ami a Bud Bundy birtokon is volt és be is tettem róla képet. Ha van kedved, mutass te is egyet, hogy neked milyen van.

Adventurer, az mi is? :S Nem mindegyik állásban volt simem. Örülj neki, remélem majd nekem is összejön, mert hasznos holminak néz ki.

enyémhez képest semmi, ez a telek egy aránytalan kaka....

Shiwo
Adventurer állás karier-jutalma.. én kettõt is beszereztem 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../