32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#26564 minek az összeshez ? elég az uccsóhoz (jelen esetben az évszakokhoz..)
amúgy meg gamecopyworld.com -
#26563 Hello!
Tudnátok adni ez eddigi összes megjelent Sims kiegekhez crackeket?Mert sehol sem találok a magyar verziókhoz megfelelőket.
Előre is THX!!! -
Ritavikén #26562 Köszi! Megnyugtatál.
Azt hittem valami 15-20 Gigás lesz... Köszi! -
#26561 Akkor miért nem rakod fel már minden kiegészítőt?
Az összes öszzesen csak 9.4GB -
Ritavikén #26560 Sziasztok!
Holnap megyek megvenni a bulis cuccokat! Úgy várom!
Utána jön a barátnőm és felrakja az alapot, az éjjszakákat meg a pets- et.
Azt szeretném kérdezni hogy kb. hány gigabájt a sims 2 alap? -
#26559 ha már divat igazán tehettek volna bele egy két új divatos frizurát. -
#26558 H&M -
#26557 naja, de akkor miért nem adják ingyen
egyébként ez hatalmas üzlet, ha azt veszed, hogy hány millióan simseznek
majd lesz Bosh mosógép, meg Sony TV -
#26556 a HM nem Madonna új divatakármije? -
#26555 És van még egy olyan kód is, hogy
boolprop allow45degreeangleofrotation true/false
Engedélyezi a tárgyak 45 fokos elforgatását is. Viszont a simek nem minden 45 fokos szögben álló tárgyat tudnak használin. -
#26554 nekünk semmi értelme.. a h&m-nek reklám, a ea-nak pénzbevétel, azoknak, akiknek nincs lehetőségük tárgyakat letölteni, vagy nem akarnak nem-hivatalos tárgyakat, azoknak 1-2 tucat ruci.. mondjuk ennyi erővel egyik stuff-kiegnek sincs sok értelme... -
mariann84 #26553 gondolom hogy a pénz beszél, de hát így meg mi értelme van...10 új ruha meg a HM felirat? ááh, sajnálom, azt hittem jó dolgok lesznek benne... -
#26552 ez a kieg nem az ötletekről szól, hanem a reklámról..meg a pénzről, amit érte kaptak.. -
mariann84 #26551 Hát szerintem ez a HM egy nagy kaki, olyan béna cuccok vannak benne hogy nemigaz, interneten százszor jobbak vannak. meg megtaláltam a divatbemutatós helyszínt, de mindig üres, nincs ott senki. nem sokat ér ez a stuff.szerintem tuti vannak jó ötleteik de a sims3 előtt már nem nagyon akarják ellőni őket, hogy majd az nagyot üssön.. remélem :) -
rage at work #26550 Akkor nem kell crack. Felesleges.
Indítsd el az évszakokat ugyanúgy, mint eddig
Ott lesz benne a H&M összes cucca. -
Dave0092 #26549 egy cracket pls, hogy akkor ne keljen yasuzni, de amugy van évszakom.... -
#26548 Két kód, melyeket a CTRL+SHIFT+C billentyűk lenyomásával megjelenő mezőbe írhatsz be:
moveobjects on
-lehetővé teszi, hogy két objektum keresztezze egymást. Kikapcsolása: moveobjects off
boolProp snapObjectsToGrid false
-segítségével nem csak a négyzethálónak megfelelően helyezheted el a tárgyakat, hanem ahova csak tetszik. Kikapcsolása: boolProp snapObjectsToGrid true
-
#26547 Feltéve, ha van neki
Ha nincs, akkor sincs probléma, mivel már van hozzá crack is. -
#26546 tedd fel az évszakokat és azt indítsd -
Dave0092 #26545 hogy csináltad?
mert én feltettem, yasu, azt nem akar elindulni -
#26544 nálunk elindul -
Dave0092 #26543 nem akar elindulni, nálatok?_ -
sheva94 #26542 és mi lenne az? -
#26541 köszi! :) a másik kódról még nem is hallottam. most megyek alkotni... -
#26540 van
-
sheva94 #26539 van olyan kód a játékhoz amivel nem csak a négyzetháló szerint lehet elrendezni a cuccokat? -
#26538 elvileg ilyesmik... -
rage at work #26537 H&M márkájú cuccok, sok ruha, illetve egy H&M áruházhoz, valamint egy divatbemutató-kifutóhoz építési elemek. -
#26536 kábé azok -
#26535 Kijött az új kieg. The Sims 2 HM Fashion Stuff
Ebbe mik lesznek? (ruhák, meg divatos cuccok?)
-
Dave0092 #26534 köszönöm, hallod, tudod a photoshop, hamarosan madj kellenél, oké:?? -
#26533 ment privibe... -
Dave0092 #26532 nem tlaálom sehol az uj stuffot, vhol link plS?_ -
Gólya #26531 hálás köszönet - látszik, rég jártam a snootyn -
#26530 meg gyanus az is, hogyha csak az egyetemet tette fel, akkor a simsnek nem lenne olyan vágya, amihez a nájtlájf kell... -
#26529 Hát, jobban visszagondolva tény, hogy én anno egyszerre tettem fel a két kieget, szóval még akár igazad is lehet. Nekem úgy rémlett, hogy csak Downtownban kapható, ezért írtam, hogy az Éjszakákkal jött. Egyébként mindegy... -
#26528 Két kód van
roofsopeangle 15-75: az összes tető dőlésszögét állítja 15 és 75 fok között. Alapbeállítás 45. Nem csak egész számot írhatsz be.
individualroofslopeangle 15-75: egy adott tetődarab dőlésszögét állítja. Úgy működik, hogy először felépíted a tetőt, majd tető építés módban beírod a kódot és CTRL+ALT klikkelsz azon a tetődarabon, aminek a szögét meg akarod változtatni. Amikor lenyomod a CTRL-t, az egér meg fog vátozni buldózerre, de nyugi, nem törlöd le a tetőt klikkeléskor.
Van ezzel a második kóddal azonban egy kis gond: mikor elmented a telket, nem jegyzi meg a beállításokat, csak az összes tetőre vonatkozó roofslopeangle kódot. Mikor újra belépsz a telekre, nem lesznek a tetőid egyenként beállítva. (hacsak azóta ki nem javították egyik patchben vagy új kieggel) -
#26527 viszont előrevetíti a szivásokat a bon vojázzsal.. -
#26526 Kijött a legújabb kiegészítő (H&M Fashion Stuff).
Az EA átállt Securom 7-es védelemre, ami nem túl jó hír, tudva, hogy azzal elég sok a baj, szerencsére akárcsak a múltkor, ha a Seasons fent van, elindul róla a játék. -
Gólya #26525 a kód a telken levő valamennyi tetőt "igazítja" (kivéve persze az üvegházat)
legalábbis erről tudok, de ha valakinek van ötlete, én is szívesen venném
ha kimondottan lapostetőt szeretnél, akkor azt fedd le valamilyen padlóburkolóval