Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp itt hány a kölök, pont az anyukára 😊
Egyébként azok az ablakok letöltött cuccok?
][ ВАЗ ][
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mert ez így nem jó
Még egy probléma adódott. Feltelepítettem a lányomnak a Csili-vili-t, de nme akar elindúlni, hanem jön a szokásos "elnézést kérünk" szöveg a Microsoft-tól, mi lehet a baj?
Illetve, ha olyan videó kártya van a gépbe amit a játék nem támogat (azt írja nem támogatja Directx 9.c, pedig de), ki lehet ezt valahogyan kerülni? (tudom vegyek bele másikat, csak ez egy IBM gép, és nem megy bele akármilyen, nem fér bele....)<#szomoru1>#szomoru1>
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
simem kifogta élete elsõ halát (igen szép példány, olyan szép, szivárványos színe van), aztán amilyen nagy horgász, következõ horogvetésnél akkorát esett ...
aztán sikerült még egy szép halat fogni
úgy tûnik, a mai vendégsereg halvacsorát kap
sokáig nálam sem volt
persze, a villámnak is van esze - nem a villámhárítóba csap, nem ...
neki fontosabb volt az a pici terasz
pedig nem csodálkoznék rajta, ha kigyulladna..simem emlékei közt vagy 8 tûzeset szerepel már..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ráadásul ez a toll, amit a csajszim kapott az elõlépések során, nagyon jó hatással van rájuk
ennyiért nem hívok tûzoltót
most már zárt garázs, inkább még egy emelet minthogy bármit kitegyek, csak a jacuzzi meg a medence van kint, a jacuból is behívom a nem NPC vendégeket.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
én is elsõre megijedtem, hívtattam is a tûzoltókat
mire kiértek, a tûz elaludt, a tûzoltó lehordta a simemet, fizettem 500 büntetést, a simem meg haraxik a tûzoltóra 😊
2 villámhárítóm is van, ezzel együtt mindig ég a fám
de a legvicesebb egy köztelken volt ahol télen jártam utoljára: még nagy hó volt de már villámlott
másik esetben meg a simkölköm elment bulizni a branccsal, a társaság fele a nagy viharban kiült a teraszra, persze a simem nem (õ okos 😊 pár perc múlva látom is, az egyik emberke kissé el van szenesedve 😊

újságírói karrier-jutalomtárgy ( a toll) - a helyiségben tartózkodó valamennyi simnek "pofozgatja" kissé a szükségleteit
nagyon praktikusnak tartom vendégség esetén: nem rohan el öt perc múlva a nehezen átcsalogatott sim, mert neki bizony sürgõsen kajára vagy bármi másra lenne szüksége (még ha elõtte degeszre ette magát, akkor is elõfordult már nálam ilyen)
nekem pl. nagyon tetszik, amikor a simem a növényeinek elefántokról, gyárakról magyaráz<#circling>#circling>
A kertvárosi krónikákkal kapcsolatosan:
Kijátszottam Riley történetét. Még közben kiírta, hogy elérhetõ Vincent története, de a fõmenübe sose láttam. És most, hogy belekezdenék, most sincs ott... Hogyan tudom Vincent történetét játszani?
A fõmenübe ott van a hogyan játsz, a Riley története, és a szabad játékmód.
Egyébként szerintem jó kis történet. Már úgy untam a sims 2-t. Kellett a változatosság. Igazából a legjobb az egészben, hogy tök jó szövegeket ír ki, hogy mit gondolnak, mit mondanak. Ez nagyon hiányzik a sims 2-bõl.
][ ВАЗ ][
mostmár értem.<#gonosz1>#gonosz1>
köszi
www.nyiregyhazamod.qwqw.eu
Ilyen szempontból én sem értem... 😊
][ ВАЗ ][
azt mondtad a belvárosban nem gyullad
és akkor melyik terülten igen?
7zip
Úristen hód, fújd már ki!!!
Semmi gond nem volt az installal.
A kérdésed alapján elég nehéz lett volna rájönni, hogy a telepítéssel van gondod...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
a snetrybot mellett meg simán fel lehet borítani a kukát
a hõmérõ sem lehet rossz
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Hanem a játék felrakásával !!!
Neked hogy sikerült felrakni ??? És melyik verzió van meg ????
Mert nekem mindig csak 80 vagy 90 megát rak fel aztán ennyi lecrackelem aztán az application crashed hibaüzenettel kilép !!!
Úristen hód, fújd már ki!!!
A különbség a kettõ között az, hogy itt sztori-vezérelt az egész, két család életét kell játszd 12-12 fejezeten át, egy elég fordulatos, elõre megírt cselekményszál szerint. Mikor egy adott fejezet céljait teljesítetted, kiírja, hogy jön a következõ, s így tovább
Szerintem érdekes volt a történet, más így játszani a Sims-t, hogy van cél is, meg egy tényleg elég fordulattal teli sztori is
Laptop-barátnak hívják, mert talán kisebb erõforrást igényel, meg alapból ablakban fut, bár ez a funkció két kattintással kikapcsolható.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mert sehogyse akar összejönni !!!!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>