32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• SlaCker
    köszi hogy segítetek de majd tesóm jön faggatni titeket.
    Én játszom a sims 2-vel de én ojan nyugisan mindíg kicsit (24 órából 16 órátkb néha :DDD)nem gyorsítom az időt meg nem csalok.Szóval én nyugisan játszódom,én így élvezem. :DDDD
  • Gólya #26603
    MTS2-MikeInside
  • Olcsy
    Hát most h így mondod, én is kíváncsi vok rá!:D
  • Mike
    ejhaj
  • dzoli93
    Hellósztok.Van 1 kérdésem.Hogyan kell pincét csinálni?
  • Mike
    kérdezzél nyugodtan
  • Kodlovag
    Sőt, azokkal is, amik még meg sem jelentek. Szóval igen.
  • SlaCker
    Hali mindenkinek.1 kérdés:itt minden meglévő kiegészítővel foglalkoztok????
  • Rash87
    Hellosztok.
    Aki nagyon ért a SIMShez,az adhatna nekem egy Xfire v. MSN címet Mert most akarok kicsit unalmas óráimban Sims2-zni,csak nemtom mit hogyan kellesz,stb :))

Hülyeséget meg nem akarok mindig írkálni,mert tuti volt már mindegyik kérdés a ~26000 hozzászólás alatt.
  • Gólya #26595
    hát én ezt nem tudom, mivel nem "követtem el" ilyeneket .... azt hittem, már készen van, csak még nem került fel, vagy valami más ......
  • Mike at home
    szólt valaki hogy készen van? itt van, tegyem be? senki
  • Gólya #26593
    tényleg Mike, nem lesz új banner?
    vagy még nincs kész?
  • Coolfire
    Ehehehhhhh....én is kijátszottam az első sorozatot.Most nem tudom,hogy az SC4-et v. a Sims 2-őt toljam-e végig.
  • AntiHero
    Jah:D
  • N1ggA
    azt hogy kell? kihal a család? :)
  • Shiwo
    wow..ehhez csak gratulálni tudunk :)
  • rage
    S mi lett a vége ?
    Kiírta, hogy nyertél ?
    :-DD
  • rage
    Miért, eddig ment ?
    Tölts le egy Seasons image-et, s Daemon Tools-szal + SD4Hide-dal máris működik. Szerintem az lehet a problémád oka, hogy a H&M installkor felpatcheli az Évszakokat, s ha eddig az nálad törve volt, jól felülírta neked patchelt exevel, amihez amúgy crack sincs

Marad az image meg a DT.
    H&M törésével ne is próbálkozz, mert az évszakokkal indul a játék.
  • ALIENwoods
    Végigvittem a Sims 2-t
  • Dave0092
    de neekmugysem megy
  • rage
    Ha a gépeden fent van az Évszakok, akkor sem fog elindulni a H&M-ről, ha megveszed a boltban. Az Évszakok exe-jével kell indítani.
    De mintha ezt már leírtuk volna párszor...
  • Hassan B
    Megveszed, és máris megy...
  • Dave0092
    adjatok már a hm fashionhoz oyan cracket, amivel meg cracelem, és megy a hm exe ről,
  • Gólya #26581
    szerintem a tagoknak szóltak volna erről .....
  • Gólya #26580
    micsodaaaaaa???????
  • AntiHero
    Én úgy tudom igen..
    Bár nekem megvannak a simmetria lementett oldalai(Tutoriálok)
  • Ramires
    Simmetria és Simfeeling oldalak megszűntek?
  • AntiHero
    Mert ez minek lenne jó ha lehetne is?
  • rage
    Kifutót lehet építeni, van is hozzá sok elem, csak épp divatbemutatót nem lehet csinálni rajta...
  • TopGun
    Sziasztok! konnyu divatbemutatot csinalni az uj kieggel? van normalis kifuto epitesi lehetoseg?
  • rage
    Pedig külön könyvtárba teszi magát, külön exevel, külön bodyshoppal, sőt, külön SecuRom 7.0-ás védelemmel is, csak épp ha fent van a Seasons, ebből nem működik semmi
    :)
  • Mike at home
    szerintem meg így jobb
    minden kis szaros minifrincfranc ne pakolja magát külön könyvtérba, külön exe-vel, külön bodyshoppal
  • Shiwo
  • Coolfire
    Bakker,ez már megint az Évszakokkal indul?Eddig mindegyik stuff(kivétel a karácsonyi és a bulis),mind szép saját ikont és indító .exet kaptak.ja,a karácsonyin kívül mindnek van szép ikonja.:)Amúgy ez a stuff sem ér egy kalap szanócát sem...
    Más:hol az új banner?
  • Mike at home
    nem lehet
  • Mike at home
    me, lehet

ellenben be tudsz lépni hozzájuk és konzolparanccsal át tudod állítani az életkorukat
  • N1ggA
    Hello! Be lehet valahogy állítani, hogy a szomszédság velem együtt öregedjen, házasodjon, legyenek gyerekei? (van valami mod, gondolom az is kell), mert pl. a lányom gyerekkori barátai még mindig gyerekek, mikor már öregkorban van a lány
  • rage at work
    Mielőtt megkérded, a legutolsó kiegészítő elindításával a többi rész is benne van a játékban
  • rage at work
    Igen
  • adios
    Elég az uccsóhoz?Tehát ha ahhoz leszedek akkor menni fog az Éjszakák,Egyetem stb. is?