32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
SlaCker #26604 köszi hogy segítetek de majd tesóm jön faggatni titeket.
Én játszom a sims 2-vel de én ojan nyugisan mindíg kicsit (24 órából 16 órátkb néha :DDD)nem gyorsítom az időt meg nem csalok.Szóval én nyugisan játszódom,én így élvezem. :DDDD -
Gólya #26603 MTS2-MikeInside -
#26602 Hát most h így mondod, én is kíváncsi vok rá!:D -
#26601 ejhaj -
dzoli93 #26600 Hellósztok.Van 1 kérdésem.Hogyan kell pincét csinálni?
-
#26599 kérdezzél nyugodtan -
#26598 Sőt, azokkal is, amik még meg sem jelentek. Szóval igen. -
SlaCker #26597 Hali mindenkinek.1 kérdés:itt minden meglévő kiegészítővel foglalkoztok????
-
#26596 Hellosztok.
Aki nagyon ért a SIMShez,az adhatna nekem egy Xfire v. MSN címet Mert most akarok kicsit unalmas óráimban Sims2-zni,csak nemtom mit hogyan kellesz,stb :))
Hülyeséget meg nem akarok mindig írkálni,mert tuti volt már mindegyik kérdés a ~26000 hozzászólás alatt. -
Gólya #26595 hát én ezt nem tudom, mivel nem "követtem el" ilyeneket .... azt hittem, már készen van, csak még nem került fel, vagy valami más ...... -
#26594 szólt valaki hogy készen van? itt van, tegyem be? senki -
Gólya #26593 tényleg Mike, nem lesz új banner?
vagy még nincs kész? -
Coolfire #26592 Ehehehhhhh....én is kijátszottam az első sorozatot.Most nem tudom,hogy az SC4-et v. a Sims 2-őt toljam-e végig. -
#26591 Jah:D -
#26590 azt hogy kell? kihal a család? :) -
#26589 wow..ehhez csak gratulálni tudunk :) -
#26588 S mi lett a vége ?
Kiírta, hogy nyertél ?
:-DD -
#26587 Miért, eddig ment ?
Tölts le egy Seasons image-et, s Daemon Tools-szal + SD4Hide-dal máris működik. Szerintem az lehet a problémád oka, hogy a H&M installkor felpatcheli az Évszakokat, s ha eddig az nálad törve volt, jól felülírta neked patchelt exevel, amihez amúgy crack sincs
Marad az image meg a DT.
H&M törésével ne is próbálkozz, mert az évszakokkal indul a játék. -
#26586 Végigvittem a Sims 2-t -
Dave0092 #26585 de neekmugysem megy -
#26584 Ha a gépeden fent van az Évszakok, akkor sem fog elindulni a H&M-ről, ha megveszed a boltban. Az Évszakok exe-jével kell indítani.
De mintha ezt már leírtuk volna párszor... -
#26583 Megveszed, és máris megy... -
Dave0092 #26582 adjatok már a hm fashionhoz oyan cracket, amivel meg cracelem, és megy a hm exe ről, -
Gólya #26581 szerintem a tagoknak szóltak volna erről ..... -
Gólya #26580 micsodaaaaaa??????? -
#26579 Én úgy tudom igen..
Bár nekem megvannak a simmetria lementett oldalai(Tutoriálok) -
#26578 Simmetria és Simfeeling oldalak megszűntek? -
#26577 Mert ez minek lenne jó ha lehetne is? -
#26576 Kifutót lehet építeni, van is hozzá sok elem, csak épp divatbemutatót nem lehet csinálni rajta... -
#26575 Sziasztok! konnyu divatbemutatot csinalni az uj kieggel? van normalis kifuto epitesi lehetoseg? -
#26574 Pedig külön könyvtárba teszi magát, külön exevel, külön bodyshoppal, sőt, külön SecuRom 7.0-ás védelemmel is, csak épp ha fent van a Seasons, ebből nem működik semmi
:) -
#26573 szerintem meg így jobb
minden kis szaros minifrincfranc ne pakolja magát külön könyvtérba, külön exe-vel, külön bodyshoppal -
#26572 -
Coolfire #26571 Bakker,ez már megint az Évszakokkal indul?Eddig mindegyik stuff(kivétel a karácsonyi és a bulis),mind szép saját ikont és indító .exet kaptak.ja,a karácsonyin kívül mindnek van szép ikonja.:)Amúgy ez a stuff sem ér egy kalap szanócát sem...
Más:hol az új banner? -
#26570 nem lehet -
#26569 me, lehet
ellenben be tudsz lépni hozzájuk és konzolparanccsal át tudod állítani az életkorukat -
#26568 Hello! Be lehet valahogy állítani, hogy a szomszédság velem együtt öregedjen, házasodjon, legyenek gyerekei? (van valami mod, gondolom az is kell), mert pl. a lányom gyerekkori barátai még mindig gyerekek, mikor már öregkorban van a lány -
rage at work #26567 Mielőtt megkérded, a legutolsó kiegészítő elindításával a többi rész is benne van a játékban -
rage at work #26566 Igen -
#26565 Elég az uccsóhoz?Tehát ha ahhoz leszedek akkor menni fog az Éjszakák,Egyetem stb. is?