Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devids Pro
Zöldség anyukának és fehér apukának néger gyereke lett 😄 Elég érdekes (anyuka eredetileg fehér volt)

Épp itt hány a kölök, pont az anyukára 😊
Hassan B
Nekem nagyon tetszik, de számomra már teljessen kontrolálhatatlan lenne... 😊
Egyébként azok az ablakok letöltött cuccok?

][ ВАЗ ][

Mike at home
4

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
Anyám! Hányan laknak benne?

Mike at home
ja és az új ház, ez se kicsi de használhatóbb mint az elõzõ volt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home

mert ez így nem jó

Mike at home
hogy kell használni a fényképezõmasinát, soha nem volt még ilyenem, csak nagyon béna képet tudok, meg útban van minden

Mike
a jacu

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PLackó
bödönke?az mi?<#zavart1>

sozs
Sziasztok!
Még egy probléma adódott. Feltelepítettem a lányomnak a Csili-vili-t, de nme akar elindúlni, hanem jön a szokásos "elnézést kérünk" szöveg a Microsoft-tól, mi lehet a baj?
Illetve, ha olyan videó kártya van a gépbe amit a játék nem támogat (azt írja nem támogatja Directx 9.c, pedig de), ki lehet ezt valahogyan kerülni? (tudom vegyek bele másikat, csak ez egy IBM gép, és nem megy bele akármilyen, nem fér bele....)<#szomoru1>

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

ja ...
simem kifogta élete elsõ halát (igen szép példány, olyan szép, szivárványos színe van), aztán amilyen nagy horgász, következõ horogvetésnél akkorát esett ...
aztán sikerült még egy szép halat fogni
úgy tûnik, a mai vendégsereg halvacsorát kap

ami késik, nem múlik ....
sokáig nálam sem volt

persze, a villámnak is van esze - nem a villámhárítóba csap, nem ...
neki fontosabb volt az a pici terasz

Shiwo
érdekes..nálam még nem csapott be a villám semmibe...pedig van 1 brutálnagy fám a kertben...lehet nálam müxik a villámhárító a tetõn ? 😛
pedig nem csodálkoznék rajta, ha kigyulladna..simem emlékei közt vagy 8 tûzeset szerepel már..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike
naja, de ahhoz készpénz is kell, ami nem mindig van

a bödönkével most kissé óvatos vagyok - hátha lesz rá valami javítás, hogy ne gyulladjon ki - sajnálnám a simjeimet - szerencsére a kártya is vonzó még a lótifuti simeknek is; olyan szépen elülnek mellette, mint a befõtt
ráadásul ez a toll, amit a csajszim kapott az elõlépések során, nagyon jó hatással van rájuk

Mike
nekem van mindkettõ 😊

nekem most a jacuzzi helyett kártyasztal van benn a házban - a vendégeim meg éjfél után kettõkor kezdenek gondolkodni, hogy azért mégsem otthon vannak - aztán elindul az egyik, 4 körül a másik, a harmadik reggeltájt, a negyedik úgy dél körül már unja magát egyedül<#vigyor2>

különösebben engem sem zavar - csak most kicsit összejött: este lecsapott a bejárati ajtó mellé - azt eloltotta a sim, éjjel belecsapott az egyik fába, hajnalban a másikba, napközben mindkettõbe egymás után
ennyiért nem hívok tûzoltót

Mike
meg lehet blogot is irni

Mike
ehehehe, én bizony spuriztatom a simjeimet viharban, lassan teljesen leszokom a szabad ég alatti dolgokról, holott régen simán kipakoltam mindent
most már zárt garázs, inkább még egy emelet minthogy bármit kitegyek, csak a jacuzzi meg a medence van kint, a jacuból is behívom a nem NPC vendégeket.

Mike
nem kell foglalkozni a fa kigyulladásával
én is elsõre megijedtem, hívtattam is a tûzoltókat
mire kiértek, a tûz elaludt, a tûzoltó lehordta a simemet, fizettem 500 büntetést, a simem meg haraxik a tûzoltóra 😊
2 villámhárítóm is van, ezzel együtt mindig ég a fám
de a legvicesebb egy köztelken volt ahol télen jártam utoljára: még nagy hó volt de már villámlott
másik esetben meg a simkölköm elment bulizni a branccsal, a társaság fele a nagy viharban kiült a teraszra, persze a simem nem (õ okos 😊 pár perc múlva látom is, az egyik emberke kissé el van szenesedve 😊

kellemes tavasz - de igazán ...

a kis gonosz - most akkor a villámhárító tényleg csak dekoráció?

újságírói karrier-jutalomtárgy ( a toll) - a helyiségben tartózkodó valamennyi simnek "pofozgatja" kissé a szükségleteit
nagyon praktikusnak tartom vendégség esetén: nem rohan el öt perc múlva a nehezen átcsalogatott sim, mert neki bizony sürgõsen kajára vagy bármi másra lenne szüksége (még ha elõtte degeszre ette magát, akkor is elõfordult már nálam ilyen)

Én is pont ezt akartam mondani! Szerintem ez nem hiányzik a Sims2-bõl (mármint az, hogy mit gondolnak és mondanak), mert ezt nekünk kell hozzágondolnunk! A Sims2 nekem elég unalmas lenne egy idõ után, ha csak azt látnám benne, ami a képernyõn történik. De játék közben (ha nem vagyok éppen agyilag lefáradva) én hozzágondolom, hogy mi zajlik le a simekben belül, mit gondolnak, min ármánykodnak, és ettõl történetté válik a játék, nemcsak egy napi életszimulációra. Szerintem jobb, ha saját fantáziánkat kell aktivizálnunk, mintha elõre megírtan lejátszanánk mások sztorijait.

hát ha van egy kis fantáziád, hozzágondolhatod ... a fejük fölött megjelenõ képek alapján egész jó kis sztorikat lehet kitalálni
nekem pl. nagyon tetszik, amikor a simem a növényeinek elefántokról, gyárakról magyaráz<#circling>

Sziasztok!
A kertvárosi krónikákkal kapcsolatosan:
Kijátszottam Riley történetét. Még közben kiírta, hogy elérhetõ Vincent története, de a fõmenübe sose láttam. És most, hogy belekezdenék, most sincs ott... Hogyan tudom Vincent történetét játszani?
A fõmenübe ott van a hogyan játsz, a Riley története, és a szabad játékmód.
Egyébként szerintem jó kis történet. Már úgy untam a sims 2-t. Kellett a változatosság. Igazából a legjobb az egészben, hogy tök jó szövegeket ír ki, hogy mit gondolnak, mit mondanak. Ez nagyon hiányzik a sims 2-bõl.

Hassan B
Nekem simsán (Virágvégén) ült a jakuzzi-ban és egyszercsak kigyulladt... XD

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

ratata130
Szia rage!<#integet2><#email>
mostmár értem.<#gonosz1>
köszi

www.nyiregyhazamod.qwqw.eu

Mike
na szal melyik terület volt ahol kigyulladtak a simjeid?

Hassan B
Õõõ... akkor félreértettem... 😊
Ilyen szempontból én sem értem... 😊

Mike
nem úgy értem
azt mondtad a belvárosban nem gyullad
és akkor melyik terülten igen?

Köszi

cseri001
7zip nevü programmal kell egyesíteni a részeket, akkor kapsz egy exe.-t, azzal már tudod telepíteni.
7zip

Úristen hód, fújd már ki!!!

Letöltöttem a faqban lévõ magyaritást,ami 15 részbõl áll de nemtom hova kell bemásolni.Mert megnyitni nem tom.Thx

Hassan B
Valamikor, ha sokáig kinn hagyod a napon, kigyullad, és elég... XD

Szerintem, reloaded verzió.
Semmi gond nem volt az installal.

A kérdésed alapján elég nehéz lett volna rájönni, hogy a telepítéssel van gondod...
Mike
hol gyullad?

Ez is érdekes...most újra felraktam(eddig bírtam),de most Szépkellemesben indultam.Egyetemen kifulloztam a kertészetet és a horgászatot,és beköltöztem a belvárosba.Itt nem gyullad fel a simem,csak hQgutát kap és leég...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
pl. a servonak nálam mániája sütit felszolgálni, ha kell ha nem
a snetrybot mellett meg simán fel lehet borítani a kukát
a hõmérõ sem lehet rossz

Mike
hm... találtam Paladinnál pár jó dolgot

Az nem a setupban van.Gondolom a multival szórakozol.Egyszerqbb leszedni a magyar fileokat.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

wesker24
Elvileg 2,6 gigát kéne felraknia de helyette csak 90 Mb <#falbav><#falbav>

wesker24
Ja tudom mirõl szól a játék nem azzal van a gond !!!!

Hanem a játék felrakásával !!!

Neked hogy sikerült felrakni ??? És melyik verzió van meg ????

Mert nekem mindig csak 80 vagy 90 megát rak fel aztán ennyi lecrackelem aztán az application crashed hibaüzenettel kilép !!!

cseri001
Ehh! Néztem én ott szerdán, de akkor az utolsó párat valamiért nem láttam. De most újra megnéztem, és megvan! 😊 (Azt hittem, hogy nem jó helyen jártam, de így már oké. Köszi!

Úristen hód, fújd már ki!!!

rage
Teljesen független játék. Semmi köze a Sims 2 sorozathoz.
A különbség a kettõ között az, hogy itt sztori-vezérelt az egész, két család életét kell játszd 12-12 fejezeten át, egy elég fordulatos, elõre megírt cselekményszál szerint. Mikor egy adott fejezet céljait teljesítetted, kiírja, hogy jön a következõ, s így tovább

Szerintem érdekes volt a történet, más így játszani a Sims-t, hogy van cél is, meg egy tényleg elég fordulattal teli sztori is

Laptop-barátnak hívják, mert talán kisebb erõforrást igényel, meg alapból ablakban fut, bár ez a funkció két kattintással kikapcsolható.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

wesker24
Hello elmagyarázhatná valaki hogy is van ez a Sims2 Life Stories !!!

Mert sehogyse akar összejönni !!!!<#szomoru1><#szomoru1>

Hali,a magyarositás milyen formátumban van?Mert nemtom megnyitni a setupot,sima Sims2.Elõre is thx

Web mester
A Házikedvenc teljesen magyar?

Mike at home
a warezolását mindenki maga intézze ahogy tudja, itt ne kérjen ehhez segítséget

mod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]