Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van egy fekete színû szgép - az InSimenatorról lehet beszerezni (MQ computer), ezzel nagyon sok mindent lehet csinálni, többek között a felesleges pénzt jótékony célra felajánlani
szerintem csak kis csalás, s ami lehetõség még van rajta, az sem megvetendõ - ha nem muszály, nem kell használni õket

Mike és Hassan B - kezdem magam úgy érezni, mintha óvodában lennék
olyan "add vissza a babaruhát", "megmondalak anyukámnak", "örök harag" színezete van megint a dolgoknak
<#shakehead>
de hát Ti felnõttek vagytok, vagy nem?

miért kell ezt csinálni? attól, hogy valakinek nem tetszik, amit a másik csinál, még nem biztos, hogy az egyáltalán nem jó, csak épp annak a valakinek pont az nem tetszik
kísértetiesen olyan ez az egész, mint egy másik fórumon történt, csakhogy ott tizenéves gyerkõcök közt tört ki a botrány
- teljesen feleslegesen

nekem azt mondták anno, ha valamiért dühös vagyok, elõbb számoljak sokáig, aztán még tovább, aztán beszéljem meg saját magammal, s utána esetleg másokkal - nem rossz tipp

pardon, hogy megint beleugattam magasabb tudorok dolgába, de elég elkeserítõ, ami néha folyik itt
házigazda felhatalmazva, hogy ha nem megfelelõ a hozzászólás, törölje!

Ugyanaz mint az elsõ sorozatnál.Majd a végére lesz totál egész a játék.Még bizti lesz új életcél,meló,nyaralás,egy valag új tárgy,ruci+állatoknak pár dolog,új városrész,talán még online játék lehetõség?...etc..de most egy peccs esne jól..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hassan B
Télleg bocs..
Jobb ha nem írok ide többet...
Sziasztok!

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Mike
persze hogy úgy lesz, fogd fel elõfizetéses játéknak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
egyébként a képek fent vannak a galériámban, és ha hazamegyek visszateszem a Tokiohotelest is
ja és megjegyezném, hogy egyikük sem langyi

Shiwo
ne félj...nyugodj bele, valszeg az lesz..ha alapból beletennének mindent, hogy húznának le róla annyi rókabõrt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Amiga
Velem is elõfordult már, hogy elépítkeztem százezer simoleont egy üzlet beindításához, aztán lebontottam az egészet.

Az viszont tetszik, hogy van a simeknek személyes inventory-juk. Mindig utáltam, hogy a gazdag simjeim csóró gyereket iratnak egyetemre. Így viszont a beiratkozó sim magával tud vinni néhány tárgyat, amit aztán pénzzé tehet.

A kiegészítõkkel együtt (meg ami letölthetõ) mesésen gazdag lett lehetõségekben ez a játék. Nem csoda, hogy még a konzolos játékeladásokkal szemben is állja a sarat. Csak attól félek, hogy majd a Sims 3-ban is lepusztult tartalommal kezdünk, ami 2-5 kiegészítõ után lesz igazán játszható.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

cseri001
Aha! Tényleg! Most ez így hirtelen nem is jutott eszembe. De tényleg igazad van. Köszi!! <#wave>

Úristen hód, fújd már ki!!!

Mike
nem kell ahhoz cheat
építs egy medencét, bontsd el, építs, bonts, pénznek fuccs
egyébként építkezésnél nekem ezért is fogy el hamarabb a pénzem, 20x átrajzolom a falakat

cseri001
Azért az nem annyira igazi csalás, ha kicsit elõrébblépteted a simet, de a skillpontokat maga szerzi meg. (Vagy ezzel csak magamat akarom megnyugtatni? <#vigyor3>)
Nagyon én sem szoktam csalni... Építkezéshez zsét max. Mert ha valamibe belekezdek, akkor szeretem befejezni, és ha arra várnék , hogy a keresetükbõl akarjak valami komolyabbat, akkor megunnám.
De azért én is kis nosztalgiával emlékszem vissza arra, mikor még csak a legolcsóbb zuhanyfülkére, meg a legbénább,legcsúnyább kanapéra telt, és egyedüli szórakozás a sakk (meg a szex <#vigyor><#miaz>) volt.<#vigyor5>
Viszont, ahogy lettek új cuccaim a simsben, szépíteni szerettem volna a kégliket, és jött a kaching párszor, aztán azt megunván az ötvenezres csoda.
Van olyan cheat, amivel vissza lehet a zsét a kasszából venni?

Ja: De azért szivi. 😊

Mike
a két simem akikkel játszom summa cum laude végezte el az egytemet, 1 ha állást vállalnak vagy azonnal vagy 1-2 elõléptetéssel elérhetõ a karriertárgy
persze nem szereztem meg mindet, csak 1-2-t

például a fotómasinát, de nem tudom normálisan használni, tehát úgy fotózni vele mint egy igazi géppel lásd 25242 a rengeteg fotozási opcióról nem is beszélve

Amiga
Nem szeretnék cheatelni, mert nekem az eléggé illúzióromboló és hosszú távon elveszi a kedvem a játéktól. Szívesebben látom, hogy a saját erejükbõl mire képesek a simek.

De azért köszi! 😊

cseri001
Csalás nélkül akarod, vagy csalással is jó lenne a jutalom karriertárgy? (Már csak azért, mert én legutóbb használtam egy kis cheat-et egy karriertárgyért....) Lehet, hogy ismered..., csak nem akarod használni? (az újságos)

Amiga
Nem, még nem is nyertem el. Ami azt illeti, csehül állok most a karrierekkel. Azon vagyok, hogy egy család mindkét felnõtt tagját platinává tegyem.

Mike
na jó hagyjuk akkor ezt, majd lerendezem hassannál, beszéljünk másról:

szoktál fényképezni a karrier fotómasinával?

Mike
elsõ pillantra engem sem zavart, de aztán kiakadtam rajta eléggé sajnos 😞

Amiga
Mike! Ne viccelj már... én komálom a képeidet.
A Sims 2 csak egy játék. Részemrõl nem értem a "tokiohotel"-t. Számodra ez egy nagy sértés. Ok. De a fórumon sok más ember is megfordul. Rájuk is tekintettel kell lennünk.
Nekem is írhatsz privibe bármikor, ha megbántalak. Hidd el, ha megesik is, nem szándékos.

Mike
egyébként meg csak azért maradt ott hogy lássa, mihelyt elolvassa ki fogom szedni
szal - hogy is szoktátok? - téma részemrõl lezárva
nem érdekel senki véleménye

több képet pedig nem teszek fel ide

Mike
nem vagyok mindig mod, csak ha odairom hogy mod
egyébként olyan vagyok mint a többi user
mivel? letokiohotelezte a simjeimet 😞

Amiga
Ezt nem értem... mivel húzott fel? Egyébként szerintem "mod = jó példa". Káromkodni priviben is lehet (bár szvsz. ott is kerülendõ) és azzal nem botránkoztatsz meg senkit.

mire jó a vásárló?

Mike
mivel nagyon felbosszantott Hassan, igen

Amiga
Erre a mérsékelten kultúrált üzenetre tényleg szükség volt? <#nemtudom>

rotator
Heh?

Mike at home
de tudod mit bazmeg, nincs kép

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike
ez eszembe sem jutott 😞
most éppen ilyen hajaim vannak, szerintem annyira nem rosszak
szidd louis-t meg az xmsims-et 😊

Kata
Tegnap tettem fel pár képet a repülõteremrõl a simfeelingre, lusta vagyok ide is feltöltögetni, aki szeretné ott megnézheti.

[/cserf][/fülünyúl]

Hassan B
Én most egy ilyet hoztam össze... 😊 (Bár még nincs teljessen kész...)

Na odaadtam a bannermûhelyeseknek a két utolsó borítót.Remélem hegesztenek vmi. frankó bannert nekünk..😊)

reménytelen
Most meg is mondhatnám, de inkább adok egy linket:

sims2faq.atw.hu

Itt mindenféle Sims 2 kiegészítõhoz találhatsz CD-kulcsot az FAQ részben. Erre az oldalra mutat egyébként a banner alatt az a nagy kék felirat is.
hello! valaki nem tudja megmondani hogy mi a sims 2 csili-vili cuccok telepítõ kódja??????

köszi
Devids!Feltoltam a Pets és Seasons borítót(thx Hoz_Hun),linkeld már ki.

Mike
fotózáshoz nincsenek vkinek tippjei?
mindegy hogy hol a kamera?
azt hittem hogy azt fotózza le amit lát, nem pedig a hülye zöld nágyzetet
ha meg vizszintesen akarok fotózni akkor belelóg a kamera a fotózó simmel

az biztos, hogy nem sok Maxis-holmi van a házban
fura, mert pl. a Maxis étkezõasztalába beragad a sim, a letöltöttel semmi gond nincs

Mike
az padlóburkoló
ott majd lesz terasz, majd ha lesz rá pénz
ugyanis most csak kb 10k-t csaltam be az elején, meg a melegházravalót, de minde mást arcuk verejtékével szerezték - szépen elküldtem melózni õket abból van a ház
sokáig be sem volt pucolva

Látom,van pár nem "gyári" cuccod..

este még ideevett a penész néhány hívatlan vendéget:

házavató:

mondjuk ez sem kicsi, s egyelõre egy sim lakja, viszont a felsõ szint bõvíthetõ:

Virágvége városkában,eddigi tapasztalataim szerint.

Shiwo
hát nálam a garázsnak van ilyen lapos teteje..elvileg padlóburkolat, kõböl..nem úgy tünt, mint ami beázott volna..

nem ártana utánanézni, ki járt még a házban annak idején<#vigyor2>

jó nagy ház
de a lapostetõnél nincsenek beázási gondjaid? (egyáltalán az tetõ, vagy csak padlóburkoló? mert egyszer próbáltam a terasz tetejét üvegcsempével fedni, de nagyon szépen beesett az esõ)

Shiwo
a postás az néger ? 😊 vagy a villanyszerelõ ? 😄

Hassan B
Nagyon durva... XD

Mike at home
biztos volt az õsök között néger

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igen
majd teszek be belsõ képeket is

Devids Pro
Hát nemtudom, de néger akkor is fura. 😊
rotator
Hát most lett volna világoszöld?