Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem csak kis csalás, s ami lehetõség még van rajta, az sem megvetendõ - ha nem muszály, nem kell használni õket
olyan "add vissza a babaruhát", "megmondalak anyukámnak", "örök harag" színezete van megint a dolgoknak
<#shakehead>#shakehead>
de hát Ti felnõttek vagytok, vagy nem?
miért kell ezt csinálni? attól, hogy valakinek nem tetszik, amit a másik csinál, még nem biztos, hogy az egyáltalán nem jó, csak épp annak a valakinek pont az nem tetszik
kísértetiesen olyan ez az egész, mint egy másik fórumon történt, csakhogy ott tizenéves gyerkõcök közt tört ki a botrány
- teljesen feleslegesen
nekem azt mondták anno, ha valamiért dühös vagyok, elõbb számoljak sokáig, aztán még tovább, aztán beszéljem meg saját magammal, s utána esetleg másokkal - nem rossz tipp
pardon, hogy megint beleugattam magasabb tudorok dolgába, de elég elkeserítõ, ami néha folyik itt
házigazda felhatalmazva, hogy ha nem megfelelõ a hozzászólás, törölje!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ja és megjegyezném, hogy egyikük sem langyi
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az viszont tetszik, hogy van a simeknek személyes inventory-juk. Mindig utáltam, hogy a gazdag simjeim csóró gyereket iratnak egyetemre. Így viszont a beiratkozó sim magával tud vinni néhány tárgyat, amit aztán pénzzé tehet.
A kiegészítõkkel együtt (meg ami letölthetõ) mesésen gazdag lett lehetõségekben ez a játék. Nem csoda, hogy még a konzolos játékeladásokkal szemben is állja a sarat. Csak attól félek, hogy majd a Sims 3-ban is lepusztult tartalommal kezdünk, ami 2-5 kiegészítõ után lesz igazán játszható.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Úristen hód, fújd már ki!!!
építs egy medencét, bontsd el, építs, bonts, pénznek fuccs
egyébként építkezésnél nekem ezért is fogy el hamarabb a pénzem, 20x átrajzolom a falakat
Nagyon én sem szoktam csalni... Építkezéshez zsét max. Mert ha valamibe belekezdek, akkor szeretem befejezni, és ha arra várnék , hogy a keresetükbõl akarjak valami komolyabbat, akkor megunnám.
De azért én is kis nosztalgiával emlékszem vissza arra, mikor még csak a legolcsóbb zuhanyfülkére, meg a legbénább,legcsúnyább kanapéra telt, és egyedüli szórakozás a sakk (meg a szex <#vigyor>#vigyor><#miaz>#miaz>) volt.<#vigyor5>#vigyor5>
Viszont, ahogy lettek új cuccaim a simsben, szépíteni szerettem volna a kégliket, és jött a kaching párszor, aztán azt megunván az ötvenezres csoda.
Van olyan cheat, amivel vissza lehet a zsét a kasszából venni?
Ja: De azért szivi. 😊
persze nem szereztem meg mindet, csak 1-2-t
például a fotómasinát, de nem tudom normálisan használni, tehát úgy fotózni vele mint egy igazi géppel lásd 25242 a rengeteg fotozási opcióról nem is beszélve
De azért köszi! 😊
szoktál fényképezni a karrier fotómasinával?
A Sims 2 csak egy játék. Részemrõl nem értem a "tokiohotel"-t. Számodra ez egy nagy sértés. Ok. De a fórumon sok más ember is megfordul. Rájuk is tekintettel kell lennünk.
Nekem is írhatsz privibe bármikor, ha megbántalak. Hidd el, ha megesik is, nem szándékos.
szal - hogy is szoktátok? - téma részemrõl lezárva
nem érdekel senki véleménye
több képet pedig nem teszek fel ide
egyébként olyan vagyok mint a többi user
mivel? letokiohotelezte a simjeimet 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
most éppen ilyen hajaim vannak, szerintem annyira nem rosszak
szidd louis-t meg az xmsims-et 😊
[/cserf][/fülünyúl]

][ ВАЗ ][
sims2faq.atw.hu
Itt mindenféle Sims 2 kiegészítõhoz találhatsz CD-kulcsot az FAQ részben. Erre az oldalra mutat egyébként a banner alatt az a nagy kék felirat is.
köszi
mindegy hogy hol a kamera?
azt hittem hogy azt fotózza le amit lát, nem pedig a hülye zöld nágyzetet
ha meg vizszintesen akarok fotózni akkor belelóg a kamera a fotózó simmel
fura, mert pl. a Maxis étkezõasztalába beragad a sim, a letöltöttel semmi gond nincs
ott majd lesz terasz, majd ha lesz rá pénz
ugyanis most csak kb 10k-t csaltam be az elején, meg a melegházravalót, de minde mást arcuk verejtékével szerezték - szépen elküldtem melózni õket abból van a ház
sokáig be sem volt pucolva

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de a lapostetõnél nincsenek beázási gondjaid? (egyáltalán az tetõ, vagy csak padlóburkoló? mert egyszer próbáltam a terasz tetejét üvegcsempével fedni, de nagyon szépen beesett az esõ)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
majd teszek be belsõ képeket is