32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Erről Gery is tud?Mert a simmetria és a cikkek nagy része az övé.
  • AntiHero
    LEMENTET SIMMETRIA CIKKEK
  • N1ggA
    Köszi Gyólya!! :)
  • ricky
    22én!!
  • Gólya #26640
    ja és azt se felejtsd el, hogy "katicaházat" rakjál a zöldségek és fák közé - ezek a bogarakat tartják távol, így pl. a fákat sokkal ritkábban kell permetezni
  • Gólya #26639
    a saját tetejét próbáltad rátenni? mert annak mennie kellene......
  • Gólya #26638
    a kertészkedést is tanulni kell - ez időigényes
    amíg nem tud a simed semmit erről, addig csak paradicsomot tud termeszteni, aztán szép lassan megkapja a bronzfokozatú medálját ebből a "tantárgyból" - később már egyéb növényeket is ültethet, s ahogy dolgozgat, úgy szerzi meg szépen az ezüst-, ill. aranymedált
    mindeddig nem várható igazán "szép" termés, de ahogy fejlődik a sim kertészkedési tudománya, úgy lesz egyre jobb
    gyümölcsfát igazán aranymedálosként érdemes nevelni, mert azokat max. nyesni tudod, de ha megvan az aranymedál, már tudsz hozzájuk beszélni, s akkor már igazán látványosan fejlődnek - ugyanígy a zöldségeiddel is tudsz társalogni majd (arra vigyázz, hogy ha van kertészed, ő mindennap meglocsolja a zöldségeket, neked már nem kell locsolni, mert akkor túlöntözöttek lesznek, ami szintén nem jó)
    jó kertészkedést
  • N1ggA
    Ja meg, hogy az üvegházra nem megy rá a tető!!
  • N1ggA
    Nekem az a bajom, hogy a gyümölcsfákon nem terem rendesen (vagy sehogy) gyümölcs, pedig folyton gondozom meg permezetem őket, amikor kéri. Mi lehet a gond? A másik bajom meg az, hogy csak paradicsomot tudok ültetni.
  • miche
    hát ez érdekes. évszakok megvan, de én még nem tapasztaltam ilyet. olyanom volt, hogy a muksó feje elkezdett gőzölögni :) de egyébként semmi komoly. na de most azért letesztelem :)
  • Coolfire
    Amikor pölö nyáron rendezel egy partyt,vagy még azt sem kell,a simek elkezdenek lángolni,és meghalnak.Nekem otthon "szórakoztatóközpontom" volt,jakuzzival meg mindennel,s egyszercsak folyamatosan gyúltak ki a simek.Ezt elvileg leégésként akarták megoldani,meg hűsítők fogyasztásával,hogy pirosból visszamenjen a hőmérő,de vmit elszúrtak,s amit a mostani patch remélem orvosol.De ez csak a Seasons tulajokra vonatkozik.Ha nincs meg akkor nem kell aggódni.
  • N1ggA
    a számból vetted ki a szót :)
  • miche
    milyen felgyulladásról beszéltek? vagy nem játszom elég sokáig v nem csinálok valamit amit kéne?
  • Coolfire
    Úgy legyen.Anno ezért hagytam mérgemben abba a játékot.Akkor most nekifogok újra..:)Kicsit idegesítő volt,hogy több sírkő van a telken,mint sim.
  • rage
    A mai állítólag igen.
  • Coolfire
    A Seasons új peccse már kiküszöböli a felgyulladást?
  • Coolfire
    Már csak idő kérdése.Ha lesz olyan jó ,mint a Kertvárosi krónikák,már megéri megvenni az "online boltban".:)
  • mariann84
    Áááh, már azt hittem lehet ma tölteni, ill.. ööö megvenni ;)
  • miche
    asszem 29-én
  • mariann84
    És itthon mikor jelenik meg?
  • miche
    Elvileg amcsiban vagy hol igen, bár én a snooty-n már tegnap is azt olvastam, hogy "now for sale"
  • ricky
    DE!! :)
  • vonyarc
    Hali! Nem ma fog megjelenni a Pet Stories?
  • Gólya #26621
    mint a falat - ctrl
  • lamps08
    sziasztok
    lenne egy kérdésem:hogyan lehet a kerítést eltávolítani(visszavonni nem tudom már) kellene a kocsbejárónak.
  • Mike at home
    ne ird be többet

Házigazda
  • Hassan B
    Azt hiszed, ha még néhányszor beírod, akkor valaki kifizet neked annyit és odaja, vagy mi?
    Mennyél már...
  • Eltherion
    hello, nagyon fontos lenne: valakinek van subscrib-je a thesimsresourceon???, mert én nem szeretnék 1600 ftt befizetni, én csak egy tárgyat akarok letölteni..., megvan valakinek a large crane (master mesh) (((cyclonesue-től))) ???? lécci, csak azt az egyet köldeje át nekem vki: [email protected] link
    és itt a large crane (master mesh) (ez a második daru)
  • Gólya #26616
    azt nem hinném - szerintem szóltak volna (bár ezt már mondtam korábban is)
    már csak azért is gondolom, hogy nem szűntek meg, merthogy nem ugyanaz az emberke csinálja - csak egy szerveren tartózkodnak s már korábban is volt technikai probléma, azért feltételezem, hogy esetleg ilyesmi lehet most is
  • Hassan B
    Szerintem szimplán megszűntek...
  • Gólya #26614
    tényleg emberek: akik ismerősek a simfeelingen meg a simmetrián - tudtok valamit róluk?
    megint valami technikai gond van?
  • dokasanyi
    hy! Valaki mondja már meg pls hogy kell telepítni a sims 2 uncensor-t.
    1000000thy
  • Eltherion
    http://thesimsresource.com/downloads/sims2/search_crane/page2in42items/ és itt a large crane (master mesh) (ez a második daru)
  • rage
    Ennél lehet, kicsit közelebbire gondolt...
  • Hassan B
    Link (???)
  • Mike at home
    linket!
  • Eltherion
    hello, nagyon fontos lenne: valakinek van subscrib-je a thesimsresourceon???, mert én nem szeretnék 1600 ftt befizetni, én csak egy tárgyat akarok letölteni..., megvan valakinek a large crane (master mesh) (((cyclonesue-től))) ???? lécci, csak azt az egyet köldeje át nekem vki: [email protected]
  • dzoli93
    Kössz.
  • Kodlovag
    Pince (ha még esetleg nem néztetek volna utána):
    Pincét cska alappal rendelkező ház alá lehet építeni. Ha most kezditek építeni a házat, akkor alappal kezdjétek. Rakjatok le akkora alapot, amekkora a háznak kell. (Ha már áll a házatok, innen kezdjétek) Azután töröljétek ki az alapból azt a darabot, ahová a pince jön. Legalább egy egység vastag alapnak maradnia kell körbe a ház mentén! Ha vízszintes talajra építkeztetek, az alap magassága 4 kisegység. Ássatok le a pince helyén további 12 egységnyit, így pontosan az egy emeletnek megfelelő 16 egységnyi magas(mély) lesz az alap. Az egy emeletet magasságot trükkel is meg lehet határozni: rakjatok a pincefal belsejére egy olyan festést/tapétát, aminek az alján és a tetején jól elkülönülő szín/minta van. Mivel a tapéta pont egy emelet magas, ha az alap mellett ástok lefelé, könnyen meg fogjátok találni, hol kell lennie a padlónak. Rakjatok le lépcsőt, ami a házból a pincébe vezet, majd a pincét fedjétek be padlóval. Kész. Ha a pince kevesebb, mint 1 emelet (16 egység) mély, a simek nem lesznek hajlandóak bemenni. Ha a pince 1 emeletnél mélyebb, az nem baj, de csak azokat a változó hosszúságú lépcsősorokat fogjátok tudni lerakni.
  • AntiHero