32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #26684 szóval: simmetria egyelőre nem lesz - talán egyszer, de ez még a jövő zenéje
a simfeelingre még nincs válasz - nincs ott esetleg ismerősöd, akitől meg lehet kérdezni?
-
Coolfire #26683 Pedig nekem ment...na mind1,már én is beszereztem a vitalitys cracket. -
#26682 Kipróbáltam legújabb YASU, 1.49 SPTD, Daemon 4.091 - nem sikerül hitelesíteni, nem megy.
Mindegy, a crack működik. -
medog #26681 kössz
-
#26680 sztem elfog menni rajta jól.. -
medog #26679 hello!ha felteszem a sims 2 összes kiegészítőjét és ilyen gépem van : 1512mb ram, 256mb videókari,3400 proci. akkor egy kicsi szaggatás és akadás nélkül fog menni? -
rage at work #26678 Milyen SPTD ? -
Coolfire #26677 Ne írj ki magyar torrentoldalakat... -
Coolfire #26676 Nem,én is a procyont,de a legújabb 4.09,sptd és yasuval nekem megy.De a krekket én is beszerzem,ha "archiválni" fogom dvdre.:) -
#26675 lényegében 1 olyan sims az, melynek van története.. van benne asszem pár új tárgy, de mivel nincsenek hozzá kiegek, így sokminden meg nincs benne..és asszem új telket se lehet csinálni például.. -
#26674 ok köszi. És sok új dolog van benne? jobb mint a Sims 2? -
#26673 Új rész... -
#26672 Következő lenne a kérdésem:
A The Sims - Life Stories az a Sims 2 után jött ki és egy új rész vagy
a 2-höz egy kiegészítő? -
#26671 Az nekem is kéne.. én se találtam:( -
#26670 aha, köszi, és a face factoryról tud valaki valamit, neten sehol sem láttam, csak a boltban. itt -
rage at work #26669 Ez egy olyan Sims, ami megadott sztori alapján megy.
S nem kell hozzá az összes többi rész, külön is megállja a helyét.
Meg arra jó, hogy jól keressen vele az EA
-
#26668 mire jo ez a pet stories? :) -
Gólya #26667 mindenesetre most megkérdeztem - remélem, választ is kapok
-
#26666 hát nekem nem jön be az oldal.. -
Gólya #26665 ja és ez magánvélemény volt - nem tudom, esetleg mennyire ragaszkodik bárki is közzétett cuccai megjelenési helyéhez -
Dave0092 #26664 nem találom még endlesen se a pet storiest, mininován emg lsassu! -
rage at work #26663 Hello !
Én a Clone verziót szedtem le, de hiába legújabb DT+Yasu, csak nem sikerül kijátszani a Sec7-est...
Így kellene nekem a crack. Te gondolom, a Vitality verziót szedted le, abban van. -
Gólya #26662 ki mondta, hogy megszűnt? -
#26661 Nem én...hát bocsesz törlöm ha kell!
Amúgy ebbe nincs semmi csúnyaság, nemértelek nem az én nevemen vittem a Simmetria cuccát! Én csak közétettem régi tutoriálokat hogy eltudják olvasni, mivel a simmetri megszünt. -
Gólya #26660 Gery itt is a saját nevén szerepelt eddig - megkérdezted, ki is egyáltalán ez a Ramires?
mert ez így igencsak csúnya dolog -
Coolfire #26659 Hehe...nagyon jó...már most az elején ki akarnak lakoltatni,de nem hagytam magam jól elvertem vagy 3x a nőt..marha jó.:)) -
Coolfire #26658 Ooooppsss..rájöttem,az opciókban van elrejtve...az ablakos mód ki/be -
Coolfire #26657 Milyen pets? -
Coolfire #26656 Jópofa ez az állatos krónikák is,most éppen a kutyakiállítás sztorit csinálom.De elfelejtettem,hogy is lehet teljesképernyőssé varázsolni? -
Dave0092 #26655 na milessz már, seholsincs a pets :S -
#26654 direktbe nincs betöltés.. ha belépsz a házta, akkor abban az állapotban fogod automatikusan találni, mint amiben utoljára lementetted..
és nem csak sima asztal kell, hanem a felületeken bellül a legelsőből (pultok..a 2. az asztalok) is kell...érdemes nem a lábatlan pultot választani... -
#26653 -
Coolfire #26652 Na kint van az "online boltban":The Sims 2 Pet Stories CLONEDVD-PROCYON -
#26651 Ja és még annyit hogy hol találom meg a Betöltést?
az elmentett játékot nem találom. -
#26650 Asztal és szék van és könnyen odafér hozzá
de rányomok hogy vacsorázzon, kiválasztom hogy mit
de nem csinál semmit és kiabál tovább. -
#26649 valszeg nem fér oda valamitől..illetve másik gond lehet, hogy nem tettél le konyhapultot..abból se árt 1-2.. -
#26648 Tud valaki segíteni nekem?
Az a helyzet hogy én most kezdtem először játszani a sims 2-vel
és van már család, ház stb de nem tudok kaját adni nekik.
vettem hűtőt és sütőt is de rányomok a hűtőre hogy vacsorázzon / sajtos tésztát akkor nem csinál smemit csak kiabál tovább hogy éhes.
ugyan ezt megcsinálom a sütőn is, rákattintok vacsorázzon / Sajtos tésztát de nem csinál semmit. Valaki pls help. -
Coolfire #26647 Jó,csak érdeklődtem..viszont a Simmetriáért és a Simfeelingért tényleg nagy kár:(De legalább a leírások egy része megmaradt. -
#26646 gyáá..végre láleltem... a "." és "," jelekkel lehet a padlószőnyeget/csempét/járólapot/stb-t elforgatni...
lehet nem midnenkinek új infó, de annó mikor kérdeztem, nem volt rá válasz... -
#26645 Hátha Ramires = Gery akkor igen mert ő kért meg.