32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#26724 gifben mekkora lenne? -
#26723 gif-be ronda, flashbe meg baromi nagy..amiben minden kép bennevan, az 3 megás.. -
#26722 Rájöttem már, hogy az adblock blokkolta. Ennél már egyszerűbb megoldás egy gif vagy egy flash animáció sztem -
#26721 hmm..milyen böngésződ van ? ill engedélyezve van a javascript a böngésződben ? -
#26720 én nem látok semmit, üres az oldal -
#26719 esetleg mit szolnátok egy ilyen megoldású bannernek ? (ha bejön az oldal, nyomogassátok a frissítést..)
elvileg müxik, sg-alapú saját fórumban teszteltem
thx Brolly28-nak a scriptért.. -
#26718 Ahogy olvashattátok, a H&M kitalálta, mindenki készítsen előre megadott sablonokból ruhákat, amiket feltöltve a hivatalos weboldalra egyfajta pályázatra nevez be, s a legjobb 12-t forgalmazni fogják világszerte
Ehhez nem kell más, mint letölteni a különböző design kit-eket, s a szokásos módon megalkotni a ruhákat. Kell még egy hivatalos Sims 2 account is, hogy oda fel tudjuk a kész cuccokat tölteni.
Minden design kit ingyenesen letölthető innen:
http://thesims2fashionrunway.ea.com/
-
#26717 LOL vidi:) -
#26716 jó a video a bannerban :D -
medog #26715 akkor az azt jelenti hogy sokat probálnak tölteni?azért kössz! -
Gólya #26714 semmi baja a MTS2-nek, csak kicsit türelmesnek kell lenni - próbálj mondjuk kora reggel tölteni -
Gólya #26713 ez nem azt jelenti, hogy baj van -
#26712 most mi a baj, Gólya? :) -
Gólya #26711 anyám.......borogass........ -
medog #26710 Hello.Valaki tudna linket adni hogy honnan tudok Motorokat,Autokat letölteni a sims be? a Modthesims nemjó,rámegyek hogy download félóráig tölt és error. bedig reggelve is vok rá.elörre is kössz a válasz.(okat) -
#26709 ilyen lesz majd a sims 4 -
#26708 azon filóztam, hogyha valaha szinkronizálni kellene a simsek halandzsáját, akkor Markos Gyuri tökéletes lenne a feladatra :D -
#26707 loál banner videó :D -
#26706 na mostantól mindig lesz video is :)
hg -
#26705 Igen , külön mappában vannak . Lehet hogy cracket csak az utolsora kéne rámásolni? -
#26704 gondod van vele? írj akkor mást -
fadi #26703 Olyan szintű kérdések szállnak itt el... nem indul a sims mért nem megy? kb. ilyen kaliberűek... na mind1 én nem vok semmi jó elrontója... -
#26702 Külön mappába telepítetted őket? -
#26701 Hali , valaki megmondaná miért van az hogy töltés képernyőnél egyszer csak lefagy a játék ? Ha alap sims 2 van fent ugy nem , de ha már egy kiegészitő is rajta van , lefagy . ( másoltak ) -
#26700 vedd meg :)
(tölts le) -
#26699 Hello!
Nekem olyan problémám lenne,hogy amikor felszeretném telepíteni az alap Sims 2-t(magyar verzió),akkor 10%-nál azt írja ki,hogy:"Probléma történt a TSData\Res\Sims 3D\CASFace.package nevű fájl másolása közben...·".Ilyenkor mi a teendő?Honnan tudom megszerezni a hibás fájlt?Vagy töltsek le egy másik verziót?
A választ előre is THX! -
#26698 ilyet itt nem kérdezünk! -
otto otto #26697 hol lehet letölteni a sims 2-ő
t -
#26696 meg kell kérdezni az eredeti készítőtől
illetve jó eséllyel fel kell tüntetni
olvasgad a szabályzatot -
Gólya #26695 letöltést találsz a faq-ban, bemásolni a downloads mappába kell (de ez általában minden letöltésnél le is van írva), zenét is lehet hallgatni, de erről pontosabbat nem tudok
az elsőre meg semmit... -
Alias91 #26694 Lenne 3 kérdésem!
1) Át lehet vinni a Pets storiesből át lehet vinni a "szakácsot" (mindenével együtt) a sima Sims2-be?
2)Honnan tudok letölteni Sims cucokat (ruha,haj, autó,asztal, pc stb)Miután ezeket letöltöm hova kell bemásolni?
3)Lehet "rendes zenét hallgatni a Sims2-ben? Ha igen hova kell bemásolni?
Valaki irjon. Köszi!!! -
#26693 Van.Teljesen mindegy, milyen verzió ebből a szempontból. Ugyanaz a software, csak egyikhez van crack is. -
fadi #26692 És abban van magyar nyelv? -
mariann84 #26691 nekem vitality van -
fadi #26690 Az új pets storiesből melyik "kiadásban" van magyar nyelv is? -
Gólya #26689 talán kérdezd meg tőlük - gondolom, valamilyen formában csak illik utalni rá, hogy bizonyos dolgok máshonnan származnak -
Eltherion #26688 vagy pedig csak egyszerűen a "credits"nél egy köszönetszó és kész...??!!! -
Eltherion #26687 hello, lenne egy fontos kérdésem, a simsresource-re, ha felrakok egy épületet, amiben mások egyedi tartalmát használtam fel ott ez baj?, mert ugye ott nem lehet kiírni nagyon ilyeneket, mint a modthesims2-n.... vagy ott csak saját készítményű lehet minden- és evvel együtt azt is szeretném kérdezni, hogy tul. , ha becsomagolok egy házat (amit szeretnék valahova felrakni) és ebben a házban ugye mások egyedi készítményeit haszn. fel és így töltöm fel, akkor akik majd letöltik, ugyanúgy meg lesznek nekik ezek a tárgyak, vagy le kell tölteniük...? (mert amiket én eddig letöltöttem házakat és volt bennük egyedi t. mind bekerültek a játékba, nem kellet letöltenem...) -
vonyarc #26686 Hali! Megtudnátok dobni egy Pet Stories key-jel? Nagyon köszi!! -
mariann84 #26685 Nem is olyan rossz ez a pets stories, csak az a baj ezzel is hogy rövid, egy nap alatt végig lehet nyomni, ezért nem éri meg a 11e ft. De jobb lett mint a krónikák, bár még mindig vannak gyermeteg beszólások, tuti hogy a hajótöröttes jobb lesz. Tetszik, hogy a játék közben vannak videobejátszások, különösen a kutyás vége tetszett, olyan mátrixos volt ;) Most a macskás végénél járok, ez se rossz. Külön kiemelném, hogy milyen jóra sikerültek a közösségi területek. Kutyáknak, macskáknak van pár új cucc, van pókerasztal, van fotomasina ahova ketten be lehet ülni képet csinálni, majd falra akasztani, és klubbokban zenegép, pár új zene is. Összességében megéri egyszer végigjátszani de én a hajótörötteset várom már nagoyn. meg persze a bon voyage-t :)