Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úristen hód, fújd már ki!!!
In nomine Dei ego te purgo et exorciso!
Villy:
Vicky:

de pl. az Ikrek-Szûz már nem ennyire rossz<#vigyor2>#vigyor2>
így sokkal könnyebben fejlõdik a kapcsolat
De most visszament kettõre... <#wow2>#wow2>
Igazából az az egészben a legfurcsább, hogy egyik pillanatról a másikra. (A megbödösödésben lehet valami, de... nem tudom.) <#fejvakaras>#fejvakaras>
Majd megvizsgálom újra a turn-on/turn-off-okat, hátha rájövök, mi a problem...
Köszi...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Hogy hányfajta hal van, azt is meg lehet nézni a snooty-n az Info Centerben, a Seasons Talent Badges-nél, ahol a Fish-halászatnál leírja, milyen halak vannak, és százalékosan mekkora az esélye annak, hogy kifogd õket. : )
Halat, gyümölcsöt eladni: Üzleti kieggel biztos, hogy mûködik a beárazás-eladás, rá lehet õket pakolni a pultra helyezhetõ átlátszó tálcára is, meg abba az üveges hûtõvitrinbe is, ami az Üzleti kieggel jött (halaspultnak ideális). Zöldségesboltom van már, minden más simem innen viszi haza a friss narancsot. : ) Dzsúzt még nem próbáltam eladni - ha el lehet, akkor szóljatok!
Na plz vki help, feltettem a Petsig mindent, patch, crackeltem a petset, elindítom(azt nmtom h kell e sd4hider de lehet) és elindul a bemuató videó és ott ha noymok 1 klikket vagy vége akk kilép hibaüzivel amiben 1 darab piros x van... PLZ HELP !
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ja és általában (az okosok szerint) az azonos jegyûek sem jönnek ki igazán jól - de ezek szerintem csak részben igazak
az biztos, hogy "két dudás egy csárdában" kicsit sok<#vigyor2>#vigyor2>
de nagy valószínûséggel biztosabb, ha a turn-okat megnézed (mi tetszik, mitõl tart, ill. mit nem szeret) - így könnyebb összehozni a simeket
Meg még az is volna a kérdésem, hogy hogy lehet halakat eladni? És gyümölcsöket? Esetleg dzsúzokat is lehet?
Amik szerintem számítanak: turn-on, turn-off és aspiration.
Ahogy szerintem mûködik (én eddig így tapasztaltam):
- Ha 1-1 turn on egyezik: 1 villám
- Ha 2-2 turn-on egyezik: 2 villám
- Ha még az aspiration is egyezik: +1 villám
- De ha a turn-off teljesül: -1 villám
- Két simnek egymás felé ugyanannyi villámja van, és ha változik, akkor egyszerre változik.
Tehát tegyük fel, hogy megegyeznek a turn-onjaik és az aspijuk, és van 3 villámjuk. Nem tudom pontosan milyenek a simjeid, de pl az egyiknek kalap, fürdõruha, fehérnemû, büdösség, stb. a turn-offja. És a másik átöltözik, vagy büdösre izzadja magát. Tulajdonképpen nem változik semmi, de hopp, máris vesztettek egy villámot. Ilyet tudok elképzelni.
Amúgy milyen csillagjegyek illenek egymáshoz??? <#wow2>#wow2>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
familyfunds <#worship>#worship> <#vigyor>#vigyor>
Hogy a bánatos túróba lehet az, hogy egy három villámos kapcsolatból mindkét résztõl hirtelen két villámos lesz??? Semmit nem változtattam egyiken sem, minden ugyanolyan... Mi lelte õket?
Van erre valami értelmes magyarázat?
Hogy tudom visszaállítani az eredeti (háromvillámos) állapotot?
kérdés: az állatok személyiségjegyeit hogyan változtathatom meg? egyáltalán lehet-e?
Nem megy az építkezés,mit csináljak? Bár már a könyökömön jön ki..:))
Nem jelenik meg a cheat (csalás) ablak!
Mennyit foglal eddig a Sims 2 a kiegészítõkkel együtt?
Cheats - Csalások
Nagyjából ennyi.A többi mehet a levesbe.