Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaadu
És zenekart se tudom,ho hogy kell alapítani...

In nomine Dei ego te purgo et exorciso!

Kaadu
Én ott nem tom letölteni...

cseri001

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Igen, azt ki kell érdemelni. De a modthesims2-n van egy megvásárolható. Most találtam...

Kaadu
Aha!Köszi!

nem vehetsz, csak kaphatsz a kertészklubtól - ha megérdemled

Kaadu
Hali!Tudja valaki,ho az Évszakokban ho lehet kutat venni???SEGÍTSETEK!!!

Wicked és Walter örömmel tudatja a nagyrabecsült közönséggel, megszülettek elsõ kiskutyáik<#love12>:

Villy:

Vicky:

a snootyt egyébként is érdemes felkeresni - elég megbízható és sok minden van fenn

egyetértek<#circling>

de pl. az Ikrek-Szûz már nem ennyire rossz<#vigyor2>

még annyi a villámokhoz, hogy érdemes azokat a "mûveleteket" csináltatni velük, ami mellett villám van, ui. sokkal több pontot szerezhetnek vele (tehát pl. ha a szórakoztatások között a disznó vicc mellett van villám, akkor azt érdemes, vagy a szimpla beszélgetések közt a pletyka, vagy az "ülök és mesélek" mellett, akkor azt)
így sokkal könnyebben fejlõdik a kapcsolat

cseri001
Akkor tépek a snootysims-re, de izibe! <#vigyor5> Köszi Flora.<#vigyor2>

cseri001
Az Ikrek-Skorpió a való életben sem nagyon mûködõképes... :)

cseri001
Ez a villám-elvesztés akkor sem tetszik nekem... Az ürgét én gyártottam, tudtam a turn-on/turn-offjait, a nõ Nina Caliente, az övét meg szépen átállítottam a Cserebú-cserebáj masinával.., és az eleinte kétvillámos háromvillámos lett...
De most visszament kettõre... <#wow2>
Igazából az az egészben a legfurcsább, hogy egyik pillanatról a másikra. (A megbödösödésben lehet valami, de... nem tudom.) <#fejvakaras>
Majd megvizsgálom újra a turn-on/turn-off-okat, hátha rájövök, mi a problem...
Köszi...

Olcsy
Mármint magas!<#vigyor>

Olcsy
Áhh nem tudtam letölteni az évszakokat,nekem maga!<#idiota>Inkább megveszem...<#nezze><#vigyor>

GTheo
a másik kérdésemre esetleg tudsz válaszolni?:)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

A villámok arra jók, hogy minél több villám van két sim között, annál hamarabb válnak elérhetõvé kettejük között olyan társasági interakciók (tánc, flört, stb.), amik másoknál - akik még csak most találkoztak össze - csak késõbb bukkannak fel; a villámosok gyorsabban barátkoznak össze, és gyakoribb az esélye az autonóm flörtnek. Ha pl. a karrieredben az elõléptetéshez kell még gyorsan két barátot szerezned, mindenképpen villámosokkal barátkozz, mert gyorsabban jutnak el a barátságig, mint ha nincs villám (vagy pláne pirossal áthúzott van).

De igen, a villámok függnek a csillagjegytõl is (ami valójában a személyiségük). És az aspirációtól is, és a turn on-turn off-tól is. Mind a háromtól. Amikor kijött az Éjszakák kieg, pont ezért raktak fel a sims2.com-ra egy táblázatot a csillagjegyek közötti vonzás-taszításról. Ez a tábla most is látható pl. a snootysims.com Info Centerében, a Compatibility of Zodiacs-nál.

Hogy hányfajta hal van, azt is meg lehet nézni a snooty-n az Info Centerben, a Seasons Talent Badges-nél, ahol a Fish-halászatnál leírja, milyen halak vannak, és százalékosan mekkora az esélye annak, hogy kifogd õket. : )

Halat, gyümölcsöt eladni: Üzleti kieggel biztos, hogy mûködik a beárazás-eladás, rá lehet õket pakolni a pultra helyezhetõ átlátszó tálcára is, meg abba az üveges hûtõvitrinbe is, ami az Üzleti kieggel jött (halaspultnak ideális). Zöldségesboltom van már, minden más simem innen viszi haza a friss narancsot. : ) Dzsúzt még nem próbáltam eladni - ha el lehet, akkor szóljatok!

GTheo
Kül mire jók ezek a villámok?
Na plz vki help, feltettem a Petsig mindent, patch, crackeltem a petset, elindítom(azt nmtom h kell e sd4hider de lehet) és elindul a bemuató videó és ott ha noymok 1 klikket vagy vége akk kilép hibaüzivel amiben 1 darab piros x van... PLZ HELP !

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

csak egyet tudok: Ikrek - Mérleg és Vízöntõ, viszont nem jó párosítás az Ikrek - Skorpió és Szûz
ja és általában (az okosok szerint) az azonos jegyûek sem jönnek ki igazán jól - de ezek szerintem csak részben igazak
az biztos, hogy "két dudás egy csárdában" kicsit sok<#vigyor2>

de nagy valószínûséggel biztosabb, ha a turn-okat megnézed (mi tetszik, mitõl tart, ill. mit nem szeret) - így könnyebb összehozni a simeket

tök mind1 sztem milyen a DT mert én 3.47-el nyomtam eddig és sd4hide-al...de most van 4.08-om...és nem mindig azzal a kieggel kell elindítani amit legutoljára rax hanem azt amelyik a legfrissebb...vagyis ha megvan minden kiegészítõd akkor csak a season ikonjával indul..mással ne is próbáld hiába rakod utoljára a Pets-et..
Kodlovag
Azt, hogy a turn on egyezik, azt úgy kell érteni, hogy a másik sim megfelel az elsõ sim turn onjának.

Kodlovag
Közben nekem az volna a kérdésem, hogy hány fajta hal van a játékban? Nekem eddig 3 fajtát sikerült kifognom, mindegyikbõl van kicsi meg nagy is.

Meg még az is volna a kérdésem, hogy hogy lehet halakat eladni? És gyümölcsöket? Esetleg dzsúzokat is lehet?

Kodlovag
Szerintem a csillagjegyek nem számítanak. Legalábbis hülyeség lenne, mert semmilyen módon nem befolyásolható egy sim csillagjegye.
Amik szerintem számítanak: turn-on, turn-off és aspiration.
Ahogy szerintem mûködik (én eddig így tapasztaltam):
- Ha 1-1 turn on egyezik: 1 villám
- Ha 2-2 turn-on egyezik: 2 villám
- Ha még az aspiration is egyezik: +1 villám
- De ha a turn-off teljesül: -1 villám
- Két simnek egymás felé ugyanannyi villámja van, és ha változik, akkor egyszerre változik.

Tehát tegyük fel, hogy megegyeznek a turn-onjaik és az aspijuk, és van 3 villámjuk. Nem tudom pontosan milyenek a simjeid, de pl az egyiknek kalap, fürdõruha, fehérnemû, büdösség, stb. a turn-offja. És a másik átöltözik, vagy büdösre izzadja magát. Tulajdonképpen nem változik semmi, de hopp, máris vesztettek egy villámot. Ilyet tudok elképzelni.

cseri001
Nem is szépségipar, hanem szórakozattóipar... <#vigyor3> De úgyis tudod, mirõl van szó...

cseri001
Hát, ha annyira tetszik neki, vegye el férjül, aztán majd ha a háztartásban lesz már, akkor a Szépségipar karrierjutalom tárgyával (valami plasztikaisebészeti gépezet) átalakíthatod az ürge teljes arcszerkezetét, hogy ne rázzon tõle a hideg. :)

cseri001
Na de mondom: semmit sem változtattam egyiken sem, és mégis eltûnt egy villámjelecske. Még ha az egyiknél, akkor oké, de mindkettõnél egyszerre...

Amúgy milyen csillagjegyek illenek egymáshoz??? <#wow2>

De ezt megtaláltam,és "megveszem",csak nosztalgiból..:))

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Egyébként nem tudtam azt sem,hogy az állatoknak személyiségjegyük van..na ennyit a tudományomról..:))

jó jó, csak érdeklõdtem<#conf>

A primagamesen ván pár oldalnyi bemutató minden simshez...ebookban sem lehet letölteni,mert nem vagyunk jók nekik..

Nincs mese meg kell találnom a könyvecskéket..:))

A csillagjegye kívül nem változtattál?

Azt hiszem a 3 villámhoz ez kell:érzékeny pontok,csillagjegyek és az életcél.

A fakú egy kis upgradera szorul ugyan,de nem azonos a prima guidevel..:))

Azt nem tudom,de az egyik lánysimemnek olyan 3 villámos pasija van,hogy a hideg kiráz tõle olyat rút szerzet.Semmi ízlést nem programoztak ezekbe a simekbe..:))Igaz kívánságkútos.

természetesen<#integet2>

cseri001
Én is kipróbáltam... Nekem is mûködött már létezõ, és még Familybin-ben lévõ családoknál is...
familyfunds <#worship> <#vigyor>

cseri001
résztõl = részrõl :)

cseri001
Azért köszi... majd nézegetem. De ha esetleg te elõbb észreveszed, megteszed, hogy szólsz, ugye? <#whatever><#vigyor3>

cseri001
Egy érdekes történt a simjeimmel...
Hogy a bánatos túróba lehet az, hogy egy három villámos kapcsolatból mindkét résztõl hirtelen két villámos lesz??? Semmit nem változtattam egyiken sem, minden ugyanolyan... Mi lelte õket?
Van erre valami értelmes magyarázat?
Hogy tudom visszaállítani az eredeti (háromvillámos) állapotot?

bekukucsoltam a faq-ba , de vagy nincs, vagy vak vagyok
kérdés: az állatok személyiségjegyeit hogyan változtathatom meg? egyáltalán lehet-e?

GTheo
Igen avval indítom, elindul jön a bemutató videó és ha annak vége vagy nyomok egy klikket akk kilép vmi hibaüzenetettel amiben csak egy piros x van... plz help vki

kopaszrobert
a háziállatok öszeházasodhatnak(vagy egy pár lehetnek) a játékban?

GW: Axino Hun;

Kölcsön kellene venni a snooty-rõl a cuccokat..:)

És az általános dolgok után jönne mindegyik tippje,meg ilyesmi.

Na oxy,de ha olyan bug van,annak a javítására vársz kábé egy fél évet?Ezek alternatívák.Ki is lehetne egybõl a a gamecopyra linkelni a cracket és a mini/maxi képeket.Amúgy is a nájtlájfig is krekkeltél?:))

Ami még maradjon(szerintem)

Nem megy az épí­tkezés,mit csináljak? Bár már a könyökömön jön ki..:))
Nem jelenik meg a cheat (csalás) ablak!
Mennyit foglal eddig a Sims 2 a kiegészítõkkel együtt?
Cheats - Csalások
Nagyjából ennyi.A többi mehet a levesbe.

Devids Pro
én mindig crackelem, patchelni meg sosem szoktam, következõ kieg úgyis javítja a dolgokat