Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De az a kevéske cucc viszont benne van...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szépen kirakja az ikont,de aszongya az Évszakokkal indítsam...beszarás..

Jah szeretek mindenfále játékot kipróbálni a Sims familytõl kezdve a nézd a hátamon át a kalandig és az fpsig,fociig.Mindenevõ vagyok.Egyedül az autós/motoros/ etc...játékokat nem csípom..😊

Jah,most akatram szólni..Egyébkénd Devids,küldd már el privibe a szerver belépõ logint,mert elszórtam valahova<#idiota>

Devids Pro
Hm már ilyen is van:
The.Sims.2.Celebration.Stuff-RELOADED
rossz verziot szettél le...
RELOADED-- ezt a verziot szedd le
nálam is ez volt

cseri001
Az lemaradt, hogy aztán már csak OKÉ-t lehet nyomni, és kilép a játékból.

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Sziasztok
Feltettem a Life Stories-t, de az indításnál valami ilyesmit írt ki: "The application crashed, and it will terminate now" vagy valami ilyesmit....
Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a gond???

Kodlovag
Olyan sorrendben rakod, ahogy akarod.

Egyébként miféle brutál prociigény? A program memóriaigényes.

Mike
hardcore gamers

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Johnny23
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy érdemes minden kiegészitõt felrakni? Nemfog naon belassulni a cucc? (1ébként ezt a brutál proci igény kérdést már javitották vmi peccsel?)

- milyen sorrendben érdemes felrakni a cuccot (patch-ekkel beleértve!)

köszi a választ

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Na ezek közül az Oblivion az amit még nem néztem meg.A többit én is nyomom kevéske szabadidõmben.😊De csúszok,mert pölö a Hitman Blood Money-t tegnap fejeztem be.

Hát, a Stalkert végignyomtam, a Tiberium Wars éppen folyamatban van, ha ennek vége, akkor Oblivion kiegészítõ következik, de valóban vannak olyan játékok, amiket max csak megnézek, s néha tényleg csak azért írogatok be más fórumba, hogy segítsek ha valakinek gondja van 😊
Lásd NFS Carbon magyarosítás pl. Azt megoldottam, de a játékkal nyomtam vagy három percet :-))
Meg a gitárt,mert eddig ugyanúgy szólt,mint az egyetemi.Mert ugye elõször Rock Isten lettem..😊)

OFF:
Azért látom,nem csak ebbe a topikba jársz..😊Amikkel most játszom/játszottam szinte mindenhol ott vagy.Végig is nyomod ezeket a gamekat,vagy csak segítség szinten?😊)
ON

Igen,ezt én is olvastam BBS fórumon.A Petsnek ez már talán a 3-dik peccse a C-E-P-pel együtt.Én is is felraktam mindet,sõt újabban azt csinálom,hogy az összest az alaptól.Érdekes módon,ha magát az alapot patchelem,akkor nem szól,hogy újabb cucc van a gépen azt is rakd fel,minden figyelmeztetés nélkül felmegy,míg a tööbinél írja.

rage
Külön felhívják a figyelmet, hogy hiába van fent a Seasons, a legutolsó Pets patchet is fel kell tenni, mert a kettõ együtt javít ki mindent.
A Pets javítása elég sokrétû, a Seasons-ban csak a folyton síró csecsemõ - problémát kell kijavítani.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ez már biztos a celeb stuff peccse.

Mert nem bugos a drága<#idiota>

Mike at home
ez aztán nagyon vérszegény

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Na végre...van szezon peccs(45,5M😎
The list of changes:
Custom objects will now be preserved when uploading Lots to the Exchange.
Musician Career Track career reward (Rock Hammer) now has audio functioning correctly.
Sim Babies no longer cry excessively.

Ez mind ok..a gyulladást,vajh direkt nem javították?peccs

Mike at home
faq

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sziazstok az lenne a kérdésem hogy valaki tud e a sims 2 éjszakák hoz telepitö kodot. ha tud akkor pls irja meg nekem
Mike at home
minden ingatlanról van cetlid, azt is kirakhatod

hi. ha veszek az üzletes kiegben egy ingatlanirodát azt hogy tom vezetni?mert csak a könyveket meg a székeket tudom árulni.ingatlant nem

TDU:Kamarov:HUN

Helloka, az a kérdésem lenne, hogy megcsinálom bodyshopba facán az embereket, de a játékba sehogysem tudom betenni õket, és amikor családot csinálom, a letöltött cuccok pl rózsaszin sem, más smink haj ruha stb, már nincs ott. HELP lécci! köszi 😊
Sipocz
Hali!
Tök mindegy a textura (tehát az hogy valaki zõd és hogy mennyire zõd), az csak a gamert meg a képernyõt nézegetõ egyéb emebreket zavarhatja. A sim a gama motorjának csak számok halmazát testesiti meg (objektum a szoftveresek terminölógiájában), akár fizikai kitejedés, képesség, státusz, érzelem(!!). Láttam már távolkeleti gamer simcsaládját: aranyos kis sárgabõrü, ferdeszemü emeberek, aztán valszeg vmi délszaki(esetleg arab) csávó csupa markáns barnabõrü, szakálas férfiakat és "csadort" viselõ nõket tartalmazó simcsaládját. Nincs különbség, az hogy egy sim éppen ufó-szerü, hát Istenem izlés dolga (én spec. kerülöm az ufós érzést de ez csak a privát bajom😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
mire gondolsz egész pontosan?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

sozs
Van egy kérdésem a sokat tapasztalt játékosoktól. A fiam (7 éves) "családja" vegyes, fele normál sim, fele zöld ufó (ha jól mondom). Kérdés ezek az ufók befolyásolják negatív vagy pozitív értelembe a nem ufó tagjait a családnak, vagy csak a kinézetük ilyen?<#wow1>

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

Mike at home
hát nemtom

GTheo
és a seasont kell crackelni vagy kell hozzá sd4hider?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike at home
pets után tedd fel a patchet majd a Seasons-t is

Olcsy
Hát sajna én nem tok segíteni,nekem még nem volt ilyen eset...

GTheo
Légyszi vki segítsen plz, már kb 3x feltettem a kérdésemet(kérésemet)
Mst csak a family fun stuffig van fent minden, az m1 is de ha feltszem a petset, update, crack akk elindul és a bemutatóvideó után kilép egy hibaüzivel amiben csak egy piros X van

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike at home
nézzegessetek mysims videókat

Rage te ugyanitt a wii-s zeldát is nézd meg

nono - van itt más is<#nyes>

az ajándékba kapott apjukkal azt csináltam - tulajdonképpen annyi eredménye volt, hogy õ legalább nem verekedett az anyjukkal
de ezt a két kölyköt rövid úton adom el, mert az nem megy, hogy a csajszi menekül a boltba, mert az kimondottan nyaralás ahhoz képest, ami otthon van (négy kutya - ebbõl kettõ óránként veri szét egymást, a másik kettõ állandóan marakodik, plusz mindegyik mindegyikkel civódik), ott az üvegház tele zöldséggel, a gyümölcsfák; ráadásul a csaj társasági beállítottságú (a munkahelyen már felmondott)
sok ez szegény fejemnek<#ijedt>

Mike at home
áháh, hát féljetek

Kodlovag
Neveld meg õket, hogy barátságosabbak legyenek másokkal

cseri001
Miért nem? Regisztrálj, ingyenes... Ha 503-as hiba jön, akkor próbáld még egyszer.

cseri001
<#eljen> Nagyon is igaz. Én is iker vagyok, úgyhogy mondhatom. <#vigyor3>

nagyon sok mindentõl függ
na most ez elég off, de:
az okosok szerint pl. az is meghatározó, hogy ki melyik idõszakában született a csillagjegyének (hû de hülye megfogalmazás!)
tehát pl. ha valaki Ikrek, de az idõszak elején vagy a végén született, akkor befolyással lehet rá az elõtte ill. utána következõ csillagjegy is
tehát egy jún. 18-20. körül született Ikrekre már a Rák csillagjegy tulajdonságai is hatnak, ill. egy máj. 25-30. körül születettre a Bika jegy tulajdonságai
egyébként meg a csuda tudja - egy valami biztos: az Ikrek tényleg kettõs személyiség, s jaj mindenkinek, ha rossz napját fogja ki

Azt lehet,v. forrásként megemlíteni.Igaz ezek nagy része,hivatalos oldali info,de azért õk is megdolgoztak vele.

de hivatkozni lehet rájuk, nem?
s szerintem az is elég - annyi simses oldal van magyarul - ha valakinek gondot okoz az idegen nyelv, azokon a helyeken is talál infot, csak keresni kell

Már évek óta sasolom,szerintem máig a legprofibb simses olad.

És az ikrek rák?😊)

ugyan a porfelhõtõl nem látszik, de ez az a két kis aranyos kutya, akikrõl az elõzõ fotó készült, s akik állandóan játszottak egymással<#wow3>:

ez akkor készült, amikor felnõttek

Ezért akartam a fakut a snootyra alapozni.De elég szemét dolog a tudtuk nélkül lenyúlni a táblázataikaz.Legfeljebb megkérni a tulajt,hogy lelophassuk õket..😊

Most olvastam el...az alábbit is onnan kínlódtam..de nem sikerült táblázatba raknom..

Zodiac sign Attracted to Repelled by

Aries Gemini/Taurus Cancer/Libra
Taurus Aries/Libra Virgo/Cancer
Gemini Pisces/Virgo Capricorn/Aries
Cancer Taurus/Scorpio Gemini/Aries
Leo Sagittarius/Cancer Capricorn/Gemini
Virgo Aquarius/Sagittarius Leo/Taurus
Libra Virgo/Cancer Pisces/Scorpio
Scorpio Pisces/Leo Libra/Aquarius
Sagittarius Pisces/Capricorn Libra/Scorpio
Capricorn Aquarius/Taurus Leo/Gemini
Aquarius Capricorn/Sagittarius Scorpio/Virgo
Pisces Scorpio/Gemini Leo/Aries