32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    Én azt szeretném h a 3. részben ne legyen bezoomolva háromszög ujjaik
    A hímek ne legyenek kasztráltak, legyen külön zokni, és koszolódjon a ruha. A gyerkőcök meg lehessenek már vásottak, mert ami most van az tiszta nyál
    Ja és legyen szexmeter a 18+ játékosoknak, bár ehhez úgyis túl gyávák
  • Shiwo
    az túl egyszerü lenne.. majd tán a 3. részben..
  • Prince23
    Télleg: miért nem lehet bemenni gyalog a városba VAGY a szomszédba (telefon meg minden segitsége nélkül) Miért nem mászkálhatunk HÁZON KIVÜL?
  • adios
    Oké,köszi a segítségeteket.
  • Devids Pro
    Ne az egyetem kieget rakd fel először, hanem valamelyik másikat, és csak késöbb az egyetemet. Telepítési sorrend az mind1, csak mindig a legutoljára megjelent kiegészítőt indísd el.
  • Shiwo
    a sorrend az elvileg tökmind1, szval szerintem próbálj meg telepíteni egy másik kieget, és arra rá az egyetemet..ha úgysem jó, lehet hibás az egyetem kieged..
  • adios
    A telepítés végén kiírja azt hogy a ...exe hibát észlel ezért leáll.A kellemetlenségekért...És nem is indul el.Még semmit nem tettem fel mellé,mivel sorban akarom őket telepíteni.
  • Shiwo
    mit ír ki és mit tettél fel mellé... illetve a telepítés maga megy-e, vagy már az se indul el ? kicsit pontosíts, plz
  • adios
    És az miért van hogy eddig kb 3 helyről szereztem be az egyetemet,de egyik sem akar indulni.Ennek van vmi megoldása?
  • Prince23
    Én miért nem tudom lejátszani itten ezt a videót?? Mien progi hiányzik a gépemről?
  • Devids Pro
    az egyetemet kivéve, de azt írta az magyar neki
  • Shiwo
    kivéve asszem az egyetemet vagy az éjszakákat, melyhez külön van magyarítás..
  • Devids Pro
    cuccokban meg minden kiegben van alapból magyar nyelv
  • Shiwo
    ez a megjelenési sorrend, csak gyakorlatilag a bulis és divatos cuccok akkor mennek az évszakokkal, ha az utóbbit indítjuk el..
  • adios
    Mert ahonnan én szedem a simseket ott vegyesen van fölrakva,tehát magyar az alap,az egyetem stb,viszont az ilyen cuccok,ruhák stb. azok angolok.Azt lehet úgy?
  • miche
    párdon, igazatok van, pets a business után. :)

miért akarsz angolt telepíteni magyarra?
  • Olcsy
    Egyetem
    Éjszakák
    Karácsonyi csomag
    Vár az Üzlet
    Mesés Díszletek
    Csilli-Villi
    Télapós
    Házi kedvenc
    Évszakok
    Bulis
    Divatos H&M Cuccok

Ez a helyes sorrend!
  • adios
    Amúgy az mindegy hogy hogy teszed fel a cuccos kiegeket(Télapós cuccok,Csilli-vill cuccok stb.)?És mi történik ha a magyar verzióra teszem fel az angol cuccokat?
  • adios
    Nem úgy van hogy az éjszakák után a Vár az üzlet jön,s utána a Pets?
  • Tomi77
    De nem így jelentek meg sorrendben, hanem így: Egyetem (university), Éjszakák (nightlife), Megnyitottunk-Vár az üzlet (Open for Business), Állatok (pets), Évszakok (seasons).Tehát így ajánlatos felrakni.
  • cseri001
    Vannak benne állatok. Kutya, macska, halak, hörcsög, madár. Trükkökre taníthatod őket, meg ha akarod, és szerencséd van, lesznek kiskutyák-kismacskák...
  • Prince23
    Pets?! És az jó?
    Mi újat ad? Olyat nem vettem észre
  • miche
    hát majdnem :) egyetem, éjszakák, pets, üzletes, évszakok

szerintem nyugodtan tedd fel ilyen sorrendben, nem érdekes ha az egyik feltelepítése után nem indul ugyebár. a lényeg h az uccsó menjen, a többi is jó lesz. nekem legalább is :)
  • Prince23
    Ugye ez a sorrend?
    Sims2:
    University (ez nem indul)
    Nightlife (ezt még nem tom)
    Open for business (ez indul)
    Business (nem tom még)

Az alapra először a Bizniszes kieget tettem fel, utána pedig a Uni-t tettem fel, de az nem indul, ja és igen néztem a FAQ-ot! De nem találtam a registryt sehol sem.
    No jelenleg az alap van fent, de remélem a Nightlife el indul rajta és majd aztán a Seasons.
  • Hentaiki
    www.modthesims2.com
  • Hentaiki
    Srácok ez kötelező!
  • cseri001
    a Seasons (évaszkok) a legújabb, azzal indítsd.:)
  • Prince23
    No akkor már csak az az infó kéne, h melyik a legújabb kieg?
    Az üzletes vagy a szezonos?
    Tehát akkor a kettő közül ezzel kellesz elindítanom a sims 2-őt.
    csak akkor melyik a legújabb kieg? Ezt nem tudom.
  • cseri001
    Mindig a legutolsóként megjelent kiegészítővel tudod (és kell) indítani a játékot. Abban az esetben, ha fent van az alap, és felteszed az Üzletes kieg-et, akkor az üzletessel kell indítani.
    Ha mondjuk fent van a gépen az Üzletes, és felteszed az Egyetemet és az Éjszakákat, akkor is az Üzletes-sel indítod a játékot.
    Ha már egyszer feltetted az Egyetemet és az Éjszakákat, akkor tudsz velük játszani, nem számít, hogy utána még melyik kiegészítőt teszed fel.. (az Egyetem és az Éjszakák az Üzeltes előtt jelentek meg). Csak az a fontos, hogy mindig a legújabbal tudod indítani a játékot (de bármelyik kiegészítő által kínált lehetőséget használhatod).
    A játék felépítését inkább úgy képzeld el, mint egy emeletes házat. Ha felépítesz 2 emeletet a meglévő 5-re, attól még az alsó ötöt is tudod használni, nemcsak az újonnan építetteket. (Mondjuk kicsit más, de jobb hasonlat nem jutott eszembe.. :)
  • Prince23
    És még valami: az alapjátékot miért nem tom elindítani? Vagy kiegészítőként ez úgy műxik mint a Medal of honor kiegészítői, h az alappal nem tok jácani?
  • Prince23
    Na meg még az Universityt meg a Nightlife-ot ill. a Season-t is megszerzem...
    A kérdésem a következő:
    Pl. elindítom a Businesses kiegészítőt... na már most, akkor abban nem lesz Egyetem meg Éjszakai élet?
    Tehát ha egyetmezni akarok, akkor mindenképp az egyetmest kell elindítani? Nem ismeri fel bármely verziót, tehát nem írja felül a többieket? és akkor így mind1, h melyik kiegészitőre kattintok. Ez így van?
    előre thx
  • cseri001
    Ja! És az ürge gyakorlatilag beköltözött Alice-hez, mivel a játék úgy látja, hogy nincs teljesítve a Cél... Szóval patthelyzet.
  • Prince23
    Jah nem kell most jelenleg serial, találtam hozzá...
  • cseri001
    Van egy rohadt bug a Pet Stories-ban... A szőke csajjal kezdtem játszani (Alice Whitt), és a "Vihar előtti csend" résznél tartok (asszem valami ilyesmi címe van), jön az ürge (Thomas Jones), a cél az, hogy csevegjek vele... meg is teszem, de semmi nem változik, és ezt akárhányszor megcsinálhatom, akkor sem történik semmi... A muki ad egy kutyakiképző alagutat (aminek a történet-jutalmak között a következő lenne, de miután odaadja, aztán is zárolva marad), talán azért, mert a hátizsákba kerül, és nem a helyére, a történet-jutalmak közé??? Azért nem tudok továbblépni??
    Mit lehet ezzel kezdeni? Lehet egyáltalán valamit? Valaki találkozott már ilyen problémával?
    Segítség!!!
  • Prince23
    Oké. akkor remélem is h úgy lesz.
    Amúgy töltöm a Bíznisz kiegészítőjét.
    Ahhoz is jár serial?
    ha igen akkor valaki nem küldené el az mél címemre? Mert ahhoz nem találok cd kulcsot.
  • cseri001
    A játék indítása után választani kell, hogy melyik faluképernyőn akarsz játszani... Válaszd azt, amelyiken először játszottál. Abba a házba "menj be", amelyikkel játszottál. És ugyanonnan folytathatod, ahol abbahagytad (ahogy miche is mondta). Csak ugyanazt a családot kell választanod.
  • miche
    az simek élete ott folytatódik ahol abbahagytad. :)
  • Prince23
    Meg van a gém.
    Csak elkezdtem vele játszani... mentettem vagy kétszeris ez idő alatt, kiléptem, elindítottam újra... és nem találok betöltés menüt...hová tünt akkor a mentésem?
  • cseri001
    Diák/egyetemi hallgató akkor lehetsz (igazi szemeszterekkel), ha megveszed az Egyetem kiegészítőt is... De amúgy az alapjátékkal is elég sok foglalkozás elérhető. Olvasgasd a FAQ-ot, sok okosság van benne :)
  • Gólya #26807
    bármi lehetsz - ez tképpen egy életszimuláció -; születéstől a halálig követheted simjeid életét