Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utána meg azok fognak szívni vele, akiknek angol a teljes Sims, mert a kiegészítõ US English helyett UK English régiókóddal kerül telepítésre, elállítva az órát 24-rõl 12-re, meg összezavarva a neveket

Nekik vissza kell írni a registryben US Englishre
Akkor minden helyreáll magától
:-)
A Petssel sem indul..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ezt én is tudom,de én bulis töltõképernyõt akarok!<#idiota>

Szerintem felesleges volt leszedni a Pets-et meg a Seasonst, a vége ugyanaz lesz. Seasons-rõl fog indulni, s mûködni fog jól. Mindegy a kiegészítõk installjának sorrendje, a legújabbal indul
S szerinte most a Seasons a legújabb.
cseri001
Nem lehet, hogy ezt a Bulis cuccos izét már elõbb megcsinálták? Mármint még a Pets meg a Seasons elõtt? <#wow2>
Szerintem ennek kellett volna az elsõ ilyen kisebb kiegészítõnek lennie...

Úristen hód, fújd már ki!!!

300 mega az egész 😊
Nincs bazzeg régiókódja sem...

Nem semmi,az egész újrarkásakor(patch nélkül)már nem 4MB-t,hanem 601Mb adtot rak a c-re.Na erre kíváncsi leszek..

Hát, akkor így jártak.
Õk maguk kiiktatták a másolásvédelmét ennek a kiegészítõnek
:-))
Igen az új Pets és Seasons patch kavar be neki.Nem volt jó a csapatok között az összhang..hülyék.

Ha a registryben megnézed a Celebration alatt a suppression.exe kulcs értékét, nincs is benne a sims2ep4 meg a sims2ep5
Az biztos, hogy nem fogom levenni sem a Pets-et, sem a Seasonst.
Ez akkor gyárilag ilyen jó ?
Újabbnak látja a Seasonst, mint a Bulis cuccokat ?

Akkor,szerintem, indítsuk az Évszakokkal, s kész.

Így viszont a hivatalos fórumon is lesz róla szó bõven,
biztos meg fogják páran kérdezni, miért az Évszakokkal kell indítani a játékot...
Ezt nagyon elkúrták:

Le kellett venni a Seasont és a Petset az új patchek miatt.A crack jó,csak ez egy "kicsit" hamarabb kész volt.

Nem értem ezt a celeb stuffot.Eddig mindegyik saját töltõképernyõvel indult.Az eredeti is évszakokkal akar?

cseri001
Kösz a türelmed (is). 😊

A nyelvi kód.

cseri001
Naja. Ezt már a múltkor is mondtad, csak már elfelejtettem, mert akkor nem úgy oldottam meg, hanem a kényelmesebbet választottam a FAQ-ból, a linket.
Viszont: mi az a 18? 😊

Start/futtatás és az ablakba "regedit".Van ott még egy "+" jelecske,oda is menj,ott át kell írni a languaget 18-ra,és a languagenamet hungarianra.

cseri001
Ha elindul, megpróbálom átírni... Elég csak a számot? És engedi csak úgy simán átírogatni?
(És ebbe a "Rendszerleíróadatbázis-szerkesztõ"-be hogy jutok be? - A Saját gép-ben van ilyen???!!)

Ezt kell átírod.

cseri001
Egy kis változatosságra vágytam volna én is. 😉

cseri001
Igen, emlékszem, átírtad a régiókódot (a magyart egy borítóról nézted le).

cseri001
Hát a Vitality két nyelvet ajánl csak, az angolt és a spanyolt... És tényleg jobb lenne magyarul. De kiegyeznék én egyelõre az angollal is. 😊))

A Season thai-koreai meg mittomén verzával megcsináltam(máig az van,mert alc.clone nem kell krekk),sõt ezt használják maxi imagenek is.Csak hát ha valamit krekkelnek ahhoz nem kell klón file.

Igen, játszottam vele, a párom pedig végig is vitte mindkét sztorit. Szerintem, kifejezetten ötletes, fordulatos történetek, érdemes végigcsinálni õket.
cseri001
Eeegen, már rájöttem, hogy elõször nem jöttem rá... <#vigyor3><#vigyor5>

Azért jobb magyarul tolni.Tényleg csak két nyelven telepíthetõ?

cseri001
Lehet?
(De igazad van, elõbb induljon el... aztán meg már nem nagyon fog zavarni, hogy nem magyar, hanem inglis. - Mondjuk most a sims magyar...)

Pont ugyanezt írtam én is
:-)
cseri001
Na, én rage-et kicsit félreértettem, mert még nagyon azon agyaltam, hogy mindenképp az egész Reloaded cuccot meg kell majd szereznem. 😊
Az nem jutott el hozzám, hogy õ is "csak" az exe-t mondta. 😊

cseri001
Ez meg még jobb ötlet... Megpróbálom. <#smile><#wave>
Most aztán válogathatok a lehetõségek közül!
Köszönöm szépen.

Majd csinálunk belõle magyart,csak induljon el rendesen..😊

Nem írnak semmit a hivatalos oldalon sem,hogy crackkel miért a Seasonnal kell indítani<#idiota>

Megelõztél,amíg kerestem egy fixed exet..😊

cseri001
Jó ötlet, köszi!
(Játszottál vele?)

[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_life_stories.shtml#The%20Sims:%20Life%20Stories%20%20No-DVD/Fixed%20Image]Innen[/url] szedd le ezt The Sims: Life Stories v1.0 Fixed EXE 07-02-2007 RELOADED .A játékot nem töröld le,ezzel futni fog rendesen.

Szerintem, le sem kell szedni, elég letölteni a Reloaded féle cracket, felülírni az exet, s kész.
cseri001
Esetleg még valaki Life Stories indítás témában??? (#25493) <#confused>

cseri001
Oké, köszi, akkor megszerzem a Reloaded verziót... Neked azzal jó lett?
(Akkor elõször te is a Vitality-vel próbálkoztál, ugye?)
Uninstall, registry pucova, és utána a Reloaded telepítéssel fogok próbálkozni, hátha... 😊

Ez a Vitality még ráadásul csak angol-spanyol telepítési lehetõséggel- bár ez még nem lett volna baj..., ha elindulna. <#vigyor3>

Igen, Seasons betöltõ képernyõ - Celeb zene
Viszont, ha megpróbálod crack nélkül elindítani a celebrationst, akkor ugye kiírja, hogy tedd be azt a lemezt, s akkor lehet látni mögötte a celebrations betöltõ képernyõjét :-))
Nem különösebben foglalkoznak vele..nem nukeolták,nincs proper crak etc...Lehet,hogy tényleg a szezonnal kell indítani?

Hogy?A celeb nyitóképével?Mert nekem seasont ad,de egész más a "fõcímzenéje".😊

Lehet,hogy a patchekkel nem számoltak.Szerintem az alap+celeb stuffon törték.Nem biztos,hogy sims buzik a Reloadesek..😊))

Hátha azt azok is olvassák, akik a cracket készítették 😊
Kipróbáltam azt, hogy feltettem a Celebrationt, nem crackeltem, csak elindítottam a Seasonst,s már ment is.
Elég érdekes...
Ezek szerint az eredeti verzióval is így mûködik ?
Akkor teljesen felesleges hozzá a crack...
Látom az nforceon is ténykedtél..😊

Igazad van,asszem visszatérek a miniképhez ha lesz.Tudtommal is minden stuff(a Holiday-n kívül)saját ikonnal indult.

Shiwo
egy <#lama> kérdés... szõnyeget, linóleumot, satöbbit amin járni lehet, azt ellehet valamivel forgatni ? és ha igen, mivel ? mert van 1-2 olyan, amivel jó mintázatot akkor lehet kihozni, ha elforgatod (pl van egy negyed-nap, vagy az utas szõnyeg)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

rage
Szerintem nem jó a crack. Ha megpróbálod törés nélkül indítani, akkor kéri a Celebration lemezt. Ha megtöröd, akkor kiírja, hogy az Évszakokat kell indítani, s annak az indító képernyõje is látszik, mintha a Celebration Stuff fent sem volna.
Más kérdés, hogy a cuccok tényleg benne vannak, de nem tudom, ez így mennyire lesz stabil....
Majd megvárjuk a következõ cracket is, vagy legjobb lenne egy clone.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Akkor minek hozzá a crack ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10