32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #26886 Vagy befektetek még 2 GB RAM-ba... -
Coolfire #26885 Ja és dzsinn még mindig nincs!!!! -
Coolfire #26884 A következő expansionnak v. valami újnak v. szupesztáros varázslónak kell lennie..:) -
Coolfire #26883 Azért jók voltak a tippjeim,időjárás van,jöhet az üdülés.Novemberben meg a The Sims 2: Teen Style Stuff.Pafff.....Mondjuk az igaz,hogy az eddig megjelent stuffoknak elég az alap,de már az állatkákra is gondolhatna ez a szarkupac íé... -
Coolfire #26882 Bakker,ez fingatni fogja a gépem,főleg ha mindent bekapcsolok...
De megéri..:))Majd játszom megint Win98 alatt.. -
#26881 de én inkább meg sem nézem, legyen meglepetés :) -
#26880 ok, csak siettem és így könnyebb volt :) legközelebb úgy csinálom. -
#26879 nem valami jó minőségüek, de mégis
Youtube-os videók:
video 1
video 2
video 3
video 4 -
#26878 tehát így
képek
még képek -
#26877 legközelebb ezeket inkább linkeld
url beszúrása gomb itt alul
köszi, hg -
#26876 Találtam még képeket :)
http://www.fantasymundo.com/galeria/galeria.php?galeria=Los%20Sims%202:%20Bon%20Voyage
http://foro.simsolucion.es/viewtopic.php?p=54567#54567 -
#26875 Bon voyage képek! nem valami jó minődég, de mégis.
http://sims.capitalsim.net/galeria/bonvoyage
És videók! És a sim úszik a tengerben és a víz hullámzik! :) Íme:
http://es.youtube.com/watch?v=p01QszzzIVg
És még:
http://es.youtube.com/watch?v=muDVUZzzbkI&NR=1
http://es.youtube.com/watch?v=XFVO6nPozTM&mode=related&search=
http://es.youtube.com/watch?v=-8nK74AbYBM&mode=related&search=
-
#26874 aha
és csak a fogónak kell becsuknia a szemét?
mert úgy csak fele olyan izgalmas :) -
Flora2 #26873 A Marco Polo egy medencés fogócska, a fogónak elvileg úszva végig behunyt szemmel kell Marcó-t kiáltozni, és a többiek a medencében Poló-val válaszolnak, és a hangjuk alapján kell követni és elfogni őket. Néha azt is megengedi a szabály, hogy a bújó játékos csendben kimásszon a medencéből, és egy másik oldalon visszamásszon - ezt a Sims2-ben is láttam már. A Sims2-ben a marcopolóhoz (vagy sim-nyelven "timle tourneau-hoz)nagy és négyszögletes medencét (nem gömbölyített sarkút)ajánlanak a készítők. Elég nehéz összehozni egy rendes játékot, nekem folyton kimásznak a vízből és otthagyják a fogót. -
#26872 őszintén? fogalmunk sincs
max csak annyit tudunk elmondani, nekünk miért működik
ha gondod van, fordulj a hivatalos supporthoz, ugyanis ez nem az -
#26871 akkor kell elővenni a porszívót :))) -
#26870 Xp helyett Vista....
Nincs tehát rá megoldás? Éjszakák gond nélkül megy..... -
Gólya #26869 leginkább azt értékelném a Sims3-ban, hogy 1. a házat a telek nélkül lehessen mozgatni, 2. ne csak megadott méretű telkek legyenek, hanem lehessen mondjuk "venni" a szomszéd telekből annyit, amennyire szükségem lenne
s nem rossz ötlet az sem, hogy lehessen "váratlan vendég"et játszani
el tudom képzelni a szomszéd sim arcát, amikor váratlanul beállít egy "cseppet sem kedves" szomszéd (valahogy úgy festhet, mint én, amikor megérkezik a kedves rokon előzetes bejelentés nélkül
aztán lennének még ötleteim...... -
Gólya #26868 még addig sem jutottam vele, hogy a medencében kell/lehet játszani
nekem eddig csak az egyetemen jelent meg lehetőségként egy épp arra járó diákkal kapcsolatban, de hiába jelöltem ki, a csaj szépen kisétált a telekről és így semmi többet nem tudtam meg róla -
#26867 Meg tudja nekem vki mondani mi ez a Marco Polo játék amit a medenceben játszanak ketten? -
#26866 Vista helyett XP -
#26865 Hello
Alap magyar+ magyar éjszakák van meg, Vistán játszok, a Vista patch segítségével megy is. Megvan a Pets is magyarul, de ha azt felrakom, akkor nemindul el, az intro után kilép, egy ok gomb és egy piros x van a képen. Ezt mi okozza?Van megoldás?
Ha feltenném a Petset, akkor újra kéne kezdenem, vagy működnének a mostani családaim? -
Flora2 #26864 Akkor az üzletvezető kinevezésével lehet gond - lehet, hogy rossz feladatkört nyomtál neki, mielőtt hazamentél, és a játék úgy veszi, hogy onnantól csak beosztott lett...? Szerintem étteremnél ugyanúgy kellene működnie, mint más boltoknál, az nem zavarhatja. De olyan sok tapasztalatom nekem sincs az üzletvezetőkről. -
geribek #26863 Akkor az üzletvezetővel lehet a gond? :) Próbáltam én is az üzlet ellenőrzését, de mikor rámegyek kijön az üzenet hogy nincs üzletvezető a boltban, kit keresek. Még a bltban rámentem az üzletvezető simre és nyomtam olyat hogy vigyázzon a boltra, de így is mikor rámegyek a kocsira és go home akkor előtte elkezd sípolni és kizavar mindenkit a boltból. Azon is gondolkoztam, lehet azért nem engedi mert éttermem van és ezt csak más típusú üzletekben lehet csinálni? -
#26862 Az, hogy az Évszakokat mindenképp crackelni kell, nem igaz, van belőle clone image, amihez csak DT kell, meg SD4Hider vagy YASU. -
#26861 sziasztok.azt szeretném kérdezni hogy hova kell beilleszteni azokat a zenéket amiket a játékban akarunk lejátszani.sajna a faqban nem találtam rá választ. -
Flora2 #26860 Önműködő üzlet: én nagyon régen egyszer csináltam ilyet (azóta is nehéz alkalmas üzletvezetőt találni ); úgy emlékszem, nekem is úgy tűnt, mintha távozáskor az üzletvezető is bezárna, de valójában úgy működik, hogy amikor a tulaj sim otthon van, akkor minden nap egyszer fel kell hívnia az üzletet telefonon ("check in business" vagy valami ilyesmi az angol nyelvű változatban); tök sokáig beszél az üzletvezetővel telefonon (illetve attól függ,milyen sokáig, hogy hányas fokozatú az üzlet 1 - 10), és aztán kijön egy üzenet, hogy aznap mennyit jövedelmezett a bolt. Ezt kb. 4 sim-napig lehet csinálni, aztán be kell menni az üzletbe egy napot újra végigdolgozni, és nyereséget csinálni, mert úgy tudom, kb. 5 sim-naponként átlagolja a bevételeket a game. Ki kell tapasztalni. -
#26859 Én a SIMS 3-ba újitanék az idő terén:
Tehát:
Van a megszokott:
- Sims Idő (1 secundum 1 perc) és ez tripla sebbel is. szal ua.
- és végül újitásként betennék egy: VALÓS időt...
Na és a kettő közt tudnánk változatatni.... soxor nincs időm a másikra, kész idegbajt lehet kapni, főleg reggel, meg amikor hazajön a sulis azt megy dolgozni meg küldeném bulizni... -
geribek #26858 Az önműködő üzlet kérdésemre nem tudja senki a megoldást? :( -
Ádám008 #26857 Már harmadjára szedtem le, és az a baj hogy crackelni mindenképp kell az évszakokat. egyébként az egész sims + kieg a wanaddo ról, és magyar. :s -
Coolfire #26856 Szedd le az egészet mentésestől,rakd fel újra,és minikép+dt+yasu-val játssz.. -
Ádám008 #26855 Köszi, végülis én csak azért nem akartam frissíteni mert crackellt a seasons meg a pets is.
most viszoint ki vagyok akadva, mivel a gépemmel lehet valami, mert amikor elindítom a játékot akkor általában először mindig egy lilás-kékes háttér jelenik meg, utána az ea games stb. ehelyett amikor elíndítom várni kell 1 percet, akkor kiadja az évszakokból az üdvözlünk virágfalván-os képet, utána ea games, de mielőtt eltünne az ea games felirat csíkok jelennek meg, meg behozza néha a háttérképem.
nem tudom mi a gond, mert két hónappal ezelőtt vígan futott az összes kieggel, kár volt uninstallozni. :S -
Coolfire #26854 Ha mind megvan,akkor a 2 utolsó a celebrity és a hm automatikusan frissíteni fogja a Petset és a Seasont,mivel benne van a telepítőkészletében(ua. mint amit a hivi oldalról tudsz leszedni).Ajánlott updatelni,a tapaszokat nem véletlenul írják,ergo akkor is frissíts,ha nem kellenek a cuccok.A gef6200-es karira nem nagyon tudok mit mondani,talán monitor v. kártyadriver. -
Ádám008 #26853 bocsi, hogy harmadjára írok, de alaposabban átnéztem a dolgokat, és végül arra jutottam hogy a gépemmel van valami gond.
mivel: már két verzióját is feltelepítettem az alap-játéknak, és mindegyik íyg indult. gondoltam a direct x-re, ezért letöltöttem a legújabbat, feltettem de íyg sem jó. valaki valami ötlet? -
Ádám008 #26852 mégsem a a divatos cuccok lehet a hibás, mert letöröltem, és anélkül is ez a helyzet, igazából valamelyik cuccok a pets-t is frissítette, sajnos ha nem frissítek akkor nem lehet feltelepíteni. :s áhh ... asszem megleszek cuccok nélkül is. :D -
Ádám008 #26851 nekem az lenne a bajom, hogy az évszakok után feltettem az utána követő cuccokat. elindítottam az évszakokkal megy meg minden, de egyrészt lassú és fagy nagyon, illetve néha egy másodpercre "beigrik" a háttérképem stb.
azt tudni kell hogy az utolsó divatos cuccok telepítésének végén magától jött az évszakok frissítője, gondolom ez lehet a baj ... :s -
geribek #26850 Sziasztok. Két kérdésem lenne.
1: Hogy lehet a Vár az üzletben a saját vállalkozást önműködőre csinálni? Előléptettem egy csajszit üzletvezetőnek, tudom kezelni is meg minden, de amikor a utlajt hazaküldöm akkor bezárja a boltot :(
2: Miért van az hogy GeForce 6200-as videókártyával csak 800*600-ban engedi futni a játékot? Ennél a régebbi szarabb gépem is jobban kente.
Előre is kösz a válaszokat -
#26849 Ha van 1 tini akkor igen -
#26848 Na igen... most a Verona városban kezdtem el építeni a Monty családot....
De még is mi a fenét csináljak, nem ad semmi küldit, csak az elején... meg amit én kiválasztok munkaálláskánt, közben kipurcant az apa, influenzát kapott, azt cu. 3-an maradtunk... Télleg mi van akkor, ha az anya is meghal? vajon folytadódik a 2 pujával XD az élet?
Most jelenleg viszem úgyahogy én tenném azt a monty családot...
Közben megtörtént az első csók, bejátszott valami vidit is... ebből hiány van...
Elakarnám venni a csajt, de még csak 18+ köröliek vaunk, azt nincs semmi infó a házasságról... -
#26847 nahja..kicsit american dream feelingje van a dolognak..minden szép, minden jó, csak néha döglik be ez-az..