Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy valaki írta, hogy lehet hallal etetni...de hogy ? nyers hal nem kellett neki...az elkészített halat eszi csak meg ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ha meg a szöveges rész magyarítására vágysz, az természetesen már régóta van. Nézd meg a leggyakrabban elõforduló kérdéseknél.
Ha van akkor valaki küldje el a linket az emailcimemre.
cimem: [email protected]
NAGYON FONTOS LENNE!!!!
egész jó szám(punk)
és mellékesen az eggyüttes tagjai is rohadt jól megvannak csinálva😄
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Úristen hód, fújd már ki!!!
Már megint itt káromkodtok... <#vigyor5>#vigyor5>
Így lesz. Megvárom a Reloaded-et, addig szépen leszedem, és csinálok egy registrypucovát.
A mai vitaly-s javított exe-s próba elmarad, mert nem tudtam kiírni cd-re, holnapra meg lehet, hogy meglesz a másik...
És ha majd az se megy, akkor majd gondolkodom ezen a kártyadolgon. Ugye a simsnek nem fog fájni ez a machinálás?
Apropó! A videókártyatelepítésnél ugye nem kell beállítani majd semmit? Mert akkor úgymaradok, amint bármit kér, hogy állítsak be... <#lookaround>#lookaround>
Reset helyett inkább egy restart, ha lehet
:-)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
1.)A gamecopyról szedd le a 3 cracket,próbálgasd.
2.)Várj egy Reloaded verziót
3.)Videókártya frissítés..😊)
Ui.😄e elõször szedd le,és rakd fel újra.Közben persze regpuc,meg ilyesmik..
De szerintem is elõbb teszteld a reloadedest,mert ha maga a telepítés se úgy mûxik(registry,common files,etc..)akkor hiába az új crack.Márpedig a vitalytis ezért lett nukeolva ha jól tudom.
Ez most kicsit nekem izé, hogy szedjem le a régit, és aztán rakjam fel az újat... Mindenesetre végigjátszom elõbb a Reloaded verzióval a dolgokat, hátha összejön, aztán ha nem jó úgy se, akkor visszatérek a drivercserére. Utálok ennyire hülye lenni valamihez. (Akkor nem lenne gond, ha bármikor újra tudnám rakni az egész rendszert, de nem tudom, úgyhogy ha valami nagy baromságot csinálok, ami után végképp nem megy semmi, akkor legalább egy hét, mire kész a gép.)
Minden segítséget nagyon szépen köszönök (újfent). 😊
én az Oblivionost használom már talán fél éve-éve, és még mindig jó
igaz túl sok mindent nem futtatok, csak sims meg rainbow6 meg néha fifa07 illetve bf2
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Az inno3dések közül meg láttam, hogy XP-hez van vagy 5 db, ezért nem tudtam, hogy most akkor mi van? <#miaz>#miaz><#confused>#confused>
Amit rage mondott, azt letöltöttem az nvidia oldaláról.
Akkor most azt ne tegyem fel? Ha megnézem, hogy melyik van fent, akkor most mi alapján döntsek, hogy jó van-e fent, és feltehetem-e ezt a 93.71-est?
Tudom..., béna vagyok.
http://www.inno3d.com/support/download_inno3d.html
És azt a verziót amit rage mondott(93.71(WHQL))
PROBLÉMA: A játék röviddel indulás után lefagy.
Néhány frissebb NVIDIA illesztõprogram futásában probléma következik be, ha a „hyperthreading” be van kapcsolva a processzorodon. Próbáld frissíteni az illesztõprogramot. Ha ez nem segít, a hyperthreading BIOS–ban történõ kikapcsolásával a probléma megkerülhetõ. Ha nem tudod, mi az a hyperthreading, vagy a BIOS, akkor valószínûleg nem éri meg ezekkel foglalkoznod. Keresd fel videokártyád gyártóját, és kérj további segítséget
De azért még mielõtt feltenném ezt a cuccot, lenne egy olyan óvatos kérdésem <#lama>#lama>, hogy ugye ez nem fogja "bántani" a Simset?
Ennél a simsnél sose lehet tudni, hogy mi nem tetszik neki... <#vigyor3>#vigyor3><#gonosz3>#gonosz3>
Rongyok?! Rongyokat akarnak ránksózni?! Remélem ez kamu, mert ez igen szánalmas lenne azért...
bocs a kiabálásért...
Az nem okozhat ilyesmit, ha ott nincs rendben valami? (az info fájl ír valami ilyesmit)
Csak az a baj, hogy Inno3D-s kártyám van (Nvidia Geforce 6600 LE)...
Az Inno 3D ide vonatkozó oldalán viszont nem ismerem ki magam, minden ömlesztve van, nem találom a nekem megfelelõ drivert, az Nvidia oldalán meg meg sem említik, hogy egyáltalán valaha lett volna 6-os sorozatuk...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Esetleg segítetek kitalálni, hogy vajon kell-e egyáltalán frissítenem, és ha igen, akkor mit kell leszednem? (Ha egyáltalán kell...)
Tényleg, a gép enged feltenni olyan drivert, amihez nincs hardver, vagy régebbi, mint az épp fent lévõ verzió?
Nem lett jó a Life Stories a Reloaded crack-jével sem, ugyanazzal a hibaüzenettel elküld a frászba. <#rinya>#rinya>
Most majd még azt megpróbálom (addig, amíg meg nem kapom a teljes Reloaded verziót), hogy a gamecopyworld-rõl letöltöm a Vitality javított exe-jét, és azzal megpróbálom elindítani... Hülye ötlet?
TDU:Kamarov:HUN
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Itt közülünk csak nálad, mivel mindenki másnak magyar.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Utána tuti, hogy azt a képernyõt kapod
:-)