Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!Még mindig simseztek?<#idiota>Amúly milyen ez az új stuff?Elég sok rosszat olvastam róla.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
ha sima recolor, és mégsem látszik, akkor kell hozzá a CEP is
megtalálod a simPe oldalán a linket

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nem is olyan rég volt ilyesmirõl szó - talán még ezen az oldalon meg is találod - ha visszaolvasol

egyébként a letöltött cuccoknál meg kell nézni, hogy gyári cuccot színeztek át vagy pedig más textúrát csináltak hozzá, aminek mesh az anyakönyvezett neve és feltüntetik a letöltéseknél, hogy azt is le kell szedni hozzá (illetve ha a mesh nem ott van, ahol a kiválasztott holmi, akkor hivatkozás található arra vonatkozóan, hogy honnan lehet letölteni)

Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!
Olyan problémám van hogy: egy csomó ruhát meg ilyesmit töltöttem le,kicsomagoltam és betettem a downloads mappába!Csak az a baj,hogy sok cuccot nem rakott be a játékba!
Ez miért lehet?
Valaki segítsen!
Próbáld meg csak átnevezni a d:\Flóra dokumentumai mappában található EA Games mappát pl. -EA Games- -re (lényeg, hogy nem kell törölni ha netán nem ez lenne a hiba) ilyenkor újból bemásolja a játék a fájlokat.
Viszont ha ilyenkor is kiírja ezt a hibeüzenetet próbáld ki válasszad az Egyedi tartalom engedélyezése. Úgyhiszem, hogy az Egyedi tartalom engedélyezését már próbáltad, és úgy sem ment? Ez egy általános csomag amit megpróbál betölteni. Próbálkozzál azzal amit az elsõ bekezdésbe írtam vagy még megkérdezhetesz vkit a www.mysims.hu fórumán is.

Az az érdekes ebben, amit mondasz, hogy az Üzleti kieggel nem jött kocsi (autó). Használható autók és velük együtt kocsibeállók elõször az Éjszakák kieggel jöttek (tehát ha van ilyen kieged, akkor tutira kéne mûködnie az autóknak), aztán késõbb talán a Szabadidõ kieggel jött kocsibeálló meg szerelhetõ autó (de nem tudom, ezek mûködõ-vezethetõ autók-e az Éjszakák kieg nélkül).

Nem lehet, hogy az Üzleti kieggel csak egy kiszürkült gépkocsi-ikon van a menüben, jeléül annak, hogy vannak olyan nagykiegek, amikben van autó? Mivel nekem minden nagykieg megvan, sajnos nem tudom megmondani, hogy Éjszakák kieg nélkül van-e a játékban mûködõ (beülhetõ, célba vezethetõ) kocsi. Mármint default, mod-ok nélkül.

azt se engedi
Sordoran
Windows XP SP3
a dokumentumok mappa meg át van állítva hogy azt a mappát tekintse dokumentumok mappának (mivel a D meghajtó a nagyobb és arra mennek az ilyen dolgok)
amúgy még nem próbáltuk ki, mivel az otthoni gépen van ez a probléma, és még nem sikerült húgommal kommunikálni hogy próbálja ki ezt

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

rage
Na, azt ürítse ki.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kocsibeállót tettél le?

Helló!
Az a kérdésem, hogy leszedtem az üzlet kieget, és látom hogy van kocsi is benne, de nem lehet használni. Mit kell tennem, hogy az is mûködjön?
Az-az érdekes, hogy nála D:/Flóra dokumentumai/EA Games/The Sims2.... mappa van.

Sordoran: milyen operációs rendszert használsz?

rage
Töröld ki a Documents and Settings/neved/Dokumentumok/EA Games mappa teljes tartalmát,s utána indítsd el a játékot

Akkor az automatikusan létrehoz újra mindent ami kell

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sordoran
Sziasztok!
Van egy kis baj a Sims 2-vel nálam. Megpróbáltam már idén felrakni 1-2 alkalommal a játékot újra a gépre, de utóbbi idõben nem sikerült. Most végre felment a gépre, elindul, de elõször ezt írja ki:

Utána betölt egy város (érdekes ám hogy csak 1 város látszik, az elõre telepítettek azok meg se jelennek, vagyis amik alap játékban lennének).
Aztán ha elindítok egy családot, vagy létrehoznék egyet, a töltés végén kidob egy hibaüzenetet, hogy a Sims 2 hibát észlelt, ezért leáll. És annyi, kivág. Fenn van az alapjáték (magyar), az éjszakák, és a házi kedvencek. objects.package fájlt már egy másik DVD-rõl is bemásoltam, de azzal is kidob, szóval nem az a fájl a ludas. Valakinek valami ötlet pls?

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Legend Killer
LOL 😄D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mike at home
lusta vagy kattingatni, lolkirály? 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
sims3-mas topik

amikor a sims2 megjelent, a sims1-ben rengeteg dolgot lehetett csinálni, amit a 2-ben nem
majd jönnek a kiegek

jól mûködõ üzleti modelt miért dobma ki az EA
lehet hörögni, de ennyi energiával, fönnakadhatsz azon, hogy miért keleten kel fel a Nap

hát azért annyira röviden szerintem nem lehet összefoglalni - nekem meg sajna egyre kevesebb az idõm, csak bekukucs, aztán megyek tovább
azért jó olvasgatást😊

Legend Killer
lol, ennyi erõvel pár mondatba összefoglalhattad volna, hogy mit tudunk eddig.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

van egy sims3 fórum is - meg egy simmetria meg ...
no de tudod...google

de mert állítólag aranyos vagyok:

sg/sims3
simmetria
mysims

Legend Killer
majd a legvégsõ kiegre mondhatjátok, h pompás 😄 és jön a Sims 3 abban meg állítom, h a 2 tartalmából semmi nem lesz 😄D. se állatok, se szerelmes éjszakák se mittoménmi 😄D... vagy lehet tudni má vmit a 3-ról? azon kívül amit eddig tudunk, hogy bejárható szomszédság, nincs töltés és ilyesmik.

Mike at home
ellenben egész jó

Legend Killer
ez má a hányadik cucc? LOL

rage
Újdonságok a The Sims(TM) 2 Paloták és parkok Cuccokban
-----------------------------------------------

Új építészeti dolgok
Építs minden eddiginél menõbb házat az alábbi újdonságok segítségével!

* Építészeti válogatás
- Az Építés mód ezen új kategóriájában dekoratív építészeti elemeket találsz.

* Tetõ dõlésszögének csúszkája
- Ez a csodás új eszköz oly egyszerûvé teszi tetõd dõlésszögének beállítását, mintha csak egy csúszkával csinálnád - merthogy ez a helyzet. Ints örök búcsút a szokványos tetõknek!

Vadiúj tárgyak
Dobd fel otthonod ezekkel a menõ új cuccokkal!

* Mennyezeti ventilátor
- Háromféle variációból választhatsz, s mind olyan könnyedén hûti le simjeid szobáit, ahogy te levegõt veszel!

* Napelemek/Szélmalon
- Nagyon menõ manapság a zöldség! Légy hát te is zöld, s fogd munkára a nap tüzes erejét vagy a szél hûvös folyamát. Simjeid nem csak a bolygót mentik meg a napelemekkel és a szélmalmokkal, hanem simoleonjaikat is!

* Kerítésoszlopok
- A kerítésoszlopok segítségével létrehozhatod álmaid kerítését, teraszát vagy bármilyen elkerített terét! Megtartják a rájuk pakolt emeletet és tetõt - képzeld csak el, milyen szépséget lehet kihozni belõlük!

* Széles lépcsõk
- Ezek a lépcsõk az elegancia és a kifinomultság jelzõi, minden palota kötelezõ elemei. Vendégeidnek egyszerûen leesik majd az álla ezektõl a csodás építészeti megoldásoktól!

* Új postaláda-színek
- Unod a szokványos szürke postaládád? Cseréld le! A Tervezõ eszközzel immár tetszésed szerint színezheted a postaládádat!

Csodás külsõk felhúzása
3 új építészeti stílus várja simjeidet

* Art Deco
- Modern és elegáns: e stílus egyszerû geometriai formákkal és elemekkel díszít - kiváló választás, ha modern-retró megjelenésre pályázol!

* Marokkói
- Egzotikus hangsúlyok, melyek távoli tájakat idéznek: ezt nyújtja a marokkói stílus, méghozzá bármilyen épületnek!

* Második Birodalom
- E stílus a Viktoriánus kor régi szép idejébe repít vissza manzárdtetõivel és kifinomult dizájnjával. Igen dekoratív és nagyon elegáns: kiválóan illik azon simekhez, akik minõségi, tekintélyt parancsoló lakra vágynak.

rage
Sikerült elindítani az új stuff-ot

Hozzávalók :

Daemon Tools Pro Advanced 4.30.0303 - vIDE channel
SPTD 1.56
YASU 1.5.8101

Aha.

Szóval a nyelvet telepítéskor kell kiválasztani.

Köszönöm a helpet.

TXH.
Az Egyetem megjelent magyarul és angolul is, de nem úgy mint a késõbbiek (multilanguage) hanem külön verzióban.

A magyar változatot kellett hozzá beszerezni, hogy magyar legyen.
... ne szólj meg, én úgy emlékszek, hogy az egyetembe is lehet választani magyar nyelvet.

Rendben ha megoldom valahogy szólok.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

konkrétan panziót szeretnél üzemeltetni?
vagy az apartmanhoz kapcsolódóan háztulajdonos lennél?

ha sikerül megoldani, tedd már közzé oké?

Mike at home
aha

miért, azt kell inditani?

Kijött az új Stuff.
De még nincs hozzá crack, s anélkül nálam egyelõre nem sikerült elindítani még.
Mike at home
ha megvan a freetime kieg, akkor hotelt is létre tudsz hozni, ergo panzióként mûködni
hogy ezt saját háznál lehet-e? nem tudom

ha csak bevétel kell, akkor vegyél 2-3 futópadot, pár asztalt székekkel, partiasztalt, kanapé tv-vel, a jutalomtárgyak kzül a rózsás szerelmi jakuzzit, és szedj belépti dijat
primán lehet vele keresni otthon, és szinte semmit nem kell csinálnod érte

Mike at home
az alap és az egyetemen kivül mindegyik tartalmazza a magyart is

Üdv
A simjeim szépkellemes ben laknak és az lenne a kérdésem azt meg lehet oldani hogy készítek néhány szobát és kiadom albérletbe?Vagy ehez a belvárosba kellene költözni?És mi ennek a menete?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Shiwo
tudtommal a reloaded verziók tartalmaznak magyar nyelvet

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sziasztok.

Lenne egy S.O.S. kérdésem.

Egy rokonomnak kellennek az új epizódok.
Ezeket én nem is tudom szerezni de nem magyarul.

Neki meg van az alap meg még 1 2 kiegészítõ és magyarul.

A magyarosítás hogy mûködik???

A régebbi részek felül írják és az új rész is magyar lesz???

Vagy valahol van külön epizódokhoz magyarosítás???

Segítsetek.

Elõre is köszönöm.
GTi Gaga
csakhogy nem ül bele a székbe, hanem böszen nézegeti a széket! meg a másik, hogy fullos takaritás skill mellet ugye amikor alakithatom már magam a sérot, senkinek nem tetszik!

simán meg nem tudok senkin gyakorolni mert a székre kattintva nem adja azt az opciot, ha barátom, ha szerelmesem ha akárkim!

mindenféleképpen megosztom akkor veletek a dolgot, ha tudom mi a szitu!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Mike at home
nem elég indítani egy home business-t, aztán egy szobát kialakítani, aztán simán belelülnek a székbe, és ha kész fizetnek?

Mike at home
próbáld ki, aztán meséld el, hogy volt

GTi Gaga
akkor nekem is lesz a dolgom, ahhoz hogy közösségi területen legyen, kell a szék pénztárgép, és tábla?
vagy mi kellhet még?

köszönöm a gyors válaszokat!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Mike at home
sosem próbáltam, csak a boltot, éttermet
még hotelt sem, pedig az lehet, hogy szép bevételt hozna

valószínûleg megoldható otthon is - de errõl nem tudok Neked semmit mondani, én közösségi telken oldottam meg
az otthoni üzleteléssel kapcsolatban nekem annyi rossz tapasztalatom volt, hogy a magánszférához tartozó ajtókat lezártam, így viszont aki az üzletembe jött, általában a lakásajtó elõtt hisztizett egy röpke órácskát, hogy bizony õ ott nem tud bemenni<#boxer>
így szépen áttelepültem közösségire, ott semmi gond

ha igaz, kell venned jegyautomatát s akkor nem elviszik a székedet, hanem szépen helyet foglalnak ha elég meggyõzõ vagy<#wink>

GTi Gaga
nem öregszik és este nem fogynak a szükségletei!
tud repülni!

Hátránya: nappal a koporsoban pihen! 😊

Magic Boy
Mi az elõnye és a hátránya, ha vámpír vagy?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

GTi Gaga
éjszakák kieg! - Esti idökben elnyomulsz a Cyrpto Night club-ba, találkozol a vampirnövel vagy a vampirral, megszolitod, hogy a kapcsolataid között legyen!

Ha megvan, este 19-7 ig hivhatod bátran, mindig jönni fog. haverkodás ezzerel, egy szer kétszer etye petye, azt megharap! 😊

annyi ha magas a logikai pontod sokáig tarthat, mert nem hisz a sim a vámpirban! ha megvan botogság és öröm! 😊

Magic Boy
Hogy lehet valakibõl vámpírt csinálni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

GTi Gaga
ezt tudom, megvettem neki. otthoni üzletként tudom használni?
szegény lelkem vámpir is, igy este van arra lehetöség, hogy embereken dolgozzon. azt meg csak bolt szerüen üzhetem ugye, mert az emberek alszanak...

vettem táblát, kialakitottam ugy egy szobát, de nincs ojan opciom hogy áruljon hajvágást! csak a széket tudom beárazni, de akkor elviszik,
ez esetleg kivitelezhetõ?

köszönöm a gyors válaszok!

Mike Te mivel játszottál eddig?<#circling>

Mike at home
azzal nem csak hajat vágni lehet?