32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#31655 Szép ház Igazi beach feeling -
#31654 Hellosztok
Nálatok jó a sims 2 Paloták és Parkok cucc? Nálam azokat a házakat amelyek abban a kiegben vannak nem engedi megnézni :S Telekre se enged belépni, semmit se csinál. Amúgy érdekes, amit az egyik kiegészítőben patch-al kijavítottak a másikban ugyanúgy benne van. Itt gondolok a mobil telefon gondra. telefonálni akarok vele és eltűnik az eszköztárból... -
#31653 jah
volt nekik némi pénzük :)
de nem ám cheattel, az otthoni vállalkozás szépen termeli a pénzt, a tengerparti vityilló majdnem 200 ezerbe fájt ha jól emlékszem -
#31652 kénytelenek voltak tengerpartra költözni szegények.... :D -
#31651 utolsó két kép az utolsó nagy házam, de az utolsó kieg óta, szaggatott, ezért páran elköltöztek az 31650-ben láthatóba, a tengerpartra -
-
#31647 na ás akkor még néhány:
-
#31646 Tyűha ez nem semmi :D -
-
#31644 Ötleteket gyűjtenék családom új házához, esetleg kérhetnék a tiétekről képet? -
#31643 Ha az XP újratelepítése előtt a régi XP-t törölted, akkor azok a bejegyzések, amiket a játék a Windows registryjébe ír, természetesen ezzel törlődtek. Innen tudja az oprendszer, hogy mi hová van installálva, mit hol keressen, stb.
Így nem csoda, ha azt írja, nincs telepítve - hiszen most már valóban nincsen. -
#31642 Hali! Volna egy kis gondom. A gépen újra kellet telepiteni a WinXPmet és most úgy látja mintha a a Simsem nem volna telepitve, van rá megoldás hogy ne kelljen az egészet újra raknom? -
rigaman #31641 Sziasztok! Lenne egy olyan technikai kérdésem, hogy mikor családot szeretnénk vagyis barátnőm szeretne családot "csinálni" akkor kidobja a játék olyan hibaüzenettel: "Hiba lépett fel az alkalmazás során". Már felraktam neki új videodrivert és új dx-et. Szerintetek mi lehet a gond? köszi a válaszokat!! -
#31640 kérdezz, de itt -
Lyyndaa #31639 Hali mindenkinek!Nem játszik itt véletlenűl valaki a hajótöröttek krónikával mert gondjaim vannak!És lehet hogy tudtok segíteni!ELŐRE IS KÖSZI -
#31638 És hol tudom feljebb állítani? Kb 1,5 éves videokártyám van -
phoenix1 #31637 Ha jól emlékszem akkor 1024x768-as felbontáson IS lehet. Grafkártyától függ, régebbi Inteles vagy S3-as grafkártyáknál nem lehetett feljebb tenni a felbontást. -
Curesz #31636 igazad volt:D köszi -
#31635 Sziasztok
Bocs hogy ide írok, de nem találtam normális sims 1-es fórumot :S
Az lenne a kérdésem, hogy a Sims 1-et max 800x600-as felbontásban lehet csak futtatni? -
#31634 vagy nem jó exe-vel indítod -
#31633 lehet valamely kieged hibás tán.. nekem asszem akkor nem akaródzott elindulni, mikor feltelepítettem a fashion stuffot -
Curesz #31632 Basszus felraktam az összes kiegészítőt, és ezzel a directx hibával el se indul...elolvastam a faqba és a legujabb driver van fent, a directx9 és servcie pack 3:S van megoldás? -
#31631 belépsz a szomszédhoz és meöregíted, arra már van kód
vagy simPE és beállítod
egyébként meg ma már öregedhet veled 3 npc
végezetül pedig: a barátok jönnek-mennek, mint az életben -
Joybull #31630 Köszi a válaszokat -
Flora2 #31629 Nem tudok ilyen kódról, szerintem nincs. SimPében lehet ezt megbütyölni, egyenként és név szerint, gondolom, de én nem értek a SimPé-hez.
Az egyetlen játékon belüli megoldás tudtommal az, amit a Szabadidő kiegben csináltak, hogy ha egy gyerek, tini vagy felnőtt sim átlép egy új életkorba, akkor kiválaszthat a városból a barátai közül max hármat, akik vele együtt váltanak életkort. -
Rundstedt17 #31628 Nah igen ez engem is idegesít,jah és nincs olyan kód tudtommal...A sims 3-ban már ők is öregedni fognak nem tudja valaki? -
Joybull #31627 Sziasztok!
Valaki le tudnáírni melyik az a kód, amivel a szomszédság is öregszik velem együtt?
Öreg trotyként még mindig egy iskolás a barát -
#31626 elég hamar, 1 nap talán? -
pongi10 #31625 és mennyi idő elteltével lsznek láthatóak ezek a jelek?(hányás stb.) -
phoenix1 #31624 Lehet, hogy tényleg a tűzvédelem tanulása lessz a kulcs. :) -
Coolfire #31623 Ja,és ha ikreket akarsz,akkor túrótortát kell ennie a női simnek(ez vmelyik expansionnal került a játékba,de most meg nem mondom melyikkel). -
Coolfire #31622 Az "aktus" után egy pici csilingelő hangot hallasz,de vizuális bizonyíték is lesz,el kezd majd hányni,állandóan fárad,mindig wc-re kell mennie,morcos lesz és nőni fog a hasa(mint a valóságban). -
#31621 nekem már gyullad ki valami kerti bigyóm..nem 100% hogy a grill volt, de valami gyulladt már ki kint is (a villámsúlytotta fákon kívül) -
pongi10 #31620 kösz isikerült. És honnan tudom hogy terhes a nő??? -
Coolfire #31619 Hát ha "csinálad" őket,akkor fel kell vinni piros szívecskésre a kapcsolati mutatót,máskülönben nem b****nak.:) -
Coolfire #31618 Tényleg még a tűzvédelmet nem tanítottam meg neki.:)De szerintem a tűz random dolog,nem skill függő,mint az első sorozatban volt.De ez csak az én magánvéleményem. -
Coolfire #31617 Az enyéim igen,akkor ezek szerint már tudnak valamit.:) -
pongi10 #31616 Hali!Azt szeretném kérdezni, hogy csináltam egy házaspárt és hogy lehet velük "gyereket csinálni"?
előre is köszi -
#31615 nekem 2-3-as skillel sim még ne gyújtott fel konyhát -
Coolfire #31614 Nekem is 10-es a főzés skill,néha mégis előfordul,hogy felgyújtom az egész konyhát v. a jobbik eset,hogy szarrá égeti a sim a kaját.A kinti grillsütőkről nincs sok tapasztalatom,mert a kégliben nem használom,legfeljebb a közösségi telkeken.Tűz az udvaron csak a villámtól szokott lenni.