32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #26926 Erre nem is fogsz.Szar a cd/dvd...pucold meg,vagy dobd ki. -
huiner #26925 Sziasztok amikor telepítem a sims 2 -t 10% azt írja ki hogy valami casface.package nem jó vagy nem talál! Légyszi segítsetek a faq-ban nem találtam segítséghet! előre is köszi! -
#26924 Köszi
-
#26923 azt nem kell örökbe fogadni, azt lehet venni....veszel 1 kalitkát vagy höri-ketrecet (ott van, ahol a kutyatál meg a többi állatos kütyü), majd jobb klikk rá és feltöltés, vagy valami ilyesmi.. -
#26922 Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet örökbe fogadni olyan állatot ami nem kutya és macsak hol ehet pld hörcsögöt vagy valami ilyesmit örökbefogadni?? -
#26921 az lesz az, azt huiiszem -
#26920 én megnézném, de nem rég telepítettem újra a windózt és azóta még nem tettem fel a simset.. -
Gólya #26919 mintha Tengerszemfalva rémlene - de nem teszem rá a nyakam -
#26918 nem hinném, van annak a városrésznek vmi jól hangzó magyar neve -
#26917 Üzleti negyed!:) -
#26916 mi magyarul az üzleti negyed neve? -
#26915 nem, a legutolsónak megjelent "nagy" kieg ikonjával indítsd el (jelen esetben a szezon), és akkor lesz jó (remélem, külön mappába telepítetted őket :) -
#26914 Sziasztok
lenne 1 olyan kérdésem hogy ha felraktam az összes kiegészítőt a sims mellé akkor az az eredeti sims 2 ikonból fog elindulni és benne lesz az összes kieg?? -
gettobuxa #26913 sztok :)
ujraraktam mindent, mert elszállt a gépem, viszont a downloads könyvtáram ugrott... nincs meg valakinek a verystrangesims.com-ról a stuff? zombi-skinek, műpéló szobrok meg ilyesmik voltak fent, az oldal bezárt már rég... valaki? -
#26912 vasezg a letöltött cuccok miatt, illetve ezer más oka is lehet -
#26911 Sziasztok!
Nem tudjátok hogy mitől van az hogya bodi shop nem indul el, és így a netről leszedhető ruhák, hajak, cuccok sem jelennek meg? -
#26910 Nemsemmi ez a videó itt fenn!!!!!!!!!!llllllllllooooooooooooollllllllll......... -
Flora2 #26909 A "maxmotives" cheat, de azt hiszem, ez csak az Éjszakákkal működik.
(Csak halkan mondom, hogy gondold meg, ha mindig minden maxon van, nem lesz unalmas egy idő után?)
Fel lehet nyomni mindent max. zöldbe azzal az elektromos aspi jutalomtárggyal, amibe bele lehet állni egy lavór vízbe és jól megrázza - de csak arany vagy platina módban ajánlott használni. (Nálam mindig van ilyen a kertben.) Aztán fel lehet nyomni zöldbe őket egy-két tárggyal, ha ide-oda teszel párat a házban, legjobb az ágy melletti éjjeliszekrény; pl. ha van Üzleti kieged, akkor a legdrágább elkészíthető virágcsokor illata a szobában felnyomja zöldbe a simeket; vagy az Évszakok kiegben van pár karrier jutalomtárgy, ami ugyanezt csinálja (az újságírók Arany Toll jutalma, vagy a Kalandorok Bálványszobra...) Vagy egy jól sikerült Randevú vagy Csoportbuli is felnyomja a szükségeleteket zöldbe, de ehhez is Éjszakák kell... -
blinty #26908 üdv! nem tud valaki olyan kódot a sims 2-höz h. mindig max-on legyenek a ...a...a...hát szval az éhség meg az energia meg ezek...
kösz!
-
#26907 :o
nem tilos a warezolás, max a letöltés megbeszélése
nem mindenkinek van 50k-ja a simsre -
#26906 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az alap simhez meg az egyetemhez szar cracket vannak, miniimage-t használj (faq-ban megtalálhatod..) de ha felteszel vmi újabb kieget, azokhoz már van jó crack -
#26905 Hát, én most megteszem, amit a topic házigazdájának kéne megtennie:Légyszíves ne warezoljatok nyilvános helyen! -
capone0121 #26904 nha mind1 fent van az alap sims2 meg az egyetem és amikor indítanám az egyetemet kiírja h tegye be az egyetem cd-t és akkor indítsa és haverom azt mondta h meg kell crackelni és azé írja ki ezt!!!de én meg nem találok sehol se cracket:s -
Gólya #26903 nem a legrégebben megjelent! a legutoljára megjelent!
(bocs a kiabálásért) -
#26902 Ne crackeld, csak az Évszakokat
S utána arról fog indulni a játék úgyis. -
capone0121 #26901 crackel az összes kiegészítőnél kell am? -
capone0121 #26900 szal akkor tök mind1 h milyen sorrendbe rakom fel?csak az a lényeg h a kiegészítők közül amik fent vannak azt kell elindítanom ami a legrégebben jelent meg -
Gólya #26899 szerintem az alappal önmagában bármikor lehet játszani
legjobb tudomásom szerint pedig a kieg-eket olyan sorrendben rakod fel, ahogy Neked tetszik, a lényeg, hogy mindig a legutoljára megjelenttel kell indítani a játékot
de van itt a fórumon tőlem jártasabb is, biztos lesz, aki segít
(nekem fönn van mindegyik kieg., ezért fogalmam nincs, hogy mit csinálhat, ha hiányzik valamelyik) -
capone0121 #26898 mert elakarom indítani csak úgy simán a sims 2-őt h még 1 kkiegészítőt se tettem fel hozzá és akkor az jön elő h kérjük ellenőrizze h a The Sims2:egyetem cd/dvd-je van e a konyvtárban:Oközbe én meg fel se tettem az egyetem részt és nem is akarom feltenni -
capone0121 #26897 az baj hogy ha nem rakom fel az egyetem kiegészítőjét hanem 1ből az éjszakai életet teszem fel??? -
capone0121 #26896 nem!mind1 már találtam,am nem tok a simával játszani hogy ha nem teszem fel az egyetemes részt?:o -
Gólya #26895 a lap tetejét nem olvastad? -
capone0121 #26894 cső all!dobjatok már nekem lécci 1 telepító kódot az sims2 alaphoz!!! -
#26893 de igen, tudjuk -
#26892 akkor csak rendetlenkedik a szerver, túl van terhelve -
VDániel #26891 csá all nem tudjátok hogy a sims 2 játékokhoz mi a pénzkód??
-
Gólya #26890 több, mint elég - de már máskor is fordult elő ilyen, aztán hipp-hopp rendbe jött - magas nekem ez a technika
(az 50 megából 1 foglalt eddig) -
#26889 van elég szabad helyed a galériádban? -
Gólya #26888 Mike, miért van az, hogy időnként nem enged a galáriába képet feltölteni?
(jpg, mindig ilyet csinálok, csak mintha néha megbolondulna...) -
nenus #26887 sziasztok.tom hom hogy ez off de mégis sims.azt szeretném kérdezni hogy a sims 1 hauz pary-t hogy kell krekkelni mert nálam cd hibát ír.légyszi segítsetek.