Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig kellene lenni a Downtownban

sozs
A kártya egy régi Voodoo 3fxd ha jól emléxem, mert ezt tudtam beletenni az IBM PC-be....

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

Firerock
császtok
tudnáûtok vmi olyan patchet,eszközt amivel tudok kiskutyát/macskát csinálni(vmelyik honlapon láttam hogy csak rá kell kattintani és már születik is a kicsi)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Olcsy
Sziasztok!Hol vannak disco-k?Csak mert virágvége városban vok és ott nincs 1 disco sem... és ott sincs ahol le lehet rakni a házakat.A következõ kiegészítok vannak meg:The Sims 2 Évszakok,The Sims 2 Egyetem,The Sims 2 Éjszakák.

Shiwo
minek csalni...randizzanak sokat a simjeid, akkor baromi sok aspirációs pontot kapnak és tudnak venni élethosszabbító lötyit..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kongy
bakker,akkor semmuit sem ért a játékom!? Erre csak azt tom mondani CTRL+Shift+C Aging Off!!!<#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

rage
Milyen típusú kártya ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

sozs
Idézek:
Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program."
Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program." Ez vagy azért van mert beta-release a Directx9c,vagy mert a WinXP SP2 az.De nem azért, ahogy sokan hiszik, hogy a kártya nem lenne directx9 kompatibilis.Esetleg hangproblémák is el??fordulhatnak, ilyenkor a dxdiag progival ezt ellen?rizni kell, hogy nincs-e vmi hiba.
A kérdésem a következõ, a directx tesztet lefuttatva minden OK, hang is, akkor tényleg a kártya a szar??

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

Mike at home
hát itt ilyet ne kérdezz!
warezolj szépen úgy ahogy tudsz

mod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A játékot!<#vigyor3>

Mike at home
mit?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hol tudom letölteni??<#help><#help>

Ja persze, te építesz is rendesen.Azért én is bekattannék.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ja ma a kondigépen gyulladt ki a simem...Nem értem,azért ennyire genyák/figyelmetlenek nem lehetnek a programozók.Jó,kapjon hõgutát,de akkor se haljon meg,hiszen nem mindig van aki eloltsa.A megfagyás is király,de abba még egy simem se halt bele,"csak" kicsit megdermedt egy idõre.😊)

Hú én hánxszor nulláról kezdtem...nekem sem halt ki még egy generációm sem.Ez alatt a pár év alatt v. vmi hiba v. direkt törlés miatt sokszor újrakezdtem.Nem is láttam szinte még saját öreg simeket..😊

tmartin
Ti honnan töltötétek le a magyarítást?

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

még a sims1 volt, amikor elromlott a gépünk ...alig hittük, hogy helyreálljon minden, vissza minden játék, amit csak lehetett - és újrakezdtünk mindent
az biztos, hogy csendes idegbajt kapnék, ha ez még elõfordulna, de az is biztos, hogy újrakezdeném
s azt bizony én is sajnálnám, hogy játszom a simmel, pátyolgatom, babusgatom és akkor egyszer csak nincs ....

Kodlovag
Én utálnám azt látni, hogy bármi, amit alkottam eltûnik vagy tönkremegy.
Ha pl elvesznének a mentéseim, valszeg nem kezdeném újra a simset.

s egyáltalán nem vigasz, hogy szép élet után ...

hááát ... én se mai csirke vagyok, de bizony nem szívesen engedném el a simjeimet - ki lehet rakni õket townienak, s akkor újra viszontláthatjuk õket (talán mert a való életben már túl sok mindenkit kellett elengednem ...)

A Házi Kedvencek eredeti exe-jét akár vissza is másolhatod, felteszed az Évszakokat, s azt crackeled.
Onnantól azzal indul a játék.
A Celebrationst nyugodtan felteheted, azt sem kell crackelni, mert továbbra is a Seasons-szel fog elindulni a program
császtok ugye a Házi kedvenc kiadást crackeltem és most szerencsére mükszik most rá akarom rakni a Seasonst akkor azt is crackeljem be és mûködni fog? és a legújabbal mit kezdjek?(Celebrations vagy mio)
Bemégy a www.snootysims.com-on a Cheats almenübe, ott van az összes csaláskód.

cseri001
Nagyon sok helyen találhatsz kódokat, de nem is kell messzire menned, mert itt is van a
FAQ-ban

Csalások címszó alatt keresd.

Úristen hód, fújd már ki!!!

tmartin
valaki tud mondani nekem kódokat
énis tudok egyet motherlode pénzes kód

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

rage
Celebration Stuff, angol manual, harmadik oldal:

'Playing the Game
Note: If you have installed The Sims 2 Pets or an expansion pack (EP) released after that, you will want to use the shortcut and disc related to that EP. If you try to launch The Sims Celebration Stuff shopping pack (SP) using the shortcuts created by the installer and you have The Sims 2 Pets or a more recent EP installed, a prompt will appear asking you to start the game using the most recently installed EP instead.'

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

A saját kolimból sikerült(õ mosakodott a csapnál)ezt a másik NPC-t azt hiszem én költöztettem anno koleszba.Szeretem,ha mindenkinek 6 vágya van.Ezért szoktam mindig végigdumcsizni az egyetemi telkönyvet,hogy ismerjem õket.De mint alább írtam nem mindig jön össze.Nem hinném,hogy tõlem idõsebb lennél..😊

Kár, sajnálom, hogy egy fontos részét - szerintem - kihagyjátok a játéknak. Nekem egy fontos érzés átélni (a Sims2-ben is), hogy valaki megöregedhet és meghalhat - és ekkor sajnos el kell engedni, de lehet, hogy szép életnek ér a végére, és akkor ez egy felszabadító meghatódás is lehet... az én játékomban már egy temetõt meg lehetne tölteni életüket végigélt, és végelgyengülésben elhunyt sim-ekkel... én sajnálnám, ha ezt nem tapasztalnám meg... (de lehet, hogy csak túl idõs vagyok hozzátok képest) ; )

Egyetemistával összeköltözés - saját tapasztalatok:
- játék közben kollégista sim javasolja a beköltözést egy másik diáknak a saját koleszába: NEM;
- Egyetemvárosban a Binbõl (Tárolóból) diákot (vagy tinit) beköltöztetni már lakott koleszba: IGEN;
- Egyetemista sim javasolja a beköltözést egy másik diáknak saját bérelt kéglibe (nem kolesz): IGEN;
- normál városban felnõtt sim javasolja a beköltözést egyetemistának, ha az egyetemista nem irányított karakter: IGEN, (és a diák beköltözés után rögötn felnõtté változik);
- normál városban felnõtt sim javasolja a beköltözést egyetemistának, aki irányított karakter az egyetemvárosban: NEM, mert a játék elvárja, hogy vagy végezd el vele az egyetemet, vagy õ maga jelentse be az egyetemen telefonon, hogy dobbant az egyetemrõl, és kerüljön ki a Tárolóba.
Nem tudom, van-e még variáció.

Már megint nem megy valamiért egyetemistával az összeköltözés...hol megy,hol nem.Ez mitõl függhet?

Kodlovag
Én még egy simemet sem hagytam meghalni. Kivétel Dina Caliente. Amikor még csak 1 napja játszottam a simseztem, és nagyon nem voltam képes odafigyelni a simekre, Dinát halálra ilyesztette a náluk lakó szellem.
Meg aztán volt egy simem, amelyik éhenhalt. De azt sikerült visszakönyörögni a haláltól.

na jó. Pontosítsunk úgy, hogy még egy simet sem hagytam megöregedni. Így öregségben sem haltak meg.

Kodlovag
Igen, ahhoz meg hanyagnak kell lenni. Viszont akkor meg szanaszét locsolja a vizet a fürdõszobában. De ha közbe hugyoznak is, akkor mi minden folyik ki a padlóra? Fúúúúj...

Ezek hugyoznak a zuhanyba is?Mondjuk anno Mikenak abban igaza volt,hogy így gyorsabb..😊))

én még csak 4 😄

akkor elvisz a kaszás :d

Kongy
a nagyon nem lenne jó...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Még csak 7 éve simsezek..

Kongy
Télleg és akkor mi van amikor a Simeink megöregednek és meghalnak????<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#circling>

Pfff...akkor beégtem.😊)Na ez nekem új.Szóval ilyen tirpákkal vagyok 3 villámban...Ki is hajintom a francba.😊

Kongy
Ha vkit idegesítenek a kis kockák amikor vki tusol akkor:
CTRL+Shift+C a megjelenõ csíkba berírod ezt:intprop censorgridsize 0
nézd a változásokat<#nyes><#nyes>

ez természetes...

Kodlovag
Nem zuhanyozik, hanem a csapnál mosdik. Elõvesz egy szivacsot, és mosakszik. Ehhez büdösnek, és azt hiszem, outgoingnak is kell lennie. A magyar simsben nem tudom hogy írják ezt.

A csaj ott zuhanyozik a "konyha" közepén.De már nem elõször.

Kodlovag
Na de hol itt a grafikai hiba? Én akárhogy is keresem a hibát ezen a képen, nem találom.

Egyre több benne a grafikai hiba....

Na ez a nem semmi...😊))

És jó amúgy?Mert még nem próbáltam.Hogy indul el?

Mert nekem má megvan😄 igaz nem valami sok uj cucc van benne de azért jó😄

Úgy tudom,nincs.Miért?

Valakinek megvan má a celebration stuff?