32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#26965 egy gép, két felhasználói fiók, azokat kéne egybe, sztem egy területen van.
vagyis tesóm szomszédságába akarok tartozni :) -
Grrrrrrr #26964 Hali. Némi útmutatást szeretnék. Hol lehet nyilvánosan etye-petyézi. Az nem vált be, hogy többen voltak a pezsgőfürdőben. Előtte kizavarták a 3.-at. A parkban is próbáltam már két 100/100-as szim között, de ott sem sikerült. Még a lehetőséget sem ajánlotta eddig fel. -
Gólya #26963 nézz szét a snootysimsen a cheat-ek között - van egy olyan, amivel meghatározható, hogy mennyien legyenek a telken -
Gólya #26962 hát ha nincs válasz, akkor van nem tud senki segíteni, vagy aki tudna, nincs itt... -
huiner #26961 Sziasztok! Valaki megtudná mondani hogy hogyan leht több embert meghívni egy buliba nekem mindeg csak maximum 2 embert lehet. Hogyan leht többet? -
#26960 Nekem nem válaszol senki sem :(((((
Itt a kérdés újra:
Sziasztok! Segítség kéne! Letöltöttem a Sims 2 Body Shop progit, de fogalmam sincs, hogy kell használni. Nem tud valaki, egy magyar nyelvű használati útmutatót?
Előre is köszi! -
Gólya #26959 mennyire tiszta a cicád?
ettől is függ, mert ha alapból koszos, akkor kicsit nehéz dolgot lesz vele -
gettobuxa #26958 micsodaaa?? más házat nem épít akkorát, mint a fürdőszobám :D
na jó majd otthon megnézem -
#26957 ja igaz, akkor valszeg szűk a klotyód -
gettobuxa #26956 de neeem, mert van a parancs tanításban is ilyen, csak nekem valahogy nem csinálja -
#26955 pl. modthesims -
#26954 kettőt egybe? talán vmi külső programmal
ha csak arról van szó, hogy egy gépre, akkor ha nem ugyanazon a területen játszotok, akkor semmi akadálya -
#26953 szidás, büntetés -
#26952 plusz hol lehet letölteni sztárokat? -
#26951 Az megoldható, ha van két külön elmentés (pl xp felhasnzálói fiók, egyik teosmá másik enyém), és valahogy az én szomszédságomat beletenni az övéje közé? -
gettobuxa #26950 asszem kicsit tulvállaltam magam 2 ember 2 cic és 2 kuty egy háztartásban... az egyik emberke már piros is, mer a románc vágyai nem nagyon tudnak teljesülni... no mindegy majdcsak javul a helyzet
cict hogy lehet vécére szoktatni? csak ha kell nekii akkor lehet tanítani? -
#26949 minden egyben van -
raal #26948 Oké hogy felteszem az összes kieg-et és az utolsót indítom el, de akkor az előzőekben feltetteket hogyan tudom elindítani. Semmilyen plusz menüt vagy utalást nem látok, hogy pl. a Season feltelepítése után el tudjam indítani a University-t, Nightlife-t, Pets-t, stb. Mi lehet a megoldás? -
raal #26948 Oké hogy felteszem az összes kieg-et és az utolsót indítom el, de akkor az előzőekben feltetteket hogyan tudom elindítani. Semmilyen plusz menüt vagy utalást nem látok, hogy pl. a Season feltelepítése után el tudjam indítani a University-t, Nightlife-t, Pets-t, stb. Mi lehet a megoldás? -
Gólya #26947 26579. hsz -
Gólya #26946 hát persze...
Te is tudsz videot készíteni, ha megvannak a szükséges cuccok hozzá
anno a simmetrián Gery elég részletes útmutatást adott videokészítéshez
(de most aztán ne kérdezd meg, hogy mi minden kell hozzá, mert akkor nem tudok válaszolni és elszégyellem magam....)
ja és sajna a simmetria leállt, de valaki egyszer írta itt - úgy két hónapja lehetett -, hogy neki vannak mentett részek a simmetriából
ha türelmes vagy, megkeresheted... vagy talán valaki tud segíteni -
#26945 Sziasztok! Segítség kéne! Letöltöttem a Sims 2 Body Shop progit, de fogalmam sincs, hogy kell használni. Nem tud valaki, egy magyar nyelvű használati útmutatót?
Előre is köszi! -
#26944 sokezerszeredjére is leírjuk
a kiegeket ne egy könyvtárba telepítsd és mindig a legutoljára MEGJELENT kieggel kell indítani... ill mostanság ráálltak, hogy nagy kieggel, jelen esetben a szezonnal.. ha az nincs fent, írd le, hogy miket tettél fel..a telepítési sorrend az tökmind1.. -
raal #26943 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Lehet egyszerre több kiegészítővel is játszani. Mert ha többet rakok fel, mindig azt írja ki az előzőleg telepítetteknél, hogy:Jelenleg a The Sims 2 rossz verziója fut. Kérlek, ezt futtasd helyette: The Sims ...............(a kieg lemez neve)
Köszi. -
#26942 nekem megvan, de én se tettem még fel :D -
#26941 De ez hivatalos video volt es tobben ultek a szekekben :( -
Flora2 #26940 Olyanokat én is tudok csinálni, ha odakattintok a sim-emnek, hogy "menj oda". Nem kell minden becsali videót szó szerint elhinni... -
#26939 JA! csak mert lattam olyan kepeket, hogy a csajok vegig mentek a kifuton :( -
Flora2 #26938 Nekem sincs meg a HM sztaff, de: nem lehet benne "divatbemutatót tartani", nem lehet "modelleket felvenni" (hol olvastál te ilyenről?), kifutót készíteni meg simán a méretre kihúzható dobogóból lehet (építkezős mód). A HM sztaff (ha te is erre gondoltál), csak ruhákat és tárgyakat ad, te max. csak eljátszhatod, hogy a sim-ed modell és végigterelheted egy kifutón, ahogy egyébként is terelgeted. -
#26937 Kar! pedig engem nagyon erdekelne a dolog amig megjon a kovetkezo kieg -
#26936 én itt vagyok, de én fel sem tettem az MM-t -
#26935 Nincs itt most senki? :( -
#26934 Sziasztok! Konyorgom valaki irja le reszletesen nekem, hogy lehet divatbemutatot tartani es hogy lehet modelleket felvenni, meg kifutot kesziteni? privatban kernem ha lehet. -
#26933 van
tinikortól életelixir az aspi pontokért -
huiner #26932 Sziasztok! Van lehetőség arra hogy a simek ne halljanak meg!? Előre is köszi válaszotokat! -
Gólya #26931
a legjobb barátszerzési lehetőség ... szerintem (bár a labda nem nagyon látszik)- csak úgy röpködnek a pluszok -
#26930 figyelj, felesleges beirkálnd fél naponta, csak azt éred el vele, hogy kitörlöm
különben is, kaptál választ
hg -
huiner #26929 Sziasztok! Most szedtem le a sims 2-t (dvd). És 10%-nál kiirja hogy a casface.package-val valami baj van! Légszi segítsetek! -
#26928 Tengerszemfalva.Hülyeségből mondtam ám, hogy üzleti negyedet!:)De amikor megveszem az ingatlanirodát, akkor hogy tudok ingatlanokat eladni?Csak mert eddig még nem jött össze!:(
Előre is köszi! -
Coolfire #26927 Az.Tengerszemfalva.