32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• akyyy
    egy gép, két felhasználói fiók, azokat kéne egybe, sztem egy területen van.

vagyis tesóm szomszédságába akarok tartozni :)
  • Grrrrrrr
    Hali. Némi útmutatást szeretnék. Hol lehet nyilvánosan etye-petyézi. Az nem vált be, hogy többen voltak a pezsgőfürdőben. Előtte kizavarták a 3.-at. A parkban is próbáltam már két 100/100-as szim között, de ott sem sikerült. Még a lehetőséget sem ajánlotta eddig fel.
  • Gólya #26963
    nézz szét a snootysimsen a cheat-ek között - van egy olyan, amivel meghatározható, hogy mennyien legyenek a telken
  • Gólya #26962
    hát ha nincs válasz, akkor van nem tud senki segíteni, vagy aki tudna, nincs itt...
  • huiner
    Sziasztok! Valaki megtudná mondani hogy hogyan leht több embert meghívni egy buliba nekem mindeg csak maximum 2 embert lehet. Hogyan leht többet?
  • Vendy
    Nekem nem válaszol senki sem :(((((
    Itt a kérdés újra:

Sziasztok! Segítség kéne! Letöltöttem a Sims 2 Body Shop progit, de fogalmam sincs, hogy kell használni. Nem tud valaki, egy magyar nyelvű használati útmutatót?

Előre is köszi!
  • Gólya #26959
    mennyire tiszta a cicád?
    ettől is függ, mert ha alapból koszos, akkor kicsit nehéz dolgot lesz vele
  • gettobuxa
    micsodaaa?? más házat nem épít akkorát, mint a fürdőszobám :D
    na jó majd otthon megnézem
  • Mike at home
    ja igaz, akkor valszeg szűk a klotyód
  • gettobuxa
    de neeem, mert van a parancs tanításban is ilyen, csak nekem valahogy nem csinálja
  • Mike at home
    pl. modthesims
  • Mike at home
    kettőt egybe? talán vmi külső programmal
    ha csak arról van szó, hogy egy gépre, akkor ha nem ugyanazon a területen játszotok, akkor semmi akadálya
  • Mike at home
    szidás, büntetés
  • akyyy
    plusz hol lehet letölteni sztárokat?
  • akyyy
    Az megoldható, ha van két külön elmentés (pl xp felhasnzálói fiók, egyik teosmá másik enyém), és valahogy az én szomszédságomat beletenni az övéje közé?
  • gettobuxa
    asszem kicsit tulvállaltam magam 2 ember 2 cic és 2 kuty egy háztartásban... az egyik emberke már piros is, mer a románc vágyai nem nagyon tudnak teljesülni... no mindegy majdcsak javul a helyzet
    cict hogy lehet vécére szoktatni? csak ha kell nekii akkor lehet tanítani?
  • Mike at home
    minden egyben van
  • raal
    Oké hogy felteszem az összes kieg-et és az utolsót indítom el, de akkor az előzőekben feltetteket hogyan tudom elindítani. Semmilyen plusz menüt vagy utalást nem látok, hogy pl. a Season feltelepítése után el tudjam indítani a University-t, Nightlife-t, Pets-t, stb. Mi lehet a megoldás?
  • raal
    Oké hogy felteszem az összes kieg-et és az utolsót indítom el, de akkor az előzőekben feltetteket hogyan tudom elindítani. Semmilyen plusz menüt vagy utalást nem látok, hogy pl. a Season feltelepítése után el tudjam indítani a University-t, Nightlife-t, Pets-t, stb. Mi lehet a megoldás?
  • Gólya #26947
    26579. hsz
  • Gólya #26946
    hát persze...
    Te is tudsz videot készíteni, ha megvannak a szükséges cuccok hozzá
    anno a simmetrián Gery elég részletes útmutatást adott videokészítéshez
    (de most aztán ne kérdezd meg, hogy mi minden kell hozzá, mert akkor nem tudok válaszolni és elszégyellem magam....)

ja és sajna a simmetria leállt, de valaki egyszer írta itt - úgy két hónapja lehetett -, hogy neki vannak mentett részek a simmetriából
    ha türelmes vagy, megkeresheted... vagy talán valaki tud segíteni
  • Vendy
    Sziasztok! Segítség kéne! Letöltöttem a Sims 2 Body Shop progit, de fogalmam sincs, hogy kell használni. Nem tud valaki, egy magyar nyelvű használati útmutatót?

Előre is köszi!
  • Shiwo
    sokezerszeredjére is leírjuk

a kiegeket ne egy könyvtárba telepítsd és mindig a legutoljára MEGJELENT kieggel kell indítani... ill mostanság ráálltak, hogy nagy kieggel, jelen esetben a szezonnal.. ha az nincs fent, írd le, hogy miket tettél fel..a telepítési sorrend az tökmind1..
  • raal
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Lehet egyszerre több kiegészítővel is játszani. Mert ha többet rakok fel, mindig azt írja ki az előzőleg telepítetteknél, hogy:Jelenleg a The Sims 2 rossz verziója fut. Kérlek, ezt futtasd helyette: The Sims ...............(a kieg lemez neve)
    Köszi.
  • Shiwo
    nekem megvan, de én se tettem még fel :D
  • TopGun
    De ez hivatalos video volt es tobben ultek a szekekben :(
  • Flora2
    Olyanokat én is tudok csinálni, ha odakattintok a sim-emnek, hogy "menj oda". Nem kell minden becsali videót szó szerint elhinni...
  • TopGun
    JA! csak mert lattam olyan kepeket, hogy a csajok vegig mentek a kifuton :(
  • Flora2
    Nekem sincs meg a HM sztaff, de: nem lehet benne "divatbemutatót tartani", nem lehet "modelleket felvenni" (hol olvastál te ilyenről?), kifutót készíteni meg simán a méretre kihúzható dobogóból lehet (építkezős mód). A HM sztaff (ha te is erre gondoltál), csak ruhákat és tárgyakat ad, te max. csak eljátszhatod, hogy a sim-ed modell és végigterelheted egy kifutón, ahogy egyébként is terelgeted.
  • TopGun
    Kar! pedig engem nagyon erdekelne a dolog amig megjon a kovetkezo kieg
  • Mike
    én itt vagyok, de én fel sem tettem az MM-t
  • TopGun
    Nincs itt most senki? :(
  • TopGun
    Sziasztok! Konyorgom valaki irja le reszletesen nekem, hogy lehet divatbemutatot tartani es hogy lehet modelleket felvenni, meg kifutot kesziteni? privatban kernem ha lehet.
  • Mike
    van
    tinikortól életelixir az aspi pontokért
  • huiner
    Sziasztok! Van lehetőség arra hogy a simek ne halljanak meg!? Előre is köszi válaszotokat!
  • Gólya #26931

a legjobb barátszerzési lehetőség ... szerintem (bár a labda nem nagyon látszik)- csak úgy röpködnek a pluszok
  • Mike
    figyelj, felesleges beirkálnd fél naponta, csak azt éred el vele, hogy kitörlöm
    különben is, kaptál választ

hg
  • huiner
    Sziasztok! Most szedtem le a sims 2-t (dvd). És 10%-nál kiirja hogy a casface.package-val valami baj van! Légszi segítsetek!
  • Olcsy
    Tengerszemfalva.Hülyeségből mondtam ám, hogy üzleti negyedet!:)De amikor megveszem az ingatlanirodát, akkor hogy tudok ingatlanokat eladni?Csak mert eddig még nem jött össze!:(

Előre is köszi!
  • Coolfire
    Az.Tengerszemfalva.