Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk lehet, hogy inkább sárkányvirágot kellene árulnom - most, hogy már azt is csinál a csaj, jobban megy, mint a többi - csak ezt jóval lassabban is csinálja meg (míg a többihez elég 10-15 perc, ehhez kell egy fél óra)

Nem muszáj,én pölö felteszem,ha már itt van a gépen.😊A kritikus hibákat általában az új kieg/stuff javítja.Bár az utolsó hagy némi kívánnivalót maga után.😊Ha van petsed és seasonod azok patcheit mindenképp rakd fel.És pesrsze a megjelenési idõrend utolsó darabjával kell indítani(kivétel a celeb stuff).Ha csak azok vannak amit írtál,akkor az évszakokkal indíts.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

na még akkora halat én sem láttam, pedig szorgalmasan pecázgat a csajszi
na de most újítottam neki egy ürgét - ketten hátha többre mennek

hát a skilleken már túl vagyunk
ez a virág viszont folyamatosan karbantartja a simet - az energia kivételével (de az is jóval lassabban csökken, mint a virág nélül), arra viszont nagyon jó a paprika-puncs

A kezdetekben volt virágboltom,és megyegetett is valahogy,de abbahagytam.

Nekem élelmiszerboltom volt.Volt egy nagycsomó halam úgy vitték mint a cukrot(még az egyetemen arany medálom lett kertészetbõl és horgászatból),árultam mindenféle zöldséget is.Télen teljesen kifosztottak,mindenhol piros x,úgyhogy becsuktam a boltot.Igaz üvegházban zöldségezhettem volna,de az a hülye tó meg befagyott,így nem tudtam a halakat pótolni.A kékharcsát azt nagyon vitték még akkor is ha kurva drágára áraztam be.Valaki fohott már akkora halat,mint maga a sim?

De a könyvespolctól nem,amin minden skillt megtanulhatol..😊

Johnny23
Sziasztok!

Ha felteszek kiegeket. Pl. Sims2+Egyetem+Éjszakák+Évszakok,

akkor mindegyikhez külön-külön fel kell tenni az update-e(i)ket??
és melyikkel inditom a gammát? (vagy mindig a legfrissebbel? akkor benne lesz a többi kieg?)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

ja igen ... a sárkányvirág még az újságírói karrier-tollnál is jobb

egyébként nem tudom, hogy vagytok vele - ez a kieg. nekem nagyon tetszik
valahogy nagyon jól sikerült<#circling>
eleinte figyelgettem az idõjárás változásait - mostmár kevésbé - na ennek köszönhetõen az elõbb majdnem leestem a székrõl: remek kis nyári vihar, dörög, villámlik, s ez utóbbi a szívbajt hozta rám (igazán nagyszerû villámokat fotózgatok a játékban - igaz, amikor a valóságban dörög, villámlik, ha lenne egérlyuk, amibe beférek, belebújnék; erre nincs is megfelelõ smiley)

van-e valamelyikõtöknek virágüzlete otthon?
s ha igen, hogy megy?
mert az enyém igencsak nyögvenyelõs - nem tudom, miért, mert volt már otthon pl. mûszaki bolt, semmi gond nem volt vele - igen szépen haladt;
van a csajszinak három másik boltja közösségin, azokkal sincs semmi gond - de ez a "házi virágbolt" nagyon döcög<#conf>

sozs
THX!

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

Kongy
Mostanába nem nyomom a gamét,inkább a prince of persiát és a king kongot nyomom,de ha már unom az izgalmat lazítok 1et a Sims2-õn...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Olcsy
Én nem szeretem a macsekokat!<#buck>

nálam is, de attól még tele velük a ház<#wink>

Mike at home
nálam a macska ott alszik ahol hely van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ja és van három ilyen kismacsi, plusz a két nagy - tele a ház macskakosárral<#rolleyes>

jól van na, mondtam,hogy elnéztem<#integet2>

Shiwo
jah, így már látni is valamit 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

igen - ezért szokták mondani: az olvasottságot nem pótolja semmi

így már kicsit jobb - az elõbb elnéztem picit

Shiwo
nagy kosár - kis kép

azért kissé ez is "eltolt" dolog - ekkora kosárban tíz ilyen macsi is elférne

Shiwo
és ne felejtsük el, hogy a játékban is van egy kis "könyvecske-szerüség", amelyben több dolgot leírnak..

ja igen ... pusztán jóindulatú megjegyzés: elõbb olvass, utána kérdezz, mert ugyan levették a fõcím alól a figyelmeztetéseket, de ez még nem jelenti azt, hogy elõbb vagy utóbb nem küldenek el melegebb éghajlatra
nézz körül a faqban, más fórumokon, s ha végképp nem találsz valamire megoldást, akkor kérdezz

akkor itt az ideje az olvasásnak
egyébként a "Város"ban kell lennie étteremnek, nézz körül jobban

Olcsy
Hát még nem olvastam el a kézikönyvet...de nekem sehol sincs étterem...<#szomoru1>

bemész az egyikbe, megnézed, mi van ott és megcsinálod - ha az nem megfelelõ
de neked semmi infod nincs errõl a játékról?

Olcsy
Hogy lehet éttermet csinálni?

journalism career

Web mester
Kodlovag
A Voodoo kártyákat nem támogatja a Sims2.
Ha futtatni akarod, kell egy Radeon 8500 vagy jobb, GeForce 2 GTS vagy jobb, esetleg egynémely S3 meg Intel kártya is megfelelhet.

Olcsy
Hello!Ahhoz hogy a Simem újságíró legyen milyen szakmában kell dolgoznia???

rage
Igen, van mini image.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hello!!

Föltettem a gépre a sims2 (4CD) de a haverom elvitte a CDket és azok nélkül nem megy a game van valami mini image fálj???

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Mike at home
hát az kicsit necces

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

128 mb os geforce 440 -es a vidógártya.
Olcsy
THX Gólya!😊

küldd el úszni, vagy csinálj neki hûsítõ italt

Casper007
Megmondaná valaki, hogyan támaszthatok fel egy simet?

Hello World!

Mike at home
nem fog különösebben
mondjuk a vidkarit nem irtad milyen

Mike at home
amikor kimelexik arra kell

jah és eddig nem szaggat,,.. érezhetõe.. illetve amikor balra vagy jobra megy a camera akkor egy picit
szerintketek szagatni,, akadni fog a játék ha felteszem még az éjszakákat is? eddig ezek vannak fent:sims2,évszakok,házikedvencek,..
gépem:
768mb ram
3400 proci
128 mb videokártya

plz help 😊
nálunk se patch, se celeb-cucc (egyedül a karácsonyi kieg. van fenn - de minek?), ezért nem tudom
de ami furcsa, hogy amint eddig láttam, fõleg a Maxis-cuccokkal van gond - ugye, nálam inkább a letöltött holmik vannak, a párom csak eredeti tárgyakat használ, s fura módon pl. nála beregadnak az étkezõasztalba a simek, nálam nincs ilyen (mondjuk olyat már láttam az enyémeknél, hogy pl. két macsi fura módon összenõtt - mintha csak sziámi ikrek lettek volna, de ugye a macsi is Maxis-termék)
a gestapo ellen meg minek a hack? foglalkozni köll azzal a kölökkel!<#wink>

úgy tudom, csak a kertészklubtól kaphatsz, ha tetszik nekik a kerted (de ahogy eddig olvasgattam a többiektõl, igencsak "piszkálódnak", úgyhogy kapd össze magad)
mondjuk - szintén a többiek elmondása alapján - szerintem nem nagy dolog, de biztos jó valamire

Olcsy
Köszi Gólya!<#integet2>Hol lehet kívánságkutat venni?

Mike at home
a perk up, öngyulladás és gestapo ellenes hack mûködik a patchek és a celeb cuccok után is? van errõl valakinek pozitiv/negativ tapasztalata?

ha meg nem akarsz a "Város"ba menni, csinálhatsz a faludban is