Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
na de most újítottam neki egy ürgét - ketten hátha többre mennek
ez a virág viszont folyamatosan karbantartja a simet - az energia kivételével (de az is jóval lassabban csökken, mint a virág nélül), arra viszont nagyon jó a paprika-puncs
Ha felteszek kiegeket. Pl. Sims2+Egyetem+Éjszakák+Évszakok,
akkor mindegyikhez külön-külön fel kell tenni az update-e(i)ket??
és melyikkel inditom a gammát? (vagy mindig a legfrissebbel? akkor benne lesz a többi kieg?)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
valahogy nagyon jól sikerült<#circling>#circling>
eleinte figyelgettem az idõjárás változásait - mostmár kevésbé - na ennek köszönhetõen az elõbb majdnem leestem a székrõl: remek kis nyári vihar, dörög, villámlik, s ez utóbbi a szívbajt hozta rám (igazán nagyszerû villámokat fotózgatok a játékban - igaz, amikor a valóságban dörög, villámlik, ha lenne egérlyuk, amibe beférek, belebújnék; erre nincs is megfelelõ smiley)
s ha igen, hogy megy?
mert az enyém igencsak nyögvenyelõs - nem tudom, miért, mert volt már otthon pl. mûszaki bolt, semmi gond nem volt vele - igen szépen haladt;
van a csajszinak három másik boltja közösségin, azokkal sincs semmi gond - de ez a "házi virágbolt" nagyon döcög<#conf>#conf>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

azért kissé ez is "eltolt" dolog - ekkora kosárban tíz ilyen macsi is elférne
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nézz körül a faqban, más fórumokon, s ha végképp nem találsz valamire megoldást, akkor kérdezz
egyébként a "Város"ban kell lennie étteremnek, nézz körül jobban
de neked semmi infod nincs errõl a játékról?
Ha futtatni akarod, kell egy Radeon 8500 vagy jobb, GeForce 2 GTS vagy jobb, esetleg egynémely S3 meg Intel kártya is megfelelhet.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Föltettem a gépre a sims2 (4CD) de a haverom elvitte a CDket és azok nélkül nem megy a game van valami mini image fálj???
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondjuk a vidkarit nem irtad milyen
gépem:
768mb ram
3400 proci
128 mb videokártya
plz help 😊
de ami furcsa, hogy amint eddig láttam, fõleg a Maxis-cuccokkal van gond - ugye, nálam inkább a letöltött holmik vannak, a párom csak eredeti tárgyakat használ, s fura módon pl. nála beregadnak az étkezõasztalba a simek, nálam nincs ilyen (mondjuk olyat már láttam az enyémeknél, hogy pl. két macsi fura módon összenõtt - mintha csak sziámi ikrek lettek volna, de ugye a macsi is Maxis-termék)
a gestapo ellen meg minek a hack? foglalkozni köll azzal a kölökkel!<#wink>#wink>
mondjuk - szintén a többiek elmondása alapján - szerintem nem nagy dolog, de biztos jó valamire