Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a FAQ-ban van, az feltételezem a .package típusú fájlok telepítése. Azokat manuálisan kell a Downloads könyvtárba másolni. Ami egyébként a C:/Documents and Settings/User/My Documents/EA Games/The Sims 2/Downloads könyvtár. Ha nincs benne Downloads, létre kell hozni.
Innentõl kezdve ha letöltesz valamit, akkor azt oda kell bemásolnod. Ha van Nightlife kiegészítõd, akkor csinálhatsz azt hiszem egy subfuldert a Downloads-on belül.., de ez már részletkérdés.
Viszont ha már a D-be tetted a játékot, akkor szerintem ott is ugyanúgy, keresd meg a The Sims 2 mappát, és oda csináld ezt a mappát.
De ez csak tipp, próbáld meg...
Úristen hód, fújd már ki!!!
Valaki leírná nekem, mint egy hülyegyereknek, hogyan kell telepíteni?
THX!
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
lehet, kiárulom, ami eddig elkészült saját csokor, aztán csinálom "gyári" virággal tovább - azzal kevesebb a bajlódás
kíváncsi vagyok, mi lesz belõle - eddig az a tapasztalatom, hogy mintha közösségin jobban menne a bolt
Nekem egész jól mûködött a dolog, vásárolgattak rendesen. Csak macerás is, mert az eladott csokrokat aztán 1 napig tart, míg újra legyártom. Meg a tulaj sokszor tök egyedül vitte a boltot. Eladás, péztár, ha marad idõ restock. Alig gyõztem kapkodni. Ehhez képest a növények olcsók, és egy üzleten csak keveset lehet keresni. Napi 1-2 ezer már szuper eredmény. Összehasonlítva például a bútorboltommal, ahol egy napi nyitvatartás alkalmával akár 11ezret is kerestem nettó. Az már jó üzlet.
Most egyébként éppen egy galériát készülök nyitni. Kíváncsi leszek az eredményekre...
Fizetõs sms-es baromság lesz, amerre járok, mindenhová telenyomták ennek a reklámjával a fórumokat, akár Index, akár NLC, akár bármi.
kellene még valamit csinálni velük?
10-es skillel a süti helyett magát gyújtja fel....
no és pecázik ám szorgalmasan, de azt az óriás halat még mindig nem sikerült kifogni
kíváncsi lennék, tényleg létezik, vagy csak valami trükk volt az a kép ...
de mivel ez van ....
na jó, nyavalygás vége
bár ez megoldható ......
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
azért majd megnézzük
Valaki, aki már letöltötte, esetleg lenne olyan rendes, hogy elküldené nekem mailben? Priviben megadnám a mail címemet. <#help>#help>
Egyébként korábban ez már volt kérdés. Van a modthesimsen egy LotExpander nevû letöltés. Mike már kipróbálta régebben, de neki nem mûködött. Most egy újabb verzió van fent, lehet újra próbálkozni. A #277 posthoz van csatolva az 1.2.2 verzió. Az ottani fórumozóknak legalábbis megy.
Tehát ezzel azt tudod csinálni, hogy utólagosan megnövelheted a telked méretét bármelyik irányban. Egy kocka növelés falunézetben 10 kiskocka növelés lesz teleknézetben. A telekméretek ugye n*10 méretben kötöttek. Mielõtt használod, készíts biztonsági mentést a faluról!! (Természetesen semmi garancia nincs arra, hogy nem lesz valami probléma) Szerintem a legbiztonságosabban úgy próbálkozhatsz, ha nincsenek a közelben szomszéd telkek, és sík a terep (úgy látom, a házad is sík terepen van). Ez persze csak saját vélemény, én magam sose próbáltam. Ha végigolvasod a modthesims-es topicot, még biztos sok okosság kiderülhet. Csak kb 300 post.
Ja, és telekméretet csökkenteni nem lehet. Tehát ne növeld túl nagyra, mert utána nem fogod tudni visszavenni kisebbre, ha késõbb meggondolod magad. Akkor már csak a biztonsági mentéshez nyúlhatsz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Kodlovag: Neked nincs valami tipped erre a teleknagyobbításra?
na ide kellene mindkét irányban még 3-4 négyzetnyi hely (vagy esetleg saját szabad telekszerkesztési lehetõség)
mert nem kellene ám sokkal nagyobb - elég nagy különbség van a 2x2 és 2x3-as telek között - csak pár négyzetnyi terület kellene még
nem találkoztatok valahol ilyen lehetõséggel?
(fõleg amilyen vendégjárás van a csajnál..)