32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#27005 nannak örplj, annál több idő marad másra
és egyébként tényleg életszerü, ha meló melett a maradék idődben túrod a földet, tényleg nem marad időd a gyerekre -
#27004 eljegyeztem egy csajt, aztán hiába rendeztem esküvői partit, max tortát ettek, vagy pohárköszöntő, de a kapu alá nem tudtak menni. atzán megnéztem, nem ajánlja fel hogy hozzámköltözzön, pedig jegyesek...:S akkor most mit scinlájak? -
Era40 #27003 egész nap túrom a földet mint a disznók..és esik egy kis eső..tiszta gaz minden:)))nem győzöm a kertet..pedig nem is csináltam nagyot.A gyerek kutyát akar..de hát még a saját gyerekemre sincs időm a munka mellett:)DD ja és a pasim állandó jelleggel minden zuhanyozásnál belepisál a zuhanyzóba:)DD hiába küldöm el előtte klotyóra..tiszta életszerű:)) -
#27002 AgeSimsCheat on/off -
#27001 a simPE-t majd megnézem otthon -
#27000 simPE sem kell
van életkor parancs
setagevmi, majd megnézem mindjárt
aztán a szülők visszaalakulnak tinivé, elmennek a suliba, a gyerekek meg otthon addig bőgnek :)) -
#26999 nekem is kéne 1 olyasmi, hogy simemet visszatudjam küldeni az egyetemre.. ha a simpe-vel visszafiatalítom és elküldöm, akkor nem lesz vmi hátránya ? mittomén..elvesznek az addigi pedál-medálok, jártasságok, stb.
platina-módja megmarad ? illetve mi lesz a házával, és az abban lévő 2 állattal ? -
#26998 de hogy a mezei sim, aki vámpír lett, lehet-e növényember, hát, nemtudom
nekem vmi cheat kellene, amitől a sim elvégzi az egytemet, illetve a felnőtt visszamenőleg (fiktíven ugye) vagy irjam át simPE-vel? -
#26997 szerintem a Vámpírúrból nem lesz növényember, mint ahogy szaporodni sem tud -
#26996 valyon más spéci karaktert vámpírrá lehet tenni ? (élient, robotot, növényemberkét, vérfarkast, zombit..) -
#26995 sajna nemtom -
#26994 össze kell haverkodnod vmeliky vámpirral, és akkor megharap ha kéred
ellenben vigyázni kell velük, mert a barátaikat szeretik spontánul is harapdálni, nálam a gyereknek össze kellett vele veszni (pár arcába fröccsintett pia a vacsinál megtette a hatását) mert 2 percenként törölgethettem a megharapási kisérleteit (előtte a srác is vámopir volt, de aztán nem tetszett neki, itattam vele vámpirszérumot, de szürke bőrszine megmaradt, azt hozhattam vissza a simPE-vel, erre nem megharapja az a marha 2 perc múlva?)
Vámpírt éjjel találsz a Crypto-Night Clubban a belvárosban
-
#26993 de lehet
sexysims.com :D -
Gólya #26992 bárki, aki tud, segítene?
kismama-ruhák hol vannak?
anno a feelingen volt egy-két link, de én hülye, nem írtam fel magamnak, most meg már nem tudom megnézni...
egyszerűen borzalmasak, amiket a Maxis csinált - ilyen ocsmány nem lehet egy kismama... -
Gólya #26991 azt hiszem, meg kell haraptatnod a simedet a vámpírral (de nem teszem rá a nyakam - én nem szeretem a vámpírokat) -
Era40 #26990 a titkos kódot kell beütni..aztán shiftgomb lenyomva és rákatt az emberkére..ott ki lehet választani hogy vámpír legyen.. -
huiner #26989 Sziasztok! hogyan lesz a simsből vámpír? -
#26988 Van néhány lehetőség a nyilvánosra... Például a próbafülke, meg a lift, ahogy már írtátok, de van még a fotós fülke is, és természetesen a jacuzzi is annak számít köztelken. Még azon gondolkozok, ha köztelken beülnek a kocsiba, és ott etyepetyélnek, az nyilvánosnak számít-e.
Kár, hogy zuhany alatt nem lehet... -
Era40 #26987 sorry..piros telefonfülke nincs..megnéztem..régebben olvastam egy fórumon..azt hittem működik..sorry sorry..próbáld a próbafülkébe..az is nyilvánoshely.. -
Era40 #26986 nem amin a taxit hívod..ez egy piros fülke..szépkellemesbe vagy akármelyik városba ha belépsz..valamelyik bolra rákattintasz..és ott le lehet rakni különböző dolgokat..parfümös állványt..mp3-as állványt..ott van piros telefonfülke is..ha minden igaz..azt leteszed a boltba..utána belépsz a családhoz és elmentek abba a boltba..a többit tudod:))) -
#26985 bizonyára -
Dave0092 #26984 nem ide tartozik, de a Sims Stories kiegészitő utolso tagja, jön PC-re is nem? mert eddig csak konzolra muttaták be, de ha menézed a hivatalos oldalon, ott mind a 3 rész csak konzolra van irva, közbe van PC_n is -
#26983 telefonfülke? amin a taxit hívod? -
Gólya #26982 a snooty szerint már csak 22 nap van hátra...akkor az 4-e, nem? -
#26981 Szeptember 7 -
Era40 #26980 Kérdezném,hogy ez a Bonvoyage megjelenése mikorra várható?? -
Era40 #26979 telefonfülke is nyilvános... -
Era40 #26978 Pár oldallal ezelőtt olvastam,hogy valaki télen nem tudott halat fogni..Merthogy befagy a tó..nos..a vásárlási módban a dekorációban és a szobrokban van egy olyan valami amire azt írja ,hogy vízgentyű..abból ha két három db-ot be van rakva a tóba,akkor nem fagy be olyan könnyen..Én télen horgásztam, és az aranyhalat is akkor sikerült kifognom.. -
Grrrrrrr #26977 Honnan lehet ilyen simeket letölteni? -
#26976 hajjaj akkor nekem kel tulajdonságoka tis megadni?:( fasza.. nah nem bj holnpa kipróbálom:D:D:D -
#26975 a sim2pack fileokat nem kell bamásolni a downloads mappába
ami még érdekes lehet, hogy a downloads mappába nyithatsz almappákat is -
#26974 a downloads mappába a *.package file-okat kell bamásolni
a *.sim2pack file-okat pedig duplakattal felinstallálhatod
ezek a simek aztán a családkészítő képernyőn érhetők el a listából
(1), fent dobókocka, lista
a bodyshop által gyártott simeket is itt találod -
Grrrrrrr #26973 Honnan lehet ilyen valós embereket letölteni? Az ilyen emebrek berakása engem is érdekelne. -
#26972 hogy kell embereket belerakni? mert töltöttem le pár emberkét (veronica mars, jack bauer:D)
bemásolom downloads mappába, telepítem is kiirja h hozzáadta, elinditom játékot, és nincsen a családlistába. vagy nem kell költöztetni? pedig én ugy akartam volna... vagy valamit rosszul csináltam? -
#26971 ja igen, még egyet tudsz csinálni, ezt talán a legegyszerübb
nem kell fileokkal szarakodni
akik kellenek tőled, fogod és betömöríted file-ba (programon belül van ilyen hogy package lot)
nem a netre teszed fele, hanem fileba
kapsz egy halom sim2pack file-t
ezt a célgépem telepíted, sima duplakattal. ekkor bekerülnek a házak (a benne lakókkal együtt) a faluképrenyő házlistájába
ekkor a házakat le tudod tenni
a kapcsolatok ugyan elvesztek, de ezt simPE-vel vissza tudod állítani
vagy he ezzel nem akarsz tökölni, akkor nekiállsz 0-ról ismerkedni a környzettel újra -
#26970 de ekkor is kell egy temporális kaarkater, akivel jóban vannak, és akihez odaköltözhetnek, de csak felnőtt tud odaköltözni, talán tini is, ebben nem vagyok biztos, de gyerek semmiképp, gyerkeket örökbe kell fogadni, aztán lehet kavarni a költözéssel, mert felnőtt/rini költözhet gyerekkel, sual nem egyszerü összehozni a családokat
de lehet, hogy ezt az egészet meg lehet spórolni, mert lehet, hogy van vmilyen nem hivatalos segédprogram erre, hatalmas a közösség, rengeteg vicket-vackot csináltak a programhoz (pl. sokkal jobb ruhákat mint a gyáriak) -
#26969 azt hiszem a lift is nyilvános woohoo -
#26968 akkor az ritka körülményes
meg lehet oldani a simPE-vel, de akkor tudni kell melyik file mi
ugynis minden egyes karakter illetve ház külön file
és akkor még arra is figyelni kell, hogyha leteszel házat akkor ott ne leygen másik, a terep ugyanolyan legyen
egyszerübb embereket összevegyíteni, átviszed az emberkéidet a gyároi karaktered helyére, simPE-ben bállítod az ismeretségeket -
#26967 nem kell semmiféle cheat
úgy csináld, hogy csinálsz kaját (vagy partiasztal) áthívod a barátokat (többen is megteheti ezt) aztán ha átjöttek, meghirdeted a bulit, és áthívsz 2 vendéget
így akár 8-10 vendég is lehet (hogy mennyi vendéget tud lekezelni a program, memória függvénye)
az ott lévőket is bele fogja számítani a part sikerességébe
parti meg leginkább úgy lehet sikeres, ha áthivod a kedvest és azzal enyelegtek egyet a diványon, vagy egy kis woohoo/etyepetye ;) -
Gólya #26966 próbafülke
de ott is csak ketten lesznek - max. az üzletben levők majd csodálják az ugráló fülkét