Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kodlovag
Nem, nem. A letöltött .package fájlokat mindig a C:/Documents and Settings/User/My Documents/EA Games/The Sims 2/Downloads könyvtárba kell rakni, függetlenül attól, hova telepítetted a játékot. A .sims2pack is ide telepíti a tartalmát, amik egyébként úgyszintén package fájlok.

Kodlovag
Semmi különlegeset nem kell csinálnod. A Ford egy .sims2pack fájl, egyszerûen csak duplaklikkelsz rajta és magától feltelepül.
Ami a FAQ-ban van, az feltételezem a .package típusú fájlok telepítése. Azokat manuálisan kell a Downloads könyvtárba másolni. Ami egyébként a C:/Documents and Settings/User/My Documents/EA Games/The Sims 2/Downloads könyvtár. Ha nincs benne Downloads, létre kell hozni.

cseri001
Hát, alapesetben (ha a C-ben van a játék) akkor My Documents/EA Games/The Sims 2 -- be csinálsz egy mappát Downloads néven, és oda kell bemásolni a package. fájlt, amit küldtem.
Innentõl kezdve ha letöltesz valamit, akkor azt oda kell bemásolnod. Ha van Nightlife kiegészítõd, akkor csinálhatsz azt hiszem egy subfuldert a Downloads-on belül.., de ez már részletkérdés.

Viszont ha már a D-be tetted a játékot, akkor szerintem ott is ugyanúgy, keresd meg a The Sims 2 mappát, és oda csináld ezt a mappát.
De ez csak tipp, próbáld meg...

Úristen hód, fújd már ki!!!

sozs
Öööööö, olvastam a FAQ-t de nem igazán értem a Ford kiegészítõ telepítését. Nekem alapban nem a c, hanem a d meghajtón van, de ott nem találok ilyan mappát amit a FAQ-ban le írtak...
Valaki leírná nekem, mint egy hülyegyereknek, hogyan kell telepíteni?
THX!

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

Olcsy
Köszi már nem kell, megtaláltam a megoldást!<#nevetes1>

Olcsy
Hello?Mit kell csinálni amikor kihívom a kertészklubbot?Mert ha üdvözlöm a nyanyát akkor úgy csinál mintha egy vendég lenne...

a bútorbolt nekem is igen szépen hoz a konyhára - míg ment a virágüzlet, néha beküldtem a csajt, hogy némi pénzt is keressen
lehet, kiárulom, ami eddig elkészült saját csokor, aztán csinálom "gyári" virággal tovább - azzal kevesebb a bajlódás

most leszedtem a virágokat - tényleg iszonyú nehéz -, helyette raktam be a halakat - de mint írtam, Coolfire-el ellentétben nálam csak úgy "pucéran" hevernek a hûtõben
kíváncsi vagyok, mi lesz belõle - eddig az a tapasztalatom, hogy mintha közösségin jobban menne a bolt

Kodlovag
Nekem van virágbotom. Igaz, nem csak saját készítésû csokrokat árult, hanem szobanövényeket, sõt kerti növényeket is. Egy garázsban rendeztem be a boltot, és mellette ott van a minikert az eladó növényekkel.
Nekem egész jól mûködött a dolog, vásárolgattak rendesen. Csak macerás is, mert az eladott csokrokat aztán 1 napig tart, míg újra legyártom. Meg a tulaj sokszor tök egyedül vitte a boltot. Eladás, péztár, ha marad idõ restock. Alig gyõztem kapkodni. Ehhez képest a növények olcsók, és egy üzleten csak keveset lehet keresni. Napi 1-2 ezer már szuper eredmény. Összehasonlítva például a bútorboltommal, ahol egy napi nyitvatartás alkalmával akár 11ezret is kerestem nettó. Az már jó üzlet.

Most egyébként éppen egy galériát készülök nyitni. Kíváncsi leszek az eredményekre...

Töröld már ki ezt a szar reklámot innen.
Fizetõs sms-es baromság lesz, amerre járok, mindenhová telenyomták ennek a reklámjával a fórumokat, akár Index, akár NLC, akár bármi.
az enyémek nincsenek becsomagolva ...<#szomoru1>
kellene még valamit csinálni velük?

Web mester
Mien game ez?

de egy lökött simem van ......
10-es skillel a süti helyett magát gyújtja fel....

no és pecázik ám szorgalmasan, de azt az óriás halat még mindig nem sikerült kifogni
kíváncsi lennék, tényleg létezik, vagy csak valami trükk volt az a kép ...

élj! ettõl életszerûbb nem kell

Mike
reklámozzál máshol

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem szégyen az, én is szoktam ezzel játszani 😊

Mike
nemtom

cseri001
Te is küldd. 😊

cseri001
Küldd az emilcímed priviben...

mondjuk tényleg az lenne jó, ha szabadon lehetne telket "rajzolni"
de mivel ez van ....
na jó, nyavalygás vége

és ugyan valóban sík a terep, de vannak szomszédok (csak nincs bekapcsolva)
bár ez megoldható ......

sozs
Esetleg nekem is! (pontosabban a fiamnak, és a lányomnak <#worship>)

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

köszi, de ha 10 négyzetet növel, az meg már sok (tudom, problémás vagyok)
azért majd megnézzük

Kodlovag
Óóó... Természetesen product registerednek kellene lennem a letöltéshez. <#sir>
Valaki, aki már letöltötte, esetleg lenne olyan rendes, hogy elküldené nekem mailben? Priviben megadnám a mail címemet. <#help>

Kodlovag
Hogyne lenne, persze hogy van. Csak nem mindig mûködnek az ötleteim...
Egyébként korábban ez már volt kérdés. Van a modthesimsen egy LotExpander nevû letöltés. Mike már kipróbálta régebben, de neki nem mûködött. Most egy újabb verzió van fent, lehet újra próbálkozni. A #277 posthoz van csatolva az 1.2.2 verzió. Az ottani fórumozóknak legalábbis megy.

Tehát ezzel azt tudod csinálni, hogy utólagosan megnövelheted a telked méretét bármelyik irányban. Egy kocka növelés falunézetben 10 kiskocka növelés lesz teleknézetben. A telekméretek ugye n*10 méretben kötöttek. Mielõtt használod, készíts biztonsági mentést a faluról!! (Természetesen semmi garancia nincs arra, hogy nem lesz valami probléma) Szerintem a legbiztonságosabban úgy próbálkozhatsz, ha nincsenek a közelben szomszéd telkek, és sík a terep (úgy látom, a házad is sík terepen van). Ez persze csak saját vélemény, én magam sose próbáltam. Ha végigolvasod a modthesims-es topicot, még biztos sok okosság kiderülhet. Csak kb 300 post.
Ja, és telekméretet csökkenteni nem lehet. Tehát ne növeld túl nagyra, mert utána nem fogod tudni visszavenni kisebbre, ha késõbb meggondolod magad. Akkor már csak a biztonsági mentéshez nyúlhatsz.

Kodlovag
Nekem sincs vámpírom. Se zombi, se farkasember, se idegen és még növényember sem. Egy darab servot már csináltam, de még azt se kapcsoltam be.

cseri001
Már lehet tényleg...
Mike! Milyen a játékban? 😊

Mike at home
leszedtem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
pirospontot írjál be magadnak!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ja,már én is néztem pár órája,de nem lehet letölteni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Web mester
tényleg ...
Kodlovag: Neked nincs valami tipped erre a teleknagyobbításra?

ja, csak nem emlékeztem a nevére, mert mint mondtam, nem foglalkozom vámpírokkal

ok kösszönöm
Kodlovag
Szerintem a Crypt O'Night klubra gondolt (vagy mi is a neve). De szerintem csak annyi a lényeg, hogy éjszakánként járj szórakozni Downtownba. Majd fog jönni.

és vámpírklubbot hol találok? mert csak nightklub meg ilyenekel találkoztam eddig... ??? :S
köszönöm
a vámpírklubban biztos találsz - hogy hogy kell csinálni, nem tudom,mert nem szeretem a vámpírokat, de biztos lesz, aki tud segíteni

hello. merre, vagy hol találhatok vámpírt?? vagy lehet csinálni???
Pfff..erre sajnos semmi tippem sincs.Talán a "kõmûvesek" tudnak valami okosságot mondani.😊

na ide kellene mindkét irányban még 3-4 négyzetnyi hely (vagy esetleg saját szabad telekszerkesztési lehetõség)

tényleg, az még mindig nem megoldható, hogy egy icipicit megnagyobbíthassuk a telket?
mert nem kellene ám sokkal nagyobb - elég nagy különbség van a 2x2 és 2x3-as telek között - csak pár négyzetnyi terület kellene még
nem találkoztatok valahol ilyen lehetõséggel?

aha, akkor még van mit dolgozni rajta - az elsõket ui. beraktam a hûtõbe
(fõleg amilyen vendégjárás van a csajnál..)

mivel ez a csaj is teljesen "újkeletû", a skilleket egy elgáns mozdulattal becsaltam, így sikerült két- vagy három életcélt megcsináltatni vele, közben feltornázta a kertészet-horgászat-üzleti medáljait (azt hiszem, írtam lentebb, hogy ez most a negyedik boltja), elõbb volt egy kutyája, kapott egyet ajándékba, aztán fialt a kutya két kiskutyát (õk voltak azok a kis "aranyosak", akiket sürgõsen eladtam, mikor felnõttek, aztán eladtam a két nagyot is, vettem két macsit, most van három kismacs, meg az újult ürge (most õt kell betanítani mindenféle pedál-medálokra), aztán ugye ott az üvegház, a gyümölcsfák ...

Nekem kábé olyan 60db halam volt,mind elvitték..úgyogy 100-ig meg se állj..😊)Fõleg ha enni is akarsz belõle a simjeiddel.

Frissen.Vettem 4 hûtõpultot és telepakolgattam.Szép csomagolást is kapnak.😊A harcs egymaga elfoglal egy polcot.Párat kipreparálva kiraktam dísznek a falra.😊

Mondjuk-mivel nem rég kezdtem teljesen újra-az elsõ cél a simem full feltápolása:összes skill és medál,persze közben azért nemi élet is..😊,majd egy kutyus feltápolva(uszkár),majd utána asszony és gyerek..😊

simán "frissen" árulod, vagy kitömve?

lehet, még egy halasboltot nyittatok vele - ha már elég sok cápa lesz a hátizsákban

Én is csak ingame képen láttam az egyik külföldi oldalon.Eddig 8 féle halat sikerült kifognom.Mondom nagyon nagy a kereslet irántuk a simek körében.😊