Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
neeee :'(

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Mike at home
el kell hogy keserítselek

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ColdFire
kocsmát lehet nyitni?😊
amugy üdv😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

látod, ezt elõbb is mondhattad volna

így már értem

Mike at home
aha

mit akarsz feltenni egyébként?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sozs
Akkor is ugyan ez jön elõ..... A Házi kedvencek az utccsó amit feltettem, ez a baj esetleg? Az éjszakai élet, a csilli-villi cuccok, mesés díszletek, házi kedvencek vannak a gépen, ebbne a sorrenben telepítve...

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

Olcsy
THX!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Kodlovag
Falunézetben kattintasz a bal felsõ sarokban lévõ évszakos ikonra, és beállítod, hogy nyár is legyen.

Olcsy
Nah mind1, nem rakom fel a képet inkább elmondom.Úgy vannak kiírva az évszakkijelzõn az évszakok h tél,tavasz,õsz,tél.Nekem ez 1 kicsit zavaros.És ráadásul az évszakváltó géppel nem lehet nyárra váltani...Most mit csináljak?<#help>

Mike at home
ha kiürült
mert különben rendelni kéne bele kaját, és olcsóbb ha a régit eladom és veszek egy újat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

egyelõre maradok ezeknél - ha már ilyen szépen futnak, miért csereberéljek?

azt miért? utána vehetsz másikat

Mike at home
kell 6 darab futópad, meg ahol ehetnek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én a kiürült hûtõt is el szoktam adni 😊

ráadásul a forgalom olyan, hogy ahányszor bezárna a csaj, mindig jön újabb vevõ - az elõtt meg illetlenség bezárni (viszont ezekkel a dolgokkal, amit írtam is, nem gond - sárkányvirág, karriertoll)

s próbáltam szolgáltatást - nálam meg az nem jött be; valahogy mindig mindenki azt a dolgot akarta, ami már foglalt volt, s persze utána állt a bál

esetleg ... ha csak azt csinálod
de ennek a simemnek négy boltja van, s mint mondtam, mindent elad, ami van: hal, zoldség, gyümölcs, süti
meg van egy másik élelmiszerboltja (ami nagykeres), egy bútor- és egy ruhaüzlete
de ez a saját termelésû is szépen halad, igazán nem panaszkodhat, pedig az árai kedvezõek

Mike at home
szerintem a zöldségtermelésben éhen lehet halni

ami szép pénzt hoz az a szolgáltatás

hamar felfuttatható napi 8-10k-ra
ez zöldséggel elérhetetlen

bár igaz, ami igaz, a virág, meg a zöldség-gyümölcs keveset hoz a konyhára, de sok kicsi ugye sokra megy (s ha már úgyis megterem...)
viszont az aranyhalnak még olcsó árfekvésben is szép jövedelme van

aha, ismerõs....
éttermet én is próbáltam - nem jött be
most ez elég jó - a csaj a boltban megsütött egy vagon sütit (beraktam neki a konyhába a karriertollát meg egy sárkányvirágot - még csak el sem fáradt), most a soros ürgével otthon pecázik meg pátyolgatják a zöldségeket, gyümölcsfákat (jól jártam a fickóval, mikor odaköltözött, derült ki, hogy aranymedálos kertész)
így most lesz megint egy vagon hal, meg zöldség-gyümölcs, még megvannak a virágok, plusz a sütik; most tavasz van, õszig szépen feltankolnak mindenbõl, aztán irány az üzlet - két hétig be sem fogom tudni zárni

Mike at home
nekem éttermem volt de csak vitte a pénzt, napi 2-3k minusz, plusz a tulaj dolgozott éjt-nappallá téve, hajtott, volt szakács, pincér, stb felváltva, mert a szakács dög lusta volt, reggel a bárban kezdett, mindig mindenki elfáradt, nem gyõzte a tulaj elküldeni õket pihenni, majd visszazargatni dolgozni, mikõzben a személyzet helyett fõzött, pincérkedezz
egyedül egy tini haverja, akivel régrõl barátok voltak, az volt lelkiismeretes

szóval ... boltokra visszatérve:
eddigiek alapján tapasztalat: közösségin sokkal jobban megy a bolt - bevittem a halakat, vitték, mintha még fizetnének is nekik, utána kiraktam a gyümölcsöket, zöldségeket, azt is elvitték, meg volt pár saját készítésû süti, az is elfogyott
most még elsózom a virágokat, aztán kísérletezek egy kávézó-sütikézõ hellyel - volt már valakinek ilyen?

Mike at home
mekkora az a kép
itt az sg-n lehet galériád, rakd fel oda, 2 mega helyed van

vagy írj mail-t nekem

az Isten áldjon meg ....
nálam nagyobb láma nincs szgép-ügyben, de egyszer kellett elmondani mindent
keress a közeledben segítséget, mert ez így csak szenvedés
meg különben is ... a Feszty-körképet akarod felrakni?

Mike at home
hajaj, mondjuk Total Commandert használj

Olcsy
Figyu!Valaki meg tudja adni az MSN címét?És akkor elküldeném neki a képet és õ kirakhatná vhová ahol a többiek is láthatják...

Olcsy
Basszus már v 10x rákattintottam h feltölt, erre megnézem a kép méretét és túl nagy!:@

Olcsy
Nem.1általán nem simshez kapcsolódik!😄Csak felrakom aztán ha megnéztétek letörlöm.😄

csacskasims?

Olcsy
Felrakom az 1-ik haverom honlapjára!

jajjj....
csinálj itt egy galériát, ments jpg-be/gif-be és tölts fel

Olcsy
Ha Prox-on akarom feltölteni ezt írja ki:A feltöltött kép nem engedélyezett! Csak JPEG, GIF, PNG!<#szomoru1><#help>

Olcsy
Hát én még nem, de azt javaslom telepítsd újra a játékot!Talán az segít...

Már megint egy extra esetem van. Sajnos. Játszok, játszok, kilépek, aztán már nem is indul többet a játék. Nem ír ki semmit, nem csinál semmit. nem indul. Átmegyek másik felhasználói fiokba ott indul. Szuper!!! Letöltéseket átmásolom, indul! Hurrá minden benne is van nagyon örülök!!! Szuper. Legközelebb odaülök tök jó lesz... hát az sem indul!!! Mi a fene lehet a baj?????? Járt már valaki igy???
Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Olcsy
Ha a galériába akarom feltölteni azt írja ki h nincs elég hely a kép feltöltéshez!

sozs
Bocs, nagyon láma vagyok, milyen parancssorba?

Shiwo
töltsd fel máshova és linkeld onnan

például itt feltod tölteni...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
rakd a galériádba

Olcsy
Ha azt írja ki h a feltöltendõ kép mérete max 20 KByte és fel akarom rakni a képet mit csináljak?

Mike at home
a seasons (vagy az általad feltett utolsó kieg) könyvtárában találsz egy CSBin mappát, azon belül pedig a PackageInstaller.exe-t
ebbe a mappába másold be azokat a sim2pack file-okat amiket fel akarsz tenni, majd ird a parancssorba:

PackageInstaller akarmi.sim2pack

sozs
Pleas, help...<#rinya><#rinya><#rinya>>25756

cseri001
Szerintem erre gondolsz...
Nézz körül a modthesims2-n, ennek a kreátornak van más jó cucca is..., meg egyébként is jó oldal.

Úristen hód, fújd már ki!!!

már kérdezted, de ezek szerint senki nem tudja
próbálj körülnézni valahol

Firerock
sásztok
tudnáûtok vmi olyan patchet,eszközt amivel tudok kiskutyát/macskát csinálni(vmelyik honlapon láttam hogy csak rá kell kattintani és már születik is a kicsi)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

sozs
Na azért kérdeztem, mert nekem ha a fájlra kattintok a következõ felirat jön elõ:

Mike
maradjunk inkább annyiban ahol a Dokumentumok mappa van

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

cseri001
Szóval akkor csupa hülyeséget írtam? Na sebaj. Van aki kijavítja!:😊

cseri001
Ja! látod, én meg sem néztem, hogy milyen fájl... meg voltam róla gyõzõdve, hogy package. ...
De nekem nem települ fel duplaklikkre a sims2pack. fájl 😞 Állandóan társítanom kell hozzá a telepítõjét. Valami gubanc van a gépemmel ez ügyben.