32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #27045
    akkor kezdem:

Gieke - egyedülálló, egy lakókocsiban lakik 2x2-es telken:

az Ottomas-család (én szimplán gyerekgyárnak hívom őket), azt hiszem, 2x3-as a telek:

• Gólya #27044
    akkor én most megyek fotózni...
  • Gólya #27043
    még elbízom itt magam a végén...
  • Mike
    átépítettem a házat aktuális családomnál
    tegyek be róla képet (igen)
    mindeki tegyem be képet az aktuális családról, házról, kiváncsi vagyok másnak milyen

köszi
  • Mike
    milyen igaz, ez lehet a baj, okos vagy gólya
  • Gólya #27040
    próbáld meg ezt:

intProp maxNumOfVisitingSims #

a # helyére számot írsz és a faluképernyőn kell beírni
  • Grrrrrrr
    Az alap és az egyetem magyar. Akkor ezek szerint nem lesz gondom vele. Köszi.
  • rage at work
    De ha az alap és az Egyetem angol, még lehet őket magyarosítani, majd utána a többi kiegészítőt magyarul rátenni, s úgy magyar lesz az egész.
  • Mike
    azt jelenti, hogy amikor installálod, akkor van vagy 10-15 nyelv, amiből választhatsz
  • Era40
    akkor sem..csak ketten jöttek..az unoka meg még csecsemő..most született..csak azt hittem azt is hozzák esetleg magukkal..
  • Grrrrrrr
    Az mit jelent? Automatice igazodik az alap nyelvéhez?
  • Mike
    de nincs jelentősége, mert az alap és az egytem kivételével nincs külön magyar verzió, a többiben már benne vann alapból
  • Mike
    ha minden magyar (alap + összes kieg) akkor teljesen magyar
    különben nem
  • Grrrrrrr
    Valahol olvastam, hogy ha az utolsó kieg magyar, akkor a játék nyelve is magyar. Igaz ez?
  • Gólya #27031
    akkor sem, ha az egész háztartással hívod a simet?
  • Gólya #27030
    http://thesims2.jouwpagina.nl/
    itt nézz szét - de ez a faq-ban is megvan (igaz, nincs mellé írva hol mit találsz, de nyugodtan böngéssz)
  • Mike at home
    akár

de mi az hogy nem hozzák?
    még csecsemő?
  • Mike at home
    nekem volt már 8 is, 2 szülő a többi meg különböző életkorú gyerek.
    volt kedvenc, vele sokat foglalkoztam, a többiekkel annyira nem
  • Mike at home
    minek? arra ott a személyzet
  • Era40
    Én egyébként kis házakat építettem mindig.De én azt ide fel nem tudom rakni:)DDD egyébként az egyik simemnek az a vágya hogy a most született unokáját megölelje..csak a lánya nem abban a házban lakik..ha telefonon meghívom a háztartást..a gyereket nem hozzák..van valami ötletetek??Vagy a lánya hívja meg az anyjáékat??
  • Era40
    időmegtakarítás?? a zuhanyzóból kifolyik azt takaríttathatom fel vele:)))Egyébként a képeket elnézve..nem is értem mit keresek én itt?Ekkora házam sosem volt..és nem a pénz miatt. egyszerűen átláthatatlan lenne...ha sokan vannak a családba képtelenség irányítani mindet.max 3 sim amivel még elbírok.Üzletet nem mertem nyitni sosem.Pedig elég régóta játszom vele..De itt mindenki olyan szinten műveli ezt a játékot hogy csak ámulok- bámulok.legnagyobb meglepetés az volt mikor a titkos kód beütése után a pasi a munkahelyén elérte a 10-es szintet és helikopterrel jöttek érte..hát van még mit tanulnom tőletek..
  • tommyg
    Tudtok mondani valami oldalt ahonnan házakat lehet tőteni?? kössz
  • LeWyTy
    eléggé gyér a berendezés mer most a The Sims™ Kertvárosi Krónikák-al játszok
  • Mike
    jaja, de ugyanakkor enm értem mit tépi magát némi szennyes edény, és pocsolya láttán
  • Mike
    10-es outgoing vagy 0 neat kell hozzá
    egyébként szerintem nem baj, ha a zuhanyzóba pisil, , időmegtakarítás
    rlgen lehetett bokorba is, de azt kivették :(
    nagyon vicces volt, amikor apuka reggel a limóhoz menve, pislantot egyet, az szándékosan oda elhelyezett bokorban :)
    én a gyerekeket is így küldöm suliba, hogy megáll szépen a busznál, és játszik a psp-jével (nevezzük mondjuk ennek) aztán 50-kor usgyi fel a buszra
  • Mike
    belsőről is van kép?
  • Mike
    folyt:
    ez volt az utolsó csóresz ház - amit megálltam hogy ne építsek full kész házat - annyira nem volt pénzük, hogy a srác eljárt énekelgetni köztelkekre, de aztán beindult a biznisz :) mint látható előszőr a kertben

már üzllethelyiség is van

aztán áteveztek a szolgáltatóiparba, a vendégek futottak, kajába borulva aludtak óránként egy százasért, lehetett isfejleszteni a házat szépen

ennek a tetejére tettem rá egy ugyanolyan emeletet mint a felső
    de követhetetlen volt a 4 sim mozgása, akik ott laktak.
    ja és a non-stop tartottak nyitva, a ház értéke azt hiszem a végén olyan 380 ezer körül volt, egy baj volt, apró volt a telek, és ugye telket bővíteni nem lehet, vagy soxor az is nagyon hiányzik, hogy az egész házat odébb tudja tenni az ember pár kockával
  • Mike
    ketten
    nem laktak benne mert visszabontottam
    a 3 szint a padlás let volna, persze oda is ment a lift :)

földszint konyha/étkező, nappali, első emelet hálók, meg fent nagy hely, akármire, még feljebb meg üres, ide mehetett volna a edzőcucc, meg akármi
  • Mike
    egyszer építettem egy 4 szintes házat (szép lassan lett 4 szintes, ahogy jött a pénz, meg szaporodott a család) játhatatlan
    ki hol van, mit csinál, örökké le-föl
  • Mike
    nohát ez a ház sem picurka
  • Mike
    simresources statisztika

TSR Data from July 1st to July 31st

New Members: 32,797
    Total Members: 1,493,556
    New Submissions: 14,650
    Total Sims 2 Files: 95,617
    Total Sims 1 Files: 346,479
    Avg. Daily Downloads: 592,716

Visits: 1,337,067
    Page Views: 17,649,732
    Bandwidth Used: 10,900GB

brutál adatok
    ha ennek csak a 10%-a fizetős, az is havi fél millió dollár minimum
  • LeWyTy
    Bocs de ez nem bírtam kihagyni, szerintem nagyon jól sikerült.
  • Olcsy
    *Zuhanyzóba:D
  • Olcsy
    Nem, azért pisil a zohanyzóba, mert egyáltalán nem pedáns.De kóddal meg lehet oldani...
  • Era40
    egyébként a zuhanyzóba pisálós manussal lehet mit kezdeni? le lehet szoktatni róla?? és a fia is örökölte:))
  • Era40
    3 szintes ház?? azt hányan laknak benne?? én egyszer próbálkoztam egy nagy házzal..reggel jött a kocsi a pasiért melózni..dudált..mire a pasi kiért a ház elé elment az autó.)DD
  • Mike
    képtelen vagyok csóróknak házat építeni
    előszedtem, új család (mindig új családot kezdek, ha sokat kihagyok :)
    és csak írom be magamnak a pénzt, a ház meg csak dagad
    utolsó próbálkozás is 3 szintes lett, és akkor már kell bele lift is, úgy bontottam vissza :)

azt ugye tudjátok, hogy törléskor 20%-t von a visszaadott pénzből?
  • Mike at home
    hát pedig valahogy úgy volt az
  • akyyy
    de nincs olyan opció végignéztem:(
  • Mike at home
    amikor a parti van, akkor kell megkérni a csaj kezét