Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amugy üdv😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
mit akarsz feltenni egyébként?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
mert különben rendelni kéne bele kaját, és olcsóbb ha a régit eladom és veszek egy újat
de ennek a simemnek négy boltja van, s mint mondtam, mindent elad, ami van: hal, zoldség, gyümölcs, süti
meg van egy másik élelmiszerboltja (ami nagykeres), egy bútor- és egy ruhaüzlete
de ez a saját termelésû is szépen halad, igazán nem panaszkodhat, pedig az árai kedvezõek
ami szép pénzt hoz az a szolgáltatás
hamar felfuttatható napi 8-10k-ra
ez zöldséggel elérhetetlen
viszont az aranyhalnak még olcsó árfekvésben is szép jövedelme van
éttermet én is próbáltam - nem jött be
most ez elég jó - a csaj a boltban megsütött egy vagon sütit (beraktam neki a konyhába a karriertollát meg egy sárkányvirágot - még csak el sem fáradt), most a soros ürgével otthon pecázik meg pátyolgatják a zöldségeket, gyümölcsfákat (jól jártam a fickóval, mikor odaköltözött, derült ki, hogy aranymedálos kertész)
így most lesz megint egy vagon hal, meg zöldség-gyümölcs, még megvannak a virágok, plusz a sütik; most tavasz van, õszig szépen feltankolnak mindenbõl, aztán irány az üzlet - két hétig be sem fogom tudni zárni
egyedül egy tini haverja, akivel régrõl barátok voltak, az volt lelkiismeretes
eddigiek alapján tapasztalat: közösségin sokkal jobban megy a bolt - bevittem a halakat, vitték, mintha még fizetnének is nekik, utána kiraktam a gyümölcsöket, zöldségeket, azt is elvitték, meg volt pár saját készítésû süti, az is elfogyott
most még elsózom a virágokat, aztán kísérletezek egy kávézó-sütikézõ hellyel - volt már valakinek ilyen?
itt az sg-n lehet galériád, rakd fel oda, 2 mega helyed van
vagy írj mail-t nekem
nálam nagyobb láma nincs szgép-ügyben, de egyszer kellett elmondani mindent
keress a közeledben segítséget, mert ez így csak szenvedés
meg különben is ... a Feszty-körképet akarod felrakni?
csinálj itt egy galériát, ments jpg-be/gif-be és tölts fel
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ebbe a mappába másold be azokat a sim2pack file-okat amiket fel akarsz tenni, majd ird a parancssorba:
PackageInstaller akarmi.sim2pack
Nézz körül a modthesims2-n, ennek a kreátornak van más jó cucca is..., meg egyébként is jó oldal.
Úristen hód, fújd már ki!!!
próbálj körülnézni valahol
tudnáûtok vmi olyan patchet,eszközt amivel tudok kiskutyát/macskát csinálni(vmelyik honlapon láttam hogy csak rá kell kattintani és már születik is a kicsi)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Úristen hód, fújd már ki!!!