32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #27045 akkor kezdem:
Gieke - egyedülálló, egy lakókocsiban lakik 2x2-es telken:
az Ottomas-család (én szimplán gyerekgyárnak hívom őket), azt hiszem, 2x3-as a telek:
-
Gólya #27044 akkor én most megyek fotózni... -
Gólya #27043 még elbízom itt magam a végén... -
#27042 átépítettem a házat aktuális családomnál
tegyek be róla képet (igen)
mindeki tegyem be képet az aktuális családról, házról, kiváncsi vagyok másnak milyen
köszi -
#27041 milyen igaz, ez lehet a baj, okos vagy gólya -
Gólya #27040 próbáld meg ezt:
intProp maxNumOfVisitingSims #
a # helyére számot írsz és a faluképernyőn kell beírni -
Grrrrrrr #27039 Az alap és az egyetem magyar. Akkor ezek szerint nem lesz gondom vele. Köszi. -
rage at work #27038 De ha az alap és az Egyetem angol, még lehet őket magyarosítani, majd utána a többi kiegészítőt magyarul rátenni, s úgy magyar lesz az egész. -
#27037 azt jelenti, hogy amikor installálod, akkor van vagy 10-15 nyelv, amiből választhatsz -
Era40 #27036 akkor sem..csak ketten jöttek..az unoka meg még csecsemő..most született..csak azt hittem azt is hozzák esetleg magukkal.. -
Grrrrrrr #27035 Az mit jelent? Automatice igazodik az alap nyelvéhez? -
#27034 de nincs jelentősége, mert az alap és az egytem kivételével nincs külön magyar verzió, a többiben már benne vann alapból -
#27033 ha minden magyar (alap + összes kieg) akkor teljesen magyar
különben nem -
Grrrrrrr #27032 Valahol olvastam, hogy ha az utolsó kieg magyar, akkor a játék nyelve is magyar. Igaz ez? -
Gólya #27031 akkor sem, ha az egész háztartással hívod a simet? -
Gólya #27030 http://thesims2.jouwpagina.nl/
itt nézz szét - de ez a faq-ban is megvan (igaz, nincs mellé írva hol mit találsz, de nyugodtan böngéssz) -
#27029 akár
de mi az hogy nem hozzák?
még csecsemő? -
#27028 nekem volt már 8 is, 2 szülő a többi meg különböző életkorú gyerek.
volt kedvenc, vele sokat foglalkoztam, a többiekkel annyira nem -
#27027 minek? arra ott a személyzet -
Era40 #27026 Én egyébként kis házakat építettem mindig.De én azt ide fel nem tudom rakni:)DDD egyébként az egyik simemnek az a vágya hogy a most született unokáját megölelje..csak a lánya nem abban a házban lakik..ha telefonon meghívom a háztartást..a gyereket nem hozzák..van valami ötletetek??Vagy a lánya hívja meg az anyjáékat?? -
Era40 #27025 időmegtakarítás?? a zuhanyzóból kifolyik azt takaríttathatom fel vele:)))Egyébként a képeket elnézve..nem is értem mit keresek én itt?Ekkora házam sosem volt..és nem a pénz miatt. egyszerűen átláthatatlan lenne...ha sokan vannak a családba képtelenség irányítani mindet.max 3 sim amivel még elbírok.Üzletet nem mertem nyitni sosem.Pedig elég régóta játszom vele..De itt mindenki olyan szinten műveli ezt a játékot hogy csak ámulok- bámulok.legnagyobb meglepetés az volt mikor a titkos kód beütése után a pasi a munkahelyén elérte a 10-es szintet és helikopterrel jöttek érte..hát van még mit tanulnom tőletek..
-
#27024 Tudtok mondani valami oldalt ahonnan házakat lehet tőteni?? kössz -
#27023 eléggé gyér a berendezés mer most a The Sims™ Kertvárosi Krónikák-al játszok -
#27022 jaja, de ugyanakkor enm értem mit tépi magát némi szennyes edény, és pocsolya láttán -
#27021 10-es outgoing vagy 0 neat kell hozzá
egyébként szerintem nem baj, ha a zuhanyzóba pisil, , időmegtakarítás
rlgen lehetett bokorba is, de azt kivették :(
nagyon vicces volt, amikor apuka reggel a limóhoz menve, pislantot egyet, az szándékosan oda elhelyezett bokorban :)
én a gyerekeket is így küldöm suliba, hogy megáll szépen a busznál, és játszik a psp-jével (nevezzük mondjuk ennek) aztán 50-kor usgyi fel a buszra -
#27020 belsőről is van kép? -
#27019 folyt:
ez volt az utolsó csóresz ház - amit megálltam hogy ne építsek full kész házat - annyira nem volt pénzük, hogy a srác eljárt énekelgetni köztelkekre, de aztán beindult a biznisz :) mint látható előszőr a kertben
már üzllethelyiség is van
aztán áteveztek a szolgáltatóiparba, a vendégek futottak, kajába borulva aludtak óránként egy százasért, lehetett isfejleszteni a házat szépen
ennek a tetejére tettem rá egy ugyanolyan emeletet mint a felső
de követhetetlen volt a 4 sim mozgása, akik ott laktak.
ja és a non-stop tartottak nyitva, a ház értéke azt hiszem a végén olyan 380 ezer körül volt, egy baj volt, apró volt a telek, és ugye telket bővíteni nem lehet, vagy soxor az is nagyon hiányzik, hogy az egész házat odébb tudja tenni az ember pár kockával -
#27018 ketten
nem laktak benne mert visszabontottam
a 3 szint a padlás let volna, persze oda is ment a lift :)
földszint konyha/étkező, nappali, első emelet hálók, meg fent nagy hely, akármire, még feljebb meg üres, ide mehetett volna a edzőcucc, meg akármi -
#27017 egyszer építettem egy 4 szintes házat (szép lassan lett 4 szintes, ahogy jött a pénz, meg szaporodott a család) játhatatlan
ki hol van, mit csinál, örökké le-föl -
#27016 nohát ez a ház sem picurka -
#27015 simresources statisztika
TSR Data from July 1st to July 31st
New Members: 32,797
Total Members: 1,493,556
New Submissions: 14,650
Total Sims 2 Files: 95,617
Total Sims 1 Files: 346,479
Avg. Daily Downloads: 592,716
Visits: 1,337,067
Page Views: 17,649,732
Bandwidth Used: 10,900GB
brutál adatok
ha ennek csak a 10%-a fizetős, az is havi fél millió dollár minimum -
#27014 Bocs de ez nem bírtam kihagyni, szerintem nagyon jól sikerült.
-
#27013 *Zuhanyzóba:D -
#27012 Nem, azért pisil a zohanyzóba, mert egyáltalán nem pedáns.De kóddal meg lehet oldani... -
Era40 #27011 egyébként a zuhanyzóba pisálós manussal lehet mit kezdeni? le lehet szoktatni róla?? és a fia is örökölte:)) -
Era40 #27010 3 szintes ház?? azt hányan laknak benne?? én egyszer próbálkoztam egy nagy házzal..reggel jött a kocsi a pasiért melózni..dudált..mire a pasi kiért a ház elé elment az autó.)DD -
#27009 képtelen vagyok csóróknak házat építeni
előszedtem, új család (mindig új családot kezdek, ha sokat kihagyok :)
és csak írom be magamnak a pénzt, a ház meg csak dagad
utolsó próbálkozás is 3 szintes lett, és akkor már kell bele lift is, úgy bontottam vissza :)
azt ugye tudjátok, hogy törléskor 20%-t von a visszaadott pénzből? -
#27008 hát pedig valahogy úgy volt az -
#27007 de nincs olyan opció végignéztem:( -
#27006 amikor a parti van, akkor kell megkérni a csaj kezét