32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#27085 -
#27084 a Bon Voyage milyen néven jelenik meg magyarországon ? ill tudna valaki linkelni egy képet a magyar borítórol (amiről lerudnám szedni a lógót :) -
#27083 Zsír! -
#27082 Most csinálgattam. Szerintem faxa lett.
-
Grrrrrrr #27081 Nyitottam otthon egy képtárat. De sajnos bevontam az asszonyt, ha már szabadnapos, és az a Marie Sue összeverekedett vele. Erre a hűlye férfikarater nem odament, és jól megverte az asszonyt? Az otthoni üzletet bezárom, és most minden energiám a békülésre megy, ami nem lesz könnyű, mert 24 órából alig 2-t vannak eggyütt ébren a munkarendjeik miatt. De gyerek köll... Eztán üzlet csak házon kívül. -
Flora2 #27080 Dicséretes törekvés, de ehhez új üzletet kell indítanod a nulláról, az eddigi üzleted mellett vagy helyett, ahogy tetszik. Az eddig megszerzett fogásaid nem vesznek el, ha eladod az eddigi üzletedet!
(Vagy: legyen valaki a családban, aki tudja a többi üzleti fogást, és megtaníthatja rá a simedet.) -
huiner #27079 Azért kéne hogy több legyen mint 10-es szintű hogy az összes vevőfogást megkaphassam!!! -
Grrrrrrr #27078 Ne kérdezzétek mit csináltam, de sikerült aktiválni az éjszakűkat is. Nagyon tetszik ez a sok új lehetőség a simekkel. De a gépigény bizony megnőtt, és bazi lassan től, meg szaggat is. pedig már levettem 800x600-ra. Így már mintha keveselné az 512-t. Az alap még zökkenőmentesen futott rajta fullos grafikával. -
#27077 2GB-OT AMÚGY SE KÜLDENE ÁT NEKI SENKI!!
-
Gólya #27076 többet gondolnál, mint 10-es?
nem hiszem, hogy lenne ilyen - a 10-es szintet elérő üzletet el kell adni - abban már nincs semmi kihívás
(bár én nem szoktam... mire eléri a 10-est, kialakul egy jó kis vevőkör, megy minden, mint a parancsolat...sajnálnám) -
Gólya #27075 Ramaswamiék háza 2x3-as telek, ketten vannak egyelőre:
-
huiner #27074 Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Meg lehet azt csinálni hogy az üzletem ne csak maximum 10-es level legyen? -
#27073 sziasztok,
ajándékba adtam a hu biztonsági másolatot egy 13 éves kislánynak, a telepítéskor a magyar nyelv jelent meg és a magyar lehetőségnél volt a jelölés is - és mégsem magyar. Persze igen vacakul vagyok miatta, úgyhogy segítséget kérek - mi lehet a hiba? A help szöveges fáljban olvastam, hogy a pc-nek is magyar nyelvű beállítása szükséges, ezt le is ellenőríztem és szerintem minden magyar. Nyelvi beállítási lehetőséget nem találtam az options menüben, pedig ez a magyar változat, akitől kaptam az is magyarul játszik vele. Előre is köszönöm a válaszokat.. -
Gólya #27072 miért? kb. úgy működik, mint a teleport, nincs csődület, veszekedés... -
#27071 ugyan már nincs kiirva hatalmas betükkel, a fejlécben, de léci ne warezoljál itt,
köszi!
házigazda
(nem törlöm ki a hsz-edet, tehát lehet hogy valaki válaszol neked, de arra kérlek többet ne hozd fel a témát, és arra kérnék mindekit ha válaszol, akkor azt privátban tegye) -
#27070 vagy ha van vki akinek meg van vagy ismer olyat akinek meg van a kertvárosi krónikák akkor felvehetne msn re és átküldhetné ha nem nagy gond... -
#27069 HI srácok tudm h ez nem pont ide tartozik, DE amikor a sims kertvárosi krónikáit telepítettem akkor kiírta h hibás a sound\pop.package fájl. most mi a f+++t tudok csinálni? vagy honnan tudnám letölteni a sims2-őt? privátba írjátok ha le tudom tölteni vhonnan.... előre is kössz és bocs még 1ccer -
#27068 ha tudsz venni kocsit, akkor benne van az éjszakák..
bulis hely hozzáadásához meg hozzá kell adni vmi külvárost.. a "nagytérképen" bal fent lesznek ikonok, azzal lehet -
Grrrrrrr #27067 Nincs sim2 4-es CD, mert dvd-s. -
#27066 hogy néz ki az a tv? -
#27065 persze lehet, hogy package file-okat használ az is, és kompatibilis a kettő
meg kell nézni, ki kell próbálni -
#27064 Egész könnyűnek hangzik.
Vazz.. nem lehet egyszerűbben?
És a falfestéseket átlehet venni? -
#27063 persze
megcsinálod a 3d-s modelljét, textúrázod, és már kész is -
#27062 a life stories-bó átlehet rakni valahogy a sima sims2-be a Dylen Kincaid-től lopott plazma tv-t? -
#27061 akkor az annyira nem jó :( -
#27060 az első kiegészítő telepítése végén kérni szokta sima sims2-4es cd és úgy frissít. a többinél már nem kell.
ez megvan?
mer nálam a multkor ez a hiba volt hogy abból kiléptem és csak 1 kiegészítő indult el az alappal a többi nem (mármint amieik kiegészítő ikonjára mentem csak az az eggy pedi)
vagy nem ere gondoltál? -
Grrrrrrr #27059 Hát az éjszaka nincs benne, pedig feltettem azt is. Azt írja, hogy majd ha telepítem, akkor választhatom ki. De én feltelepítettem. Ha csak azt akarom elindítani, kéri a cd-t. Bent van a daemomban. És mégis kéri. De crack fájlt sem találok sehol. És a kieg readme-jában sem találtam utalásr crackre.
A többi működik, de én ezt is szeretném. -
#27058 ha a defaulton hagytad, akkor külön mappába kerültek (és így a jó)..
a sok ikont töröld ki a fenébe, csak a házikedvenceket hagyd meg..ha azzal indítod, benne lesz a többi kieg is -
Grrrrrrr #27057 hali! felraktam a következő kiegeket: csilli-villi cuccok, üzlet, házikedvencek, egyetem, éjszakai élet, díszletek, Mindegyikről tett egy ikont az asztalra. De ettől ugye ezek nem külön vannak, hanem beépültek a sims2 alapba is? Mert amúgy mindegyiknek külön mappa van a sims2-n belül. -
Gólya #27056 egyébként nem olyan szörnyű a kép felrakása - fotózol, csinálsz belőle jpg-t (bent van a storytellingben) és már töltheted is fel (eleinte azért nekem se volt ilyen egyszerű, de kialakul) -
Gólya #27055 ja és az a jó ebben a lépcsőben, hogy nem mászkálnak rajta, hanem csak odamegy a lépcsőhöz és hip-hop máris a másik szinten van (így legalább nincs óbégatás, hogy nem tudnak egymástól közlekedni) -
Gólya #27054 ez nem elég összkomfortos?
neked tán toronyóra van lánccal?
a gyerekeket pedig felnevelik a szülők, elküldik tanulni, utána meg dolgoznak - vagy ez nem normális dolog? -
Gólya #27053 stylistsims - Toronto living (don., de halkan megsúghatom, honnan került) -
#27052 igen -
#27051 ej de jó mindkettő
csigalépcső honnan van -
#27050 Nem lenne egyszerűbb, ha eladná??? -
#27049 tedd a sírokat az invertory-ba, akkor elvileg nem kísértenek.. -
#27048 Én is küldjek a családomról, meg a házamról? -
Era40 #27047 Kapjátok be:)DDD Én meg nem tudom felrakni az átépített házamat.)DDD
Lakókocsi...hmmm azér az enyém összkomfortosabb:)DD ha megmutathatnám:))))De hát a játékot is mindig a férjem tölti le..kicsomagolja..indítja..én meg játszom vele:))Őt csak addig érdekli amíg elindul..utána az enyém:))Mondjuk a gyerekgyáron röhögök...azt mit csinálsz annyi gyerekkel??mert nekem tele a kert sírokkal:)DD és állandóan visszajönnek kísérteni azt ott reklamálnak ,ha átépítem a házat..belemásznak tévébe,bekapcsolják a hifit.Nem bírnak magukkal.. -
Gólya #27046 folyt. köv. majd később