Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olcsy
A Sim City mirõl szól?

Shiwo
sztem sehogy, mert a C-re is pakol dolgokat, attól függetlenül, hogy a nagyrészét hova telepíted...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

urbijoe
azt hogy lehet megoldani,
hogy nekem a D:/-n van a sims és a C:/-n az xp
és ha ujrarakom az xp-t akkor mindig ujra kell rakni a sims-et is mert ha elinditom az exe-t akkor nem indul el mert kiirja hogy nincs telepitve?
más játék simán megy ,nem kell mindig telepiteni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Amiga
Köszi, találtam egyet.

Van mi arany, bár nem fénylik...

A minap a simlányom találkozott egy színesbõrû pasival. Szerelem elsõ látásra, két villámos érdeklõdés. A kezdeti ismerkedés után rákérdeztem a képzettségeire. Kiderült, hogy a kreativitása egész jó, de munkanélküli. Hamarosan összeházasodtak és fergeteges lagzit csaptak.

Most jön a csattanó.

<#wilting> A pofa közel ötvenezes simoleont hozott a háztartásba, túl volt egy váláson, van egy gyereke és néhány nap múlva megöregszik! <#wilting>

Na ez nem semmi.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Húbaz micsoda leánykérések mennek itt..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szintén zenész...😊Bár engem nem fenyeget az elbocsátás veszélye,körülöttem is megritkították a népet.Igaz legtöbbjüket más osztályokra,szakambulanciákra tették át.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ColdFire
ahaaam😊
köszi asszony 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kata
Egy srác modellt szerkesztett, én meg uv mapokat és textúrákat csináltam, aztán simPE-vel beraktuk a játékba.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
és ezt hogy csináltad?😊
gépeket hogy pakoltál bele?😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kata
Nem tüntek el, ott vannak. A Házak topik 131-es oldalán kezdõdik, és 4 hozzászólásnyi kép van ott.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
eltüntek a képek 😞

ColdFire
2-t vettem, egy Katának, egy neked (de ezt még Kata nem tudja😊

aah, ez a gyûrû.. nagyon sz ép.. szeretnék én is egy ilyet😊 Kata megosztozunk 😉
töröld ki sunyiba!

de igen de engem a mentések mérete aggaszt mer má van vagy 5 gb
Arra nem gondoltál,hogy másik várost csiálj magadnak vagy a tesódnak?
van 1 olyan problémám hogy a tesóm állandóan családokat csinál, de naponta vagy 3-at és má elég idegesítô hogy meglehet fulladni a sok családtól. A kérdésem az lenne hogy le lehet tiltani valahogy a család készítô opciót?
Kata
Igen. A simfeeling házak topikjába tettem fel sok képet.

[/cserf][/fülünyúl]

menyi egy iyen?
amugy lehetek a võfély?

ritka fasza

ColdFire
csak siess😊

ha már ennyire ONolunk, azt a repteret hogy csináltad/csináltátok? :o
egyáltalán az sims2be készült? 😊))

Kata
AZTAMINDENSÉGIT! Micsoda jó ízlésed is van! Télleg szerelmes lettem, elszaladok esküvõi ruhát venni. <#szeret><#love11>

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
majd estére😊

ColdFire
természetesen😊

nem politikának szántam, s szerintem nem is az, hanem a valóság, de: téma lezárva

Mike at home
szerintem NE politizáljunk

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
<#vigyor5>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de ha nem csinálja meg, vannak erre package installerek akár a modthesims-en is

Mike at home
nem tudom

Olcsy
Szerencsére még csak suliba járok!😄

és ne irigyeljétek ám a könyvelõket sem ....

meg tudom érteni a kollegákat - nem irigylem õket, iszonyú, amit elkövettek velük - meg velünk is
szerintem keresni lehet majd, legfeljebb nem találnak<#wow3>

Amiga
Hm, nem ártana még egy beutaló a háziorvostól. <#nezze>

Egészségügyben dolgozom, mostanában nyolcasával mondanak fel körülöttem.

Erõsen gondoljátok meg, mielõtt a Sims 2-ben is elvállaltok egy egészségügyis állást, mert szerintem az EA a következõ patchba már beteszi majd, hogy a magyarul telepített játékban az eü dolgozók mindig full vörös értékekkel menjenek haza (fõleg fun és energy) + munkanaponként csak 50-100 simoleont keressenek...

igenis fõnök<#wave>
így már kaphatom a receptet, vagy még van valami?

Amiga
És a vizitdíjat is befizetted? <#vigyor2>

de nekem van biztosításom<#crazya>

Amiga
Receptet nem adhat, az OEP nagyon megszigorította a receptírás feltételeit. <#bohoc>

Amiga
Akkor ha azt írom be mondjuk, hogy "PackageInstaller *.sim2pack" akkor mindent feltesz, ami ott van? Mert én a száz letöltött mesht meg objectst eléggé rühellem egyesével installálgatni...

itt most csak éjszakai fórum van?

receptet!

Kata
elveszel feleségül? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
az nemsemmi, ügyes vagy 😊

ColdFire
naná 😄

Mike at home
komolyan sütsz?

ColdFire
izgalmasan hangzik <#idiota>

Mike at home
van
tudsz vele parkolni, meg megnlzheted hogy hajt el vele a simed

Shiwo
hát, azért ne várj sokat a kocsikázástól 😊 nem igazán lehet irányítani a verdát..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ColdFire
van auto és lehet autokazni? :o

Mike at home
utána kell keresni
sok minden van a hivatalos cuccokon kivül

Mike at home
nem láttam a második mondatot,

szia Coldi <#wave>