Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk az fura, hogy a tónak nem minden pontján kapok lehetõséget horgászatra - talán a mélységtõl függ a dolog?
pedig eléggé mélyítettem lehetõség szerint mindenütt

a 25710-esen van a kép a házról, egy 2x2-es telken van, tehát nagyjából lemérhetõ, mekkora a tó - aranymedállal kb. öt simpercenként fog halat, tehát iszonyú mennyiséget lehet összeszedni egy tavasztól õszig tartó idõszak alatt

Mike at home
akkor belépsz az egytem területére, és ott csinálsz egyetemistát
nem kell neki se szülõ, senki

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ColdFire
de ugy nem lehet, hogy csak csinálok mékerrel egy csávót, akit alapbol egy kiadó házba teszek be?
nem akarok én a muterjukkal foglalkozni, meg pakkot kapni otthonrol :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Mike at home
elküldöd egyetemre, egy teljesen más térkép

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ColdFire
kösz az életes helpeket:)

egyetemre hogy lehet menni? :o
lehet ugy, hogy csak beköltöztetek egy tini gyereket egy kiado házba egyetem körül?
mert alap sims2-be nem lehetett egy tinit betenni egy házba, kellettek hozzá szülõk:)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Nem nagy.Nekem az egyetemen szinte egy kis pocsolya volt,pár növénnyel,és szarásig lehetett belõle halacskát fogni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Olcsy
Kösz, már megvan.

Olcsy
Hello!Akkor mit tegyek ha azt írja ki hogy no cookies found amikor le akarom tölteni a CEP - Color Enable Package-et?

Olcsy
Én csak hosszan megnyomtam a közepes vizet.

Mike
mekkora tó kell, hogy legyen benne hal?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Olcsy
A Call transport-ot le tudja nekem fordítani magyarra?<#bee1><#vigyor>

Nem rossz elgondolás,ha "élelmiszerboltból" akarsz éldegélni.Emlékszem amikor kijött az OFB én is árultam sütiket(elég sokáig tartott amíg rájöttem hogy kell beárazni õket),nekem az Alaszkát vitték,és a tortákat.Csináltam homárt is,az is fogyott ám rendesen.Rá lehet ezeket mindenre beszélni.:)Azt fogom kipróbálni,hogy a töltött pisztráng és a rostonsült harcsa milyen tetszést arat.Bár nem jó,mert akkor a halaspultba nem jut.Tényleg ha vkinek nincs fent az OFB a szezonba sem lesz medálja?

nekem olyan szépen visznek mindent, mintha csak fizetnének nekik
arra már rájöttem, hogy nem szabad összekeverni a saját termelésû cuccot meg a "nagykerest", mert akkor a saját nem kell a kutyának sem
ez a "lékelés" bizony jól jönne, de most úgy szerveztem, hogy tavasztól õszig horgásznak, kertészkednek, télen meg sütik a sütiket (meg amikor van egy kis szabadidejük), s így nagyjából folyamatos a nyitvatartás
ja és milyen édesszájúak a simek! a süti megy a legjobban (legalábbis nálam)

oké, semmi gond, csak csodálkoztam meg kezdtem kicsit irigykedni

Nem csalunk!:))

De az biztos,hogy a hal télen a homemade cuccok közül a legkelendõbb.Igaz vitték az epret,parikát paradicsomot(nekik is kell a c-vitamin),de a hal a legjobb tapasztalataim szerint.Csak ezekbõl folyamatosan hiánycikk lesz,oké a zöldséget,gyümölcsöt melegházzal lehet pótolni,de az a hülye tó befagy.Nem tudom miért nem lehet lékelni.:)

Tényleg nincsenek becsomagolva...szori..:)

Én legalábbis úgy láttam,hogy be vannak.Azért a nagyesküt nem teszem le rá.:)Már elég régen nem simseztem,de mindjárt megsassintom.

Kodlovag
Telefon -> Call transport és a felugró ablakban kiválasztod, hogy a Titkos társasághoz akarsz menni. Jönni fog a limo. Nem taxit kell hívni, azzal nem tudsz visszamenni.

Olcsy
Mármint hazamentem de a titkos táraság helyére visszamenni már nem tom!Pls help!

Olcsy
Hello!Ha elrabolt a titkos társaság legközelebb h lehet visszajutni?

cseri001
Már biztos megtaláltad a fiatalító löttyöt, de ha nem akarsz azzal totojázni, akkor van egy kaja, amit ha megeszik a delikvens, akkor fiatalodik tõle, egészen a felnõttkor elejéig visszaállítja az "életcsíkot".
Juvenate, a modthesims2-n. Én már kipróbáltam, és mûködött...

Úristen hód, fújd már ki!!!

hogy félreértés ne essék, nem magamtól vagyok ilyen okos, a párom "diktált", én csak titkárnõi szerepet vállaltam<#wink>

hello, Coolfire
hogy is van az, hogy neked a halak becsomagolva poccantanak a hûtõben? ehhez kell valamit még csinálni?
mert az enyémeket csak úgy pucéron rakta be - igaz, így is elvitték a többm mint száz cápit három nap alatt

Ennek semmi köze a másolt játékokhoz.Itt valszeg az lesz amit Gólya írt,futtass le egy dxdiagot,nézz szét a játék olvass el filejában,frissíts drivevereket(bár én még a gyárit használom)etc..
Majd jön Rage,õ hátha tud vmi okosságot.

Ott van az életcéljutalmak legvégén,egy ki tartály zöld löttyel.De a bocinövényel is fiatalodhatsz,bár az elég rázós..:)

Elég sok.Hackelheted a jegyeid,ehhez meges logika ajánlott,máskülönben jön a zsé és elviszi a gépet+bírság,összeszedheted az aspijutalmakat a házból,te rendelkezel a társaság pénzével vehetsz minden szirszart és ezt mind bele a hátizsákba.:)Ha végeztél az univval a leendõ lakásban meg szépen kipakolsz.

Ja csak kéne egy login,v. egy nem blacklistes serial(eredeti).Dobja már fel nekem valaki a fakuba..:)Majd én is rakok fel dolgokat,jó?:))

Nagyon jól el lehet vele szórakozni amúgy,de amikor már 100k felett laknak a városokban,és mindenkinek minden kínja van,na akkor abbahagytam.:)De az 5-dik részt kíváncsian várom...

Azt sehogy,mert odapakolja a registrybe az összes bejegyzést,tehát ha szûz ikszpét raksz fel,akkor azt hiszi,hogy nincs fent.Az is igaz,hogy nagyon sok játék elindul registry nélkül is,de a sims nem tartozik ezek közé.

Mike at home
hátizsák
spirációs pontok

azt hiszem 33k körül van egy életelixir
fontos, hogy sárga vagy fehér módban használd csak, 3 napot tudsz vele fiatalodni, vagyis 3x5-öt az 15 nap, ennyi idõd van újabb 30k aspi pont összegyûjtésére, ami nem nehéz, ergo tinédzser kortól örökéltü lehet a simed
ha gyerekként akarod, akkor csak a SimPE jöhet szóba
ott át tudod állítani a hátralévõ idõt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem az számít eredeti-e vagy se,
de egyébkánt fogalmam sincs mi lehet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ColdFire
én ezt nem találom :\

-képernyõ- és/vagy hangkártya meghajtó vizsgálata (célszerû mindig a legfrissebb használata)
-directX kompatibilitás probléma
-a telepítõanyagban levõ readme.txt-ben vagy egyéb instrukciókban nincs-e "nem kompatibilis" jelzés a gépedben levõ bármilyen eszközre vonatkozóan

Dragooon
#25866: akkor az elsõ :|
#25867: csak ennél

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

csak ennél a játéknál, vagy másoknál is?

Olcsy
Hátt...Ha nem eredetiben van meg akkor lehet az a baj, ha meg eredeti akkor sztm nem bírja a géped...

Dragooon
valaki mondjon valamit, kéreem! #25858

Olcsy
Elrabolt a titkos társaság!Ennek van vm elõnye?

sozs
De nem tudom feltenni sehogyan se, még commanderrel se...

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

Olcsy
Jah és egyébként le lehet tölteni a Ford Mustangot!www.simshungary.hu megkeresed, rákattolsz arra h letöltöm, ha még nem regiztél akkor, regizel azon az oldalon amit bead, letöltöd és felrakod.

Olcsy
Én úgy fiatalítom magam, h szerzek 1 csomó életcéljutalmat, (mert ugye nagy a családom:D) és veszek tehénnövényt meg életelxírt és gondolom a többit már tod!<#vigyor>

ugyan nem állsz meg a fejlõdésben, de három napot fiatalíthatsz a simeden az aspi-pontokért vehetõ itallal - öt adag van egy üvegben, ez már egy üveggel is 15 nap

ColdFire
nincs vmi fiatalító lötty, amit ha megiszok megállok a fejlõdésben? <#idiota>

mert ez elég rossz hogy 26 nap és tata leszek :\
amugy emberkém jelen pillanatban gyorsétteremben kiszolgáló, 360 körüli összeget hoz haza:)

Dragooon
sziasztok! lenne egy olyan problémám, hogy amikor elkezdenék játszani a játékkal úgy két-három-négy perc után elkezd vékonyan és folyamatosan sípolni és közben lefagy. mi lehet a baja? lehet valamivel orvosolni?
elõre is köszi

ColdFire
sims2+ kiegek mind megvannak, hurrá, kezdõdhet a buli,csajok,kutya,cica,üzletek :DDD

Kodlovag
Ez az izémizé egy nagyon precíz megfogalmazás volt. A maga módján tud bonyolult is lenni. Kijelölni a lakó/ipari/kereskedelmi zónákat, megszervezni a munkába járást, közlekedést, egészségügyet, oktatást, kulturális épületeket, kikapcsolódási lehetõségeket, közmûveket, adózást stb... Rövidebben: biztosítani, hogy a város fejlõdõképes legyen, és egy olyan várost létrehozni, ami tetszik neked.
De van neki saját topilja itt az sg-n, keresd meg.

Olcsy
Ilyen bonyolult izémizé?:DCsak mert nem naon értek én az ilyenekhez!:D

Kodlovag
Te vagy egy polgármester, és egy város fejlõdését kell irányítgatnod. Szóval, akarsz Sim Demszky lenni? Megpróbálhatod felépíteni akár New Yorkot is.