32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#27126 Az az énekescsaj, aki énekli a Hallja meg a világ-ot v mit tom én mi a címe, de lényeg ami lényeg, hogy jó csaj!Mellesleg nem tom... -
Gólya #27125 ki az a Lola? vagy nagyon lemaradtam?
-
Gólya #27124 nem, nem...
van benne saját, van olyan, ami letöltött és saját elképzelés szerint átalakított és van eredeti Maxis is (maga a falu is letöltött, csak a faludekor saját mű)
általában ahol laknak, az a saját, ill. átalakított, meg a közösségiekből az üzletek, szálló, étterem, kávézó is saját -
#27123 csá nép!
Lolát honnan tudom letölteni? -
#27122 Ház ez k**vajó city!
Legalább minden épületet te csináltál? -
Gólya #27121 no ha még nem unjátok:
és még egy magányos hölgy, Delarosa kisasszony:
remélem, egy időre elegetek van belőlem... -
Gólya #27120 elég, ha egyszer megkérded...
én pl. nem tudom, de valószínűleg sexysims és társai - lesznek majd, akik foglalkoznak ilyennel, biztos fognak segíteni -
retrojeans28 #27119 honan lehet nude patch-et letölteni, kérlek írjatok cimem [email protected] -
Gólya #27117 27040
de nézzetek már végre szét a snootysimsen - ott egy vagon cheat -
#27116 Tudna valaki segíteni? Sims alap játékról van szó. Ha bulit rendezek, max. 2 embert tudok rá elhívni. Hogyan lehet beaállítani, hogy több embert tudjak meghívni? Köszi! -
Gólya #27115 nyugi, nem akadtam ki - vagy nem tűnt ki a válaszokból? -
#27114 Lakberendeztem picit -
#27113 a key-től nem hiszem, hogy angol lenne..elvileg a patchtől se kéne.. de másnem próca ki más key-jel és patch nélkül -
#27112 igen, a nyelvet az elején lehet választani, de ennek ellenére angol amikor elindul
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel biztonsági, vagy a key-re, vagy a peccsre gyanakszom - nem akartam erről írni, de mostmár muszály, mert holnap mondanom kell valamit, (gondoltam, sejteni lehetett, hogy másolt, - nem kérdeznék, de leég a képemről a bőr - bocs) - vki? ötlet? -
#27111 fogalmam sincs -
#27110 nem kis munka lehetett
-
#27109 a sims a 2 giga memóriát szereti -
#27108 a telepítés elején lehet beállítani a nyelvet! -
#27107 átállítani sehol..vagy már eredetileg rosszul telepítetted (telepítéskor megkérdi) ill az is lehet gond, hogy magyar alapgémre angol egyetem-kieget telepítettél..ez esetben faq-ban keresgélj.. -
#27106 Ha valaki mégis segítene - ezen az emilen megteheti: tibor16 kukac freemail pont hu - előre is köszi
- a lényeg: magyar változat és mégis angolul indul el - hol lehet átállítani?
Mielőtt szólnátok - többet nem fogom beírni -
#27105 köszi! -
#27104 Ez meg az én falum (félkészen) -
#27103 Maxmotives-minden maxon
motivesdecaj off semmi sem megy lejjebb -
#27102 Van vmi olyan tárgy vagy cheat amivel a szükségleteket fellehet rakni maxra-esetleg hogy ne fogyjon? Régebben volt hozzá vmi falikép de nem emlékszem már a nevére... -
#27101 Nem kell egyből kiakadni! csak az a meglepő hogy a faluban van felhőkarcoló.NA!
Amúgy meg a kép alapján tényleg jó falu.
Csak az a vajsárga tető elég fura. -
#27100 sziasztok, kértem alább a segítséget - magyar sims 2 - telepítem és mégis angol - hol lehet beállítani, hogy magyar legyen? - valahol csak be lehet? -
Gólya #27099 meg egyébként...tehenet nem találtam, na...
és igenis jó falu...van egy csomó fa meg erdő, meg szántóföld...mi kellene még?
-
Gólya #27098 és majd különben is, csinálok a többi részéről is képet -
Gólya #27097 és különben is, ez modern falu, na....
van itt ufó is, meg repülő malac is, meg mindenféle, tudd meg.... -
Gólya #27096 ne kötekedj, az már a város felőli faluvég... -
#27095 nahja, két szép családi ház, meg egy randa felhőkarcoló.. jó falu :P -
#27094 Ha 1 falu így néz ki az má faxa. -
Gólya #27093 pihenésképp variáltam kicsit (az eredeti az Mts2-őn):
meg egy pici részlet a faluból:
-
#27092 azért pár órácskát szoktam rá is szánni ,)
amúgy meg most dolgozik épp... -
Gólya #27091 látom szomorú jövőjét...mondjuk 20 év múlva -
#27090 azé napi 24 órában mégsem lehet csak vele foglalkozni ,) pláne 2 éves kapcsolatban :) -
Gólya #27089 jó...nagyon jó...
-
Grrrrrrr #27088 Háttt... Én a barátnőmnél akkor sem foglalkoznék ilyennel, ha a gépén minden meglenne hozzá. :-) -
#27087 ömm..ahogy elnézem, a Jó utat bannet úgy tűnik, csak a jövő 7en tom megcsinálni, mert barátnőmnél vagyok, a psd meg az otthoni gépemen van csak meg (abban van a keret, a logó, stb. amit módosítok pluszba) -
#27086 thx, így már találtam is hozzá egy frankó lógót :)
majd összeütök vmikor bannerképet, oszt ha tetszik, beteszem a többi közé