Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig eléggé mélyítettem lehetõség szerint mindenütt
nem kell neki se szülõ, senki
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem akarok én a muterjukkal foglalkozni, meg pakkot kapni otthonrol :D
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyetemre hogy lehet menni? :o
lehet ugy, hogy csak beköltöztetek egy tini gyereket egy kiado házba egyetem körül?
mert alap sims2-be nem lehetett egy tinit betenni egy házba, kellettek hozzá szülõk:)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
arra már rájöttem, hogy nem szabad összekeverni a saját termelésû cuccot meg a "nagykerest", mert akkor a saját nem kell a kutyának sem
ez a "lékelés" bizony jól jönne, de most úgy szerveztem, hogy tavasztól õszig horgásznak, kertészkednek, télen meg sütik a sütiket (meg amikor van egy kis szabadidejük), s így nagyjából folyamatos a nyitvatartás
ja és milyen édesszájúak a simek! a süti megy a legjobban (legalábbis nálam)
Juvenate, a modthesims2-n. Én már kipróbáltam, és mûködött...
Úristen hód, fújd már ki!!!
hogy is van az, hogy neked a halak becsomagolva poccantanak a hûtõben? ehhez kell valamit még csinálni?
mert az enyémeket csak úgy pucéron rakta be - igaz, így is elvitték a többm mint száz cápit három nap alatt
Majd jön Rage,õ hátha tud vmi okosságot.
spirációs pontok
azt hiszem 33k körül van egy életelixir
fontos, hogy sárga vagy fehér módban használd csak, 3 napot tudsz vele fiatalodni, vagyis 3x5-öt az 15 nap, ennyi idõd van újabb 30k aspi pont összegyûjtésére, ami nem nehéz, ergo tinédzser kortól örökéltü lehet a simed
ha gyerekként akarod, akkor csak a SimPE jöhet szóba
ott át tudod állítani a hátralévõ idõt
de egyébkánt fogalmam sincs mi lehet
-directX kompatibilitás probléma
-a telepítõanyagban levõ readme.txt-ben vagy egyéb instrukciókban nincs-e "nem kompatibilis" jelzés a gépedben levõ bármilyen eszközre vonatkozóan
#25867: csak ennél
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch
mert ez elég rossz hogy 26 nap és tata leszek :\
amugy emberkém jelen pillanatban gyorsétteremben kiszolgáló, 360 körüli összeget hoz haza:)
elõre is köszi
De van neki saját topilja itt az sg-n, keresd meg.