Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
hátha a 3D modellek jó lesznek valamire, úgyis olyanra textúrázod, amilyenre akarod

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ez megint promó cucc, akár a Ford

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem kötelezõ válaszlni, másrészt nincs fix jó vagy rossz válasz, leginkább csak a programozók tudják minek alapján dönt a program, hogy az adott válasz jó lesz-e vagy rossz
általában platina módban vagy akkor jó, vagy ha eléggé feltöltött értékekkel mentél melóba, de ez sem biztosíték semmire

cseri001
Az igaz... De nem valami színvonalas dolog ez... <#vigyor5><#hehe>

Úristen hód, fújd már ki!!!

Ráadásul szerintem az egész stuff pack gyártási költségét kifizeti nekik a H&M, hiszen az õ reklámjuk.
Enyhén kiakadtam, amikor megláttam, hogy a Maxis olyan pack-et ad ki, ami egy az egyben egy cég reklámja... vagy rosszul látok?

ami pénzt kapnak érte, abból telik kozmetikára<#vigyor2>

cseri001
Nekem égne a pofázmányom... 😊

A pénzecske.....

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

cseri001
Hát szerintem ezek a maxis ruhák hányingert keltõek... az elsõ képen az a rövid zöld zsákruha, meg az a lila csíkos... nagyanyám se venné már fel... csúnyák nagyon.<#vigyor3>
Akármelyik simses oldalról nagyságrendekkel jobbat tölthet le aki akar...
Egy szóval ez a minikieg egy fabatkát sem ér (legalábbis nekem). Nem is értem, hogy van képük ilyennel elõrukkolni!! <#sniffles> <#miaz><#nemtudom>

A celeb preorder(1csillár+2ruci) felment,de a könyvet ezredszerre sem tudom felrakni...

Felrakjam az OFB prima Giudet?Most hátha sikerül...😊)

Ez igaz....de akkor is **********

meg legalább pár "normális" ruhafogast csinálhattak volna (vagy polcokat)
ami a 4ESF-en van, na az legalább néz ki valahogy

de - ha jól látom - ezek csak ruhák ....
az meg úgyis van annyi, mint a szemét - és nem tudom, de nekem a Maxis-ruhákból nem sok tetszik

Mert ehhez elég az alapjáték.
Állatos kieget meg csak azok vennék meg, akiknek meg van a Pets.

Elsõ verzió esetén nagyobb bevétel várható 😊
most a palijának is van már két aranymedál - feltöltésbõl meg eladásból, de a pénztárgépbõl még mindig csak az ezüstnél tart

folyamatosan mindenre
nekem most csak egy házaspárom van, meg egy együttélõ pár - utóbbiakkal játszom most, s ahogy megnyitották az üzletet (ill. a csaj, mert õ volt elõbb csak egyedül), szépen folyamatosan csinált mindent
de ez a pénztárkezelés iszonyú lassan megy<#wow3>

Az üzleti panelen mire szoktál elõször gyúrni?

de azt a nagy halat még nem sikerült senkinek kifogni<#shakehead>

jaja - kis bedolgozás, ha már úgyis ott a kedves vevõ
és természetesen jönnek a lojalitás-csillagok is

milyenek vagytok ....<#nevetes1>

inkább horgásztassátok a vevõket

Az jó...akkor lehet ott halszaküzletet is építeni..😊

Az én reakcióm is ez volt amikor megláttam egy jópár hete.Hogy mi az anyjukért nem az állatoknak adnak ilyen mini stuffot ki?

nos, tájékoztatnám a nagy ho-ho-ho-horgászokat:

ha közösségi területen lévõ boltod mellett van tavacskád és a vevõid horgásznak, ami halat fognak, az bizony a Tied!<#vigyor2>

háromszoros hurrá a Maxisnak

Ez hiányzott
😊)
Ez adja a játék sava-borsát szerintem..😊))Mondjuk,mikor az örök platina fok megszerzése elõtt kirúgnak,v. skillt vesztek akkor én is kaparom a falat,de mikor 50000 simit nyerek,v. skilleket,esetleg feljebb lépek a szamárlétrán,akkor jó..😊És az hülyeség,mint anno említettem,hogy arany v. platina módban jó lesz a válaszod.Mint már annyiszor említettem a Sims véletlengenerátorral dolgozik az elsõ rész óta.És ez a jó benne,ez teszi szinte megunhatatlanná.Jó most nem játszok vele,mert nincs idõm,kedvem etc...de ha belelendülök-úgy ahogy Gólya kolléga-kitûzök egy bizonyos célt,és addig nem hagyom abba amíg el nem érem.Ez lehet 10 perc,de akár 10 óra is.😊Szóval ne add fel,majd bejön..😊

ezért nem szoktam én foglalkozni az ilyenekkel
igaz, nem nyerek semmit, de legalább nem is vesztek

ColdFire
:@

Kirugták szegény csávóm a napi 408$ keresetébõl 😞(((
Rosszul válaszoltam egy kérdésre 😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sozs
Bocs, aztszem elnéztem.... Hüleséget mondtam, sorry!

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

sozs
Ha öltözéket változtatsz, vagy berendezést...

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

ez nagyon helytelen<#szomoru2>
mindenesetre ki fogom próbálni, hátha mégis ....

Ez a Fashion Stuff kieg.mikor jelent meg?
Ultrahipermegabrutál grafika...

mármint a medencére értem
hogyan lehet azt csinálni hogy a víztükör olyan szépen tükrözõdik,(ha már megvan az évszakok)............
Olcsy
THX😄

Mike at home
igen
csald meg a szeme láttára

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
persze ez elég nyers, theát igazából ez azt jelenti vmilyen szállítást kérsz, aztán szövegkörnyezettõl függõen lehet magyarra fordítani normálisan

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Olcsy
Megcsináltam magam újból,mert van 1 csajszee akit megcsináltam a Sims-be és mondta h jöjjünk össze de közben eljegyeztem 1 csajt.Egyébként vissza lehet vonni az eljegyzést?

Olcsy
Ohhh THX!Hogy lehettem ennyire feledékeny?Pont most vettük angolból!😊

Mike at home
szállító hívása

Mike at home
legközelebb linket is

Olcsy
Pls #25892!

Web mester
Ez az egész egy nagy reklám... Madonna új cégét reklámozza.

Mike at home
ezt hogy érte el? ott ülnek 20-an minimum
és az utolsó képen az a testtartás tényleg jó

Web mester

Ez jó kérdés,de szerintem nem e te siméédébe.

Igen ez így lehet,mert én is kattingattam rendesen amíg olyan helyet nem találtam,ahol bevethettem a bûzbomba csalim.De érdekes az NPC-k bezzeg bárhol tudnak.

hell o,,, lehet valahonnan sokkal nagyobb telekméretekeet letölteni plz help me!!!.......
ja igen - ha a közösségi telken, ahol a bolt van csinálok egy tavat, akkor ha történetesen a vevõk horgásznak, az a hal kinek a hátizsákjába kerül?
a vevõébe, vagy az én simemébe?