32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#27166 elvileg telefonon meglehet szüntetni a vállalkozást -
#27165 ez a veszély nem fenyeget....évente 2szer ha felnézek msn-re -
Era40 #27164 Én mindegyik gyerekkel elvégeztetem az egyetemet.De soha nem bírok jó eredménnyel zárni.Hiába megyek be minden órára,és hiába írom meg a házit,akkor is csak 4-essel indulok a következő évben.Ja és nekem valamiért a kódok sem működnek az egyetemben.Merthogy van olyan kód ,hogy a legjobb vagy az összes évben.De nem jön össze.Ott még pedál medálokat sem tudtam szerezni.Szóval mindig felkerülök a dékán listájára és kapok 1200 simelont vagy mi a nyavalyát..azt ennyi.Hogyan lehet úgy zárni az éveket,hogy én legyek a legjobb?? -
Grrrrrrr #27163 Én a vállakozást nem is indítottam még el. Illetve egyszer igen. De azt már írtam. Egy szobában nyitottam képtárat. De családi torzsalkodás lett belőle. Valahogy fel kellene számolni az üzletet, mert jelenleg csak a ZÁRVA tábla tartja vissza az embereket. De folyton bebámulnak az ablakon. Az új asszony viszont valószínűleg üzltet fog nyitni, de nem otthon. Csak előbb baba legyen. Mert elsőre úgytűnik nem jött össze.
Az egyetemen azért volt nehéz dolgom, mert semmi ilyen simjutalmat nem használtam (egyébként sem), viszont max képességgel akartam kihozni a suliból, és nehezen lehetett összehangolni az igényeit. Meglehetősen pipa voltam, mikor vizsga előtt folyton kirohangált bogarat taposni. Ez volt az első egyetemem. legkjözelebb pl élből fogadok takarítónőt, mert az is gondja volt neki. Ez az egész egyetem rendszer teljesen új volt. Mire rájöttem a szükséges fejlesztésekre, az is időbe tellett. De ezt legalább már a karriernél is tudom alkalmaznmi.
Amúgy melyik egyetem a legjobb hely? -
#27162 http://dump.no/files/28558446f9ca/SexyAshley.zip Have you seen Ashley yet? (L) ? I think you know her :P OMG!
ha valaki hasonlót kap MSN-en ráne menjen mer (vírus) nekem kitörölte az összes mappát amipe szerepelt a (sims) meg mégmásokat is a k**va életbe -
Gólya #27161 szerintem meg lehet csinálni úgy, mint a többi üzletet
ennyit már igazán megtehetnének... -
#27160 ó akkor meg lehet csinálni, belépőt kell szedni
de remélem van annyi eszük, hogy lehessen nyitni szállodát -
#27159 vagyis? szept 4? -
Flora2 #27158 Ha arra gondolsz, hogy Üzleti kieges vállalkozást nyitni a szállodából, hát azt nem lehet. : ( A vakációs helyszíneken hasonlóan fognak működni a hotelek, mint pl. az Egyetemen a kollégiumok; az alapvárosokban is lehetnek hotelek, de ott szerintem csak sima közösségi telekként működnek. Esetleg azt lehet megcsinálni, hogy (Éjszakák kieggel) éttermet berendezni a földszintjén, és úgy már lehet vállalkozás, de az csak az étterem működtetése. -
Gólya #27157 snootysims...14 nap -
#27156 első dolgom lesz szállodát nyitni
remélem lehet majd -
#27155 mikorra is várható a utazós kieg? baromi jó lesz szerintem, most néztem meg a trailert -
Era40 #27154 Én annyira hűséges vagyok..De egyszer kipróbáltam egy pasi elcsábított egy másik pasit.)DD A menyasszony utána nem volt hajlandó egy ágyba aludni a vőlegénnyel:))))Egyébként tök jók a házak..irgylem aki építette..Nagyon jól sikerült mindegyik..Ja és az egyik simemnek a tulajdonában van egy közösségi terület..a Jadore pékség..De nem tudom mit kell vele kezdeni..Neki sem merek állni.Hol kezdjem?? -
#27153 Így aztán érdekes lehet játszani -
#27152 most hogy is mondjam, nálam a két egyetemista srác (akikkel legutoljára kijárattam az egyetemet, egyébként nagy haverok voltak) minden lánnyal lefeküdtek akikkel csak összejöttek, egymás nőivel is, néha úgy hogy keresztbe, vagy amig az egyik evett egy sarokkal arrébb ment a menet a liftben, vagy amikor aludt, szal nagy sport volt, nem bukkott le egyik sem, bár amikor a barátnők száma elég nagy lett, volt benne kihiívás -
Grrrrrrr #27151 Ez pont azért van. Mert ugye a játék leköt, nem enged, azt még tócsa lenne alattad. :-)
Végül sikerült elvégezni az egyetemnet. Abban az időben, amíg 4. után az egyetmen lehet maradni, brahiból elcsábítottam egy professzornőt. Csak hiba csúszott az eseményekbe, mert míg etye-petye után az ágyban aludtak, bejött a szobába a menyasszonya. Hogy én mit güriztem utána, hogy helyrehozzam ezt a kapcsolatot...
De egyébként érdemes az egyetemről párt választani. A kölök apja még a civil életből választotta az asszonyt, és full nulláról indult. Ez a csaj, akit a kölök elvett végül, egész jó képességekkel bír. -
#27150 ez az EA másik faszsága -
Flora2 #27149 berczy, ezt hogy érted, hogy "nincsen felirat, amikor valakivel beszélni akarok"? Milyen felirat? -
Flora2 #27148 De van ilyesmi leírás, ha bemész az Opciókba a játékon belül (hárompontos menü), ott lett egy "könyvek" ikon, egy Enciklopédia (Pets vagy Seasons kieg kell hozzá), amire ha rákattintasz, ott van az összes kiegészítőhöz tartozó újítás, cselekvés, opció, melyik mit hozott. Ami pedig a tárgyakat illeti, a hajakon-ruhákon ott van a kieg ikonja (nagyon piciben); plusz a bútorokról-falakról-padlókról minden kiegnek külön mappája van a Vásárlás módban a "mappa" formájú ikonon belül (Kollekciók). Ott lehet lecsekkolni, melyik bútor vagy tapéta melyik kieggel jött. -
Gólya #27147 szerintem előbb-utóbb rájösz - eléggé "célszerűek" a kapcsolódó tárgyak - a bútorok, ruhák, hajak meg annyira nem érdekesek
de ha minden kieg. megvan, akkor miért lenne fontos, hogy melyik mivel bővítette a játékot?
használni tudod a dolgokat... -
Gólya #27146 próbáld meg külön választani a lakórészt meg az üzletit - lehetőleg kerítéssel
bár én is kísérleteztem így, s akkor meg vergődtek, hogy nem tudnak bemenni a lezárt ajtón/kapun - én ezért tettem át az üzleteimet közösségire - már az agyamra ment a sok nyávogás -
Gólya #27145 én olvasni szoktam közben -
Gólya #27144 egy kis módosítás a faluban (már hogy ne az az ocsmányság legyen - így azért nekem is jobban tetszik):
-
#27143 nincs valami leírás, hogy melyik kiegbe eddig miket vittek bele? utoljára ugyebár egyetemmel játszottam, ott még el el voltam, de most h lett uj gép, és fent van az összes eddig megjelent kieg, elég furcsa, azt se tudom mi mire jó:D egyszer csak leesik a hó megminden:D -
#27142 engem az érdekelne hogy nem lehet e valahogy azt beállítani, hogy a játék elindításakor már eleve a családomat töltse be, és ne keljen először kiválasztani a szépkellemest, a házat, meg minden hülyeséget. elinditom betölt 2 perc alatt, addig elmegyek vizelni vagy mitomén -
#27141 őő..van valami olyasmi lehetőség hogy xy-nak felajánlod az ingyenes belépést vagy mit...legalábbis úgy rémlik, mintha láttam volna valami iylesmit.. -
#27140 Siettek bisztos. -
#27139 nem tudtok olyan hackről, ami kezelné a meghívott vendégeket, ha van otthoni vállakozásom? mondjuk ne kelljen nekik belépőt fizetni, legyen mindegy nyitva vagyok-e vagy sem, és bemehessen a házba, ahová az ügyfelek ugye nem
nem tudom az EA-nak ez miért nem jutott eszébe, a meghívott vendégeket abszolút külön kéne kezelni -
#27138 nekem 2 gigányi letöltött cuccom van, ez még 2 giga memóriável elviselhető -
#27137 első: passz... külön mappába telepítetted a kiegeket ?
második: sok-sok memóval, amennyire én tom..vagy csökkentsd a letöltött cuccok számát.. -
#27136 Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
Az egyik: Felraktam minden kiegészítőt, de most valahogy nincsen felirat amikor valakivel beszélni akarok. Ez mitől van? Nehéz így kapcsolatot teremteni...
Másik: Hogy lehetne gyorsítani a betöltésen, ha van egy csomo letöltött cuccom, mert 12 perc alatt indul el a játék...
Előre is köszi!
Berczy -
#27135 telefon, számítógép -
#27134 nekem úgy rémlik, hogy mintha azokba a városokba, ahol hozzáadtam az egyetem kerületet, lett volna 1 olyan ikon, hogy egyetemre küldés...de ez közel se biztos, hogy így is van... -
#27133 A tinivel rámész a telefonra, és asszem főiskola...főiskolára menni de nemtom. Valami hasonló már rég egyemeztem. -
Grrrrrrr #27132 De hogyan? -
#27131 Csak díszletnek szántam! -
#27130 ha van egyetemm kiegészítőd, akkor a tinit mielőtt felnőtt lesz, elküldheted egytemre -
Grrrrrrr #27129 Felnőtt tinédzserkorba a kölök. csillagos 5-sel, és platina fokozaton. Most akkor hogy jut be a sims egyetemre? Vagy a sims egyetem az független az alap játéktól? -
#27128 nudepatch már nincs, kiszedték
marad a sexysims -
#27127 egy ideig eltart majd még berendezed :D
faja,feelinges