32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Era40
    Mármint a medence burkolatát??
  • LeWyTy
    Fogadok hogy nem tudta mindenki hogy a medencét át lehet festeni az évszakok kiegészítővel.
  • Mike at home
    nade milyen, csak egy pálya
  • tommyg
    igen?? és akkor a füvön nyomták mert abba nemvolt még havazás
    az a sims 1 egyik kieg-jébe volt
  • LeWyTy
    Amúgy már az alap sims2-ben is volt snowboard!:Az _SSX_
  • tommyg
    Megvan a Seasons de abba nincsenek téli sportok pl snowboard síelés, ezt sajnálom h kimarad
  • Gólya #27200
    esik itt a hó, az nem jó?
    (bár ha nincs kieg-ed...)
  • Olcsy
    Azért remélem, hogy lehet kombinálni az Évszakokkal a Jó utat!-ot, és akkor úgy megcsinálnám, hogy a hegyekben is havazzon!:)Tudomásom szerint, a Jó utat! után még lesz a Travel in fun, és a Teen Style!:)
  • Mike
    már nem sok
  • tommyg
    Kár hogy nem lehet havas tájakra menni majd!
  • LeWyTy
    A jó utat után lessz még kiegészítő, és mennyi a sims2-höz?mielőtt megjelenik a sims3?tudja valaki?
  • Mike
    nem
    az egytem előbb volt mint az üzlet kieg
    a medálok csak azóta vannak
  • Era40
    Robotkészítő?? az meg mi? a fodrászszéket hol lehet megvenni?? az nem kozmetikus szék?? horgászatból és kertészetből megvannak a medáljaim..de azt hittem az egyetemen valami szakirányú medált adnak..
  • Gólya #27193
    újra megkérdezném - úgy látom, hogy akik most itt járnak, a múltkor nem voltak -: kismamaruhát láttatok-e valahol?
  • Gólya #27192
    jajj, fodrászat...
    egyszer próbálta egy simem, utána nem győztem helyrepofozni a kedves vendégeket...szegények, némelyik úgy nézett ki...
  • Flora2
    Ugyanúgy, mint otthon: azokat a tevékenységeket kell csinálni, amik pedál-medálokat adnak; a robotkészítőhöz venni kell egy munkaállomást és neki kell állni szakmányban robotokat gyártani; a fodrászatihoz kell venni egy fodrászszéket és az összes arrajáró egyetemistát ingyen megfrizírozni; a halászathoz elmenni valami tóval rendelkező közösségi parkba és horgászni egy jót a többiekkel... ugyanúgy működnek ezek az egyetemen is, mint az alapvárosban; nálam legalábbis.
  • Christine37
    Skillpontok: Ha nagyon okosra akarsz egy simet csinálni, akkor szerintem gyerekkorban érdemes állandóan tréningelni. A gyerek kb 2X 3X gyorsabban tanul, érdemes megfigyelni.

Egyetem: Nekem volt egy olyan romantikus aszpijú simem, akinek a 4. év második félévében úgy csináltam 4.0-ás átlagot, hogy órákra járt be, dolgozatokat nem írt csak az egyik tanárával etye-petyélt egy egész estén át. A prof. már biztos nagyon kész volt a végére.
  • Era40
    egyetemen hogyan lehet pedál-medálokat szerezni??
    köszi..
  • LeWyTy
    A jártasságokat hogy is lehet gyorsan megszerezni?mer elfelejtettem.
    Ha valki leírná vagy adna 1 linket azt nagyon megköszönném.
  • Mike
    a házidogát mással kell megiratni
    ha több simed is van, egymásnak is segíthetnek
    vagy elkezded csinálni a füzetet, félbehagyod, és megkérsz valakit csinálja meg
  • Gólya #27186
    sőt - ha az aspipontjaiból telik, veheted neki a tudóssapit, s akkor sokkal gyorsabban megcsinálja a feladatait
    vagy van még olyan opció is - főleg tudás-beállítottságú simnél -, hogy külön leckét akar csinálni - az is jó, s persze nőnek az aspipontok is a teljesítéssel
  • Gólya #27185
    meg kell nézned, hogy mennyi az ágy energia-komfort mutatója
    magasabb pontértékű ágyban sokkal hamarabb kipiheni magát a sim

nem kell másnak a leckéjét megcsinálnia (vagy nem így értetted?), elég, ha a vizsgadolgozatot megcsináltatod vele a sz.gépen, megtanultatod vele a szükséges skillpontokat, meg esetleg "kutat" egy kicsit a könyvespolcról
    jó eredménye van, ha pl. a tanáraival beszélget - akár telefonon, akár személyesen
    és ez az egész bőven belefér a "3 napos" félévbe
  • Era40
    Magyar verzióval játszom.Angolul sajna nem tudok.De akkor miért nem *5-össel zárja az évet?A záróvizsgájára azt kap..és a végén oda van írva ,hogy a félévi jegye 4-es.Legközelebb kipróbálom,hogy más leckéjét is megcsinálom:))nem vagyok amúgy buzgómócsing,csak egyszer szeretnék így végezni:)) Ha má életbe nem sikerült:)))Végül: mi az ,hogy jó ágy kell?? Nem mindegy milyen franciaágyban alszik??
  • Era40
    Az életcéljutalmakban van ez a smart tej..ilyen kék szarság...semmi csalás csak a gyerek gyorsabban tanul..Anélkül amilyen gyorsan felnő a tipegőkorból,nekem sosem sikerült mindent megtanulnia..vagy a bili nem ment neki vagy beszélni nem tanult meg.Egyébként csak 27 ezer pontért lehet megkapni.A karrierjutalmakban is vannak hasznos dolgok.PL a könyvespolc.Sokkal gyorsabban tanul mint a sima könyvekből,és az erőnlétet is lehet könyvből tanulni meg a karizmát is.Azzal eddig elég sokat szarakodtam a tükör előtt:))
  • Gólya #27182
    de miért?
    annyi más dolgot lehet csinálni még - miért kínzod szegény simedet?
    játszom, mióta megjelent a Sims, de még mindig találok olyanokat, amikkel kevésbé, vagy egyáltalán nem foglalkoztam
  • Grrrrrrr
    Nem használom ezeket a pontokat. Úgy túl könnyű.
  • Gólya #27180
    aspi pontokért tudod "megvenni"
    nagyon szuper, én Ottomaséknál vetettem be legutóbb
    egy nap (nem tévedés!) alatt tanult meg az ikerpár járni, beszélni és szobatisztaságot is - plusz mellette még játszottak, aludtak, tehát normálisan élték az életüket
    természetesen ezt is csak arany- vagy platina módban lehet használni, egyébként pont az ellenkezőjét éred el vele
    ami még jó benne, hogy pl. sokkal lassabban fáradnak el, kevésbé koszolódnak - szóval minden tekintetben jó hatással van a totyogókra
    millió skillpontot összeszedhetnek vele azalatt a 4 nap alatt
  • Grrrrrrr
    Hol lehet hozzájutni?
  • Shiwo
    nem biztos, de csak beletették :P
  • Flora2
    De Era40, ha 1200 simoleont kapsz a vizsga után és felkerülsz a dékán listájára, akkor a legjobb eredménnyel zártál! Ennél nem lehet jobb eredményt elérni egy szemeszter végén! A 4-es eredmény nem azért van, mert angolul játszol?, mert a 4.0 átlag a maximum az angolszász rendszerben, az angol verziójú Sims2-ben is ez a max! (A magyarban nem tudom, azt nem ismerem.)
    Egyébként meg Mike-kal értek egyet, az egyetem szórakozásra, bulizásra és csajozásra/pasizásra való (mint az életben is, hihi), én is rájöttem, nem kell folyton azon görcsölni, hogy tiszta kitűnők legyünk, én már sokszor csak annyit tanulok velük az egyetemen, hogy biztonsággal átmenjenek a vizsgán (kb. kétharmadot elérje a kémcső), azt annyi.
  • LeWyTy
    Volt,van de az semmit nem vett észre.(avast!)
  • Mike at home
    angolul smart milk
    nemtom minek fordították
  • Grrrrrrr
    Na igen a jó ágy. Azt is cserélni kell az elején. Mi a a smart tej?
  • Mike at home
    hehe, enyéim folyton kamatyoltak, a házidogát mással iratták, mégis summa cum laude végzett mindkettő
  • Mike at home
    az a lényeg, hogy a szürke csíkot kell kitölteni teljesen
    házikat, hátidolgozatot peig iratni is lehet
    egymásnak is lehet segíteni,
    a könyvespolcot igénybe véve is tudsz kutatni
    sőt a tanárokkal is lehet tanulni
    végül: nagyon nagy helyzeti előnyben van az a sim, aki már a prohramban született, kiskorában ivott smart tejet, és nem csóróknál lakott
    ha nem kell a skilleket fejleszteni, rengeteg időd marad a 72 órából, plusz ami még fontos, jó ágy kell
  • Mike at home
    mindig legyen a gépen friss viruskereső
  • LeWyTy
    Ojan is lessz?hehhhh
  • Shiwo
    az új kieg videójáról jutott eszembe, hogy milyen jó lesz, mikor táborozik a sim az erdőben és jön a medve..
  • Grrrrrrr
    Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden évben *5-ös voltam, sőt a 2. év végén ki is vágtak, csak nem fogadtam el, de 3.-ban és 4.-ben mindegyik félévet *5-tel zártam. Érdekes, hogy ebben az időszakban jöttem össze a csajjal is, és jegyeztem el. Bár nem jártam amúgy sehova, bulikba meg ilyen helyekre. Viszont párszór megcsináltam helyette a leckéjét. A féléves házidolgozatot minden esetben meg kell csinálni. Rengeteget jelent. Nálam egyenlőre mindig csak 1 utód van a következő generációban. A következő utódot tudás életcéllal ruházom fel, hogy az elején minnél több pozitív élményt szedjen össze a kolleszban. Mert ez a nőmániás nehezen viselte a folyton tanulást.
  • Era40
    Én mindegyiket kipróbáltam..Ugyanaz az alapja mindegyiknek és ugyanazokat a szakirányokat tudod mindegyikben megjelölni.Voltam koleszban és lakást is béreltem.Nekem a kolesz nem tetszett annyira.Túl zsúfolt és nekem már kicsit akadozott.Annyiból jobb talán,hogy nem kell takarítani és kaját sem kell csinálnod.