Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
legalább gyereke is lehet ? 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"mert azt patch-et nem" ezt a mondatot nem iagzán értem. 😊 A lényeg hogy még az egyetem elõtt futtatni kell az alapjáték frissítõjét.
Hello World!
Visszatérve a halakra. Mindent maxra állítottam de a istennek se látok halakat. A víz mondjuk mozog egy kicsit. Nektek látszik benne az a micsoda amin a csali lóg a vízben? Mert nekem az se látszik. Mondjuk az annyira nem zavar.
Most jutott eszembe! Tettetek nádast, meg ilyesmit a vízbe? Mondjuk nem tudom van-e hozzá köze. 😊
Hello World!
Hello World!
Tud vki segiteni?
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
amióta wide monitorom van, én is ablakban futtatom, semmi baja
esetleg képernyõdriverm friss directx segíthet
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem tudjátok, a sims 2-t lehet ablakban is futtatni mint a life sztorit? És ha igen hogyan kell?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
lenne egy problémám már pedig az hogy bementem egy a játékba alap családba és a növényeim mind nagyon jól érzik magukat (burjánzó) az összes mindent megöntöztem élnek és virulnak a növények meg minden felhívom a kertész klubbot kijönnek és megdicsérik a növényeimet csak azt mondja hogy
ha felvettek a klubba akkor hogy kapok dolgokat a klubbtól és hol irja hogy fel vagyok véve???
Elõre is köszönöm aki segit! 😊
P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM