Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az tudtommal nem lehet sem embertõl,sem másik szervótól.😊Jó is lenne,mert kegyetlenül sok idõ egy szervót elkészíteni.Na most újabb célt adtatok:fogok megint szervókat csinálni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Robotkészítõ pult,arany pedál-medál robotkészítésbõl és akkor csinálhatsz szervót.Annak a személyiségét veszi fel,aki bekapcsolja.Jópofák én szeretm õket,csak akkor nem,amikor dührohamot kapnak.Ehhez OFB kieg. kell.

miche
A robot-sim a simbõl lesz, vagy hogy lesz? És csak másik robot-simmel tud...? 😊

Shiwo
hmm..érdekes, hogy a robot-sim is tud etye-petyézni..(többek közt azt is 😊

legalább gyereke is lehet ? 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

miche
pontosan. Mindig ha felteszel új kiegészítõt, frissíteni kell az elõtte lévõt.

hello! akkor felteszem a SIMS2 alcohol clonest(hungarian) ezután patch és utána a sims 2 egyetem(hungarian) és ok. igy megy???

Bazzeg,hogy megszívtam....ott van a patentos kert,tavacska,gyümölcsfák minden szép és jó,mondom kihívom a kertészklubbot egy felmérésre.Kijönnek,erre elkezd szakadni az esõ.A növények szépek,kitûnõ állapotban vannak,de a kert tele van undorító pocsolyákkal...pafff...oda a kívánságkút.😊Most megint várhatok pár napot,közben meg spanolhatom a növényeim..

miche
Ja, patch. Az sims 2 honlapjáról le lehet tölteni.
"mert azt patch-et nem" ezt a mondatot nem iagzán értem. 😊 A lényeg hogy még az egyetem elõtt futtatni kell az alapjáték frissítõjét.

Shiwo
csalás nélkül sehogy nem lehet a simem tinivé visszafiatalítani, hogy egyetemre küldhessem ? vagy mehet felnöttként ?

hy! patch? mert azt patch-et nem.

Én mindig telepakolom növényekkel,ugyanis az mindig kitûnõ állapotban van a kertészklub felmérésekor..😊))Meg úgy mutatósabb is.

Attól függ mennyit adsz a kaszásnak.10000 simi a max.,de ez ajánlott is,másképp tényleg zombi lesz.Ugyanúgy kapod vissza,a családi kötelékek megmaradnak,viszont az eljegyzés,házasság szerelem,barát etc..elvesznek.

miche
Az egyetem telepítése elõtt megcsináltad a frissítést?

hello! felraktam a Sims 2 hungariant alcohol-ost és hozzá a egyetemet ami szitén magyar,de mikkor inditanám az egyetemet akkor azt irja ki hogy a 'program hibát észlel.... ez mitõl lehet?? kösszi a választ.

Casper007
Zombi? Az aztán furcsa. Bár már én is olvastam ilyesmit. Na sebaj, kíváncsi vagyok, úgyhogy megcsinálom.

Hello World!

miche
Háát, szerintem zombi lesz. Valahol olvastam róla, de nem biztos. Én az ilyen esetek miatt mentem sûrûn a játékot. 😊

Visszatérve a halakra. Mindent maxra állítottam de a istennek se látok halakat. A víz mondjuk mozog egy kicsit. Nektek látszik benne az a micsoda amin a csali lóg a vízben? Mert nekem az se látszik. Mondjuk az annyira nem zavar.

Most jutott eszembe! Tettetek nádast, meg ilyesmit a vízbe? Mondjuk nem tudom van-e hozzá köze. 😊

Casper007
Kösz a választ. És ha visszahozom a fickót a halálból, akkor eredeti állapotában kerül vissza az életbe? Úgy gondolom, abban az állapotban, amikor meghalt?

Hello World!

sziasztok, az a gondom hogy amikor elindítom a sims2-t és tölti be a cuccokat a 3D után kiirja h the application has crashed és leáll a játék. mi lehet a baja?? help gyorsan. köszi 😊
Igen,a paranormális karriert kell választani az univ. elvégzése után,és valahol a 6-dik szint magasságában megkapod.

Nekem minden highen van..

Casper007
Most nagyon mérges vagyok, ugyanis az egyik simem meghalt. Na de nem ám végelgyengülésben. Élete legjobb formájában, kiválló állással, feleséggel, örökbefogadott gyerekkel elég jól ment a dolog. Hamarosan munka, gondolom, addig kiülök felhõket nézni. Erre egy mûhold telibe találja! Meghal, kész, ennyi. De hallottam, hogy fel lehet támasztani. Ehhez szükségem van az Univercity kiegészítõre. Ok, ez megvan, az örökbefogadott gyereket elküldtem egyetemre, hogy megszerezhessem az úgynevezett frankenstátort. Nemes küldetés. 😄 De hogy is van ez? Kiválaszottam az egyik szakot, már nem emlékszem a nevére, ahol a paranormális jelenségekkel foglalkozó simek ténykednek. Na most, ha ezt elvégzem, lehetek pl. médium? És ha felviszem maxra az állásomat, akkor kapom meg a frankenstátort vagy rögtön egyetem után?

Hello World!

Olcsy
Nem tudom.😞Nekem látszanak a halak...Talán állítsd a grafit hiperszuperre.

Halat nem láttam még én sem,csak azt ahogy fickándoznak és mozog a víztükör.

hali. Van egy eleg jo gepem(Intel P4 531 3GHZ Hyper threading, 1.5GB Ram, GeForce 6600LE) amin winXP-t futtatok es amikor folteszem a sims 2-t + inditanam, kidobja h vmi hiba tortent es akarom-e hogy jelentse a microsoftnak. Mivel meg a regi videokarimmal (GeForce 2)-vel mukodott, nem gondolom, hogy a vidkari miatt nem mukododik.

Tud vki segiteni?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Mike at home
fogalmam sincs
amióta wide monitorom van, én is ablakban futtatom, semmi baja
esetleg képernyõdriverm friss directx segíthet

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ColdFire
jeee😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

De biztos,mert az..😊

ColdFire
tárgy rejtés, gondolom ha közelebb zoomolsz, akkor el tunik az a targy, vagyis halvagyodik, hogy lasd ami mogotte van, de nem biztos :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

miche
Hiába állítgatok nem látszanak. Pedig nagyon szeretém. 😞 Az az object hiding mire való? Nem tudtam rájönni.

Shiwo
én sem láttam még halat a tavamban...mondjuk elég pici tavacska és a graf is minimum.. 😊

miche
Vááá! Fogtam egy halat! Viszont a halakat most sem látom úszni a tóban. Van erre esetleg valami beállítás, mint pl h milyen messze látszanak a szomszédok?

miche
Hát ez nem túl bíztató. Akkor most csinálok egy bazi nagy tavat. 😊

Olcsy
Neeem!😊Hát talán túl kicsi a tavad v nem tom.Bár nekem sem túl nagy, mégis vannak benne halak.

miche
Az megvan, csináltam tavat, és amikor elküldöm horgászni nem fog semmit. Még bakancsot se és a halakat sem látom a tóban. Pedig az ea honlapján láttam olyat képet, amin a halak látszanak a tóban. Vagy az csak szemfényvesztés? 😊

Olcsy
Elõször is meg kell lennie az Évszakok kiegészítõnek.Másodszor pedig csinálni kell egy tavat rákattintani, és már mehet is a horgászás.

miche
És egyébként, hogyan kell horgászni? Mármint az a része, hogy mitõl lesz hal a tóban?

Olcsy
De nincs meg a Vár az üzlet kieg.😞

jobban jársz, ha nyitsz egy boltot és eladod (az aranyhal majd' négyszer annyiért megy, mint a többi) - a hûtõbe jó a többi is

miche
Köszi, megy ablakban. Most már csak az a problémám, hogy ilyenkor miért fekete a víz? Ha nam ablakban futtatom minden normális.

Olcsy
Az egyiket kiraktam a falra, a másikat meg megsütöttem és elraktam a hûtõbe valami nagy eseményre!😄

Olcsy
A Simem fogott 2 aranyhalat!!!😄

Mike at home
"-w"

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

miche
Hali!

Nem tudjátok, a sims 2-t lehet ablakban is futtatni mint a life sztorit? És ha igen hogyan kell?

TopGun
Hi! Ez milyen kiegeszito? mikor jelenik meg? tudni mar?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ColdFire
milyen klubbok vannak még?

Olcsy
Coolfire küldd el az MSN címed priviben, és átküldöm a Fordot!Egyébként jól néz ki, csak nem naon adja a szükségleteket...Azok közül amiket letöltöttem, a Ferrari Enzo Tuning viszi fel legjobban a szükségleteket!

Olcsy
Vagy csökkentsd a növények számát vagy nõveld, attól függ hogy a szabad hely kevés vagy a növény.Azt onnan tudod meg h felvettek h bennemarad az 1-ik simed emlékeiben!😊Hát én nem tom, még nem kaptam semmit!:S

picipoC
hi all!

lenne egy problémám már pedig az hogy bementem egy a játékba alap családba és a növényeim mind nagyon jól érzik magukat (burjánzó) az összes mindent megöntöztem élnek és virulnak a növények meg minden felhívom a kertész klubbot kijönnek és megdicsérik a növényeimet csak azt mondja hogy pedig a kertem mérete óriási és igy nem vesznek be a klubba mert nem irták hogy fel avgyok véve.Ezt a kert megnövelési témát hogy tudom megoldalni azaz hogy növeljem a kert méretét hogy nekik jóü legyen???????? és még 1 dolog!
ha felvettek a klubba akkor hogy kapok dolgokat a klubbtól és hol irja hogy fel vagyok véve???

Elõre is köszönöm aki segit! 😊

P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM

Olcsy
milyen ford?

Valaki küldje már el nekem ezt a Fordot.