Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nem igérem, hogy jobb lesz, de próbálkozom..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
sry, de már átirtam :)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
naja, de a mondatból következik, hogy a baloldala nem :)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ja aranyosak az egyetemisták a logo alatt..:)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mert ebben azért minde kiegbõl van egy picike...

Mike at home
BANNERVERSENY!

Mike at home
nekem túl zsúfolt, de a jobboldala tetszik

Ha van kedved..de akkor az összes borítóból csinálj egy-egy bannert,v. pedig így egybe mindet.Még mindig azt mondom,hogy jó ez..:)De ha tudsz szebbet/jobbat akkor hajrá!:)

Érdekes,eddig senkit sem érdekelt,hogy milyen elavult a bannerünk..:)

Nem teccik?:)Pedig szerintem egész jó,estleg az üres részekbe még egy pár dolgot bele lehetene rakni.

Shiwo
esetleg én is megpróbálok 1et összeütni..

statikus legyen, vagy olyan mint a mostani ? :)

Ez jó új bannernak?Most csinálták a bannermûhelyesek.Ha tetszik mindenkinek,akkor Mike cseréld már le.

Mike at home
én meg nem patchelek közben csak a végén
kivéve a kavarás miatt a Pets és a Seasonnél

Mike at home
szerezd meg (tudod, vedd meg) az összes kiegészítõt
tedd fel mindet sorra, aztán a Házikedvenc után patch aztán Évszakok és ennek is patch (minden parchet csakis az EA sims2 oldaláról szedj le)
az évszakokhoz van crack van image azt használod amihez kedved van, és fog mûködni a játék

(ja igen, és az egyetem telepítésekor kiirhat hibát, de azt át kell lépni)

Én éppen ezért játszom minden játékot-már a melyikhez van-,mini/maxi imageval.Nem kell a patch után krekkért szaladgáni,egyszerûen indul.Egy DT4.08,yasu és sd4 mindhez elég.És nincs az pölö,hogy rossz a crack,várj egy fixet etc...

Persze.Én csináltam szervó házaspárt,és külön lakást kaptak.Õket is ugyanúgy ki lehet költöztetni,mint a simeket.

Én most-ki tudja hánayadszorra-úgy raktam fel az egészet.Alap-peccs,kiegek-peccs,stuff-peccs.Viszont a Pets és Seasons kombónál ez kötelezõ!

miche
örülök :) jó játékot!

Kösszi fiuk meggy.nekzek köszönhetem köszi kösszi.úgy ment hogy patcheltem és egy mini vmit bemountoltam és kipacsoltam safediscet,de igy is csak másodjára indul el elsözör semmit sem csinálcsak utána indul el.kösszi!

patch-nélkül nem megy.most nézem a patchel.

oké fent van,de patch nélkül.tegyem fel a patch-t? vagy elötte nézzem meg hogy megy-e?

miche
oké. kíváncsi vagyok mi lesz

oké patch fent van,most akkor kezdem az egyetemet.

miche
tedd fel a patch-et is, baj nem lehet belõle

Shiwo
hát..
ha a kieg alapból faszkolódik, akkor kelleni fog a patch...vagy tölts le vmi újabb kieget, ami nem faszkolódik, és utána tedd fel az egyetemet..

most teszem a alapot kész is van.ezután akkor mi legyen?

de amikor az alapot nem patchelem meg akkor meg letörli az egészet,mert ellenöriz vmit az egyetem-es kieg.

Shiwo
sztem az alaphoz nem kell...a kieget meg elöbb próbáld patch nélkül..ha úgy megy, akkor mehet a patch..ha úgy is megy, akkor jó, ha nem ,akkor meg megvan a hiba forrása..

a pathekel mi van legyen. tegyem fel mind a ketööhöz??

daemon 4.00He van.

Shiwo
esetleg ha van alkoholod, annak virtuális meghajtója ne legyen "bekapcsolva"..csak a demon toolsé...ahogy Miche írta, annál is pipálj ki mindent az emulációknál, majd lépj ki a demonból..elvileg megkérdi, hogy a z emuláció bekapcsolva maradjon e...azt okézd le..

miche
Nekem a miniimage soha nem mûködött, bár lehet h ez a megoldás.

A daemon 347-ben kipipáltad az "all options ON"-t?

na leírom mik vannak meg: Sims 2 hungarian Alcohol Clone-es,Sims 2 egyetem hungarian.egyik hez sincs crack benne,na ezek hogy tegyem akkor fel?? ja és patch van mind a kettöhöz.

Shiwo
meg jó a patchez a crack ? mintha ahhoz inkább miniimage-t javallottak volna..

Shiwo
próbáld patch nélkül :) elvileg ugyis elég a legutolsónak feltett kieget patchelni...

A faq-ból:A program hibát észlelt ezért leállt.
Daemon Tools 4-es verziója okozza ezt a hibát. Használd a régi 3.47-est vagy használj Alcohol 120-ot, vagy kapcsold ki DT4-ben a safedisk emulációt! na ezt is próbáltam de igy sem megy,pedig ezt irja ki!

oda tettem ahova választotta,crackel is próbáltam.

miche
Telepítésnél te adtál meg elérési utat vagy oda raktad fel amit felkínált? Nekem, amikor én adtam meg a könyvtárnevet, elõször egymásra telepítette és azért nem indult el. (mondjuk ezt én rontottam el, mint utólag rájöttem) :)

Crack-et próbáltad?

na úgy van... feltszem a sims 2 hungarian alcohol-ost,pathelem,utána sims 2 egyetem hingarian patchelem igen felteszi a gamet.de amikor inditom kirja 'hibát észlel ezért leál' nem értem mi lehet vele.szerinted???

Shiwo
fel se megy, vagy felmegy és akkor áll le, mikor elkezd vmi hüleséget ellenõrizni ? (utóbbi verziót nálam is csinálta..az volt a megoldás, hogy más kieget tettem fel elõbb és az egyetemet csak késöbb..)

most mitt rontottam el?

hali feltettem a egytemet de azt irja ki hogy hibát észlel ezért leál.mitõl lehet? igy tettem fel Sims 2 magyar ás utána patch egyetem magyar de nemn megy.

Shiwo
jah, észrevettem...kellemes, hogy a robinak is fullon van az összes skillje, mint a simemnek :P

életcélja meg az lett, hogy bûnözõ lángelme lehessen...

amúgy lehet külön családba költöztetni ? vagy bekapcsolás elött elajándékozni ?

a sims 2 akkor a patch után kell crackelni?? hogy utána az egyetemet tegyem fel.

Mike at home
felesleges
nem kell minden egyes kieg után külön peccselgetni

miche
szerintem inkább:
sims 2
sims 2 patch
egyetem
egyetem patch
...

Mike at home
azért kell köztelken dolgozni
mondjuk a servo gyárt servo-t

Mike at home
nem

alap sims
egyetem
egyetemhez tartozó patch

Mike at home
nem csalás, hanem konzolparancs :)
cslás az amikor beirsz magadnak 50k-t