32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rage
    Multi az tuti nem lesz, pláne nem kiegészítőben
  • rage
    A Bon Voyage az Jó utat.

Egyébként a következő kicsi pack címe:
    Teen Style Stuff lesz.
  • trogerzsiger
    Hello!

nemtudjátok, lesz multi vmelyik kiegben?
  • Mike
    Sims2 - Utazás

elég lenne ilyen is
    a magyarításban nekem az ürítés nem tetszik
  • Mike
    mp3 nem?
    a dokumentumok könyvtárban lévőbe
  • Gólya #27241
    hogy fordítanád: Bon Voyage?
  • Gólya #27240
    valamelyik házzal jött - azt hiszem, valami english...-nek hívják - majd megnézem pontosan, hátha megvan a származási hely is - de pl. az aussietopenders-en nagyon sok ilyen talajborítás van
  • Devids Pro
    Jó utat lesz az új kiegészítő magyar címe?:)
    valami jobbat is kitalálhattak volna.
  • merse noni
    sziasztok lenne egy kérdésem a gémben az ogg formátumu zenét hova kell beteni hogy a hifibe szoljon?ha valaki tud segitsen segitségeteket elöre is köszönöm üdv mindenkinek sziasztok
  • Era40
    nem egyenként válaszolok..tehát: nagykabátban mennek ki a simjeim..nem gatyába küldöm ki őket..mégis meg akarnak egy idő után fagyni..
    A beragadt igazgatós dolog is megoldódott.Egész éjjel ott állt az ajtó előtt és reggel mikor mindenki elment otthonról közölte,hogy éhes maradt,és hogy az én gyerekem nem méltó arra hogy az ő magániskolájába járjon..aztán elment.. ma újra jön majd:))))))azért köszi mindenkinek a tanácsokat..és még egy kérdés: Ottomasék házában az a zöld gyep honnan van?? bent a játékban vagy letöltötted valahonnan??
  • Shiwo
  • Shiwo
    lol..lehet kipróbálom egyszer akkor sima módban
  • Gólya #27234

ezt tegnap du. alakítottam át Ottomaséknak (eredeti azt hiszem, az MTS2-őn), de szinte játszhatatlan - 4x3-as telek, ráadásul egyszerre jött az iskolabusz, apuka indult volna az autóval, volt olyan diavetítés, hogy még
  • Gólya #27233
    persze, miért ne?
    (most mi van, én vagyok az óvónéni?)
  • Mike
    építettem 100k-ért egy éttermet, tegyek be róla képet?
  • Mike
    az aspi tárgyak között van egy gömb alakú szerkezet
    minden sim 5x haszbnálhatja az életében

tehát a fitalon szexmániás is megállapodhat később

ha nem arany/platinában használod, akkor jönnek a vicces életcélok
    pl. a sajtos szendvicses (egyébként rengeteg pont gyűjthető vele, igaz kicsit egysikú lesz tőle a sim
  • Mike
    mondjuk a sajtos szendvicesre :D
  • Mike
    vagy lehet próbálkozni azzal, hogy odébbteszed
    a moveobjects bekapcsolása után
    ha szerencséd van odébb megy, ha nincs akkor marad a mentés nélküli kilépés a telekről
  • Mike
    mit irtam? ne törölje ki
    ha a telek beszaródik menteni sem szabad
    vagy ha már mentett, akkor legjobb ha minden napról van mentés, kevés idő veszik csak el

szerinted passzióbol írom ezeket?
  • Gólya #27227
    megmondom őszintén, nem tudom
    nekünk van egy sz.gépünk, szép fekete, azt hiszem az insimenatorról való, nagyon-nagyon sok mindenre használható (MQ Computer)
  • Shiwo
    az életcélt/aspit csak csalással lehet megváltoztatni, vagy van rá más megoldás ?
  • Gólya #27225
    változtatsd meg az életcélját, meg a család aspit valami másra (bár elég ez utóbbi is, akkor változik a cél is)
  • Gólya #27224
    köszi - bár anno a feelingen egy másik linket ajánlott valaki, csak nem írtam fel, most meg már nincs, nem tudom megnézni - de egy-kettő ebből is jó lesz
    csak a Maxisos annyira ronda - nem hiszem el, hogy ne tudtak volna pár normálisat csinálni, még ha csak 3 napra szól is
  • Grrrrrrr
    Annak a nőnek, akit az egyetemről vettem el, az aza életcélja, hogy kiházasítsa 6 gyerekét. Hát hűlye ez?????
  • Gólya #27222
    haha...
    az enyémeken van téli kinti ruha, mégis muszály közben beküldeni őket, mert pl. a múltkor a kiscsaj majdnem megfagyott
  • tommyg
    Miért kéne elköltözni??
    Ha valaki beragad a telekbe az egy bug valami csítet be kell írni és ki tudod törölni onnan mint pl egy tv-t vagy egy sütőt!
  • tommyg
    Talán venni kéne nekik kinti ruhát és nem fagynak meg!
  • Mike
    régebben voltak ilyen problémák, mostanában kevésbé
    vagy csak én nem játszom vele túl sokat
    érdemes a mentéseket mondjuk naponta betömöríteni
  • Shiwo
    nálam még nem volt ilyen gond, de úgy rémlik, mintha tán a pets patchénél írták volna, hogy az ilyen beragadásokat javítja...de lehet nem..mindenesetre 1 próbát megér, patcheld a simsedet (ha van évszakokod, akkor azt..)
  • Mike
    semmiképpen ne ments
    semmiképpen ne töröld ki
    ha elszarodik egy telek el kell onnan költöznöd
  • Christine37
    Kismamaruha : én modthesims2-ön találtam, csak akkor be kell írnod a keresőjébe, h maternity
  • Era40
    nem tudom..kimennek azt fél perc múlva már kékek a hidegtől..és csak a forró csokitól melegszenek fel..eszem megáll..
  • Era40
    Segítség..meghívtam az iskolaigazgatót és odaragadt a ház elé..rá lehet kattintani..oda is megy mindenki..csak éppen állnak vele szemben és nem csinálják a parancsokat..és az igazgató áll egy helyben..nem mozdul..ezek már rég lefeküdtek..ez meg még mindig ott áll a z ajtó előtt. Mit csináljak?? Kilépés előtt mentettem a játékot..akkor ha visszalépek is ott lesz?? vagy üssem be a titkos kódot azt töröljem a francba??:)DD egyszer egy tűzoltóautóval is így jártam..ott állt a ház előtt..aztán ha tűz volt nem jöttek a tűzoltók..és jött egy sims kieg..fel lett telepítve és a mentett állások elvesztek..így tűnt el az autó is..de most nem szeretném ha ezt kéne tennem..
  • Mike
    ezt hogy csinálod?
    multkor kiküldtem az egyik pasit egy szál fürdőnadrágban, kinn kolbászolni a hóba, semmi baja nem lett
  • Mike
    mondjuk innen
  • Mike
    mibe fogadsz?
  • kamadex
    Hello!
    Tudtok segíteni, hogy melyik honlapról lehet letölteni a Sims2 alapot?
  • LeWyTy
    Az oldalát meg az alját is.
  • Amiga
    Nagyon jó a banner!
  • Era40
    Én annyira nem vagyok oda a hóért..és a simjeim sem..állandóan fáznak..egy nyavalyás hóembert nem bírnak megépíteni ,csak két lépésből..mert megfagynak:))Olyanok mint én.Utálják a a telet és a hideget:)D Ja és a zuhanyzóba pisilős pasimnak született egy lánya..és az is belepisil a zuhanyzóba..eszem megáll!!!De legalább a takarítási pontjaik nőnek rendesen..Úszik az egész fürdőszoba mikor ezek zuhanyoznak.)DD