32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Era40 #27286 köszi..Apuka hazajön kipróbáltatom vele:))) -
#27285 ha a Gestapo elviszi a gyereket, vissza lehet szerezni? -
#27284 nem lehet terhesruhát váltanni
hacsak nincs erre vmi hack -
#27283 a kettő között nincs összefüggés -
Gólya #27282 huh - még azt elfelejtettem, hogy esetleg úgy megpróbálom, hogy még a terhesség első napján átváltanám a mindennapos öltözetet arra, amit kinéztem terhesrucinak, hátha úgy sikerül (bár nem vagyok benne biztos, meg egyébként is ez a csajszi már túl van a szülésen - na majd a következőnél)
de a fogas akkor sem működik - vagy esetleg a javítópatch igazított ezen? mert akkor a köv. kieg-gel rendbe jönne (nem raktunk fel javítást) -
Gólya #27281 hát igen, ezt a tömörítést nekünk is meg kellene csinálni, mert iszonyú lassú néha a játék - ha meg jön a köv. kieg., akkor akár alhatok is mellette -
Gólya #27280 persze, megvettem, de az a gond, hogy hiába van kinti rucija is, a sima ruhafogasra kattintva a kismamának nincs opció
ja és szekrényem is van
és ugyanazt a vacak Maxis-ruhát veszi föl, ha nő a pocija -
#27279 az nem túl hatékony
mennyi fizikai meória van a gépben?
bár mondjuk mindegy is
állítsd át a virtuális memóriát statikus 4 gb-ra
és lehetőség szerint másik vinyón legyen mint a windows meg a sims -
Era40 #27278 azt hiszem úgy van beállítva,hogy automatikusra..tehát a windows megnöveli mindig .. -
#27277 :)
hát
nem mindegy hogy törlik vagy tömörítik
tömöríteni azt szoktuk, igen
mert jóval kevesebb helyet foglal el így a mentés másolata
mennyi memória van a gépedben, a virtuális memória hogy van beállítva? -
Era40 #27276 még tán itt is olvastam,hogy a régebbi mentett állásokat kitörölik,vagy tömörítik..de lehet rosszul értelmeztem..nekem néha azt is kiírja ,hogy kevés a virtuális memória a gépen..na olyankor akadozik még csak a játék.. -
#27275 mnit kell kitörölni? ki mondott ilyet és mikor? -
#27274 az a jó
beraktam pár képet korábban
no azoknak sem volt pénzük, anyuka melózott a katonaságnál, a srác meg köztelekre járt énekelni, dj, pultos, mindent vállalt
aztán ők lettek a leggazdagabbak :) -
#27273 vicces volt
ült egy csóka a kajája elött
mondtam a simemnek, szedje le (mossa el?/clean up) erre fogta és elszedte a csóka elől. Úgy röhögtem :D Az meg csak ott ült bárgyún, nem szólt semmit :)) Persze nem vitte ki a tányért, mert megszakítottam azt a műveletsort, helyette szépen megette ingyen :))) -
Era40 #27272 Ha letöltötted a ruhákat,akkor azt utána nem kell a boltban megvenned?? Egyből meglesz a családnak? Ez csak egy ötlet. De ez jutott eszembe.Gondolom ruhásszekrényed van.Próbáld meg.. -
Era40 #27271 Valaki írja le nekem légyszi,hogy a mentett állásokat hol találom,mert már eléggé akadozik a játék..Mindig olvasom ,hogy ki kell törölni egy idő után,de én nem találom.De olyan szőke módra írjátok légyszi:)DDD -
Gólya #27270 több az annál, hogy töltöttem le kismamaruhát - még kintit is, de egyszerűen nem lehet változtatni az öltözéken...
még rémlik valami ruhafogas is, de semmi pontosabbat nem tudok - valaki esetleg? -
Gólya #27269 na a pontos név: English Lawn - by HabboArwen
biztosan nem az aussieról van, mert azoknál a "származási hely" is fel van tüntetve -
#27268 :D -
gettobuxa #27267 jah, épp olyan csóró voltam, h dj-znem kellett a kajáravalóért :D
mindezt hulla fáradtan :) -
#27266 nem elég a pénz kód nekem -
gettobuxa #27265 1x jól megszívtam, rendeltem, aztán kiszaladtam az étteremből, örülve h nem kell fizetnem. kicsit táncikáltam vagy valami, megint rendeltem kaját, megint elszaladtam :) és ezt jópárszor :) aztán majd elájultam a fáradságtól, kattintok az autóra, és mit ír? kifizeti a számlát és hazautazik... semmi más opció...
(tudjuk tommyg te beírtad volna h maxmotives a kajálás helyett :D ) -
#27264 inkább beírom hogy motherlode -
#27263 tudjátok hogy kell spórolni a kajapénzzel az étteremben? egyszerüen elveszed más elöl :DDD -
#27262 nem
te döntöd el az életkort -
Grrrrrrr #27261 Csak arra van kód, hogy öregedjenek? Arra továbbra sincs, hogy átmehessek hozzájuk? -
#27260 nem
az alap maradt
a lényege az, játsz mindegyikkel
ellenben van kód, tehát megoldható hogy öregedjen a szomszéd is, ha azt akarod -
Attiska #27259 Sziasztok,
Régesrég játszottam még az alap Sims2-vel, de aztán vaéahogy kimaradt az életemből. Amint látom, jó sok keigészítő van már hozzá. Van vaéami változás abban, hogy a szomszéd simekkel ne nekem kelljen foglalkozni, tehát pl. maguktól felhívjanak, öregednekm, stb.? -
Coolfire #27258 Nincs bon voyage még sehol sem...végignéztem mindent.Ne kormolj... -
Coolfire #27257 Az fake cucc lehet...bár én is napokkal a "rendes release" előtt megtaláltam a seasont..:)) -
#27256 most az a bajom, hogy miért nem hógolyóznak
biztos vmelyik letöltés miatt -
Gólya #27255 Mike, hol az ígért kép? -
#27254 és az kit érdekel? címeket eddig is mindig kreatívan fordítottak magyarra -
#27253 na gyorsan írd le -
#27252 Amúgy én már megtaláltam a (sims2 bon voyage-t) és tölthetném le! De még el kell mennem néhány napra.A p****ba!
A (no warez) miatt nem adok linket! -
#27251 Bármibe! csak néhány napot nem voltam itthon és neírtam sokat bocsy. -
#27250 kár -
Coolfire #27249 Ó-ó-vakáció-ó-ó...:) -
Coolfire #27248 Mikor mehetünk nyaralni?Kb 10 nap múlva?Pucolom is le a mentéseim..:)) -
Coolfire #27247 Ezt már régen leírtam,igaz akkor még nem volt hivatalosan is bejelentve,csak pletyiszinten.