32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Era40
    köszi..Apuka hazajön kipróbáltatom vele:)))
  • Mike
    ha a Gestapo elviszi a gyereket, vissza lehet szerezni?
  • Mike
    nem lehet terhesruhát váltanni
    hacsak nincs erre vmi hack
  • Mike
    a kettő között nincs összefüggés
  • Gólya #27282
    huh - még azt elfelejtettem, hogy esetleg úgy megpróbálom, hogy még a terhesség első napján átváltanám a mindennapos öltözetet arra, amit kinéztem terhesrucinak, hátha úgy sikerül (bár nem vagyok benne biztos, meg egyébként is ez a csajszi már túl van a szülésen - na majd a következőnél)
    de a fogas akkor sem működik - vagy esetleg a javítópatch igazított ezen? mert akkor a köv. kieg-gel rendbe jönne (nem raktunk fel javítást)
  • Gólya #27281
    hát igen, ezt a tömörítést nekünk is meg kellene csinálni, mert iszonyú lassú néha a játék - ha meg jön a köv. kieg., akkor akár alhatok is mellette
  • Gólya #27280
    persze, megvettem, de az a gond, hogy hiába van kinti rucija is, a sima ruhafogasra kattintva a kismamának nincs opció
    ja és szekrényem is van
    és ugyanazt a vacak Maxis-ruhát veszi föl, ha nő a pocija
  • Mike
    az nem túl hatékony

mennyi fizikai meória van a gépben?

bár mondjuk mindegy is

állítsd át a virtuális memóriát statikus 4 gb-ra
    és lehetőség szerint másik vinyón legyen mint a windows meg a sims
  • Era40
    azt hiszem úgy van beállítva,hogy automatikusra..tehát a windows megnöveli mindig ..
  • Mike
    :)
    hát
    nem mindegy hogy törlik vagy tömörítik
    tömöríteni azt szoktuk, igen
    mert jóval kevesebb helyet foglal el így a mentés másolata

mennyi memória van a gépedben, a virtuális memória hogy van beállítva?
  • Era40
    még tán itt is olvastam,hogy a régebbi mentett állásokat kitörölik,vagy tömörítik..de lehet rosszul értelmeztem..nekem néha azt is kiírja ,hogy kevés a virtuális memória a gépen..na olyankor akadozik még csak a játék..
  • Mike
    mnit kell kitörölni? ki mondott ilyet és mikor?
  • Mike
    az a jó
    beraktam pár képet korábban
    no azoknak sem volt pénzük, anyuka melózott a katonaságnál, a srác meg köztelekre járt énekelni, dj, pultos, mindent vállalt
    aztán ők lettek a leggazdagabbak :)
  • Mike
    vicces volt
    ült egy csóka a kajája elött
    mondtam a simemnek, szedje le (mossa el?/clean up) erre fogta és elszedte a csóka elől. Úgy röhögtem :D Az meg csak ott ült bárgyún, nem szólt semmit :)) Persze nem vitte ki a tányért, mert megszakítottam azt a műveletsort, helyette szépen megette ingyen :)))
  • Era40
    Ha letöltötted a ruhákat,akkor azt utána nem kell a boltban megvenned?? Egyből meglesz a családnak? Ez csak egy ötlet. De ez jutott eszembe.Gondolom ruhásszekrényed van.Próbáld meg..
  • Era40
    Valaki írja le nekem légyszi,hogy a mentett állásokat hol találom,mert már eléggé akadozik a játék..Mindig olvasom ,hogy ki kell törölni egy idő után,de én nem találom.De olyan szőke módra írjátok légyszi:)DDD
  • Gólya #27270
    több az annál, hogy töltöttem le kismamaruhát - még kintit is, de egyszerűen nem lehet változtatni az öltözéken...

még rémlik valami ruhafogas is, de semmi pontosabbat nem tudok - valaki esetleg?
  • Gólya #27269
    na a pontos név: English Lawn - by HabboArwen
    biztosan nem az aussieról van, mert azoknál a "származási hely" is fel van tüntetve
  • tommyg
    :D
  • gettobuxa
    jah, épp olyan csóró voltam, h dj-znem kellett a kajáravalóért :D
    mindezt hulla fáradtan :)
  • tommyg
    nem elég a pénz kód nekem
  • gettobuxa
    1x jól megszívtam, rendeltem, aztán kiszaladtam az étteremből, örülve h nem kell fizetnem. kicsit táncikáltam vagy valami, megint rendeltem kaját, megint elszaladtam :) és ezt jópárszor :) aztán majd elájultam a fáradságtól, kattintok az autóra, és mit ír? kifizeti a számlát és hazautazik... semmi más opció...
    (tudjuk tommyg te beírtad volna h maxmotives a kajálás helyett :D )
  • tommyg
    inkább beírom hogy motherlode
  • Mike at home
    tudjátok hogy kell spórolni a kajapénzzel az étteremben? egyszerüen elveszed más elöl :DDD
  • Mike at home
    nem
    te döntöd el az életkort
  • Grrrrrrr
    Csak arra van kód, hogy öregedjenek? Arra továbbra sincs, hogy átmehessek hozzájuk?
  • Mike at home
    nem
    az alap maradt
    a lényege az, játsz mindegyikkel
    ellenben van kód, tehát megoldható hogy öregedjen a szomszéd is, ha azt akarod
  • Attiska
    Sziasztok,

Régesrég játszottam még az alap Sims2-vel, de aztán vaéahogy kimaradt az életemből. Amint látom, jó sok keigészítő van már hozzá. Van vaéami változás abban, hogy a szomszéd simekkel ne nekem kelljen foglalkozni, tehát pl. maguktól felhívjanak, öregednekm, stb.?
  • Coolfire
    Nincs bon voyage még sehol sem...végignéztem mindent.Ne kormolj...
  • Coolfire
    Az fake cucc lehet...bár én is napokkal a "rendes release" előtt megtaláltam a seasont..:))
  • Mike at home
    most az a bajom, hogy miért nem hógolyóznak
    biztos vmelyik letöltés miatt
  • Gólya #27255
    Mike, hol az ígért kép?
  • Mike at home
    és az kit érdekel? címeket eddig is mindig kreatívan fordítottak magyarra
  • tommyg
    na gyorsan írd le
  • LeWyTy
    Amúgy én már megtaláltam a (sims2 bon voyage-t) és tölthetném le! De még el kell mennem néhány napra.A p****ba!

A (no warez) miatt nem adok linket!
  • LeWyTy
    Bármibe! csak néhány napot nem voltam itthon és neírtam sokat bocsy.
  • trogerzsiger
    kár
  • Coolfire
    Ó-ó-vakáció-ó-ó...:)
  • Coolfire
    Mikor mehetünk nyaralni?Kb 10 nap múlva?Pucolom is le a mentéseim..:))
  • Coolfire
    Ezt már régen leírtam,igaz akkor még nem volt hivatalosan is bejelentve,csak pletyiszinten.