Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy nem tudom elmenteni a játékot. Mikor be akartam fejezni és elmenteni, akkor nem engedte, hogy rákattintsak a mentésre vagy a házakra vagy csak simán a kilépésre, beszürkültek az ikonok és akármit csinálok nem engedi, hogy rákattintsak. Próbáltam, hogy elmegyek az egyikkel valahova és akkor automatikusan elmenti, de visszajött a taxi a csajjal... Mit csináljak? Hagyjam a fenébe az egészet? Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Shiwo
nem lehet, hogy csak úgy járt, mint a csávó a kólareklámban ? <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
fura
újraindítás segített?
ha nem, költözz el, a telket meg hintsd fel sóval, elszaródott

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hellló mindenki! Lenne egy olyan problémám(vagy bugom???) Sims 2-ben hogy a karakteremet elküldtem zuhanyozni, a zuhany elromlott,fröcsögött belõle a víz, megjavítottam, és miután a srác kiszállt a zuhanyból fröcsögött belõle a víz, de mondjuk ez még nem lenne olyan vészes ha nem 3 játékbeli napja csinálná ezt folyamatosan... Ömlik a gyerekbõl a víz. Szóval a Sims 2-es hidroglóbusz már miatta szinte teljesen kifogyott XD Ha vki tud ebben segíteni hogy mit tudok csinálni megköszönném.
Elõször elég sokáig,mert mentés könytáat hoz létre a játék,és ha minden szar fent van,akkor mégtovább.Létrehoz ezt-azt,és még bent a játékban is kell vele szórakozni.Ha midez megvan utána már pik-pakbe kell jönnie,csak az elsõ indítás tart soká.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

tmartin
Szia!
Itt van ezt töltsd le!
Ebben a becsomagolt fáljban van benne a torrent indítója.
Ez a Nagyvárosi élet! Asszem van benne magyar nyelv de nem tudom garantálni.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

tmartin

Hát ez elvileg egy crack az Egyetemhez. Ha a becsomagolt fálj tartalmát fellülírod a telepített fáljokkal akkor elvileg jó lesz.
De nem biztos!
EZT TÖLTSD LE!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

A megjelenéskor nekem is-ha jól emlékszem-egy 800Mhz-s Duronon 256MB SDRammal és egy GEF440MX-el az Éjszakákig egészen jól ment.😊

tmartin
Szia!
Azért nem tudsz kocsit tenni mert ahoz kell az Egyetem kiegészítõ is hogy tudjál!
Ha kell az Egyetem szólj!

Hello. Csak egy apró kérdés. Meddig tart amíg megjelenik az üdvözlõ képernyõ?

rage
Ehhez képest az itthoni régebbi gépemen is lehet játszani vele, fent van az összes kieg. (P3 1 GHZ 512 MB RAM GEF 3)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Csak az idõbeni legutolsót(jelen esetben a palotást kell crackelni,a többit nem).Egyébként a neten volt egy jótét lélek,aki kiherélte és betömörítette úgy az alapot+expet+stuffot és patcheket,hogy elfér 2 DVD5-ön.Külön registryje van,tehát nem kell órákat telepíteni(minden win reinstallkor),nem kell cd/dvd és serial hegyeket nyomni bele.😊Nagyon jól meg lett csinálva,csak gratulálni tudok a készítõnek.Már egy hete azzal játszom,és hibamentes.

Ergo,ha új a laptopod(pölö most kaptad karácsonyra)akkor 100%,hogy menni fog.😊

Az a laptop konfigtól függ.Kb.most ez a minimum konfig:
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
---------------------
Windows XP, ME, 98 vagy 2000: 1.8 GHz processzor
* Windows Vista: 2.4 GHz processor
* Windows XP, ME, 98 vagy 2000: 1 GB RAM
* Windows Vista: 1 GB RAM
* Windows(R) Vista, Windows XP, Windows ME, Windows 98 vagy Windows 2000 operációs rendszer.
* Legalább 1,0 GB szabad hely a merevlemezen (a The Sims(TM) 2 és a The Sims(TM) 2 Paloták és parkok Cuccok egyszerre történõ telepítéséhez összesen 5.0 GB szabad hely szükséges.)
* T&L-képes videokártya legalább 64 MB video RAM-mal.

Az Erotic Dreams egy ruszkik által összetaknyolt gém(alap+szex dolgok)semelyik sims 2 exp.-el nem komptabilis.Ezért személy szerint én nem is foglalkoztam vele.

szia köszi szépen<#taps>
Hali! én felraktam laptopra a simset és még pár kiegészítõt és mûködik. a gépigény meg egy csomó honlapon fent van, hogy melyik kiegészítõnek milyen a gépigénye. azt így kívülrõl nem tom sajna.
nekem meg az egyetemhez kellene egy crack.
nem tudna valaki segíteni?
lécci majd miinnél hamarabb válaszoljatok<#szomoru1>
Ja és ha mûködne milyen gép igény kéne hozzá,?
Hello lenne egy kérdésen nekem megvan az alpjáték az évszakok és az egyetem és hogy ezeket ha leptopla rakom fel fog mûködni?<#confused><#email><#dumcsi>
Béla9248
Sziasztok! Volna 1 kis problémám! Tegnap feltettem the sims 2 erotic dreams-ot és nem igazán indúl! Gondolom a vistával nem kompatibilis. Esetleg erre vmi ötlet? És amugy erröl tudtok vmit ez csak kieg és kell az alap vagy ebben benne van minden? Válaszotokat elõre is köszönöm!

Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Mike at home
köszönjük, de el ne kezdjük

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

mindegyikben van magyar nyelv...

talán korai, de nagyon ritkán jutok már ide, ezért most "rendezem":

Adjon az Isten
szerencsét,
szerelmet, forró
kemencét,
üres vékámba
gabonát,
árva kezembe
parolát,

minden fórumozónak nagyon-nagyon boldog Karácsonyt kívánok!<#wave>

Magic Boy
Valaki tudna adni egy torrentet az új kieghez ahol magyarul van fönn?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

köszi a segítséget kipróbálom. mondjuk szerintem a zuhany sokkal egészségesebb 😊

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Shiwo
csak a kád mellett legyen elég hely, nekem is volt ,hogy valamiért nem fért oda a blökivel ez a szerencsétlen, mikor csak azt a két mezõt hagytam szabadon, amely közvetlen a kád mellett volt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
kádban
vagy ha van kerti polip spricces játékod, akkor megfürik magától
(ezüst vagy arany medállal lehet készíteni a játékgyártó asztallal)

Hellomindenki!

Van 1 Torkos nevû kutyám de nem tudom h lehet megfürdetni. folyamat mocskos szegény.
Légyszi írjátok le hogyan csináljam.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Sordoran
Na bocsi h most írok, de elfelejtettem 😄
Szóval letöröltük a mappát, utána betöltésnél vacakolt vele 10 percet, de jó lett, kössz a segítséget 😄 Azóta szépen muzsikál (tudtommal) a gépen 😄

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Persze, csak az utóbbi kiegekkel lehet, az alapjátékot sztem még 32-es vistán se lehet futtatni.

Visca El Barça!

kifli
64 bites viatán hogy sikerült elindítani? kiegészítõkkel?
Mike at home
passz

Ja még annyi, h tökmindegy, h 32 bites xp-n, vagy 64 bites vistán fut, akkor is újraindul, ha benn mind a 4 modul.

Visca El Barça!

Hali sims-ek<#vigyor4> Az a gondom a gamával, h ha 4 giga ram van benn a gépben, akkor folyton újraindítja a gépet a játék pár perc után. Ha 2-õt kiveszek, akkor semmi gond. Elõre bocsájtom, h mind a 4 ram tökugyanolyan geil ultra ddr2-es, teljesen mindegy melyik 2 van benn a cuccban, mindig jó, de ha négy akkor sosem. Mindenféle variációt kipróbáltam, amit az alaplap enged (gigabyte p35ds3) 2 féle memtest progit végignyomtam a variációkon, semmi hiba, újak a driverek is, a vga galaxy 8800gts512mb, ja és fenn az összes kieg, tökmindegy, h mountolva, vagy törve megy a játék. Vmi ötlet plíz, mert a lányom kiakaszt<#wow1>

Visca El Barça!

a mesht is bemásolod a downloads mappába.

FZoleee
hogy kell olyan ruhákat/hajakat berakni a játékba, ahol van mesh fájl?
kifli
pls valaki el lehet indítani valahogy vista 64 bit alat sims2-t????
rage
Van saját topicja, ott biztosan sok infot találsz róla.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kifli
arra van valami megoldás hogy sims 2 elinduljon 64 bites vistan?
Nagyon az.😊)De el lehet vele bohóckodni.😊

Igen,ez így van.Valóban sok új dolgot lehet benne még mindig találni,ha nagyon beleveti magát az ember-fõleg,hogy iszonyatos mennyiségû expansion és stuff van hozzá-bár épen ezért kell az a sok patch,mert néha egyszerûen inkompatibilisek egymással.Én pölö ha úgy istenigazából nekikezdek egy jó darabig nem bírom abbahagyni(8-10 óra min).Erre viszont most nincs idõm elég régen.😞Napi 1-2 óra játék máshoz elég,de szvsz a Simshez nem.De mondhatnám a Sporet is,ott is,ha az ember kitûz egy célt,eléggé nehéz abbahagyni.Ergo,már jó ideje hanyagolom is a gamet.Olvasgatom a fórumokat,leszedem a hozzávalókat-patch,bónusz/store cuccok,etc..-felrakom,és ennyi.

Mike at home
képek alapján elég gyermekded, de talán pont emiatt foogom megnézni, no meg amiatt mert szarra szapulták az offline médiában

Mike at home
most megvilágosodtam

a sims játékok legnagyobb hibája, hogy em mondanak az újdonságokról semmit (mondjuk tételesen) sosem hallottam még errõl a könyvespolcról, illetve láttam, de azt hittem, csak annyi, hgy a fal mindkét oldalán van
de ott van a fürdõszobai tükrös szekrény, véletlenül raktam csak fel, erre hopp, tudnak fogat és arcot mosni
arra akarok kilukadni, hogy az amber merõ véletlenségbõl fedez fel új funkciókat, és emiatt ki tudja mennyi mindenen siklik át

TopGun
Koszi! megneztem erdekes.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Egyébként tök aranyos a MySims is,csak ajánlani tudom...eheh..😊

Nem,fórumokon.Hogy ez a kastély park cucc nagyon kemélyen odab@sz a játéknak fagyassza,nem lehet a kreálmányokat/építményeket használni meg hasonlók.Én még személy szerint nem próbáltam,bár itt van a gépen.A Nagyvárosi élettel játszogattam,az tetszik,fõleg a titkos átjáró(könyvespolc).
Más:
Van fent egy óriási adag EA Store cucc a gépen+az összes borító és az elõrendeléshez tartozó minden cucc(exp.-ek,stuffok).Ha kell szóljatok,feltologatom õket,viszont egyenként nem vagyok hajlandó kilinkelgetni,ezt oldja meg aki akarja.😊)

TopGun
Hi! a kastely - park kiegeszito milyen? kicsit bovebben!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
offline magazinokban?
azok hülyék
amivel nem lehet lõni az a szar

nagy kiegre gondolsz, vagy a kastély - parkra?