Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
újraindítás segített?
ha nem, költözz el, a telket meg hintsd fel sóval, elszaródott
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Itt van ezt töltsd le!
Ebben a becsomagolt fáljban van benne a torrent indítója.
Ez a Nagyvárosi élet! Asszem van benne magyar nyelv de nem tudom garantálni.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Hát ez elvileg egy crack az Egyetemhez. Ha a becsomagolt fálj tartalmát fellülírod a telepített fáljokkal akkor elvileg jó lesz.
De nem biztos!
EZT TÖLTSD LE!
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Azért nem tudsz kocsit tenni mert ahoz kell az Egyetem kiegészítõ is hogy tudjál!
Ha kell az Egyetem szólj!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
---------------------
Windows XP, ME, 98 vagy 2000: 1.8 GHz processzor
* Windows Vista: 2.4 GHz processor
* Windows XP, ME, 98 vagy 2000: 1 GB RAM
* Windows Vista: 1 GB RAM
* Windows(R) Vista, Windows XP, Windows ME, Windows 98 vagy Windows 2000 operációs rendszer.
* Legalább 1,0 GB szabad hely a merevlemezen (a The Sims(TM) 2 és a The Sims(TM) 2 Paloták és parkok Cuccok egyszerre történõ telepítéséhez összesen 5.0 GB szabad hely szükséges.)
* T&L-képes videokártya legalább 64 MB video RAM-mal.
nekem meg az egyetemhez kellene egy crack.
nem tudna valaki segíteni?
Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Adjon az Isten
szerencsét,
szerelmet, forró
kemencét,
üres vékámba
gabonát,
árva kezembe
parolát,
minden fórumozónak nagyon-nagyon boldog Karácsonyt kívánok!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
vagy ha van kerti polip spricces játékod, akkor megfürik magától
(ezüst vagy arany medállal lehet készíteni a játékgyártó asztallal)
Van 1 Torkos nevû kutyám de nem tudom h lehet megfürdetni. folyamat mocskos szegény.
Légyszi írjátok le hogyan csináljam.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Szóval letöröltük a mappát, utána betöltésnél vacakolt vele 10 percet, de jó lett, kössz a segítséget 😄 Azóta szépen muzsikál (tudtommal) a gépen 😄
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
a sims játékok legnagyobb hibája, hogy em mondanak az újdonságokról semmit (mondjuk tételesen) sosem hallottam még errõl a könyvespolcról, illetve láttam, de azt hittem, csak annyi, hgy a fal mindkét oldalán van
de ott van a fürdõszobai tükrös szekrény, véletlenül raktam csak fel, erre hopp, tudnak fogat és arcot mosni
arra akarok kilukadni, hogy az amber merõ véletlenségbõl fedez fel új funkciókat, és emiatt ki tudja mennyi mindenen siklik át
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Más:
Van fent egy óriási adag EA Store cucc a gépen+az összes borító és az elõrendeléshez tartozó minden cucc(exp.-ek,stuffok).Ha kell szóljatok,feltologatom õket,viszont egyenként nem vagyok hajlandó kilinkelgetni,ezt oldja meg aki akarja.😊)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!