32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Netrat
    Köszönöm mégeccer, pontosan így jártam el, de semmi hatása.
    Semmilyen letöltött cucc, skin vagy frizura nem jön elő...
  • LeWyTy
    haggyuk...
    Inkább kérdezem az okosokat iet hogy lehet?Mármint ennyi emeletet?
  • Era40
    az az una una una nekem is tetszik:)DD
  • Era40
    hát pénzjutalom akkor is volt mikor a kútat kaptam..de van a sim nőmnek férje..csak nem merem kipróbálni az egy kis románcot..hátha kidob a pasi:)DDegyébként láttam a kör című filmet.)))csak gondoltam a kút után valami mást is adnak még..
  • Flora2
    Úgy tudom, a kertészklub adhat pénzjutalmat is.
    Azt hogy érted, hogy kipróbálta-e valaki "az egy kis románcot"? Hogy kért-e ilyet valaki a kívánság kúttól? Én kértem már, igen. Hát... ha sikerül a kívánság, szerelmespárt kapsz (bár ki tudja, tetszik-e majd); ha nem sikerül... láttad a Kör című horrorfilmet?
  • Flora2
    ... ha az összes kiegészítő fent van, akkor nem az Évszakokkal játszol? (az viszi őket legutoljára, nem a Pets...) de én ehhez nem értek...

... gagyi gyári zenék: Oldies csatorna rulez! "Ischnieticht! Una una una!" - sajnos twistelő szmájlit nem találok...
  • Mike
    mikortól érvényes az újság?
  • Mike
    na akkor újra

a package kiterjesztésü fileokat bemásolod a Downloads mappába
    ezek után a játékban opction, enable costum contents
    újraindítod a programot
  • DaVinci Betti
    Hogyhogy már a Cora újságban benne van a Bon Voyage?Nem úgy volt,hogy szept.5-én jelenik meg?
  • Netrat
    Szóval... nem jön fel indításkor ilyen választásai lehetőség, tehát akármi is van .../.../Downloads mappában, az hidegen hagyja a játékot. Vagyis sehol semmi.

Nálam az összes kiegészítő fent van, és a Pets-szel játszom, így viszi a korábbiakat is. Lehet, hogy ez gond, mert valamikor változtattak rajta, és másképpen kell aktiválni a letöltött anyagokat?

Egy másik kérdésem is van: hogy lehet (ha egyáltalán lehet) saját zenéket (mp3 vagy bármi formátumban) bepakolni a játékba, mert kezdünk falramászni attól a pár (gagyi) zenétől, ami gyárilag bennevan a hifi-cuccosaikban.
  • Era40
    Kérdésem lenne:a kertészclub csak a kívánságkutat adja ha megvan elégedve a kertemmel?? és kipróbálta már valaki az egy kis románcot?? mi történik akkor?? Légyszi valaki...köszi..
  • Gólya #27315
    hű ez a kép-ötlet nem is rossz - ki a túró emlékszik hónapok múlva, hogy az meg mi volt... (főleg a padló, festék, ahol csak számok vannak)
    egyébként tényleg célszerű "katalogizálni" a cuccot (nekünk is külön van fal, padló festék, ilyen bútor, olyan bútor, dekor, stb. - ráadásul más könyvtárban van a szabadon tölthető meg a fizetős is)
  • Mike
    szvsz cuccokat letölteni külön könyvtárba érdemes, szépen alkönyvtárakba pakolbva, képekkel ellátva, ugyanis később nem fogod tudni melyik file mi

a Downloads könyvtárban is lehetnek alkönyvtárak, nem kell mindent beömleszteni, átláthatatlanul
  • Mike
    próbáld meg fájlba lementeni, a faluképernyőn, van ilyen opció, ami sim2pack file-t készít
    aztán ezt feltenni, hátha lesz postaláda
    ha nem, akkor buktad a telket
  • Netrat
    Köszi.
  • Era40
    és ha ide töltöm le a cuccokat akkor automatikusan benne lesz a játékban??
  • Gólya #27310
    ezt le lehet tiltani
  • Olcsy
    Ja, és az elején amikor bekapcsolod a játékot, ki fog jönni egy lap, és akkor arra katt, hogy letöltött cuccok engedélyezése, vagy vm ilyesmi, de ezt minden alkalommal meg fogja kérdezni.
  • Olcsy
    C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads

De feltételezem, hogy nincs Downloads mappád, tehát csinálj egyet.
  • Netrat
    Egy nagyon alap kérdés (van, aki még csak most kezdett simezni):
    a letöltött .package filet hova kell bepakolni, és hogyan lehet használni a benne levő cuccot, skint, akármit?
  • Kata
    Nem lehet, sztem hibaüzenettel kidob olyankor a játék.
  • Kata
    Azt szerintem buktad. Nem tudok olyan programot, ami vissza tudná állítani neked a postaládát anélkül, hogy a telek, vagy a ház el ne vesszen. Ezért is figyelmeztetnek minden modolásnál bazi piros villogó betűkkel, hogy kukát és postaládát ne piszkálj.
  • tommyg
    mér postaláda nélkül is lehet!
  • berczy #27303
    Oké, de a ház az nagyon kellene... :(
  • tommyg
    legalább nem kapsz számlát
  • Kata
    Asszem a telkek könyvtárából ki kell törölni az egész telket.
  • berczy #27300
    HellO!

Van egy kis problémám: Építettem egy házat, de sikerült eltüntetnem a postaládát. Hogyan tudnám visszacsinálni, mert így használhatatlan a ház?
  • Era40
    na egyelőre megoldódott a probléma..Apuka csinált nekem máfél giga helyet:)DD Merthogy a virtuális memóriát nem rakta át a másik vinyóra mert akkor meg valami más nem működött..ne kérdezd mi..nem értek hozzá:))valami rendszervisszaállítást emlegetett..ja és egyébként másnap mikor újra kijött az iskolaigazgató ugyanúgy odaragadt az ajtó elé..úgyhogy nem érdekelt.Már felnőtt a gyerek és egyetemre jár..
  • Mike at home
    ki fogom próbálni
  • Coolfire
    Nekem anno azért vitték el őket,mert sanyarú tipegőkoruk volt.Ugyanis nem tanultak meg járni,bilizni és beszélni.Magániskolába jártak,szín jeles tanulók voltak,mégis elvitték őket.
  • Coolfire
    Még mindig nincs Bon Voyage...hát mikor fogok ém játszani?:(Összeolvastam már mindent róla.Remélem az elásott kincsesládában dzsinn is lesz..:)))
  • Gólya #27295
    és biztos, hogy ugyanazt kapod vissza?
    ugyan én még nem fogadtam örökbe - egyszer akartam, aztán eszembe jutott, hogy amikor a lányom simje fogadott örökbe, olyan ronda gyereket kapott...
  • Mike
    hm, most olvasom, hogy vissza lehet szerezni a gyereket, örökbefogadással
    első lesz az örökbefogadható gyerekek listájában
  • Gólya #27293
    hááát, nem tudom - elég sok minden van ezen a kütyün
    egyébként a párom is mondta, hogy nem ártana kissé lomtalanítani - főleg így (olyan őszi nagytakarításként)
  • Gólya #27292
    nem tudod visszaszerezni - méltatlanná váltál a szülői szerepre

viszont akár akarod, akár nem, igenis bemegy a házba és elviszi a gyereket
    egy megoldás van erre - figyelni, figyelni hogy mikor történik olyasmi, ami kiválthatja illetékesek rosszallását és sűrűn menteni
    nekem is ez volt a szerencsém - egyedül voltak otthon a csemeték és hiába anyuka már kiszállt az autóból, elvitték a gyerkőcöket (ez egyébként ha jól emlékszem, olyan egy-másfél órás felügyelet nélküli otthonlét után következik be), s mivel egy perccel előtte mentettem, így sikerült visszahozni őket
  • Gólya #27291
    azt hiszem, az a fogas, amit említettem valóban valami hack lehet
  • Mike
    le kéne irnod a géped paramétereit
  • Mike
    mostanában nem vitte már el a Gestapo
    egyébként sem enegedném be a házba, meg összeszárnám a húsevő növénnyel

egyébként elviszik ha rosszul tanul
    ha egyedül hagyod
    kiüti magát a napon, szétfagy a hóban
  • Era40
    ja és mégegy kérdés:ha ezt megcsinálom,akkor nem fog akadozni a játék??
    merthogy eddig néha akadozott és akkor írta ki ezt a virtuális memória dolgot..
  • Era40
    Mi az istent csináltál?? Nem viselted gondját annak a nyomorult gyereknek??:)DD Nekem még sose volt ilyen..