32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• sdia96
    Valaki válaszolna a kérdésemre????
  • CyrSyS
    Jól néz ki a jó utat bannere amúgy ;)
  • CyrSyS
    :) Az aranyos :)
  • Coolfire
    Ehehehh...nekem is volt már olyan,hogy bolti játéknál automatikusan kerestem a crack könyvtárat.:)
  • Coolfire
    Nem nagyon hiszem,bár ki tudja.Nekem nem kell "hivatalos" crackelt release.
  • Coolfire
    Én clonera vadászom,mert azt krekk nélkül el tudom indítani,meg peccselhető..
  • Mike
    aztán nincs crack és nem tudjátok elindítani :)
  • Flora2
    ... Bírom, ahogy itt feszülten várunk és várunk. ... Ugye, szólni fog itt azonnal, aki valahol meglátja? (engem a legális boltok érdekelnek)
  • CyrSyS
    Ma már talán kijön :P
  • Mike
    nem kell aggódni itt leszek :)
  • Coolfire
    Ez igaz.:)
  • Gólya #27361
    na csak varrtam valami gombot az egyetem-problémára...
    úgy tűnik, a letöltött falumban valami nagyon nincs rendben az egyetemvárossal...
    én hülye, meg elindítottam a gyerkőcöket...most végigszenvedhetem velük...még azt sem jelzi, hogy menniük kell a suliba...
    azt hiszem, gyorsan végzek velük, aztán vissza gyorsan a faluba, s megpróbálok egy másik egyetemvárost csinálni
    bár...inkább azt hiszem, az új kieg. lesz utána a program
  • Shiwo
    tudom :) de attól még mindig vannak újabbak :)
  • Coolfire
    Nem baj addig kijárom az Egyetemet az ikrekkel.
  • Coolfire
    Megnéztem a walktrough videót(amiben a 2 muff beszél a gameról),hát sírtam a gyönyörtől..)max. 7 napos üdülések,vihetsz bárkit(szomszédot,havert családtagot etc..),külön medálok a helyi sajátosságokra(nem tudom OFB kell-e)stb..summa summarum jöhetne már vmi...
  • Coolfire
    Igen vannak akik nem értenek pölö a warez elindításához..te is voltál láma is meg új arc is.Ezt ne vedd személyeskedésnek.Az biztos,hogy ha megjelenik több szó fog majd esni az elindításról,mint magáról a játékról.Addig is keressen már nekem vki egy magyar régiókódot(mint a Seasonnál)mert hátha megint vmi 3 nyelvű ázsiai vackot találok..:)
  • Coolfire
    Még nincs sehol sem,már végigtúrtam a netet.Az Emule és tsaival ne is probálkozzatok,mert mind fake v. rosszabb.
  • Shiwo
    de mindig vannak új arcok meg lámák
  • Gólya #27354
    a snootyn még 2 nap van...
  • Gólya #27353
    mondjuk én ezt nem értem...
    akik ide járnak, nem most kezdték a simset - eddig már megjegyezhették, honnan lehet megszerezni a cuccot
  • sdia96
    Nem a maxmotives!!Azt én is ismerem!Hanem amivel a kedvét,meg a horoszkópjánál azokat,hogy trehány,zárkózott,lusta stb. ezeket fel lehet húzni!
  • gettobuxa
    ajjaj :)
    akkor 1 hétig megint olvashatatlan lesz a fórum :)
  • CyrSyS
    Szia!

Értem! De ha nagyon optimista akarok lenni akkor a pre-order lelőhelyeken Szeptember 4.én jelenik meg ami azt jelenti hogy mire odakerül már hozzánk is elkerül tehát az lehet már akár holnap. Nos a holnap az 6 óra múlva lesz kb tehát lehet már csak 6 órát kell várni :DD vagy egy 1-2-3 órával többet :P
  • Flora2
    Úgy tudom, leghamarabb kedden. Ez a két utolsó nap a legnehezebb...
  • CyrSyS
    Sziasztok!

Ma esetleg várható a Jó utat megjelenése? :)
  • Mike at home
    maxmotives
  • sdia96
    Hogy van sz a kód amivel mindent a maximumra fel lehet húzni????
  • LeWyTy
    www.modthesims2.com csak regisztrálni kell.
  • trobi00
    Hello
    Nem tudjátok, hogy laptopot honnan tok letölteni ????
  • Gólya #27340
    na most eltoltam valamit, vagy ilyet nem lehet?

építettem egy koleszt - beköltöztettem egy az egyetemvárosban lakó tanulót, s amikor belépek a koleszba, csak azt a minimális építkezést engedélyezi, amit a kolesznál lehet cheat-tel elkövetni - magyarul a simem sincs sehol - akkor most ilyet nem lehet?
    már olyan rég volt kollégistám, hogy teljesen kiestem belőle
    (a telket átminősítettem kolesszá, a megfelelő tűzhelyt bepakoltam, az ajtókat is)
  • Mike
    vagyis a mesh a 3D modell
    a recolor pedig az hogy áttextúrázod
    és soxor CEP is kell
    amit a simPE oldaláról szedhetsz le
  • LeWyTy
    Még 4-5nap
  • TopGun
    Sziasztok!Megjelent mar a Jo utat kiegeszito?
  • Gólya #27336
    a smootysimsen pedig érdemes végigböngészni (snootysims.com) - ha nem tudsz angolul, akkor egy szótárral
    de ha ügyes vagy, találsz magyar oldalakat is - simshungary.hu pl., no meg itt is van egy faq nevű rész (ugye fönn a lap tetején, de hisz ezt kell látnod először)
  • Gólya #27335
    bocs, nem tudtam, hogy nem ismered

a mesh pedig a tárgyak, ruhák, hajak "váza, szerkezete", ami pl. hajaknál, ruháknál önmagában általában nem is jelenik meg, bútoroknál pedig csak az, amiből úgymond továbbfejlesztették
    magyarul: ha bárhonnan töltesz le cuccot, meg kell nézned, hogy a mesh is benne van-e, vagy pedig meg kell keresned, honnan tudod letölteni
  • Kodlovag
    A snootysims egy weboldal, ahol utananezhettel volna a kerdesnek.
    A cheat egyebkent sethighestallowedlevel 15, vagy ahany emeletet akarsz, alapbol ez 5. University kell hozza.
  • LeWyTy
    csak ennyi hogy snootysims vagy kell még elé vagy utánna hogy boolprop vagy true/false?
  • Gólya #27332
    a mesh-eket is letöltötted?
  • Gólya #27331
    cheat-tel - snootysims
  • Netrat
    A telepítés leírásában (egyszerre tettem fel mindent) az volt, hogy a petset indítsam. Az Évszakok hiányoznak egyelőre a gyűjteményemből...