Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérhetnék némi segítséget? A sima házra ráhúztam még egy emeletet (külsõ -belsõ falakat) de sajnos sem berendezni sem ajtókat nem enged rátenni, mondván túl alacsony a mennyezet. Mi ilyenkor a teendõ? Elõre is köszi a segítséget.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[/cserf][/fülünyúl]
nah, egyenlõre itt tartok..stuffokhoz továbbra is kérvényezek "alapanyagot"
Nem kell hogy túl nagyok legyenek, min. 180 széles és 130 magas legyen.
][ ВАЗ ][
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
a stuff-os kiegeknek is csináljak képet ? azokhoz tényleg elkéne pár normálisabb, kiegre jellemzõ kép (akár "elõtérbe", vagy "háttérbe"), melybõl lehet alkotni..
][ ВАЗ ][
A FAQ-ban is vannak linkek, de írd be a google-ba, hogy "sims 2 downloads" vagy ilyesmit, és válogathatsz. (Én speciel azt szoktam, azon az oldalon ahol éppen válogatok, ha végeztem, megnézem ott az ajánlott linkeket, mert azok általában jók szoktak lenni.)
Na, sok szerencsét, és jó válogatást!
Úristen hód, fújd már ki!!!
de mint mondtam, ha nincs betörõ, nincs betörés sem
nálam talán csak az alapjáték idején fordult elõ ilyesmi, azóta egyszer sem, riasztó sincs, minek
ellenben a villám mindig belecsap az egyszem fámba, de mire kijön a tûzoltóság elalszik, szal már azt is hagyom, had lángoljon
egyébként van riasztó, tarthatsz vicsori kutyát, vagy sentrybot-ot
Még lenne egy kezdõ Sims-es kérdésem. Lehet találni a játék hivatalos kiegészítésein kívûl más kiegeket is valahol? Gondolok itt ruhák, autók és más apró ámde a játékot szinesítõ dolgokra.
Tegyél egyet minden bejárati ajtó mellé, kívülre is, akkor elõbb riaszt. Jön a betörõ, elkezd riasztani, erre jön a rendõr, verekszenek egy sort, aztán végül elviszi a gaztevõt. 😊
Tudna nekem valaki valami hatásos védelmet már ha van egyáltalán a betörõk ellen? Kicsit unom már hogy mire mindent megveszek jön egy alak és kirámolja a lakást mig a sim-jeim alszanak. Ez most valami beépített modul vagy véletlenszerûen történik a dolog (mint az életben). Igaz kissé fura hogy sosem a filléres vázát és az olcsó TV-t viszik el. Elõre is köszi a segítséget.