32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#27412 használd a pénz kódot pszt lesz ágya :) -
CyrSyS #27411 Igazádiból most simsezek úgy komolyabban és így hogy sok nagy és kisebb kiegészítőkkel együtt játszok így már elég sokrétű. Létrehoztam a Horváth családot. 1 férfi felnőttel indultam és 4x4-es telket vettem neki. Egész normális kis kuckója van de minden kezdet nehéz. Első állásából szegényt kirúgták mert rosszul döntött(em). Most keresek neki állást.
A legnagyobb galibát az okozza hogy nem maradt pénzem neki rendes ágyat venni! Jaj szegény mit szenved miatta. Egy nyugágya van ami 1-el növeli az energiát. Borzasztó. Nem tudja magát szerencsétlen kipihenni mert mire elfogadható szintre növekedne az energiája addigra súlyosan éhezik és szórakozást is igényli. Hát szép kezdés de kilábalok belőle :)
A másik ami tetszett hogy 3-an jöttek üdvözölni engem. Egyiksem volt valami kedves. 2 hölgy (az egyik jól nézett ki :PP) meg egy férfi jött. A férfi és a számomra klassz nő öszeverekedett nálam 3szor is :D
Hát ilyen a Sim-élet. Nálam hamar zajlik az élet.
Nagyon klassz a játék. Nyugtató és nagyon aranyos.
-
CyrSyS #27410 Szia Olcsy!
Igen, már kapható is! -
#27409 persze... -
#27408 simPE-vel szerintem igen
de még az új kieg intallálása előtt próbálkozz, mert egy ideig nem lesz kompatibilis simPE -
#27407 Már megjelent a Bon Voyage? -
CyrSyS #27406 Meglehet azt oldani valahogy hogy minden tárgy ára 2x annyi legyen? -
#27405 az semmi
milleréknek napi 20k körül volt a bevételük, naponta, és szinte semmit sem kellett érte csinálniuk -
#27404 nekem má most megvan -
#27403 Hmm...Szombaton meglesz a Bon Voyage!:) -
Era40 #27402 Ökológiai guru lett a simcsajom..behalok..1 héten egyszer megy dolgozni..felveszi a zöld fürdőruciját,kimegy a ház elé és felrepül:)))
Mindezt több mint 10ezer pénzért:) -
CyrSyS #27401 Igen az FLT is magyar és nem kell hozzá YASU! -
CyrSyS #27400 én a FairLight verziót próbálom ki remélem abban is van magyar nyelv! -
#27399 Madonna - Hang Up
Sims 2-ben megcsinálva... -
A hullámzó tengerben :) -
#27397 Tartalmazzák.
Jó utat - clone verzió
Legújabb Daemon Tools + YASU és már megy is. -
CyrSyS #27396 Sztem igen! Fairlight féle a Fashion Stuff is és az is magyar! -
#27395 de ezek tartalmazzák má a magyar nyelvet vagy azzal várni kell hetedikéig??? -
#27394 Ilyen is van már: The Sims 2: Bon Voyage (c) EA Games *DVD* FAIRLIGHT 16x50 MB -
#27393 derék -
sheva94 #27392 The_Sims_2_Bon_Voyage_CLONEDVD-PROCYON
http://wanadoo.netipar.hu/ -
CyrSyS #27391 Én patcheltem! -
STurmGewehr #27390 érdemes patchelni az egész sims2 sorozatot? -
CyrSyS #27389 ok köszi! -
#27388 jah, így normális -
CyrSyS #27387 Lenne egy kérdésem! Fashion Stuff saját exe-jel nem fut a játék azt kéri hogy futassam helyette az évszakokat! Ez természetes? Úgy értem másnak is ezt írja ki? Sorrendbe tettem fel őket (simseket) -
CyrSyS #27386 Feltettem a sims2-t és az összes eddigi kiegészítőt :) Innentől kezdve várok a jó utat-ra :) Remélem ti is várjátok :) -
Coolfire #27385 Nekem nem szólt,cak az életcél miatt.Eddig rögtön az volt az első,hogy kiválasztottan nekik.Hát most nem,úgyhogy így jártam.. -
#27384 hát bizony szakirányt kell választani
és még szól is érte -
Gólya #27383 nyugi, még 12 óra - és ez Amerikában -
Coolfire #27382 Az még nem jelent semmit...az igaz,hogy egy pár óra múlva amcsiban megjelenik. -
CyrSyS #27381 MA van 4.-e :D :P -
Coolfire #27380 Azért bekaphatja ez a sims2...járok a két lánykával az egyetemre szakirány nélkül(eddig ilyet nem csinéltam) erre fel az okosok úgy döntenek,a 4.-dik szemeszter után,hogy jó lesz nekik a filozófia.Mondanom sem kell,hogy egyiknek sem ez volt a vágyai között(politológia,biológia)pfffff... -
Coolfire #27379 Én nem használom soha a csaláskódokat,na jó néha a moveobjects-et,ha muszáj. -
Coolfire #27378 Ajánlom szíves figyelmedbe a www.mysims.hu oldalt.Szvsz jelenleg ez a legnívósabb simssel foglalkozó portál. -
Flora2 #27377 1. ha csak felhúzod egérrel a pontjait, nem kell shift. A körmenük előhívásához kell a shift.
2. ha semmi bajod nem lett még a boolproptól, akkor szerencsés vagy. Nekem lett, és nem is egyszer (pl. olyanok, hogy a boolprop használata után minden folyamatosan elromlott a házban, ami csak elromolhat, és amikor újat vettem, az is rögtön elromlott; vagy az egyik házba nem jött többet se taxi, se iskolabusz, se semmilyen autó... stb.)
3. a sims2 hivatalos fórumán, ha a boolpropról van szó, mindig mindenki hozzáteszi ezt a biztonsági figyelmeztetést, amit most itt én is. Ott tanultam, felvettem én is ezt a szokást. -
#27376 benne van a readme-ben, el kéne olvasni, nem pedig agresszivan követelőzni :( -
#27375 mert?
én egyszer bekapcsolom és úgy is marad amíg ki nem lépek, semmi baj nem lesz tőle ha be van kapcsolva és azt nem írtad hogy a shiftet nyomni kell közbe! :) -
Flora2 #27374 Városnézetben üsd be a cheat-ablakba, hogy boolprop testingcheatsenabled true. Lépj be a házba, állj rá a simre, nyisd meg a tulajdonságait vagy a skill pontjait és most fel kell hogy tudd húzni az egérrel. Meg az ismeretségeit is.
Utána ne felejtsd el kikapcsolni a cheatet, írd be, hogy boolprop testingcheatsenabled false. Sose hagyd hosszú ideig bekapcsolva! -
#27373 öööö nem