32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• HápHáp
    használd a pénz kódot pszt lesz ágya :)
  • CyrSyS
    Igazádiból most simsezek úgy komolyabban és így hogy sok nagy és kisebb kiegészítőkkel együtt játszok így már elég sokrétű. Létrehoztam a Horváth családot. 1 férfi felnőttel indultam és 4x4-es telket vettem neki. Egész normális kis kuckója van de minden kezdet nehéz. Első állásából szegényt kirúgták mert rosszul döntött(em). Most keresek neki állást.
    A legnagyobb galibát az okozza hogy nem maradt pénzem neki rendes ágyat venni! Jaj szegény mit szenved miatta. Egy nyugágya van ami 1-el növeli az energiát. Borzasztó. Nem tudja magát szerencsétlen kipihenni mert mire elfogadható szintre növekedne az energiája addigra súlyosan éhezik és szórakozást is igényli. Hát szép kezdés de kilábalok belőle :)

A másik ami tetszett hogy 3-an jöttek üdvözölni engem. Egyiksem volt valami kedves. 2 hölgy (az egyik jól nézett ki :PP) meg egy férfi jött. A férfi és a számomra klassz nő öszeverekedett nálam 3szor is :D
    Hát ilyen a Sim-élet. Nálam hamar zajlik az élet.

Nagyon klassz a játék. Nyugtató és nagyon aranyos.

• CyrSyS
    Szia Olcsy!

Igen, már kapható is!
  • FLeT
    persze...
  • Mike at home
    simPE-vel szerintem igen
    de még az új kieg intallálása előtt próbálkozz, mert egy ideig nem lesz kompatibilis simPE
  • Olcsy
    Már megjelent a Bon Voyage?
  • CyrSyS
    Meglehet azt oldani valahogy hogy minden tárgy ára 2x annyi legyen?
  • Mike at home
    az semmi
    milleréknek napi 20k körül volt a bevételük, naponta, és szinte semmit sem kellett érte csinálniuk
  • HápHáp
    nekem má most megvan
  • Olcsy
    Hmm...Szombaton meglesz a Bon Voyage!:)
  • Era40
    Ökológiai guru lett a simcsajom..behalok..1 héten egyszer megy dolgozni..felveszi a zöld fürdőruciját,kimegy a ház elé és felrepül:)))
    Mindezt több mint 10ezer pénzért:)
  • CyrSyS
    Igen az FLT is magyar és nem kell hozzá YASU!
  • CyrSyS
    én a FairLight verziót próbálom ki remélem abban is van magyar nyelv!
  • Amiga
    Madonna - Hang Up

Sims 2-ben megcsinálva...
  • rage

A hullámzó tengerben :)
  • rage
    Tartalmazzák.
    Jó utat - clone verzió
    Legújabb Daemon Tools + YASU és már megy is.
  • CyrSyS
    Sztem igen! Fairlight féle a Fashion Stuff is és az is magyar!
  • HápHáp
    de ezek tartalmazzák má a magyar nyelvet vagy azzal várni kell hetedikéig???
  • bon
    Ilyen is van már: The Sims 2: Bon Voyage (c) EA Games *DVD* FAIRLIGHT 16x50 MB
  • HápHáp
    derék
  • sheva94
    The_Sims_2_Bon_Voyage_CLONEDVD-PROCYON

http://wanadoo.netipar.hu/
  • CyrSyS
    Én patcheltem!
  • STurmGewehr
    érdemes patchelni az egész sims2 sorozatot?
  • CyrSyS
    ok köszi!
  • Shiwo
    jah, így normális
  • CyrSyS
    Lenne egy kérdésem! Fashion Stuff saját exe-jel nem fut a játék azt kéri hogy futassam helyette az évszakokat! Ez természetes? Úgy értem másnak is ezt írja ki? Sorrendbe tettem fel őket (simseket)
  • CyrSyS
    Feltettem a sims2-t és az összes eddigi kiegészítőt :) Innentől kezdve várok a jó utat-ra :) Remélem ti is várjátok :)
  • Coolfire
    Nekem nem szólt,cak az életcél miatt.Eddig rögtön az volt az első,hogy kiválasztottan nekik.Hát most nem,úgyhogy így jártam..
  • Mike
    hát bizony szakirányt kell választani
    és még szól is érte
  • Gólya #27383
    nyugi, még 12 óra - és ez Amerikában
  • Coolfire
    Az még nem jelent semmit...az igaz,hogy egy pár óra múlva amcsiban megjelenik.
  • CyrSyS
    MA van 4.-e :D :P
  • Coolfire
    Azért bekaphatja ez a sims2...járok a két lánykával az egyetemre szakirány nélkül(eddig ilyet nem csinéltam) erre fel az okosok úgy döntenek,a 4.-dik szemeszter után,hogy jó lesz nekik a filozófia.Mondanom sem kell,hogy egyiknek sem ez volt a vágyai között(politológia,biológia)pfffff...
  • Coolfire
    Én nem használom soha a csaláskódokat,na jó néha a moveobjects-et,ha muszáj.
  • Coolfire
    Ajánlom szíves figyelmedbe a www.mysims.hu oldalt.Szvsz jelenleg ez a legnívósabb simssel foglalkozó portál.
  • Flora2
    1. ha csak felhúzod egérrel a pontjait, nem kell shift. A körmenük előhívásához kell a shift.
    2. ha semmi bajod nem lett még a boolproptól, akkor szerencsés vagy. Nekem lett, és nem is egyszer (pl. olyanok, hogy a boolprop használata után minden folyamatosan elromlott a házban, ami csak elromolhat, és amikor újat vettem, az is rögtön elromlott; vagy az egyik házba nem jött többet se taxi, se iskolabusz, se semmilyen autó... stb.)
    3. a sims2 hivatalos fórumán, ha a boolpropról van szó, mindig mindenki hozzáteszi ezt a biztonsági figyelmeztetést, amit most itt én is. Ott tanultam, felvettem én is ezt a szokást.
  • Mike at home
    benne van a readme-ben, el kéne olvasni, nem pedig agresszivan követelőzni :(
  • tommygear
    mert?
    én egyszer bekapcsolom és úgy is marad amíg ki nem lépek, semmi baj nem lesz tőle ha be van kapcsolva és azt nem írtad hogy a shiftet nyomni kell közbe! :)
  • Flora2
    Városnézetben üsd be a cheat-ablakba, hogy boolprop testingcheatsenabled true. Lépj be a házba, állj rá a simre, nyisd meg a tulajdonságait vagy a skill pontjait és most fel kell hogy tudd húzni az egérrel. Meg az ismeretségeit is.
    Utána ne felejtsd el kikapcsolni a cheatet, írd be, hogy boolprop testingcheatsenabled false. Sose hagyd hosszú ideig bekapcsolva!
  • tommygear
    öööö nem