Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Kérhetnék némi segítséget? A sima házra ráhúztam még egy emeletet (külsõ -belsõ falakat) de sajnos sem berendezni sem ajtókat nem enged rátenni, mondván túl alacsony a mennyezet. Mi ilyenkor a teendõ? Elõre is köszi a segítséget.
Olcsy
Á, olyan hosszú az egyetem...😞Segáz!😄

Hassan B
Grat... úgy már télleg szívás lenne...

][ ВАЗ ][

Shiwo
lenne, ha nem mentettem volna rá a psd-re az egyesített layert..így már macerásabb..fõleg a kutya árnyéka miatt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kata
csak vicceltem

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
3 kattintás a photoshoppal

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ezt most vond vissza

Olcsy
A Simem barátja lett Gróf Taylor Johnson!😄

Shiwo
technikai és lustasági okok miatt legyen jó a kék háttér az évszakokhoz..had ne kelljen elõröl megcsinálnom az egészet..

Hassan B
Maradjunk abban, hogy #b41438 . 😊

][ ВАЗ ][

Web mester
Hát én lilának néztem, de kicsit bordora is gondoltam😊

Shiwo
ez nem igaz !!!!!!

én 8nál megálltam...

Kata
Férfiak, és a 16 szín amit képesek megkülönböztetni... <#rolleyes><#vigyor>

[/cserf][/fülünyúl]

Shiwo
hát...az nekem inkább bordó <#fejvakaras>

Web mester
De én nem olyanra gondoltam, hanem olyanra mint a borítója. Az naon szép sztem.

Shiwo
lásd #26086 és az utána lévõ kommentek...

Web mester
Az évszakos sztem lila legyen mint a borítóján.

Shiwo
fõleg mesés díszletekes és karácsonyos kieghez kapcsolódó képek kellenének..

Shiwo

nah, egyenlõre itt tartok..stuffokhoz továbbra is kérvényezek "alapanyagot"

Hassan B
Tehetnétek be ide pár képet amit szeretnétek a banner-ben látni...
Nem kell hogy túl nagyok legyenek, min. 180 széles és 130 magas legyen.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Olcsy
😊))

Hassan B
Akkor mi lesz, ha még kész is lesz... 😊

Olcsy
Nekem tökre bejön!😄

miche
Mondjuk annyira nem zavarna, csak így túlzsúfolt a jobb oldal.

miche
Nekem ott se teccik 😊

Shiwo
pedig az egymást fedõ árnyékok a mostani bannerben is bennevannak...

miche
Uhhh! Na, ne! 😊 Kicsit zavaró, hogy a két árnyék takarja egymást. Pedig a többi réssze nagyon jó. Szerintem ha már muszáj a kocsi, inkább kicsiben beraknám az embléma fölé, kissé jobbra. Vagy a fülhallgatós csávó és a szõke közé alúlra , de nem árnyéknak.

Shiwo
kocsi, a legdrágább

miche
Ez a lila árnyalat kivételesen teccik. 😊 De mi az a sötét paca a jobb felsõ sarokban?

TopGun
Hi! ezt hol lehet megvenni? letoltottem, felinstallaltam, de nem tudom hol lehet hasznalni? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Hassan B
Akkor te még jól jártál... 😊

Kodlovag
Aha, nagyon vicces. 😞 Nálam az utolsó 5+ esetben mindig a betörõ nyerte a bunyót, bár csak egyszer volt ideje berakni valamit a zsákjába.

Web mester
Felölem csinálhatsz és oda sztem egy csomo tárgyat kéne berakni. A legfontosabb sztem az hogy megjelenésük sorendjébe legyenek.

Shiwo
egy pirinyót módosítottam a lógó szélén, ami alapból nem látszana, de 1más utáni képeken feltünhet, szval inkább majd feltöltöm a többit is módosítás után...

a stuff-os kiegeknek is csináljak képet ? azokhoz tényleg elkéne pár normálisabb, kiegre jellemzõ kép (akár "elõtérbe", vagy "háttérbe"), melybõl lehet alkotni..

Cseri0001 köszönöm szépen a segítséget!
Hassan B
Majd beteszem ezt is... meg a többi képet... aztán lassan kész is... 😊

Web mester
Téleg ez kimaradt.

cseri001
Hogyne lenne! Többszáz ha nem többezer oldalról tölthetsz mindenfélét. Azért jó, ha kicsit tudsz angolul...
A FAQ-ban is vannak linkek, de írd be a google-ba, hogy "sims 2 downloads" vagy ilyesmit, és válogathatsz. (Én speciel azt szoktam, azon az oldalon ahol éppen válogatok, ha végeztem, megnézem ott az ajánlott linkeket, mert azok általában jók szoktak lenni.)
Na, sok szerencsét, és jó válogatást!

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Igen, a rabló megjelenése esetleges, de elõfordulhat. Az, hogy meglép a szenya, már nálam is bejátszott egyszer 😊 De szerintem ezek csak még jobbá teszik a játékot. Vicces, mikor kaján tekintettel meglóg a zsaru elõl, nem? 😊

Hassan B
Milyen az a sentrybot? 😊
Még nem találkoztam vele...

Shiwo
sentrybot az jó..letámadta már barátnõm kariját, a postást, megy egyszer az én saját karim is, mikor próbaképp felrugtam a kerti-törpét..

Mike at home
elég csak olyan helyiségbe ahol van bejárati ajtó
de mint mondtam, ha nincs betörõ, nincs betörés sem
nálam talán csak az alapjáték idején fordult elõ ilyesmi, azóta egyszer sem, riasztó sincs, minek
ellenben a villám mindig belecsap az egyszem fámba, de mire kijön a tûzoltóság elalszik, szal már azt is hagyom, had lángoljon

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha nincs betörõ sim a faluban nem lesz betörés
egyébként van riasztó, tarthatsz vicsori kutyát, vagy sentrybot-ot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo
tudom, tudom..nem tetszik nektek a lila szin...de a képek, melyekrõl a 2 baloldali alakot vettem, szintén lilás árnyalatuak voltak, a magyar borító is lila és sztem nightlifehoz tökéletesen passzol a lila...

Shiwo
ez nálam úgy nézett ki, hogy riasztott..a rendõr bejött a házba, de közbe a rabló kiment (aki amúgy nõ volt)...kint a kertbe betette zsákjába a kondigépem...ekkor érte utol a rendõr...bunyó...rabló nyert majd elszelelt...

Shiwo

Köszönöm szépen, kipróbálom 😊
Még lenne egy kezdõ Sims-es kérdésem. Lehet találni a játék hivatalos kiegészítésein kívûl más kiegeket is valahol? Gondolok itt ruhák, autók és más apró ámde a játékot szinesítõ dolgokra.
cseri001
Van riasztó, az elektronikai berendezések között megtalálod. Nyálazd át ott a cuccokat, meglesz...
Tegyél egyet minden bejárati ajtó mellé, kívülre is, akkor elõbb riaszt. Jön a betörõ, elkezd riasztani, erre jön a rendõr, verekszenek egy sort, aztán végül elviszi a gaztevõt. 😊

Sziasztok!

Tudna nekem valaki valami hatásos védelmet már ha van egyáltalán a betörõk ellen? Kicsit unom már hogy mire mindent megveszek jön egy alak és kirámolja a lakást mig a sim-jeim alszanak. Ez most valami beépített modul vagy véletlenszerûen történik a dolog (mint az életben). Igaz kissé fura hogy sosem a filléres vázát és az olcsó TV-t viszik el. Elõre is köszi a segítséget.