32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Prince23
    Én nem értem mi a fenét YASUztok itt. Nekem anélkül is feltette az adott gémet, bekrekkeltem és kész, ennyi!
  • HápHáp
    simshez nem kell yasu
  • Pirlipát
    Most már mindent beszereztem, mds.file YASU. De valamit biztos rosszul csinálok, mert észleli az emulátort. 4.10-es daemonom van. A daemonba másoltam a YASU-t. Abban volt még egy zip: sampleScript. Azt is odacsomagoltam ki. Jól csináltam? Aztán bemountoltam az mds file-t. elinditottam a yasut. és nem megy a játék. Mit csinálok rosszul???
  • whitemage
    Hol találtad meg mert én kb 2 órája keresem neten de shol semmi :S!? előre is köszi!
  • Mike at home
    a ltöltött tárgyak árát fix meg tudod változtatni a simPE-vel:
    az adott packafe file-t megnyitod vele
    majd object data
    ott catalog/raw data, ebből a raw data kell majd price
    itt megt6alálod az árat hexában 0x....
    mondjuk nem kis munka
  • Mike at home
    nem nagyon tudod megoldani, azt hiszem, bár semmi sem lehetetlen
  • Mike at home
    akkor azok nem kompatiblisek az új verióval
    ha szerencsénk van lesz új CEP és azzal működni fog, ha nem, akkor érdemes kitörölni
  • Pirlipát
    nem jó..:-(( én egy iso-t raktam fel, de sajna nem megy tovább. Feltelepítettem, de kéri a cd-t. image file-t meg nem találok :-(( bru-brüüü help!!!
  • Pirlipát
    aha akkor olyan mint az sd4hide... az most nem jó?
  • Olcsy
    Igen, meglesz szombaton, de látom már töltöd le...:)Bár így is jöhetsz játszani, úgy sincs tesóm...Bár haverok bármikor átjöhetnek...:)Persze ha ráérnek...Bár a legjobb haverjaim messze laknak...Mondjuk az egyik itt lakik elég közel, de őt nem naon szereti az anyu...:(Hmm, mennyi ... van ebben a hozzászólásomban:)
  • Psi
    A YASU elrejti az optikai és a virtuális meghajtókat. De ha nem akarsz ezzel foglalkozni, akkor már van crack az új kieghez.
  • Pirlipát
    Mi az a yasu???
  • Era40
    Na..megtaláltam a Bon Voyage-t..Egy nagyon csúnya oldalon..ki sem írom ide:)))de Apuka tölti délután.))
  • cenobite
    Köszi a segítséget! Ezt még nem ellenőriztem, de megnézem!
  • Flora2
    Nem lehet, hogy azért nem látszanak a letöltött cuccok a Jó utat-ban, mert nem engedélyezted? Én még nem installáltam a BV-t, de minden új kieg felrakása után felsorolja egy kezdőablak, hogy milyen letöltött tárgyaid vannak, és hogy engedélyezed-e. Ha engedélyezed, be kell menni az Opciók menü fogaskerekes almenüjébe, ott is be kell jelölni, hogy engedélyezed, és utána is csak akkor fognak látszani, ha kilépsz a játékból és újraindítod.
    Ha nem ez a gond, akkor bocs.
  • CyrSyS
    Ja és mégegy kérdésem lenne hogy láttam a sims2 honlapján 3 exotikus állatot? Az csak skin vagy másképp is viselkedik a játékba?
  • CyrSyS
    Sziasztok!

Én régóta már csalásmentesen játszok minden játékkal! Sims-be is törekszem a valósághűségre. Ezért is akarom megnővelni minden trágy árát 2x-esére hogy kelljen küzdeni egy kicsit a jobb minőségű cuccokért. Viszont jó lenne egy kicsit kitolni a sim életkorát és az évszakok napszámát. Mondjuk úgy gondoltam hogy a csecsemőkor +3 nap, gyermekkor+3 nap, tini kor +5 nap, felnőtt kor+10 nap, öregkor+5 nap.
    És minden évszak 10 napig tartson! Sztem így ez reálisabb. Meglehet oldani ezt valahogy?
    Ami Horváth családot illeti egyenlőre még nem igazgattam mindennapjait ma még de ma még beszámolok.

Meg ezentúl ha nem bánjátok megosztom veletek A horváth család életét! :) Úgy értem hogy néha néha írok róla néhány sort hogy is zajlik mindennapja :) Végülis ez a sims2 fórum sims barátoknak
  • Gólya #27435
    nézz szét a galériákban
  • cenobite
    Én is csináltam biztonsági másolatot. A családom megmaradt, csupán a berendezési tárgyaim közül változott át néhány. :)
  • Era40
    Minden kiegészítő telepítésnél nekem ki szokta írni,hogy lehet hogy a mentett állások elvesznek..úgyhogy biztonsági mentést kell csinálni róla..a legutóbbinál épp szerencsém volt..minden családom megmaradt..de az állatos kiegnél mindenenm törlődött ami addig volt a játékba..
  • Era40
    Miért mi lesz szombaton?? Ha azt írod neked is meglesz szombatra akkor megyek hozzád játszani:)DDDD
  • cenobite
    Nektek a Jó Utat! nem kavarta össze kicsit a játékot? Nekem néhány tárgyat "kitörölt", vagy megváltoztatott. Volt pl. egy letöltött VW Bogaram, erre a Jó Utat felrakása után az autófeljárómon valami sportautó fogadott. Mondjuk el tudom adni jó drágán. :) A VW meg eltűnt, megvenni sem tudom. Meg néhány tárgy textúrája is kissé összekavarodott. Szóval érdekes...
  • Olcsy
    Igen, akkor azzal fog indulni!:)Hmmm de jó lesz a szombat!:)
  • Era40
    Én azért ágyat ilyesmit megveszem a kóddal..Régebben próbáltam pénz nélkül..de meghaltak:)))
  • Era40
    Nekem még kód nélkül nem sikerült..de rajta vagyok a dolgon..előbb-utóbb úgy is meglesz..amilyen kitartó vagyok.))Mondjuk a moveobject kell hozzá szerintem..
  • Era40
    Kurva jók a képek..és itt lehet lakni is vagy csak bizonyos ideig nyaralni??Úgy látom mintha egyetem meg belváros is lenne..Lehet járni egyetemre a Twikii szigeten?? Szólnom kell Apukának töltse már le nekem:))A nörszöt meg építsem körbe sövénnyel?:)DDDDDDDDDDDDDDD Ezen röhögök reggel óta:)DDDEsküszöm kipróbálom.... Ha letöltöm a Bon Voyage-t,akkor azzal fog indulni a játék??
  • HápHáp
    egyenlőre még csak odáig jutottam hogy vehetsz a szállodákba cuccokat a már meglévőkön kívül
  • LeWyTy
    Lehet benne saját szállodát építeni,venni?
  • Mike at home
    akkor abban semmi kihivás
  • Mike at home
    pedig az nagyon fontos
    a jó ágy, hűtő, klotyó alap
  • gettobuxa
    flt mekkora? nekem nem irja...
  • HápHáp

Hát nálam ilyesmi a Bon Voyage, ezekre a helyekre lehet menni nyaralni!
  • Code92
    dobjatok már be néhány képet a spéci házaitokról, mindig bejövök és néha szoktak lenni egész kira házakról képek és rohadt jó dolog nézni h. mit lehet kihozni ebben a gameban.
  • Flora2
    Akkor lehet, hogy csak úgy szabadulsz meg a nörsztől, hogy kiköltöznek a házból és aztán vissza. Ekkor minden házhoz járó szolgáltatás a nulláról indul, és akkor már csak nem jön többet. - Viszont roppant macerás megoldás (újra berendezni az egész házat...)
  • gettobuxa
    vagy a múvobdzsekc kell hozzá? hmm... nem is tudom..
  • gettobuxa
    rakd körbe sövénnyel és várd h éhenhaljon :)
  • gettobuxa
    én megcsinálom kód nélkül is
  • HápHáp
    én most telepítem minnyá teszek
  • Era40
    Ja és pár képet lehetne ám feltenni ide a Bon Voyage-ból..Ha már ugye van aki kiváltságos és már játszik vele..Légyszi légyszi..
  • Era40
    Csak megcsináltam a halastó fölé a hídat..először az istennek nem sikerült..pár kód kellett hozzá:)) de szuper lett. A gyerek egyetemre jár,a szülők nyugdíjasok.Tök nyugis az életük.De a nörszöt még mindig nem bírtam elküldeni.Hiába kattintok arra,hogy elküld..meg arra ,hogy szolgálat vége..akkor is jön minden nap,és persze felzabálja a hűtőből a kaját, és teljesen otthon érzi magát..Mit csináljak vele??