Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester
Király!

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Web mester
Nagyonjó lett!

Shiwo

Web mester
Azért mert kétszer is kiadtak. Te az elsõnek a logoját csináltad meg, de nem is kell több!

Shiwo
nyah, még1 komment tõlem..

szal, van kép is, lógó is már a bulis és divatos cuccokhoz, szal abból mingyárt eszkabálok valamit..

a kavarodásom oka.

ami ránézésre tök ugyanaz, nem értem, miért van két néven..ez a télapós cuccok

a masnis kép elvileg a The Sims 2: Télapós Kiadás-é (Christmas Party), mely a Sims 2 + Télapos cuccokhoz együtt... kérdés, hogy most inkább csináljak egy télapós cuccok-ot, vagy maradjon a masnis ?

Shiwo
ill. találtam egy happy holiday nevüt is..

Shiwo
ill ez a kettõ miért nincs feltüntetve a hivatalos oldalon ?

Shiwo
nah, a divatos vackokhoz találtam képeket..a bulis cuccokhoz is..csak ahhot magyar feliratu logom nincs..

Shiwo
amúgy a Festive Holiday és a Christmas Party között mi a különbség ?

Shiwo
a lógó meg..de képek sem ártanának a cuccokról..

Web mester
Ez a logo megfelel a fejléchez?

bajosan - már én is "szenvedtem" vele, de nem megy
ha igaz, a MTS2-õn van valami "teleknövelõ" dolog, de nem 100%-os

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogyan tudnám növelni a telkem alapterületét? A háztartás egy tagja megvette a mellettük lévõ közösségi területet, de nem tudom összevonni a kettõt, és nem tudok építeni rá... Nem tudja valaki, mi a megoldás erre?

Üdv: Zantac
itt nem nagyon találsz történeteket - esetleg más oldalakon

miche
Az évszakok és az egyetem elõzõ színei jobbak voltak szerintem.

Shiwo
majd Hassan sorbarakja, mikor beépíti a flashbe ,)

Mike
akkor írj vmi történetet!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Olcsy
A Christmas Party v a Holiday újabb?

Web mester
Az jól van, de a Csilivilit rakd egyel elõréb.

dicséretes dolog<#wave>

Olcsy
Nah mégis járok ide most is!😄 A képek naon tetszenek tök sirályak, profi vagy, csak én azért járok ide h segítsek másoknak, történeteket olvassak, és néha napján én is teszek fel kérdéseket!😊

látod, én sem ragaszkodom konkrétan egyik variáció mellett sem, pl. a 26310-ben írtam is, hogy "ki-bekapcsolhatóan" esetleg megoldható, mégis megint balhé van, s megint sértõdés lesz a vége<#shakehead>

Kodlovag
Nem értem, miért feltételezi mindenki kapásból, hogy a zenének alapbeállításként bekapcsolva kell lennie. Az alapbeállítás lehetne kikapcsolt, és a banner pl jobb alsó sarkában lehetne egy gomb, amivel aki akarja, bekapcsolja. Így mindenki maximálisan elégedett lehetne.
(Nem a zene mellett kardoskodok, az én netes gépemen nincs is hang. Csak zavar hogy vitatkoztok, mikor olyan egyszerû lenne mindenki megelégedésére megoldani a dolgot.)

Shiwo
arról nincs borító a faq-ban.. amúgy nincs teljesen sorrendben, pl a karácsonyi gõzöm nincs, hogy mikor jött ki...

Web mester
Jah és kéne egy Bulis cuccok is.

Web mester
A Csilivili cuccok nem a Házi kedvenc ellött van?

rotator
Király! 😊

tetszik<#eljen>

mint mondtam, nekem mindegy - úgysem ez a lényeg, hanem a fórum tartalma és minõsége

Shiwo
nah, tervek szerint a végsõ verziók..

ha nincs különösebb ellenvetés, akkor Hassan nekiállhat flashbe eszkabálni...

Mike
igen, szabad, amig azzal nem zavarsz másokat
a zaj pedig zavaró
akinek erre van szüksége, van rá lehetõsége itt a neten is, e szenvedélyét kielégíteni

nekem 8 - engem nem zavar se így, se úgy
általában mielõtt bekapcsolom a gépet, a hangszórót lehalkítom, meg egyébként sem szokásunk a szomszédot szórakoztatni a mi pénzünkön - de mondom, engem nem zsibbaszt a dolog, csak azért mertem beleszólni, mert már megint kezdett puskaporossá válni a levegõ (utóbbi viszont kissé szokott zavarni)
tehát szabad ország, szabad ember, stb.

Köszi a segítséget.
Shiwo
nekem a sima kerti locsoló is mûkszik a virágokkal..

Shiwo

Kodlovag
Felfogadhatsz kertészt, de az csak 3-4 naponta jön. Vagy csinálj locsoló robotot. Az erre lett kitalálva. De nekem minden nap megbolondult egyszer, és akkor össze vissza spriccel mindent vízzel.

Mike at home
ok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
locsolórobot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azért ne, hogy éjjel ne üvöltsön a monitorom a beépített hangszórokon
mondom, van rengeteg ilyen oldal, tessék ott kiélni a hangos-szagos, villogó bigyók iránti lelkesedést

Kata
A zenélõ fórumot én sem támogatnám, utálom a site-okat, amik kéretlenül elkezdenek nekem zörögni, zenélni.

[/cserf][/fülünyúl]

Sziasztok!

Újabb amatõr (kezdõ) kérdés miatt irnék. Fullosan beültettem a ház környékét virágokkal, de az a gondom hogy a virágok mindig elhervadnak. Van valami egyszerû megoldás erre? pl. kertész felfogadása? vagy bármi mert a napi szükségleteken és a több hektáros viráglocsoláson kívûl simjeim nem is csinálnak mást 😊 Elõre is köszi a választ.
Jó,akkor ne legyen.Ezen már nem fogunk összeveszni.😊Az igaz,hogy zenélõ fórumot még én sem láttam itt az sg-n,mi lettünk volna az elsõk.Na mindegy.Majd meglátjuk mi is sül ki ebbõl az egészbõl.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

nehogy belefáradj, hogy néha benézel<#vigyor2>

tessék szíves mindenki lecsillapodni

aki vette a fáradtságot és csinál valamit banner-ügyben, az csinálja, a többiek megnézik és döntenek (már aki erre jár)
zene-ügyben tényleg meg kellene kérdezni a fõnököket - én még nem találkoztam zenélõ fórummal errefelé, de ha meg lehet csinálni (választhatóra - ki-bekapcsolhatóan), akkor miért ne?

Web mester
Én nekem naon tetszenek. Naon szépek. Le a kalapal elõted, jó benne gyönyörködni😊

Shiwo
ennyire zavarnak a képek ? 😞

Olcsy
Valaki pls dobjon meg 1 privivel ha vége ennek a banner izének mert addig nem jövök fel.😊

Hassan B
Ki mondta, hogy kikapcsolhatatlan? 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Mike
mint ahogy a mini kiegeknek sem kell logo szvsz, mert kismillió lesz így akkor
de ebbe nem szólok bele
de zajt ne akarjatok