32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• merse noni
    sziasztok megvan az uj kiegészitö a jo utat és azt irja hogy valami fájlok ütköznek vagy mi és nem jo hogyan lehet ezt megcsinálni aki tud az segitsen segitségeteket elöre is köszi üdv mindenkinek
  • Grrrrrrr
    Na ez látod jó kérdés...
  • akyyy
    és mennyi pénzt visz majd magával?
  • Grrrrrrr
    Utóbbinál nem. Az a megoldás, amit mondtanm.
  • akyyy
    de utobbinál gondolom nem változik meg a neve -.-
  • Olcsy
    Köcce
  • Code92
    ok körülnézek
  • Era40
    Csinálj egy új pasit,beköltözteted egy házba azt összeismerkednek a lánnyal..Egy idő után fel fogja ajánlani az összeköltözést..Meg persze a házasságot is..Így a kiscsaj neve megváltozik.Vagy egy meglévő pasit is választhatsz.De azt is csinálhatod,hogy a lánnyal játszol, összeházasodsz egy pasival, odaköltözik a pasi a lányhoz és a számítógépen új lakást keresel.Akkor előjön a panel,hogy még kit szeretnél elköltöztetni abból a házból.
  • Era40
    Rém egyszerű..az építkezés módban van olyan ,hogy emelt szint és terasz..na ott rákatt és ugyanúgy kell építeni mint például a falat..
  • Gólya #27484
    az lesz a családnév, aki megkéri a másikat
  • Grrrrrrr
    Olyan pasihoz kell hozzáadni, akibvel te is tudnál játszani. kilépsz a családodtól, belépsz a pasihoz, elveszed a "lányod", az odafog költözni hozzá, és a neve is változik. Kilépsz a pasitól, vissza mész az eredeti családhoz, és már nem is lesz otthon a nagylány, hanem a férjénél.
  • Olcsy
    Sziasztok!Valaki nem tud tippeket adni, vagy is inkább megmondani, hogy hogy kell teraszt csinálni?Csak mert megígértem az egyik haveromnak, szal így elég gáz, hogy azt sem tom, h h kezdjem el...Bár még nem is próbáltam...Majd holnap nekiállok, mert ma már fáradt vok...
    Üdv:Olcsy
  • bon
    FLT változat az jó.
  • Olcsy
    Őmm, ez NEM WAREZ fórum, tehát ilyen jellegű megjegyzésektől, kérlek kíméld a fórumot!Köszönöm!
  • akyyy
    a lényeg az lenne hogy megváltozon a családi neve -.-
  • Gólya #27477
    1. akivel elvetetnéd, szépen megkéri a kezét és odaköltözik hozzá azzal, akivel mondod
    2. költöztetheted a csajt külön telekre egyedül és a pacák költözik hozzá
    3. csak azért, hogy ne a családdal éljen, nem kell férjhez adnod
  • adammmmmmm
    Valaki betudna linkelni egy működő crackot mert a neten jóformán semit nem találtam.
  • akyyy
    Ha van egy lányom hozzá lehet adni valakihez, hogy többé ne a családjával éljen? vagy max úgy h azzal játszok akihez hozzá akarom adni, és azzal elveszem... csak nemtom ebben az esetben nem e költözik az új férjhez az egész család:S
  • HápHáp
    mindegyik az
  • FLeT
    csá nép!
    ez a verzió magyar? The Sims 2 Bon Voyage CLONEDVD-PROCYON
  • Olcsy
    És a 3. is kibővitett változata lesz a 2.nak!:D
  • Psi
    A második az elsőnek a kibővített változata.
  • Hoz_Hun
    Azt áruljátok el nekem, hogy az a két télapos pack ami megjelent azok egyforma tartalmúak, vagy van bennük külömbség?
  • Flora2
    Jé, nekem meg eddig minden kirándulás pozitív eredményű volt (kb. 5-6 alkalom). Csodálkoztam is, hogy semmi baleset.
  • Mike at home
    faszák a kis fizetős utazások, eddig mindegyik rosszul sült el :( (választani kell akár a munkehelyen)

és szörfözni sem lehet a tengerparton :((((
  • Olcsy
    Még lesz a Traviln Fun, a Teen style stuff, a 3. Télapós kiadás, meg valami hobbis, szal le vagytok maradva!
  • HápHáp
    ja utánameg sims 3 xD
  • Dave0092
    elvileg már csak 1 kiegészitő lesz mert ez a 6. és 7 van tervbe, szerintem vagy iyen superstar vagy makin magic féle lesz
  • Shiwo
    Yasu 1 program.. ilyen néven megtalálod guglival..letöltöd, beteszed daemon könyvtárába, elindítod és rányomsz a cloakra..onnantól kezdve elvileg elrejti a daemont
  • dartois83
    AKIT a BON VOYAGE probléma érint és tudja a megoldást!

Légyszi linkeljen be egy elérhetőséget megfelelő crackhez, mivel én kerestem de nem találtam jót, amivel működne. A programot feltelepítettem, de sajnos a Daemont felismeri és összeütközik vele, mint mondtam, a crack meg nem jó.
    Előre is köszi, ha van valakinek jó megoldása a problémára (bocs, de nem tudtam követni a korábbi kommenteket, ez a YASU kicsit magasröptű nekem, nem is tudtam mit kezdeni vele )
  • Mike at home
    aha
    hát nem jó
    beirtam a Lamborghininek 50k-t és nem fogadta el, nem irt ki semmit
  • bon
    A patch-eket is megszokták crackelni, így nincs gond.
  • Pirlipát
    Hát akkor crackkelek.... Azért akartam szenvedni vele, mert ugy tudom, hogy a késöbbi javító pacheknél bekavar a crack. De már nagyon szeretném kiprobálni a játékot ugy hogy...
  • Prince23
    Persze-persze... vágom... csak azt nem értem, h minek használank egyesek ilyen progit, mikor van krek minden játékhoz...pl Graw 2-höz nem is kell crack.
  • HápHáp
    a yasu akkor kell ha nincs crack de mivel van felesleges...vágod? :)
  • CyrSyS
    Ezt akartam én is kérdezni hogy nem érdemes szenvedni mikor van Crack, könyedén másolnak és megy!
  • Prince23
    mi értelem van akkor a Yasunak, ha egyszer van crack?! :DD
  • Prince23
    jah, értem.

Egyébként milyen az új kieg? vmi újitás van benne?
  • HápHáp
    kell, de annak mi értelme hogynem crackelsz ha egyszer van crack?? LOL
  • Mike at home
    ha nem akarsz crackelni, akkor kell a YASU