32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
merse noni #27493 sziasztok megvan az uj kiegészitö a jo utat és azt irja hogy valami fájlok ütköznek vagy mi és nem jo hogyan lehet ezt megcsinálni aki tud az segitsen segitségeteket elöre is köszi üdv mindenkinek -
Grrrrrrr #27492 Na ez látod jó kérdés... -
#27491 és mennyi pénzt visz majd magával? -
Grrrrrrr #27490 Utóbbinál nem. Az a megoldás, amit mondtanm. -
#27489 de utobbinál gondolom nem változik meg a neve -.- -
#27488 Köcce -
Code92 #27487 ok körülnézek -
Era40 #27486 Csinálj egy új pasit,beköltözteted egy házba azt összeismerkednek a lánnyal..Egy idő után fel fogja ajánlani az összeköltözést..Meg persze a házasságot is..Így a kiscsaj neve megváltozik.Vagy egy meglévő pasit is választhatsz.De azt is csinálhatod,hogy a lánnyal játszol, összeházasodsz egy pasival, odaköltözik a pasi a lányhoz és a számítógépen új lakást keresel.Akkor előjön a panel,hogy még kit szeretnél elköltöztetni abból a házból. -
Era40 #27485 Rém egyszerű..az építkezés módban van olyan ,hogy emelt szint és terasz..na ott rákatt és ugyanúgy kell építeni mint például a falat.. -
Gólya #27484 az lesz a családnév, aki megkéri a másikat -
Grrrrrrr #27483 Olyan pasihoz kell hozzáadni, akibvel te is tudnál játszani. kilépsz a családodtól, belépsz a pasihoz, elveszed a "lányod", az odafog költözni hozzá, és a neve is változik. Kilépsz a pasitól, vissza mész az eredeti családhoz, és már nem is lesz otthon a nagylány, hanem a férjénél. -
#27482 Sziasztok!Valaki nem tud tippeket adni, vagy is inkább megmondani, hogy hogy kell teraszt csinálni?Csak mert megígértem az egyik haveromnak, szal így elég gáz, hogy azt sem tom, h h kezdjem el...Bár még nem is próbáltam...Majd holnap nekiállok, mert ma már fáradt vok...
Üdv:Olcsy -
#27481 FLT változat az jó. -
#27480 Őmm, ez NEM WAREZ fórum, tehát ilyen jellegű megjegyzésektől, kérlek kíméld a fórumot!Köszönöm! -
#27478 a lényeg az lenne hogy megváltozon a családi neve -.- -
Gólya #27477 1. akivel elvetetnéd, szépen megkéri a kezét és odaköltözik hozzá azzal, akivel mondod
2. költöztetheted a csajt külön telekre egyedül és a pacák költözik hozzá
3. csak azért, hogy ne a családdal éljen, nem kell férjhez adnod -
adammmmmmm #27476 Valaki betudna linkelni egy működő crackot mert a neten jóformán semit nem találtam. -
#27475 Ha van egy lányom hozzá lehet adni valakihez, hogy többé ne a családjával éljen? vagy max úgy h azzal játszok akihez hozzá akarom adni, és azzal elveszem... csak nemtom ebben az esetben nem e költözik az új férjhez az egész család:S -
#27474 mindegyik az -
#27473 csá nép!
ez a verzió magyar? The Sims 2 Bon Voyage CLONEDVD-PROCYON -
#27472 És a 3. is kibővitett változata lesz a 2.nak!:D -
Psi #27471 A második az elsőnek a kibővített változata. -
Hoz_Hun #27470 Azt áruljátok el nekem, hogy az a két télapos pack ami megjelent azok egyforma tartalmúak, vagy van bennük külömbség? -
Flora2 #27469 Jé, nekem meg eddig minden kirándulás pozitív eredményű volt (kb. 5-6 alkalom). Csodálkoztam is, hogy semmi baleset. -
#27468 faszák a kis fizetős utazások, eddig mindegyik rosszul sült el :( (választani kell akár a munkehelyen)
és szörfözni sem lehet a tengerparton :(((( -
#27467 Még lesz a Traviln Fun, a Teen style stuff, a 3. Télapós kiadás, meg valami hobbis, szal le vagytok maradva! -
#27466 ja utánameg sims 3 xD -
Dave0092 #27465 elvileg már csak 1 kiegészitő lesz mert ez a 6. és 7 van tervbe, szerintem vagy iyen superstar vagy makin magic féle lesz -
#27464 Yasu 1 program.. ilyen néven megtalálod guglival..letöltöd, beteszed daemon könyvtárába, elindítod és rányomsz a cloakra..onnantól kezdve elvileg elrejti a daemont -
dartois83 #27463 AKIT a BON VOYAGE probléma érint és tudja a megoldást!
Légyszi linkeljen be egy elérhetőséget megfelelő crackhez, mivel én kerestem de nem találtam jót, amivel működne. A programot feltelepítettem, de sajnos a Daemont felismeri és összeütközik vele, mint mondtam, a crack meg nem jó.
Előre is köszi, ha van valakinek jó megoldása a problémára (bocs, de nem tudtam követni a korábbi kommenteket, ez a YASU kicsit magasröptű nekem, nem is tudtam mit kezdeni vele ) -
#27462 aha
hát nem jó
beirtam a Lamborghininek 50k-t és nem fogadta el, nem irt ki semmit -
#27461 A patch-eket is megszokták crackelni, így nincs gond. -
Pirlipát #27460 Hát akkor crackkelek.... Azért akartam szenvedni vele, mert ugy tudom, hogy a késöbbi javító pacheknél bekavar a crack. De már nagyon szeretném kiprobálni a játékot ugy hogy... -
#27459 Persze-persze... vágom... csak azt nem értem, h minek használank egyesek ilyen progit, mikor van krek minden játékhoz...pl Graw 2-höz nem is kell crack. -
#27458 a yasu akkor kell ha nincs crack de mivel van felesleges...vágod? :) -
CyrSyS #27457 Ezt akartam én is kérdezni hogy nem érdemes szenvedni mikor van Crack, könyedén másolnak és megy! -
#27456 mi értelem van akkor a Yasunak, ha egyszer van crack?! :DD -
#27455 jah, értem.
Egyébként milyen az új kieg? vmi újitás van benne? -
#27454 kell, de annak mi értelme hogynem crackelsz ha egyszer van crack?? LOL -
#27453 ha nem akarsz crackelni, akkor kell a YASU