Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal, van kép is, lógó is már a bulis és divatos cuccokhoz, szal abból mingyárt eszkabálok valamit..
a kavarodásom oka.
ami ránézésre tök ugyanaz, nem értem, miért van két néven..ez a télapós cuccok
a masnis kép elvileg a The Sims 2: Télapós Kiadás-é (Christmas Party), mely a Sims 2 + Télapos cuccokhoz együtt... kérdés, hogy most inkább csináljak egy télapós cuccok-ot, vagy maradjon a masnis ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ha igaz, a MTS2-õn van valami "teleknövelõ" dolog, de nem 100%-os
Nem tudjátok véletlenül, hogyan tudnám növelni a telkem alapterületét? A háztartás egy tagja megvette a mellettük lévõ közösségi területet, de nem tudom összevonni a kettõt, és nem tudok építeni rá... Nem tudja valaki, mi a megoldás erre?
Üdv: Zantac
(Nem a zene mellett kardoskodok, az én netes gépemen nincs is hang. Csak zavar hogy vitatkoztok, mikor olyan egyszerû lenne mindenki megelégedésére megoldani a dolgot.)
ha nincs különösebb ellenvetés, akkor Hassan nekiállhat flashbe eszkabálni...
a zaj pedig zavaró
akinek erre van szüksége, van rá lehetõsége itt a neten is, e szenvedélyét kielégíteni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
általában mielõtt bekapcsolom a gépet, a hangszórót lehalkítom, meg egyébként sem szokásunk a szomszédot szórakoztatni a mi pénzünkön - de mondom, engem nem zsibbaszt a dolog, csak azért mertem beleszólni, mert már megint kezdett puskaporossá válni a levegõ (utóbbi viszont kissé szokott zavarni)
tehát szabad ország, szabad ember, stb.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondom, van rengeteg ilyen oldal, tessék ott kiélni a hangos-szagos, villogó bigyók iránti lelkesedést
[/cserf][/fülünyúl]
Újabb amatõr (kezdõ) kérdés miatt irnék. Fullosan beültettem a ház környékét virágokkal, de az a gondom hogy a virágok mindig elhervadnak. Van valami egyszerû megoldás erre? pl. kertész felfogadása? vagy bármi mert a napi szükségleteken és a több hektáros viráglocsoláson kívûl simjeim nem is csinálnak mást 😊 Elõre is köszi a választ.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
aki vette a fáradtságot és csinál valamit banner-ügyben, az csinálja, a többiek megnézik és döntenek (már aki erre jár)
zene-ügyben tényleg meg kellene kérdezni a fõnököket - én még nem találkoztam zenélõ fórummal errefelé, de ha meg lehet csinálni (választhatóra - ki-bekapcsolhatóan), akkor miért ne?