32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hoz_Hun
    Amugy a legjobb kiegészítő az Egyetem, meg az Éjjszakák, utánna ezaz új utazásos aztán az évszakok és a legnagyobb csalódás a Pets. Már alig vártam, hogy kiahaljanak a kedvencek (most mondjuk meg minden családtag egy újra vágyik, de... majd elmúlik).
  • Hoz_Hun
    Ti hogy tudtok vakáción menedzselni sok szimet? Nekem már 3-mal meggyült a bajom, mert hát elég hosszan tartozkodunk mindenfele, de így elő-elő fordul, hogy magukalávizelnek, mert nem jutnak időben wc-hez (egyszer beküldtem a csajt, hogy wc-zen végre erre kiment onnan és elment zuhanyozni, pedig a higéniája csak félig volt, utánna meg maga alá csinált az istenbarma). De a legnagyobb szivás az energia, nem ájulnak el hanem semitt sem csinálnak csak reklamálnak. De legalább éhen halni sem sikerült nekik. Apropó étkezés, hát én nem tudtam tömeges étkeztetést tartani az étterembe, mert az egy katasztrofa volt, így mindig a szobaszervízt használtam, ha kaja kellet nekik (egyébként meg a közösségi területen kajáltatom őket).
  • Hoz_Hun
    Jaj, hát a majmos szobor, kalozhajó meg ezek nem a szállodában vannak! Szállodába bejelentkzel, aztán le is kell lépni onnan nagyon hamar és csak aludni menni vissza. Katt a telefonra aztán vagy séta vagy taxi más közösségi területre, mint a strand, ősi romok vagy mondjuk teaház etc.
    Ha egész nap a szállodában ültek, elhiszem hogy nem élvezték, meg gondolom neked sem nyújthatott sok örömet.
  • Shiwo
  • Mike at home
    mondjuk kismerhető
  • Mike at home
    most próbálgatom a túrákat, hát nekem sosem sikerül jót választani
  • Mike at home
    akkor rossz szállodába mentem, mert se szobor nem volt, se kalózhajó, a túrák pedig mind katasztrófálisan sikerültek
  • LeWyTy
    Abban különbözik hogy az állatos krónikák eggy teljesen külön játék.
    És a kóddal kapcsolatban: Google és eggy kis ész
  • bad boy 2
    HELLOSZTOK SOS AZ ÁLLATOS KRONIKÁK miben különbözik a másik állatos kiegészitéstöl? ésa kronikának kelleneacd kulcsa amit telepitéskor kér ajáték , met afaq-ban nem találtam lécci sos.
  • Era40
    Néha 1 pillanatra kihagy..
  • Era40
    Kalózhajó?? Olyan meg hol van??Ez a Twikii szigeten van??
  • Era40
    Mint írtam,valami miatt nekem azt írta ki ,hogy emulátorprogrammal való ütközést észlel..Fingom sincs az mi lehet..De nem indult el ..így még jó ,hogy 2 variáció volt fent azon a honlapon..és lejött fél óra alatt..Játszani még nem nagyon volt időm vele..egész család itt tobzódik a gép előtt:)))De amennyit láttam a játékból,az alapján nagyon tetszik..
  • Olcsy
    Ja, és ha a szobroknál ahol felajánlást lehet tenni, ha szappant teszel bele, a víz helyet lávát fog hányni, és ha leülnek a szélére a simjeid, akkor beleteszik a kezüket, és fáj nekik!:)Jah, és még a legizgibb dolgokat nem írtam az előző hozzászólásomba!:)
  • Olcsy
    Nekem tök izgi volt, meg a simjeimnek is!:)Egész nap nem voltak otthon!:)Olyanokat mondtak, (szövegbuborékban jött fel a jobb felső sarokban)hogy ez maga a Paradicsom, alig várom, hogy majd visszatérhessek...:)Szal naon élvezték!:)Talán nem csináltál velük sok érdekes dolgot...Pl.:Tettél felajánlást a majmos szobroknál, megtanultad a kalózhajón a kalóz szellemtől a matrózdalt, megtanultad a tűztáncot, a hula-hula táncot, és a forróköves masszázst, és ettél ananászmeglepetést, és még sorolhatnám...?:)Nekem az az egy bajom van ezzel a kieggel, hogy nem mutatják a túrákat! (gondolj:üvegfenekű hajó, helikoptertúra,siklórepülő, stb,stb...)
  • rotator
    Ennek örülök. :) Amúgy az Egyetemet is megkapta, mert az még nem volt meg neki.

Más. Kicsit rég jártam erre és látom, új banner van. Szerintem kicsit nagy és csúnya gifben, ugyanez flashben "csak" fél megás és szerintem szebb: KATT
    Ami minőségileg kilóg (már eredetileg is), az a Karácsonyi Parti, ami szerintem nem is illik bele (nem Télapós Cuccok volt a neve?).
  • LeWyTy
    Én is!
  • tommyg
    a clone változat is jó én azt használom
  • Era40
    a két legjobb kieget vetted meg szerintem..
  • Era40
    hát én is megszívtam..elsőre a clone dvd változatot töltöttem le..telepítésnél kiírta,hogy emulátorprogramba ütközött..és az istennek sem akart elindulni.aztán meguntuk és letöltöttük a másik változatot..ezzel megy..persze a nagy izgalomban elfelejtettem menteni..így teljesen szűz játékkal kezdtem..minden törlődött:)DD
    hát megérdemlem..egyébként nagon jó a játék..
    és nagyon jók a képek Feketeerdőről..gratula..nagyon ügyes..
  • rotator
    Megvettem ismerősnek a Bon Voyage-t és az Évszakokat is, remélem, jó kiegészítők, mert egyiket se teszteltem még nálam. :)
  • Gólya #27514
    nem rakok fel ponyvát - ha mondjuk a teraszt akarom "takarni", inkább a tetőt hosszabbítom meg (de hát ez eddig is így volt, mióta az üzlet is megy - vagy eddig még nem volt rá szükséged?)

nálunk az egész játék akadozik - de ez már régi dolog; talán "javítani" kellene kissé a technikát - nem bírja a letöltéseket szegény...
  • Mike at home
    az 1-hez adott jobb volt

nálatok is meg-meg akad a hang, és akkor az egész játék?
  • Mike at home
    próbáltál már játszani ponyva alatt? nem látszik mi van alatta, még a sim se látszik, abban a nézetben sem, amikor nem mutatja a falakat
    nem, szerintem ez nem normális
  • Gólya #27511
    mint ahogy a falon sem lehet átlátni - de hát ez normális, nem?
  • Gólya #27510
    ügyes vagy
  • Mike at home
    nekem annyira nem tetszik
    elmentem a tengerpartra, halálra unták magukat a simjeim, meg én is
  • Mike at home
    amikor építő/berendező módban vagy, a bal felső sarokban van egy ikon, ha rákattintasz megnézheted mennyi a házad értéke
    na ez érdekelne
  • Mike at home
    számomra felfoghatatlan, hogy a ponyva alá még mindig nem lehet belátni
    se építéskor, se játék közben
  • LeWyTy
    Na akkor ha kell valakinek a házam akkor megtalálja [ITT].
    Egyébbként benne van a család. Gyorsan írtam nekik egy történetet.Ha letöltitek akkor jó játékot.
    (MEGJEGYZEM PICIT ÁTALAKÍTOTTAM A KÉPEK ÓTA: RAKTAM RÁ EMELETET)
  • Olcsy
    Kell valakinek a BV-ről (Bon Voyage-ról) kép?Nekem nagyon tetszik, ez a legkirályabb kieg. eddig!Bár eddig még csak a Twikki szigeteken voltam...Bár ott megcsináltam minden vakációs emléket, egy teljes napon át (az életben, nem simsben:D) az csináltam!:)Nagyon tetszik!:)Ma még elmegyek Háromtó-ra, és ha lesz időm, akkor még a Takemizu falbu is elmegyek!:)
  • LeWyTy
    mivan?
  • Mike at home
    mennyibe fájt az épület?
  • LeWyTy
    Igen én. Ha kell feltöltöm valahova.amúgy ez egy 3x3-as telek.
  • rage
    Az Egyetemből is a magyart kell leszedd, a többi az egyforma, csak nyilván installkor a magyar nyelvet kell válaszd.
  • bad boy 2
    amugy azt szedtem le amelyik alcoholclone abban bennevan A HUNGary ugy hogy jó, de ha egy kiegészitőt rakokfel akkor gyböl nagyar lesz nem ?
  • bad boy 2
    köszi
  • Gólya #27498
    ez nagyon tetszik - bár én nem szoktam ekkora telken játszani, meg a házaim is más stílusúak, de ez akkor is nagyon jó
    Te csináltad?
  • rage
    Az eredeti Sims 2 az vagy angol lesz vagy magyar, de attól függ, melyik verziót szeded le. Ugyanígy az Egyetem is, az összes kiegészítőben viszont már alapból benne van a magyar nyelv is.
  • LeWyTy
    Nekem nagyon tetszik az új kiegészítő.
    (Németország feketeerdő)

• Christian
    a családfából nem lehet kitörölni embereket? véletlen örökbefogadtam egy gyereket (majd elvitte a gyám), és most ott vírít a feje:S