Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello, én építettem egy hatalmas épületet - sok fallal - és egy idõ után már nem tudtam több falat húzni, szóval korlátolva van a mennyiség...?
Az FBI-al õriztetem<#idiota><#hehe>.
Nah jó, viccet félre téve: nem konyítok én az ilyesmikhez, ergo neek m tuti nincs<#wink>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike at home
aki akar, csinál

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hassan B
Hát elvileg úgy lenne, ho áttûnésben lepörögnek a képek, utána pedig egy "változó" galéria lenne...
De még átkell gondolni.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Mondjuk a két oldalt szabadon maradt terület egyik felére mehetne a fakú,a másik mondjuk az épp aktuális infók..pölö megjelenési dátum,ilyesmi...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

És,hogy képzelted?Ugyanilyen váltogatósan v. másképp?Ja és a sorrendre vigyázz ám..😊

De siess lassan,jó?😊

Nem sikerült szerezni egy virágmamát gyerkõccel a szezon bannerhez?

Hassan B
Mike azt mondta, csak júniusban, szóval én nem sietek... 😊

Hát ez marha nagy bannerverseny..Shiwo megcsinálta-tök frankón- a csíkokat,valaki beflasheli oszt annyi..😊))Vagy van mindenkinek titokban kész bannere?😊

Csúnya dolog is ehehh..😊

Még most is szeretnék szunszunt,de ha nem megoldható/nem akarjátok,jó lesz a flash is.😊Csak legyen már...elég uncsi ez a régi banner..😊

köszi

Hassan B
Jah, lehet az lesz, már nincs kedvem fizetni ezért is... 😊
Na, de semmi warez... <#ejnye1> 😊

Jah oké, jó tudni.
Hassan B, torrenten nézz szét<#ravasz1>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

rage
A Bulis Cuccok kilóg a sorból, mert noha az a legújabb, a játék szerint az Évszakok az - amúgy nincs jelentõsége.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hassan B
Hát elvileg igen...tehát annak elvileg nincs külön exe-je...
Bár nekem még nincs meg... 😊

Bulis Cuccok a legújabb azt hiszem :S, de én azzal akartam indítani és azt írta, hogy nem az aktuális verzióval próbálom elindítani lol. Ergo neki még mindig az Évszakok az új. Ezek szerint ez is csak olyasmi pakk - a Bulis Cuccok -, mint a Karácsonyi izé? :S

Hassan B
Mind1 milyen sorrendben telepíted õket, csak a legujjabbal indítsd...
A legujjab most az évszakok, utána a házikedvenc... meg aztán nem tom mi 😊
De ha rákeresel a topikban, megtalálod.

N1ggA
Hello! Mi a kiegészítõk sorrendje? Telepítés miatt kéne. Köszi elõre is!

Spread De Love!

rage
Videokártyád milyen ? Hozzá a driver mennyire új ? S a játékban a grafikai beállításokon változtattál-e?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sims 2-ben a simában Évszakoknál nekem van 1-2 hal, a Krónikákkal meg azzal a másik izével én nem játszottam, sry, ergo ebben segíteni nem tudok;de valaki biztos elsz, szóval várj.

miche
Emberek, tudom, hogy marhára idegesítõ lehetek, de most játszom a krónikákkal (tudom, van neki topik, de) a kommersz akváriomomban, ami Riley házában van, nem úszkálnak a halak! Pedig néztem hivatalos screenshotokat és bakker annyi benne hal mint égen a csillag!!! Mondjon már valaki valami okosat! Sims 2-ben egyébként még mindig nem láccanak a halaim a tóban. Ott az akváriumot még nem néztem, de szerintem ez így is furcsa. 😊

Én azért szorítok és drukkolok!<#eljen> Hajrá, sok sikert!<#eljen><#hawaii><#puszi>

Kata
Megmondom õszintén, nem tudom.
Azt is megmondom miért. Több sims fórumon hirdettem a projectet egyfajta felmérésként, hogy mekkora az érdeklõdés, vagy hány ember tart ilyesmire igényt. Az érdeklõdés elkeserítõen alacsony volt mindenhol (pedig nagy sims site-okon próbálkoztam). Még itt az sg-n is.
És nagyon sokat dolgoztunk vele, és a repülõn pl. még mindig kéne csiszolni, mert néhány helyen problémás lett az uv a játékban (érdekes módon a renderelésnél nem volt hiba).
Úgyhogy nem tudom megmondani, hogy kerül-e egyáltalán publikálásra a cuccos, és ha igen, mikor.

[/cserf][/fülünyúl]

TopGun
Szia! Ezt mikor lehet elerni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
nem kérünk a topikban warezlinket!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shiwo
ment privibe

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hy all
valaki tudna adni linket sims 2 - házi kedvenc crackhez

Hassan B
Miregondolsz? -.- 😊

Mike
flashbe ágyazott minifilm?

Mike
nem.
hanem, eszembe jutot, hogy akkor lehetne zene, amit Coolfire annyira szeretett volna

Mike
pedig most ez a menõ

Hassan B
Csak velem van gondod, vagy a flash nem teccik? 😊

Shiwo
csak a youtube néha leszokott hallni...vagy legalábbis nekem nem mindig jön be...sztem jó a flash..

<#eljen>

nemjo sztem :S

rotator
Érdekes lenne egy 320x240-es logó. 😊

Mike
van egy öteletem:

mi lenne ha hagynánk a flash-t és a mostanában divatos youtube-ról linkelnénk vmit
csinálhatnánk a logókból slideshow-t, ehhez lehetne zene is

vélemény?

Hassan B
Jaja, meglesz... De azért nem sietek vele... még van több, mint fél hónapom... 😊

Shiwo
tervek szerint abban lesz.. átpasszoltam a képeket Hassannak, hogy legyen olyan kedves, és alkosson belõle flash-t..

Nagyon jók,most már már csak össze kellene hozni õket.Music v. anélkül...Szerintem a legjobb flashben lennne,de ti tudjátok.

Hassan B
Én nem ezt próbáltam elmagyarázni, de így is lehet...

Casper007
Szóval megveszed a telket, belépsz, átváltasz építési módba, és már csinálhatod is a házat.

Hello World!

Hassan B
Csinállsz egy üres telket (a szomszédságban a alul a gombokkal ki tudod választani a ttelek menüt). Arra rákattintasz és belépsz(ugy mintha 1 családdal játszanál). Ott anyagi kerettõl függetlenül építkezhetsz. Utána pedig beköltöztetheted a karaktereidet. 😊

Web mester

Sziasztok!

Tudom nagyon amatör kérdés, de van egy gondom. Csináltam egy új családot, beköltöztettem õket egy házba. A ház nagyon kicsi de csak arra volt pénzem. Eladó nagy ház nincs. Hogyan tudok egy általam létrehozott üres telekre házat építeni és abba beköltöztetni simjeim?
Elõre is köszi.

Üdv Ally
Bakker, lehidalok. Nagyon jó lett, grat!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

miche
király, nagyon jók lettek <#eljen>

na mostmácsak öszekéne rakni, és go