Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah jó, viccet félre téve: nem konyítok én az ilyesmikhez, ergo neek m tuti nincs<#wink>#wink>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De még átkell gondolni.
][ ВАЗ ][
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Na, de semmi warez... <#ejnye1>#ejnye1> 😊
][ ВАЗ ][
Hassan B, torrenten nézz szét<#ravasz1>#ravasz1>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Bár nekem még nincs meg... 😊
][ ВАЗ ][
A legujjab most az évszakok, utána a házikedvenc... meg aztán nem tom mi 😊
De ha rákeresel a topikban, megtalálod.
][ ВАЗ ][
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Azt is megmondom miért. Több sims fórumon hirdettem a projectet egyfajta felmérésként, hogy mekkora az érdeklõdés, vagy hány ember tart ilyesmire igényt. Az érdeklõdés elkeserítõen alacsony volt mindenhol (pedig nagy sims site-okon próbálkoztam). Még itt az sg-n is.
És nagyon sokat dolgoztunk vele, és a repülõn pl. még mindig kéne csiszolni, mert néhány helyen problémás lett az uv a játékban (érdekes módon a renderelésnél nem volt hiba).
Úgyhogy nem tudom megmondani, hogy kerül-e egyáltalán publikálásra a cuccos, és ha igen, mikor.
[/cserf][/fülünyúl]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
valaki tudna adni linket sims 2 - házi kedvenc crackhez
hanem, eszembe jutot, hogy akkor lehetne zene, amit Coolfire annyira szeretett volna
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
mi lenne ha hagynánk a flash-t és a mostanában divatos youtube-ról linkelnénk vmit
csinálhatnánk a logókból slideshow-t, ehhez lehetne zene is
vélemény?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
][ ВАЗ ][
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hello World!
][ ВАЗ ][
Tudom nagyon amatör kérdés, de van egy gondom. Csináltam egy új családot, beköltöztettem õket egy házba. A ház nagyon kicsi de csak arra volt pénzem. Eladó nagy ház nincs. Hogyan tudok egy általam létrehozott üres telekre házat építeni és abba beköltöztetni simjeim?
Elõre is köszi.
Üdv Ally