Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy megvárom ezt az új stuffot,és megint mindent a nulláról.Mazochista vagyok..)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én sem láttam,pedig ultramegahiperbrutál grafon játszom..

Mentségemre legyen mondva hetek óta nem simseztem egy jót.Na majd most a hétvégén...

Shiwo
vagy csak én butitottabb grafikára tettem..mondjuk a tavam is elég pici és sekély..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Khm...ezt nem is tudtam..<#rolleyes>

Kölyökkutya: hívd fel telefonon az állatok örökbefogadását. Ott kapsz egy menüt kutyákról-macskákról. Alapból van 3-3 kölyök minden állatfajtánál. Kinézetre egyformák. Ha felnõnek, más lesz a külsejük (kicsit lutri, hogy milyenné változnak).

Nekem 9600-as Radeonnal vannak halak! Nem értem. Lehet, hogy nem elég mély a tó? Nekem volt olyan, hogy mélyítettem kellett egy tavon (építkezõs módban), hogy megjelenjenek.

Mike
nem meg van erõsítve, hanem megerõsítették

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kodlovag
Az én 9600XT kártyámon van amikor vannak halak, máskor meg (inkább ez jellemzõ) nincsenek. Ugyanaz a telek, beállításokat nem változtatom...

halgattassék meg kérésünk.......

Shiwo
akkor meg nem tom mé nincs.

rage
GeForce 3-as kártyával vannak...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Shiwo
amúgy nekem 9600-os radeonon nincsenek halak látszólag a tóban szvsz 9200-essel ne eröltesd a dolgot..

miche
Na, visszatettem. Most jó, köszi <#vigyor3>

Ezt már szeressük...😊)

Web mester
The Sims 2: Bon Voyage megvan erõsítve, már a hivatalos honlapon is fent van...

Shiwo
tedd vissza a régi drivert 😊

miche
jaj, most nagyon nem jó valami! Frissítettem a videókártya (radeon 9200) driverét a tetves halak miatt, de most ha elindítom a játékot és belépek egy szomszédságba elkezd a képernyõ villogni. Párszor bevillan a nagy feketeség és a játék képernyõje, aztán tök fekete marad minden. Ha várok még egy kicsit középen néha bevillan egy kis ablakszerû valami, de olyan gyorsan eltûnik, hogy csak egy "no" -t tudtam leszûrni belõle.

Tud valaki segíteni?
<#help>

Shiwo
pepecselgess csak vele...én 1enlõre csak próbálkozok..ismerkedek a flashsel..

Csinálgasd te is,és majd elválik melyik a jobb.😊

Ott sem.

Hassan B
kölyök kutyát csak család létrehozásánál lehet... (asszem, de lehet ott se?)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
azért nagy, mert magának a flash-nak nincs mérte, csak html-ben, vagy php-ban lehet formázni...
Egyébként az áttûnések túl gyorsak, kockásak...
Jah, és akkor most nem úgy lesz ahogy én gondoltam, ho ezek lefutnak, és utána galéria? Mert ha nem akkor szoljatok, nem pepecselek vele...

Úgy legyen...😊

Kölyökkutyát nem tudsz venni,sem csinálni.Ahhoz kell egy kutyapár akik-ha bejönnek egymásnak-csinálnak neked egy helyes kis szaporulatot.Másképpen nem megy,legalábbis hivatalosan.

Mike
lesz szállóda, fix
étterem már van, ha lesz vakáció, ezer százalék, hogy üzemeltethetsz szállodát is

N1ggA
hát nemtom, én csak felnõtt vagy öreg kutyát tudok vásárolni

Spread De Love!

És újra vissza az elsõ részhez...gondolom ez is ad majd egy plusz városrészt,lásd belváros,egyetemváros és tengerszemfalva.Ezért tippeltem anno vakációs kiegre többekkel egyetemben,mert ugyebár a seasonnal már megcsinálták az idõjárást.Valóban jó lenne ha egy az egybe koppintanák a vacationt(arany ananász meg nemtom milyen díj,kirabolnak,elhagyod a gyereket etc...) kis plusszal,ami azt jelentené,hogy ahogy említettétek lehetne üzemeltetni mindent a szállodától a kölcsönzõkig.A picsába már egész beleélem magam..aztán meg pofára esek..😊

Mondjuk így elsõ blikkre a The Sims 2: Travelin' Fun stuff összekapcsolódik a The Sims 2: Bon Voyagevel,ergo legyen úgy..😊))Az is igaz,hogy ez a két név szerepel már a nagyobb csomagos cégek honlapján,igaz borító nélkül.De várjuk meg inkább a hivatalos bejelentést.

Csak hivatalosan még nincs megerõsítve.Egyébként ugye június 5 ez a HM stuff,a két krónikák(The Sims: Pets Stories,The Sims 2: Castaway Stories),a mac és a wii változatok meg vannak erõsítve hivatalosan is.Viszont a The Sims 2: Travelin' Fun stuff,és a The Sims 2: Bon Voyage nincs.

Shiwo
olvasd el még1szer a #26416-ot...

Web mester
Meg még kiahagytál pár képet.

aha<#wink>
olyan régóta szeretnék egy kis fogadót csinálni.......

Mike
éteremmel, shoppal, fincsi

Mike
jólenne

vajon szállodát is lehet majd üzemeltetni?

van hozzá bolt - a kieg-el jött, a katalógusban van, csak le kell raknod valahová

rage
Következõ kiegészítõ tényleg vakációs lesz, s Bon Voyage címmel fog megjelenni... Miközben júniusban kijön a 'The Pet Stories', vagyis a sztori-alapú három részes sorozat második epizódja. S akkor még a H&M Stuff-ot nem is említettük

Jól csinálja az EA :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Shiwo
próbabanner..

elsõ flash munkásságom, úgy nézzétek..már csak azt nem értem, hogy miért teszi ki olyan böszme nagyba..

ui: így is 2 mega a kicsike.. próbáltam 1 olyat is, melyben a kiegek is benne vannak, de az 3 mega lett, és az uccsó kép vmiért szaggatva jön elõ.. annyira még nem vágom a flash-témát, hogy tudjam, lehet-e rajta tömöríteni, illetve hogy mi okozza a beszaggatást..

N1ggA
helyileg hol lehet állatkölyköket venni?

Spread De Love!

Ez az érdekes....mikor megjelent az University,nár akkor lehett tudni,hogy a Nightlife lesz a következõ kieg.Az OFB-t is elég hamar bejelentették,de a Petsnél kussoltak,a megjelenés elõtt kb. 2 hónappal derült ki,mi is lesz az.Viszont a Seasont is tudni lehetett a Pets megjelenésekor.Ezért nem értem,van amelyik kiegrõl már akkor tudni lehet,melyik lesz a következõ,mikor még szinte meg sem jelent,meg bombáznak screenshootokkal,videókkal,máskor meg szinte a megjelenési ciklus-általában 6 hónap-elõtt pár héttel lehet megtudni mi lesz az.Semmi videó,kép ilyesmi.Na ennyi.

Hassan B
Gondolom, mert ezek még ilyen "korai dolgok"...
és hivatalosan még nem jelentették be...

Shiwo
ez lesz a köv. "nagy" kieg ?

miche
Nekem ez a japán stílus nagyon teccik! Már alig várom, hogy kipróbáljam <#vigyor3>

Csak azt nem értem,miért nem a hivatalos oldalra rakják a képeket,s ott jelentik be.

Jól tippeltem,hogy köze lesz a nyaraláshoz...de valahogy most nem izgat úúgy fel,mint a szezon...

a képeken van egykét baki, de ugylátom egy hippi kieg készülödik!

Web mester
Van rá cehat, de FAQ-ban megtalálod emlékeim szerint.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

N1ggA
elfogyott a pénzed hehe 😄

Spread De Love!