32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Era40
    azért ha tudomásotokra jut ez a javító patch majd szóljatok..én nem nagyon böngészek ilyen helyeken..
  • bad boy 2
    nekem o vábra is oyan gondmvan hogy le zedtem egy elvieg magyar verzios sims2alap gamet de sajnos a crack amit sikerüt le szedni ns az ANgol iy aáték is angol lett, kicst késöb valaki azt mnta szedjekle ozzá egy ki egészitést és mgyar lezs az egész ugy ahogyeredetileg is lett vlna csaksikerült olyan kiegszitést lleszedni amihez incs vagy nem találok cd kulcsotés ez eléggáz a kiegészités az állatos kronikák szva annk klne ac kuls MÁR MINDENÜ probáltam de semmi (dc.torren gogle)léci segisen valaki , amugy én most kedtem el simesni és mikor elinditomaz alap játékot akkor egy olyan menü van hhogy kell választn három négy helyet és mikor kiválasztm ne tölti be csak tölt ez mérvan?
  • Era40
    végülis aztán úgy csináltam ,amikor visszadobott a szállodához simek nélkül,hogy mentettem egyet és visszamentem szépkellemesbe és a Lovász családhoz..és akkor megint jött a reptéri autó..megállt a ház előtt..de nem dudált..és a simjeimnek sem jelent meg a bal felső sarokba ,hogy vakációra mennek..a kocsi elment..azóta most már megint nyaralni vagyok..de vettem egy házat..mert a szálloda nem jött be.. egyébként igen a közösségi területeken nem akad annyira..csak a szállodába..
  • gettobuxa
    arra nem azt írja h kérjük helyezze be a lemezt? :)
  • Era40
    tegnap írtam ugyanezt..nekem is ez volt a gond.Bármit elkövettem ..nem ment.mert ez a clone dvd változata volt..konkrétan ez volt ráírva..nekem úgy sikerült megoldani,hogy letöltöttem a sima változatot...amit crackelni kell.a clone változatot nem sikerült crackelni..nem volt crackje..és hát attól klone változat,hogy nem kell crackelni..nem??Úgyhogy keress egy olyan oldalt ahol nem csak a clone dvd van fent..hanem csak a sima crackes változat..nem kell mindjárt rohanni és megvenni:)DD
  • tommyg
    esetleg krekkeld a gamet...lol
  • Olcsy
    tipp ami mindenképp bejön:vedd meg, ahogy mások...
  • david508
    hellosztok.
    van egy kis problémám.
    leszedtem a legújabb sims 2 jó utat kiegészítőt és nem sikerül sehogy se elindítani. azt írja ki hogy "Emulátorprogrammal való ütközés észlelése". elolvastam a FAQ-ot és leszedtem minden felesleges emulátor programot de még mindig kiírja. valaki tud segíteni?
  • rage
    Esetleg itt a FAQ fent ?
  • tommyg
    dc-n vagy torrentet fél perc alatt találsz
  • bad boy 2
    hellosztk meg probáltam a google-t de nem jutottam semmire az állatos kronikák cd kulcsávalkacslatban szoval lécci segitsetek eg cdkucs ellene lécci.
  • Flora2
    Hát... biztos egy csomó hiba kijön teszteléskor, egy csomó viszont nem, ezt igazolja, hogy eddig minden nagykiegészítő után kiadtak javítópatch-et, jóóóó hosszúúúúú hibalistával...
  • Code92
    tetszetős kis house :D:D:D
  • Gólya #27561
    hát nem mindegy?
    találj ki valami Neked tetsző nevet
  • Gólya #27560
    de én nem értem - amikor tesztelték a játékot, ennek ki kellett jönnie.....?
    ez mégse olyan, hogy az ember belnyúlkál mindenféle cheattel, meg egyebekkel...mert akkor oké, hogy megkergül, de ez normális játékmenet lenne, nem?
  • Gólya #27559
    "építési módban adja be a szállodát" - na nekem ezt csinálja a kolesszal

mindegy, mielőtt felrakjuk az új kieget, úgyis mentés, downloads-mappa ki, s első próba a Bon Voyage-al "tiszta" Maxis-cuccokkal - akkor úgyis kiderül a disznóság
  • Flora2
    Szerintem nem a te játékod hülyült meg azzal, hogy újra elküldi a hazajövő simeket vakációra ugyanoda. Ezt a játékhibát sokan írták a hivatalos fórumon, ahol nyitottak egy külön topicot a BV-ben előforduló hibáknak, én átfutottam. - Ha ez egy "bug" a játékban, akkor remélhetőleg egy hivatalos javítópatch majd javítani fogja.
  • Flora2
    Hát a "felajánlani pénzt", az a kívánni valamit, nem? Legalábbis a távol-keleti attrakciónál, a Lucky Shrine-nál (kis japán kőházikó pénzbedobó) így van.
  • Flora2
    A hotelekben nekem is rettentően akad, de rájöttem, miért: az ott mászkáló sim-ek percenként kezdenek bele az idegesítő vízilufi dobálós játékba (Évszakok kieggel jött), és ahányszor egy sim elővesz a háta mögül egy piros vízilufit (percenként), akkor mindig leakad a játék. Érdekes, de a sima közösségi telkeken nincs ez (annyira). Nekem sose volt hack a játékomban, de ha valaki csinál most egy olyan hack-et, hogy "ne legyen több autonóm vízilufi", én esküszöm, beveszem a játékba. Elegem van.
  • Era40
    ott voltam..de kívánni nem lehetett..csak szappant beledobni..meg felajánlani pénzt..
  • medog
    hello! a háromtó nevü nyaralási helyszin melyik országra vagy nemtom ra hasónlit a legjobban? más nevet akarok beírni mert elég gáz
  • Mike
    csináld azt, hogy dátum szerint elkezded kiszedegetni, és mindig csak egy-egy adagot
  • Hoz_Hun
    Ja igen még a munkás kiegészitő is olyan középszinten van nálam. Hmmm érdekes nekem az egyetem a kedvencem, de hát nem vagyunk egyformák. Biztos valakinek a pets is tetszik :).

Ja és néha nekem is megált egy rövid időre, de csak a Twiki szigeteken. Nem tudom mivel függhet össze. Meg mintha az egész játék kicsit akadósab lenne, bár lehet csak bebeszélem magamnak. Nyilván az is számít, hogy egy hatalmas házban van a család fullratömve mindenfélével több szinten keresztül. Majd egyszer "lefényképezem".
  • Hoz_Hun
    Mind a Twiki vagy mi a neve szigeten van. A majmos szobor tulajdon képpen a romoknál lévő vízesés, annál lehet kívánni. A kalozhajó is ott van valamelyik közösségi területen. Amikor kiválasztod hova akrasz menni olvass bele a kis "ismertetőjébe" és akkor írják a hajót. A Hul... akármi táncot úgy tudod megtanulni, ha egy benzsülött táncolja te meg odamész és csatlakozol hozzá. A tűztáncot meg egy fazon tanitja meg pénzért, de arra ügyelj hogy legyen sok energiád, mert elég sokáig tart a tanítás de legalább olcsó. A masszás ugyan így, de jóval rövidebb ideig tart megtanulni (viszont drágább). Bár nálam az anyagi nem játszott közre, mert nagyon lovés családdal kirándulgatok.
  • rotator
    Nekem csak az Egyetem, Éjszakák és Házi kedvenc van meg, ezekből messze az Egyetem a kedvencem. :)
  • Era40
    konkrétan a kalózhajó meg a majmos szobor érdekelne hogy az hol van??mert én voltam két romnál..végülis mikor a simek hazaértek kaptak valami plusz bónuszokat mert jól érezték magukat..de a romoknál semmi különös nem volt a vízesésen kívűl..és hula-hop táncot hol lehet tanulni??
  • Era40
    hát nekem ha szállodába megyek rettentően akadozik a játék..A bungaló viszont elég jó..de fura dolgokat csinál néha a játék..hazaérek a nyralásból..és jön újra a reptéri transzfer és el akar vinni vakációzni.Ha áthúzom,hogy nem megyek,akkor is betölti a twikii szigetet és a hotelt ahonnét épp pár perce értem haza.És ott a pénzem..viszont a simjeim nincsenek ott és építési módban adja be a szállodát..ez mitől van?? nekem is meghülyült a játék??
  • Flora2
    Próbáld ki, hogy úgy játszol az egyetemmel, hogy előtte kivetted a Downloads mappádat a játékból (húzd ki az Asztalra pl.). Ha így simán kiírja a bérelt házban is, hogy órára/vizsgára kell menni, akkor legalább tuti tudod, hogy valamelyik letöltés kavar be (vagy tuti nem letöltés, ha így se írja ki).
  • Gólya #27546
    hisz filmeznék én, ha tudnám, hogy kell csinálni - de azt hiszem, gond az is, hogy talán nincs meg minden hozzá, ami kellene

helyette a kedvenc Sims-videoklipem: Because of You - Kelly Clarkson - The Sims2 (bocs, hogy így, de nem sikerült normálisan belinkelni - hiába, sose leszek technikai zseni)
  • Gólya #27545
    szomorú vagyok
  • Mike
    mert miért ne
    mondjuk lefilmezhetnétek ezt-azt játék közben, azt is be lehetne linkelni
  • Mike
    akkor egész biztos hogy valamelyik tárgy a ludas
  • Gólya #27542
    engem igazából az "óriásfenyő származási helye" érdekelne....
  • Gólya #27541
    miért tennél másikat?
    én pl. csak akkor látom, ha rákattintok - s szerintem vagyunk még így páran
    megnéztem egyszer és kész, azóta nem foglalkozom vele
  • Gólya #27540
    kinek a pap, kinek a papné...

apropó, egyetem...
    most nem tudom, hogy valami letöltött cucc kavar, vagy tényleg meghülyült az egyetem?
    azt már mondtam, hogy a letöltött falum egyeteménél gondok vannak - viszont most visszamentem Pleasantviewba és fura módon ott sem szól, hogy suliba kell menni, vagy vizsgára - ez van a bérelt házaknál, ha viszont közösségi telken éri utol a suli kezdési időpontja, akkor figyelmeztet a játék erre
    én ezt nem értem....de ahhoz nincs kedvem, hogy egyenként teszteljem a letöltéseimet

valakinek hasonló problémája esetleg volt már?
    ötletek?
  • Mike
    szerintem az Évszakok, Üzlet, Éjszakák, aztán a többi
    az egyetem irtó unalmas
  • Mike
    tedd be őket egy csapatba
  • Mike
    mert ez a menő :)
    minden valamirevaló topiknak van videója
    másrészről rajtad kivül szinte mindekinek tetszett
    majd teszek be másikat
  • Mike
    ha beköltözött hozzánk bigfoot, akkor az azt jelenti, hogy nem maradt több bigfoot az erdőben?
    egyébként teljesen kimaxolt karakter, minden medálja megvan, minden skill 10-es
    még kiváncsi vagyok lehet-e szaporítani, aztán elköltözik a picsába
  • Hoz_Hun
    Egy kérdés: minek kell a bannerba az a csúnya videó...? ....elég zavaró.