32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• bad boy 2
    akkor most az van hogy le kell szednem az összes megjelent kis és nagy kiegészitéseket meg kronikákat vagycsak a sima kiegészitéseket mint pl:az egyeem, jó utat , kedvencek, stb ezeket leszedem meg az összes cd kulcsot meg crack-et és akkor menni fog?
  • cseri001
    illetve niába van meg, mert nem tudja kicsomagolni, crc hiba miatt... fasza...
  • cseri001
    megvan az FLT verzió is, csak azzal nemtom, mit kell csinálni, hogy legyen belőle valami használható fájl... :)
    csak a sims miatt szoktam warezolni, erre tessék, megáll a tudomány...
  • Mike at home
    nemtom, majd Rage megmondja
  • cseri001
    sziasztok
    mi a frászt csináljak? se yasu-val, se sd4hide-dal nem megy a cucc, kiírja, hogy "Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult. Ez a program nem hajtható végre (5023)". Eleinte valami emulátorprogrammal összeegyeztethetetlenséget emlegetett, de mostmár csak ezt hajlandó hajtogatni...
    van valami megoldás???
  • Mike at home
    alap simshez nem jó a crack
    magyarkellalapbólmeg egye tembőlis
    ezeket szedd le, meg minden mást szart, amitadtak, eddig, aa többiben már benenvan a magya rnyelvis, ezeketis rgdd fel, sztánha ez késsz, akkó elindítod a crackel
    naígy
  • Mike at home
    olvass talán vissza

hg
  • Dave0092
    a HM Fashion után jött már ki vmi stuff?
    és ha jön majd ki akkor mifog?
    2008 márciusába jelenik meg az utolso SIMS 2 rész :S
    és előre láthatolag vagy 2008 szept, vagy 2009 szeptemberébe a SIMS 3 :)
  • Olcsy
    Bocsi, segítenék, de nem tudok!:(Szerintem keress egy jó crack-et, de nem értek hozzá, szal ennyit tudok csak segíteni:(
  • bad boy 2
    mi lehet a gond mkor az történik hogy leszedtem az alap sims 2 a magyar verziojut de crake is kellet le szedni hozzá csak az angol lett igy az egész sims 2 angol , el inditom be jön a menű és lehet vállasztani három város név köszöt de akár melyiket választom nem tolti be csak ZENE megy mit csináljak lyenkor ? a fAQ-bn is néztem semi meg elég sok helyen de semmi lécci segitsetek tom nem elöször vok it de ezért van a forum :)
  • Olcsy
    Jutalomtárgyról én csak arról az arany tollról tok ami tintában van, meg mellette ott egy lap amire írtak, (asszem így néz ki, nem tom mert régen simseztem, másnéven 2 napja:P:D) és nem tom mi az a virág, de virágkészítő pad kell hozzá, és asszem vm sárkány a neve, a virágkészítőpadhoz a Vár az üzlet kiegészítő kell, és az a virág rózsaszín, v lila füstöt enged ki magából, már nem tom...De én raktam olyan az üzletembe.:)
  • Era40
    na akkor most melyik jutalomtárgy az ami felviszi zöldbe a sim szükségleteit?? és mi ez a csokorkészítő medál?? arra a lila csokorra gondoltok?? amit sokáig kell nevelgetni azt egy csokorra való gyűlik össze belőle??
  • Shiwo
    jahhogyaz tölti a simet ?!? jó tudni :P akkor gyártatok a simemmel pár csokorra valót..
  • Flora2
    Én használom a snapdragon csokrot, miért? (Nálam majdnem minden házban van egy-kettő. Nagyon hasznos. Odateszem a hálószobába pl. és egész éjjel annyit illatozik, hogy mire a sim kialussza magát, minden szükséglete felmegy tiszta zöldbe... Bár ugyanezt el lehet érni néhány Évszakos karrier jutalomtárggyal is... Ja, és persze nem minden simnek van nálam arany virágmedálja, csak egynek, az nyit egy virágüzletet, legyárt rengeteg snapdragont, a többi simet odaküldöm a virágüzletbe, hogy vásároljon be snapdragon-ból.)
  • bad boy 2
    na it vagyok megint ,sikerült egy kis progit leszedni ami mindenféle sims kiegészitéshez lehet használni cd ulcs miat érdemeslenne be tenni valakinek a faq-ba itta link . http://crackdb.org/get_104727_The.Sims.Pet.Stories_crack.html
  • Mike at home
    snapdragon-t használta már valaki? (arany csokorkészítési medállal)
  • bad boy 2
    elnézést a hibákért de most uj fajta billem van ilyen szilikonos strapa biró nagon lehet vizben irni vele teljesen por és ütés álló de én nem ezt szretném firtatni hanem azt hogy hhonnan szedjek kulcsot aki aaq-t ajánlja az ovassn vissza écci sos
  • Era40
    Életemben nem pofáztam még ennyit egy fórumon sem,mint itt...hihihihhi
  • Era40
    Bocs de ilyen szörnyű helyesírással tökre félreértendő,hogy mit is akarsz tulajdonképpen.
  • LeWyTy
    Na mivan? Te is rákaptál az erdei házakra?
  • bad boy 2
    aha éetem nem semmi hogy oktaod azembereket de ha vissza olvasnál irtam hogy a FAQ -ban nincs mg a cd kulcs, szoval aki tud segiteni anak nagyon szépen meg köszöném hogy segitene mer az állatos kronikák-nak kellene a cd kulcsa megnéztem elég sok helyen de sajnos nem találtam (dc++, torrent, FAQ, google)köszönöm elöre is .
  • Era40
    Na hazajöttek Simonék a második nyaralásukból..Háromtónál voltak..Minden fasza volt..és most nem jött újra az autó értük és nem dobott vissza építésmódba..hm..érdekes..
  • Era40
    Karrierjutalmakba találod..egy ilyen pultszerű dolog..teljes átalakítást lehet vele csinálni..
  • Mike at home
    azért a duplikáció mégsem teljes, eltűnt pár tapéta
  • Hoz_Hun
    Ehh van egy ilyen plasztikás gép. Asszem munka díj tárgyak között van, hmm szépségel kapcsolatos szakmáért jár. "Csináld magad plasztikázó készlet".
  • 12346
    megkérdezhetem, hogy a skodrira hol lelhetek rá?:)

föl kénetenni újból simséket.. egyre több cumó van, ami tetszik. + rég hegesztettem házat.
  • Mike at home
    melyik az a tárgy amivel át lehet műteni a simek fejét?
  • rotator
    Remélhetőleg a contentkezelést a Sims 3-ban újragondolják, mert a mostani pöttyet nehézkes.
  • Mike at home
    vmelyik letöltésem megváltoztatta az alapbeállítású szemet
    csak nem tudom melyik :(
    valszeg vmelyik kész simmel jött, mert ilyen szemet - amit most betett - fix nem töltöttem le
  • Era40
    a szállodákat én is messze elkerülöm..ott nagyon akadozik..viszont vettem egy nyaralót a három tónál..tök jó..így nyugis..de egész nap megyek..tök jól érzik magukat a simjeim..és végre találtam egy túravezetőt is.de a helyi gesztus nem akar összejönni..nem találok olyan emberkét..
  • Gólya #27584
    egyelőre úgy tűnik, nálunk megy szépen - de már készül egy "normálisabb" motel, mert ahol üdültek a simjeim, olyan perzsavásár volt, hogy fél óra alatt léptek kettőt
  • Gólya #27583
    ne is törődj vele, már eligazították
  • Gólya #27582
    na szóval:

tényleg úgy tűnik, hogy letöltés kavart be
    most kezdhetem egyesével visszarakni a cuccaimat...anyám...
    de hogy néznek ki a simjeim a letöltések nélkül...
  • Mike at home
    köszi
    akkor csak a kompatibilis simPE-t kell kivárnom
  • Mike at home
    vannak furcsaságok
    felhívom köztelken az éppen fűzendőt, eljön, de nem lehet rákattintani
  • Zizi4
    A SimPe alkalmas rá.Az NLC fórumán a 16167-16168-as hozzászólásnál van egy részletes leírás
  • Hoz_Hun
    Húha, ilyen hosszú mondatot sem olvastam még, meg kissé fura az írásmód is.

Na nekifutok még egyszer, hátha most megfejtem a kódolását.
  • Gólya #27577
    utoljára a Sims2 megjelenésekor voltam fenn ilyentájt

hát Mike, remélem, azóta nem unatkoznak a simjeid...
    az enyémeket még csak egy helyre vittem üdülni, onnan is még csak két helyen voltak; megáztunk, halat fogtunk, vízbe estünk, megdobáltuk a másik vendéget fejszével...szóval igen jól elszórakoztunk, s még az idegenvezetővel? nem is beszéltünk

LewyTy - megvannak az óriásfenyők...

építettem egy kis nyaralót - ill. bocsánat, átalakítottam egy korábban letöltött házat (eredeti az MTS2-őn: la petite Villa Belge):

• Mike at home
    no
    ha egy házadat összecsomogolod sim2pack file-ba és újra felrakod, akkor minden benne lévő letöltött tárgy, bent lakó simek, haja, ruhája duplikálódik. ebből a program a hajon kivül nem mutatja a duplungokat (legalábbis eddig csak a hajban találtam), vagyis mindent csal szimplán látni, holott a downloads dirben 2x van, és csak méretre azonosak, tartalomra nem (ugyanaz van benne, de ha byte-ról byte-ra hasonlítattaod össze akkor nem ugyanaz - tehát mondjuk a total commander duplikátum keresője nem találja meg)

van erre vmi program, ami megkeresi mik a duplikátumok, mik azok, amit semelyik sim, ház nem használ, és így törölhetőek?
  • gettobuxa
    először is keress egy vonalzót, anélkül nem hiszem h menni fog...
    megvan?
    oké.
    most tedd ide: X a 0-t.
    mérj innen fölfele kb 15 centit.
    ott van valami olyasmi, h " FAQ - Mielőtt kérdeznél"
    vidd rá az egered úgy, hogy kis kézzé változzon a nyilacska
    kattints egyet az egér bal gombjával
    onnan nem navigállak, de szólj nyugodtan ha nem megy, a többiek biztos szívesen segítenek