Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok!

Feltettema Sims 2öt + az Egyetemet. A simem mobiltelefont és valami kártyajátékban akar nyerni.Na most mobiltelefont sehols em találtam emg oan kártya aztalt sem.Mit tegyek? Honnan lehet venni Mobilt ?<#help>

Get a life!

Mike at home
ha ez illetõ megengedi akkor biztosan

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hello, nemtudjátok a simsresourceon fel lehet úgy rakni készítményeket, hogy felhasználom más emberekét is hozzá(pl egy házban vkinek a tárgyát), merthát ugye a moddöszimsz2ön ki lehet írni hogy kitõl vettük, szóval...?....
Shiwo
attól függ, mit értesz irritáló fogyatékos beütés alatt...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fido4life
sziasztok jellemzõ még a sorozatra a simek irritáló fogyatékos beütése ? vagy már egészen emberi lett a játék ?

Shiwo
bémen

...most és mindörökké

Shiwo
midõn a földön, úgy a simsben is..

legyen meg a Te akaratod......

Mike
pontosabban az egyetemnek és az alapjátéknak van magyar verziója, a többiben meg alapból benne van

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shiwo
magyar dialektusos motyogás ? 😊

a simek hablatyolnak, egyik nyelven se értelmes, amit karattyolnak...

maga az irott szöveg meg eleve bevan építve a sims2-be..legalábbis a normálisabb verziókba 😊 kivéve az university kieget, de ahhoz is lehet letölteni magyar szöveget..

Sziasztok! Teljesen most kezdtem a játékot, azt szeretném megtudni tõletek "rutinos Simsezõktõl", hogy létezik-e magyar szinkron a sims2 alapjátékhoz és ha igen, akkor azt honnan tudnám leszedni? Már kezd idegesíteni a francia dialektus a sims-ben😊
Valamiféle magyarításom van a sims-hez, de az csak a szövegre vonatkozik és az is csak 1-2 mondatot fordít le...
köszi a segítséget, sziasztok!
Mike
hacsak nem épített õ még ezeknél is sokkal hatalmasabbat
inkább a gép teljesítménye, a memória mérete lehet korlátozó tényezõ

Mike
a konzolparancsok használata nem csalás!

lehet csalni konzolparancsokkal, de nem minddel
egyzserüen a finomhangolást úgy oldották meg, illetve csomó hiba így javítható, kezdve a beragadt tárgyakkal, vagy a boltból hazamenni képtelen simekkel

ó anyám! <#ijedt> - így még nem láttam leírva, de erre gondoltam .... (már csak halkan kérdem: ugye nem így írtad be betû szerint?)

viszont ha "csak" falat nem tudsz húzni, akkor valami más lehet a gond
csak ennél van ilyen gond, vagy más telken is?
s korábban is elõfordult, vagy csak ebben az esetben?
sok fal - hm - ez nem igen lehet korlátozva, mert láttam már akkora építményeket, hogy még, tehát ezt nem tartom valószínûnek

ha arra gondlsz, h szethájjesztállovdlevöl, azt beírtam, egyszerúem falat nem tudok lerakini, de mondm, h hatalmas épületet építette, sok falllal, tehát sztem akkor biztos van limit...........
hány szintes?
csalás nélkül csak 4 vagy 5 szintet lehet felhúzni, a többihez cheat kell

már frissítettem mind2-t, de épp ez a baj h az sp tartalmazza és azt írták h h ha a béta-sat tartalmazza akkor azér nem indul el.. azt pedig nem tom h szedjem ki az sp-bõl..

WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar

miche
a tükrözõdéseket be lehet kapcsolni a beállításoknál, de a falasra nincs ötletem.

2 kérdésem lenne::: a vizet (medencénél) hogy tom tükrözõvé tenni, mint a seasonsos képeken, a másikk az hogy építettem egy hatalmas épületet (de nem család modón belül, tehát biztos nem s pénz a gond) és hát nem tudok több falat húzni, (tényleg nagy épület'!!)-szóval nincs erre vmi kód, cheat.............................<#worship><#nemtudom>
Új kiegészítõrõl infók: itt

Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyűjtőoldala: http://spurgamer.blog.hu

Nem kell semmi mást csinálni,mint egy kis driver v. dx frissítés.Az sp tartalmazza a dx9c-t,úgyhogy szerintem a driverrel próbálkozzál.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Shiwo
fashion stuff

Erre majd valaki 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

megtaláltam a faq-ba a kérdést, de megoldás nem volt rá írva.. sp2-es xp-m van.. h tom abba kicserélni a dx-et?

WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar

Köszi

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

hali. tudna vki segíteni abban h mér írja ki a game indításnál h nem talált dx9c-s adapzert a gépbe amikor fenn van a dx9c is és a káryám az 6600GT??

Shiwo
vagy beteg a sim..akkor kell folyton retyire rohangálni...

a gyakori wc-zés inkább az idõs simekre jellemzõ, nekik sokkal gyorsabban pörög egyébként is minden - hamarabb fáradnak, de hamarabb kipihenik magukat, gyakrabban éheznek meg, stb.
véletlenül nem egy aggastyánt fogtál ki?

szerintem elég idegesítõ
okai lehetnek: koszos sim, nem tud jól fõzni, talán nem figyelsz eléggé az óhajaira
nézd meg a "tudását" és próbáld fejleszteni kicsit a simedet

Shiwo
hát..próbáld meg úgy összehozni, hogy csak akkor menj wc-re ,ha már nagyon kell, akkor kajálj, ha már nagyon kell..és olyankor minél laktatóbbat..(szezonba kifogott halak pl. nagyon laktatóak, vagy legalábbis a szzivárványponty vagy mi a neve..)

illetve eleinte akár azt is lehet, hogy éhesen és wc-zhetnékkel küldöd el munkába..ott eszik meg wc-zik is..bár félelme lehet az ottani retyizés, ha nagyon szégyenlõs...

Hülyeség.
Angol simsre nem lehet magyar nyelvet tartalmazó kieget telepíteni.Rögtön rollbackolni fog a frissítésnél.Ahhoz elõször az alapot kell magyarrá tenni.

miche
nálam ez attól függ hány simmel játszom egyszerre. ha csak 1el, van idõm bõven mást is csinálni. mondjuk azért szoktam kávéval is itatni 😊

rage
De annak is (akár csak az alapjátéknak) van magyar verziója.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Lunatic80
csak nekem idegesítõ,hogy nem gyõzõk vécére járni,enni,fürdeni,játszani,stb.?
semmi extra dologra nincs idõ.

miche
király <#vigyor3>köszi!

Shiwo
university..

amúgy faq-ban megtalálod, hogy lehet azt is magyarrá tenni...

miche
és melyik az az egy?

Shiwo
van... ha minden igaz, 1 kiegészítõ kivételével az összes sims tartalmazza a magyar szöveget..

miche
na figyu! olvastam egy érdekes cikket a sims 2-rõl meg a nyelvekrõl. állítólag ha pl az alap angolul van, de mondjuk egy kieget meg feltelepíted mondjuk magyarul, akkkor magyar lesz minden. aki ezt írta állítólag ki is próbálta <#circling>

Olcsy
Az én észrevételeim szerint, közösségi területeken lehet vámpírral találkozni.

miche
belvárosban este kell sétálni. bratyizz össze vele és akkor asszem megharap. én még nem próbáltam de most kedvet kaptam 😊

Lunatic80
Sziasztok.
Van magyarítás a sims 2-höz?

hol lehet vámpiral találkozni?

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Akkor megnyugodtam..😊

Dehogyis égtél be! <#worship> Én is egy csomó dolgot tanultam innen tõletek. <#idiota><#smile>

Én már tippelni sem merek...a kölyökkutyákkal is beégtem<#idiota>

Nah, benéztem, legalább tudom az újabb kiegészítõ nevét.
H M cucc az mi? Sry, de az "and" jel nem jó a gépemen, nem érzékeli :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Egész jó, grat!<#eljen> Csak picit gyors szerintem.

Shiwo
<#fejvakaras>

akkor lehet tényleg a tó mélységével lesz a trükk..vagy mi van, ha területhez kötött..sose lehet tudni..én spec sivatagos pályán jáccom..