32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    egy-két hacket feltettem én is: spontán öngyulladás, vagy amikor a gyerek szétfagy/túlhevül, nem viszi el a Gestapo
  • Flora2
    Ja, és úgy látom, van "Nincs több autonóm vízilufi csata" hack is a Modthesims2-en, lehet, hogy kipróbálom, mert elegem van a vízilufi okozta rendszeres percenkénti akadásokból a vakációs telkeken, nekem most ez a legnagyobb bajom a BV-vel. Egy életem, egy halálom, ezt a hacket kipróbálom.
  • rotator
    Nem gyenge lehet már a Sims 2 kódja, a kóderek valószínűleg számolják a napot az utolsó kiegészítőig. :)
  • Flora2
    Akkor belefutottál a mostanában egyik legdivatosabb BV bug-ba.

Épp most jövök a MoreAwesomeThanYou oldalról, ahol a legmenőbb Sims2 hack-ek vannak (a Modthesims után), és a BV óta az elrontott Évszakos gyümölcsfák a harmadik legnépszerűbb letölthető fix javítás. Megpróbálom betenni:

Fucked Up Orchard Tree Fix

Én nem beszélek rá senkit, hogy hacket tegyen a játékába, bár nekem néha jól jött Pescado hack-je (pl. az Éjszakáknál, amikor eleinte nem volt hang a karaoke géphez, és egy Pescado hack letöltése lehetővé tette, hogy halljam.) Aki bátor, próbálja ki, aztán ha egyszer kijön a hivatalos Maxis javítópatch, meg lehet tőle szabadulni.
  • Mike at home
    na mi lett
    oké, hogy áttextúrázod a ruhát, ahhoz nem kell cep, de ha mesh is van akkor szerintem kell
    bár ugye a leirás szerint nem
    mindenesetre egy próbát megér
    egyébkánt meg simán előfordul hogy egy mesh nem működik
  • tommyg
    használd a moveobject-et
  • Shiwo
    hmm..mióta feltettem a bv-t, azóta nem tom se kitörölni, se odébbpakolni a gyümölcsfáimat..
  • Hoz_Hun
    Vajon a SimPE legújabb mikor jön? Nekem most azt írja ki a Celebrity... ütközik, pedig fenn van az utazásos kiegészítő is.
  • cseri001
    most "csak" annyit ír ki, hogy "Emulátorprogrammal való ütközés észlelése".
  • cseri001
    valaki valamit az én bajomra??? lécci-lécci-lécciii!!! (#27610)
  • Kodlovag
    A hivatalos CEP oldalról:
    THE CEP HAS NOTHING TO DO WITH CLOTHINGS, SKINS, HAIR,
    ACCESSORIES AND SUCH. IT AFFECTS ONLY *MAXIS OBJECTS*

De neked legyen igazad, kipróbálom.
  • Mike
    mit irtam? FLT féle BV
    olvass légyszives kicsit többet
    legalább a neked szóló válaszokat olvasd el :(
  • Mike
    nem
    a cep kell a recolorhoz
    a mesh mellett pedig minden recolor
    de ha vitatkozol, akkor csinálsz amit akarsz
  • Kodlovag
    Az alap sims2-nek csak a DVD-s verziójához van crack. Használj inkább mini imaget. Vagy várd meg, míg lejön a Bon Voyage, és indítsd annak a crackjével (ott van a CD-n).
  • bad boy 2
    na itt vagyok ismét most kezdtem el szedni a bon voyase vagy mi a neve enek az uj kiegészitésnek szoval holnapra lent is lesz valamikor a nap folyamán ahhoz crack gondolom jobban van mint az állatos kronkákhoz , szoval a sima sims2-vel nem tudok adig játszni mig nincs egy job crack , hol tudnák be szerezni egyet ami lehetöleg "magyar" nem pedig angol való szinüleg emiat nem tölti be a gamet a menü után köszi elöre s
  • Gólya #27639
    megnéztem pontosan: a hobbi dolgok különlegességei között megtalálod
  • Kodlovag
    Az miért segítene rajtam? Amennyire tudom, a CEP a Maxis által készített tárgyak színválasztási opcióit engedélyezi. És semmi mást nem csinál. De itt ruháról és custom meshről van szó.
  • Gólya #27637
    első kísérletezésnél amikor lakótelekként raktam le a motelhez a telket, akkor ha jól emlékszem, volt egy ilyen, hogy "owner", s persze az még üresen - elképzelhető, hogy megvehető - ki kell próbálni
    de ha hamarabb érsz eddig, szólj ám nekem is
  • Gólya #27636
    ja: számold úgy, hogy nekem pl. az üzletben a konyha kb. 4x4-es és ebben van 2 virág meg a toll
    az eladótérben azt hiszem 3 virág meg a toll
    a szobrot nem igazán használom (annyira nem tetszik), de valamennyit húz az is - persze nem 100 %-ra
  • Gólya #27635
    már megvan - nem olvastam hozzá semmit, csak tippeltem - bejött - majd megyek kipróbálom, mennyivel könnyebb rajta a dolgom
  • Gólya #27634
    melyiket?
    mert nekem pl. a boltban van - ha jól emlékszem - 2 sárkányvirág + a toll és működik
    arra mondjuk vigyázni kell, hogy nem nagy területre "ér" a hatása, tehát ha nagy helyiségeid vannak, érdemes többet lerakni
    de pl. otthon az udvaron is van - amikor vagontételben horgásztak eladásra, nagyon jól jött
  • Mike
    tölts le friss CEP-et
    megtalálod a simPE oldalán
  • Mike
    nem bántás, rettenetesen irt
    ha tovább csinálta volna előbb-utóbb kivágtam volna innen
  • Mike
    vehetsz igen, ott a a hobbi tárgyak között
  • Mike
    szerintem benne van a readme-ben, mint ahogy eddig mindig
    engem az érdekelne, hogy saját szállodám lehet-e
  • Mike
    jaja, a köztelken nekem sem működik
    első dolgom volt szállodát felhúzni :)
  • Mike
    betettem a hálószobába, de szemmelláthatólag nincs semmi hatása
    az éhesen lefekvő simem éhesen is kelt fel
  • Kodlovag
    Hello, volna egy kérdésem.
    Most hogy jön a Bon Voyage, megint elővettem a Simset. Azt vettem észre, hogy két általam készített ruhát nem lát a játék. Pedig korábban minden OK volt. A BodyShop sem látja, pedig azzal készültek. A fájl most is ott van a Downloads könyvtárban, a meshek is megvannak, más ruhák ugyanezzel a meshsel benne vannak a játékban. Mondjuk azok a ruhák a Seasons után készültek, a hiányzók meg talán előtte (az egyik biztos). A letöltött ruhák viszont mind megvannak, már amennyire meg tudom állapítani. Nagyon szeretném valahogy visszasztenni őket a játékba, mivel simek hordják.
    Van ötlete valakinek?
  • Gólya #27626
    hát Ő legalább megindokolta....

virágkötő pultot lehet venni persze és bőszen gyakorolhatsz

ha jól emlékszem, a különlegességek közt van...ha mégse, előbb-utóbb megtalálod
  • Era40
    bocs..mellékattintottam..Gólyának szántam az előző kérdésemet:))))
  • Era40
    és mitől lesz arany medálos?? vehetek én olyan virágkötő pultot akkor is ha nincs üzletem?? mármint az üzletes kieg megvan..csak a simnek nincs üzlete..ja és hol van ez a virágkötő pult?? karriertárgyak között?? vagy a vásárlás módban??köszi a segítséget:))
  • Era40
    nem bántottuk..csak kicsit mosolyogtunk mert új billentyűzetet emlegetett..de hát a helyesírásnak nem sok köze van a billentyűzethez..Új billentyűnél én felcserélem a betűket:))de úgy tűnik már kezd bemelegedni mert olvashatóan ír:)D
  • Gólya #27622
    off:
    ne bántsd, ha visszaolvasgatsz, találsz itt elég sok - úgymond - hibás szöveget; s nem is biztos, hogy új billentyűzet miatt
  • Gólya #27621
    mindig is szerettem az ilyen típusú házakat - csináltam anno alpesi jellegűt is
    most legalább nem kell külön keresgélni megfelelő fal- meg dekorcuccokat
    ráadásul ez a kis belga villa nagyon megragadott - több is van már belőle
  • Gólya #27620
    sárkányvirág: aranymedálos sim tudja csinálni, nagyon jó hatással van a sim szinte minden szükségletére
    aranytoll: mint az előző
    aztán van egy szobor is a karriertárgyak közt, szintén hasonló "adottságokkal"

érdemes őket használni - én pl. az üzletben szoktam használni, amikor szinte egy hétig egyfolytában nyitva a bolt, jönnek-mennek a vevők és szegény simnek még levegőt venni se nagyon van ideje

több az annál, hogy megcsináltam a "testreszabott" kis motelt - aztán jött a meglepi: ui. valószínűleg itt is meg kell változtatni a telek típusát, csak nem tudom, hogy nevezték el - a snootyn még nincs
    talán az lesz a vége, hogy egy már meglevő helyett csinálok egyet...(amíg meg nem találom valahol a megfelelő elnevezést)
  • bad boy 2
    aha amugy a bill már már muxik és köszi a segitéget majd suli után csinálom hello.
  • Shiwo
    biztos kezdi megszokni az új billentyűzetet :)
  • Mike at home
    csak leszeded a nagy kiegeket
    ha akarod akkor a kicsiket is, de az nem lényeg
    sorozatszám mindig van hozzá, az utolsóhoz meg jó az FLT-s crack

off: mitől tanultál meg hirtelen irni? :)
  • Shiwo
    ill még annyi, hogy az alap sims 2-re nekem vmiért az egyetem nem akar felmászni (ill felmászik, csak utána vmit ellenőriz, majd leszedi magát), csak akkor, ha elötte felteszek valami újabb kieget (csak ha esetleg belefutnál ebbe a hibába te is)
  • Shiwo
    elég az, amit szeretnél, nem kötelező az összes kieget leszedned..cd-key-t találsz a FAQ-ban (a fönti mozgókép alatti link, s ott ismét csak faq)...minden kieget más könyvtárba telepíts...alapvetően a legutolsónak megjelenttel kell indítani, bár ez nem teljesen igaz, szval legjobb ha majd beirod ide, hogy melyeket telepítetted, és megmondjuk, hogy melyiket kell crackelni és indítani