Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Indítsd el az évszakokat ugyanúgy, mint eddig
Ott lesz benne a H&M összes cucca.
moveobjects on
-lehetõvé teszi, hogy két objektum keresztezze egymást. Kikapcsolása: moveobjects off
boolProp snapObjectsToGrid false
-segítségével nem csak a négyzethálónak megfelelõen helyezheted el a tárgyakat, hanem ahova csak tetszik. Kikapcsolása: boolProp snapObjectsToGrid true
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha nincs, akkor sincs probléma, mivel már van hozzá crack is.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
mert én feltettem, yasu, azt nem akar elindulni
Ebbe mik lesznek? (ruhák, meg divatos cuccok?)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
roofsopeangle 15-75: az összes tetõ dõlésszögét állítja 15 és 75 fok között. Alapbeállítás 45. Nem csak egész számot írhatsz be.
individualroofslopeangle 15-75: egy adott tetõdarab dõlésszögét állítja. Úgy mûködik, hogy elõször felépíted a tetõt, majd tetõ építés módban beírod a kódot és CTRL+ALT klikkelsz azon a tetõdarabon, aminek a szögét meg akarod változtatni. Amikor lenyomod a CTRL-t, az egér meg fog vátozni buldózerre, de nyugi, nem törlöd le a tetõt klikkeléskor.
Van ezzel a második kóddal azonban egy kis gond: mikor elmented a telket, nem jegyzi meg a beállításokat, csak az összes tetõre vonatkozó roofslopeangle kódot. Mikor újra belépsz a telekre, nem lesznek a tetõid egyenként beállítva. (hacsak azóta ki nem javították egyik patchben vagy új kieggel)
Az EA átállt Securom 7-es védelemre, ami nem túl jó hír, tudva, hogy azzal elég sok a baj, szerencsére akárcsak a múltkor, ha a Seasons fent van, elindul róla a játék.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
legalábbis errõl tudok, de ha valakinek van ötlete, én is szívesen venném
ha kimondottan lapostetõt szeretnél, akkor azt fedd le valamilyen padlóburkolóval
aki simsezni akar, tegye fel az összes nagy kieget
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
viszont úgy hiszem, hogy akik kihagyogatnak kieg-eket, nem tudják, mit veszítenek - ez így "teljes" játék, mindegyikben van valami jó, amiért érdemes megszerezni - még ha nem is használja ki teljesen
Egy kis segítség kéne,mégpedig The.Sims.2.Alap.jatek.Repack-TandBeRg és a kiegészítõket hozzá The.Sims.2.All.In.One.HUN.Repack-TandBeRg hogyan tudom elindítani?Nekem állandóan kéri a cd vagy dvd-t!Az alapjáték dvd-s.Köszönöm a segítségeket.
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
nekem annyira természetesnek tûnt, hogy vannak ezek a dolgok - nem nagyon jegyzem, hogy melyik kieg-el mi jött (persze azért, mert nekünk mind fenn van)
A billiárdasztal - ha arra vágynak? - az Egyetemmel jött, és a logikai cuccok között van (ahol a sakk-asztal pl.). A kártya-asztal (póker-asztal) az Éjszakák (Nightlife) kieggel jött, úgyhogy ha nincs Nightlife-od, akkor ne is keresd - ha van, akkor szintén ott kell lennie a logikai cuccoknál.
ha nem, akkor csinálj egy boltot, s azt raksz bele, amire szükséged van
lennie kell kártyaasztalnak is (alapcucc a játékban az elejétõl kezdve)
szép zöld lapja van, egyébként barna kerettel, s csak ez az egy van, míg biliárdasztalnál válogathatsz a színekben
Get a life!
Get a life!
kártyaasztal: a hobbicuccok között van
A simeim ha meghelnak, újra lehet õket ébreszteni?
ui:A Fahrenheitet feltöltöttem kéri hogy irjam be a NEVEM, beírom és ki lép.miért van ez? (bocsi hogy ide írom de abba a fórumba nem ír senki