Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nekünk semmi értelme.. a h&m-nek reklám, a ea-nak pénzbevétel, azoknak, akiknek nincs lehetõségük tárgyakat letölteni, vagy nem akarnak nem-hivatalos tárgyakat, azoknak 1-2 tucat ruci.. mondjuk ennyi erõvel egyik stuff-kiegnek sincs sok értelme...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gondolom hogy a pénz beszél, de hát így meg mi értelme van...10 új ruha meg a HM felirat? ááh, sajnálom, azt hittem jó dolgok lesznek benne...
Shiwo
ez a kieg nem az ötletekrõl szól, hanem a reklámról..meg a pénzrõl, amit érte kaptak..

Hát szerintem ez a HM egy nagy kaki, olyan béna cuccok vannak benne hogy nemigaz, interneten százszor jobbak vannak. meg megtaláltam a divatbemutatós helyszínt, de mindig üres, nincs ott senki. nem sokat ér ez a stuff.szerintem tuti vannak jó ötleteik de a sims3 elõtt már nem nagyon akarják ellõni õket, hogy majd az nagyot üssön.. remélem 😊
Akkor nem kell crack. Felesleges.
Indítsd el az évszakokat ugyanúgy, mint eddig
Ott lesz benne a H&M összes cucca.
egy cracket pls, hogy akkor ne keljen yasuzni, de amugy van évszakom....

AntiHero
Két kód, melyeket a CTRL+SHIFT+C billentyûk lenyomásával megjelenõ mezõbe írhatsz be:

moveobjects on
-lehetõvé teszi, hogy két objektum keresztezze egymást. Kikapcsolása: moveobjects off

boolProp snapObjectsToGrid false
-segítségével nem csak a négyzethálónak megfelelõen helyezheted el a tárgyakat, hanem ahova csak tetszik. Kikapcsolása: boolProp snapObjectsToGrid true

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

rage
Feltéve, ha van neki
Ha nincs, akkor sincs probléma, mivel már van hozzá crack is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Shiwo
tedd fel az évszakokat és azt indítsd

hogy csináltad?
mert én feltettem, yasu, azt nem akar elindulni

Mike
nálunk elindul

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

nem akar elindulni, nálatok?_

és mi lenne az?
miche
köszi! 😊 a másik kódról még nem is hallottam. most megyek alkotni...

AntiHero
van

van olyan kód a játékhoz amivel nem csak a négyzetháló szerint lehet elrendezni a cuccokat?
Shiwo

H&M márkájú cuccok, sok ruha, illetve egy H&M áruházhoz, valamint egy divatbemutató-kifutóhoz építési elemek.
Shiwo
kábé azok

AntiHero
Kijött az új kieg. The Sims 2 HM Fashion Stuff
Ebbe mik lesznek? (ruhák, meg divatos cuccok?)

köszönöm, hallod, tudod a photoshop, hamarosan madj kellenél, oké:??

Shiwo
ment privibe...

nem tlaálom sehol az uj stuffot, vhol link plS?_

hálás köszönet - látszik, rég jártam a snootyn

Shiwo
meg gyanus az is, hogyha csak az egyetemet tette fel, akkor a simsnek nem lenne olyan vágya, amihez a nájtlájf kell...

Kodlovag
Hát, jobban visszagondolva tény, hogy én anno egyszerre tettem fel a két kieget, szóval még akár igazad is lehet. Nekem úgy rémlett, hogy csak Downtownban kapható, ezért írtam, hogy az Éjszakákkal jött. Egyébként mindegy...

Kodlovag
Két kód van
roofsopeangle 15-75: az összes tetõ dõlésszögét állítja 15 és 75 fok között. Alapbeállítás 45. Nem csak egész számot írhatsz be.
individualroofslopeangle 15-75: egy adott tetõdarab dõlésszögét állítja. Úgy mûködik, hogy elõször felépíted a tetõt, majd tetõ építés módban beírod a kódot és CTRL+ALT klikkelsz azon a tetõdarabon, aminek a szögét meg akarod változtatni. Amikor lenyomod a CTRL-t, az egér meg fog vátozni buldózerre, de nyugi, nem törlöd le a tetõt klikkeléskor.
Van ezzel a második kóddal azonban egy kis gond: mikor elmented a telket, nem jegyzi meg a beállításokat, csak az összes tetõre vonatkozó roofslopeangle kódot. Mikor újra belépsz a telekre, nem lesznek a tetõid egyenként beállítva. (hacsak azóta ki nem javították egyik patchben vagy új kieggel)

Shiwo
viszont elõrevetíti a szivásokat a bon vojázzsal..

rage
Kijött a legújabb kiegészítõ (H&M Fashion Stuff).
Az EA átállt Securom 7-es védelemre, ami nem túl jó hír, tudva, hogy azzal elég sok a baj, szerencsére akárcsak a múltkor, ha a Seasons fent van, elindul róla a játék.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

a kód a telken levõ valamennyi tetõt "igazítja" (kivéve persze az üvegházat)
legalábbis errõl tudok, de ha valakinek van ötlete, én is szívesen venném
ha kimondottan lapostetõt szeretnél, akkor azt fedd le valamilyen padlóburkolóval

miche
ki tudja hogyan lehet egy telken különbözõ dõlésszögû tetõket csinálni. tudom, van az a kód, de nekem az összes tetõmet átállítja ha beírok egy számot. szeretnék meredeket meg laposat is csinálni egy házon.

Mike
itt nem teszünk föl warezolós kérdéseket!

Házigazda

Mike
teljesen mindegy mivel jött
aki simsezni akar, tegye fel az összes nagy kieget

(pirulós szmájli) Biztos vagyok benne, hogy a mobiltelefon az Egyetemmel jött (attól még lehet, hogy az Éjszakákkal IS, csak én sorrendben gondolkozom, és az Egyetem elõbb volt, tehát nekem azzal jött); de egyébként minden ilyen kérdésben, hogy melyik tárgy mivel jött, meg lehet nézni azokat a "Kollekciók" mappákat, amik a Vásárlás módban vannak, minden kiegészítõ tárgyainak megvan a saját Kollekció-mappája, az Egyetemnek van kb. 3 mappája, az Éjszakáknak is kb. 3, tematika szerint...

Kodlovag
Tévedés, a mobiltelefon az Éjszakák kieggel jött, és csak Downtownban kapható (alapból). Egy kék automatát keress, lehet benne mobilt venni, MP3 lejátszót, meg ilyen kézi játékgépet. A Cold Issue Clothing üzletben biztos van. Én mindig onnan veszek ilyeneket.

ezek a kis "apróságok" nekünk sincsenek felrakva (kivéve a karácsonyit - de minek?!), s tényleg nehéz számon tartani, mi mivel, mikor jött

viszont úgy hiszem, hogy akik kihagyogatnak kieg-eket, nem tudják, mit veszítenek - ez így "teljes" játék, mindegyikben van valami jó, amiért érdemes megszerezni - még ha nem is használja ki teljesen

Ceko
Sziasztok!

Egy kis segítség kéne,mégpedig The.Sims.2.Alap.jatek.Repack-TandBeRg és a kiegészítõket hozzá The.Sims.2.All.In.One.HUN.Repack-TandBeRg hogyan tudom elindítani?Nekem állandóan kéri a cd vagy dvd-t!Az alapjáték dvd-s.Köszönöm a segítségeket.

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

<#vigyor3> Hát elég nehéz már fejben tartani, és pláne úgy, hogy én is csak az összes nagykieget látom egyszerre, és sorrendben (és a Cuccos kis-kiegészítõket nem!) pedig már rengetegen vannak új simsezõk, akiknek különbözõ kieg-összetételük van, és nem is sorrendben felrakva,úgyhogy már én se vagyok biztos benne, hogy akinek nincs Éjszakák, annak tényleg nincs póker-asztal... ki tudja, milyen más kiegje vagy Cuccos csomagja van, ami behozta neki...

hû, látod én már nem is emlékszem ilyenekre....
nekem annyira természetesnek tûnt, hogy vannak ezek a dolgok - nem nagyon jegyzem, hogy melyik kieg-el mi jött (persze azért, mert nekünk mind fenn van)

A mobiltelefont áruló automatát azokra a közösségi helyekre tették le a játékban, amik az Egyetemvárosban vannak, ezért alapból csak az egyetemista sim tud elmenni csak úgy mobilt venni. Ahhoz, hogy a többi sim mobilt vehessen (mert õk ugye nem tudnak beutazni az Egyetemváros közösségi helyeire), be kell lépned Építkezõs módban az alapvárosod közösségi boltjaiba, amelyikbe akarsz, és ott a katalógusban meg kell keresni egy lábon álló magas kék automatát, és lerakni a telekre.
A billiárdasztal - ha arra vágynak? - az Egyetemmel jött, és a logikai cuccok között van (ahol a sakk-asztal pl.). A kártya-asztal (póker-asztal) az Éjszakák (Nightlife) kieggel jött, úgyhogy ha nincs Nightlife-od, akkor ne is keresd - ha van, akkor szintén ott kell lennie a logikai cuccoknál.

valamelyik Maxis-üzletben kell lennie egy automatának, ahol tudsz telefont venni - nézd meg a lot-catalog-ban, biztos találsz
ha nem, akkor csinálj egy boltot, s azt raksz bele, amire szükséged van

nem szoktam biliárdozni, de különbséget tudok tenni egy biliárdasztal és egy kártyaasztal között (a biliárdasztal ugye szép téglalap alakú, a kártyaasztal meg nyolcszögletû - ha jól emlékszem)
lennie kell kártyaasztalnak is (alapcucc a játékban az elejétõl kezdve)
szép zöld lapja van, egyébként barna kerettel, s csak ez az egy van, míg biliárdasztalnál válogathatsz a színekben

apropo a bliárdasztalt hivod te kártyaasztalnak ? mert az ikonja olyan minta bliárdasztalé de kártyaasztalt nem találok..

Get a life!

oks kösz bár midnegyik közösségi területre elmentem a parkon kivül és nem találtam semmi egyebet csak ujságot,ruhát és enni valót...

Get a life!

Shiwo
gõzöm nincs...

mobiltelefon: üzletben vehetsz
kártyaasztal: a hobbicuccok között van

Kössz, és az ui?
Shiwo
telefonon lehet hívni a kaszást, és elég simoleon felajánlása esetén feltámasztja..

Shiwo
még soha nem vettem, de úgy tudom, hogy valami közösségi telken lehet venni..

Hi

A simeim ha meghelnak, újra lehet õket ébreszteni?

ui:A Fahrenheitet feltöltöttem kéri hogy irjam be a NEVEM, beírom és ki lép.miért van ez? (bocsi hogy ide írom de abba a fórumba nem ír senki