Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én játszom a sims 2-vel de én ojan nyugisan mindíg kicsit (24 órából 16 órátkb néha 😄DD)nem gyorsítom az idõt meg nem csalok.Szóval én nyugisan játszódom,én így élvezem. 😄DDD
Aki nagyon ért a SIMShez,az adhatna nekem egy Xfire v. MSN címet <#wink>#wink> Mert most akarok kicsit unalmas óráimban Sims2-zni,csak nemtom mit hogyan kellesz,stb 😊)
Hülyeséget meg nem akarok mindig írkálni,mert tuti volt már mindegyik kérdés a ~26000 hozzászólás alatt.
Glory, Glory Man. United!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vagy még nincs kész?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Kiírta, hogy nyertél ?
:-DD
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Tölts le egy Seasons image-et, s Daemon Tools-szal + SD4Hide-dal máris mûködik. Szerintem az lehet a problémád oka, hogy a H&M installkor felpatcheli az Évszakokat, s ha eddig az nálad törve volt, jól felülírta neked patchelt exevel, amihez amúgy crack sincs
Marad az image meg a DT.
H&M törésével ne is próbálkozz, mert az évszakokkal indul a játék.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De mintha ezt már leírtuk volna párszor...
Bár nekem megvannak a simmetria lementett oldalai(Tutoriálok)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
😊
minden kis szaros minifrincfranc ne pakolja magát külön könyvtérba, külön exe-vel, külön bodyshoppal
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Más:hol az új banner?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ellenben be tudsz lépni hozzájuk és konzolparanccsal át tudod állítani az életkorukat
Spread De Love!
amúgy meg gamecopyworld.com
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Tudnátok adni ez eddigi összes megjelent Sims kiegekhez crackeket?Mert sehol sem találok a magyar verziókhoz megfelelõket.
Elõre is THX!!!
Azt hittem valami 15-20 Gigás lesz...<#szomoru1>#szomoru1> Köszi!<#puszi>#puszi>
Az összes öszzesen csak 9.4GB
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Holnap megyek megvenni a bulis cuccokat! Úgy várom!
Utána jön a barátnõm és felrakja az alapot, az éjjszakákat meg a pets- et.
Azt szeretném kérdezni hogy kb. hány gigabájt a sims 2 alap? <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
egyébként ez hatalmas üzlet, ha azt veszed, hogy hány millióan simseznek
majd lesz Bosh mosógép, meg Sony TV
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray