32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#27694 olvassátok
vagy átmentem magázásba :) -
#27693 akár
nálam úgy volt, hogy a tata, talált egy térképet ásás küzben, agy el tudtak menni oda a nejével ahol a bigfoot lakott
összehaverkodtak, most a bigfoot náluk lakik, és sportoló akar lenni :)
ja és a vendégek meg a többi sim rá sem csodálkozik -
#27692 én is valahogy így, azzal a különbséggel, hogy találok/szerkesztek egy új simet, és akkor azzal játszom -
#27691 akkor az nem lesz jó
nekiállhatsz simPE-vel helyretenni, ha tudod hogy hogy kell -
#27690 Hotelt tehát lehet építeni, de üzemeltetni? -
#27689 És ezt hogy sikerült összehozni. -
Gólya #27688 a telekmódosítást már megoldottam - bár nem olvastam a readme-t -
Gólya #27687 mármint melyik fotót?
amit a nyaraláson készítenek?
mert azokat nem találom - hol kellene lenniük? -
Gólya #27686 nincs mit - feltételezem, más is megtette volna -
Gólya #27685 ez egy pillanat volt, amíg beért a látószögbe - utána már "normális" volt
csak épp jó időben kaptam el... -
Era40 #27684 igen..ezt már tapasztaltam hogy lehet választani 3 pontot.. mert jól érezték magukat..csak gondoltam tök frankó lenne ha az óceánparton laknék a családommal..ha már a valóságban nem tehetem meg.))de úgy tűnik akkor itt sem..mondjuk életszerű a dolog..anyuka simem gyereket szült..mivel a gyereket nem viheted magaddal..gondoltam apukát elküldöm nyaralni 3 napra..
anyuka úgy meg van rá sértődve hogy nem hajlandó befeküdni mellé az ágyba.)) valahogy sikerült saját magamat megformázni:)DDugyanígy reagálnék.))ja és köszi a választ a szőke kérdésre.)DD -
Gólya #27683 az első sor kinek szól? -
Era40 #27682 melyik is az a kód amivel 20 nap lesz a gyerek??meg hát..egy idő után nem unalmas ugyanazokkal játszani?? ha elküldöm egyetemre őket utána egy külön házba szoktam költöztetni..akkor családja lesz és velük játszom..az öregek meg csak vannak ??? én azért szoktam hagyni egy-két családot meghalni..mert kell a ház a gyerekeiknek.)DD -
Era40 #27681 aztán hol találom meg?? valamelyik fórumon olyat is olvastam,hogy akkor lehet vele találkozni ha eltéved a sim..de hogyan kell eltévedni??
egyszer mikot túrázni voltam akkor előjött a barlangjából..de hát én azt ugye nem láttam..szóval ha beköltöztetem magamhoz akkor lakhatok ott és nem jár le a vakációm?? netán férjhez is menjek hozzá?:)DD -
Era40 #27680 kell előtte a titkos kód is?? -
#27679 Biztosan bigfoot törte ki a nyakát.
Egyébként csak hátranézett, vagy mindig így áll a feje? Elég hülyén néz ki. -
#27678 olvassák el a readme-t
a fotókat ki is lehet nyomtatni, yeeee
továbbá:
changeLotZoning Hotel
Ennek segítségével telektípusodat hotellá változtathatod.
-
#27677 bodyshop se látja -
#27676 Nálam sem halt még meg senki. Kivéve azt az egy simet, amelyiket csak azért csináltam, hogy agyonüsse egy műhold. Így lett egy műholdam.
Egyébként a 8 napos gyerekkor nem olyan kevés. Gondoljátok csak meg: Egy felnőtt sim 29 napig felnőtt. Tegyük fel, hogy rögtön a felnőtté válása után beleszeret valakibe, ez mondjuk 1 nap. Nem sieti el a dolgot, úgyhogy még aznap teherbe is esik. 3 nap terhesség. Gyereknek: 4 napig bébi, 8 napig gyerek, 16 napig tini. Ha ezt összeadjuk, kijön, hogy egy gyerek felnőtté válásához 32 nap kell. Addigra a kedves szülő megöregszik.
Ezek után persze nálam is folyamatosan isszák az életelixírt, és ha már nem kell megöregedni, nem is halnak meg. Egy idő után úgyis megunom őket, és játszok a gyerekeikkel, vagy kezdek új családot. Ők meg ott lesznek, mint szomszédok. Mostanra már szép nagy városkám van, ami az alapjáték óta egyre csak növekszik. -
Gólya #27675 azért ez nem semmi....
nem gondoltam, hogy ilyen különleges emberek élnek a Három Tónál.... -
#27674 bodyshop sem látja őket? -
#27673 én szinte mindig
még senki nem halt meg
sőt a gyereknek is beirok akár 20 napot a simPE-vel, mert nagyon kevés az a 8 nap (és ő nem tud inni) mondjuk elköltöztetni elszoktam őket ha már sokan vannak, de megölni nincs szivem -
#27672 keresd meg bigfoot-ot, ismerkedj meg vele, aztán hivd el magadhoz, lakjon nálad
mindenhez ért
ő a legális supercheat a játékban -
Gólya #27671 magyarul nem lehet ám csak úgy ellazsálgatni a tengerparton, vagy akárhol - szépen hazamész, amikor letelik az idő, aztán legfeljebb újra visszamész
viszont ez jó abból a szempontból, hogy ami pluszokat kapnak a simek egy üdülés alatt - amit szét lehet osztani erőnlétre meg tudom én mire (fogalmam nincs még, hogy hogy is van a pontos kifejezés erre) - azt minden vakáció után újra megkapják
(ha még esetleg nem figyelted, ha rámutatsz a sim ikonjára baloldalt, akkor láthatod - meghatározott időre szól - ilyen pl. hogy gyorsabban tanul)
szóval még én sem vagyok mindennel tisztában, mert előbb próbálok játszhatóbb területeket összehozni - a párom meg teszteli, de lassan halad vele Ő is -
Gólya #27670 ja és amikor megérkeztek, ugyanúgy számolja az időt is -
Gólya #27669 vettek a Travellerék egy magánnyaralót Twikkii szigetén és amikor telefonált a csaj, hogy mennének nyaralni, ugyanúgy hozza fel az időtartamot meg minden mást, mintha szállóba mennél -
Gólya #27668 alul a "telektároló"
mint a házaké... -
#27667 Na, kipróbáltam a CEP frissítést, de természetesen semmit se jelentett. Felraktam az összes patchet, meg a Bon Voyaget is, de ez se javította meg.
Egyébként a meshek működnek, mert más textúrák ugyanezzel a meshsel működnek rendesen. Valószínűleg mindkét ruha a Seasons felrakásakor tűnt el, csak eddig nem vettem észre. Csak azt nem értem, hogy miért csak az általam a Seasons előtt készített két ruha tűnt el, a letöltött 100+ db viszont mind megvan? Mit csináltam én (az én gépem) máshogy, mint mindenki más?
Mindegy. Megpróbálom CEP-pel kiszedni a textúrákat a ruhából, és megcsinálni újra. -
Era40 #27666 úgy érted a szabott időt mint az egyetemen? tehát nem lehet odaköltözni végleg??mert ugye egyetemnél kiírja ,hogy el kell hagynod a várost ha végeztél..itt sem lehet tovább lenni 5 napnál??
-
Era40 #27665 na akkor szőkén kérdezem..mi az a lot katalógus??:)DD -
Gólya #27664 ja az én simem is - Travellerné - tanult tűztáncot, a gyerek meg kincskeresés közben fogott egy rákot (vagy a rák fogta meg őt?) -
Gólya #27663 én most építettem nyaralókat - kell a párom simjeinek is - de ahogy láttam, ott is szabott az idő
a lot katalógusban van spec. beach-telek, az belóg a tengerbe - pont most csinálok egy parti szállóhelyet -
Era40 #27662 Kicsit nekem is a szívemhez nőttek..mikor a kutyám elpusztult én is hülyén éreztem magam..egyébként a Twikii szigeten vagyok nyaralni..tudom már a tengerésznótát,és a tűztáncot is megtanultam..
Olyat lehet ,hogy a szigetre költözzek?? és azt hogy lehet megcsinálni,ha mondjuk lerakok egy házat a háztárolóból,hogy annak saját partszakasza legyen?? -
Gólya #27661 itatom őket
nekem még megvan mindegyik sim, akivel játszottam - bár többet átminősítettem townienak
sajnálom őket elengedni - lehet, szentimentális vagyok? (vagy szenilis?) -
Era40 #27660 Mert?..van gyerekük..megnő azt férjhez megy..és családja lesz..vagy te mindig ugyanazokkal játszol??Itatod velük az életvízet vagy beütöd a halhatatlan kódot?? De az úgy meg mire jó?? -
Gólya #27659 hagyod őket meghalni?????????? -
Era40 #27658 nekem nincs virágüzletem de bőszen gyakorolok..de hát..lassan meghalnak és még mindig csak a bronzfokozat van meg:))viszont a szobor bejött..betettem egyet a hálóba az ágy mellé..elég ijesztő..de tényleg felhúzza a szükségleteket..remélem azér még a haláluk előtt egy sárkányvirág csokrot is betehetek:)DD -
Era40 #27657 én tettem be szobrot..felhúzza a szükségleteket..csak nem folyamatosan csinálja..elég közel rakd az ágyukhoz..menni fog..ja és a könyvespolcnál is ha van egy ilyen feleannyi idő alatt tanulnak. -
Era40 #27656 vagy a moveObjects -el tudod megoldani vagy a szabad építkezés titkos kódjával..nekem is elő szokott fordulni időnként.. -
Era40 #27655 ja ..miután említetted ezt a viziluficsatát,én is kezdtem nézni mit csinál a tömeg a közterületen..és tényleg..a rohadékok fél percenként csatáznak..ezért akadozik rettenetesen..bár inkább csak a szállodába..köztelkeken nem annyira.