Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
direktbe nincs betöltés.. ha belépsz a házta, akkor abban az állapotban fogod automatikusan találni, mint amiben utoljára lementetted..

és nem csak sima asztal kell, hanem a felületeken bellül a legelsõbõl (pultok..a 2. az asztalok) is kell...érdemes nem a lábatlan pultot választani...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

AntiHero
<#zavart2><#wow3><#zavart2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Na kint van az "online boltban":The Sims 2 Pet Stories CLONEDVD-PROCYON

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

MaxPayne
Ja és még annyit hogy hol találom meg a Betöltést?
az elmentett játékot nem találom.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
Asztal és szék van és könnyen odafér hozzá
de rányomok hogy vacsorázzon, kiválasztom hogy mit
de nem csinál semmit és kiabál tovább.

Shiwo
valszeg nem fér oda valamitõl..illetve másik gond lehet, hogy nem tettél le konyhapultot..abból se árt 1-2..

MaxPayne
Tud valaki segíteni nekem?
Az a helyzet hogy én most kezdtem elõször játszani a sims 2-vel
és van már család, ház stb de nem tudok kaját adni nekik.
vettem hûtõt és sütõt is de rányomok a hûtõre hogy vacsorázzon / sajtos tésztát akkor nem csinál smemit csak kiabál tovább hogy éhes.
ugyan ezt megcsinálom a sütõn is, rákattintok vacsorázzon / Sajtos tésztát de nem csinál semmit. Valaki pls help.

Jó,csak érdeklõdtem..viszont a Simmetriáért és a Simfeelingért tényleg nagy kár😞De legalább a leírások egy része megmaradt.

Shiwo
gyáá..végre láleltem... a "." és "," jelekkel lehet a padlószõnyeget/csempét/járólapot/stb-t elforgatni...

lehet nem midnenkinek új infó, de annó mikor kérdeztem, nem volt rá válasz...

AntiHero
Hátha Ramires = Gery akkor igen mert õ kért meg.

Errõl Gery is tud?Mert a simmetria és a cikkek nagy része az övé.

AntiHero

N1ggA
Köszi Gyólya!! 😊

Spread De Love!

22én!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

ja és azt se felejtsd el, hogy "katicaházat" rakjál a zöldségek és fák közé - ezek a bogarakat tartják távol, így pl. a fákat sokkal ritkábban kell permetezni

a saját tetejét próbáltad rátenni? mert annak mennie kellene......

a kertészkedést is tanulni kell - ez idõigényes
amíg nem tud a simed semmit errõl, addig csak paradicsomot tud termeszteni, aztán szép lassan megkapja a bronzfokozatú medálját ebbõl a "tantárgyból" - késõbb már egyéb növényeket is ültethet, s ahogy dolgozgat, úgy szerzi meg szépen az ezüst-, ill. aranymedált
mindeddig nem várható igazán "szép" termés, de ahogy fejlõdik a sim kertészkedési tudománya, úgy lesz egyre jobb
gyümölcsfát igazán aranymedálosként érdemes nevelni, mert azokat max. nyesni tudod, de ha megvan az aranymedál, már tudsz hozzájuk beszélni, s akkor már igazán látványosan fejlõdnek - ugyanígy a zöldségeiddel is tudsz társalogni majd (arra vigyázz, hogy ha van kertészed, õ mindennap meglocsolja a zöldségeket, neked már nem kell locsolni, mert akkor túlöntözöttek lesznek, ami szintén nem jó)
jó kertészkedést<#wink>

N1ggA
Ja meg, hogy az üvegházra nem megy rá a tetõ!!

Spread De Love!

N1ggA
Nekem az a bajom, hogy a gyümölcsfákon nem terem rendesen (vagy sehogy) gyümölcs, pedig folyton gondozom meg permezetem õket, amikor kéri. Mi lehet a gond? A másik bajom meg az, hogy csak paradicsomot tudok ültetni.

Spread De Love!

miche
hát ez érdekes. évszakok megvan, de én még nem tapasztaltam ilyet. olyanom volt, hogy a muksó feje elkezdett gõzölögni 😊 de egyébként semmi komoly. na de most azért letesztelem 😊

Amikor pölö nyáron rendezel egy partyt,vagy még azt sem kell,a simek elkezdenek lángolni,és meghalnak.Nekem otthon "szórakoztatóközpontom" volt,jakuzzival meg mindennel,s egyszercsak folyamatosan gyúltak ki a simek.Ezt elvileg leégésként akarták megoldani,meg hûsítõk fogyasztásával,hogy pirosból visszamenjen a hõmérõ,de vmit elszúrtak,s amit a mostani patch remélem orvosol.De ez csak a Seasons tulajokra vonatkozik.Ha nincs meg akkor nem kell aggódni.

N1ggA
a számból vetted ki a szót 😊

Spread De Love!

miche
milyen felgyulladásról beszéltek? vagy nem játszom elég sokáig v nem csinálok valamit amit kéne?

Úgy legyen.Anno ezért hagytam mérgemben abba a játékot.Akkor most nekifogok újra..😊Kicsit idegesítõ volt,hogy több sírkõ van a telken,mint sim.

rage
A mai állítólag igen.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

A Seasons új peccse már kiküszöböli a felgyulladást?

Már csak idõ kérdése.Ha lesz olyan jó ,mint a Kertvárosi krónikák,már megéri megvenni az "online boltban".😊

Áááh, már azt hittem lehet ma tölteni, ill.. ööö megvenni 😉
miche
asszem 29-én

És itthon mikor jelenik meg?
miche
Elvileg amcsiban vagy hol igen, bár én a snooty-n már tegnap is azt olvastam, hogy "now for sale"

DE!! 😊

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Hali! Nem ma fog megjelenni a Pet Stories?

mint a falat - ctrl

sziasztok
lenne egy kérdésem:hogyan lehet a kerítést eltávolítani(visszavonni nem tudom már) kellene a kocsbejárónak.
Mike at home
ne ird be többet

Házigazda

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hassan B
Azt hiszed, ha még néhányszor beírod, akkor valaki kifizet neked annyit és odaja, vagy mi?
Mennyél már...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

hello, nagyon fontos lenne: valakinek van subscrib-je a thesimsresourceon???, mert én nem szeretnék 1600 ftt befizetni, én csak egy tárgyat akarok letölteni..., megvan valakinek a large crane (master mesh) (((cyclonesue-tõl))) ???? lécci, csak azt az egyet köldeje át nekem vki: [email protected] link
és itt a large crane (master mesh) (ez a második daru)
azt nem hinném - szerintem szóltak volna (bár ezt már mondtam korábban is)
már csak azért is gondolom, hogy nem szûntek meg, merthogy nem ugyanaz az emberke csinálja - csak egy szerveren tartózkodnak s már korábban is volt technikai probléma, azért feltételezem, hogy esetleg ilyesmi lehet most is<#nemtudom>

Hassan B
Szerintem szimplán megszûntek...

tényleg emberek: akik ismerõsek a simfeelingen meg a simmetrián - tudtok valamit róluk?
megint valami technikai gond van?

hy! Valaki mondja már meg pls hogy kell telepítni a sims 2 uncensor-t.
1000000thy
http://thesimsresource.com/downloads/sims2/search_crane/page2in42items/ és itt a large crane (master mesh) (ez a második daru)
rage
Ennél lehet, kicsit közelebbire gondolt...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hassan B
Link (???)

Mike at home
linket!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hello, nagyon fontos lenne: valakinek van subscrib-je a thesimsresourceon???, mert én nem szeretnék 1600 ftt befizetni, én csak egy tárgyat akarok letölteni..., megvan valakinek a large crane (master mesh) (((cyclonesue-tõl))) ???? lécci, csak azt az egyet köldeje át nekem vki: [email protected]
Kössz.
Kodlovag
Pince (ha még esetleg nem néztetek volna utána):
Pincét cska alappal rendelkezõ ház alá lehet építeni. Ha most kezditek építeni a házat, akkor alappal kezdjétek. Rakjatok le akkora alapot, amekkora a háznak kell. (Ha már áll a házatok, innen kezdjétek) Azután töröljétek ki az alapból azt a darabot, ahová a pince jön. Legalább egy egység vastag alapnak maradnia kell körbe a ház mentén! Ha vízszintes talajra építkeztetek, az alap magassága 4 kisegység. Ássatok le a pince helyén további 12 egységnyit, így pontosan az egy emeletnek megfelelõ 16 egységnyi magas(mély) lesz az alap. Az egy emeletet magasságot trükkel is meg lehet határozni: rakjatok a pincefal belsejére egy olyan festést/tapétát, aminek az alján és a tetején jól elkülönülõ szín/minta van. Mivel a tapéta pont egy emelet magas, ha az alap mellett ástok lefelé, könnyen meg fogjátok találni, hol kell lennie a padlónak. Rakjatok le lépcsõt, ami a házból a pincébe vezet, majd a pincét fedjétek be padlóval. Kész. Ha a pince kevesebb, mint 1 emelet (16 egység) mély, a simek nem lesznek hajlandóak bemenni. Ha a pince 1 emeletnél mélyebb, az nem baj, de csak azokat a változó hosszúságú lépcsõsorokat fogjátok tudni lerakni.

AntiHero
<#eljen>