32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#27734 Az otthoni telken is lehet kincset keresni. Én azt szeretném még megkérdezni, hogy a térképel mit lehet csinálni ? :) -
Coolfire #27733 Na folytatom tovább a listát..találtam még:agyagvázácskákat,fennhéjazó solymot,gránit grétit,tú maccs szobrot,szong korabeli vázát és konvex követ.Egyébként az üdülőhelyeken is ilyesmiket lehet találni?Meg ezzekkel mit lehet csinálni?Mert pölö a kincsesládika 5000 simit ér,azt valószínű,hogy eladom.Na még túrok egy kicsit,mert már végzős vagyok.Az otthoni telken is lehet kicset keresni? -
Coolfire #27732 Nem én is ismerem,és nem is használom a cheateket.Kukkants el a www.mysims.hu oldalra,ott biztos van ilyen. -
#27731 Coolfire te nem tudod mi a cheat a kutyákhoz ? :S -
Coolfire #27730 Ja,meg valami lovacskát is. -
Coolfire #27729 Hehehh..körbeástam az egyetemet,már találtam egy házra való követ,csomó csontot,3 térképet,kincsesládát,kertitörpét,tojáskákat.Addig kell keresgélni amíg fel nem tör a víz.Apropó ez a 3 térkép a toitkos helyeké?Mindhárom különböző üdülőrészé. -
#27728 sziasztok meg tudnátok mondani hogy mi az a cheat amivel irányithatom a kutyákat/macskákat ? -
Coolfire #27727 Még a féyképezés tetszik,azt is lehet az egyetemen,vagy téged fényképeznek,vagy te fényképezel.És az,hogy mindhárom egyetemet hozzárendelheted a városkádhoz. -
Coolfire #27726 Dehogyis.Ez az alaptól van.Jegyesek vagytok,összeköltöztök.Csak nem szabad az interakciók ajánlatból a megházasodni opcit használni.Veszel egy oltárt az udvarra,egy esküvői tortát,egy üveg piát v. többet.Fogod a telót buli rendezése,és ott figyel a mennyegző.Meghívod a vendégeket(számuk konfigfüggő,de vhogy át lehet variálni,mondjuk az enyém bírja a maxot)és mehet a banzáj.Ha vége az esküvőnek jön egy fekete limuzin elvisz benneteket,és full feltöltve visz haza.Na nekem ez most kimaradt.Ja és arra figyelj,hogy kivel kattintol az oltárra,mert annak marad meg a családneve. -
Grrrrrrr #27725 Nekem még nem sikerült lakodalmat csinálni. Vagy ez csak a jó utattal van? -
Coolfire #27724 Ja,csináltam egy karit,persze először az egyetem,álandó őszre állítva.:)Ha van steksz,onnan is el lehet menni üdülni,sőt körbe is áshatod az egyetemet kincsek után.Még az előzőhöz:állatot miért nem lehet elvinni üdülni?Megmiért kell jó pénzért a dadussal őriztetni a kéglit?Ez is magas volt...na mindegy. -
Coolfire #27723 Hali!Na ki van a hócipőm ezzel a kieggel.Csináltam ezerrel generációkat,sok lóvéval,meg minden,ha jön a BV akkor mehessenek üdülni.Volt egy párocskám,akik még csak jegyesek voltak,erre a vakáció mellett kijött a nászút is.Nyomtam egy jóféle lakodalmat,erre nemcsak,hogy a fekete limó nem jött értük,hanem eltűnt a nászút opció is.Emlékezetem szerint a lakodáré után mennek nászútra nem?És a mentésekbe is belenyúlt eléggé,úgyhogy zutty,megint mindent előlről.:) -
James Owne #27722 2007. November 5-8 -
#27721 nekem a sok cucc helyett inkább még több interakció kéne -
#27720 A ,,The Sims2 Trendi Tini cuccok'' mikor jön ki? Nem tudja valaki?
-
James Owne #27719 ja hát kibékülnek egy idő után...:S mire megöregszik a simem és lesz pár unokája simán kibékülnek...:) -
#27718 előbb írták -
Era40 #27717 én a Twikii szigeten találtam kincskeresés közben egy térképet..de mit kell azzal kezdeni?? -
#27716 nem vicc
elolvasod a readme-t, benne van -
Gólya #27715 láttál Te már ilyen esetben "békés" szakítást?
egyébként aki haragszik, majd megbékül... -
James Owne #27714 nem tudtok olyanról h "szakítás" békés módszerrel? :)
mert ha van pl. két vagy három nő akivel egyszerre bele van szeretve :) a sim-em akkor ha az egyiket választom házastársnak a többi megsértődik és ősellenség lesz...és kinek hiányzik egy rakat kukafelborogató szomszéd... -
James Owne #27713 most éppen két twikii szigeteki vendég van nálunk három napig családlátogatóban, akiknek szépen berendeztem egy vendégszobát (a 30000 simoleon vagyonból kijött.) ennek ellenére nem alszanak, viszont töménytelen mennyiségű kávét isznak, szaunáznak és táncolnak, na meg Tv-znek..mást nem nagyon mívelnek :) -
James Owne #27712
-
James Owne #27711 -
James Owne #27710 én sámánnal találkoztam egy titkos helyen, amit szintén földből ásott térkép segítségével találtam meg. Sámánkának mindene el volt romolva, ezért megszereltem neki, megköszönte aztán hálából adott egy voodoo babát...amit ki akartam próbálni mire is jó... természetesen a sámánon nem fogott a saját varázsa, ezért szépen meg is mondta a magáét, hogy mit képzelek én :)...
Mindenesetre csináltam pár közös képet az ott nyaraló házaspárról és a sámánról közösen aztán elhúztam a csíkot... -
#27709 :D -
#27708 simcity -
bad boy 2 #27707 na helosztok itt vagyok ujra le jöt a bon voyage csak nincs hozzá crack na most neki állok keresni hátha sikerrel járok . de ettöl még lehet segiteni -
#27706 Tudja valaki hogy lehet egyedi várost csinálni?(domborzatot) -
#27705 :))) -
#27704 nemhiába "Slave 01" és "Slave 02" a nevük -
#27703 lemaradt a :) -
#27702 pfuj, ez már rabszolgatartás -
#27701 úgynézem, amit a sim fotóz, azt lehet megrendelni, amit a futár kihoz -
#27700 csak nem tudom hol
amikor hazajöttek a nyaralésból mintha lett volna olyan hogy fotóalbum vagy a telefonon vagy a számítógépen, de most nem találok ilyet sehol
pedig az olvasselben ez van:
" * Képek készítése
- Simjeid képi bizonyítékokat is haza vihetnek vakációs élményeikről. Miután a fotó alanyául szolgáló simet kiválasztottad, válassz ki egy másik simet, és kattints a Fotózz le parancsra. Ha ez nem lenne elég, kattints a fotóalanyra, válaszd a Pózolás opciót, és válassz ki egyet a lehetőségek közül. Simed felveszi a kiválasztott pózt, és úgy marad a kép elkészültéig. Simjeid fénykép élményeit a vakációról a Történetmód kiválasztásával tudod megnézni. A vakáció alatt készült képeken kis ikonok jelzik, hogy hol készült a fotó, ennek révén könnyebb lesz majd az új fotóalbum elkészítése és rendberakása.
- Simed számítógépe segítségével ki is nyomtathat képeket, hogy aztán a falra tegye őket. Fotóalbumot is rendelhetsz, hogy megszabd, melyik képeket akarod megmutatni, amikor simjeid megnézik az albumot."
hm, kipróbálok vmit...
-
#27699 amúgy "érdekes" pénzkeresési forrást alkottam (tuti van kifizetődöbb is mondjuk :D )
beszereztem 2 olyan flippert, amit a játékos szakma ad (gyk: 5 $-ikat ad, ha játszik rajta valaki) közéjjük tettem 1 sárkányvirágot meg 1 kalandor szakmából származó szobrot, legyártottam 2 robotot és napi 24 órában flippereznek..néha felkell őket tölteni, ill egyik női személyiség a másik férfi, 1másba szerettek, és ha kevés az aspirációjuk, akkor randiznak 1et
naponta kb 13k simoleont hoznak a konyhára -
#27698 lál.. ellehet tenni a műholdat ? :D és mit kell tenni, hogy ráessen ? elég ha 1folytában az eget kémleli ? mivel kémlelje ? simán vagy csillagvizsgálóval ? :) -
#27697 nem tudom, de ki fogom találni
még ma frissítek a Season kompatibilis simPE-re, aztán összevetem a nem működő ruhát egy ugyanolyan meshez tartozó működő ruhával. Rögtön látszania kell a különbségnek. Biztosan ki fogom tudni javítani. Vagy nem... De legalább megpróbálom. -
Gólya #27696 nem lehet - ha rákatt a telefon/üzlet-re, láthatod, hogy az üdülőket nem ajánlja fel (és ez nem olvasás eredménye, csak kíváncsi kísérletezésé)
-
#27695 simPE
nem kód