Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nem csak sima asztal kell, hanem a felületeken bellül a legelsõbõl (pultok..a 2. az asztalok) is kell...érdemes nem a lábatlan pultot választani...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
az elmentett játékot nem találom.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
de rányomok hogy vacsorázzon, kiválasztom hogy mit
de nem csinál semmit és kiabál tovább.
Az a helyzet hogy én most kezdtem elõször játszani a sims 2-vel
és van már család, ház stb de nem tudok kaját adni nekik.
vettem hûtõt és sütõt is de rányomok a hûtõre hogy vacsorázzon / sajtos tésztát akkor nem csinál smemit csak kiabál tovább hogy éhes.
ugyan ezt megcsinálom a sütõn is, rákattintok vacsorázzon / Sajtos tésztát de nem csinál semmit. Valaki pls help.
lehet nem midnenkinek új infó, de annó mikor kérdeztem, nem volt rá válasz...
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
amíg nem tud a simed semmit errõl, addig csak paradicsomot tud termeszteni, aztán szép lassan megkapja a bronzfokozatú medálját ebbõl a "tantárgyból" - késõbb már egyéb növényeket is ültethet, s ahogy dolgozgat, úgy szerzi meg szépen az ezüst-, ill. aranymedált
mindeddig nem várható igazán "szép" termés, de ahogy fejlõdik a sim kertészkedési tudománya, úgy lesz egyre jobb
gyümölcsfát igazán aranymedálosként érdemes nevelni, mert azokat max. nyesni tudod, de ha megvan az aranymedál, már tudsz hozzájuk beszélni, s akkor már igazán látványosan fejlõdnek - ugyanígy a zöldségeiddel is tudsz társalogni majd (arra vigyázz, hogy ha van kertészed, õ mindennap meglocsolja a zöldségeket, neked már nem kell locsolni, mert akkor túlöntözöttek lesznek, ami szintén nem jó)
jó kertészkedést<#wink>#wink>
Spread De Love!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
lenne egy kérdésem:hogyan lehet a kerítést eltávolítani(visszavonni nem tudom már) kellene a kocsbejárónak.
Házigazda
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mennyél már...
][ ВАЗ ][
és itt a large crane (master mesh) (ez a második daru)
már csak azért is gondolom, hogy nem szûntek meg, merthogy nem ugyanaz az emberke csinálja - csak egy szerveren tartózkodnak s már korábban is volt technikai probléma, azért feltételezem, hogy esetleg ilyesmi lehet most is<#nemtudom>#nemtudom>
megint valami technikai gond van?
1000000thy
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
][ ВАЗ ][
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Pincét cska alappal rendelkezõ ház alá lehet építeni. Ha most kezditek építeni a házat, akkor alappal kezdjétek. Rakjatok le akkora alapot, amekkora a háznak kell. (Ha már áll a házatok, innen kezdjétek) Azután töröljétek ki az alapból azt a darabot, ahová a pince jön. Legalább egy egység vastag alapnak maradnia kell körbe a ház mentén! Ha vízszintes talajra építkeztetek, az alap magassága 4 kisegység. Ássatok le a pince helyén további 12 egységnyit, így pontosan az egy emeletnek megfelelõ 16 egységnyi magas(mély) lesz az alap. Az egy emeletet magasságot trükkel is meg lehet határozni: rakjatok a pincefal belsejére egy olyan festést/tapétát, aminek az alján és a tetején jól elkülönülõ szín/minta van. Mivel a tapéta pont egy emelet magas, ha az alap mellett ástok lefelé, könnyen meg fogjátok találni, hol kell lennie a padlónak. Rakjatok le lépcsõt, ami a házból a pincébe vezet, majd a pincét fedjétek be padlóval. Kész. Ha a pince kevesebb, mint 1 emelet (16 egység) mély, a simek nem lesznek hajlandóak bemenni. Ha a pince 1 emeletnél mélyebb, az nem baj, de csak azokat a változó hosszúságú lépcsõsorokat fogjátok tudni lerakni.