32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Egyetemmel 6 + még a vakációs pontok amit hazaérkezéskor kaptam.A 3 pontból az egyiket a plusz vágyra raktam.
  • LeWyTy
    csak 6vágya lehet nem
  • Coolfire
    :)))
  • Coolfire
    Megérkeztek a simjeim a nászútról.Tök király mert kaptak 3-3 felhasználható pontot.Ezt minden nyaralás után adja.Most speciel 7 vágya van a simeknek.
  • Kata
    Én egyből levágtam, pedig szőke nő vagyok. Mekkora szégyen ez a többieknek most...
  • Coolfire
    Én cloneval játszom,mert anno Rage kollégával elmélkedtünk a clone előnyein.Lásd patchelés.
  • Mike at home
    bug
  • LeWyTy
    Azt hogysikerült???????
  • Coolfire
    Nem vagy jó megfigyelő....annyira demens azért nem vagyok,hogy 4 teljesen egyforma képet rakjak be.Lejebb már írták pedig mi a különbség közöttük.
  • Mike at home
    szuper
    a simem saját magával akar barátkozni
  • LeWyTy
    Hát pedig csak nagyon hasonlítanak!
  • tommyg
    há nem, mivel ugyanaz mind a 4 kép
  • bon
    Crack a varázs szó.
  • bad boy 2
    de elinditom a bon voyage-t éss akkor elindul egy inditó hogy milyankiegek vannak fen és lehetne választani ezek közül sak neke nem lhet .
  • cseri001
    valakinek nincs esetleg ötlete arra, hogy hogy lehetne megoldani, hogy a Jó utat ne vegye észre a daemon-t??
    (írtam már, hogy próbáltam az sd4hide-ot, és a yasu-t is -a yasuval még azt is megpróbáltam, hogy töltöttem egy újabb verziójú daemont, de így sem jó...)
    Ja, a clonecd-set próbálom elindítani...
    köszi!
  • LeWyTy
  • Shiwo
    hát ezek szerint feltelepítetted a bon voyage-t... ergo indítsd el azt, tartalmazni fogja az évszakok kieget is
  • bad boy 2
    sziasztok olyan problémám van hogy aaz évszakok inditásánál azt irja ki hogy rosz verzió fut ehelyethasználja a bon voyage-t , iyenkor mit csináljak ?
  • Coolfire
    Most találtam a kalózhajón kincses térképet,és megtanultam a tengerésznótát a kapitány szellemétől.:)Ja meg egy csomó ékszert túrtam ki a homokból..még jó,hogy akármennyi vacak lehet a hátizsákban..:))
  • Flora2
    Enciklopédia: hárompöttyös Opciók menü, azon belül a fektetett könyvek ikonja (Pets vagy újabb kieg kell hozzá). (Ajánlom a többi menü (Grafika, Hangok, Kamera, Fogaskerekek) áttanulmányozását is, aki még nem tette meg.)
  • Flora2
    Witch Doctor: igen, elég sokáig döglik a függőágyban, lehet, hogy meg kell várni, amíg kialussza magát? Én addig a simemmel elfoglaltam magam a kunyhóban, főztem vacsorát, tévét néztem, fürödtem... egy idő után csak felébredt a boszorkánydoktor.
  • Era40
    a táncot közösségi területen tudod megtanulni,ha látod hogy többen táncolnak..akkor tudsz csatlakozni.
  • Era40
    ezt a játéktippes enciklopédiát hogyan lehet a játékba előhozni??
  • Coolfire
    Éppen most akartam írni...:)Nekem otthon volt az esküvő,utána menntünk nászútra.Most éppen azon a twkii v. milyen szigeten vannak a simjeim.A legdrágább helyre mentek,már voltak túrázni(jól választottam kaptak 1-1 logika pontot),elmentek ahhoz a boszorkány harthoz megjavítottak mindent,de az csak döglött a függőágyban.Hogy a bánatba lehet tőle voodoo babát kapni?Meg kitől lehet azt a hula táncot megtanulni?Van ott egy csaj,de annál ezt nem lehet.
  • Flora2
    Válasz a "nászútra": a BV-vel örökre eltűnt az az opció, hogy az esküvő után érted jön a limo és elvisz nászútra, és 1 perc múlva visszahoz. Direkt tűnt el, ez a normális.
    A Jó Utattal így kell nászutazni: jegyespár egyik tagja bejelentkezik telefonon Vakáció/Nászútra; itt csak azt fogja megkérdezni, hány napig tartson a nászút, azt nem, hogy ki menjen még, vagy mikor induljanak. A nászútra bejelentkezés után 1 sim-héten belül meg kell tartani az esküvőt; ahogy vége a bulinak, ki kell hogy írja, hogy a reptéri taxi 1 órán belül jön; jön a reptéri transzfer, elviszi a párt, innentől úgy megy, mint a többi vakáció.
    Természetesen ha magát az esküvőt vakációs telken tartják meg, nem lehet nászút, és nem jöhet transzfer, hiszen már ott vannak. Figyelmeztetés: úgy tudom, vakációs szomszédságban megtartott esküvőre csak a helyiek közül tudsz vendéget hívni! Az otthoni barátok nem tudnak odarepülni az esküvő kedvéért.
    Az infok innen vannak:

Hivatalos Prima Guide ingyenes részlete
  • Mike at home
    a kérdés a 2x4-re irányult, bár lehet, hogy csak előzményként jelent meg, és én voltam figyelmetlen, mert most nem látom, hogy 2x lenne
  • Mike at home
    A CD Galaxis füzetében a sim vígan sörfözik. Akkor mégis lehet szörfözni, vagy ez csak egy promokép, és kihagyták belőle?
  • Shiwo
    nem teljesen ugyanaz..nézd meg a sim invertory-ját
  • Gólya #27746
    nem mindegy?
  • Coolfire
    Látom neked sem esett le,miért lett 4 kép...
  • Coolfire
    Csak jampeckodni akartam a gyűjteményemmel amit összeásogattam az egyetemen.Ha nem tetszik töröld ki.
  • tommyg
    2x???
    4x!! :D:D
  • Mike at home
    ezt most miért kellett 2x?
  • Olcsy
    Most ez nyaraló, vagy lakás?:D
  • Gólya #27740
    csak így tovább - előbb-utóbb komoly gyűjteménye lesz a gyereknek, aztán nyithat egy múzeumot

elkészült első - szerintem - keleties házam:

• James Owne
    A térkép, ha már megvan, abban segít, hogy amikor taxival el akarsz indulni szétnézni a nyaralóvárosban...megjelenik a bizonyos titkos telek. Oda elmehetsz és csetelhetsz a sámánnal, yetivel a harmadikat nem tudom. :)
  • LeWyTy
    És a titkos telkeken mik lehetnekMármint valami egyedi?
  • LeWyTy
    Nincs valami magyar tutorial eggy egyedi város létrehozásához?
  • Coolfire
    Sajnos nem tudom,de van vmi titkos telek/hely,biztos oda lehet vele eljutni.De hátha tudja vki más itt.
  • Coolfire

És més ásogatok egy kicsit..:)