32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #27774 Egyetemmel 6 + még a vakációs pontok amit hazaérkezéskor kaptam.A 3 pontból az egyiket a plusz vágyra raktam. -
#27773 csak 6vágya lehet nem -
Coolfire #27772 :))) -
Coolfire #27771 Megérkeztek a simjeim a nászútról.Tök király mert kaptak 3-3 felhasználható pontot.Ezt minden nyaralás után adja.Most speciel 7 vágya van a simeknek. -
#27770 Én egyből levágtam, pedig szőke nő vagyok. Mekkora szégyen ez a többieknek most... -
Coolfire #27769 Én cloneval játszom,mert anno Rage kollégával elmélkedtünk a clone előnyein.Lásd patchelés. -
#27768 bug -
#27767 Azt hogysikerült??????? -
Coolfire #27766 Nem vagy jó megfigyelő....annyira demens azért nem vagyok,hogy 4 teljesen egyforma képet rakjak be.Lejebb már írták pedig mi a különbség közöttük. -
#27765 szuper
a simem saját magával akar barátkozni -
#27764 Hát pedig csak nagyon hasonlítanak! -
#27763 há nem, mivel ugyanaz mind a 4 kép -
#27762 Crack a varázs szó. -
bad boy 2 #27761 de elinditom a bon voyage-t éss akkor elindul egy inditó hogy milyankiegek vannak fen és lehetne választani ezek közül sak neke nem lhet . -
#27760 valakinek nincs esetleg ötlete arra, hogy hogy lehetne megoldani, hogy a Jó utat ne vegye észre a daemon-t??
(írtam már, hogy próbáltam az sd4hide-ot, és a yasu-t is -a yasuval még azt is megpróbáltam, hogy töltöttem egy újabb verziójú daemont, de így sem jó...)
Ja, a clonecd-set próbálom elindítani...
köszi!
-
#27759 -
#27758 hát ezek szerint feltelepítetted a bon voyage-t... ergo indítsd el azt, tartalmazni fogja az évszakok kieget is -
bad boy 2 #27757 sziasztok olyan problémám van hogy aaz évszakok inditásánál azt irja ki hogy rosz verzió fut ehelyethasználja a bon voyage-t , iyenkor mit csináljak ? -
Coolfire #27756 Most találtam a kalózhajón kincses térképet,és megtanultam a tengerésznótát a kapitány szellemétől.:)Ja meg egy csomó ékszert túrtam ki a homokból..még jó,hogy akármennyi vacak lehet a hátizsákban..:)) -
Flora2 #27755 Enciklopédia: hárompöttyös Opciók menü, azon belül a fektetett könyvek ikonja (Pets vagy újabb kieg kell hozzá). (Ajánlom a többi menü (Grafika, Hangok, Kamera, Fogaskerekek) áttanulmányozását is, aki még nem tette meg.) -
Flora2 #27754 Witch Doctor: igen, elég sokáig döglik a függőágyban, lehet, hogy meg kell várni, amíg kialussza magát? Én addig a simemmel elfoglaltam magam a kunyhóban, főztem vacsorát, tévét néztem, fürödtem... egy idő után csak felébredt a boszorkánydoktor. -
Era40 #27753 a táncot közösségi területen tudod megtanulni,ha látod hogy többen táncolnak..akkor tudsz csatlakozni. -
Era40 #27752 ezt a játéktippes enciklopédiát hogyan lehet a játékba előhozni?? -
Coolfire #27751 Éppen most akartam írni...:)Nekem otthon volt az esküvő,utána menntünk nászútra.Most éppen azon a twkii v. milyen szigeten vannak a simjeim.A legdrágább helyre mentek,már voltak túrázni(jól választottam kaptak 1-1 logika pontot),elmentek ahhoz a boszorkány harthoz megjavítottak mindent,de az csak döglött a függőágyban.Hogy a bánatba lehet tőle voodoo babát kapni?Meg kitől lehet azt a hula táncot megtanulni?Van ott egy csaj,de annál ezt nem lehet. -
Flora2 #27750 Válasz a "nászútra": a BV-vel örökre eltűnt az az opció, hogy az esküvő után érted jön a limo és elvisz nászútra, és 1 perc múlva visszahoz. Direkt tűnt el, ez a normális.
A Jó Utattal így kell nászutazni: jegyespár egyik tagja bejelentkezik telefonon Vakáció/Nászútra; itt csak azt fogja megkérdezni, hány napig tartson a nászút, azt nem, hogy ki menjen még, vagy mikor induljanak. A nászútra bejelentkezés után 1 sim-héten belül meg kell tartani az esküvőt; ahogy vége a bulinak, ki kell hogy írja, hogy a reptéri taxi 1 órán belül jön; jön a reptéri transzfer, elviszi a párt, innentől úgy megy, mint a többi vakáció.
Természetesen ha magát az esküvőt vakációs telken tartják meg, nem lehet nászút, és nem jöhet transzfer, hiszen már ott vannak. Figyelmeztetés: úgy tudom, vakációs szomszédságban megtartott esküvőre csak a helyiek közül tudsz vendéget hívni! Az otthoni barátok nem tudnak odarepülni az esküvő kedvéért.
Az infok innen vannak:
Hivatalos Prima Guide ingyenes részlete -
#27749 a kérdés a 2x4-re irányult, bár lehet, hogy csak előzményként jelent meg, és én voltam figyelmetlen, mert most nem látom, hogy 2x lenne -
#27748 A CD Galaxis füzetében a sim vígan sörfözik. Akkor mégis lehet szörfözni, vagy ez csak egy promokép, és kihagyták belőle? -
#27747 nem teljesen ugyanaz..nézd meg a sim invertory-ját -
Gólya #27746 nem mindegy? -
Coolfire #27745 Látom neked sem esett le,miért lett 4 kép... -
Coolfire #27744 Csak jampeckodni akartam a gyűjteményemmel amit összeásogattam az egyetemen.Ha nem tetszik töröld ki. -
#27743 2x???
4x!! :D:D -
#27742 ezt most miért kellett 2x? -
#27741 Most ez nyaraló, vagy lakás?:D -
Gólya #27740 csak így tovább - előbb-utóbb komoly gyűjteménye lesz a gyereknek, aztán nyithat egy múzeumot
elkészült első - szerintem - keleties házam:
-
James Owne #27739 A térkép, ha már megvan, abban segít, hogy amikor taxival el akarsz indulni szétnézni a nyaralóvárosban...megjelenik a bizonyos titkos telek. Oda elmehetsz és csetelhetsz a sámánnal, yetivel a harmadikat nem tudom. :)
-
#27738 És a titkos telkeken mik lehetnekMármint valami egyedi?
-
#27737 Nincs valami magyar tutorial eggy egyedi város létrehozásához? -
Coolfire #27736 Sajnos nem tudom,de van vmi titkos telek/hely,biztos oda lehet vele eljutni.De hátha tudja vki más itt. -
Coolfire #27735
És més ásogatok egy kicsit..:)