Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nekem olyan problémám lenne,hogy amikor felszeretném telepíteni az alap Sims 2-t(magyar verzió),akkor 10%-nál azt írja ki,hogy:"Probléma történt a TSData\Res\Sims 3D\CASFace.package nevû fájl másolása közben...·".Ilyenkor mi a teendõ?Honnan tudom megszerezni a hibás fájlt?Vagy töltsek le egy másik verziót?
A választ elõre is THX!
t
illetve jó eséllyel fel kell tüntetni
olvasgad a szabályzatot
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
az elsõre meg semmit...
1) Át lehet vinni a Pets storiesbõl át lehet vinni a "szakácsot" (mindenével együtt) a sima Sims2-be?
2)Honnan tudok letölteni Sims cucokat (ruha,haj, autó,asztal, pc stb)Miután ezeket letöltöm hova kell bemásolni?
3)Lehet "rendes zenét hallgatni a Sims2-ben? Ha igen hova kell bemásolni?
Valaki irjon. Köszi!!!<#wave>#wave>
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
a simfeelingre még nincs válasz - nincs ott esetleg ismerõsöd, akitõl meg lehet kérdezni?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mindegy, a crack mûködik.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
A The Sims - Life Stories az a Sims 2 után jött ki és egy új rész vagy
a 2-höz egy kiegészítõ?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Spread De Love!
S nem kell hozzá az összes többi rész, külön is megállja a helyét.
Meg arra jó, hogy jól keressen vele az EA
Én a Clone verziót szedtem le, de hiába legújabb DT+Yasu, csak nem sikerül kijátszani a Sec7-est...
Így kellene nekem a crack. Te gondolom, a Vitality verziót szedted le, abban van.
Amúgy ebbe nincs semmi csúnyaság, nemértelek nem az én nevemen vittem a Simmetria cuccát! Én csak közétettem régi tutoriálokat hogy eltudják olvasni, mivel a simmetri megszünt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
mert ez így igencsak csúnya dolog<#ejnye1>#ejnye1>