Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
gondod van vele? írj akkor mást

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Olyan szintû kérdések szállnak itt el... nem indul a sims mért nem megy? kb. ilyen kaliberûek... na mind1 én nem vok semmi jó elrontója...

rage
Külön mappába telepítetted õket?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Smuge
Hali , valaki megmondaná miért van az hogy töltés képernyõnél egyszer csak lefagy a játék ? Ha alap sims 2 van fent ugy nem , de ha már egy kiegészitõ is rajta van , lefagy . ( másoltak )

Mike
vedd meg :)

(tölts le)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

adios
Hello!
Nekem olyan problémám lenne,hogy amikor felszeretném telepíteni az alap Sims 2-t(magyar verzió),akkor 10%-nál azt írja ki,hogy:"Probléma történt a TSData\Res\Sims 3D\CASFace.package nevû fájl másolása közben...·".Ilyenkor mi a teendõ?Honnan tudom megszerezni a hibás fájlt?Vagy töltsek le egy másik verziót?
A választ elõre is THX!

Mike
ilyet itt nem kérdezünk!

hol lehet letölteni a sims 2-õ
t
Mike
meg kell kérdezni az eredeti készítõtõl
illetve jó eséllyel fel kell tüntetni
olvasgad a szabályzatot

letöltést találsz a faq-ban, bemásolni a downloads mappába kell (de ez általában minden letöltésnél le is van írva), zenét is lehet hallgatni, de errõl pontosabbat nem tudok
az elsõre meg semmit...

Lenne 3 kérdésem!
1) Át lehet vinni a Pets storiesbõl át lehet vinni a "szakácsot" (mindenével együtt) a sima Sims2-be?
2)Honnan tudok letölteni Sims cucokat (ruha,haj, autó,asztal, pc stb)Miután ezeket letöltöm hova kell bemásolni?
3)Lehet "rendes zenét hallgatni a Sims2-ben? Ha igen hova kell bemásolni?
Valaki irjon. Köszi!!!<#wave>

rage
Van.Teljesen mindegy, milyen verzió ebbõl a szempontból. Ugyanaz a software, csak egyikhez van crack is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

És abban van magyar nyelv?

nekem vitality van
Az új pets storiesbõl melyik "kiadásban" van magyar nyelv is?

talán kérdezd meg tõlük - gondolom, valamilyen formában csak illik utalni rá, hogy bizonyos dolgok máshonnan származnak

vagy pedig csak egyszerûen a "credits"nél egy köszönetszó és kész...??!!!
hello, lenne egy fontos kérdésem, a simsresource-re, ha felrakok egy épületet, amiben mások egyedi tartalmát használtam fel ott ez baj?, mert ugye ott nem lehet kiírni nagyon ilyeneket, mint a modthesims2-n.... vagy ott csak saját készítményû lehet minden- és evvel együtt azt is szeretném kérdezni, hogy tul. , ha becsomagolok egy házat (amit szeretnék valahova felrakni) és ebben a házban ugye mások egyedi készítményeit haszn. fel és így töltöm fel, akkor akik majd letöltik, ugyanúgy meg lesznek nekik ezek a tárgyak, vagy le kell tölteniük...? (mert amiket én eddig letöltöttem házakat és volt bennük egyedi t. mind bekerültek a játékba, nem kellet letöltenem...)<#help><#wow3>
Hali! Megtudnátok dobni egy Pet Stories key-jel? Nagyon köszi!!

Nem is olyan rossz ez a pets stories, csak az a baj ezzel is hogy rövid, egy nap alatt végig lehet nyomni, ezért nem éri meg a 11e ft. De jobb lett mint a krónikák, bár még mindig vannak gyermeteg beszólások, tuti hogy a hajótöröttes jobb lesz. Tetszik, hogy a játék közben vannak videobejátszások, különösen a kutyás vége tetszett, olyan mátrixos volt ;) Most a macskás végénél járok, ez se rossz. Külön kiemelném, hogy milyen jóra sikerültek a közösségi területek. Kutyáknak, macskáknak van pár új cucc, van pókerasztal, van fotomasina ahova ketten be lehet ülni képet csinálni, majd falra akasztani, és klubbokban zenegép, pár új zene is. Összességében megéri egyszer végigjátszani de én a hajótörötteset várom már nagoyn. meg persze a bon voyage-t :)
szóval: simmetria egyelõre nem lesz - talán egyszer, de ez még a jövõ zenéje
a simfeelingre még nincs válasz - nincs ott esetleg ismerõsöd, akitõl meg lehet kérdezni?

Pedig nekem ment...na mind1,már én is beszereztem a vitalitys cracket.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

rage
Kipróbáltam legújabb YASU, 1.49 SPTD, Daemon 4.091 - nem sikerül hitelesíteni, nem megy.
Mindegy, a crack mûködik.

kössz

Shiwo
sztem elfog menni rajta jól..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hello!ha felteszem a sims 2 összes kiegészítõjét és ilyen gépem van : 1512mb ram, 256mb videókari,3400 proci. akkor egy kicsi szaggatás és akadás nélkül fog menni?

Milyen SPTD ?
Ne írj ki magyar torrentoldalakat...

Nem,én is a procyont,de a legújabb 4.09,sptd és yasuval nekem megy.De a krekket én is beszerzem,ha "archiválni" fogom dvdre.:)

Shiwo
lényegében 1 olyan sims az, melynek van története.. van benne asszem pár új tárgy, de mivel nincsenek hozzá kiegek, így sokminden meg nincs benne..és asszem új telket se lehet csinálni például..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MaxPayne
ok köszi. És sok új dolog van benne? jobb mint a Sims 2?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

AntiHero
Új rész...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MaxPayne
Következõ lenne a kérdésem:
A The Sims - Life Stories az a Sims 2 után jött ki és egy új rész vagy
a 2-höz egy kiegészítõ?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

AntiHero
Az nekem is kéne.. én se találtam:(

N1ggA
aha, köszi, és a face factoryról tud valaki valamit, neten sehol sem láttam, csak a boltban. itt

Spread De Love!

Ez egy olyan Sims, ami megadott sztori alapján megy.
S nem kell hozzá az összes többi rész, külön is megállja a helyét.

Meg arra jó, hogy jól keressen vele az EA

N1ggA
mire jo ez a pet stories? :)

Spread De Love!

mindenesetre most megkérdeztem - remélem, választ is kapok

AntiHero
hát nekem nem jön be az oldal..

ja és ez magánvélemény volt - nem tudom, esetleg mennyire ragaszkodik bárki is közzétett cuccai megjelenési helyéhez <#nemtudom>

nem találom még endlesen se a pet storiest, mininován emg lsassu!

Hello !

Én a Clone verziót szedtem le, de hiába legújabb DT+Yasu, csak nem sikerül kijátszani a Sec7-est...

Így kellene nekem a crack. Te gondolom, a Vitality verziót szedted le, abban van.
ki mondta, hogy megszûnt?

AntiHero
Nem én...hát bocsesz törlöm ha kell!
Amúgy ebbe nincs semmi csúnyaság, nemértelek nem az én nevemen vittem a Simmetria cuccát! Én csak közétettem régi tutoriálokat hogy eltudják olvasni, mivel a simmetri megszünt.

Gery itt is a saját nevén szerepelt eddig - megkérdezted, ki is egyáltalán ez a Ramires?
mert ez így igencsak csúnya dolog<#ejnye1>

Hehe...nagyon jó...már most az elején ki akarnak lakoltatni,de nem hagytam magam jól elvertem vagy 3x a nõt..marha jó.:))

Ooooppsss..rájöttem,az opciókban van elrejtve...az ablakos mód ki/be

Milyen pets?

Jópofa ez az állatos krónikák is,most éppen a kutyakiállítás sztorit csinálom.De elfelejtettem,hogy is lehet teljesképernyõssé varázsolni?

na milessz már, seholsincs a pets :S