32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rotator
    Én most vettem meg a Seasont, felraktam hozzá a legutolsó patchet, eddig nem volt gond. A Bon Voyage-t majd akkor, ha ahhoz is kijönnek a service packok. :)
  • Kodlovag
    Most nézegettem a hivatalos fórumot. Hát van néhány bug a játékban, némelyik nálam is előjött.
    Látszik hogy sokat kihagytam, mert eddig az sem tűnt fel, hogy már van 3-ik Seasons patch is. Talán megoldja az eltűnt ruhák problémámat. Bár ilyen gondja senkinek nem volt.
  • Kodlovag
    Twikkii szigeten egy óceánparti §§§§ szállodában 883-ért van duplaágyas szobám. A többi szoba drágább.
  • Gólya #27811
    akkor megnézek egy luxushotelt...bár nem tudom, egy háromágyas szobáért majd' 800 simi olcsó lenne? nem nagyon ismerem még az itteni árakat...
  • Mike at home
    olcsó szállodában voltatok :)
  • Gólya #27809
    még nem voltam kétszer ugyanott...
    viszont amit a takarítószemélyzet csinál (azaz nem csinál) a közösségi telkeken, az valami borzalom...
    Travellerék az egyik telken nekiálltak mosogatni, mert tele volt az egész telek mosatlannal (pedig csak 4-es a tisztaságuk), ott lógtak egész nap, s mikor indultak haza, bájosan megjelent a takarítóasszony és végigsétált a telken
    ja és amikor szállodában voltak, ahogy reggel ott hagyták a kajamaradékot, a fürdőt, este úgy találták - majd másnap reggel méltóztatott megjelenni egy takarító-kinézetű valaki
  • Kodlovag
    Inkább azt áruljátok el, hogy ha majd visszamegyek azokra a közösségi telkekre, amiket felástam, ott lesznek-e még a lyukak, vagy eltűnnek maguktól? Azaz ha kiástam, temessem is vissza őket?
  • Kodlovag
    Én elajándékoztam néhányat a helyieknek, ez is egy kis plusz a kapcsolatoknál. Meg a simemnek úgyis vannak olyan kívánságai, hogy adjon valakinek ajándékot. Szóval még aspi pont is lesz belőle.
  • Mike at home
    és mire jók ezek a cuccok
    tehát mondjuk a 80 darab csont?
  • Coolfire
    Addig ássál,amíg a víz fel nem tör.Szerencsésebb helyeken sokminden van.Én pölö egy helyen találtam a 3 térképet.
  • Gólya #27804
    csak ásogass nyugodtan, lesz térkép is
  • Era40
    ja és akárhány helyen ások..én még térképet sosem találtam..
  • Era40
    na ezt kipróbálom ha legközelebb megyek a faluba..De most épp egyetemre jár a gyerek..alig várom már hogy végezzen..beköltöztettem hozzá egy másik csajt,és mit ad isten?? beszélgettek ,egyszercsak a simemnél megjelent hogy első csók:))))aztán végül úgy döntöttem nem csinálok leszbit a csajból:)DD Inkább beköltöztettem egy pasit is hozzájuk...)))
  • Gólya #27801
    a hely a Lucky Shrine Park
  • Gólya #27800
    oké köszi - ki is próbálom gyorsan (eddig ezek szerint rossz helyen voltam)
  • Era40
    hát én ugyanígy jártam..már kétszer elmentem a közösségi területre,hogy a ninjával találkozzam..Mire odaértem ő eltűnt..és másodszor is ugyanígy jártam..Sőt..még a visszataszító sarlatánnal is összefutotam és kirabolt..igaz jól megvertem..és visszadta a pénzem..de a furcsa az...hogy hazajött velem és most a házam előtt járkál fel-alá..
  • Hoz_Hun
    Az eső nem számít neki, elmondom a trükköt mert nekem is sokat kellet vele vesződnöm. Menj arra a közösségi területre ahol majongozni lehet (a nevét nem tudom fejből), fellül középen van egy kívánós kut, fent kétoldalt lehet majongozni, középen jobbra egy kajálda, stb, de a telek leírásában is benne van a majong. Amint megérkezel álldigálj a járdán ugyanis jobbra lenn az út másik oldalán szokott feltünni elég hamar a ninja. Fuss od aztán kérd a tanítást. Feltesz egy hülye kérdést, nálam ez 5x lezajlott mire megtanított, mert tök mindegy volt mit válaszoltam mindig elzavart. Ha elzavar ne várakozz tovább húzz ki a telekről, aztán rögtön vissza. Előfordul, hogy bal WC felett jelenik meg.
  • Gólya #27797
    bizony - csak lestem először, mitől érzik magukat ennyire vidáman...
    én is megvettem nyaralónak az alább prezentált házikót

de a manóba is, ezen a Távol-Keleten állandóan esett az eső, dörgött, villámlott - így aztán a teleport még várat magára, mert az ürge úgy tűnik, nem szereti az esőt, hiába kuksiztam, csak nem került elő
  • Gólya #27796
    háááát...nem tudom, nekem most nincs jószág - próbáld ki, de szerintem egy kiállítás mégis jövedelmezőbb...
  • Coolfire
    Tényleg a pre-order cuccokat fellökjem?
  • Coolfire
    Írtam neked egy privikét..
  • Coolfire
    Ezt én is eljátszotam,mondta,hogy mindene szar,kiment berohadt a függőágyba utána mélléállt és le sem szart.Na majd legközelebb.Lehet hogy nem szereti a nászutasokat?:)
  • Coolfire
    Hát már van egy talicskával.:)Apropó ez jó lesz a kutyónak is?
  • Coolfire
    Elküdtem mindkét címre.
  • Hoz_Hun
    Az is tölti az energiát? Vettem otthonra is egyett nekik, akkor majd meglesem.
    Abból csak kettőt tanultam eddig meg (a forróköves, meg az akupunktúrást).
    A hegyi embereknél még nem jártam. A másik kettőt már kifarmoltam, tánc, gesztus, etc. A Japán területen vettem egy nyaralót is.
  • Gólya #27789
    sőt a masszázs is
  • Hoz_Hun
    Ezt nekem is elmondta az öreg. Amig nálam van a tekercs mindenkinek elmesélhetem, de csak a családtagoknak mondtam el. A Tai-Chi is nagyon hasznos, mert tölti az energiát és a sim alakját is javítja meg a közérzetét. Sokkal hatásosabb a kávénál sztem.
  • Hoz_Hun
    És a nindzs teleportáció az CSÚCS!!!!
    Azóta mindenhova úgy közlekedek, pikk-pakk ott is vagyok.
    (Az egyik leghasznosabb dolog az egész kiegben).
  • Hoz_Hun
    Hát én odamentem katt a boszorkány(mesterhez, mert sztem férfi) katt Segitség felajánlása... megszereltem mindent (nekem egy db fulos simem ment oda) főzetm neki kaját, hagytam hogy 10x megfürödjön dumáltam vele aztán TV nézés közben egyszer csak felállt és oda adta a woodoo babát. Rögtön ki is akartam próbálni rajta, de elég mérges lett és közölte, hogy rajta nem hat. Ez egy napon bellül történ jobban mondva egy délután.

A hajón szerzett kincsestérképpel mit lehet kezdeni... nem vezet sehová, legalábbis nincs olyan kérdőjeles opció, mint a többi térképnél.
  • LeWyTy
  • Gólya #27784

a sárkány legendája
  • Gólya #27783
    Coolfire, igyekezz, mert már nekem is van csont....
    kinek lesz meg előbb az egész csontváz?
  • Gólya #27782
    szomorú...
  • Shiwo
    tévedsz.. nem azt hozza fel, hogy válasz közüllük... csak azt mutatja, hogy mely kiegek vannak fent, de ha a legutolsónak megjelent nagykieget indítod (jelen esetben a bon voyage-t), az tartalmazza a többi kieget (már ha felvannak telepítve), tehát lesz benne egyetem, évszak, stb.
  • Era40
    és a boszorkányhoz hogyan lehet eljutni?és mi kell hozzá??..ja és köszi a segítséget az enciklopédiával kapcsolatban..
  • cseri001
    nézd meg jobban a sim inventory-jában található tárgyakat. mind a négy képen más és más tárgyak és darabszámok találhatóak. ergo mind a négy kép más és más időpontban készült, ugyanaz a sim talált négyszer csontot.
  • cseri001
    nem varázsolt a crack se semmit... azt is próbáltam. :(
  • tommyg
    még most se jöttem rá mi a külömbség és leírva se látom
  • Flora2
    Azt én se értem, hogy minek a kincses térkép a kalózhajóról, amikor bármely telken térkép nélkül is random ki lehet ásni a kincsesládát, ha soha nem voltál a kalózhajón, akkor is ?!
  • Coolfire
    Viszont attól a rohadéktól nem tudtam megszerezni a voodoo bábut.Pedig kétszer meghaltak a simek a nagy szerelésben.Még jó,hogy 100/100 -ban voltak,így visszanyertem őket a kaszástól.:)2 teljes napig rohadtam ott mindent megcsináltam,ez a f.sz meg ott állt a függőágya mellett.A vége az lett,hogy lejárt a nászút(7nap) odajött a taxi,visszavitt a bungallóba,kiköhögtem majdnem 10000 simit,és hazarepültünk.A kapitánytól megszerzett kincsestérképpel sem tudtam mit kezdeni.