32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#27854 A bugok a hivatalos oldalról. Egyenlőre még gyűjtik őket.
- Spawning of NPC Tour Guides could lead to unnecessary character files being created.
- Sims that drive to a community lot can still "call taxi" with a cell phone, this can lead to Sims being stuck on a lot.
- Performing an action when a vacation shuttle arrives causes the game to return to the vacation lot without the Sim after their vacation is completed
És ezt biztos nem sorolják bugnak, csak bénán programoztak, de nekem pl iszonyúan akadozik a menü és a falunézet néhány percig, csak aztán javul meg.
Aztán az olyan dolgokat, mint hogy a simek állandóan vizes lufit dobálnak, biztos megint csak valami hackkel lehet majd orvosolni.
De ez a spawning of NPC sims bug a legjobb. Ez mindenkinél van, és a legrosszabb, hogy észre sem veszed. Csak minden alkalommal, amikor elmész nyaraláskor egy telekre, és megjelenik a túravezető, vagy a sarlatán meg más NPC simek, akkor újra és újra létrehoz nekik egy karakter fájlt. Kezdetben lesz belőlük néhány tucat, aztán ha elég sokat nyaralsz, akkor néhány száz, aztán egyszer csak a túl sok karakter miatt megfekszik az egész játék (ez állítólag olyan 3000 karakter körül van). A legrosszabb az egészben, hogy ugyanezt a bugot már egyszer elkövették az Egyetemmel, de úgy néz ki nem tanultak belőle. Jelenleg egy külsősök által készített antiredundancy hack az ajánlott javítás, amíg ki nem jön a patch. Na, szép. Nekem pl már 900+ karakterfájlom van, ami egy kicsit soknak tűnik. Nektek mennyi? -
Coolfire #27853 Az enyémek meg állandóan tengerésznótát énekelnek,sőt van amikor az a vágyuk is...:) -
Era40 #27852 Tök jó ,hogy mikor nyaralni küldtem a családot egy térképet sem találtak..elküldtem a lányt egyetemre és megtalálta mind a 3 térképet az udvaron:))Olvastam valahol hogy a Bon Voyage mennyi hibával jött ki..hát nekem mind bejön ezek szerint..most épp a lakásom előtt Szép Kellemesben a visszataszító sarlatán mászkál..neki ott kéne lennie takemizu faluban..meg a többi nyaralóhelyen.. -
Era40 #27851 hát épp erről akartam írni..a simemnek a tudás életcélt választottam..elküldtem egyetemre..másod év vége előtt az álma az volt hogy az összes jártasság legmagasabb elérése..felfejlesztettem a csajt mindenből fullra..és kiírta,hogy platina életcélszintet kapott és ezt megtartja élete végéig..szóval nem volt nehéz..és oktatási miniszter akar lenni.ja és ilyen 30 ezer pontotkat ad egy ilyen vágyért..a többi életcélnál is vannak ilyen 30 ezer pontot érő vágyak??mondjuk a család életcélnál valami 6 unoka a vágyuk. ..na az nekem nem fog menni:)D -
Coolfire #27850 Ja pedig egy jóféle hotel/motel/bungallóból milyen jól meglehetne élni...szemetek.. -
Gólya #27849 mélyen egyetértek - itt készülök már mióta, hogy na majd nyitok egy kis motelt az én kedves vendégeimnek, erre nesze semmi, fogd meg jól - pedig olyan szépen el tudnám játszani a békebeli vendéglős szerepét
viszont eddig még egy simem sem így tanulta a tűztáncot (mármint hogy náluk a tanulás alatt nem égett a bot két vége):
közben a szülők is megsülnek - lesz ám nagy vacsi a bennszülötteknek -
Coolfire #27848 Éppen az előbb olvastam(nem tudom igaz-e az info,nem próbáltam),hogy az utolsó sims2-es peccs az angolból magyart csinál... -
Coolfire #27847 És akkor nem lehet ha van OFB-d az üdülőrészeken semmit sem üzemeltetni?Ez azért elég genyaság.... -
Coolfire #27846 Ja full logikával már az alap óta lehet teleportálni,de ez a nindzsa sem lehet rossz.Hát egyenlőre kihagyom a nyaralásokat,a családot kell pátyolgatni. -
Coolfire #27845 Az én gépem sem gyenge,igaz mai szemmel nézve kb. már középkategóriás,de a nyaralásokon meg-meg röccen.Mondjuk még vízesésig nem jutottam el.Most éppen egy kétpetéjű ikreket nevelgetek.Szerencsétlen fiút majdnem elvitte a szocmunkás(2-es volt),kihúzta a hétvégéig,felmaxoltam és megcsináltattam vele az összes lecajt.Elment hétfőn suliba,délután már 3/4-ed volt...Most már a platina életcélra koncentrálok az egyik őrült tudós(ez a "könnyebb"),a másik oktatási miniszter akar lenni.Na ez qrva kemény lesz.. -
#27844 csak télen gázos.. legalábbis én elmentem nyaralni a hegyvidékes tájra, és pont tél lett.. a simem meg majdnem megfagyott a sátorban.. -
Hoz_Hun #27843 Hát nem tudom. A keleties kertnél, amit gereblyézni lehet, ott ha meditálsz akkor valóban teleportál. Jobban mondva itt eltünik amott meg megjelenik. De ez random, és csak a kiskert környezetében van és csak addig amíg meditál. A nindzsa teleport az egészen más. Az olyan opció mint a futás azaz bárhova kattintasz beadja a lehetőséget hogy "teleport ide..". Katt és pukk-pukk már ott is van. Távolság nem számít és az emeletek sem számit, bárhova lehet a telken bellül.
Azért majd kipróbálom amit írtál, hátha tanulható máshogy is. -
Gólya #27842 ezt azért is mutattam, mert a múltkor a fehér nem nyerte meg a tetszésedet - mivel azon nem "rendesen" közlekednek (bár nagyon praktikus, mert legalább nem morognak, hogy nem tudnak egymástól közlekedni - de ennek én is örülök, mert pl. ezekhez a sötét fabútorokhoz nem igazán illett volna egy olyan könnyed fehér fém) -
Gólya #27841 hát az enyémek nem csinálják maguktól - de írta is korábban valaki, hogy meg kell várni, míg valaki elkezdi és csatlakozni lehet hozzá -
Gólya #27840 ja igen: tegnap azt hiszem, írtam is róla...
nem emlékszem pontosan a nevére a helynek - Takemizu-ban van egy nagy "vízesés", ahol szintén lehet kívánni - na ott ásott a simem, feltört a víz és tiszta diavetítés lett az egész - ezek szerint ott, ahol már egyébként is van valami csordogáló víz, nem szabad ásni -
Gólya #27839 igyekszik az ember...
de Maxisosból is össze lehet hozni egész tűrhetőt - lassan azért alakulnak ők is
ha esetleg érdekel valamelyik.... -
Era40 #27838 Nem kell a ninjától tanulni a teleportálást..olvastam az egyik fórumon,hogy a logika pontot a maximumra fel kell tornázni és akkor katt a simre és a meditálást kiválasztani..Egy darabig hagyni meditálni..aztán menni fog neki a teleport kék felhő kíséretében.Még én sem próbáltam.De ma kipróbálom és referálok majd:)) -
#27837 van slap dance is, jópofa, a sim magától csinálja azt hiszem, sosem láttam még -
Era40 #27836 na..két térkép megvan..az egyetemen a csaj a lakása udvarán ásott..ott került elő..egyik a Takemizu faluba szól..A másik a Twikii szigetre..Melyik a harmadik térkép??.. Közben egy kis malőr is volt..Nagyban játszok..mentés persze nem volt..és 10 perces áramszünet:))Kezdhettem előlről az egészet.. -
#27835 képzeljétek, köztelken is lehet már aludni! sátorban -
#27834 és akkor itt a boltjuk
-
#27833 neked mindig annyira tökjó butoraid vannak :o -
Gólya #27832 na akkor itt egy tökéletes csigalépcső:
(az MTS2-ről) -
#27831 a ház jelenlegi állapotban (értéke: 139 ezer, 10-es szintü üzlettel)
még teszek majd be a boltjukról is képet -
Gólya #27830 na így már jobb - kicsit színesedik a fórum -
#27829 na és akkor még két kép
Sam menőzik, pedig nem is övék az üzlet
fárasztó a suli
és most elindítom, és teszek be még képeket a jelenlegi állapotról, házról, üzletekről (ha tetszik nektek, ha nem :)) -
#27828 és akkor mostani kis családom:
most jött a harmadik gyerek, az is fiú, én nemértem
( csak arra tudok gondolni, hogy a faluban sok a lány, mert mindig van egy-két telek, ahol 8 fiatalabb/idősebb hölgy vár a királyfikra :)
A házikó kezdetleges állapotban: így is volt vagy 50-60k
tánci-tánci (imádja), a nagyot annyira ez nem érdekli
felhívom a figyelmet, hogy a garázsban már áll egy kocsi, igaz elég ócskácska
hógolyóznak (már a ház is kicsit nagyobb)
nyárra vettem medencét, szinte végig esett :(
közben lett cica is
a cica erősen nézi a halat (ez nagyon vicces volt) de hiába tettem le neki egy tányérral a fölre (nem ugrik fel a bútorokra)
az a szőrös ember pedig nem Abraham Lincoln, hanem Bigfoot Alvin -
#27827 első körben pár kép még az évszakokból, emlékezetes nyár volt, mindenki szarrá égett a napon :)
bezzeg most, mindig esett az eső
-
Gólya #27826 kerestettem kincset a simmel azon ahelyen, ahol a nagy vízesés van, feltört a víz az ásatáson, hát úgy lelassult a játék.... -
Gólya #27825 a többiekét is szívesen látom -
#27824 Gólya szóvá tette, hogy igértem képeket, mégsincs egyse
majd most lesz :) -
#27823 nekem még mindig az a bajom, hogy a meghívott vendégeket nem különíti el a fizetős, maguktól jövőktől
tehát mihelyt üdvölöm, rohan jegyet venni (mondjuk ezen még lehet segíteni) de aztán nem tud bejönni a házba, mert nem alkalmazott, ha meg kinyitom, mindenki bemászkál
ja és a fizetős vendégek mi a jóistenért nem hajlandók zuhanyozni? -
Gólya #27822 milyen bugokat találtok?
én eddig egyet sem vettem észre...
ami viszont zavar, hogy ha meghívok egy simet vakációzni, teljesen magára van utalva szegény - megpróbáltam kiválasztani, de úgy sem tudom irányítani és ez nem a legjobb...ha már egyszer az én vendégem, akkor lehetne róla gondoskodni -
Hoz_Hun #27821 A kalózhajón lévő kincses térkép semmire sem jó. Legalábbis én nem jöttem rá mire való, mert kincset nem lehet vele keresni. Viszont a másik három az használható teljessen jól. Legyenek benn az eszköztáradban, és amikor a megfelelő "földrészen" vagy akkor egy kis kérőjellel megjelenik a közösségi terültek között. -
Coolfire #27820 Teljesen mindegy,ahol csak lehet....:) -
Era40 #27819 A hotel azért szar mert tök sokan vannak és akadozik..fél óránként lépnek kettőt a simek..Egyébként hol érdemes ásni?? Közösségi telken vagy a nyaralómban ?? -
Era40 #27818 és ha van térkép az bekerül az eszköztárba?? Ki tudom onnan venni és rátudok kattintani?? mert a szigeten a kalózhajón találtunk egy térképet..de azt a szigeten nem is lehetett elővenni csak mikor hazaértek kirakhatták a falra..és csak nézegetni lehet..más funkciót nem enged.. -
Coolfire #27817 Majd jön nemsoká egy termetes peccs...valóban úgyvan,ha kijön egy expansion rá pár héttel már patchelheted is.Nemhiába vannak bugkeresők külön a sims2 csapatban.Meg gondolom olvassák ők is a hivi fórumot.:)Ezért jó klónnal játszani.Én még nem láttam doxban sims2-t. -
Coolfire #27816 Az biztos,hogy a mentésekbe bezavar,én ezért kezdtem újra teljesen nulláról.Igaz az interakcióknál még mindig van olyan,hogy valaminél beakadnak,ez az alap óta így vam.De az az érdekes,hogy nem mindig ugyanannál. -
Coolfire #27815 Azok a cserepes bungallók nem?Az én simjeim is ott dekkoltak egy hétig.A szobaszervíz(kaja) qrva drága.Mondjuk alig ettek ott,de igy is sokat kellett fizetniük.