Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ekõre thx
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A divatos cuccokat hogy kell elindítani? mert a faq-ban nem írja, valami included loader kell hozzá, csak nem tudom mi az.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Úristen hód, fújd már ki!!!
"Megszereztem" a Sims Pet Stories-t (Vitality verzió), de a fájlok egyesítése után kiírja, hogy nincs meg a crc. fájl. Mit kell csinálni? Vagy mit rontottam el? Egy "out." kiterjesztésû fájlt kaptam végül... Tudtok segíteni?
köszi...
Úristen hód, fújd már ki!!!
barátnõm lányának ugyanez volt a gond - törölt/újrapakolt és megy
alapból ki van ám kapcsolva
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
nem tok falat építeni mert másolt!mit tok csinálni??
addig is kösz!
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
és miniimage
az eredeti meg pihenjen szépen a dobozban, mág összekarcolódik
de ezt miért itt kérdezed?
][ ВАЗ ][
Problémám a következõ!
Bármit akarok telepíteni (játék) az xp re, vagy olyan cd-dvd-ét teszek be amin autoinstall van, nem tudom feltelepíteni, mert azt a választ kapom ami aképen látható!!!
hû, nem tudom, játszott-e valamelyikõtök Ottomasékkal?
most megint olyan "szedjük rendbe õket" formám van - velük kezdtem játszani...... hát a csendes idegbaj kerülgetett egy simhétig
nagymama, apuka, anyuka, középiskolás fiú, kisiskolás lány, totyogó kisfiú, plusz anyuka terhesen...ikrekkel
ami kicsit meglepett: a társaság-beállítottságú középiskolás fiú foglalkozik teljesen saját kútfõbõl a kicsikkel
ez meg most nekem teljesen új - vagy nem figyeltem eddig?:

ellenben lehet, hogy keresek másik videót
videót belinkelni nagyon trendi dolog ám most, minden valamire való topikban csinálják <#hawaii>#hawaii>
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Akkor többé nem foglal sok helyet a mentés
Tisztára olyan lesz, mintha nem is volna.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10